Találatok a következő kifejezésre: Nem fogadja az (417 db)

törölj ki valamilyen alkalmazást
A kérdező hozzászólása: Azóta már töröltem 2t és minden tökéletes, köszi! ;)

Miért nem fogadja az Xperia X8 a jarokat?

a jar-ra gondolok ( mint java ) a telefonom azt írja ki, mikor az X-periára küldök, hogy a másik ezköz nem fogadta el az elemet.

Legjobb válasz: Fogadnia kellene, de onnantól semmit nem tudsz vele kezdeni androidon. Marketben rengeteg program van onnan szedd le ami kell.

Fogadnia kellene, de onnantól semmit nem tudsz vele kezdeni androidon. Marketben rengeteg program van onnan szedd le ami kell.
Miért ne tudna? A legtöbb androidos telefonon van java. Az Xperia X8-ról nem tudok nyilatkozni

Miért nem fogadja az xbox a fifa 12 demót amikor dvd re kiirtam a content fájlt?

Legjobb válasz: LOL! Hát ez nagyon vicces :) Tényleg ott tartunk hogy még egy ingyenes demot is ellopnak XD

LOL! Hát ez nagyon vicces :) Tényleg ott tartunk hogy még egy ingyenes demot is ellopnak XD
A kérdező hozzászólása: kérdésre nem birsz válaszolni gy ö kér ??? nem kértem véleményt
XD

Próbálom bekapcsolni Nokia telefonom de biztonsági kódot kér. Nem fogadja el az 12345-öt, és nincs * # sem, de szervíz meg nem éri meg! Ismertek valami jó programot? Vagy hogy mit tehetnék?

Legjobb válasz: Szia! Ha az "alap" kódokat (12345/00000...)nem fogadja el,akkor csak teljes szoftverezés lehet a biztos megoldás. Ehhez értõ személyt,viszont általában csak mobilszervízben találsz.:(

Szia! Ha az "alap" kódokat (12345/00000...)nem fogadja el, akkor csak teljes szoftverezés lehet a biztos megoldás. Ehhez értõ személyt, viszont általában csak mobilszervízben találsz.:(
A kérdező hozzászólása: Értem! Azért köszönöm szépen :)

SKYRIM. Már az elején elakadtam ott, hogy nem fogadja el a karaktert és nem tudom elnevezni. Szerintetek miért?

Legjobb válasz: Szia! Mit kell azon érteni, hogy nem fogadja el a karaktert? Nem tudsz fajt választani, vagy nevet adni? Eredeti vagy valami buherált tört verzióval próbálkozol?

Szia! Mit kell azon érteni, hogy nem fogadja el a karaktert? Nem tudsz fajt választani, vagy nevet adni? Eredeti vagy valami buherált tört verzióval próbálkozol?
Esetleg a karakter alatt a névben szereplõ karaktert kell érteni és nem a játékban létrehozandó karaktert?
A kérdező hozzászólása: Torrentrõl szedtem, és még a karaktert sem engedte leokézni, nem hogy megpróbáljam elnevezni. Már játszom rajta, de egy barátomnál csináltam a mentést, és még mindig nem tudom miért nem ment...
A kérdező hozzászólása: Már lehet karaktert csinálni. Mi a franc?!

Miért nem fogadja el az apple id jelszavam mostanában az app store?

már régóta használom az app store-t, mindig elfogadta a jelszavam. múlt héten nem tudtam belépni sokadjára sem a jelszavammal, küldött egy e-mailt, hogy resetelte a jelszavam, újat kellett megadnom. Ismét a régit adtam meg, működött is egy darabig, de megint nem tudok belépni, azt írja hibás a jelszó. Viszont most e-mailt se kaptam a jelszómódosításról.

Legjobb válasz: Hasonlóan jártam ma én is. Megváltoztattam az ID-mat, és így nem enged be az App Store-ba. Ezután visszaváltoztattam az eredetire, de így sem fogadja el. Változtattam már 100x jelszót is, mindig azt csináltam, amit az e-mailben írtak, de egyszerûen nem sikerül belépni. Te jutottál valamire azóta?

Hasonlóan jártam ma én is. Megváltoztattam az ID-mat, és így nem enged be az App Store-ba. Ezután visszaváltoztattam az eredetire, de így sem fogadja el. Változtattam már 100x jelszót is, mindig azt csináltam, amit az e-mailben írtak, de egyszerûen nem sikerül belépni. Te jutottál valamire azóta?
A kérdező hozzászólása: 1-2 hétig csinálta ezt nekem, de most már jó. Nem értem, hogy mi lehetett a baj :/

Ha van érvényes, hivatalos orvosi igazolásom, akkor tehet olyat az osztályfőnök (gimnázium), hogy nem fogadja el?

