Találatok a következő kifejezésre: Nem fogja a hajamat a festék! (33 db)

Festhetek hajat? A festék nem fogja be a hajam.

10 hetes vagyok,a festék nem fogja be a hajam.Lehet céklával festeni?Ha igen mi a modja.

Legjobb válasz: Terhesség alatt ha fested a hajad hajfestékkel ügyelned kell arra , hogy ablak mellett illetve ha megoldható kint fesd , hogy ne szuszogd be a szagát.Valóban megtörténhet hogy nem úgy fogja be ahogy azt szeretnéd. Mért nem próbálod meg a hennát (kána) ezt teában kell feloldani és van több árnyalatban is és még gyógyhatású is állitólag.

Terhesség alatt ha fested a hajad hajfestékkel ügyelned kell arra , hogy ablak mellett illetve ha megoldható kint fesd , hogy ne szuszogd be a szagát.Valóban megtörténhet hogy nem úgy fogja be ahogy azt szeretnéd. Mért nem próbálod meg a hennát (kána) ezt teában kell feloldani és van több árnyalatban is és még gyógyhatású is állitólag.
Szia! Már sokat olvastam (itt a neten is), hogy az elsö 12 hétben nem ajánlott a hajfestés. Ha a festék nem fogja be a hajad, akkor az is elöfordul, hogy a céklával meg egész más lesz a színe, mint amilyet szeretnél. Szerintem fordulj fodrászhoz! Mert ide-oda festegetni nem ajánlatos.
az elsõ vagyok Milyenre szeretnéd festeni?
én fodrász vagyok, és sajnos a terheseknél még mi sem tudjuk milyen lesz.van akinek semmi, ugyanolyan, mint máskor, van akinek meg tök más színe lesz, vagy sokkal gyengébben fogja be.érdekes dolog ez az egész.hormonok!
Nekem a festéket ledobda, a színezõ viszont szuperül bevált. Nekem is van már pedig õsz. Egy próbát megér...
A kérdező hozzászólása: A hajam szöke és már nagyon le van nõve, azért gondoltam a céklára mert az természetes, de nem tudom mivel fixáljam, vagy elég csak az ecet?
Én henna alapú festékkel festettem, bio boltban vettem. Igaz nem volt olcsó(2-3 e), de tökéletesen befogta a hajam, pedig nagyon sok õsz hajam van. Nagyon sokáig szép volt, talán jobban bírta, mint a rendes festék. Esetleg próbáld meg!!! 26 hetes
A kérdező hozzászólása: Szerintem olyan vöröses árnyalatot fog kapni a szõke után
Ha vöröset szeretnél akkor inkább a zsálya , hibiszkusz fogja be de sajnos nem tudom hogy kell velük festeni.Vagy ahenna ami szerintem a legegyszerübb megoldás- az elsö voltam

Miért nem fogja be rendesen a hajamat a festék?

Először sötét hajat akartam padlizsánra festeni,fekete lett tőle,vettem szőkítőport,attól barna lett a hajam,megint befestettem és most megint fekete lett padlizsán helyett.

Legjobb válasz: én is elõször barna hajamat festettem be padlizsánra.. de nem lett belõle fekete.. csak fényben látszódott igazán hogy lila lenne... majd leszívattuk.. akkor lettem szõke, és narancs keveréke.. aztán szépen befogta lilára :D nem jó oxit használtál lehet... menj el fodrászkellékesbe, és mond meg hogy mit akarsz, és adjon olyat ami jó neked.

