Találatok a következő kifejezésre: Nem fogja a hajamat a (151 db)

Ha egészségtelenül táplálkoztam (nem elég vitamin és ásványi anyag) akkor ha utána már egészségesen táplálkozom, az hogyan fog látszani a hajamon? A hajszálak csak azon a részén fog ami az életmódváltás után nőtt ki, vagy az egészen?

Legjobb válasz: Csak ami ezután nõ, meg esetleg a fejbõröd állapota javulhat. A hajad végére már semmilyen hatással nem lesz, ez épp olyan, hogy a körmöd vége is ha megsérül, az már nem fog helyrejönni. Nincs benne keringés, nem kap se vitaminokat, semmit.

Csak ami ezután nõ, meg esetleg a fejbõröd állapota javulhat. A hajad végére már semmilyen hatással nem lesz, ez épp olyan, hogy a körmöd vége is ha megsérül, az már nem fog helyrejönni. Nincs benne keringés, nem kap se vitaminokat, semmit.
Az egészen.
Utolsó! Szerintem félreolvastad a kérdést.

Száraz sampon < ugye nem fog tőle kihullani a hajam? Többilent.

nekem naponta kell hajat mosnom de elhatároztam hogy 7 mosás helyett "csak" 4x fogok (reggelente szoktam) hétfő-kedd-szerda-csütörtök pénteken már nem mert ugye akkor csak 3órám van és gondoltam ha péntek reggel tennék a hajamra olyan száraz sampon cuccot akkor talán jó lenne.. nektek mennyire használt? ugye nem fog tőle hullani? mert nekem eléggé vékony szálú és szinte mindentől hullik.. csak 1-2 sampon balzsam van amitől nem annyira

Legjobb válasz: Nekem bevált a száraz sampon, én a Herba Vitát használom. Mondjuk én nem szoktam minden héten, csak néha-néha, de én 1-2 nappal ki tudom tolni vele a hajmosást. A frissen mosott haj érzése azért nincs meg, de nem zsíros, és nem lapul le. Nekem nem hullott tõle soha a hajam, de óvatosan kell vele bánni, mert ha sokat teszel, nagyon ragacsos, és gubancos lesz a hajad, és nehéz lesz kifésülni. Szerintem a szórós féle jobb, mint a fújós.

Nekem bevált a száraz sampon, én a Herba Vitát használom. Mondjuk én nem szoktam minden héten, csak néha-néha, de én 1-2 nappal ki tudom tolni vele a hajmosást. A frissen mosott haj érzése azért nincs meg, de nem zsíros, és nem lapul le. Nekem nem hullott tõle soha a hajam, de óvatosan kell vele bánni, mert ha sokat teszel, nagyon ragacsos, és gubancos lesz a hajad, és nehéz lesz kifésülni. Szerintem a szórós féle jobb, mint a fújós.

Túl rövid lett a hajam, és nem tetszik, mit tegyek? A fodrász nagyon durván rövidre vágta a hajam, semmilyen zselé illetve hab, lakk tüsire nem fogja meg, de ha lelapul, úgy nézek ki, mint Pistike. Hogyan hordjam a hajam? Varrassak fel?

Rettenetesen nem tetszik,frusztrál, nagyon nem érzem jól magam vele:S

Legjobb válasz: Sztem ne varrass fel, nem éri meg, legalábbis én biztos nem adnék rá annyi pénzt. Nem tudom, fiú vagy-e vagy lány, de mindkét esetben az a legésszerûbb megoldás, ha elhiszed, hogy nem is olyan rossz. Egy picit beszéld be magadnak. Egyébként ez a helyzet hamar megoldódik, mert a haj gyorsan nõ. Annyira biztos, hogy a zselé megfogja. Az ilyesmire szokták mondani, hogy "automatikusan megoldódik".