Legjobb válasz: Miért nem fogadja el? tényleg minden teljesen szabályos, nem csak sikerült szerezned egy igazolást? Bár, ha hivatalos papír, akkor el kell fogadni. De, ha vaj van a füled mögött, én nem ugrálnék, inkább bevállalnám az igazolatlant, mint magamra haragítsam az osztályfõnököt. Ha jogosan nem akarja elfogadni, inkább légy gerinces és vállald be, hogy lógtál.

Miért nem fogadja el? tényleg minden teljesen szabályos, nem csak sikerült szerezned egy igazolást? Bár, ha hivatalos papír, akkor el kell fogadni. De, ha vaj van a füled mögött, én nem ugrálnék, inkább bevállalnám az igazolatlant, mint magamra haragítsam az osztályfõnököt. Ha jogosan nem akarja elfogadni, inkább légy gerinces és vállald be, hogy lógtál.
nem tehet ilyet ha nem fogadja el akkor menj az igazgatóhoz!
A kérdező hozzászólása: köszönöm. :) van valahol erre valami törvény, vagy diákjogi pont?
A kérdező hozzászólása: az egész osztállyal ilyen, pedig nem is vagyunk lógosok. amúgy most egyik osztálytársamnak kénr, akinek valami gyulladás ráment a veséjére, hányt (a suliban) és a suliorvos elküldte kórházba, de az ofõ kijelentette, hogy nem fogadja el, és nem is hiszi el.
Ja, bocs. Ezt nem teheti.
Teheti, én is gimis vagyok és amennyiben nem az ellenõrzõbe vagy nem idõn belül adod oda.
Akkor nem fogadhatja el, ha nem x tanítási napon belül vagy a következõ osztályfõnöki órán adod oda. Elvileg csak ellenõrzõben fogadják el (legalább is nálunk), de van, amikor tesznek kivételt.

Euro truck simulator 2-be kéri az aktiváló kódot. Beírom, akkor elfogadja de játék közben megint kéri, és amikor ott beírom, akkor nem fogadja el. Mit tudok csinálni, hogy ne kérje többet?

Legjobb válasz: nálam is ez van. konkrétan 10 mp alatt kétszer kérte. nem fogom a netet bejárni kódok után, mert ugyebár az elõzõeket nem fogadja el.

nálam is ez van. konkrétan 10 mp alatt kétszer kérte. nem fogom a netet bejárni kódok után, mert ugyebár az elõzõeket nem fogadja el.

Battlefield 3 ban ps3on magyar regisztrációm van, és olvastam hogy nem fogadja el az online kódot. Valami megoldás van? Pl. :Uk regisztrációnál beírom storeba és elfogadja magyar reginél. Ezt is olvastam. Nem szeretném elveszíteni a trófeáimat?

Legjobb válasz: Csak akkor nem fogadja el, ha még a magyar store indulása elõtt gyártották le a játékot. De bármelyik PSN fiókodba aktiválhatod az összesen fog menni ami azon a PS3-on van.

Csak akkor nem fogadja el, ha még a magyar store indulása elõtt gyártották le a játékot. De bármelyik PSN fiókodba aktiválhatod az összesen fog menni ami azon a PS3-on van.
Igen szerintem is azért nem fogadja el mert a Ps Store 2012 márciusán indult a battlefield meg 2011 végén. És még nincs benne a battlefield vagy hasonló.

Vajon a beteg embereket (pl: Dankóros emberek) miért nem fogadja el a társadalom? Vagy pl azokat akik fél lábbal élnek?

Konkrét esett: Mekibe esznek 4en csajok jött egy fiú (nem férfi, fiatal ember), aki elvesztette az egyik lábát, mankóval közlekedik. Megszólal az egyik csaj: Úristen ezt láttátok?! Elment az étvágyam. Ez a világ legnagyobb tahósága úgy gondolom

Legjobb válasz: Azért ezt így nem jelenteném ki,hogy a társadalom nem fogadja el a testi vagy szellemi fogyatékkal élõket.A legtöbb ember inkább szánalmat,sajnálatot érez az ilyen emberek,fõleg kisgyerekek láttán.A fenn említett lány megnyilvánulása pedig önmagát minõsíti.