én is elõször barna hajamat festettem be padlizsánra.. de nem lett belõle fekete.. csak fényben látszódott igazán hogy lila lenne... majd leszívattuk.. akkor lettem szõke, és narancs keveréke.. aztán szépen befogta lilára :D nem jó oxit használtál lehet... menj el fodrászkellékesbe, és mond meg hogy mit akarsz, és adjon olyat ami jó neked.
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy vidéki vagyok, itt meg nem igazán vannak fodrászkellékes boltok:/ amikor sötét hajra festettem 12%-kos oxyt használtam, meg is lepõdtem hogy miért fekete mivel az a legerõsebb, most mivel elõtte használtam szõkítõport 6%-kos oxyt használtam mert annak már be kellett volna fognia azért magamnak csinálom mert a régi fodrászom elment szülni, a másik pedig aki a közelben van nagyon rosszul dolgozik, nõvéremnek teljesen tönkretette a haját
ha sötét hajra padlizsánt kensz az mindig majdnem fekete lesz, minimum sötétszõkét fog be szépen lilára.
A kérdező hozzászólása: most nem sötét hajra használtam, elõtte használtam szõkítõport hogy világos legyen a hajam, mivel én is úgy gondoltam hogy az elsõnél az volt a baj hogy sötét hajra kentem, de most nem értem hogy miért nem fogta be

Mért nem fogja meg a szőke festék a hajam?

4 napja befestettem a hajam barnára (hasonlóra, mint eredetileg volt) és eldöntöttem, hogy ha letelik ez a négy nap befestem az alját szőkére... általában a legvilágosabb színű hajfestéket veszem, mert nem valami fogékony rá a hajam, de most egyáltalán nem lett semmi változás... Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Leszívattad elõtte?

Leszívattad elõtte?
A kérdező hozzászólása: nem... úgy tudtam, hogy azt csak fodrásznál tudják... vagy lehet házilag is?
miért ne lehetne? Ha nem szívatod le elõtte akkor nem fogja be a hajad, ha sötét. Kell hozzá szõkítõpor meg oxi (goods marketban tudsz venni) azt kell összekeverni és rákenni a hajra. De elõtte jobb ha kikéred fodrász vagy hozzá értõ személy véleményét, mert ha nem jól csinálod leéghet a hajad :S Vagy írj privátba és segítek, keresztanyám fodrász.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, de már évek óta növesztem a hajam és félek hogy bajt csinálok...Nem szerettem volna sok pénzt kiadni érte, de azthiszem mégis fodrászhoz fordulok. Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)
Szívesen. Nem elijesztés képp mondtam hogy leéghet a hajad, hanem hogy vigyázz vele :)


Kékesfeketére festem a hajam 5 éve, de 2 hét után a festék szinte teljesen ki van kopva. Kipróbáltam a L'Oreal termékeket szinte mind, a Kallost, az Evolutiont, a Wellat stb. de 3 mosás után barnás-vöröses a hajam. Nem fogja be a festék a hajamat?

Legjobb válasz: Nekem is ugyanez van.nyár elején volt utoljára festve, hogy nyáron ne melegítsen a színe miatt, de most meg se látszik, hogy valaha feketére lett festve(majdnem az eredeti barna az egész)...minden festéket, márkát, tartósat, színezõt kipróbáltam, de egyik se fogja be 2-3 hétnél tovább...a fodrászom azt mondta, hogy próbáljam ki azt, h nagyon sötét barnát veszek, mert általában az is fekete lesz, és talán azzal tartósabb színe lesz. Hát remélem ez a módszer beválik.

Nekem is ugyanez van.nyár elején volt utoljára festve, hogy nyáron ne melegítsen a színe miatt, de most meg se látszik, hogy valaha feketére lett festve(majdnem az eredeti barna az egész)...minden festéket, márkát, tartósat, színezõt kipróbáltam, de egyik se fogja be 2-3 hétnél tovább...a fodrászom azt mondta, hogy próbáljam ki azt, h nagyon sötét barnát veszek, mert általában az is fekete lesz, és talán azzal tartósabb színe lesz. Hát remélem ez a módszer beválik.
Nekem a zöld londa festék vált be. Én 10 éve kísérleteztem :) Az nem kopik ki a következõ festésig sem.

