Találatok a következő kifejezésre: Nem ciki, a fiú (70 db)

Naplót írok fiú létemre ez nem ciki? A többi lent.

Már lassan 7 hónapja írom mindennap...nagyon szeretem visszaolvasni ami régen volt...azon nem gondolkodom, hogy hová dugjam el, mert van egy szekrényem itthon ami le van lakatolva úgyhogy :) kort és nemet is írjatok 13/F

Legjobb válasz: Nem ciki, egy idõben én is írtam naplót. Szeretnék néha visszakeresni benne dolgokat, nagyon érdekelne, hogyan fejlõdött a személyiségem az évek során. De mindig is féltem attól, hogy valaki elolvassa legféltettebb titkaimat, így sosem szántam el magamat rá hosszú távon, az értelmetlen dolgok lejegyzését pedig hamar abbahagytam.

Nem ciki, egy idõben én is írtam naplót. Szeretnék néha visszakeresni benne dolgokat, nagyon érdekelne, hogyan fejlõdött a személyiségem az évek során. De mindig is féltem attól, hogy valaki elolvassa legféltettebb titkaimat, így sosem szántam el magamat rá hosszú távon, az értelmetlen dolgok lejegyzését pedig hamar abbahagytam.
A kérdező hozzászólása: Igen tényleg nagyon jó visszaolvasgatni, de nekem egy lakatos szekrényben van amint már mondtam, így nem félek, hogy beleolvasnak. :)
Mért lenne már ciki? :D max nem mondod el senkinek és kész. Fényképeket is azért csinálunk, hogy késõbb visszaemlékezzünk, és lássuk mennyit változtunk (részben ezért). És ciki a fényképezés? Nem ciki emlékeket csinálni :) ha tényleg senki sem tud róla, akkor meg nem tök mindegy? :) 15/L
Nem ciki, hanem kifejezetten hasznos. Fejleszti a kifejezõkészséget, segít nagyobb rálátást nyerni saját magadra. Elektronikusan írd, úgy nem kell félni. Feltöltheted valahova, vagy levédheted jelszóval az adott fájlt.
Nem ciki.Én is írtam régen, amit a tesóm mindig elakart olvasni és egyszer megláttam, hogy a naplómat próbálja olvasni csak nem jött össze neki, mert titkos írást használtam XD Régen még jól elvoltam a napló írással, de nem hiszem, hogy bármikor is írni fogok már
Egyáltalán nem :D
nem :)
Szerintem ciki!Ha akarna tõled valamit a 3hónap alatt már bõven megtehette volna....
Attol fugg HOGYAN kezdemenyeztel es mennyire magabiztos a fiu. Azok a fiuk akik nem mernek kezdemenyezni... azokat serti ha a lany magabiztosabbb nalluk :) ) Alacsonyabbnak erzik magukat. Ok inkabb a csendesebb, visszahuzodobb lanyokat valasztjak. De ez sem szabaly vagy valami, erre is van epp eleg kivetel. Szerintem a legjobb kezdemenyezes egy lanytol egy edes, hatarozott, kacer, kedves mosoly vagy "szia", anelkul hogy eroltetnel barmit is.
Nem egészen értem: - hányan vagytok, akik nem találkoztatok a fiúval? - te már kezdeményeztél? Hogyan? Biztos, hogy ezt megértette a fiú, és kezdeményezésnek vette?
A kérdező hozzászólása: nyilván a fiú és én nem találkoztunk pár hónapja....hát ha van egy kis esze, ami van neki bõven, akkor kikövetkezteti sztem, hogy nem csak felebaráti szeretetbõl jelölgetem.:) bár ki tudja...:) :P
"nem csak felebaráti szeretetbõl jelölgetem." Ennél azért egy kicsit egyértelmûbb is lehetnél.
A kérdező hozzászólása: ha olyan bátor lennék, mint amilyen nem vagyok hiába látnak annak, akkor már régen elmondtam volna neki. majd csak lesz vhogy, de ha nem az már biztos:(
Vagy 8 alkalommal le lett már itt írva, hogyan lehet közeledni, ha nem vagy elég bátor. Ha szorgalmas se vagy... na, az pech. Keress vissza.

