Találatok a következő kifejezésre: Nem elég sex amit a (3 db)

Nem elég a sex amit a párom nyújt, magam kell "megoldjam" a problémám - rendszeresen (heti 2-3 alkalommal) - elég ciki, de nem bírok magammal, nagyon gáz?

A 2. trimeszterben vagyok és meg?rülök annyira kívánom az orgazmust.

Legjobb válasz: Szia! Ezzel én is így vagyok, ez egyáltalán nem gáz. A gáz az, ha a "megoldást" titokban teszed és nem tud róla a párod. Minden apró titok rombolja a kapcsolatot. A párod biztos megérti. Egy 21 hetes kismama:)

Szia! Ezzel én is így vagyok, ez egyáltalán nem gáz. A gáz az, ha a "megoldást" titokban teszed és nem tud róla a párod. Minden apró titok rombolja a kapcsolatot. A párod biztos megérti. Egy 21 hetes kismama:)
Szia! Egyáltalán nem. Szerintem sokan vagyunk így ezzel a terhesség alatt. Én is csináltam a szex mellett is, pedig az utolsó hétig volt szexuális kapcsolatunk. Nekem mégsem volt ugyanolyan mint terhességem elõtt. Ne szégyeld a dolgot. Egyébként az én párom sem tudott róla.
Szerintem az baj, ha nem tudott róla, de mindenki úgy csinálja, ahogyan a meggyõzõdése diktálja.
Bárcsak már én is itt tartanák., mert egyenlore a szexrol hallani sem birok :) 13.hetes kismami
szerintem az a gáz, hogy a férjed nem veszi észre az igényedet.bár az is lehet, hogy fél kielégíteni nehogy a picinek baja legyen.nálunk ez volt de megbeszéltem, a párommal hogy ez csak jót tesz a babának mert ami öröm a mamának az öröm a babának

10 hete szültem természetes úton. A sex még mindig fájdalmas a hüvelyemben. Normális ez? Elég nedves vagyok, tudtommal nem repedtem itt amikor a baba kibújt / kis gátvarrásom volt/.

Legjobb válasz: Én 4 hónapja szültem,és nekem még mindig k....ra fáj,bár engem belül is és kívül is rengeteg öltéssel stoppoltak össze.Remélem neked nem tart sokáig a teljes gyógyulás!

Én 4 hónapja szültem, és nekem még mindig k....ra fáj, bár engem belül is és kívül is rengeteg öltéssel stoppoltak össze.Remélem neked nem tart sokáig a teljes gyógyulás!
Nem próbáltátok még ki a síkosítót?, Hátha beválik.
Szia! Én 7 hónapja szültem, de még mindig nem olyan a sex mint elötte. Igaz engem kívül-belül vágtak és repedtem is. 3 hónapig rettenetesen fájt, azóta javult picit. Sokkal több elõjáték kell akkor elviselhetõbb! Kitartás!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatás:)
A kérdező hozzászólása: "tisztítja" *
lehet, hogy kitisztítja, de az is lehet, hogy nem. nem mindenki hugyozik 3 decit
Biztos kitisztítja..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!