Találatok a következő kifejezésre: Nem eszek semmilyen formában, (4 db)

A csincsilláim miért nem esznek semmilyen gyümölcsöt, illetve zöldséget friss, lédús állapotban? Csak aszalt, illetve snacky formában fogyasztják ezeket.

Legjobb válasz: Mert nem gyümölcsevõ, hanem fûevõ állatok. Kínáld gyógynövényekkel, fûszernövényekkel, olyasmivel ami zöld, és rostos. És a szárított csipkebogyó is hatalmas sláger...

Mert nem gyümölcsevõ, hanem fûevõ állatok. Kínáld gyógynövényekkel, fûszernövényekkel, olyasmivel ami zöld, és rostos. És a szárított csipkebogyó is hatalmas sláger...
Én azt hallottam, hogy ha ezt csinálják akkor hamarosan meg fognak halni!
nem tudom, de nekem se ettek meg mindent anno. almába csak belecsipegettek, de pl a napraforgo levelet, a lucernát és a napraforgo virágát azt imádták.
ja és mivel erösen édesszájuak nyilván inkább a nasit szeretik:) de abbol nem szabad tul sokat.
lehet azis az oka hogy allergiások a gyümölcs re!! :-D
De egy állatorvossal nézesd meg õket mert meg fognak halni! :S
A kérdező hozzászólása: WackoSheep! Ne beszélj már hülyeségeket... o.O Miért halnának meg?!Mindent megkapnak, amire szükségük van.Gyönyörûek, egészségesek, elevenek.
Sokszor merül fel problémaként, hogy a hobbi állatok nem esznek meg ezt meg azt.Van itt egy másik kérdezõ akinek a szénát nem eszi stb. Az a legnagyobb probléma , hogy elkényezteti õket a legtöbb ember. Olyan nincs, hogy "nem eszi meg" nem kap mást kész!Ha mindig kedve szerint falatozik könnyen válhat a táplálkozása egyoldalúvá.Már a kereskedésekben elkapatják õket, mikor látom , hogy áll elõttük a kaja.Ez a legnagyobb hiba, annyit kell neki adni amit megeszik, napközben széna vagy lucerna lehet elõtte maximum.(a csini egyébként hajlamos a hízásra) Én azt javaslom neked adj nekik pl alma cikkeket amíg nem eszik meg ne adj nekik mást.Az én csincsilláim képletesen szólva verekednek az almáért , imádják.Mondjuk hozzáteszem nálam nem találkozhatsz aszalt gyümölcsel és egyéb mûkajával.Gondolok itt a versele termékekre pl. különbözõ gabonákból , gyógynövényekbõl keverek nekik kaját, ill. csincsitápot esznek.Kizárólag a zõld hengeres formájút.

Sokan írják, hogy siránkoznak itt a szerencsétlen pasik. Miért nem jut eszébe semmilyen lánynak se, hogy segítsen nekik valamilyen formában, miért kell õket folyamatosan lenézni, megalázni, kritizálni?

Sajnálatos, de az a tapasztalat, hogy a nõk legnagyobb része inkorrekt, emberhez nem méltóan ír a másikról még itt az oldalon is. Nem is ismerik a másikat, de már

Legjobb válasz: Mégis mit kéne csinálniuk? Feküdjenek le minden sírdogáló sráccal, hogy az megnyugodjon? Nyilván nem úgy kell feltenni a kérdést, hogy "minden nõ egy r.banc" és akkor nem kap majd oltást az illetõ. A tényleg értelmes kérdésekre a -nem 17 éves és az alatti korosztályba sorolható- nõk elég normálisan szoktak válaszolni.

Én mindig elmondom, hogy tegyenek magukért, fejlõdjenek (én is ezt teszem, folyamatosan fejlesztem magam, pedig nem vagyok sikertelen a párkapcsolatokban). De õk nem, õk jók úgy, ahogy vannak, a világ alkalmazkodjon hozzájuk.... Egy idõ után ez már borzasztóan idegesítõ!
Mégis mit kéne csinálniuk? Feküdjenek le minden sírdogáló sráccal, hogy az megnyugodjon? Nyilván nem úgy kell feltenni a kérdést, hogy "minden nõ egy r.banc" és akkor nem kap majd oltást az illetõ. A tényleg értelmes kérdésekre a -nem 17 éves és az alatti korosztályba sorolható- nõk elég normálisan szoktak válaszolni.
Még ezért is õk a hibásak? Édes Istenem... Az itt író lányok legnagyobb része már próbált segíteni rajtuk, szerintem nem is egyszer, de mégis mit kéne csinálniuk? Elhordják õket minden ócska r*bancnak, majd ez után még õk álljanak le jópofizni velük? Amúgy meg ez az oldal arra való, hogy kérdezz, nem pedig arra, hogy ide járj siránkozni.
nem vagyok máltai szeretetszolgálat
Egyébként való igaz, nekem sincs túl sok kedvem segíteni, miután már ler****coztak.
Talán mert napi szinten hány ilyen kérdés van kiírva!? És ha az ember segítene csak megy tovább a siránkozás! El kell fogadni magad egybõl könnyebb lesz az élet!
55: Azért kell részletezni mennyire ronda vagyok, mert ha csak azt írnám, hogy szimplán ronda vagy csúnya, akkor el sem lehetne képzelni azt az undort, ami kiül minden lány arcára, ha meglátnak. Ezt tudom. Meg azt is, hogy nekem ez semmiféle örömöt nem jelent. Inkább lennék átlagos, de attól elérhetetlenül távol vagyok részben genetikai okokból, részben saját hibámból. Amúgy sosem állítottam, hogy a lányoknak annyira számítana a pénz. Még a külsõ sem annyira, ha az legalább az átlagos szintet eléri, ez azonban esetemben nem játszik. Vannak normális nõk is, viszont nincs olyan lány, aki képes lenne megbarátkozni a külsõmmel.