A fiúnak nem ciki a kék szem?

Nekem az van de, kimegyek utcára vagy a suliba akkor mindig mondják hogy itt a szépszemű :D Tényleg úgy gondolják vagy csak viccelnek???

Legjobb válasz: Miért lenne az, legyél rá büszke emberek 70% barna szemû!

Miért lenne az, legyél rá büszke emberek 70% barna szemû!
ok, de mit is néztél el, mirõl van szó?:) )) Na de amúgy meg nem értem, h lehet ilyet kérdezni.A kék szem újabban lányos, nõies?Ez most olyan mintha egy lány megkérdezte volna, h lányoknál ciki a fekete haj?
a fél karomat levágnám, ha kék szemem lehetne... igaz, én lány vagyok. de akkoris.
A kérdező hozzászólása: Ja bocs xDD elnéztem
A kérdező hozzászólása: Ujuj Barbikámmmmm :$$ Látom nálam is kezded a hülyeségedet :D kombóóóóó :D
De nagyon ciki, Úristen, te hogy mersz utcára menni?!
Az szép, az a szép akinek a szemem kék! egyértelmû:)
Ekkora marhaságot még nem hallottam =)).Légy rá büszke, igazán különleges a kék szem fõleg ha még mélyebb árnyalatú.
Nekem nagyon tetszik, ha egy fiúnak kék szeme van. 22L
a kék, barna, zöld között még tucatnyi féle árnyalat/átmenet van, szerintem amúgy mindenkinek lehet mondani hogy hú de szép a szemed, mert mindenkié egy kicsit más...
nekem alapból a szõke, kék szemû srácok jönnek be...:)
Tényleg úgy gondolják..a kék szem nagyon szép szerintem :$ kedvencem :)
de, nagyon. nem is értem miért nem operáltatják ki...
Terence Hillnek is kék szemei vannak.
A szemszín nem számít, elhiheted. Nekem meg sötétbarna. És? Kit érdekel?:D Ha tetszel valamelyik lánynak, akkor nem fogja érdekelni a szemed színe. Nekem is mondta már lány, hogy szép szemem van... Kinek ez, kinek az:P
Jaj, ne legyél már ilyen kis önbizalomhiányos, nekem a kék szemû fiúk a zsánereim! És igazán nem vagyok ezzel egyedül;)
Nem ciki, nekem is olyan van. A suliban pedig csak irigykednek rád, mert nekik biztos nincs olyan szemük!

Nem ciki a mai fiataloknál hogy egy 15éves fiu/lány még mindig szüzek?

Legjobb válasz: Nem, nem, nem. Szerintem aki szerint ez gáz, az a gáz. Nagyon sokan vannak, akik 20 éves korukban kezdik el, vagy eleve 18 éves koruk alatt nem akarják, csak õk általában ezt nem írják ki a myspace-re. Amúgy az idióta osztálytársaidnak is legtöbbször csak nagy a szája és általában fosik a dologtól, ezért így kompenzál. Egy pszichológus ismerõsömhöz pedig tök sok lány jár, akiknek 16 éves koruk elõtt "muszáj" volt elveszteniük, mert a primitív szétcseszett életû, kiégett barátnõi szerint gáz lett volna, ha nem így tesz.... és ezért egy szép élménytõl fosztotta meg magát. Ez a kérdés mondjuk 25 éves korban jogosabb lenne, de akkor se gáz lenne, csak szomorú, hogy még nem talált valakit akivel ezt szeretné csinálni. Én 18 éves vagyok magyarul fiatalnak mondható és akivel egyáltalán szóba állok az mind így gondolja, vagy legalábbis nem gáznak az tuti.

