Találatok a következő kifejezésre: Nem fogja az (4356 db)

Ha a párom msn-jére bejelentkezek rejtve ő pedig már be volt jelentkezve úgy hogy szabad akkor nem fogja az én belépésem megváltoztatni az állapotát rejtettre? Mert akkor rájönne!

Legjobb válasz: nem fogja megváltoztatni rejtetve. ki fogja õt léptetni, és egy eltéveszthetetlen felugró ablak tájékoztatja, hogy egy másik géprõl bejelentkeztek az emailcímével.

nem fogja megváltoztatni rejtetve. ki fogja õt léptetni, és egy eltéveszthetetlen felugró ablak tájékoztatja, hogy egy másik géprõl bejelentkeztek az emailcímével.
A kérdező hozzászólása: De beállítottam a gépét hogy minden ilyen figyelmeztetést lekapcsoltam, és nem jelez neki semmit. Csak úgy nem próbáltuk hogy akkor mit csinál ha különbözõ állapotban jelentkezünk be. Hogy megváltoztatja e az övét ha én rejtve jelentkezek be.

Szeretem a párom, de tudom tőle nem fogom azt megkapni amire vágyok, vol t már v k i így? Mit csinált?

Érdekes ember a párom, szeretem már lassan másfél éve. De tudom ? soha nem fogja megkérni a kezem, ? majd maximum 10 év múlva ha rájön, hogy család kellene neki, és stb.

Legjobb válasz: ha igazán szereted akkor úgysem fogsz mást tenni minthogy vele maradsz és vársz. lehet hogy hamarabb is rá fog jönni, nem csak 10 év múlva, ezt nem tudhatod elõre. majd ha te már késznek érzed magadat rá ahogy írtad néhány éven belül, akkor leülsz vele és elmondod neki hogy gyereket és családot akarsz és akkor majd elválik hogy osztja-e a véleményed, ha tényleg szeret osztani fogja.

ha igazán szereted akkor úgysem fogsz mást tenni minthogy vele maradsz és vársz. lehet hogy hamarabb is rá fog jönni, nem csak 10 év múlva, ezt nem tudhatod elõre. majd ha te már késznek érzed magadat rá ahogy írtad néhány éven belül, akkor leülsz vele és elmondod neki hogy gyereket és családot akarsz és akkor majd elválik hogy osztja-e a véleményed, ha tényleg szeret osztani fogja.
Én a helyedben megbeszélném vele, és egyeztetném a terveinket. Vagy csak világíts rá finoman a dologra, hogy mikre vágysz. Bár én két évet biztos várnék a gyerekkel. Ezt máshogy nem fogod megtudni, csak ha beszélsz vele a házasságról és a gyerekrõl. Bár másfél év még nem olyan hosszú idõ. Együtt laktok már? Lehet elõbb azt akarná kipróbálni.
Komolyan beszélj róla, hogy te szeretnél házasságot és gyereket. Ha azt mondja, hogy nem akar...vagy majd 5 év múlva, akkor két dolog lehet: -vagy várakozol és 5 év múlva is azt mondja h 5 év múlva szóval soha sem lesz beõle semmi, mert neki nem érdeke. -vagy szakítasz vele, és keresel egy érettebb, komoly partnert. Sajnos a pasiknak már a kapcsolat elején meg kell mondani, hogy házasságot és gyereket akarsz. Ha igazán szeret és õ is 30 körüli, nem fog elmenekülni! Elmenekülni csak az éretlen kisp*öcsök fognak! L/27

Nagyon nehezen tanulok, "nem fog az agyam". Van erre vmi segítség?

28 éves n? vagyok,és most kezdtem el érettségire tanulni,ami 3 év.Tehát nem most ültem a padban. :)Anya is vagyok mellette,így még nehezebb.Kérdésem tehát,hogy jobban fogjon az agyam,mit tehetnék?Van-e erre vmi "gyógymód"? :)Köszi a válaszokat el?re is!

Legjobb válasz: Az agy is olyan, mint a tested tobbi resze: minel tobbet hasznalod, annal jobban fog mukodni. A legjobb gyogymod, ha hasznalod, lehetoleg napi szinten. Aztan idovel fejlodni fog.

Az agy is olyan, mint a tested tobbi resze: minel tobbet hasznalod, annal jobban fog mukodni. A legjobb gyogymod, ha hasznalod, lehetoleg napi szinten. Aztan idovel fejlodni fog.
Így van jó ha használjuk...de vannak olyanok is hogy beszugeráljuk magunknak, hogy "Amit a következõ 5 percben olvasok az megmarad" aztán szépen nekilátunk nagyon koncentrálunk és törekszünk a csendes helyszínre!


Mit csináljak ha nem fog az agyam?

Lehet ez ellen tenni?