Mondom, vállalj médiaszereplést és mûttesd meg magad a befolyt pénzbõl. Ha tényleg olyan "rettenetesen leírhatatlanul és földöntúlian" ocsmány vagy. Láttad már azt a kis fickót, akinek nincsenek végtagjai, mégis emberek millióit inspirálja, akik rajonganak érte, és van egy gyönyörû felesége?
Ha tényleg ronda lennél, nem írogatnád ki ide folyton ilyen részletességgel, szinte egyfajta önelégült örömmel, hogy mennyire ronda vagy. De ezt te is ugyanolyan jól tudod, mint bárki más. De ha mégis rettenetesen ocsmány vagy, mutogasd magad a TV-ben, és egybõl lesz pénzed. A nõknek meg ugye csak az számít... :É
53: Nem sajnálatot várok, hanem emberi bánásmódot, mert azt sosem kaptam, csak folyamatos gúnyolódásokat és undort. A célom meg egyértelmû, találni egy lányt, aki képes elfogadni a külsõm ellenére is. Elfogadni, mert szeretni biztos nem tudna, amennyire ocsmány vagyok. 52: Nem vagyok troll, csak egy tényleg rettenetesen ocsmány ember.
# 50: ok, legyen, tényleg iszonyúan ocsmány vagy, elhiszem. És akkor most mi legyen? Komolyan kérdezem, hogy mit vársz? Sajnálatot? Rendben, sajnállak. Jobb lett neked ettõl? Nézd, azt ne várd, hogy bombanõk tucatjai omoljanak a lábad elé, ha ocsmány vagy, ugye te is belátod, hogy ez irracionális elképzelés. Esetleg ha gazdag és híres lennél, akkor erre komoly esélyed lenne... tehát ha az a célod, hogy rajongjanak körül a nõk, akkor legyél gazdag és híres. De nem derült ki, hogy mi is a célod! Ezt próbáld meg végiggondolni, tisztázni, mert ha még célod sincs, csak panaszkodsz, akkor persze, hogy nem fogsz tudni elindulni semerre!
" 49: Még azok is, akikrõl beszélsz, valószínû fényévekkel jobban néztek ki, mint én. Én tényleg rettentõen ocsmány vagyok, amit semmivel sem lehet kompenzálni." Nem, te csak egy unatkozó troll vagy, aki kb. 500 kérdéshez beírta már, hogy mennyire rettenetesen ocsmány. Egy darabig még vicces volt, de már egyáltalán nem az.
helike és ez mit bizonyít? ahogy az egyik válaszadó írta, van, akinek ölébe pottyan minden pl. nõk is de ezen tök értelmetlen leállni vitatkozni, a férfiak nagy része megdolgozik a kapcsolatért (mint ahogy a nõk is!! nem kevés energiát vesz el a nõktõl is saját maguk felturbózása)
49: Még azok is, akikrõl beszélsz, valószínû fényévekkel jobban néztek ki, mint én. Én tényleg rettentõen ocsmány vagyok, amit semmivel sem lehet kompenzálni.
# 48: Na pont errõl beszélek. Én tudok nem egy, nem két olyan pasit, akirõl azt gondolnád, hogy bottal sem piszkálnák meg õket, mégis van párjuk. Mert képesek más értékeket felmutatni: stílust, egyéniséget, humort, akaraterõt, stb. Na meg persze ezzel párhuzamosan nem a bombázókra kell nyálat csorgatni, hanem értékelni az átlagos nõket is.
Az alkalmazkodás szép szó, csak bizonyos esetekben pl. lehetetlen. Az én esetemben azért nem lehet soha barátnõm, mert annyira gusztustalan, ocsmány külsõm van. Nem azért, mert a nõknek csak a külsõ számít, mert egy átlagos pasi bõven tud mással kompenzálni, viszont aki annyira undorítóan néz ki, mint én, azzal természetesen nem is állnak még csak szóba sem. Ez van. Nyilván lehetne "alkalmazkodni", azonban az én esetemben ez lehetetlen, mert annyira ocsmány és undorítóan ronda vagyok, hogy az, hogy egy nõ már csak úgy rám tudjon nézni, hogy ne ülne ki az arcára az undor, olyan nehéz, mint pl. átlépni a fénysebességet, vagy olyan eszközt építeni, amelyik eljuthatna a föld magjába.
Én úgy tudom, hogy régen származási alapon a család választotta a nõt a fiúkának. Pl. még a 150cm/45kg körüli Savoyai Jenõ sem maradt nõ nélkül (Batthyány-Strattmann Eleonóra volt a neve a kicsikének), bár szex nem volt közöttük, na nem a nõ miatt, hanem Jenõnk búza volt, továbbá transzvesztita kirohanásairól volt híres fiatalkorában. Szóval a "régi szép idõkben" nálunknál sokkal de sokkal rondább embereknek kerítettek nõt.
Elárulok egy titkot... az emberiség történetében mindig azok jártak jól, akik képesek voltak a világhoz alkalmazkodni. Jött a kardfogú tigris, aki azt mondta, hogy "á, úgyis erõsebb nálam, nem tudok mit csinálni", azt szépen megette... aki meg értelmes volt, az készített fegyvert, és õ gyõzte le a kardfogú tigrist. Aki a jégkorszakban azt mondta, hogy "a fene egye meg, hideg van, de mit lehet tenni?", az megfagyott. Aki viszont azt mondta, hogy ok, hideg van, oldjuk meg, csináljunk ruhát, fedezzük fel a tüzet, az túlélt. És még lehetne sorolni. Lehet kifogásokat keresni, külsõ körülményekre hivatkozni, hogy a nõk ilyenek meg olyanok... de úgyse fognak ettõl megváltozni. Ha a körülményeket nem tudjuk megváltoztatni, akkor alkalmazkodni kell hozzájuk. Ettõl lesz valaki életképes. És adott esetben duplán érvényesül ennek szükségessége, mert a nõk "megérzik", hogy ki életképes és ki nem... (a nõk és a munkáltatók... tehát aki jó nõt, meg jó állást akar, az kapja össze magát, és tanuljon meg alkalmazkodni a világhoz!)