Nem, nem, nem. Szerintem aki szerint ez gáz, az a gáz. Nagyon sokan vannak, akik 20 éves korukban kezdik el, vagy eleve 18 éves koruk alatt nem akarják, csak õk általában ezt nem írják ki a myspace-re. Amúgy az idióta osztálytársaidnak is legtöbbször csak nagy a szája és általában fosik a dologtól, ezért így kompenzál. Egy pszichológus ismerõsömhöz pedig tök sok lány jár, akiknek 16 éves koruk elõtt "muszáj" volt elveszteniük, mert a primitív szétcseszett életû, kiégett barátnõi szerint gáz lett volna, ha nem így tesz.... és ezért egy szép élménytõl fosztotta meg magát. Ez a kérdés mondjuk 25 éves korban jogosabb lenne, de akkor se gáz lenne, csak szomorú, hogy még nem talált valakit akivel ezt szeretné csinálni. Én 18 éves vagyok magyarul fiatalnak mondható és akivel egyáltalán szóba állok az mind így gondolja, vagy legalábbis nem gáznak az tuti.
Én17L és szûz, sokan szivatnak is miatta, de én büszke vagyok magamra hogy még nem dugattam szét megam a világgal!
Akkor, amikor iszonyúan kívánod azt a nõt akivel éppen vagy. Csakis ekkor, semmiképpen nem kell azt nézni, hogy ez hány évesen történik, vagy imponálni a haveroknak, mert krvára semmi közük az életedhez. Ha még csak egy helyes lányként tudsz a barátnõdre nézni, akkor csináljatok mást. Csókolózzatok, vagy pettingeljetek, vagy ami jól esik és majd jön magától az érzés, hogy mi a megfelelõ pillanat. Amúgy az intimitás lehet akárcsak egy nézés is.
Jesszus:D xD Sztem eggyáltalán nem gáz...én 18/F vagyok és még szûz mert eddig nem jött még össze...de hát ez van:)
Én is 15 vagyok. Nem ciki, mert fejbõl vagy 100 ember minimum eszembe jut aki szûz.
15 évesen? szerintem az a gáz, ha valaki ilyet kérdez...
Az a ciki, ha már nem szüzek.
az a ciki ha valaki azt mondja rá 15éves gyerekeket rákényszeritik a szexre mert ha nem szexelnek akkor már õk senkik
Sajnos ciki náluk..el van fajulva ez a világ de nagyon! :( De akadnak normálisak is ..
vmikor 15-6 évesen én is azt gondoltam magamról hogy készen állok rá. de nem jött össze, itt vagyok 20 évesen, még mindig nem jött össze, viszont azt észrevettem magamon hogy mennyit változtam és komolyodtam! ha visszagondolok hogy mennyire gyerek ésszel gondolkodtam akkor..áááh!:D
Nos nem olvastam el minden választ, de ahogy láttam sokak értenek egyet velem, mert nem gáz. Szeptemberben leszek 15 éves, és egyáltalán nem sajnálom, hogy még az vagyok, sõt büszke rá!(pedig szinte mindent tudok errõl a témáról):D Amúgy mondanék egy példát: Egy (szerencsére) már volt otrásam talán még 14 sem volt, amikor lefeküdt egy sráccal, és ha jól tudom azért, mert a szülei el akarták tõle tiltani!(egy rém volt a srác, de mind1) Utána több pasija is volt, akikkel 1-2 hónap után le is feküdt, ha nem elõbb. Aztán rá egy évre (mire elvesztette) meg be volt szarva, hogy terhes, de ha tényleg az lett volna, én komolyan letagadtam volna hogy ismerem.(nem voltunk olyan jóba, a viselkedését meg amúgy is utáltam, meg nem sajnáltam volna egyáltalán!)
23 évesen veszítettem el és büszke vagyok rá, hogy nem gyerek fejjel és tudatában voltam mit csinálok és felelõsségteljesen vágtam bele, testileg-lelkileg felkészülve. Nem tartom cikinek, hogy eddig vártam. Egyszerûen számomra sokkal fontosabb dolgokkal (diploma megszerzése, családom összetartása, lelki egyensúlyom visszanyerése, stb.) voltam elfoglalva, mint a párkapcsolatok, szex. Amikor eljött az ideje, akkor belevágtam, teljes odaadással, de még azt is megbántam, mert mint kiderült, csak kihasznált a fiú... Ha vártam volna a dologgal a következõ, mostani páromig, ma sokkal kiegyensúlyozottabb lenne a szexuális életem, mert tudnám, hogy arra érdemes személynek adtam magam (aki mellesleg nekem ajándékozta a szüzességét). Cikiztek is vele, hogy miért vártam, de nem érdekelt. Csak azért nem vágtam bele, hogy ne nevessenek rajtam. Én egyáltalán nem tartom cikinek, hogy eddig vártam.