Sztem ne varrass fel, nem éri meg, legalábbis én biztos nem adnék rá annyi pénzt. Nem tudom, fiú vagy-e vagy lány, de mindkét esetben az a legésszerûbb megoldás, ha elhiszed, hogy nem is olyan rossz. Egy picit beszéld be magadnak. Egyébként ez a helyzet hamar megoldódik, mert a haj gyorsan nõ. Annyira biztos, hogy a zselé megfogja. Az ilyesmire szokták mondani, hogy "automatikusan megoldódik".
http://i4.ebayimg.com/03/i/000/bd/93/7d46_1.JPG Ez egy nagyon brutál zselé, télleg olyan mint a ragasztó, próbáltad már? Esetleg segíthet.
Hát én csak 2 olyan embert tudnék akit Te is ismersz tuti, Zsidro és Hajas... bár õk azért nem 3000-ért vágnak... Nagyon sajnálom a hajad:( Bírd ki ezt a hónapot, utána nõ 1-2 cm-t és sokkal könnyebb kezelni. Addig próbáld meg valamivel feldobni.. csat (én diszkrétpillangós csatot raktam bele, teljesen feldobta) vagy hajráf ilyesmi. Vagy nem a Te stílusod?
Elõzõ vagyok.. akkor nem is nézne ki jól a póthaj mert nagyon feltûnõ lenne, hogy fent 5cm alatta meg hosszú. Mekkora volt eredetileg a hajad?
Szia! Én is ugyanígy jártam 2 éve. Nagyon elcseszték a majdnem derékig érõ hajamat, ugyanis levágta a fodrász vállig érõ tépettre, a felsõ rész meg csak 5 cm-es volt, úgy állt, mint a kakastaréj. elhiheted.. 2 hónapig bõgtem és alig tudtam tükörbe nézni, annyira rosszul éreztem magam és olyan csúnya voltam. Én is fel akartam varratni, de szerencsémre a szomszéd csaj elõttem megcsináltatta és akkor rájöttem, hogy kössz inkább nem kérek belõle(kihullot a fél haja) Rájöttem, hogy így kell elfogadnom, nincs mit tenni... vettem sok revalidod, biovanne-t, szépségvitamint, hajlakkot, zselét... és újra hosszú hajam van azóta:) Csak a türelmet tudom javasolni!
Köszi, amúgy csak az nem tetszett ahogy fésülte, de most jó.
Én hajam is rövid...de ez alapból növeszteni akarom és tudom hogy mennyire nehéz, hogy sehogy sem áll:( írjatok hogy ti hogy növesztitek meg a hajatokat..mikor rövid..aztán meg már sehogy sem áll:( nehéz ez a növesztés...meg mikor mondod a fodrásznak hogy egy cm lesz belõle 5:(
Én azért kerestem fel ezt a kérdés mert ma ugyan így jártam. Vállamtól egy kicsit tovább ért. Le akartam a vállamig vágatni (anyu erõltette). Erre a fodrász levágyta a nyakamig ha tükörbe nézek amit alig merek majdnem elbõgöm magam. Nagyon rossz. Olyan ronda lettem mint a bûn.
Én is így vagyok ezzel, a fodrászom épp tegnap csinált bilit a fejembõl. Igazából én is imádom a rövid hajat, és nagyon sokáig az is volt, de egy ideje már növesztettem, és most úgy gondoltam, ideje ennek véget vetnem. Elmentem hát a fodrászhoz aki eddig csak jó munkát végzett a hajammal, és a katalógusban rá is mutattam egy frizurára, mert azonnal beleszerettem. Erre a csávó nem full hülyén csinálta meg? Még csak a fazonja sem olyan, hogy zselézni lehessen legalább, vagy valami. És most irtó hülyén érzem magam, alig merek ismerõsök elé állni. És én sem tudom, mit tegyek. Legszívesebben megfejelném a fodrászomat és biztos, hogy többé hozzá nem megyek.
ÁÁÁÁÁÁ MEGINT VÁGATNI AKARJA ANYA!!!!!! KEDDEN 16:45 KOR SZURKOLJATOK NAGYON! KÉRLEK TITEKET! AKKOR MEGINT DURVÁN LEVÁGJA TUTI. MEGINT VÁLLAMIG AKARJUK DE Õ MEGINT ELBA*ZA!!!!!! :( KÉRLEK NAGYON SZURKOLJATOK VELEM EGY SORSÚAK!!!!!!
Uh, csak nem cseszi el megint... Az már tényleg durva lenne! De azért szorítok, már csak a tükörképem miatt is -_- Tudod, hogy legalább te érezd jól magad a fejeddel a nyakadon, ha már én nem teszem.