Az évezredes szabályok alapján sok itt panaszkodó a Tajgetoszon végezte volna már csecsemõkorában. :D
# 41: Az évezredes szabályok alapján a nõk (vagy a családjuk) életképes párt választottak, olyat, akik már valamilyen formában (vadászatban, anyagiakban stb.) bizonyították, hogy életrevalók. Persze voltak kivételek (most is vannak), amikor valakinek az ölébe pottyant a családi vagyon, és ez alapján már alkalmasnak bizonyult. Ilyen mindig is volt, mindig is lesz. De a nagy többségnek igenis be kell bizonyítania, hogy helyt tud állni a világban. Akik kifogásokat keresnek, azok eddig sem tudtak helytállni, csak azok, akik képesek voltak alkalmazkodni a (néha megváltozott) körülményekhez.
Az itteni lányok java részének igaza van. Siránkozásból nem jutott elõrébb senki. Tavaly augusztusban, amikor exem kidobott, egyre mélyebbre kerültem. Pénzem már alig volt, meló még csak kilátásban sem, piáltam, kajáltam, és cigiztem egész nap. Emiatt még jól meg is hiztam. Összeszedtem magam, egyszerre szereztem melót, kezdtem új nyelveket, és képességeket tanulni, elkezdtem konditerembe járni, és rendbe tettem a lakást is (ha egyedül laksz, ez nagyon fontos). Na, most ott tartok, hogy havi 350 körül keresek, van céges kocsim, és én válogatok :)
Jézusom! Nem hiszem! Elegem van már ezekbõl az idióta kérdésekbõl! Minek kell ennyiszer kiírogatni?? Megõrülöööööökkkk....:@
57: Tudhatnád, hogy a plasztikai beavatkozásoknak is van egy határa, bizonyos dolgokon még mûtéttel sem lehet változtatni, ugyanis pl. a koponya formája erõsen befolyásolja a javíthatóságot. És amennyire nekem rossz a genetikai alapanyagom, abból sehogy sem lehet kihozni még egy átlagot sem. A pasit meg tudom ki, de azért nézd meg, hogy viszonylag jóképû. Összehasonlíthatatlan.
Akkor Sean Stephenson nevére keress rá. Kevésbé ismert nálunk, mint Nick Vujicic, bár õ vele ellentétben remek genetikai adottságokat örökölt... :D http://www.pualingo.com/wp-content/uploads/2012/10/sean-step..
Még õ is jóképûbb, mint én :D Mellesleg õk extrém picik, sõt, gondoskodást igényelnek, ami kihozhatja a nõkbõl az anyai ösztönöket, magyarul más pontra hatnak. Én viszont önellátó vagyok, sõt, nem is szeretném, ha gondoskodni kellene rólam. Mindent megoldok magamtól is, ilyesmiben nem kellene semmi. Viszont kellene egy lány, akivel boldog lehetnék. Erre viszont semmi esélyem, mert míg a fent említett urak képesek kiváltani pl. együttérzést a nõkbõl, én maximum undort vagyok képes kiváltani.
Az itt rinyálók nem pasik, hanem kisfiúk, akik megszokták anyutól, hogy mindig minden csak õértük van, ezért amikor egy lányka nem hajlik az õ akaratukra, akkor nem csak õ, de minden nõ kivétel nélkül ribivé válik. Izgike. http://www.youtube.com/watch?v=9DDDLkQf6PA
Biztos több haszna lenne bármilyen tanácsnak, mint itt k..rvázni a nõket és sírni, hogy milyen igazságtalan az élet.
A kérdező hozzászólása: Annak vajon milyen következményei lehetnek, ha a kifogásaikat a ti megfontolások alapján sztornózzák és belevágnak mégis, ebbe nem gondoltok bele? Talán mégsem olyan tökéletesek a tanácsaitok...
Én is próbáltam tanácsod adni, de csak jött a megszámlálhatatlan kifogás, hogy amit épp javasoltam, az miért nem oké. Azért ezt egy idõ után megunja az ember.... Aki magán nem tud segíteni, a tanácsokra meg csak kifogásokkal jön, azzal mit lehet kezdeni????
"Senkit sem akarok kitenni annak a megrázkódtatásnak, hogy rólam kelljen képet látni, annyira szörnyen nézek ki." Mutass képet, megígérem, hogy vállalom az esetleges súlyos lelki megrázkódtatásokat. :D
Bárkit kijavítanék, külsõtõl, társadalmi helyzettõl függetlenül, mivelhogy nyelvtannáci vagyok. Hidd el, amikor magyart tanítottam, akkor sem csak a kevésbé aranyos gyerekek dolgozataiba javítottam bele, ha hibát észleltem, hanem mindenkiébe. Nem írtál semmi konkrétumot az ismerkedés kapcsán, úgyhogy nem derült ki, hogy tényleg a külsõd miatt utasítanak-e el, vagy pedig rossz a szöveged, ellenszenvet váltasz ki, illetve az sem derült ki, hogy pontosan milyen szavakkal utasítanak el. Holott lehet, hogy az elutasításból kiderülne az is, hogy mi a probléma, min kellene javítani. De ha nem árulod el, hát nem. Így viszont nem lehet segíteni!
68: Kivételesen elírtam egy szexuális aberrációt takaró szót, erre mindjárt belekötsz. Hát igen, így bánnak a ronda férfiakkal. Amúgy meg rengeteg módszert kipróbáltam már a közeledésre, folyamatosan változtatom, és finomítom, reménykedve abban, hogy tényleg számít, hogy hogyan közeledek: de valójában teljesen mindegy, ugyanis annyira ocsmány és rusnya vagyok, hogy ezek mind mellékesek, úgy is le leszek koptatva a külsõm miatt.
# 67: mazochista egyébként... de mindegy. Meséld már el részletesen, hogyan is zajlik PONTOSAN egy ilyen kezdeményezés. Tehát odamész (hol? mit mondasz? pontosan mi a válasz?).
