Találatok a következő kifejezésre: Nem fáj nönek (79 db)

4 hónaposan hasfájás normális? Mert a dokim szerint az, csak azért fáj mert nő a baba. Az elsőnél nem fáj egyszer sem.

Legjobb válasz: Szia! Én pont a 4. hónap végén vagyok és nekem is fáj a hasam. Eleinte csak szúrkált, majd folyamatosan görcsölt. Mostanra ott tartok ha 40-50 percnél többet ülök egy széken, a köldököm alatt bekeményedik, és rettenetesen fáj, viszont egyébként elmúlt a fájdalom. A derekam sokkal rosszabb. AZ olyan mintha néha kikattanna, és nem mozogna...úgy kell összekanalazni a kanapéról.... A dokim szerint ez is normális!!!

Szia! Én pont a 4. hónap végén vagyok és nekem is fáj a hasam. Eleinte csak szúrkált, majd folyamatosan görcsölt. Mostanra ott tartok ha 40-50 percnél többet ülök egy széken, a köldököm alatt bekeményedik, és rettenetesen fáj, viszont egyébként elmúlt a fájdalom. A derekam sokkal rosszabb. AZ olyan mintha néha kikattanna, és nem mozogna...úgy kell összekanalazni a kanapéról.... A dokim szerint ez is normális!!!

Van oklan nő akinek nem faj semmilye a menstruació alatt?

Legjobb válasz: Én most 32 vagyok és régebben nekem is fájt, de pár éve kb. 2-3 egyáltalán nem fáj. Pedig én még nem szültem. Esetleg elsõ nap csak "érzem" hogy megjött, de ezt fájdalomnak nem nevezném.

Én most 32 vagyok és régebben nekem is fájt, de pár éve kb. 2-3 egyáltalán nem fáj. Pedig én még nem szültem. Esetleg elsõ nap csak "érzem" hogy megjött, de ezt fájdalomnak nem nevezném.
igen, én!
én 13éves vagyok és nem fáj ha megjön
Hát én az nap fájt a fejem meg görcsölt a hasam de a 2. nap már sehol semmi fájdalmam nem volt olyan volt mintha nem is lett volna meg.
Nekem sincs semmi bajom.
nagyon ritkán pár másodpercre görcsölök ha megvan/lesz hamarosan, de amúgy nem. a legelsõnél például nem éreztem semmit
Én is érzek vmit, de azt nem nevezném fájdalomnak.
Nekem csak a 20-as éveim elejéig voltak görcseim, aztán mintha elfújták volna, azóta semmi. Változott a hormonrendszerem, túl vagyok már egy szülésen is. Megnyugtathatlak, ha most fáj, egyáltalán nem biztos, hogy marad is...
nekem van hogy fáj van hogy nem, amugy alatta már ritkán fáj nekem inkább elõtte de az sem vészes csak érzem hogy nem sokára megjön.
Bár én nem nõ vagyok, de már itt is olvastam egy párszor és olyan rokonom is van, akinek meg sem kottyan a menstruáció. Ezért nem értem, hogy a már menstruáló lányok honnan tudják, hogy másnak is fájni fog. Csak azt tudják, hogy õk hogy viselik, de azt senki nem tudja, hogy egy másik lány, aki még nem menstruál, hogy fogja viselni
Jelen :) Soha egy mukk se :)

Ha egy nőnek fáj a méhe, a szex és az orgazmus alatt nem fáj?

Legjobb válasz: Ha egy nõnek fáj méhe, az ne szexeljen, hanem menjen el orvoshoz. A kérdésedre a válasz: A szex nem mulasztja el a fájdalmat. Ezt hazudta a pasi?

Ha egy nõnek fáj méhe, az ne szexeljen, hanem menjen el orvoshoz. A kérdésedre a válasz: A szex nem mulasztja el a fájdalmat. Ezt hazudta a pasi?
ettõl a kérdéstõl nekem fáj a méhem...
A szex igenis fájdalomcsillapító hatású. Ez saját tapasztalat. Fájó méhhel viszont valóban nem szexelni kéne, hanem orvoshoz menni.
Mér töröltétek ki a válaszomat, gyíkok?! :o
A fogadtól is lehet, meg arcüreggyulladástól is. Látatlanban senki nem tudja megmondani.

A péniszemen, bizonyos időközönként, 2-3 havonta pattanás nő, általában nem fáj, de most a legutolsó nagyon fáj. Ez mitől lehet? Ugye nem a sextől? Ki kell nyomni vagy inkább ne kezeljem semmivel?

