Találatok a következő kifejezésre: Nem csókólóztam de (106 db)

Most fogunk elkezdeni járni de még nem csokoloztunk de már aludtunk eggyütt tudja h még a csoktól is félek és ottfogok nála aludni a szex kivan zárva és ezt õ is nagyon jól tudja de 17 éves. Mitcsináljak? 14/L

hhmm??

Legjobb válasz: Fogalmazd újra, mert ez érthetetlen. És 14 évesen ne aludj együtt egy 17 éves fiúval. Anyád mit szólt hozzá? Tudja egyáltalán?

Fogalmazd újra, mert ez érthetetlen. És 14 évesen ne aludj együtt egy 17 éves fiúval. Anyád mit szólt hozzá? Tudja egyáltalán?
Hát aludjatok.
Csókolózzatok! Meglátod milyen jó!
Te fiú vagy vagy lány? Ezt nem árt tudnunk a jobb válasz érdekében.
A kérdező hozzászólása: tudja..és én lány vagyok
Csókolózzatok. Én amikor 22 évesen összejöttem a párommal, tisztáztam vele, hogy jó ideig nem fogok lefeküdni vele, azt ki kell érdemelni. Csomószor aludtunk egymásnál, néha bepróbálkozott, és nagyon nehéz volt megállni, de megállítottam. Aztán pár hónap múlva én másztam rá :P
Ha tényleg csak aludni akarsz, akkor maradj otthon!

Még nem csókolóztam, de így meg hogy fogok? Lent.

Szóval még nem csókolóztam, viszont nemsokára fogszabályzót tesznek föl nekem. Így is jó lesz az els? csók? Mert alakulóban van valami egy fiúval... De ? még így ismert meg, fogszabályzó nélkül, és jöv? héten fölteszik! Úgy is jó lesz? Van egy barátn?m, aki fogszabályzós és csókolózott már, és azt mondta nem zavarja.

Legjobb válasz: szerintem e rágodj ezen az én egyik barátom is fogzabályzos de amikor még velem járt akk nem volt az és most az és barátnõje is van meg is kérdeztem tölle és azt mondta nem zavarja egyáltalán meg a csaja ugy szereti ahogy van

szerintem e rágodj ezen az én egyik barátom is fogzabályzos de amikor még velem járt akk nem volt az és most az és barátnõje is van meg is kérdeztem tölle és azt mondta nem zavarja egyáltalán meg a csaja ugy szereti ahogy van
Én is azt mondom, nem kell ezen idegeskedned, hidd el, magától kialakul és nem fog egyikõtöket se zavarni! Az azért nem árt, ha szeretitek egymást :)
Nekem bejönnek a foxabis lányok.:D
Ilyenek miatt felesleges parázni. Fogszabályzóval is tuti minden, nekem is volt. Reméljük a srác csók közben nem a fogaidat akarja nyalogatni:)
Egyáltalán nem gond a fogszabályzó, nem ezen fog múlni. Viszont nagyon alaposan tartsd tisztán azt a szart, az fontos.

Arról van szó hogy a barátommal már vagy egy hónapja járunk és már nagyon szeretne csókolózni és az a baj hogy én még soha nem csókolóztam de ő már profi benne. Mondanátok tanácsokat?

Legjobb válasz: Én csak annyit tanácsolok, hogy ha úgy érzed készen állsz rá, akkor engedd meg neki :-) Valószínûleg a szádra fog adni egy puszit, aztán ha elkezdi kinyitni a száját,akkor a nyelvével közelít a tiédhez,szóval nyisd ki te is a szád. A nyelveknek kell majd mozognia,de rá fogsz érezni,ne aggódj.

Én csak annyit tanácsolok, hogy ha úgy érzed készen állsz rá, akkor engedd meg neki :-) Valószínûleg a szádra fog adni egy puszit, aztán ha elkezdi kinyitni a száját, akkor a nyelvével közelít a tiédhez, szóval nyisd ki te is a szád. A nyelveknek kell majd mozognia, de rá fogsz érezni, ne aggódj.
1 hónap járás alatt még nem csókolóztatok?? hány éves vagy? én lány vagyok, de nem bírnám ki egy hónapig, max 2 hétig, tényleg max, mert megcsókolnám.:) Figyelj, jön magától az, ha megcsókol téged, én akkor amikor elõször csókolóztam, nem is gondolkodtam el olyanokon, hogy most mit csináljak, hogy csináljam, csak csináltam:D
hát, részben igaz az 1. válasza, nekem is ilyen volt az elsõ, de én nagyon izgatónak tartok, amikor csak az ajkakkal játszadozik az ember.


