Találatok a következő kifejezésre: Nem fáj nönek a (69 db)

Van oklan nő akinek nem faj semmilye a menstruació alatt?

Legjobb válasz: Én most 32 vagyok és régebben nekem is fájt, de pár éve kb. 2-3 egyáltalán nem fáj. Pedig én még nem szültem. Esetleg elsõ nap csak "érzem" hogy megjött, de ezt fájdalomnak nem nevezném.

Én most 32 vagyok és régebben nekem is fájt, de pár éve kb. 2-3 egyáltalán nem fáj. Pedig én még nem szültem. Esetleg elsõ nap csak "érzem" hogy megjött, de ezt fájdalomnak nem nevezném.
igen, én!
én 13éves vagyok és nem fáj ha megjön
Hát én az nap fájt a fejem meg görcsölt a hasam de a 2. nap már sehol semmi fájdalmam nem volt olyan volt mintha nem is lett volna meg.
Nekem sincs semmi bajom.
nagyon ritkán pár másodpercre görcsölök ha megvan/lesz hamarosan, de amúgy nem. a legelsõnél például nem éreztem semmit
Én is érzek vmit, de azt nem nevezném fájdalomnak.
Nekem csak a 20-as éveim elejéig voltak görcseim, aztán mintha elfújták volna, azóta semmi. Változott a hormonrendszerem, túl vagyok már egy szülésen is. Megnyugtathatlak, ha most fáj, egyáltalán nem biztos, hogy marad is...
nekem van hogy fáj van hogy nem, amugy alatta már ritkán fáj nekem inkább elõtte de az sem vészes csak érzem hogy nem sokára megjön.
Bár én nem nõ vagyok, de már itt is olvastam egy párszor és olyan rokonom is van, akinek meg sem kottyan a menstruáció. Ezért nem értem, hogy a már menstruáló lányok honnan tudják, hogy másnak is fájni fog. Csak azt tudják, hogy õk hogy viselik, de azt senki nem tudja, hogy egy másik lány, aki még nem menstruál, hogy fogja viselni
Jelen :) Soha egy mukk se :)

Melyk az a póz, amiben nem fáj annyira a nőnek?

Legjobb válasz: ha ésszel és szakszerüen alkalmazzák a pózókat akkor egyik se fáj.

ha ésszel és szakszerüen alkalmazzák a pózókat akkor egyik se fáj.
Ül egy fotelben és nézi, hogy te porszívózol.
Amikor kikötöznek egy szöges kereszthez, köteleket kötnek a csöcsödre amivel a levegõben lógatnak és közben korbáccsal verik a puncid, miközben egy tömeg szõrös zsidó kõvel dobál. Erre gondoltál nem?
Szerintem az a bajod hogy túl nagy a farkad. Ne told tövig és akkor talán nem fog neki fájni. Tudom hogy szex közben nehéz erre figyelni de ez van.
Normális esetben egyik póz sem fáj :/
Mondjuk ha drótkefével ingerled a csiklóját, akkor lehet, de akkor meg ajánlom ugyanezt a szemgolyóidon is kipróbálni :D
A kutyapózban elég mélyre tud menni a pénisz, annyira, hogy még fájjon is. Kezdjétek a misszionáriussal.
Ezt egyéne válogatja, kinek hogyan áll a méhe és melyik póz fáj, ha esetleg a péniszhegye eléri a méhszájat (általában a kutya vagy a lovaglópózban fordulhat ez elõ). De normális esetben, ha nem nyomják tövig bele a nõbe akkor nem szabad fájnia, különben gyulladásra kell gyanakodni.

Junius16-án volt meg, és kb1hete nagyon fájnak/nönek/ a melleim. Aznap csinálhatok tesztet, ha nem jön meg?

Vagy várjak vele?

Legjobb válasz: Szerintem még picit korai, de ha tesztelsz is valami hiperérzékenyet vegyél, az már kimutathatja ha van babó.

Szerintem még picit korai, de ha tesztelsz is valami hiperérzékenyet vegyél, az már kimutathatja ha van babó.
Ha rendszeres a menszeszed és nem szokot késni akkor is várj min 2 napot.Én is igy csináltam nekem pos lett a tesz.
A kérdező hozzászólása: Rendszeres, és14-én kell majd megjöjjön.Akkor 16-án csinálom majd meg.Remélem, nem fog megjönni.

4 hónaposan hasfájás normális? Mert a dokim szerint az, csak azért fáj mert nő a baba. Az elsőnél nem fáj egyszer sem.

