Találatok a következő kifejezésre: Nem feszül mellem, elment a (2 db)

Nem feszül a mellem, elment a baba?

Elvileg ill. 3 teszt szerint 5 hetesnek kéne lennem,de ma reggel úgy ébredtem h 1átalán nem fáj a mellem úgy mint elötte,és sárgás folyásom lett,mintha megjött volna annyi.El fogok vetélni?Hétf?n kéne dokihoz mennem.

Legjobb válasz: Szia. A mellem az nekem se feszült folyamatosan, volt olyan nap, hogy nem éreztem. A vetélést pedig nem sárga folyás jelzi, hanem vérzés, vagy legalábbis barnás folyás. A terhesség alatt a hüvelyváladékozás gyakoribb és nagyobb mennyiségben fordul elõ. Ha nem görcsölsz, akkor nem gondolnám, hogy elvetéltél. De esetleg hívd fel az ügyelete, hogy megnyugodj.

Szia. A mellem az nekem se feszült folyamatosan, volt olyan nap, hogy nem éreztem. A vetélést pedig nem sárga folyás jelzi, hanem vérzés, vagy legalábbis barnás folyás. A terhesség alatt a hüvelyváladékozás gyakoribb és nagyobb mennyiségben fordul elõ. Ha nem görcsölsz, akkor nem gondolnám, hogy elvetéltél. De esetleg hívd fel az ügyelete, hogy megnyugodj.
Hétfõn okosabb leszel, bár ha 5 hetes vagy, akkor a doki nem fog babát látni még, mert a terhességed ennél fiatalabb. Azt, hogy elvetélsz-e, nem tudjuk. De ezek alapján nem valószínû. Egyébként a mellfeszülés mindennap más, folyásod meg a hormonok játéka miatt is lehet. A dokinak jelezd. Mellesleg mi az a 3 teszt, ami megmondja, hogy 5 hetes terhes vagy?
Van olyan vetélés is, aminek semmilyen elõjele nincs, missed AB-nak hívják és nem jár vérzéssel egyáltalán.
A mellfeszülésre nem lehet adni, hol van, hol nincs, ez nem jelent semmit.A folyásod aéapján sem lehet megmondani mi lesz, sztem lehet egyszerûen korai az idõpont.Hétfõn tényleg többet tudsz, de ha görcsölsz vagy vérezni kezdesz, menj be ügyeletre, de sztem nem lesz baj, minden jót !

Több mint egy hete késik, egyébként a ciklusaim szabályosak, nem értem a dolgot, feszül a mellem, gyengébb vagyok, mégis 3 tesztem negatív, lehet tul korai volt? Ha jövő héten elmennék dokihoz, és baba van már látna vmit? Vagy ne reménykedjek?

Legjobb válasz: A teszt lehet hogy csak késõbb mutatja ki. Ha már egy hete késik a jövõ héten már látnia kell a dokinak legalább a petezsákot ha terhes vagy. Addig csinálj még egy tesztet pár nap múlva.

A teszt lehet hogy csak késõbb mutatja ki. Ha már egy hete késik a jövõ héten már látnia kell a dokinak legalább a petezsákot ha terhes vagy. Addig csinálj még egy tesztet pár nap múlva.
de igen is reménykedj lehet, hogy a teszt még korai csináltass inkább vérvizsgálatot az tuti. elmehetsz orvoshoz de még lehet, hogy korai lenne de nem árt ha tud róla, és lehet, hogy te is megnyukszol, csinálj több fajta tesztet, és ne idegeskedj az nem tesz jót. drukkolok neked, Letti.
Szerintem is csinálj még egy tesztet legalább! Azonban ha továbbra is negatív és mégsem jön meg, menj el orvoshoz. Nekem van ismerõsöm, akinek nem lett pozitív tesztje, de a doki látta már a petezsákot... ha egy hete késik, akkor olyan 5 hetes vagy most, a 6. héten már a petezsák jól látszik, jobb uh-gépen a baba is és a szívhang is lehet hogy hallható!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!