én 16 vok és még szûz, és egyáltalán nem tartom cikinek.sztem az a ciki meg gáz ha vki csak azért h elmondhassa h õ már szexelt lefekszik egy olyannal akit alig ismer.sajnos vannak ilyen oszttársaim, de most lehet h ronds leszek de sztem az ilyen pár napos-hetes járások után vhogy nem sanálnám õket ha teherbe esnének, mert tom h volt olyan is aki nem védekezett.én eleve így h majd vigyázok nem feküdnék le a barátommal, pedig már 1 éve együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást, igaz eddig csak petting volt de az is elég de már nem sokáig :P pusy
úristen, miért lenne az ciki?!!!! inkább az a ciki, ha már nem azok ennyi idõsen!!!!
Az a ciki, ha ezt vki cikinek érzi...Miért kell elqrvulnia a világnak és a fiúknak megszámlálhatatlanul sok nõt ágyba dönteni? Miért természetes ez manapság?
én 15L vagyok..nekem is van egy haverom, aki már "állítólag" 13 évesen elvesztette..nem hinném, hogy neked még kéne, mert szerintem nem attól lesz valaki nagy, hogy szétbasszák, és ez nálam = a ribancokkal, nemtom, h te hogy vagy vele..amúgy meg sokan csak mondják, hogy bevágódjanak a többiek elõtt, de am 13 évesen mit akarnak berakni?:O na mindegy..szerintem is csak akkor tedd meg, ha tényleg szereted a L/F-t, ha nem így van, akkor hagyd!
Kedves Kérdezõ! Attól, hogy Te érettnek tartod magad( hogy, hogy nem az összes hasonló korú így van/volt ezzel, valljuk be, mindenki tudja milyen ez, mi is voltunk tizenévesek) de korántsem vagy az! Látod még egy ilyen kérdésben is tanácsot vársz. Most mi mondjuk meg mikor veszítsd el a szüzességedet? Ez nem egy olyan "program" amit elõre be lehet húzni a határidõnaplódba: 2012. február 6. elvesztem a szüzességemet a Jutkával. Amikor tényleg úgy érzed, hogy most ezt akarom, és nem kell kikérned más véleményét, pláne nem interneten, akkor jön el a Te idõd. Nem értem miért kezelik a tizenéves gyermekek (mert bárki bármit mond azok) ilyen komolyan a szex témát? Hiába van 15 évesen x éve "pasid"/"csajod" nem maradsz le semmirõl. Ha nagyon szeretitek egymást, akkor is ráértek még nem? Miért utál minden gyerek gyereknek lenni? Miért nem lehet a dolgokat a megfelelõ idõben a helyükön kezelni? Hová ez a rohanás?
Öcsém normális vagy? Ez nem ciki ez a normális. Szomorú hogy a mai degenerált liberális világunkban ez cikinek számít. Aki szerint ez ciki, az agymosott!
sztem nem ciki..sõtt!
Én 18 leszek egy hét múlva, és szûz. (Szeptember elején születtem.) :) Na, jó tényleg szûz vagyok még. De inkább vesztem el 18 fölött, mint 15, és alatt. Ne azért veszítse el valaki, hogy elmondhassa haveroknak, ismerõsöknek, hanem akkor ha már szellemileg is megérik rá. Sajnos a legtöbbekben csak a testi érés van meg, a szellemi nincs. Ez szomorú. Testileg már 13-14 évesen is megérik, de agyilag.. sokan csak 17, 18 fölött. Tisztelet a kevés kivételnek.
Tényleg az a ciki ha valaki ilyen fiatalon nem szûz. Én 15 éves korom körül vesztettem el, de nem mertem elmondani senkinek, ez úgyis az én dolgom. Annyi idõsen az osztályunkban 1-2 nem volt szûz csak.