Hát remélem nem cseszi el. De majd fodrászat után olyan 18 körül fejövök és mindent elmondom hogy milyen lett. Köszönöm hogy szurkolsz! 16:45 kor már kezdi a hajmosást aztán jön a kín. Tegnap este megérdeztem anyutól hogy mennyibe kerül a fodrász õ erre: 2 3 ezer. Én erre: 2 3 ezer forint hegy el... a hajam. A csúnya szót nem mondtam ki. xD
Most, megint... Jövõhét után asszem megint vágatjuk... Az még ok, hogy levágatjuk, de még ritkítani is akar anyám... Eszem megáll, eskü. Mert nekem borzasztó sok hajam van, azért akarja. Már 6 hónapja rágom a fülét, h ne ritkítsa de anyám azt mondja, h de ez így nem egészséges meg minden... Most kajak, a ritkítás milyen?
Hát igen. Elszúrta! Nem annyira mint tavaly, de lehetett volna jobb is.
Hát, sajnálom... De nézd a jó oldalát! Jövõre még jobb lesz. Ócska vigasz, de több mint a semmi.
a Hair Club-ba jó hajakat vágnak vagyis akiket én ismerek azoknak nagyon jó lett és olyan amilyet akartak...
Jesszus, de sajnállak.... De hogy jutott eszedbe ilyen rövidre vágatni a vállig érõ hajadat? Vagy mi volt az eredeti elképzelés? Amúgy a fejbõr masszázst ajánlom neked. Serkenti a vérkeringést, így gyorsabban nõ majd a hajad.
Nem mondtad a fodrásznak esetleg hogy nem tetszik a hajad??? Én biztos a képébe vágtam volna hogy elterjesztem hogy milyen szar fodrász és alig lesznek vendégei ...
A kérdező hozzászólása: Lány:D Az a baj, hogy a 3ezer Ft-os zselé se akarja megfogni a hajamat, ugyanis amikor hosszú volt, szögegyenes volt, és röviden meg göndörödik (ez hosszúban dauerral se ment) és valami rettenetes....:S
A kérdező hozzászólása: Az egész hajam 5 centis...
A kérdező hozzászólása: Váll alá ért...Sírógörcs határon vagyok... Nekem már az is jó, ha esetleg tudtok olyan fodrászt, aki normális rövid hajat tud vágni, nem pedig Pistikéset...
A kérdező hozzászólása: A hajpánt tök vicces benne, mert elöl lenyalja, hátul meg össze-vissza áll... Borzalmas...De valahogy kibekkelem, mert ZSidró nekem még egyszer nem nyúl a hajamhoz, 2 éve elcseszte:D Jó lett amikor kijöttem, de otthon teljesen kezelhetetlen volt.
A kérdező hozzászólása: Nem tudod esetleg, hol kapható? Megpróbálom, hátha:) köszi a segítséget:)
Az a baj, hogy a fodrászok elfelejtettek hajat vágni. Akár Hajas, akár Zsidró, akár más. A rengeteg pénzt elkérik, aztán nyiszatolják, mint a wc. kefét. Én 5 éve nem tudok rendesen hajat vágatni. Épp ma cseszték el újra. Minden fodrászt kötekeznék hajvágási ismétlõ vizsgára. Fel sem fogják, milyen lelkiállpotba kerül egy nõ, ha elrontják a fejét. Csk azt tudom mondani, hogy várj egy kicsit, addig légy türelemmel. Esetleg még egy tipp: van lézeres hajhosszabbítás. Biztos nem olcsó, de soron kívül megnövesztik a hajad.
A kérdező hozzászólása: A lézeres egyrészt 150 ezer Ft, ami jelenleg nem érdekelne, DE!!! 8-10 cm a minimum hajhossz. Nekem 5-6...
Szia! Nekem nagyon tetszik a rövid haj, és a legtöbb fiúnak is bejön. Csak el kell fogadnod magad, úgy, ahogy vagy.
A b2b glued zselét pl. Auchanban lehet kapni, meg gondolom nagyobb drogériákban.
Szia! Waxot próbáltad már? Azzal jó kis tüsiket lehet csinálni.. Nekem most csak egy ponton rövid a hajam (kis pukli a fejem tetején:D), azt eleve hajmosás után hajhab, zselé, fejjel lefelé szárítás kefével, hogy jól szálljon és formája legyen, aztán wax és hajlakk! Próbáld ki hátha!
pénteken megint. xD