Jézus Atya Úr Isten... O.o 5 hónap alatt nem csókolóztatok??? 16/L
nagyon ra gorcsolsz... probalj meg ellazulni.. vagy igyal meg egy felest vagy vmi alkoholt
Nem jó ha rágörcsölsz. Olvasgass a neten, tartsd ahhoz magad nézz videókat, gyakorold a kezeddel és abban a pillanatban add át magad az érzésnek. Azért csinálják az emberek mert jó érzést vált ki és kellemes nem azért, hogy betegesen féljenek tõle:/ Csak lazán:)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek.
Figyelj, megértem a barátodat is, de te problémád is fontos. Ha te még nem készültél fel rá, akkor ne tedd, ne erõszakolja rád. Lehet leszólni a kérdezõt, de mindenki más ütemben fejlõdik. Mondd meg neki, hogy te még úgy érzed, nem szeretnéd teljes szívedbõl, nem érzed késznek magad rá. Ha utána elhagy, akkor azt is el kell fogadnod. De ne tedd meg, csak azért mert õ már nagyon szeretné, ne csapd be önmagadat. Csak és kizárólag akkor tedd, ha már félelem nélkül, te magad is akarod.
Dehogy vagytok együtt! Az egy senki neked! Legalább az elsõ csóktól jártok! Felnõttek meg simán az elsõ szextõl számítják csak. 14 évesen hogy lehetsz még ilyen dedós szar?
miért nem szeretnéd megcsókolni?
A kérdező hozzászólása: 6.-os.. De hogyan mondjam ezt el neki hogy még várjunk vele?nem értené meg ennyi idõ után.mindíg azt mondja hogy eddig várt, és nem érti hogy miért nem lehet.
Hogy lehet egy csók sikertelen? Csak odanyomod a szád a másikéhoz aztán megy ösztönösen.
14 évesen miért baj az? Végre egy egészséges tinilány. :) Amíg nem érzed úgy, hogy te is teljes mértékben szeretnéd, addig ne tedd. :) Ha félsz, az nem jó. Várj, amíg már nincs benne rettegés.
a lenyeg h ne gorcsolj ra
3# manapsag pedig nem lenne ujdonsag
1-es. 14 évesen még ne nagyon igyon
"Barátommal 5-hónapja együtt vagyunk" Ha még nem is csókolóztatok akkor mit jelent nálad, hogy együtt vagytok? Fogjátok egymás kezét és írtok egymásnak facebook-on egy szivecskét? :) Nem rosszból írom, csak érdekel. Amúgy ne görcsölj rá! Vagy próbálkozzatok elõször csak egy szájra puszival.

Még nem csokolóztam de ma több mint valószínű hogy fogok egy lannyal aki mar csokolózott. Mit tegyek?

Legjobb válasz: mindenképp neked kell kezdeményezned, mert a nõ csak a lehetõséget adja :) Gondoskodj friss leheletrõl, hajolj közelebb, ölelgesd elõtte, teszteld le h mennyire lenne benne egy kis csókolózásban :)elõször csak az ajkára adj egy puszit,aztán többet, majd dugd át a nyelved finomat! :) Ha õ már smárolt, szerintem úgyis irányítani fog, szal nem lesz baj! :)

mindenképp neked kell kezdeményezned, mert a nõ csak a lehetõséget adja :) Gondoskodj friss leheletrõl, hajolj közelebb, ölelgesd elõtte, teszteld le h mennyire lenne benne egy kis csókolózásban :) elõször csak az ajkára adj egy puszit, aztán többet, majd dugd át a nyelved finomat! :) Ha õ már smárolt, szerintem úgyis irányítani fog, szal nem lesz baj! :)

Még soha nem csókolóztam, de már nem vagyok szűz. Nem fura ez egy kicsit? Van valaki, akivel hasonló eset történt?

Az van, hogy 18 éves vagyok, és sosem volt barátnőm eddig. Nem igazán vagyok társasági ember, hanem afféle magányos farkas. Nehezen kommunikálok másokkal, haverjaim sincsenek. De mégis gyakran hiányát éreztem egy csajnak. Úgyhogy nemrég fogtam magam, és elmentem egy örömlányhoz. A szex tök jó volt, de nem smároltunk, az valahogy elmaradt. Szóval az a különös szituáció állt elő, hogy már elvesztettem a szüzességemet, de nem csókolóztam egy lánnyal sem.

