Találatok a következő kifejezésre: Nem fog néhány most (7 db)

Nem fog elfagyni néhány most kihajtott virághagyma?

Az enyhébb id? miatt megjelent néhány virághagyma hajtása, ha jól emlékszem, krókuszt és nárciszt ültettem oda. Nem fognak elfagyni, ha jön a hideg?

Legjobb válasz: Lehet, sõt biztos, hogy azokat a hajtásokat már nem fogja kinöveszteni, viszont jövõ tavaszzal teljesen biztos, hogy újból kihajt és virágot hoz! Nem olyan könnyen pusztulnak ám el a növények mint azt hinné az ember. :)

Lehet, sõt biztos, hogy azokat a hajtásokat már nem fogja kinöveszteni, viszont jövõ tavaszzal teljesen biztos, hogy újból kihajt és virágot hoz! Nem olyan könnyen pusztulnak ám el a növények mint azt hinné az ember. :)
Nekem is ez a "gondom".A krokuszom hajt, én is félek, de remélem kibírja, elvégre már februárban virágzik, akkor meg elég hidegek vannak.Én le fogom takarni õket falevelekke, és fenyõággal biztos ami biztos, de csak ha jönnek a fagyok.Mostmár szerintem sem jut el a virágbontásig.
Nem ciki! Egyszerûen ezt gondoljuk. Nem érdekel minket a hited.
xDDDDDD Te mekkora csökevény vagy... De azért elejtek egy komoly gondolatot: Vajon milyen Isten az, aki azért juttat pokolra valakit, mert az nem hisz benne ?! Ennyi. Inkább imádkozz értem kérdezõ... azért, hogy a 3. menet után a barátnõmmel legyen energiám egy negyedikre is. Imádkozz ezért kérlek.
Mi volt az a csoda? A média teljesen behálózott? Minden mostani fiatalt a média rontott el. A trendi mûsoraival, trendi zenészeivel. A média a felelõs!
Mindenki oda jut, amiben hisz.
Úristen! Utolsó! Te most Istent hibáztatod?!!!? Honnan tudod , hogy a pokolra jutott?! Az olyanok kerülnek a pokolra, akik ölnek meg olyan rossz dolgokat csinálnak ami meg bocsáthatatlan, amúgy azok se mindig, mert, ha megbánják a bûneiket akkor Isten megbocsát!
"Úristen! Utolsó! Te most Istent hibáztatod?!!!? Honnan tudod , hogy a pokolra jutott?! Az olyanok kerülnek a pokolra, akik ölnek meg olyan rossz dolgokat csinálnak ami meg bocsáthatatlan, amúgy azok se mindig, mert, ha megbánják a bûneiket akkor Isten megbocsát!" LoL, azt te melyik Istenrõl beszélsz? Arról amelyik szerint meg kell ölni a melegeket? Mert, hogy a Bibliában csak ilyen isten szerepel.
Akkor az a véleményed Istenrõl, amit akarsz, Én hiszek benne.
Gondoltam, hogy erre nem tudsz mit felelni, és inkább szemet hunysz felette. "Ez egy szadista, rasszista, tömeggyilkos, kirekesztõ, nõgyülölõ isten... de én azért imádom!" És akkor egyesek nem értik miért néznek rossz szemmel a keresztènyekre...
Szerintem ezt a kommentet nem ide kellett volna kitenned, hanem egy ezzel foglalkozó személlyel kellene megbeszélned (most nem pszihomókusokra gondolok). Itt túlságosan sokan néznek kritikus szemmel. A kérdésre a válasz pedig: IGEN. Imádkozz azért, hogy õk is meglássák, amit te.
Amúgy a példád nagyon jó. Freddy Mercury egy remek ember volt és egy zseni. De a te kedves kis szeretõ istened a pokolra küldi, az alapján, hogy kit szeretett. Mekkora szemétláda vagyok, hogy én ebbõl nem kérek... :(
Igen, végre eljutottunk oda, hogy ciki felnõttként gyermeteg mesékben hinni, hát ez tényleg tragikus... :( Eljön még az az idõ mikor még csak emlékezni sem fog senki Jézusra, Istenre, meg a többi kitalált mesehõsre.
A kérdező hozzászólása: rendesen bánnak másokkal, és amúgy pártolják a békét meg minden....
Attól függ, hogy mit gondolnak, mi a véleményük és, hogy milyen a viselkedésük például az emberekkel!
A kérdező hozzászólása: sajnos eljutottunk abba a korba, amikor a hit ciki értem, köszönöm a hülye válaszokat is.... tapasztalatnak jó lesz. mondanék egy pl: Freddy Mercury meleg volt, de nem szeretnék arra gondolni, hogy senki sem imádkozott érte, mert a pokol félelmetes hely ...
Természetesen számít. Imádkozz értük õszintén, és a saját szavaiddal.
Ne aggódj. Ha a teremtést így elszúrta a pokol biztosan kellemesre sikerült!
A biblia egy megmásított vicclap lett, amit kis bohócai tanítanak az egyház élén. Isten szereti az embert, ezért teremtette a világra. Az sem hiábavaló hogy nem lettünk egyformák és így taníttatja az elfogadást, a mások iránti szeretetet, azt hogy leküzdjük a "gonoszt" ami folyton rosszra sarkall. Itt képben jönnek a melegek, a rasszisták, a nõk gyûlölete?!...ez új..stb stb Nem a papok szavában kell hinni és ha nem akarsz egyházba sem kell járnod, isten benned van. Bármikor szólhatsz hozzá. Én sem vagyok szent fazék, lehetetlennek tartom az életet úgy hogy nem szeged meg a tanításait. Kizárt hogy bárki is betudja tartani a 10. parancsolat, mindd a 10 pontját. Ha mégis, az már nem élet...
Ajánlom figyelmedbe a keresõt itt az oldalon, több 10 oldalnyi választ fogsz tudni olvasni.
Nagyon fontosak az elõkészületek, elsõsorban a higiénia. Mielõtt sor kerülne a dologra javaslom, hogy menj ki a fürdõbe, és óvatosan vízzel, esetleg minimális szappannal egy ujjadat ameddig bírod hét öhm dugd fel magadnak, kicsit tisztítsd ki. Nagyon fontos, hogy használjatok gumit(!) és jó ha van nálatok egy adag síkosító is. Izgassátok fel egymást, amennyire csak bírjátok, ebbe szex is belefér, és a barátod szépen, fokozatosan, óvatosan elõször az ujjával izgassa a környékét, majd azzal tágítsa. Használjatok sok síkosítót! Ha már úgy érzed, hogy mehet be, akkor hajrá.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen
Szerintem nézzetek meg pár Woodman videót a xvideos.com oldalon. A keresõjébe írjátok be, hogy Woodman és válasszatok a találatok között. Magyar lányok vele próbálják/próbálták ki elõször a popsit, nagyon profi Woodman minden téren... Remélem tudtam segíteni.
Nem a hossza számít, hanem a vastagsága. A hossza szempontjából ráadásul még praktikusabb is popsiba csinálni, mert ott akár tövig is be tudja tolni majd, és nem lesz kellemetlen, míg a punciban ekkorával már elõfordulhat, hogy eléri a méhszájadat, az pedig neked nem olyan jó. De akkor sem kell félni, ha a hosszához hasonlóan a vastagsága is kicsit nagyobb az átlagnál. Legfeljebb egy kicsit több elõkészítés: tágítás és síkosító kell majd. A popsi is nagyon tágulékony, hidd el, akármilyen vastag pénisz befér oda, ha óvatosan csinálják. ;)
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen

