Találatok a következő kifejezésre: Nem fog néhány (33 db)

Attól függetlenül, hogy csak néhány percig érte, nem fog "megromlani"?

Amikor kiontottam a parfümöt, akkor azt a konyhába tettem. Nem süt?tt úgy be a nap, mert hála isten nem szokott, de amikor kibontottam, valamennyi fény, napfény érhette. Nem sok és talán pár másodpercre, aztán vissza is raktam a dobozába és a szobám egy sötétebb sarkába helyeztem el. Lehet bármi baja, hogy egy két pillanatra érte napfény ? Egyébként nagyon szoktam ezekre vigyáz, de most siettem és nem figyeltem.. jutott eszembe. Mindíg a dobozukba tartom a parfümjeimet, a szobám azon sarkában, ami nyáron nem olyan meleg. Lehet valami baja ? Megromolhat ?

Legjobb válasz: ennyitõl nem fog megromlani

ennyitõl nem fog megromlani
nincs semmi baja
Azért nem valami atomreakció ez. :D Semmi baja nem lesz, nyugi. :D Én néha napokig nem teszem vissza még csak a dobozába sem, és nem sötétszobában tartom. Teljesen jók, az illat is ugyanaz, meg minden, mint amikor megvettem.

Nem fog elfagyni néhány most kihajtott virághagyma?

Az enyhébb id? miatt megjelent néhány virághagyma hajtása, ha jól emlékszem, krókuszt és nárciszt ültettem oda. Nem fognak elfagyni, ha jön a hideg?

Legjobb válasz: Lehet, sõt biztos, hogy azokat a hajtásokat már nem fogja kinöveszteni, viszont jövõ tavaszzal teljesen biztos, hogy újból kihajt és virágot hoz! Nem olyan könnyen pusztulnak ám el a növények mint azt hinné az ember. :)

Lehet, sõt biztos, hogy azokat a hajtásokat már nem fogja kinöveszteni, viszont jövõ tavaszzal teljesen biztos, hogy újból kihajt és virágot hoz! Nem olyan könnyen pusztulnak ám el a növények mint azt hinné az ember. :)
Nekem is ez a "gondom".A krokuszom hajt, én is félek, de remélem kibírja, elvégre már februárban virágzik, akkor meg elég hidegek vannak.Én le fogom takarni õket falevelekke, és fenyõággal biztos ami biztos, de csak ha jönnek a fagyok.Mostmár szerintem sem jut el a virágbontásig.

1 éves nagyon keveset eszik! Egész nap néhány falatot! Mit tegyek? Lehet a tápszer miatt? De ha azt se kapja semmitől nem fog hízni. Tartja a súlyát 4-5 hónapja nem hízik.

Reggel kap tápszert még aztán reggeli kb. 3-4 falat szalámi vagy virsli,ebédre szintén pár falat főttétel,uzsira pár falat banán vagy alma aztán tápszer vacsira.

Legjobb válasz: próbáltad, hogy mind az 5 étkezést eléteszed? tápszer, majd reggeli, majd 10óraira gyümölcs, ebéd, uzsonnára valami tejtermék, vacsora (ez szerintem nagyon fontos lenne már neki, ha csak pár falat is, de...)? lehet, hogy ha többször kínálnád, elõbb utóbb rákapna.