Legjobb válasz: Akkor itt az ideje pótolni.Amúgy prostival smárolni elég wtf lett volna.

Akkor itt az ideje pótolni.Amúgy prostival smárolni elég wtf lett volna.
velem is volt, én is furának éreztem, de nem sokat tudtam ellene tenni... majd késõbb megoldódik
Hát gratulálunk.
büszke lehetsz magadra. A csókon is túljutsz valamivel és élheted tovább a céltalan életedet.
Most mit kell lehurrogni csóri gyereket? Azt tette, amit akkor a legjobbnak látott és leírása szerint "a szex tök jó volt". Lehet hogy nektek kifogástalan a szexuális életetek, de ami engem illet, a kérdezõ többet ért el 18 év alatt, mint amit én 20 év alatt.

Mennyire gáz, hogy 17 évesen nem volt még barátom, nem csókoloztam? De ha egyszer nem vagyok discos? 17L

ennyi a kérdésem.:P Nem akarok apáca lenniXP

Legjobb válasz: ettõl még nem leszel apáca,az ilyen dolgok fõleg az IGAZI NAGY SZERELEM olyan váratlanul lép be az ember életébe,hogy alig tudja elhinni,hogy nemcsak álmodja. hidd el nem vagy lemaradva semmirõl.

ettõl még nem leszel apáca, az ilyen dolgok fõleg az IGAZI NAGY SZERELEM olyan váratlanul lép be az ember életébe, hogy alig tudja elhinni, hogy nemcsak álmodja. hidd el nem vagy lemaradva semmirõl.
Egy cseppet sem gáz és nem csak akkor tehetsz szert pasira, ha diszkóban lógsz állandóan, az a gáz, hogy manapság mindenki azt hiszi jó formán, hogy ha 14 évesen még szûz akkor el áshatja magát{-_-'}
Nyugodj meg kedves kérdezõ, én 20/f vagyok, de nekem sem volt még barátnõm, és az elsõ csók is várat még magára;)
Hidd el, hogy nekem is rossz ugyanezt látnom, de megpróbálom túlélni valahogy;)Igaz régebben megszóltak emiatt, de megtanultam, hogy hogyan ne figyeljek rájuk. Fel a fejjel, nem késett még el egyikõnk sem!;)
Szerintem sem gáz. Majd úgy is össze fog jönni valakivel akit szeretsz és vele jó lesz. Az meg vég kép nem gáz, ha nem vagy discos ;)
19/F lemaradt :D
Én 20 évesen jöttem össze az elsõ pasimmal(most 22 vagyok és még mindig vele vagyok együtt), elõtte nekem sem volt még csók sem, én is évekig szenvedtem miatta, gondolkoztam hogy mi lesz így velem, próbáltam neten "keresgélni" stb, aztán hirtelen rámtalált a szerelem és azóta belátom, hogy hülyeség volt ezen aggódni annyi évig, nem maradtam le semmirõl, nagyon szeretem a páromat azóta is, és nagyon hálás vagyok hogy egymásra találtunk, abszolút nem érdekel már, hogy 20 éves korom elõtt senkim nem volt. Hidd el, téged is megtalál majd a szerelem, lehet hogy már jövõ héten, lehet hogy 3 év múlva, de ha végre eljön, akkor olyan boldog leszel, vagy még boldogabb mint bárki, aki már 14 éves kora óta pasizik... és nem fog érdekelni, hogy esetleg "elkéstél" volna vagy ilyesmi... :) Fel a fejjel :)