66: Mazoista azért nem vagyok. Mindig úgy mentem oda, hogy reménykedtem és mindig összetörve távoztam.
Hát ez egy nagyon jó duma. Én arra gondoltam, hogy egyszerûen olyan csajokhoz mentél oda, akiktõl borítékolható volt, hogy megkapod lekoptató szövegnek, hogy csúnya vagy.
64: Senkit sem akarok kitenni annak a megrázkódtatásnak, hogy rólam kelljen képet látni, annyira szörnyen nézek ki.
A magát ocsmánynak bélyegzõ férfinek nagyon kíváncsi lennék a képére. Miért nem rakod ki vagy küldöd el?
Ezt kizártnak tartom. Te értelmezed így. Biztos vagyok benne, hogy nem mondják ezt így neked.
61: Inkább fordítsuk meg a dolgot. Meddig lennél képes elviselni azt, ha folyamatosan mindenkitõl azt hallod, hogy te vagy a világ legrondább embere, gusztustalan rémség vagy, akit lehetetlenség szeretni. Csak mert tudod én minden nap ezt kapom.
Nos, megmondom õszintén, ha nekem egy pasi folyamatosan azt hajtogatná, hogy õ mennyire ronda, õt nem lehet szeretni - nem is kell, hogy mondogassa, elég, ha ezt sugározza - akkor még véletlenül sem tudnám vonzónak találni egy cseppet sem, de még tolerálni sem! Ellenben ha azt sugározná, hogy a külsõ adottságai ellenére szereti önmagát, és jól érzi magát a bõrében, akkor sokkal nagyobb eséllyel indulna.
Hát szerintem meg alapból nincs annál szánalmasabb amikor egy pasi ide jön és azért rinyál, hogy mindenki ribi, csak mert õ nem tud magának nõt szerezni.. 24 éves koromig nekem se volt normális pasim, 1 évig se húzta ki egy kapcsolatom sem, mégse jöttem ide vinnyogni, hogy minden pasi szemét, hanem tovább ismerkedtem és sikerült. Nem is értem miért alázzák meg magukat nyilvánosan a siránkozással...
Pont azt mondjuk, hogy az évezredes szabályokhoz kell visszatérni, az utolsó 30 év torz értékrendjétõl kellene megszabadulni.
Bocsánat, mobilról írtam, hülye autocorrect miatt össze vissza javítódott a szövegem. Itt a javított: En csak annyit fûznék hozzá, hogy változtatni a külsején a nõnek a legkönnyebb. Egyrészt, a ruhaboltok 90%-a nõi bolt, a maradék bolt meg ropiknak/apró embereknek árul ruhát. A férfi ruhák minimum 2x annyiba kerülnek, és a választék enyhén szólva szegényes, legalábbis at én esetemben, mivel a karom a vállam pl sokal de sokkal vastagabb izmosabb mint a többi emberé. Legutóbb végigjártam at árkádot meg a westendet és kemény 1 pólót tudtam venni azt is 10k pénzért. A másik az illat, és tisztálkodószer. Ilyen nõi bolt minden sarkon van, férfi alig, vagy semmi, abban is baromi drága minden, így marad a semleges kvázi nõi termékek. Nõi termékekkel dunát lehetne rekeszteni, és annyi van mint a szemét. Aztán persze ott van at önbizalom kérdése. Szerencsére nekem azzal nincs gondom, de pl akartam tanácsért fordulni máshoz, de nincsen ilyen baráti lelkisegély meg segítség mint a nõknél, férfiként üres frázisokat kapsz mint pl kapd össze magadat a k***nyádat már, meg legyé má férfi, old meg a problémádat ne legyél puhap*cs. Amikor próbál az ember tanácsot keresni a neten, vagy könyvben valami fogódzót találni, vagy nem talál semmit, vagyn nõi cikket talál, vagy baromságot. Aztán, hiába mondják a nõk, hogy nem a méret a lényeg, egy férfinak igenis nagyon sokat számít, mondhatni a lét meghatározza a tudatot. A nõknek kb a melle Ilyen annyi apró különbséggel, hogy a nõ ha akar, tud változtatni, de legalábbis a tudat megvan, hogy változtatni tud, ami azért megnyugtató tud lenni. Egy férfit a saját hiányossága egész életében kiséri, aztán vagy megbékél vagy nem. A listát lehetne folytatni és még minding csak ott tartunk, hogy ugye magunknak akarunk megfelelni nem a nõknek. De tudom, ne nyavajogjunk mert az olyan férfiatlan.... :DDD
Én is ugyanezt tapasztalom, de nem csak az oldalon, hanem máshol is. Bár én alapvetõen nem vagyok szerencsétlen, viszont baromi ocsmány, rettenetesen undorító külsõvel vagyok megátkozva. Olyannal, hogy nincs olyan nõ, aki ha meglát, ne fordulna fel a gyomra. Ezért az összes nõ lenéz folyamatosan. Már az is jó lenne, ha emberként kezelnének, de még erre sincsen esélyem se.
én cask annyit fûznék hozzá, hogy változtatni a külsején a nõnek a legkönnyebb. Egyrészt, a ruha Boltok 90%-a nõi bolt, a maradék bolt meg ropiknak/apró embereknek árul ruhát. A férfi ruhák minimum 2x annyiba kerülnek, és a választék enyhén szólva szegényes, legalábbis at én esetemben, mivel a karom a vállam pl sokal de sokkal vastagabb izmosabb mint a többi emberé. Legutóbb végigjártam at árkádot meg a westendet és kemény 1 pólót tudtam venni Aug is 10k pénzért. A másik at illat, és tisztálkodószer. Ilyen nõi bolt stints minden sarkon van, férfi alig, baby semmi, Amir lehet kapni at is szegényes és baromi drága. Aztán Perdue ott van at ömbizalom kérdése. Szerencsére nekem azzal nincs gondom, de pl Skokie tanácsért fordultam máshoz, nincsen Ilyen baráti lelkisegély meg segítség, férfiként üres frázisokat kapsmint pl kapd össze magadat a k***nyádat már, meg legyé má férfi, old meg a problémádat ne legyél puhap*cs. Amikor próbál az ember tanácsot keresni a neten, vagy könyvben, valami fogódzót találni, vagy nem talál semmit, vagyn nõi cikket talál, vagy baromságot. Aztán, hiába mondják a nõi, hogy nem a méret a lényeg, Egy férfinak igenis nagyon sokat számít, mondhatni a lét meghatározza a tudatot. A nõknek kb a melle Ilyen annyi apró különbséggel, hogy a nõi when turban változtatni ha akarnak, de legalábbis a tudat megvan, hogy változtatni tud, ami azért megnyugtató tud lenni. Egy férfit a saját hiányossága egész életében kiséri, aztán vagy megbékél vagy nem. és még minding ott tartunk, hogy ugye cask magunknak akarunk megfelelni nem a nõknek.
