Találatok a következő kifejezésre: Nem enged éjszaka, (6 db)

Nem enged ki éjszaka, mit csináljak?

14 éves vagyok! többször is voltam már kint jszaka, nem piáltam nem cigiztem!Anyám tudja, h Mindenem a SPORT és ezt semmiféle droggal-cigivel-alkohollal nem rontanám el, és nem fekszek össze mindenkivel. DE egyszer?en nem akar elengedni. Barátn?im mind este mennek csak ki, mert nappal nem lehet semmit cisnáálni olan meleg van. Mit csináljak már hogy végre elengedjen, és észrevegye, hogy semmi rosszat nem csinálok kint este?!

Legjobb válasz: Szia! Elsõként is, kérd meg hogy mennjetek ki együtt egy esti sétára! Akkor majd tudni fogja az anyukád, hogy milyen jó este sétálni. Azután, beszéld meg vele, hogy csak 22.-ig maradnál kint.Vagy éppen addig amennyit megbeszéltetek. Ezt ígérd meg, és tartsd be!!! Ha viszont nem tartod be, akkor többet tutti nem fog kiengedni!!!

Szia! Elsõként is, kérd meg hogy mennjetek ki együtt egy esti sétára! Akkor majd tudni fogja az anyukád, hogy milyen jó este sétálni. Azután, beszéld meg vele, hogy csak 22.-ig maradnál kint.Vagy éppen addig amennyit megbeszéltetek. Ezt ígérd meg, és tartsd be!!! Ha viszont nem tartod be, akkor többet tutti nem fog kiengedni!!!
Lehet, hogy benned bízna és kiengedne. De 14 éves vagy és ha olyan környéken laksz... akkor hiába hisz neked, te sem tudhatod mire számíthatsz éjszaka az utcán! Lehet, hogy nem történne veled semmi baj, de 14 évesen nem késtél még le semmirõl se. Legyél türelmes és elégedj meg azzal, hogy bizonyos ideig elenged téged!
Azért nem engedd ki anyukád mert félt téged.14 éves vagy és szinte már ujságok, TV-k teli vannak olyan hírekkel hogy házával erõszakolják meg a lányokat vagy elrabolják.Gondolom anyukád ezt nem akarja hogy hogy néhány pasi az utcán elkapjon téged és megerõszakoljon.Te meg 14 évesen nem tudod megvédeni magadat.
A barátaidat ismeri?? Ha nem akkor mutasd be õket, hogy tudja kikkel lennél, lehet, hogy ez is segitene. ( Egyébként nem uszitani akarlak, de nálunk egy kis sirással, és durcival mindent el lehet érni.)
A kérdező hozzászólása: egyátalán nem veszélyes környék, és akikkel lemegyek (sokan megyünk) mind ismerem és mind nagyon jófejek vannak idõsebbek is (20) de azokat is nagoyn rég óta ismerem már és midnig hazahoznak kocsival.. barátnõimet ismeri :) valamivel meg kell gyõzzem :) köszia válaszokat

Mért nem engednek el a szüleim az éjszakába?

El szeretnék menni az éjszakai aquaworldbe de a szüleim nem engedik meg, mert túlságosan féltenek.Amúgy meg szerintem semmi veszélyes nincs eben, hogy ha normálisan meg tudjuk oldani az hazajutást, az amúgy se egy olyan hely ahol csupa drogosok vannak szerintem...Egyébként még sose voltam hajnalig sehol, max 10-11-ig 17/F

A baba a pocakom jobb oldalán van, nem nagyon mozdul el onnan. Amikor éjszaka az oldalamra próbálok feküdni. Egyik oldal sem jó neki! Csak hanyatt "enged" feküdni! Nem árthat a babának, ha mindig hanyatt fekszem? Hasonló tapasztalat?

Egyébként 30 hetes vagyok, elüls? tapadású a placentám és a babám fejvégi fekvésben van.