hidd el egy csomó ember van akinek 17 évesen még nem volt párja. nagyon sok ember. én most 20 éves vagyok, most voltam elsõs egyetemista. most nyáron lett elõször pasim. a gimis osztályomba 20 lány járt. a legjobb barátnõmnek még nem volt pasija. pedig szép lány, kedves és okos. aztán ott a legokosabb osztálytársam, baromi jó humorral, nagyon társasági, barátságos ember, mindig mosolygós, rengeteg emberrel jóban van, köztük fiúkkal is, nem is csúnya, de neki sem volt még barátja. még legalább 2 másik lányról tudom, hogy a gimi végéig nem volt pasija, pedig velük sincs semmi olyan "baj", ami miatt ne lehetett volna. a fiúk közül (csak 5 volt az osztályban) meg kettõnek nem volt csaja érettségiig, az egyiknek még mindig nincs. és ez csak a mi osztályunk, és itt 19-20 éves emberekrõl beszélek. ha azt számolnám össze, hogy 17 évesen hánynak nem volt kapcsolata, jóval több lenne. nem vagy lemaradva, sem elkésve... egyáltalán nem.
Hát ha gondolod dobj egy privit:) 17f
20:21 és 20:34-es vagyok. Kicsit kényelmetlenül érzem magam most a bõrömben, hogy a válaszolók között "rangidõs" vagyok ;)
Velem is ugyanez a helyzet... Ráadásul van egy srác, akiért már egy éve epekedek, de õ semmit sem érez irántam. Próbáltam már összejönni mással, igaz, csak neten, de amikor már kezdtek volna komolyabbá válni a dolgok, még akkor is csak Õ járt a fejemben, átverni meg senkit sem akartam X( L/18
nekem se volt még barátnõm és én se vagyok diszkós:) 17/F
hát, ha ez megnyugtat nekem sem volt még barátom, 17 évesen.az elsõ csók megvolt-1 discoban, egy tök aranyos sráccal.vele inkább utólag csak haverok maradtunk, de téll. nem vette észre, hogy elsõ csók.szerintem nemgáz, a csókolózást gyakoroltam a nagy õ elött, de én már nagyon vágyom rá.hol vagy, nagy õ?(:
Nyugi nem gáz, de én is így vagyok hogy nincsen barátom:/ Pedig illene már, de majd eljön!! Legalább nem vagy híres arról hogy a falu k*rvája vagy a város k*rvája.! 17L
A kérdező hozzászólása: köszönöm a rendes válaszokat.:) csak olyan rossz látni hogy sok lánynak van barátja, nekem még nincs:(
Egyátalán nem gáz!! Én most vagyok 18 éves, és egy évvel ezelõtt még azt hittem, soha nem lesz senkim, pár hónappal ezelõttig én se csókolóztam, és egyátalán nem bántam meg. Hidd el egy fiu ha szerelmes beléd, észre sem veszi, hogy tapasztalatlan vagy.
Mindenhol azt olvasni h egyáltalán nem ciki meg minden, de mégis mindenki furán néz rád amikor megkérdezik és te meg megmondod h még nem volt pasid.mondjuk és 15 vagyok de akkor is