Az a baj ezzel, hogy szerintem nagyon sok értelmes és érzékeny ember tök helyesen írta ide azt, hogy nem ciki. És 15 évesen még a nagy(szájú) parti arcok szerint sem az. De sajnos igenis sokaknak ez az életben a megmérettetés, hogy kivel, mikor és hányszor csinálta. Nyilván ezek az emberek elég üresek, de most rengeteg helyrõl (média) meg vannak támogatva. Szóval ez tényleg kb. egy betervezett program lett sokaknál, mert az a (talány honnan vett) magabiztosság, ami a 15 évesen már szexelõket körüllengi, ijesztõen hat és menõségi kérdést csinál a szexbõl. Idén végeztem a gimiben és 60 emberbõl (ennyi volt az évfolyamunk), kábé 10 vagyunk szüzek és akirõl lerí, azt egy lúzernek tartották és még aki hülyének is tartotta a többieket emiatt a hozzáállás miatt, az se szívesen verte volna nagy dobra a dolgot. Akik pedig most megnyugtató és intelligens dolgokat írnak azok se szívesen beszéltek volna errõl a dologról és valószínûleg szenvedtek volna (legalábbis ott, ahova én jártam biztos). Így a probléma az, hogy a kérdés bármennyire buta és a válasz bármennyire egyszerû is rá, ez egy ösztönös ráérzés valamire, ami most zajlik. Személyszerint neked kérdezõ azt mondom (amit részben már elõttem is mondtak), hogy ez nem lehet kérdés, ha a szex arról szól majd köztetek, amirõl szólnia kell. DE mivel ezt felírtad ide, biztos egy megfelelni vágyó ember vagy és valószínûleg meg is fog köztetek történni... de hát mindegy. Mindenki éljen úgy ahogy tud és ahogy szeretne és próbáljon közben még helyesen (részben szubjektív, részben nem) is és basszus!!!!! pont ez ne legyen már ciki. MInt látod nagyon sok dolgunk van az életben ezen kívül is.
Pifff csak ennél nagyobb gondod ne legyen az életben:D xD Én 19/F vagyok és eddig csak csók volt csajjal...és akkor mi van?:D na bumm xD Inkább várok olyanra akit igazán szerethetek és nem 1 ribivel kell lennem xD
2. válaszolóé a pont ^^
jah meg utcsó elõttié :P
én is szûz vok 15/L
a MAI buta fiatalkonál igenis ciki, de a normális embereknél nem ;)
figyi...en nem sokkal a 15. szuletesnapom elott vesztettem el...sztem ez ciki...buszke lennek ha 18 evesen is szuz lehetnek...sajnos ettol az eselytol mar reg elestem L/15
van egy haverom aki még nincs 16 de már "rég" nem szûz (16/f vagyok)
20:34 vagyok, pontosan 15 és háromnegyed éves:D
Igazad van:) Am engem is szoktak emiatt basztatni de leszarom:D De én is jobban tartom hogy nem dugtam meg a fél országot:) Az elõbbi 18/F voltam
20:26-os és 20:18-as vagyok Én lány vagyok és szûz. Amúgy neten névtelen fórumokon megszámlálhatatlan ilyen kérdés van. Elvileg 17 évesen vesztik el nálunk átlagban a szüzességüket az embereket, de az ilyen teszteken is csomószor hazudnak, mert maguk elõtt is szégyellik, pedig ez akkora baromság. Rengeteg 21 éves szûz van, akikrõl nem is gondolnád hogy azok. Egyszerûen talán ezeknek az embereknek ez nagyobb dolog mint a 14 évesen dugóknak és komolyan ez a baj???? Ha holnap análszexelsz a barátnõddel és 30szor elmentek mind a ketten akkor se leszel menõbb nálam, mert ez rohadtul a ti kettõtök dolga. Aki ilyesmiben versenyez, nah szerintem az pl pont egy rohadt nagy gyökér.
Vicces, hogy a sok álszent ember magát akarja nyugtatni, az ilyen dumákkal. 15 évesen nem ciki. De sok hozzászóló, aki jóval idõsebb, inkább nézzen magába és keressen megoldást.