Tesó, ideje lenne realizálni pár dolgot: 1. ha félsz a lányoktól, az csak és kizárólag belsõ gátlások miatt van, mely gyakorlással legyõzhetõ, tehát nyiss, tedd meg a kezdõ lépést 2. igen, minden nõ r*banc, ezt annál inkább fogod látni minél tapasztaltabb vagy, de minél tapasztaltabb vagy, annál kevésbé fog érdekelni, mert ezen úgy sem változtathatsz 3. fogd fel az egészet szórakozásként, az egészet ott rontod el, hogy komolyan veszed a nõket:) egy értelmes férfi nem veheti komolyan a nõket. 4. tehát szexelj, sokat, sokféle nõvel, szabadon de mindig védekezz! 5. egy férfinek ne a nõk legyenek a legnagyobb problémái, vannak jóval értelmesebb és hasznosabb dolgok is az életben:)
Ha meg leírom, hogy én tökéletes ellenpélda vagyok minden elõítéletre, akkor vagy az a baj, hogy foglalt vagyok, vagy csak hazudok, vagy hogy biztos túlzok. A lényeg, hogy lehessen magukat sajnáltatni és amúgy is, minden nõ kva, na ez az ami inkorrekt
Nem elvárás az érzelemmentesség, de nem is ezt takarja a nyafogás... ez a nekem soha nem lesz barátnõm, és egyébként is minden nõ dögöljön meg mert mindegyik k..rva, és csak a pénzre hajt hozzáállás amibõl már nekem van elegem, ez rinya, ilyet a nõk csinálnak
A kérdező hozzászólása: #14 ezt úgy írod mintha nekünk nem lennének érzelmeik. Mindent tûrjünk fapofával?
az utolsónak csak anyit hogy: a férfiak így is cselekszenek csak ha nem siránkoznak az nem látszik ezért tûnik úgy hogy mindegyik csak rinyál ahelyett hogy egy kis tartás és gerincnöveeszõ tanfolyamon. venne részt :D. A kérdezõnek meg anyit hogy ez nem lelkisegélyezõ hanem emberi tudás és tapasztalat virtuális felhõje és már kismillió tanács került fel. már csak meg kell fogadni. 18/F
Miért nem jut eszébe semelyik siránkozó pasinak férfiként viselkednie és nem itt nyafognia?
Egyébként van egy aprócska titok: a nõk nem siránkoznak, hanem változtatnak. Magukon. Vagy feldobják a külsejüket (igen, ebben könnyebb dolgunk van), vagy a személyiségüket fejlesztik (mert a kisugárzás sokat számít ám!). Én nagyon sok férfival és nõvel leveleztem már itt, sokan kértek ilyen-olyan tanácsot, és egy érdemi különbséget találtam... a nõk 99%-a elgondolkodik a tanácson, és azt nézi, hogyan tudná alkalmazni a saját helyzetére. A pasik 99%-a pedig sorolja a kifogásait, és mindenki mást hibáztat a helyzetéért, általánosít, bezzeg a nõk, stb. stb. Szóval igen, a nõk sokkal könnyebb helyzetben vannak. Mégpedig azért, mert õk képesek és hajlandóak tenni magukért, a változásért. A férfiak is könnyebb helyzetben lennének, ha õk is megtennék ugyanezt!
Ugyan, árul már el, hogy milyen típusú segítségre gondolsz? Adjunk tanácsokat? Én a magam részérõl megtettem. Mindenre volt valami kifogás. Jó esetben csak az, rosszabb esetben pedig mindennek le lettem hordva. Vagy ingyenszexet kéne nyújtanunk nekik? Vagy mégis mire gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Ház=Hát
A kérdező hozzászólása: Ház persze, a mai világban könnyebb nõnek lenni, mint férfinak az egyszer szent!
"a nõk legnagyobb része inkorrekt, emberhez nem méltóan ír a másikról még itt az oldalon is. Nem is ismerik a másikat" Mert, szerinted csak a nõk ilyenek? Jóval több fiúval kerültem már itt szóváltásba, mint nõvel, úgy hogy errõl ennyit.
Nagyon sok ember ír lenézõen itt. Belekötnek a kérdésedben lényegtelen dolgokba és lehülyéznek, nemtõl függetlenül, úgy, hogy egyáltalán nem is ismerik a másikat. A magyarok jelentõs része kedélybeteg és kisebbségérzésben szenved, és az agyukat sem szeretik használni, hogy megpróbáljanak mögé látni a másik kérdésének, egyszerûbb a sztereotípia, a lenézés, ehhez kell a legkevesebb erõfeszítés.
Tudjátok lányok, arra, hogy a nõ jobbá váljon, egy egész nagy iparág épül, mind fizikai, mind nõi értelemben, kezdve a manikûröstõl a fodrászon, a ruházkodáson, a tisztálkodáson, a lelki segítségen, a fizikai alakformáláson, a mesterséges mûtéti javításon át. Azért van manapság annyi b*zi kinézetû ember, mert az amúgy nõket kiszolgáló iparágat a férfiak is kezdik igénybe venni.