Down- kór, amire te gondolsz. Egyébként szerintem az a négy csaj pont olyan szellemi szinten volt, hogy belõlük ezt a reakciót váltatta ki egy féllábú ember látványa. Ezzel nem lehet mit kezdeni. Ha otthon nem nevelték õket toleranciára, tapintatara és leginkább arra, h hogyan kell helyesen viselkedni egy ilyen helyzetben, nem lehet sokkal többet elvárni tõlük. De a legtöbb egészséges ember ha nem is ilyen tahó, nem mindig tud mit kezdeni az ilyen helyzetekkel. Pl. mikor vak emberek akarnak lemenni a metróhoz, átkelni az úton, azt gyakran egyedül teszik, és nem azért, mert ennyi a bunkó ember, hanem azért, mert sokan nem tudják, hogy hogyan menjenek oda felajánlani a segítségüket, vagy hogyan viselkedjenek.
Azért ezt így nem jelenteném ki, hogy a társadalom nem fogadja el a testi vagy szellemi fogyatékkal élõket.A legtöbb ember inkább szánalmat, sajnálatot érez az ilyen emberek, fõleg kisgyerekek láttán.A fenn említett lány megnyilvánulása pedig önmagát minõsíti.
Azért, mert mint ahogy a kutyáknál, az embernél is fontos a szocializáció. És ugye szerencsére egészséges emberbõl több van, mint betegbõl, így ritkán futhatunk össze féllábú, autista, vagy akár Down-kóros emberrel. Nem szoknak hozzá az emberek, furcsa nekik, nem tudnak mit kezdeni a látvánnyal, ezért általában vagy úgy tesznek, mintha észre sem vennék az illetõt, vagy épp ellenkezõleg, jól megbámulják.
mark86 mert a mai fiatalok nagy része büdös bunkó azért! [email protected] se tudnak az életrõl, csak verik magukat hogy mennyit kúrnak, isznak, szívnak meg buliznak! http://www.youtube.com/watch?v=dezfVbeAHwQ
Hát igen. Ha a melegeket "elfogadják", akkor a down-kórosokat, meg a féllábúakat miért nem?
Elõször is még tanulj kicsit, hogy a helyesírásod is fejlõdjön. Arra esetleg nem gondoltál, hogy azért mondták ezt, mert sajnálták azt a férfit? Persze nem kell õket sajnálni, nagyon sokszor teljesebb életet élnek, mint testileg egészséges társaik. Õk lelkileg egészségesebbek, épp azért, mert testileg nem lehetnek azok.
mark már csak tudja, egész nap itt veri a nyálát.
Arra a Dankórra gondolsz, amit ez terjeszt? http://www.fellowplaza.hu/files/products/images/big/04100_1...
Én is így látom, a fent említett, csak az illetõ érzelmi-értelmi színvonalát minõsíti. Nem kell belõle messzemenõ következtetést levonni.
Nem mindenki ilyen hála Istennek! De vannak ilyen emberek is, akik kifejtik, hogy a Down kórosok mekkora terhek a társadalom nyakán, hasznot sem hajtanak, nem is éreznek nyilván semmit, ezért jobb lenne nekik az eutanázia. Nem vicc, ismerek ilyen embert, aki így gondolkodik, családtag. Mondtam neki, hogy ez egy kicsit Auschwitz-ra hajaz, õ meg azt mondta, hogy Auschwitz és a deportálás egyáltalán nem volt rossz ötlet. Szerintem õ mindenkit deportáltatna, aki más, illetve aki nem olyan mint õ és a kedves férje. Utálja a melegeket, zsidókat, cigányokat, törpéket, fogyatékosokat, egyedülállókat. Hát, vannak ilyen emberek is sajnos. Intoleránsak! A lány meg szimplán egy tahó volt. De mondom, nem mindenki ilyen.
mark86 10:13-as egysoros! ha valami nem tetszik pontozz le, ha a személyemmel van problémád akkor PRIVÁT!!!! NE LEGYÉL MÁR ALATTOMOS NYUSZIKA!
Az emberek megnezik a fellabu embert, ez idaig okes is hisz mas mint a tobbi, a beszolas kicsit eros volt. Nekem apukam rokkant, egy laba van csak, szoval nagyon is ismerem az ilyesfele tekinteteket. Mondjuk en tini voltam mikor apu labat amputalatak, de szerencsere keves negativ hozzaszolast hallottam meg. Mondjuk egyszer voltunk bevasarolni egy hipermarketben es ket vihancolo kolyok(kb egyidosek voltak velem)kirohogtek, mert hat nem volt olyan egyszeru lejonni a lepcson, ez nagyon fajt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!