AKi 17-18 éves az nem gondolom, hogy jóval idõsebb egy 15 évesnél. És pontosan milyen megoldást javasolnál kérlek? Igenis bárki megdugathatja magát valakivel, akik 17-18 évesen büszkeségrõl írnak, azok azért írják, mert örülnek hogy nem álltak be a sorba. Persze fájdalmas az ha még nem jött olyan akiben annyira megbízna az illetõ hogy szexelni akarjon vele, vagy gátlásai vannak, vagy egyszerûen tovább érzi magát gyereknek, de a világ szerint ez gáz. Senki nem mondta, hogy ez így jó, de az a baj, hogy ezek az emberek kábé 500szor jobban magukba néztek már mint mondjuk te és magukban kezdték fõleg keresni a hibát. Én ismerek egy olyan fiút, aki nem volt szerelmes gimiben senkibe és aztán egyetemen is az érdekes csajokra csak barátként tud nézni, de közben kedves, nyitott, eljár bulizni, tudja mit akar, tanul.... szerinted neki min kéne változtatnia? Részegen megkúrnia vkit? Jönne ez magától, csak mért kell ennek terrorszerûen mûködnie. Inkább te nézz magadba szerintem és gondolkozz el azon, hogy mire vagy olyan büszke?
Tudod, ilyenkor kezdenek mûködni a szexualitásért felelõs hormonok és a legtöbben akik azt mondják (Ez most fõleg a férfiakra vonatkozik), hogy nekik így jó, azok maguk elõtt sem merik beismerni, hogy csak önizalomhiányuk van és emiatt nem tudnak szerezni egy párt. Lehet, hogy van aki tényleg nem érzi, hogy neki is kéne dugni. Nem akarom senkire ráerõltetni a véleményemet, csak mindenki gondolkozzon el rajta.
21:36 Lehet, hogy igazad van abban, hogy sokan önbizalomhiány nem fektetnek le senkit 15 évesen (nem hiszem, de lehet) Viszont, amit állíthatok, hogy tapasztalataim alapján, akik késõbb vesztik el, és elõtte szépen, lassan tapasztalgatják a másik nemet (flört, csók, petting, stb), azok ezerszer jobb szeretõk lesznek, mint, akik 15-16 évesen durr bele... Persze utóbbiak valószínûleg sose jönnek rá, hogy nem túl jók az ágyban, hiszen a számok õket igazolják... Volt pasim mindkét fajtából... Ui.: Persze nem általánosítok, simán lehet, hogy 15 évesen valaki érett a szexre, és már mindenen túl van, ami (szerintem) kell, ahhoz, hogy igazán jó legyen az ágyban. 24L
A nagyon kevés aszexuálison kívül mindenki érzi hogy dúlnak benne a hormonok, nem errõl van szó. De az elsõvel az a bökkenõ, hogy elsõsorban lelkileg fontos!!!! Lehet hogy a 21 éves szüzek mondjuk 30 évesen már simán szét tudják választani a szexet és a szerelmet és belemennek egyéjszakás dolgokba, de egy igényesebb vagy mondjuk akár gátlásosabb képtelen ezt a gátat akárkivel áttörni. Hozzátartozik ehhez, hogy ezek az emberek általában érzékenyebbek és idealistábbak az átlagnál. Tehát az igazi hiányérzetet a szeretetlenség adja és az az érzés hogy nem kellessz igazán, vagy nem tudod jól érezni magad csak kevés emberrel, vagy képtelen vagy bízni valakiben. Ez tényleg nagy nagy teher. Eleve van aki késõbb érik, eleve az is szörnyû, ha nem tudsz szerelmet érezni.... Most sok sok példát soroltam fel. A lényeg, ha lenne módunk csak élni az életünket és megoldani a problémáinkat, akkor minden jobb lenne. De!!! Én személyszerint szerelmes voltam valakibe, akivel nem jöhetett össze a dolog. Ez évekig tartott és mire feleszméltem már 18 éves lettem és mondjuk ki felnõtten szûz. Igazából egy tök természetes folyamat lenne, hogy tovább lépek meg minden. Csakhogy nekem a gátlást már pont hogy ez a terrorr váltja ki érted??? Hogy gáz lettem, miközben csak éltem az életem és a társadalom egyszer csak úgy döntött, hogy beleszól a legintimebb dolgaimba. Az igazi baj az, hogy sokan ezt mégcsak nem is begerjedésbõl csinálják, vagy kíváncsiságból, hanem megfelelési vágyból!!!! Ezért vagyok én ideges (persze ezt lány szempontból írom elsõsorban). Miközben bakker én szerettem valakit és nem akartam mással csinálni!!!!! És most tényleg szar vagyok???? és nem a krva szûzhártyám, hanem ez fáj érted??? és amúgy rohadtul mindenki megdöbbenne, ha ezt tudnák rólam és ismerek olyanokat, akikkel minden további nélkül összejöhettem volna és lefeküdhettem volna és még helyesek is voltak, de egyszerûen én nem így mûködöm. És minden egyes szûznek megvan a maga története. Tehát mi itt a gáz????