Jah igényes kinézet. Egy átlagos személyre szabott öltöny minimum 100k-nál kezdõdik(ha nem akarsz úgy kinézni az öltönyben mint egy tróger), a cipõ 20k nál a karórak olyan 80 ezernél kezdõdnek, egy jó ing 10-15 ezer, kabát olyan 30 ezernél kezdõdik. Ebbõl a pénzbõl egy nõ normál igényes ruhából egy hónapra felöltözik úgy, hogy szinte minden nap mást vesz fel.
Öcsém, ez már mindennek a legalja... évek óta MINDEN kérdésben kaptok segítséget, és MINDEGYIKRE van kifogás, hogy miért nem, vagy csak simán lehazugozzátok az illetõt. És akkor elkezdi kérdezni, hogy miért nem kap segítséget... komolyan erre már nincsenek szavak...
# 37: Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Gondolj bele, az iskolában vannak jó tanulók, közepesek, meg bukdácsolók. Itt a bukdácsolók siránkoznak, hogy hülye a tanár, mert õk nem képesek megfelelni az elvárásoknak, igaz, tanulni sem hajlandók. Akkor most a tanárnak kellene változtatni? Nézd meg a statisztikákat: a férfiak jelentõs része - túlnyomó többsége - párkapcsolatban él. És van egy siránkozó kisebbség, aki szerint a párkapcsolatok évezredes szabályai a rosszak, mert õk nem képesek hozzájuk alkalmazkodni. Azt szeretnék, hogy minden erõfeszítés nélkül a nõk változzanak, adjanak nekik esélyt, és lehetõleg az egész világ hozzájuk alkalmazkodjon. Lehet, hogy itt, a gyakorin sok a siránkozó pasi, de összességében én csak keveset ismerek. Ugyanis akik "rendben vannak", azoknak eszükbe nem jut panaszkodni. És szerencsére õk vannak többségben!
#37 mert a pasiknak csak egy kis része siránkozik, a többi hál' Istennek teljesen normális, és azokkal randizunk.
Mert alap, hogy nõktõl nem fogadunk el kapcsolati tanácsot, mert semmit sem ér. Vagy ha igen, akkor el kell végezni rajta a megfelelõ "áthangszerelést".
Egy nõ sem gondolkodik el azon hogy ha olyan sok a szerintük siránkozó pasi akkor lehet benne valami, hogy a nõkkel van a baj? Miért nem próbáljátok megérteni õket?
Könnyû a nõknek... Napi 8 óra munka után még háztartás vezetése, gyereknevelés mellett kell fittnek, üdének, csinosnak maradni... eljárni sportolni, adni magamra. Fodrászhoz már évek óta nem járok, mert minimum 8000... míg egy férfi hajvágás megvan egy ezresbõl. Ha egy férfi õszül, attól sármos lesz, de én nem jelenhetek meg lenõtt hajjal... Turkálóból öltözöm, havonta egy-két darabnál többet nem veszek, mégis változatos a ruhatáram. Pár jól variálható alapdarab, és kész. Nem keresek kifogásokat, hanem megoldom, a lehetõségekhez mérten. Egyébként jó, hogy írod a napi 12 órás elfoglaltságot, mert az ugye jó kifogás mindenre, de emellett egyébként hogyan akarsz kapcsolatot? Mert heti két edzésnél egy kapcsolat ápolása jóval több idõt vesz ám igénybe! Ha a barátnõdnek is ezt hajtogatod majd, hogy neked nincs idõd, lehetõséged, energiád semmire, akkor bizony nagyon rövid idejû kapcsolat lesz! Egy kapcsolat az alkalmazkodásról (is) szól, amit akár már most el lehetne kezdeni, begyakorolni, hogy nem kifogásokat keresel, hanem elkezdesz szépen változtatni a problémás területeken. Nálam pl. ismerkedésnél ez egy fontos szempont szokott lenni. Ha egy pasi csak kifogásokat sorol, akkor eleve azt feltételezem, hogy a kapcsolatban felmerülõ igényekre is csak kifogásai lennének, akkor pedig minek kezdjek vele? Szerintem már eleve ez a hozzáállás az, ami akadályozza a kapcsolatok kialakulását! Szóval célszerû lenne rajta változtatni, mert ez minden nõt elriaszt!
Kösz :D
Nem tolerálom a hülyeséget, fõleg, ha rosszindulattal párosul. Amit itt mûveltek, az nem segítségkérés, hanem szimpla fröcsögés, ez pedig megérdemel egy ellencsapást. Nem kéne hagyni, hogy még jobban elburjánozzon ez az egész, nem ti vagytok a világ közepe, és ha elcsesztétek a saját életeteket, azt ne másokon verjétek le. Te sem vagy valami okos, te is csak a kifogásokkal jössz, meg a szokásos "csak én adok értelmes választ, de lepontoztok!". Logikai nihill, aki nem ért veled egyet az azért, mert fáj neki az igazság, aki meg egyetért, az meg azért, mert elhiszi az igazságot. Tökmindegy, ki mit mond, ki mit csinál, neked van igazad. Ez nem racionalitás, ez ostobaság. Hajj, de mennyi ilyen van... és érdekes, hogy a hozzád hasonlók közt igen nagy számban. De a kérdés még mindig nyitott: mit kéne csinálnunk? Mit kéne ahhoz tennünk, hogy ne rinyáljatok ennyit? Milyen tanácsot kéne adni, amit megfogadtok? Amíg ezekre nincs válasz, addig kuss a neved. Sírással nem lesz nõd, ez tény. Nyilvánvaló hogy valami más módszer kell. Azt hiszem, nem egy bonyolult dolog ezt megérteni.