próbáltad, hogy mind az 5 étkezést eléteszed? tápszer, majd reggeli, majd 10óraira gyümölcs, ebéd, uzsonnára valami tejtermék, vacsora (ez szerintem nagyon fontos lenne már neki, ha csak pár falat is, de...)? lehet, hogy ha többször kínálnád, elõbb utóbb rákapna.
A kérdező hozzászólása: Elêteszem a tányérra , leülünk együtt én is eszek õ meg kézzel eszi azt a pár falatot. Hogy én etessem azt nem engedi ellöki a kezem.
Ne csodálkozz hogy nem eszik rendesen, ha tápszerrel eltelíted a gyomrát ! Az hogy nem hízik ? Tápszertõl egy 1 éves nem is fog hízni !!!!! Próbáld meg a tejpépet, vagy tejbegrízt. Szerintem emiatt nem eszik napközben rendesen...
Az én kisfiam 15 hónapos, szintén "fényevõ"... nem kap tápszert, mégsem eszik szinte egész nap semmit... hajnalban szopizik egy kicsit, majd 10 óra körül eszik pár falatot (elõbb egyáltalán nem hajlandó enni), 11 kor alszik, majd miután felkelt 14 óra körül talán sikerül pár falatot megetetni vele az ebédbõl. Ezután már csak este fogad el egy kis kaját... Naponta többször megkínálom, édessegeket nem kap, csak vizet iszik, néha szopizik... a súlyát jól tartja, sõt nagyobb és fejlettebb a korának a védõnõ szerint. Hónapok óta ez van, már mindent megpróbáltam... kedvenc kaja is csak max 2 napig jön be... abból többet eszik, de 2 nap után már az sem kell neki. Eleinte idegeskedtem emiatt, de anyum azt mondta a gyerek tudja mennyi kaja kell neki, ne aggódjak... az orvos sem mondott semmit!
Szia, nekem az vált be, hogy ilyen tájt elõször reggelizni ültettem le, és utána jött a tápszer, ha még kért...Tízóraira valami gyümölcs, vagy lé, mert attól éhes lesz..elég pár falat! Uszira szintén, de a banán nagyon laktat, azt én reggelihez szoktam adni...Ha ennyire tápszeres vacsira is csinálhatsz tápszerbõl pépet, tejberizst, ilyesmit...A sinemil pl hízlal...Aztán lehet fogzik, és kis idõ múlva többet eszik...

Ha epilálom a testem néhány részét a szőr nem fog megvastagodni?

a hasam alján és a szám felett halvány sz?rszálak vannak és nem látszik de idegesít és szeretném eltávolítani de nem tudom jó ötlet-e leepilálni. ebben szeretnék segítséget kérni!

Legjobb válasz: Inkább gyantával próbáld meg leszedni azokat a szõrszálakat. Nem tudom, hogy megvastagodnának-e (én csak a lábamra használok epilátort), de szerintem, ha a szád felett próbálkoznál epilálni, majd besz*rnál (bocsi, a szóhasználatért), úgy fájna :/

Inkább gyantával próbáld meg leszedni azokat a szõrszálakat. Nem tudom, hogy megvastagodnának-e (én csak a lábamra használok epilátort), de szerintem, ha a szád felett próbálkoznál epilálni, majd besz*rnál (bocsi, a szóhasználatért), úgy fájna :/
A szõr nem szokott erõsödni, akkor sem ha borotválod, meg semmitõl sem. Viszont az epilátor szõrbenövést okoz, szóval inkább cukorgyantával próbálkozz.
ha en borotvalom a labam, akkor erossebben no vissza a szor , mint ha epilalom..szerintem elvekonyodnak a szalak, vagy enmtudom... de ha vilagos, es nemlatni, szerintem felesleges :)
Nem.
Ajánlom figyelmedbe a keresõt itt az oldalon, több 10 oldalnyi választ fogsz tudni olvasni.
Nagyon fontosak az elõkészületek, elsõsorban a higiénia. Mielõtt sor kerülne a dologra javaslom, hogy menj ki a fürdõbe, és óvatosan vízzel, esetleg minimális szappannal egy ujjadat ameddig bírod hét öhm dugd fel magadnak, kicsit tisztítsd ki. Nagyon fontos, hogy használjatok gumit(!) és jó ha van nálatok egy adag síkosító is. Izgassátok fel egymást, amennyire csak bírjátok, ebbe szex is belefér, és a barátod szépen, fokozatosan, óvatosan elõször az ujjával izgassa a környékét, majd azzal tágítsa. Használjatok sok síkosítót! Ha már úgy érzed, hogy mehet be, akkor hajrá.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen
Szerintem nézzetek meg pár Woodman videót a xvideos.com oldalon. A keresõjébe írjátok be, hogy Woodman és válasszatok a találatok között. Magyar lányok vele próbálják/próbálták ki elõször a popsit, nagyon profi Woodman minden téren... Remélem tudtam segíteni.
Nem a hossza számít, hanem a vastagsága. A hossza szempontjából ráadásul még praktikusabb is popsiba csinálni, mert ott akár tövig is be tudja tolni majd, és nem lesz kellemetlen, míg a punciban ekkorával már elõfordulhat, hogy eléri a méhszájadat, az pedig neked nem olyan jó. De akkor sem kell félni, ha a hosszához hasonlóan a vastagsága is kicsit nagyobb az átlagnál. Legfeljebb egy kicsit több elõkészítés: tágítás és síkosító kell majd. A popsi is nagyon tágulékony, hidd el, akármilyen vastag pénisz befér oda, ha óvatosan csinálják. ;)
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen

Melyik a jobb, a bonellrugós matrac vagy a szivacsos? A bonellrugós nem fog nyikorogni pár év múlva? És a mostani szivacsosok milyenek, nem süpped be néhány év használat után?