Legjobb válasz: Egyáltalán ne nyomd,ki! Ha nagyon zsíros a bõröd,inkább használj bõr mélyt tisztító gélt (akár oda is).Mivel mindenhol van bõr,a péniszen is így gyakorlatilag bárhol kijöhet a pattanás,egy zsíros bõrön. A pénisz nagyon érzékeny,ezért ne nyúlj hozzá. Inkább urulógushoz menj. Esetleg vesd fel a problémát bõrgyógyásznak.

Egyáltalán ne nyomd, ki! Ha nagyon zsíros a bõröd, inkább használj bõr mélyt tisztító gélt (akár oda is).Mivel mindenhol van bõr, a péniszen is így gyakorlatilag bárhol kijöhet a pattanás, egy zsíros bõrön. A pénisz nagyon érzékeny, ezért ne nyúlj hozzá. Inkább urulógushoz menj. Esetleg vesd fel a problémát bõrgyógyásznak.

Megmondanátok, hogy egy nőnek mikor fejlődik a melle milyen érzés? Muszály fájjon, ha nem fáj akkor nem fejlődik?

Legjobb válasz: Néha fájt. De néha mensitõl is függõen feszül. Annyira azért sose volt durva, hogy orvoshoz menjek vele vagy gyógyszert vegyek be rá.

Néha fájt. De néha mensitõl is függõen feszül. Annyira azért sose volt durva, hogy orvoshoz menjek vele vagy gyógyszert vegyek be rá.
Én még nem is hallottam arról, hogy fájna, ha nõ. Ezek szerint szerencsés voltam. Viszont mensi elõtt valamivel baromi érzékeny tud lenni, fáj, a melltartót is csak muszájból tûröm meg. Ez sem volt mindig így, csak a második gyerek után kb. 3 évvel. :) Szerintem biztosabb választ kapnál egy nõgyógyásznál. Növésen vagy mensin kívül lehet még olyan oka a fájdalomnak, amirõl mi nem tudhatunk, de egy orvos igen. Talán ha megvizsgál, tényleg meg is nyugszol.
Nekem sose fájt. Közepesek, 85C-t hordok. Az igaz, hogy mensi elõtt feszültek néha, de ennek szerintem nincs köze a növekedéshez. Muszáj pontos j.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat!:)

Melyk az a póz, amiben nem fáj annyira a nőnek?

Legjobb válasz: ha ésszel és szakszerüen alkalmazzák a pózókat akkor egyik se fáj.

ha ésszel és szakszerüen alkalmazzák a pózókat akkor egyik se fáj.
Ül egy fotelben és nézi, hogy te porszívózol.
Amikor kikötöznek egy szöges kereszthez, köteleket kötnek a csöcsödre amivel a levegõben lógatnak és közben korbáccsal verik a puncid, miközben egy tömeg szõrös zsidó kõvel dobál. Erre gondoltál nem?
Szerintem az a bajod hogy túl nagy a farkad. Ne told tövig és akkor talán nem fog neki fájni. Tudom hogy szex közben nehéz erre figyelni de ez van.
Normális esetben egyik póz sem fáj :/
Mondjuk ha drótkefével ingerled a csiklóját, akkor lehet, de akkor meg ajánlom ugyanezt a szemgolyóidon is kipróbálni :D
A kutyapózban elég mélyre tud menni a pénisz, annyira, hogy még fájjon is. Kezdjétek a misszionáriussal.
Ezt egyéne válogatja, kinek hogyan áll a méhe és melyik póz fáj, ha esetleg a péniszhegye eléri a méhszájat (általában a kutya vagy a lovaglópózban fordulhat ez elõ). De normális esetben, ha nem nyomják tövig bele a nõbe akkor nem szabad fájnia, különben gyulladásra kell gyanakodni.

Nő az első bölcsességfogam. Még csak egy pici része van kint, de nem fáj egyáltalán. Később majd fog fájni? 18/L

Interneten olyanokat olvastam, hogy mindenkinek mennyire fájt, meg hogy ki kellett húzatnia. Semmit nem érzek még, csak azt hogy a 7es fogam után n? ki valami. Lehetséges, hogy normálisan ki fog n?ni és nem kell kihúzatni?

Legjobb válasz: Miért kéne kihúzatni? Nekem tök normálisan kinõtt. Fájt egy kicsit,de nem haltam bele.