Wash, kapsz tõlem egy tapscunamit :D #31 voltam
Többségében azért írják a kifogásokat, mert kényelmes. Nem találsz megfelelõ ruhát és a nõknek mennyivel könnyebb öltözködniük? Ezen jót nevettem, férfiként nagy szerencsénk van, mert egyáltalán nem olyan fontos az öltözködés és a divat követése, mint a nõknél (akik egy kis súlyfelesleggel már nem is találnak magukra semmit). Turkálókban nagyon olcsón ki lehet fogni jó cuccokat, ha a méret nem megfelelõ, akkor keress egy ügyes kezû varrónõt és alakíttasd át vele (mielõtt azzal jönnél, hogy az drága - sokan pár száz Ft-ért is megcsinálják, fõleg ismerõsnek). A szépségápolás sem egy atomfizika férfiaknál (a nõkkel ellentétben), kevesebb cuccra van szükség, és abból is kevesebbet kell használni. Nehogy már ne lehessen kapni boltban férfiaknak készült szereket, bemész egy DM-be, van egy csomó, csak gyõzz válogatni. A sport pont ugyanilyen. Persze 9 óra fizikai meló után elhiszem, hogy macerás az edzés (ami nem naponta két óra, hanem hetente 3x1-1, 5 óra). Ha végképp nem tudod megoldani, de a meló amúgy fizikailag fitten tart, akkor pl. hétvégén is sétálhatsz vagy kirándulhatsz egy nagyot, esetleg elmehetsz futni. Önbizalomra is van egy csomó jó könyv, és nem bugyuta nõi cikkek, hanem komoly, elismert szerzõk mûvei, pl. Brian Tracy, Tony Robbins. Ezek netrõl is letölthetõk, mielõtt valaki azzal jönne, hogy nincs pénze könyveket vásárolni. A farkuk mérete miatt meg max. pornón szocializálódott szüzek aggódnak (az értelmesebbek még közülük sem), aki azt hiszik, hogy a nõi test csak egy gépezet, amit kellõ erõvel, technikával és ideig stimulálva automatikusan orgazmust produkálhatnak.
Tehát energiát öljek bele egy olyan pasinak a felkarolásában, aki képtelen önmagát megítélni, változtatni a hozzáállásán, és az univerzumot, köztük a nõket utálja, amiért sosem jön össze neki semmi. Tényleg, csodás ötletnek tûnik...
Arra gondolom - a nem akarom kivételével - nem is gondoltál, hogy nem véletlen írták az emberek a kifogásokat? Lehet tényleg nem tudják megcsinálni? Lehet õket ez k*vára frusztrálja, hogy nem tudnak tenni ellene és ezért küldik el õket?
Értem. És erre az a válasz, hogy megkeseredsz és nekiálsz lehúzó válaszokat adni? Mert ezzel a hozzáállással kb annak a lényegét teszed feleslegessé amiért regisztráltál. Kérdésre válaszolni. Ha már tényleg ennyire nem megy a normális válaszolás a kérdésekre a leszóláson kívül a hülye válaszokra, akkor sztem jobban tennéd ha abbahagynád. Nem bántásképpen mondom. Nyilván az idõk folyamán szinte minden kombinációval találkoztál, ahogy leírtad, de azért nem ilyen egyszerû, mint ahogy írtam is. A kedvességgel, intelligenciával, hozzáállással, illetve ezek hiányával nem lehet mit kezdeni. Viszont ahogy írtam is a testi dolgok változtatásánál, hiányosságánál egy nõnek igenis egyszerûbb dolga van. Ragyás a képed? elmész kozmetikushoz, vagy használsz 27 nõi illatos készítménybõl. A férfi vagy megveszi a nõi készítményt ami enyhén szólva is gáz, vagy ugyanúgy elmegy szépészeti szalonba ami után megkérdezik hogy búza vagy ecsém? Esetleg rakjon fel sminket? Ruha? Én voltam csajjal vásárolni többször és szó szerint 10 boltból 9 nõi volt mindenhol. Ha megcáfolsz körberöhöglek. Mint említettem én jóval vastagabb vagyok mint az átlag ember, átlagos magassággal, és kb szinte soha nem találok megfelelõ ruhát. szabás miatt, szín miatt, méret miatt. had ne mondjam, pólóm 2 féle van, fekete thomas jeans, és a galléros. ennyi. ezt egy boltban tudom megvenni, mert itt tartanak XXL-es méretben és jó anyagúak és csak ezeket, mert ezek azok amik stílusomhoz is illenek. A többi boltban már nagy szám ha van XL-es ruha is szal jah. K*vára könnyû változatos ruhát vennem... Ha végre hozzájutok olyan ruhához amiben nem nézek úgy ki mint egy kripli és kényelmes kapásból veszek vagy hármat. Nekem ráadásul még szerencsére van is lóvém hozzá. Most képzeld el, nem mindenki ilyen szerencsés anyagilag. A sportról meg annyit, hogy ebben is nekem pl szerencsém van, mert fele a melómnak nehéz fizikai munka, és fitten tart, de azt is képzeld el, hogy kilenc órát dolgozom 4 óra utazással. Reggel ötkor indulok, és jó eseben ötre hatra érek haza. szted mennyi energia van 12 óra gálya után edzeni mennie az embernek? Hát nulla. Most képzeld el neked mennyi kedved lenne még plusz 2 óra edzést beiktatni.