Mondtam, hogy nem akarom senkire sem ráerõltetni a véleményemet, csak érdemes elgondolkodni rajta, ha úgy érzed, hogy rád nem vonatkozik akkor jó. Kívánom neked a legjobbakat. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos infokat!
Én 14 vagyok, és az a véleményem hogy ne azért csináld mert el aakrod veszíteni, hanem mert kívánod, és szereted a lányt, és õ is téged.Meg persze ha akarja. L
Ez ma már ilyen cikiség kérdés? :O Szerintem nem ciki. Várj addig, míg megfelelõk lesznek a körülmények, és megfelelõ lesz a partner. Ha szereted is, az sosem hátrány. Csak azért hülyeség egymásnak esni, hogy túl legyetek rajta. Ez nem lóverseny, hanem kiteljesedése a szeretetnek, szerelemnek, de minimum egy élvezetes játék, amit mindketten akartok, és nem bántok meg utána 19/L
ez akkora baromság , most komolyan :S.. rendben én is 16 éves vagyok és már nem vagyok szûz mivel barátommal majdnem egy éve együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást, de elmondanám neked, ha õ nem lenne nekem kit érdekelne az a fogalom, hogy "szex"? .. engem biztos, hogy nem ..attól mert a hormonok dolgoznak az még nem ad okot rá, hogy na feküdjek össze bárkivel, mert nekem az milyen ciki, hogy én még szûz vagyok EZ HÜLYESÉG!.. NE SIESD EL.. ENNYIT TUDOK JAVASOLNI.. sokkal szebb élmény egy olyannal az elsõ...na meg a többi :$ .. akit szeretsz is :)
Nem ciki, de csak szerelembõl érdemes még akár csókolózni is!!! Szexhez, meg pláne kell az õszinte, tiszta szerelem, tisztelet, természetesen kölcsönösen, kell a feltétel nélküli bizalom és megbízhatóság, hûség és õszinteség!!! Nálam, ezek nélkül, még csók sem jöhet szóba!!!
Elözõ vagyok és fiú!
A kérdező hozzászólása: Én fiu wok és elég éretnek érzem magam, meg barátnõm is wan! Xted mikor ajánlatos elveszteni a szüzességet?

Ez nem ciki? A szüleim nem akarják engedni, h lemenjek esténként a kapuba egy fiúhoz! Mit csináljak?

Van egy fiú,aki tetszik,és lehet,h most én is tetszek neki,mert szokott lejárni a kapunkba!De a szüleim nem nagyon akarnak leengedni hozzá!Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha nem is ismerik a szüleid. Akkor nyilvánvaló a válasz. Ha ez nem igy van, akkor Hány éves vagy?

Ha nem is ismerik a szüleid. Akkor nyilvánvaló a válasz. Ha ez nem igy van, akkor Hány éves vagy?
a lényeg az, hogy valahogy vedd rá a szüleid nugtasd meg, hogy nem csináltok semmi roszzat, ha a kapba beszélgettek!Mert ugye mást nem csináltok???
:Dés a fiú, hány éves?