Ha még nem csókolóztam, de a srác igen, hogyan tudnám leplezni, hogy én nem tudok? Biztosan észre fogja venn?

valami tanács azzal kapcsolatban hogy hogy kell?:D

Legjobb válasz: Szerintem ezzel segítettem a legtöbbet.

Szerintem ezzel segítettem a legtöbbet.
Ha nem idiota akko nem lessz az ciki.s amugyis mindig kell egy kewés idõ amig osszeszoktok azutan megy superul.
Enyhén nedves ajkakkal. Kicsit kinyitod a szád, és ha összeér az övével akkor játszadoztok egymás nyelvével /csukott szemmel :D/ Lehet, hogy észreveszi, de ha nem bunkó, nem fog lealázni. Aztán sokat gyakoroltok, és vágni fogod.
Hmm...Büszkék lehetnek magukra.Nem kell velük törõdni.
HA 18 lennél, akkor már tényleg cikis lenne, de így... ne aggódj ilyeneken 12 évesen még gyerekek vagytok nem fogjátok fel ezt az egészet...
13 évesen...kész szégyen ha valaki nem szûz már ne is haragudj de te vagy a legnormálisabb az egész osztályodból az alapján amit leírtál ne is hagyd magad a közösség által befolyásolni ;) Én is 17 évesen csókolóztam elõször és azóta is együtt vagyunk és nem is akarok mást szeretni és ezzel õ is így van nem kell rohanni, csak szép lassan. És hidd el ez nem egy kozervatív szar duma attól még élvezd az életet! Tombold ki magad de mindezt EGY olyan pasival aki tényleg szeret ;) Ez a lényeg :) És BOLDOG KARÁCSONYT!!! :)
Még nem vagy lekésve a csókolózással, és a melled is valószínûleg nõni fog még. (De ha nem fog sokat nõni, az se katasztrófa, egy kismellû nõ is lehet szép és vonzó.) Próbáld nem felvenni a piszkálódásukat - tudom, ez nagyon nehéz, de ha nem látszik Rajtad, hogy mennyire zavar a csúfolódás, valószínûleg hamarabb megunják. Könnyen lehet, hogy az élet Téged fog igazolni, és nem õket, akik minden elsietnek, vagy hazudoznak, hogy vagányabbnak tûnjenek.
1. Én a csajnak az osztálytársa vok. Nem szégyellem azt, h nem vok szûz... És ne foglalkozz velük, h mit mondanak rád. És a azokkal a hülye srácokkal akik hozzánk járnak. Szard le õket magasról. Nõni fog még a melled sokat. És hidd el, h nem az a lényeg, h mikor fox csókololózni, meg mikor fogod elveszíteni a szüzességed. ami megtörtént az megtörtént, ami meg fog történni az elõbb utóbb meg fog történni. (remélem) És mivel nagyon bírlak ezért drukkolok nekd minden mennyiségben. Ja és te is cikizd õket vmivel.Hidd el elõbb-utóbb megunják, h miket mondanak neked.
Engem is ugyanezzel cikiztek még régebben, csak annyi különbséggel, hogy mindegyik szûz volt és csak a szájuk volt nagy. Nem kell velük törõdni, nyugodtan vágj vissza azzal, hogy r*bancok, mert még csak 13 éves kis pisisek, de már szexeltek. Mekkora ciki már? Majd figyeld meg hogy az osztálytársnõid 90%-a 16 éves korára átél néhány abortuszt, mert felelõtlenek. Most õk röhögnek rajtad, de hidd el hogy majd néhány év múlva te fogsz rendesen belehahotázni a képükbe :D Csak így tovább, ne õket kövesd!
Ez most vagy kamukérdés, vagy erõsen kisebbségi közegben élsz. Természetesen nem baj, hogy nincs melled, és még nem csókolóztál. Sõt, természetes. Azt is elárulom, hogy õk is szüzek még, csak a szájuk jár, ez utóbbi sajnos kori sajátosság, akármit kitalálnak magukról, hogy érdekesnek tûnjenek.
Már bocs de mióta foglakozol velük? Csak szekálnak. Nem kell velük foglalkozni. a te melleid is nõni fognak és lehet 2x akkora lesz mint az övék. Csókolózni te is fogsz mint mindenki más. Szerintem nagyon jó dolog :P De várj még vele jó pár évig :P
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek!!! És Boldog Karácsonyt!!! =D
dugasd bocs
egyszerû gyorsan tugasd meg magad és nagylány leszel!
Csókolózz
ismerõs a helyzet. és kicsit frusztráló, mikor látom a 13 éveseket smárolni... o.O 16/L
Egyél négercsókot! :D
Fogadd el valamelyik itt rádíró pedofil ajánlatát..
Szerelem nélkül akarod az elsõt, azt, hogy semmi varázsa ne legyen és évekkel késõbb bánkódj rajta?
A kérdező hozzászólása: lány vagyok, ez lemaradt. szerintetek csinaljam egy 21 evessel? nagyon nyomul mar evek óta. egyszer le akart smarolni, de akkor nem akartam. szerelem nélkül? csak tetszik, de nem akarnék tõle más testi kapcsolatot
Ha Debrecen környéki vagy kölcsönös szimpátia esetén megtaníthatlak. ;)
Netán azért írjuk, mert tényleg ráért? Nincs semmirõl se lemaradva. Hol van megírva, hogy 16 évesen már mindenkinek párkapcsolatban kell élnie?!
minek írjátok, hogy ráér még amikor ti is tudjátok, hogy nem igaz?!
Ha lány vagy, írj privit, ha nem, akkor nem tudok segíteni, bocsi :D am nem kell erõltetni, ráérsz még :) 17/F
ha lány vagy segítek
Szia! Én 20 éves fiú és én sem. De nem is erõtetem. Nem akarom. Ha lesz egy lány akivel csókolózni fogok az számomra a legkülönlegesebb lesz. És, ha csókolózni akarsz akkor menj buliba :)
lány vagy??? amúgy még énsem...
Vegyél egy kecskét.
Ráérsz még fiatal vagy ...
nekem szerelem nélkül volt az elsõ..és nem bántam meg.. nem tartom olyan fontos dolognak az elsõ csókot.. Ha ennyire akarsz smárolni, akkor engedd magad, ha nyomulnak, vagy menny el buliba. 21 éves srác, az jó hozzád, 5 év az semmi.. én 18L vagyok és volt már 28 éves pasim.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!