5 hónapja? Wow, lehidalok. Én meg 4-5 éve kb, nem egyszer játszottuk végig, hogy mit is kéne csinálni, nem egy, és nem kettõ módon közelítettük meg a témát, megtettük, amit ember megtehetett, és mennyi hatása volt rájuk? SEMMI! Mindenre megvolt a kifogás: - sportolj: drága/hülyeség/nem szeretek - igényes öltözködés, nem muszáj drágának lennie: de muszáj/rajtam minden rosszul áll/nem akarom - legyél értelmes, okos: hülyeség, nem ez kell nekik/az vagyok, de hiába (ja, látszik)/nem tudok - legyél kedves: hülyeség, nem ez kell nekik/az vagyok, de hiába (két ribncozás közt)/igazából én is csak megdugni és kihasználni akarom õket, csak frusztrál, hogy nem sikerül - ne görcsölj, mert nem lesz tõle jobb: könnyû mondani/de én már elmebeteg vagyok ésatöbbi ésatöbbi, személyre szabva egyénenként, helyzetfüggõen. Én még kérdést is raktam fel, hogy hogyan próbálkoznak, vesézzük ki, és segítek. Hány segítségkérés jött? Igen, nulla. De legalább megtudtuk, hogy azért sírják tele a fórumot, mert meg van idealizálva, hogy õk nem hibásak, és ha nekik szar, akkor legyen másnak is szar. Vagy éppenséggel nem tudunk meg semmit, mert a láthatóan gyengeelméjû kérdezõ látványosan nem veszi észre azokat a hozzászólásokat, amin el kéne gondolkodnia, csak bõszen egyetért a fajtájával, az egésznek csupán ennyi volt az értelme, hogy "na ma is jól kisiránkoztuk magunkat". Azt ne mondd, hogy az ilyen, vagy az, aki évek óta naponta min. 3szor felteszi az "alacsony, bájos lányos" kérdését, vagy az, aki _minden_egyes_ kérdéshez beírja, hogy a nõknek csak a külsõ számít agyilag rendben van. Nincs rendben. És aki nincs rendben, az ne szaporodjon (igen, jó lenne, ha a többi típusú marha is végre belátná ezt, nem lesz ez így jó a jövõben). Itt is kérdezték többen is, hogy mégis mit kéne csinálni. Ki mondott rá valamit? Te? Hát persze. S látom te még nem ismersz, nekem is szar e téren, de mégis megoldottam és meg fogom oldani, nyafogás nélkül.
Ezzz azzz. nyomjátok csak a leponotozásokat!!! Igaz, hogy én adtam az egyedül értelmes válaszokat, de sebaj... :D
Kedves wash. Már kb 5 hónapja olvasgatom a kérdéseket itten, és szinte kivétel nélkül azt látom, hogy nem segítetek, henem inkább leszólják a kérdezõket. Természetesen van sok hulladék kérdés is, de azért nagyon ritka az, amikor nem ilyen válaszok érkeznek mint pl: - Ez már a legalja. - Már megint egy nyafogós kérdés - Szánalmas vagy - Kapd össze magad - Menj a sarokba - vágj eret Szinte kivétel nélkül ilyen kedves válaszok érkeznek. Nyilván nem raknák fel emberek újra és újra kérdéseiket, ha nomális értékelhetõ válaszok érkeznének, ergo kevesebb ilyen kérdés lenne. Egyetlen hozzászólásod is egy nagy nulla leszólás, és még csodálkozol, hogy újra ilyen kérdés bukkan fel? Röhögnöm kell, mert semmivel nem járultál hozzá, hogy a kérdezõ témája és vele együtt a lelkivilága megoldódjon.
A kérdező hozzászólása: ...valótlanságokat feltételeznek.
a kávét hagyd
A kérdező hozzászólása: hagyjam ki teljesen?vagy azt ihatom cukorral?
Számold ki az energiaszükségleted és fogyókúra idején maximum 15%-al egyél ennél kevesebbet megfelelõ fehérje/szénhidrát/zsír arányban. 0, 5 kiló/hétnél ne akarj többet fogyni az elsõ két hét után, mert ezen felül fokozottan növekszik az izombontás is. Ne a kilókat nézd elsõsorban, hanem a zsírarányt Ehhez segítséget találsz Anita Bean - Modern sporttáplálkozás címû könyvében (torrenten is fent van). Az elsõvel nem értek egyet, hogy hagyd a kávét, mert az átlagember antioxidáns bevitelének legnagyobb része kávéból származik.
diétában a cukor tilos :) max édestõvel de am a kávé rohadt egézségtelen
jaj tényleg nehogy egyél esetleg valami vitamin vagy ásványianyag kiegészítõt, kávézz csak nyugodtan :) elõttem szólónak igaza van
Maradjunk annyiban, hogy az édesítõszer egészségtelenebb, minta kávé vagy a cukor. Mivel nem sportoló a kérdezõ nem valószínû, hogy normális vitamin készítményt szedne, legfeljebb valami kutya dózisút. Ilyen szinten meg a mértékletes kávéfogyasztás többet segít, mint árt. egy szóval se mondtam, hogy nincsenek hátulütõi.
A kérdező hozzászólása: Naponta egyszer iszom kávét.Nem hiszem, hogy az annyira ártana.

Nem eszek húst semmilyen formában, de más állati eredetű fehérjét (tojás, tej) igen. Milyen fogyókúrás módszert válasszak, ha csak pár kg-ot szeretnék leadni?

Legjobb válasz: Norbi -10 kg/hó; Forradalmian új Update1 súlycsökkentõ és szálkásító program c. könyvében van külön vegetáriánus nõknek és vega férfiaknak menü. Én nem vagyok Norbi rajongó :) de ez nagyon tetszett. http://www.norbiupdate.hu/uj_kiadvanyok_termekek/10_kg/ho_fo..

Norbi -10 kg/hó; Forradalmian új Update1 súlycsökkentõ és szálkásító program c. könyvében van külön vegetáriánus nõknek és vega férfiaknak menü. Én nem vagyok Norbi rajongó :) de ez nagyon tetszett. http://www.norbiupdate.hu/uj_kiadvanyok_termekek/10_kg/ho_fo..
Szerintem az a legegyszerübb ha számolod a kaloriákat, és az biztos fogyást jelent
én türelmetlenebb vagyok ennél a számolósdinál, így a barátnõm módszerét választottam: 50 kg-ot dobott le úgy, hogy nem evett krumplit rizst, kenyeret és tésztát meg pláne nem. Neked a zöldséget ajánlom, és a gyümölcsöt. Napi 3x egyél, sok folyadékot igyál és ne keseredj el, ha 1-2 hét után nem látod az eredményt! A szervezetnek meg kell szoknia ezt az új életformát. Ne és még valami! Hidd el, ha mozogsz egy kicsit, az rengeteget segít minden szempontból. Jobban fogod érezni magad és a fogyás is sikeres lesz, csak TARTS KI!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!