Találatok a következő kifejezésre: Nem ciki, vkinek van (10 db)

Nem ciki, h vkinek van barátja de közbe masztizik?

Nagyon jó a barátomal az ágyban meg minden, csak azé néha otthon is csinom magamnak, de nem mondom meg neki, me 1. ciki. 2 lehet rosszra gondol h ? nem jó az ágyba nálam.

Legjobb válasz: Szerintem nem cikki. teljesen természetes dolog ezért nincs mit rajta szégyelni... azon sincs mit szégyelni hoyg akkor is szeretnél egy kicsit élvezkedni amikor nincs veled... (egyébként is szinte mindenki csinálja szóval nem hinném hogy meglepõdne hogy te is)

Szerintem nem cikki. teljesen természetes dolog ezért nincs mit rajta szégyelni... azon sincs mit szégyelni hoyg akkor is szeretnél egy kicsit élvezkedni amikor nincs veled... (egyébként is szinte mindenki csinálja szóval nem hinném hogy meglepõdne hogy te is)
A kérdező hozzászólása: ÉrtemxD
férfi vagyok, általában jo szereto jelzot kapok, ki is teszek a baratnomnek ahogy csak tudok, jo a szex, mindig jol ki van a végére, mégis van amikor mind a ketten masztizunk... ez oan megcsallak téged önmagammal... tudod...változatosság... xD
A kérdező hozzászólása: Köccike a válaszokat! Nem ciki h így írtam le, nekem így yo!
ciki a csinom szó használata, a maszturbálás emellett eltörpül, csináld nyugodtan
Szerintem is mindenki szokott. Néha jó akár stresszoldásnak ha távol vagy a párodtól, meg kényelmes, mert csak magadra kell figyelni, úgy csinálod ahogy a legjobb neked.
Nem ciki. Szerintem 99%, hogy a pasid is szokott, ez olyan dolog, hogy mindenki csinálja, de senki (vagy nagyjából senki) nem beszél róla.
Egyáltalán nem ciki...nõi szükségletek! :D Mindenkinek van szüksége egy kis kényeztetésre...akár magától is!!
Nekem a legjobb haverom volt az aki most a pasim, és vele már azelõtt h.jártunk voolna mi már +beszéltük ezt a témát, és tudja h.én szoktam, sõt azt is tudja h.mit szoktam csinálni pontosan..Ám nem vok olyan aki errõl mindenkinek beszél..ezt csak õ tudja, senki más:)
Nekem is van barátom de én is szoktam masztizni mellette is. Mondjuk õ tudja, néha szekál is vele :) Sajna nincs mindig itt velem, amikor én rákívánok. :S Szal nem ciki.
Nekem is van pasim, de van hogy egy hétig nem látom és akkor én is csinálom. Ebben nincs semmi ciki. Meg szerintem amúgy sem. Ha neked több élvezetre van szükséged, mint amennyiszer együtt vagyok, akkor ez van... Ha rákérdez, akkor mond meg, hogy masztizol is néha, de nem azért mert nem jó az ágyban, hanem azért, mert szükséged van rá. De máskülönben meg nem kell neki megmondani.
Szerintem nem ciki. Én is szoktam, pedig van feleségem. Igaz közben Rá gondolok, illetve elfantáziálgatok arról, hogy szeretkezünk. Az ágyunkba fekszem, és valamilyen ruhájét szimatolom közben. Azt nem tudom, hogy Õ maszturbál-e, de szerintem igen. Sosem került szóba, de lehet hogy egyszer elõhozom a témát. 31/F
A kérdező hozzászólása: Vki?
Ugyan egyiket sem használom, tehát csak tippelek: valószínûleg az adatokat nem a fiókod, hanem a géped menti el. Ennélfogva másik gépen értelemszerûen nem jelenhet meg. Esetleg nincs olyan opció, amiben beállíthatod, hova mentsen?
A kérdező hozzászólása: kosz, megnezem

MSN címre rá tudok keresni vhol? Van ilyen oldal? Felvett vki, de nem tom h ki, nem vettem fel meg semmi előbb tudni akarom ki az.

Legjobb válasz: gúgli meg iwiw. De van az a lehetõség is,hogy elfogadod, és megkérdezed tõle.:D

gúgli meg iwiw. De van az a lehetõség is, hogy elfogadod, és megkérdezed tõle.:D
egyszerûen kérdezd meg. lehet h elgépelt 1 betût, titkos hódoló, v régi osztálytárs. sose lehet tudni, ha zavar akár le is tilthatod
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! megpróbálom a gugluba meg iwiwen..nem szeretném felvenni és megkérdezni mert ezzel már többször is pórul jártam...
nekem Tiesto ft. Andain - Beautiful Things jutott eszembe, de azt nem hiszem, hogy nyomják discoban.
A kérdező hozzászólása: ez nem az de azért köszi.
99%, hogy ez lesz az! NABIHA - Never Played The Bass :)
A kérdező hozzászólása: nem ez az :(
A kérdező hozzászólása: abba nincs ennyi szöveg. 1-2-szer van szöveg benne de nagyon minimális.

Keresek egy zenét amit sokszor szoktak játszani a diszkóban sajnos a címét nem tudom, csak annyit, hogy vmi olyasmit mondanak benne, hogy ''feel the music'' és van benne egy jó kis rész amit csak így tok leírni: pám pám pám pám pám párárám vki tudja?

sokat segítene! Ha igen az pls írja le nagyon sokat segítene!

Legjobb válasz: Elõször nézd meg ezt, hátha errõl beszélsz: Yolanda Be Cool - We No Speak Americano Örök klasszikus! üdv 12/F Dante Zöld kezet nyomni nem szégyen!

Elõször nézd meg ezt, hátha errõl beszélsz: Yolanda Be Cool - We No Speak Americano Örök klasszikus! üdv 12/F Dante Zöld kezet nyomni nem szégyen!
A kérdező hozzászólása: nem ez az, ha még tudsz vmit írd le pls!
Ha tudsz adni egy picivel tágasabb információ kört az adott zeneszámról, talán megfejthetjük a címet! üdv 12/F Dante Zöld kezet nyomni nem szégyen!
A kérdező hozzászólása: sajnos nem tudok mást mondani, ezek az infók is egy barátomtól vannak és neki is ez a zene kéne elég gyakori a diszkókban

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!