Miért kéne kihúzatni? Nekem tök normálisan kinõtt. Fájt egy kicsit, de nem haltam bele.
szia:) nem biztos h fog fájni, nekem pl. nem fájt, max egy kicsit húzta az ínyem:) és nem biztos az sem h ki kell húzatni...azt akkor szokták, ha ún. ferdén ül a fog:) és ha ahogyan írtad, nem fáj, akkor tuti nem lesz vele semmi gond, de ha fáj picit, azt sem gond:) sok sikert:)
Addig örülj, míg nem fáj! Amúgy nekem a bal felsõ bölcsességfogam simán kijött egyáltalán nem is fájt az alsótól meg majd emghaltam, de már az elejétõl kezdve. Szóval szerintem jó úton haladsz:)
A kérdező hozzászólása: Nekem is a bal felsõ bölcsességfogam nõ. Köszönöm az eddigi válaszokat! :)

Nem fáj a nönek a vastag pénisz behatolása anális szexnél?

Legjobb válasz: Az anális sexnél nagyon el kell tudni lazulni, és használni kell sikosítót!Akkor nem fog fájni! Az elején óvatosan, érzéssel kell csinálni.Ha látod a partneren, hogy neki fáj, vagy kellemetlen, akkor jobb abbahagyni inkább, minthogy örökre elmenjen töle a kedve...

Az anális sexnél nagyon el kell tudni lazulni, és használni kell sikosítót!Akkor nem fog fájni! Az elején óvatosan, érzéssel kell csinálni.Ha látod a partneren, hogy neki fáj, vagy kellemetlen, akkor jobb abbahagyni inkább, minthogy örökre elmenjen töle a kedve...
Nekem egyáltalán nem fáj, még síkositót sem kell használnunk, mert annyira feltud húzni a párom, hogy szükségtelen, lényeg, hogy teljesen el kell lazulni, óvatosan, apránként hatoljon be, ne hirtelen, az valóban fájdalmas! :) ) de véleményem szerint ha vastag inkább akkor okoz nagyobb élvezetet, ha rendesen csináljátok.
Más nevében nem írhatok csak a magaméban. Mi úgy kezdtük hogy a párom elõször csak az ujját használta. Meg kell jegyeznem, hogy régóta együtt vagyunk, borzasztóan szeretjük egymást, is nincs semmi amirõl ne tudnánk beszélni a szexet illetõen. Teljes a bizalom. Akkor nem fájt, hanem inkább csak furcsa volt... meg egy kicsit csiklandós :) A sikosító meg hideg :) ) Aztán mivel akkor még a szülõknél laktunk, kértem h várjunk még ezzel, amíg különköltözünk, mert féltem hogy talán túl hangos leszek :) ) Õ ezután egyetlen egyszer semkért hogy csináljuk, hanem kivárta amíg egy vidám -nem épp alkoholmentes:) - éjszaka után én kértem hogy próbáljuk meg. Nagyon óvatos volt, lassan csinálta, mindig kérdezte hogy jó e, és persze sikosítót használtunk. Nekem nem fájt... az elején megint az a furcsa érzés volt... egészen furcsa... de miután teljesen beért, már jó volt.... nagyon jó ;)
De fáj, nem tudom, hogy akinek nem fáj, annak milyen magas lehet a fájdalomküszöbe... :D Sztem az elsõ mindenkinek fáj és kellemetlen, pláne, ha vastag a barátod. Sikosító mindenképpen kell, mert a végbélben nem termelõdik szexuális inger hatására nedv, mint a hüvelyben.
DE!
Hát mi is kipróbáltuk a barátomnál az elsõ szörnyû volt enél roszab érzést még nem éreztem :s (de használtunk síkositot is)aztán másodszora is csiniztük és ugyan úgy nagyon fájt! A barátom mikor az elsõt csináltuk és fájt egyfolytába bocsánatot kéregetett a másodikat se õ hanem én akartam és mikor harmadszora akartam akár menyire fel volt izgulva nnem rakta oda be mert tudta hogy multkor is nagyon fájt nekem!(olyan partnerel kell akit szeretsz megbízol benne és nagyon gyengéd!)Pusy(remélem segitettem) :)
Az rettentoen faj egy nonek!!!az analis szexnel laza kell lenni es ha lehet sikositot hasznalni!
A kérdező hozzászólása: De akkor mégis, miért csinálják olyan sokan ha nem jo a nönek?
A kérdező hozzászólása: Már vagy 5ször probáltuk a párommal ( akiben tökéletesen megbizok, szeretem, imádom, és iszonyat gyengéd velem) de eddig sikertelenül. Köszönöm a tanácsokat:)
Mi egyszer próbáltuk, és nagyon fájt. :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!