Találatok a következő kifejezésre: Nem fogja a hajamat a festék! Mért (3 db)

Mért nem fogja meg a szőke festék a hajam?

4 napja befestettem a hajam barnára (hasonlóra, mint eredetileg volt) és eldöntöttem, hogy ha letelik ez a négy nap befestem az alját szőkére... általában a legvilágosabb színű hajfestéket veszem, mert nem valami fogékony rá a hajam, de most egyáltalán nem lett semmi változás... Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Leszívattad elõtte?

Leszívattad elõtte?
A kérdező hozzászólása: nem... úgy tudtam, hogy azt csak fodrásznál tudják... vagy lehet házilag is?
miért ne lehetne? Ha nem szívatod le elõtte akkor nem fogja be a hajad, ha sötét. Kell hozzá szõkítõpor meg oxi (goods marketban tudsz venni) azt kell összekeverni és rákenni a hajra. De elõtte jobb ha kikéred fodrász vagy hozzá értõ személy véleményét, mert ha nem jól csinálod leéghet a hajad :S Vagy írj privátba és segítek, keresztanyám fodrász.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, de már évek óta növesztem a hajam és félek hogy bajt csinálok...Nem szerettem volna sok pénzt kiadni érte, de azthiszem mégis fodrászhoz fordulok. Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)
Szívesen. Nem elijesztés képp mondtam hogy leéghet a hajad, hanem hogy vigyázz vele :)

Igaz, hogy a menstruáció alatt nem ajánlott hajat festeni, mert nem fogja be a festék a hajat?

Legjobb válasz: Nekem már kétszer akkor volt festve, állitólag sötétebb lesz, nemtudom, mert Nekem fekete:) de befogta :D:D

Nekem már kétszer akkor volt festve, állitólag sötétebb lesz, nemtudom, mert Nekem fekete:) de befogta :D:D
Nem tapasztaltam még ilyet.
Sokszor festettem már olyankor, semmi gond nem volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Neten is utána olvastam, ott pl azt írják, hogy azért nem szabad, mert nem fogja be kellõképpen a festék a hajat. De azt nem értem mi köze a kettõnek egymáshoz. :D

Nem fogja be a hajamat a festék! Mért?

le lett szivatva a hajam és a festék nem fogja be rendesen mert annyira megvan törve:( a tövét meg szépen befogja...mit tegyek hogy befogja a festék mindenhol rendesen, vagy legalább egy kicsit?

Legjobb válasz: A fodrászod nem tudja mit tegyél? Szerintem mindenképpen pihentesd mert biztos sérült a hajad! A leszivatás után sosem egyenletes a szin. Többszöri alkalomra érik el a kivánt szint.

A fodrászod nem tudja mit tegyél? Szerintem mindenképpen pihentesd mert biztos sérült a hajad! A leszivatás után sosem egyenletes a szin. Többszöri alkalomra érik el a kivánt szint.
A kérdező hozzászólása: fél éve szivattam le:S és hétul olyan az egész hajam mint a serprü:( nagyon csunya:( valami sapon vagy balzsam nincs ami helyre hozza a töredezett hajvégeket? nem tudja valaki?
Gliss Kur balzsam!!!Rózsaszín flakonban bár 700ft, de nagyon jóóó!
Hasonló problémám volt nekem is, csak nekem dauer miatt, le kellett vágni az egész hajam. A sérült, töredezett hajvégeket már nem lehet megmenteni, a reklámok ellenére nincs az a sampon, ami összeragasztaná a hajszálat. Ehelyett meg kell akadályozni a törést, és erre jók a különbözõ pakolások, balzsamok, de nem szabad megfeletkezni a belsõ táplálásról, pl. A vitamin!
Az eltört elhalt hajat sehogy nemfogod tudni befesteni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!