Legjobb válasz: Nekem azt mondták, hogy hanyatt és bal oldalon kell feküdni. Mondjuk nekem a bal oldali fekvés volt kényelmes, és így jut a baba több oxigénhez is. Volt, hogy ilyenkor kaptam egy-két nagyobb rugást, de utána Õ is befészkelte magát és hagyott aludni.

Nekem azt mondták, hogy hanyatt és bal oldalon kell feküdni. Mondjuk nekem a bal oldali fekvés volt kényelmes, és így jut a baba több oxigénhez is. Volt, hogy ilyenkor kaptam egy-két nagyobb rugást, de utána Õ is befészkelte magát és hagyott aludni.
Szia! Nekem már 11 hónapos a kicsi fiam, de amíg pocaklakó volt neki sem volt mindegy, hogy fekszem. Neki is a hanyatt fekvés, illetve a jobb oldalamon volt a megfelelõ, ha nem így tettem akkor addig mocorgott amíg nem feküdtem a neki megfelelõ pózba. Szerintem, ha rossz lenne neki akkor jelezni. Szép babavárást neked!
Nekem is jobb oldalt foglalt helyet Õfelsége, de én nem tudtam hanyatt feküdni, mert akkor fájt a derekam. Bármelyik oldalt kényelmes volt.
Feküdj úgy ahogy a babának és neked kényelmes! Én is megpróbáltam a jobboldalamon aludni, de mindig hanyatt fekve ébredtem.. A bal oldalon való fekvést azért nem szokták ajánlani, mert a szívedet terhelheti.
Szia! Pont ugyanígy vagyok mint te! Nekem is csak hanyatt nem rugdos, de hajnalban már tolerálja a jobb-vagy a bal oldalt is, vagy akkor alszik õ is el nem tudom.Nekem is fejvégi a drágám, és ha oldalt fekszek mindig egész a gyomorszájamnál rugdos! Boldog Babavárást! 31 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :-) Sokat segítettetek!

Miért csinálja a szoba társam? Rendszeresen olyan lányokkal jön össze egy éjszakára, akik be vállalják, hogy úgy kefélnek hogy én is bent vagyok! De a srác végig engem néz, amíg el nem élvez!

ha ketten vagyunk, akkor naponta maszíroz (inkább simogat), ha boxerben vagyok birkózni akar, meztelenkedik! Reggelente álló cerkámat nézi!

Legjobb válasz: Na vajon miért csinálhatja?:D

Na vajon miért csinálhatja?:D
Akkor mond meg neki hogy te a lányokat szereted és ne nézegessen téged plusz ne akarjon veled birkozni mert te azt nem szereted
A kérdező hozzászólása: Cuki: nem érdekeknek a cerkák :)
A kérdésben benne a válasz, ezzel nem is foglalkoznék, de azért az felvet bennem egy másik kérdést, hogy te miért nem húztad már meg azokat a lányokat, akiket õ felvisz. Ha már egyszer ott vagy.... S te miért nem viszel fel egyéb lányokat? Hm....
gondolom a fûtés számla télen is alacsony. a szobatársad pedig inkább mennyen el egy erõmûbe fûtõnek...
Miért nem jöttök össze?????
A kérdező hozzászólása: ez nem kamu
Szuper jó, hogy tele az oldal kamu kamu idióta kérdésekkel.
KAMU
Szòval mind a ketten ratyik vagytok! Gratiiiiii! Szép pár lennétek1
A kérdező hozzászólása: reggelente álló cerkával kel és elég feltûnõ
nocsak te is szoktad nézni az övét?
A kérdező hozzászólása: de full heteronak tûnik! Naponta más csaja van! Neki ugyan ekkora és vastagabb is
mert úgy látom a te cerkád 21 cm, és õ meg bevállalná, de nem meri kimondani! :)
Mert te jobban érdekled, mint az aktuális partner...
Mekkora kamu vagy nyomi kis bisex vagy aki kamuzik ez gááz!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!