Legjobb válasz: A bonellrugós sokkal jobb. Tapasztalatból írom, légréteg van közötte és nem penészedik be. A szivacsmatrac három év múlva eldobós.

A bonellrugós sokkal jobb. Tapasztalatból írom, légréteg van közötte és nem penészedik be. A szivacsmatrac három év múlva eldobós.
Én határozottan a szivacsosra szavazok. Négy év alatt három rugósat sikerült tönkretenni a párommal, pedig nem voltak valami olcsók. Ennél egy szivacsos csak jobb lehet. Egyébként még a szüleimnél szimpla szivacsmatracon aludtam, laticel vagy mi, és tíz év alatt se lett gödrös :) Nem hinném, hogy a maiak ennél rosszabbak lennének.
Mi a jysk-ben vettünk akciósan szivacsosat, meg vagyok elégedve vele. Igazából fel sem merült, hogy rugós matracot vegyünk.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, hogy a sima régi fajta rugós rossz, ezért kérdezem a bonellt. 2 éve sima rugósat kaptak szüleim, 2 hét használat után már nyikorgott, elõtte sima szivacsos volt, igaz kb. 5-6 évig, de már szinte a fa részén aludtak, mert úgy besüppedt a szivacs, ezért kaptak rugósat, de ez sem jó. Ezért érdekel a bonell, mert ha többen is azt mondanátok, hogy jó, akkor belevágnék.
nekem szivacs matracom van 3 éve, de már eléggé kifeküdtük. rugósra szeretnék váltani, párom is azt vett és sokkal kényelmesebb. ikeában fogom venni, mert jó áron van, van rá 15 év garancia és elég jó a csererendszerük szóval, ha bármi baj van vele elvileg szó nélkül kicserélik.
nekem 10 éve szvacsmatracom van, "ortopéd vákuummatrac", nagyon szeretem! elmúlik tõle a hátfájásom. nagyon jól lehet rajta aludni.
Cardó matrac a legjobb!!!!!Bonellrugós!!!!!!

Szeretnék néhány babaruhát elrakni a fiamnak arra az időre mikor már felnőtt, hogy lássa. Ez nem fog nekem besárgulni? Elég ha egy dobozba teszem, vagy légmentesen zacsiba is tegyem?

Legjobb válasz: Sztem tarthatod a szekrénybe,vagy doboz. te ruháid sem sárgulnak be,amiket évek óta nem hordtál,és lóg a szekrénybe.Nekem van ilyen:)Fehér blúzok,de sajnálom õket.

Sztem tarthatod a szekrénybe, vagy doboz. te ruháid sem sárgulnak be, amiket évek óta nem hordtál, és lóg a szekrénybe.Nekem van ilyen:) Fehér blúzok, de sajnálom õket.

Igaz az, ha néhány év után abbahagyom a fogamzásgátlót, akkor 2-3 hónapig nem fog megjönni a hormonok miatt?

Legjobb válasz: Egyén függõ. Van, akinek azonnal normális ciklusa lesz, de általában idõ kell, hogy visszaálljon, és újra a szervezet szabályozza a dolgokat.

Egyén függõ. Van, akinek azonnal normális ciklusa lesz, de általában idõ kell, hogy visszaálljon, és újra a szervezet szabályozza a dolgokat.
Nem. Mindenkinél más és más a helyzet. Valakinél nincs semmi gond. Ha a gyógyszer elõtt rendszeres volt a mensid, miután abbahagyod akkor is rendben lesz minden. Ez azoknál szokott többségében elõfordulni, akiknek a gyógyszerszedés elõtt sem volt rendszeres a mensije.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!