Találatok a következő kifejezésre: Nem egészen hónapos kiskutyám csak (3 db)

Nem egészen 2 hónapos kiskutyám csak néhány napja van nálam, de már teljesen kifárasztott. Ugye majd nem lesz vele ennyi gond?

éjjel nem tok t?le aludni mert sír(nem panaszból mondom csak h minden körülményt tudjatok...),aztn egész nap utána kell járnom, h nehogy valami kárt tegyen magába mikor játszik...Aztán utána játszanom kell vele.És legtöbbször csak a kezembe alszik el...szóval teljesen fáradt vagyok, és csak annyi lenne a kérdésem hogy ugye ez nem fog élete végéig tartani? Csak az az oka ennek hogy még pici és nagyon igényli a társaságot, vagy nem? És ez kb. meddíg tart majd? (Lécci ne azt válaszoljátok h Tudtam h mire vállalkoztam.. mert tudom és nem azért kérdeztem, csak kíváncsiságból...meg mert fáradt vok...:S) ELÕRE IS KÖSZI!:)

Legjobb válasz: Egy kutyával MINDIG van munka (nem egészen "gond"), ha kicsi azért, ha már nagy, azért. Egy kicsivel persze azért egy kicsit több. De a nagy is igényli majd a sétákat, a játékot, a társaságodat... (amúgy milyen fajta?) " egész nap utána kell járnom, h nehogy valami kárt tegyen magába mikor játszik"---> ezt azért nem értem, miért tenne kárt magában? Sztem egy kicsit túlaggódsz érte, ha a kezeid között alszik el és egész nap utána mászkálsz, jól el lesz kényeztetve, de vigyázz, légy következetes, csak azt engedd meg neki, amit majd ha nagy lesz, akkor is el tudsz viselni! Néha nehéz, de muszáj szigorúnak is lenni, nem lehet elintézni semmit sem annyival, hogy "még kicsi"... csak azt engedd, amit késõbb is megengedsz neki! És ne aggódj, könnyebb lesz majd, de felnõttként is sok dolgod lesz vele, ha azt akarod, hogy jó élete legyen.

Egy kutyával MINDIG van munka (nem egészen "gond"), ha kicsi azért, ha már nagy, azért. Egy kicsivel persze azért egy kicsit több. De a nagy is igényli majd a sétákat, a játékot, a társaságodat... (amúgy milyen fajta?) " egész nap utána kell járnom, h nehogy valami kárt tegyen magába mikor játszik"---> ezt azért nem értem, miért tenne kárt magában? Sztem egy kicsit túlaggódsz érte, ha a kezeid között alszik el és egész nap utána mászkálsz, jól el lesz kényeztetve, de vigyázz, légy következetes, csak azt engedd meg neki, amit majd ha nagy lesz, akkor is el tudsz viselni! Néha nehéz, de muszáj szigorúnak is lenni, nem lehet elintézni semmit sem annyival, hogy "még kicsi"... csak azt engedd, amit késõbb is megengedsz neki! És ne aggódj, könnyebb lesz majd, de felnõttként is sok dolgod lesz vele, ha azt akarod, hogy jó élete legyen.
nemkell aggodni. kb 3 hét és teljesen beilleszkedik. nálunk is van egy kis csöppség 2 hete. 9 hetes és az elsõ napokban nemtustam tõle aludni. kb 1 hét és ez nagyjábol rendbejött. majd komolyodik de a kiskutyák ilyenek fõleg akkor ha ujotthonba kerültek.nézd a jobbik oldalát milyen nagy boldogság.milyen fajtáju?
Nekunk van egy kb 9 honapos kutyusunk...en nem akarlak elszomoritani de meg honapok, mire valamilyen szinten megerti, hogy ne egye meg a konyveket, hogy ne pisilje ossze a lakast stb...en is nagyon kivoltam tole. De a kiskutyak eppen olyanok mint -es bocs a hasonlatert- a gyerekek pontosan ujszulott-4 eves korig, mikoris vege szakad a csak en vagyok es mindenki mas tehet egy szivesseget korszaknak. Ez a negy ev kutyanal egy ev alatt zajlodik le. Kemenyen kell fogni, mert konnyen elszemtelenedhet. Kinovi majd es hat igen, igenyli a foglalkozast. De megeri mert ahogy cseperedik, fogod latni a munkad gyumolcset. Kitartas! Te vagy a falkavezer!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!!!:) Amúgy egy kis yori kölyökrõl van szó!:) :)
A kérdező hozzászólása: hopp bocsi:yorki:)

Yorkshire terrier kiskutyám (5 hónapos) elött egész nap ott van a kaja de csak esténként az utolsó séta elött egy órával eszik, így mire leviszem nem ürít, csak fennt a lakásban, éjszaka. Mit tudnék csinálni, hogy ez ne így legyen?

Legjobb válasz: ne legyen elõtte a kaja. etesd reggel és este,ha kaki probléma van,akkor kora este. odateszed a kaját,kap 10 percet, utána elveszed. Nem jó ha elõtte van egész nap.

ne legyen elõtte a kaja. etesd reggel és este, ha kaki probléma van, akkor kora este. odateszed a kaját, kap 10 percet, utána elveszed. Nem jó ha elõtte van egész nap.
az kellemetlen...éhen marad...egy kutya 1-2 hétig is bírja étel nélkül, de általában 1-2 nap után jobb belátásra térnek. 10 perc, ennyi idõ bõven elég neki
Mindig séta után kell etetni a kutyát!
Kezd azzal, hogy az etetési idõ 10 perc. amit ezalatt nem eszik meg azt el kell elõle venni. A kutya elõtt soha ne álljon az étel. Hamar megfogja szokni az etetési idõpontot mondjuk séta elõtt 1 órával és kinn fogja elvégezni a dolgát
A kérdező hozzászólása: Múltkor is tízkor akart enni, elvettem elõle az ételt és reggel odaadtam neki, de akkor meg nem ette meg. í.s
igen, de mondjuk egészségügyi sétának meg a kaja után is kell lennie. Ilyenkor nyilván nem kell mérföldeket sétálni, csak leviszed, pisi kaki, aztán kész.

Van egy 6 és fél hónapos roti kiskutyám és tegnap ota nem eszik csak vizet iszik és kihánnya az egészet mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Nálunk lenyelt plüssállat okozott iyen tüneteket! Bár az én kutyám evett is,jó kedvû is volt,csak kihányt mindent. Másnap reggel a plüsst is!!

Nálunk lenyelt plüssállat okozott iyen tüneteket! Bár az én kutyám evett is, jó kedvû is volt, csak kihányt mindent. Másnap reggel a plüsst is!!
Ahelyett, hogy itt írkálsz, vidd el orvoshoz! Az eszem megáll. Mit gondolsz, megnyugtatunk, hogy kis hányás nem a világ?
Azonnal vidd orvoshoz, csúnya ferzõzés is lehet, ha a vizet kihányja kiszáradhat! Futás az orvoshoz!
Szerintem is irány a doki, de minél hamarabb!
Milyen oltásai vannak? Lehet kölyökkutya betegség, pl. parvo, szopornyica, korona vírus, leptospirózis, lehet bélgyulladás. Ha volt benne kullancs, lehet, hogy babéziás. Lenyelhetett játékot (pl. bélelzáródás), mérget. Vidd dokihoz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!