Legjobb válasz: Elõtte menj egyet sétálni a szabad levegõre. Tûzz ki egy célt, amit utána megvalósítasz, pl. ha szeretsz vásárolgatni, akkor amikor végeztél elmész. Találd fel magad! Én nem tudhatom mi ösztönöz, de a friss levegõ biztos segítség. Ja és délelõtt sokkal jobban fog az agy…

Elõtte menj egyet sétálni a szabad levegõre. Tûzz ki egy célt, amit utána megvalósítasz, pl. ha szeretsz vásárolgatni, akkor amikor végeztél elmész. Találd fel magad! Én nem tudhatom mi ösztönöz, de a friss levegõ biztos segítség. Ja és délelõtt sokkal jobban fog az agy…
játsz sok memória fejlesztõ játékot, valamint keverj összeek egy pakli kártyát és válassz ki találomr elösször 5 lapot, majd jegyezd meg hogy mi van rajtuk, forditsd le õket, de csak már másodpercig magold a kártyákat.... találld ki hogy meiken mi volt, aztán egyre tõbb kártyával... vagy kezd el megtanulni a pi t és mindig amit megjegyzel ird fel..és igy továb, amig megjegyzel sokat

Amikor elkezdődnek itthon a fájások, azokat fel fogom ismerni, nem fogom azt hinni hogy csak jósló? Mindenkinél 10 perccel kezdődik? Már azok is erősek?

Legjobb válasz: Mindenkinél máshogy kezdõdik. A jóslófájástól meg lehet különböztetni: ez már szabályos idõszakonként jelentkezik (nem biztos, hogy tízpercenként. Van, akinek 20 percenként, de van olyan is, aki rögtön 5 percesekkel kezdi), és jóval erõsebb is. Nyugodj meg, nem lesz nehéz rájönnöd, hogy szülni fogsz. :)

Mindenkinél máshogy kezdõdik. A jóslófájástól meg lehet különböztetni: ez már szabályos idõszakonként jelentkezik (nem biztos, hogy tízpercenként. Van, akinek 20 percenként, de van olyan is, aki rögtön 5 percesekkel kezdi), és jóval erõsebb is. Nyugodj meg, nem lesz nehéz rájönnöd, hogy szülni fogsz. :)
Nekem eléggé össze-vissza jöttek a fájások, de kétségtelen, hogy az ember szerintem ösztönösen megérzi, hogy ez már az... Sok szerencsét!
én úgy 8 percesekre lettem figyelmes;majd úgy másfél óra múlva már 5-4 percesek voltak. Én is aggódtam, hogy nem fogom tudni hogy ez már az-de hidd el;fel fogod ismerni :-)
Szia! Semmi jóslófájásom nem volt 40hetesen +3 naposan, csak egyszerûen elfolyt a magzatvíz. 3 perces fájásokkal mentünk be a kórházba, ahol már semmire nem volt idõ (beöntés).Én meg vártam itt a fájásoknál ahogyan a nagy könyvben meg van írva. Szóval teljesen más mindenkinél.
Fel fogod ismerni, mert idõközönként fognak jönni. Nekem 1 órásokkal kezdõdtek este 7-kor, éjféltõl 20 percesek lettek 3-ig, majd beállt 7-8 percesekre. Eleinte csak enyhék, majd egyre erõsebbek lettek, de abszolut a kibírható határon belül.. Amúgy mindenkinél más.
Nálam is a 10 perces, volt, hogy 12 volt hogy 7 percre jött, de csak 5 percessel indultunk el. (Elsõ babánál 5 percessel indultunk, és vele 2-3 percessel értünk be) Egyre fájdalmasabb lesz, végül szerintem, legalábbis nekem az 5 perces vége, 3-4 perces már "kegyetlen" volt.
szia!joslóm nem volt.délelött elfolyott a magzatvíz-kórház.amikor kezdödtek a fájások egybõl 3 percesek voltak.

Vidéki vagyok. Miért nem fogadnak az orvosok terhesgonozásra? Mindenki Székesfehérvárra küld, pedig én Bp-re szeretnék menni.

Legjobb válasz: Keress Bpesten neked megfelelö klinikát,és fogadj orvost,akkor nem fognak elküldeni.

Keress Bpesten neked megfelelö klinikát, és fogadj orvost, akkor nem fognak elküldeni.
A kérdező hozzászólása: Ezt szerettem volna, de hogy fogadjak ha még idõpontot sem adnak?
Mert a körzetedhez kell menned. gondolom Martonvásár környékéröl vagy, mert ott van az hogy fejér megyéhez tartozik még de Budapest közelebb van. ott ez elég rossz, mert onnan az emberek nagytöbbsége pesten dolgozik, és ott tudnál gondolom munka után eljárni terhes gondozásra is. hát magán dokis csak.
A kérdező hozzászólása: Pont martonvásári vagyok :-) Látatlanban hogyan fogadhatok pesti orvost?
Én tudok neked segíteni , de nem garantálom, hogy elvállal.Nekem fogadott orvosom, nem tartozom én sem abba a khba amibe szülni fogok, de a kh miatt mentem hozzá ill., mert a barátnõm két babát már nála szült.Ha érdekel megadom a számát hétfõnként van rendelése, de bármikor lehet zavarni.Írj ha kell a száma.Szerintem megbízható doki és bababarát khban dolgozik.
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó válaszoló.Megkérdezhetem, hogy mennyibe kerül?
Én is vidéki vagyok, Nógrád megyei, és nem volt gondom ezzel. Elmentem ahhoz az orvoshoz, akit ajánlottak és ennyi.Elõször a magánrendelésén voltam, most pedig már a kórházba járok, ahol dolgozik.
Én mondtam, hogy segítek, 8000egy vizsgálat, mindig csinál whs re felvételt az ultrahangon-engem mindig uh-zott és azért nem kér pénzt.Havonta egyszer hívott, most a végefelé kicsit gyakrabban.A szülésre nekünk 60at mondott, de sztem ez egyén függõ.Amúgy ha jól tudom ez átlagos ár Bp-en magándokiért, mert eddig csak többet hallottam.És szinte mindenhol pénzt kérnek ha felveszik a babát.Ez egy fiatal doki, sztem még nem került bele annyira a darálóba.Jah és minden vérvételnél ahová elküld, a kismamák soron kívül mehetnek be és ez nagyon nagy szó, mert sok helyen órákat kell várni függetlenül, hogy magán vagy sem az orvosod.