Legjobb válasz: Szia! Én pont a 4. hónap végén vagyok és nekem is fáj a hasam. Eleinte csak szúrkált, majd folyamatosan görcsölt. Mostanra ott tartok ha 40-50 percnél többet ülök egy széken, a köldököm alatt bekeményedik, és rettenetesen fáj, viszont egyébként elmúlt a fájdalom. A derekam sokkal rosszabb. AZ olyan mintha néha kikattanna, és nem mozogna...úgy kell összekanalazni a kanapéról.... A dokim szerint ez is normális!!!

Szia! Én pont a 4. hónap végén vagyok és nekem is fáj a hasam. Eleinte csak szúrkált, majd folyamatosan görcsölt. Mostanra ott tartok ha 40-50 percnél többet ülök egy széken, a köldököm alatt bekeményedik, és rettenetesen fáj, viszont egyébként elmúlt a fájdalom. A derekam sokkal rosszabb. AZ olyan mintha néha kikattanna, és nem mozogna...úgy kell összekanalazni a kanapéról.... A dokim szerint ez is normális!!!
A fogadtól is lehet, meg arcüreggyulladástól is. Látatlanban senki nem tudja megmondani.

Megmondanátok, hogy egy nőnek mikor fejlődik a melle milyen érzés? Muszály fájjon, ha nem fáj akkor nem fejlődik?

Legjobb válasz: Néha fájt. De néha mensitõl is függõen feszül. Annyira azért sose volt durva, hogy orvoshoz menjek vele vagy gyógyszert vegyek be rá.

Néha fájt. De néha mensitõl is függõen feszül. Annyira azért sose volt durva, hogy orvoshoz menjek vele vagy gyógyszert vegyek be rá.
Én még nem is hallottam arról, hogy fájna, ha nõ. Ezek szerint szerencsés voltam. Viszont mensi elõtt valamivel baromi érzékeny tud lenni, fáj, a melltartót is csak muszájból tûröm meg. Ez sem volt mindig így, csak a második gyerek után kb. 3 évvel. :) Szerintem biztosabb választ kapnál egy nõgyógyásznál. Növésen vagy mensin kívül lehet még olyan oka a fájdalomnak, amirõl mi nem tudhatunk, de egy orvos igen. Talán ha megvizsgál, tényleg meg is nyugszol.
Nekem sose fájt. Közepesek, 85C-t hordok. Az igaz, hogy mensi elõtt feszültek néha, de ennek szerintem nincs köze a növekedéshez. Muszáj pontos j.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat!:)

Ha egy nőnek fáj a méhe, a szex és az orgazmus alatt nem fáj?

Legjobb válasz: Ha egy nõnek fáj méhe, az ne szexeljen, hanem menjen el orvoshoz. A kérdésedre a válasz: A szex nem mulasztja el a fájdalmat. Ezt hazudta a pasi?

Ha egy nõnek fáj méhe, az ne szexeljen, hanem menjen el orvoshoz. A kérdésedre a válasz: A szex nem mulasztja el a fájdalmat. Ezt hazudta a pasi?
ettõl a kérdéstõl nekem fáj a méhem...
A szex igenis fájdalomcsillapító hatású. Ez saját tapasztalat. Fájó méhhel viszont valóban nem szexelni kéne, hanem orvoshoz menni.
Mér töröltétek ki a válaszomat, gyíkok?! :o
igen, lehet, hogy terhes vagy az is, hogy gyomorrontásod vagy napszúrásod van...tesztelj
Teszt, mert nõgyógyász ilyen korai stádiumban nem tudja még megállapítani.
Tesztelj! :)
Tesztelj, ha pozitív akkor szerintem 1-2 hét múlva mehetsz nõgyógyászhoz.
terhes vagy, tesztelj!
Nekem is egy hetet késet minden tünetem utalt rá de mégse voltam terhes csak az agyam játszott velem.miután felfogtam hogy nem vagyok terhes a tesztek alapján rögtön megjött...De remélem neked nagyobb szerencséd lesz:)

Tompan faj jobb oldalt a hasam lent, nem gorcsol.. csak erzem no a meh? 15hetes vagyok

Legjobb válasz: Amíg nem görcsölsz vagy vérzel addig álltalában nincs gond.Nekem is fájt néha itt meg ott.Mikor hol.Ez természetes végig.Valószínû a növéstõl lehet,de ki tudja pontosan?:)

Amíg nem görcsölsz vagy vérzel addig álltalában nincs gond.Nekem is fájt néha itt meg ott.Mikor hol.Ez természetes végig.Valószínû a növéstõl lehet, de ki tudja pontosan?:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!