Igaz az, hogyha meg van akkor a hajfesték nem fogja be annyira a hajunkat?

Legjobb válasz: nekem a fodrászom már többször kérdezte festésnél, hogy mi újság, mert nem fogja jól a festék a hajam. szóval igaz:)

nekem a fodrászom már többször kérdezte festésnél, hogy mi újság, mert nem fogja jól a festék a hajam. szóval igaz:)
Állítólag. Ugyanezt mondják fejfájás esetén is. Ezekben nem hiszek.
én se hittem míg nem tapasztaltam. Szoli se fog meg, persze befogja valamennyire a hajamat, de nem lesz annyira intenzív, sokkal gyérebb eredmény. Szerintem mivel ez hormonális alapú, függ az egyén hormonháztartásától, tehát egyénenként eltérõ vélemény lesz ebbõl:)
A kérdező hozzászólása: hát ma jött meg..és szõkére festem, megpróbálom azért aztán majd leírom mi sült ki belõle..:) ) köszönöm a válaszokat :)

Ha nem festem a hajam, honnan fogom látni, hogy mennyit nő a hajam a vitamintól?

Vettem dm márkás, das gesunde plus haar vital komplex vitamint, amit majd március 1.-jétől kezdek el szedni. Mielőtt megvettem utána néztem itt is és más oldalon is, sokan írták, hogy mióta szedik, sokkal gyorsabban nő le a hajuk. Én nem festem a hajam (és soha nem is festettem), honnan fogom látni a változást? És dúsulni is dúsulhat a hajam tőle vagy csak a növekedésben segít?

Legjobb válasz: Nekem gyorsabban nem nõ tõle, csak kevésbé hullik. A körmöm viszont nagyon hosszúra meg tud nõni tõle és elég gyorsan. http://www.youtube.com/watch?v=hWRJ57j1AyI Én így szoktam megmérni, ha rövidebb a hajad, akkor megkérhetsz valakit, hogy nézze meg neked. Vagy esetleg tükörbõl leolvasod, de az nem túl pontos.

Nekem gyorsabban nem nõ tõle, csak kevésbé hullik. A körmöm viszont nagyon hosszúra meg tud nõni tõle és elég gyorsan. http://www.youtube.com/watch?v=hWRJ57j1AyI Én így szoktam megmérni, ha rövidebb a hajad, akkor megkérhetsz valakit, hogy nézze meg neked. Vagy esetleg tükörbõl leolvasod, de az nem túl pontos.
Fényképezd le most a hajad hátulról egy felsõben, amin hátul van valami minta csík akármi, amihez tudsz viszonyítani. És akkor bizonyos idõközönként ugyanabban a felsõben, ugyanúgy tedd hátra a hajad és látszani fog, ha nõtt vmit.
Nem tudnék dönteni, mi zavar jobban: a raszta haj, vagy a borzasztó helyesírás?!
Ha már kaptál rengeteg + és - véleményt, akkor szerinted itt más fogsz kapni? Nekem például nem tetszik. Fogalmam sincs, hogy egy ilyen hajat egyáltalán hogy lehet tényleg ápolni, mosni. Szóval kicsit igénytelennek gondolom. De a második válaszolónak már lehet tetszeni fog.:)
nekem igénytelen.. 17/L
Egyértelmûen nem tetszik de mindenki másmilyen.
két szót mondok haver: kevesebb fû
A kérdező hozzászólása: Elsõnek mindenkinek igénytelen ami persze, teljesen rossz állítás .
Nekem NAGYON bejön :D 17L és ismerek még néhány lányt 18-20 éveseket, akiknek szintén tetszik.

Miért nem fogja be rendesen a hajamat a festék?

Először sötét hajat akartam padlizsánra festeni,fekete lett tőle,vettem szőkítőport,attól barna lett a hajam,megint befestettem és most megint fekete lett padlizsán helyett.

Legjobb válasz: én is elõször barna hajamat festettem be padlizsánra.. de nem lett belõle fekete.. csak fényben látszódott igazán hogy lila lenne... majd leszívattuk.. akkor lettem szõke, és narancs keveréke.. aztán szépen befogta lilára :D nem jó oxit használtál lehet... menj el fodrászkellékesbe, és mond meg hogy mit akarsz, és adjon olyat ami jó neked.