Ha fodrász festi feketére a hajam, attól nem fog hullani?

Mert a bolti festékekt?l sokaknak hullik, olvastam.

Legjobb válasz: ja és ha eddig fekete színezõt használtam, és azoktól nem hullott ki sok hajam, akkor a rendes festéktõl sem fog? Pár hónapja már fekete a hajam csak gyorsan kopik sajnos :(

A kérdező hozzászólása: ja és ha eddig fekete színezõt használtam, és azoktól nem hullott ki sok hajam, akkor a rendes festéktõl sem fog? Pár hónapja már fekete a hajam csak gyorsan kopik sajnos :(
A fodrászkellék boltban kapható festékek ugyanazok, mint bármelyik másik boltiak. A fodrász betartja az utasításokat, ezért nem árt a hajnak. Az enyémet a fodrász égette le, mert sietett,
A kérdező hozzászólása: na basszus :S a feketével égette le? azzal hogy? azt hittem csak a haj leszivatásával lehet leégetni
a fekete még a szõkénél is ártalmasabb. több év feketére festés után átálltam a színezõre és már a barnára és még mindig szörnyen hullik a hajam, pedig gyógysampont és pakolást használok. Attól, hogy fodrász keni ugyanannyi sz.r van a festékben. És sok fodrász még mindig kallost használ, minõségben csúcsf.s .

Miért nem fogja meg a festék a hajam?

gesztenyebarna hajam van,és már 2× próbáltam a tarkómnál kisz?kíteni,de semmi nem fogja meg,pedig 2 féle festéket is vettem.

Legjobb válasz: Csak simán rákented a hajadra a szõke festéket? Mert az úgy nem fog mûködni, elõtte ki kell szõkíteni. Rajta van a dobozon milyen hajból milyen eredmény fog születni, és általában az annál sötétebbet már nem fogják be.

Csak simán rákented a hajadra a szõke festéket? Mert az úgy nem fog mûködni, elõtte ki kell szõkíteni. Rajta van a dobozon milyen hajból milyen eredmény fog születni, és általában az annál sötétebbet már nem fogják be.
Lehet, hogy h*lye kérdés és bocs, ha az itteni állapotokból indulok ki de.. ugye használtatok szõkítõport vagy hidrogén-peroxidot hozzá? (mert csak a szõke festék nem fogja átszínezni.)
A kérdező hozzászólása: akkor már tudom mi a probléma. de az a vicces, hogy az olcsóbb (100-asban vettem) a hajam aljának olyan gyönyörû narancssárga árnyalatot adott h az nem igaz-.- még pont belefért a hajszínem az adott színskálába, éppen ezért nem értettük, hogy mivan :/ drogériákban ugye kapható szõkítõ? ha azzal végeztünk, után annyi a dolgom , hogy megint befestem a kívánt színûre a hajam? azért is mérgelõdtem, mert nem írták, hogy bármi más is kellene a szõkítéshez, és eddig csak sötétebbre festettem a hajam, szõkítéssel fodrászhoz fordultam. de mostmár se kedvem, sem pénzem nincs rá, magamnak vágom , festem a hajam, ezért érdeklõdök :)
NE drogériában vegyél szõkítõt. Embernek fingja sincs róla mekkora oxival szív, tehát szintén lehet csak foltos narancssárga lennél. Menj be egy fodrászkellékeshez, ott adnak megfelelõ százalékút és igen utána kell rákenni a kívánt színt. De lehet elsõre nem lesz a legszebb, több festés fogja kihozni a kívánt színt. Lényeg törekedj a hamvasszõke színekre, és használj hamvasítot minden hajmosásnál, speciális ápolókkal egyetembe és így hamar meglesz az álomhajad!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ :)

Létezik hogy semmilyen fajta vörös festék nem fogja be a hajam? A fekete az befogja a vörös nem 15\l Nagyon sokfajtát probáltam már

Legjobb válasz: Milyen színrõl akarod festeni? Ha festve vagy, a lenövést befogja? Ha most is fekete, azt nem fogja befogni az elõre csomagolt dobozosból csak a sötét hajra való, a maximum eredmény, hogy melegebb fénye lesz. Fodrásznál vagy fodrászkellékesbõl vásárolt festékkel javasolt a világosabb árnyalatot megpróbálni.