Tudni fogom ha megmozdul? érezni fogom hogy ez most ő vagy kell néhány hét mire biztosra lehet érezni hogy ez nem lehet más csak a babám? Milyen érzés legelőször?

Legjobb válasz: Elõször 18 hetesen éreztem, mikor vezettem az autópályán! Nem lehetett összekeverni bélmozgással, mert annyira egyértelmû volt hogy belül lent a hasamban mozog valami!U

Elõször 18 hetesen éreztem, mikor vezettem az autópályán! Nem lehetett összekeverni bélmozgással, mert annyira egyértelmû volt hogy belül lent a hasamban mozog valami!U
Nagyon kellemes érzés, legalábbis nekem az volt. Érezni fogod, hogy ezt a baba teszi. Leírni nem lehet, ezt érezni kell, és érezni is fogod. Sok örömet és boldogságot!
A kérdező hozzászólása: és kb hol éreztétek elõször?egész ott lenn bikinivonalnál?középen vagy valamelyik oldalon?
Én nem tudtam, hogy õ az. De amikor elkezdett csuklani, akkor már sejtettem. :)
Én a 18. héten éreztem elõször. Teljesen lent a szeméremcsontom körül, olyan kis buborék szerû mozgást. Nagy boldogság volt!!Hidd el érezni fogod te is, hogy õ az! Sok örömöt hozzá! 35 hkm

Rasztát szeretnék csináltatni, csak van néhány félelmem! Pl ha most zsíros a hajam akkor is az lesz vagy elmúlik? A legfontosabb pedig az az, hogy a fejemről honnan tudnám megállapítani, hogy el fogja-e bírni a hajat, és nem-e fog kihullani?

Legjobb válasz: Hát elbírja, hidd el. A zsírosodásra pedig: a rasztahaj nem éppen segíti elõ az ápoltságát a hajadnak, mindenesetre létezik öntisztulás, persze ez attól is függ hol laksz (nagyváros, vidék), ugyanis nem mindegy, mivel találkoznak a hajszálak.

Hát elbírja, hidd el. A zsírosodásra pedig: a rasztahaj nem éppen segíti elõ az ápoltságát a hajadnak, mindenesetre létezik öntisztulás, persze ez attól is függ hol laksz (nagyváros, vidék), ugyanis nem mindegy, mivel találkoznak a hajszálak.
Ne aggódj, hogy elbírja-e! Elõbb fogod kényelmetlenül nehéznek találni. Amúgy én még zsíros fejû rasztát nem láttam. A hajad tövét ugyanúgy moshatod hetente, csak a többi részt próbáld kihagyni, különben szétjön a raszta. És mindenképp használj valamilyen hajszeszt, hogy erõsek legyenek a hajszálaid!
A kérdező hozzászólása: Mi az a hajszesz? És attól miért erõsödik? Mennyibe kerül?
A kérdező hozzászólása: szia köszi szépen az utolsónak. most nincs gépem, majd nyár felé lesz, meg a hajam most még nem elég hosszú olyan 20 centi max. na szal most nem tudok msn-ezni, de majd ha lesz gépem akkor beszélhetünk:)
ÉS milyen baleset is volt ez?
Velem is történt jó pár évvel ezelõtt egy hasonló "baleset" :D nekem teljesen végigszakadt. Nem is az, hogy nem nagyon érdekelt, de nem csináltam belõle problémát, megvártam míg begyógyult és kész, nincs belõle gond, sõt amikor "olyan" :) van legalább nem húzódik. Szóval szerintem ne sajnáld, kényelmesebb is így (nálam legalábbis)
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ! És mennyi idõ alatt gyógyult meg??
Engem is érdekelne ez a két ÉRDEKES baleset....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!