én is elõször barna hajamat festettem be padlizsánra.. de nem lett belõle fekete.. csak fényben látszódott igazán hogy lila lenne... majd leszívattuk.. akkor lettem szõke, és narancs keveréke.. aztán szépen befogta lilára :D nem jó oxit használtál lehet... menj el fodrászkellékesbe, és mond meg hogy mit akarsz, és adjon olyat ami jó neked.
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy vidéki vagyok, itt meg nem igazán vannak fodrászkellékes boltok:/ amikor sötét hajra festettem 12%-kos oxyt használtam, meg is lepõdtem hogy miért fekete mivel az a legerõsebb, most mivel elõtte használtam szõkítõport 6%-kos oxyt használtam mert annak már be kellett volna fognia azért magamnak csinálom mert a régi fodrászom elment szülni, a másik pedig aki a közelben van nagyon rosszul dolgozik, nõvéremnek teljesen tönkretette a haját
ha sötét hajra padlizsánt kensz az mindig majdnem fekete lesz, minimum sötétszõkét fog be szépen lilára.
A kérdező hozzászólása: most nem sötét hajra használtam, elõtte használtam szõkítõport hogy világos legyen a hajam, mivel én is úgy gondoltam hogy az elsõnél az volt a baj hogy sötét hajra kentem, de most nem értem hogy miért nem fogta be

A barna hajat nem fogja be jól a kimosható színes melír?

Sötétebb barna hajam van és kimoshatót szeretnék beletenni, de szőkítés nélkül. És azt szeretném tudni, hogy ugyanolyan szépen befogja,mint a szőkét, vagy alig látszik? Egyébként kéket meg lilát szeretnék beletenni.. És tényleg csak 6-8 hajmosás után jön ki? Mert pl. Avril Lavigne-nek mindig más színű a haja, szóval csak lehet olyan is, ami egy mosás után kijön, nem? És olyan van, ami tartós és színes? Vagy csak pár mosásig bírják az ilyenek?

Legjobb válasz: én még anno 6.ban 12 évesen vettem egyet a sötétbarna hajamra de csak árnyalt volt semmi nem látszott belõle:) Szerintem fodrászra bízd ezt!

én még anno 6.ban 12 évesen vettem egyet a sötétbarna hajamra de csak árnyalt volt semmi nem látszott belõle:) Szerintem fodrászra bízd ezt!
A kérdező hozzászólása: Igen úgy lesz, csak elõtte érdeklõdöm.. :) Növesztem a hajam és nem fogom a magam bénasága miatt elcseszni, csak érdekelne :D
Az extrém, vagy a divatszínek sötét hajon nem látszanak, ezért kell kiszõkíteni elõtte a tincset. Ha nem akarsz maradandó beavatkozást, vegyél színes hajtincseket, amiket be lehet rakni egyenként, és akkor lesz melírozott a hajad, amikor akarod.
A kérdező hozzászólása: óó tudom, de az olyan mû... meg az olyan gáz lenne, ha véletlenül kiesne.. xD

A meleg ollós hajvágás után nem fog többé töredezni a hajam?

Nem igazán ismerem ezt a hajvágást miel?tt leszólnátok...:)

Legjobb válasz: ez nem olyan hoyg egyszer megcsinálják és örökre szól, hanem arra jó hogy nem fog olyan hamar töredezni. Tovább szebb marad.

ez nem olyan hoyg egyszer megcsinálják és örökre szól, hanem arra jó hogy nem fog olyan hamar töredezni. Tovább szebb marad.
Elméletileg így van, igen, szebb lesz, és nem törik majd. Természetesen többször, talán mindig így kellene. Azt persze nem értem, miért nem így vágják, ha ez igaz...?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!:) és mennyibe kerülne egy vágás kb?
Nálunk, kisváros, 1200 Ft-tal volt több a melegollós hajvágással a végösszeg. Hát de, törik csak kevésbé, mivel elégeti a hajszál végét, kis gömb lesz rajta, közelrõl látszik is. Állítólag gyorsabban is nõ tõle a haj, bár nem értem, miért...
AZért nem igy vágják mindenhol mert ez egy drága gép és kevés fodrász ruház be rá.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!:)

Ez így fog maradni? A hajam a sós víztől és a napsütéstől kifakult és szőkébb lett valamint már nem zsírosodik be két nap alatt.

Ez a negyedik nap és még mindíg olyan mint frissen mosottan. Ha már a tengervízzel nem érintkezik többet akkor is ugyanúgy négy esetleg 5 nap alatt zsírosodik be és barnul vissza?

Legjobb válasz: Tudtok esetleg valami hajápolási teknikát amitõl csak 4-5 naponta zsírosodna be a hajam??

A kérdező hozzászólása: Tudtok esetleg valami hajápolási teknikát amitõl csak 4-5 naponta zsírosodna be a hajam??
nem ez vissza fog állni a zsírosodás már következõ hajmosásnál a barnulás meg õsszel ha nem éri annyira a nap


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!