Tanulnom kell, de nem fog az agyam (vele az akaraterõm se), mit tehetnék ellene?

Legjobb válasz: Ha nem megy nem kell erõltetni ! Igyál sört !

Ha nem megy nem kell erõltetni ! Igyál sört !

Ha veszek köröm díszítő ecseteket (amiket a műkörmösök is használnak) na és ha körömlakkal dolgozok (festek) nem fog az ecset eleje összeragadni, megkeménykedni? :O

Legjobb válasz: az elõbb írtad, hogy nem jó hozzá az ecset :D most meg azt, hogy nem vetted észre. ezek szerint mégis körömlakkhoz használod :D következetes, jól képzett körmös lehetsz :D

az elõbb írtad, hogy nem jó hozzá az ecset :D most meg azt, hogy nem vetted észre. ezek szerint mégis körömlakkhoz használod :D következetes, jól képzett körmös lehetsz :D
De. A mûkörmösök nem lakkot kennek azokkal az ecsetekkel, hanem zselét, akrilt és akvarellt.
Én mûkörmökkel is foglalkozok. Nem jó a körömlakkhoz az az ecset!
Max. ha körömlakklemosóval rendesen kiáztatod utána.
Nem jó rá a körömlakklemosó, mert szétszedi az ecsetet nagyon hamar.
Még nem vettem észre
Ha vékony ecsetre gondolsz, az simán használható, csak baromi alaposan ki kell tisztítani utána. Enyémek már fél éve megvannak és semmi bajuk.(lemosóba mártottam õket és csíkot húztam velük fehér vattán, ameddig nem hagyott nyomot)

Mit gondoltok? Tizennégy év együttélés és két közös gyerek után esküvőnek van értelme? Idősebb korunkban nem fogjuk azt érezni, hogy valami fontos kimaradt az életünkből, ha nem házasodunk össze?

Legjobb válasz: Esküvönek lehet értelme, márcsak a jogi helyzet tisztázása és az öröklés miatt is. Lakodalomnak viszont nem igazán.

Esküvönek lehet értelme, márcsak a jogi helyzet tisztázása és az öröklés miatt is. Lakodalomnak viszont nem igazán.
Ha van keret ra csapjatok egy nagy bulit az eskuvo utan ugy ahogy ti szeretnetek. A lagzi nincs korhoz kotve csak penz szabhat neki hatart. Jo lesz a gyerekeknek is latjak szuleik szeretik egymast es tisztelik egymast azzal hogy hivatalossan is egymast valasztajtok Sok boldogsagot kivanok nektek es egy csodaszep eskuvot.
Szerintem van. Mi 10 év és egy gyerek után házasodtunk 27 és 31 évesen. Igaz lagzi nem volt, "csak" két tanús polgári.
Esküvõnek szerintem is, a lakodalomnak már kevésbé van értelme.
Szerintem van. :) Mi most hétvégén esküdtünk össze, több, mint 15 év és 2 közös gyerek után. Nem volt semmi felhajtás, csak a szûk család, és a délelõtti polgári szertartás után egy finom ebéd.
Van értelme szerintem :)
Én ismerek olyan párt akik 13 év után házaSodtak össze. Annyi hogy fura, de teljesen oké. Sok boldogságot!!!
Bár az én szüleim összeházasodtak, de két évvel ezelõtt az ezüst lakodalmukon megújitották a fogadalmukat és hatalmas bulit csaptak! Utána, mintha kivirultak volna, mintha megint friss házasok lennének, úgy viselkedtek. Sztem van értelme a lagzinak. Biztos, hogy nagy élmény lesz és csak még szorosabbá fûzi a köztetek lévõ kapcsolatot. (de ez csak egy elfogult, házasságpárti véleménye :) )
pénzkidobás
Az esküvõnek mindig van értelme. Ha akarjátok, tegyétek meg, veletek fognak örülni a jó barátok, és a szeretõ rokonok.
Persze, sõt szerintem a templominak és a lagzinak is - hatalmas élmény lesz, meglátjátok! Sok boldogságot!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!