Milyen színrõl akarod festeni? Ha festve vagy, a lenövést befogja? Ha most is fekete, azt nem fogja befogni az elõre csomagolt dobozosból csak a sötét hajra való, a maximum eredmény, hogy melegebb fénye lesz. Fodrásznál vagy fodrászkellékesbõl vásárolt festékkel javasolt a világosabb árnyalatot megpróbálni.
elõtte fesd be mondjuk szõkére vagy valamilyen világosabbal h jól kivilágosodjon a hajad és utána próbáld mert a feketét nem fogja megfogni a szõke
bekéne...
Attól függ milyen a póthaj.ha szintetikus nem fogja be, ha indiai befogja(viszont rosszabb lesz az állaga tapasztalat), európait persze simán.:) Olyan festéket kell venni aminek a hátulján ajánlják szõke hajra.

Hajfejfestés után egyből sárgára fogja meg a festék (Garnier- extra világos hamvasszőke) a hajam. A hamvasító termékek nem segítenek. Mit tanácsoltok? Kösziii

Jó pár éve festem ezzel a hajam, eddig nem volt vele baj. De most az utóbbi két utófestésnél már a festés után egyből sárga- vagy ilyen vöröses....- maradt a töve. Tehát nem szőkére fogja be, hanem sárgára. Az alap hajszínem középbarna. Vettem már hamvasító sampont, meg folyadékot is, az se segített. Azóta ilyen azt hiszem, mióta rakattam bele néhány barna tincset. Pedig azoknak elvileg nem kéne befolyásolni. Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Sok oka lehet egy ilyen változásnak, pl. vitaminhiány vagy hormonális változás. Ha a festékbe keverõszínt is teszel, az segíthet kiütni a nem kívánt árnyalatokat. Sok gyártó forgalmaz ilyen keverõszínt, a Lisap kifejezetten úgy írja le a termékét, hogy bármelyik hajfestékbe teheted. A narancsos árnyalatot kék keverõszínnel lehet ellensúlyozni, a sárgát lilával, a vöröset zölddel. Te látod, melyik legjellemzõbb a hajadra és az alapján tudsz választani. A keverõszínbõl kb. 2 centit (ahogy kijön a tubusból) kell tenni egy adag már kikevert festékhez és jól elkeverni.

Sok oka lehet egy ilyen változásnak, pl. vitaminhiány vagy hormonális változás. Ha a festékbe keverõszínt is teszel, az segíthet kiütni a nem kívánt árnyalatokat. Sok gyártó forgalmaz ilyen keverõszínt, a Lisap kifejezetten úgy írja le a termékét, hogy bármelyik hajfestékbe teheted. A narancsos árnyalatot kék keverõszínnel lehet ellensúlyozni, a sárgát lilával, a vöröset zölddel. Te látod, melyik legjellemzõbb a hajadra és az alapján tudsz választani. A keverõszínbõl kb. 2 centit (ahogy kijön a tubusból) kell tenni egy adag már kikevert festékhez és jól elkeverni.

Ha csak festéket tettem a hajamra és azt a hidrogén-peroxidot nem mi fog történni a hajammal?

Legjobb válasz: Az oxi a színelõhívó a festékhez... anélkül nem ér semmit.

Az oxi a színelõhívó a festékhez... anélkül nem ér semmit.
semmit nem csinál ugy a hajaddal, kell hozzá az oxi is.
A hajaddal semmi sem fog törnénni, mindössze elpocsékolsz egy tubus festéket. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!