Elõzzõ vagyok, a szüleid ismerik a fiút?
De mikor akarsz lemenni a kapuhoz, és miért?? És miért nem engedik a szülök?
Hány éves vagy?
Hát, akkor nem értem a szüleidet!Szerintem igenis harcold ki magadnak, hogy lemehess!Mondd el nekik, hogy semmi olyat nem csináltok, hisz a barátaid is ott vannak...
A kérdező hozzászólása: A fiú 15, 16 lesz majd novemberben!De ismerik, meg anyám is tudja, h nagyon rendes, és semmit se csinálunk, csak beszélgetünk, és amúgy is, legalább 6an mindig vagyunk a kapuba, szóval nem csak mi 2en!
probáld megbeszélni szüleiddel h egyszer mennyen fel hozzátok és ott beszélgessetek a nappaliba/konyhába de ugy h a szüleid is ott legyenek a közelbe... és hátha megismerik a fiut...
A kérdező hozzászólása: A szénaboglya az jóka!Hát nekünk saját házunk van, úgyhogy nem az zavarja õket!És fogalmam sincs h mi, mert a fiúval sincs gondjuk, sõt....de 10kor jön, és éjfélkor megy, de ez így jól is van, mert még ezért sem szóltak meg, csak nem tudom, talán féltenek!Vagyis anyu még az õ anyjával is nagyon jóban van!
Hát éjfélig azért kicsit sok. És 100x jobb a park, meg a szénaboglya. :)
A szüleidnek azzal van problémájuk, hogy a kapuban beszélgettek a sráccal, vagy eleve az, hogy találkozol vele? Mert tényleg elég gáz, ha két ember a ház kapujában enyeleg. Vagyis engem zavarni szokott, ha az egész lépcsõház az alattunk lakó kiscsaj és a barátja vihogásától és szerelmi életétõl zeng. Üljetek be inkább egy parkba, vagy hívd fel hozzátok a srácot! Kérdezd meg a szüleidet, hogy miért nem engednek le vele? (Nyilván féltenek, ez is érthetõ) Van -e vmi kifogásuk a fiú ellen? Próbálj meg nekik mesélni a fiúról (hol tanul, mi a hobbija), hátha így ismeretlenül is megkedvelik. Sok sikert! :)
Jaj, velem is volt ilyen, pont ennyi idõsen! Én úgy oldottam meg, hogy elszöktem, a szüleim meg halálra aggódták magukat és mikor hazaértem úgy kikaptam, hogy egy életre emlegetem és fogom is! :D Idõközben rájöttem, hogy a srác egy nemnormálishüllye, szóval még nem is érte meg! :DD
A kérdező hozzászólása: Én sem értem õket!Tegnap leengedtek volna, de már késõn szóltak, úh már nem tudott lejönni, mert neki ki kell szökni ahhoz, h találkozzunk, meg más faluban lakik!de ha szólok, akkor jön!
juj, vagy úgy, olyan késõn..hát én 17 vagyok, de én ritkán szoktam éjfélkor kószálni, nappal miért nem lehet?
A kérdező hozzászólása: 14, de másoknak engedik, még kisebbeknek is!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, h minek nem engedik!Csak este!idáig a suli volt a kifogás, de már szünet van, most meg az h nem bírok, meg látják rajtam h fáradt vagyok nappal, mert olyan éjfél körül szoktam felmenni a kapuból, de idáig nem zavarta õket!
A kérdező hozzászólása: Bocsy, lehet h félreérthetõ voltam!Szerintem ti kicsit félreértettetek!attól még h lejár a kapunkba más faluból, meg minden, attól még mi nem vagyunk együtt, nem járunk!És hát nem akarom felhívni, mert csak elijeszteném!
Nem ciki, meleg.
ha nekem ilyen vonzalmam lenne, levágnám a fejemet egy rozsdás babuszkardal
Ha a szomszéd Gábor akarja kipróbálni, hát hajrá. Ha a pasi, az már gáz. Biszex vagy, ennyi az egész.
Még jó, hogy nem egy lányon akarod kipróbálni a cumizást. Ez a vágyad akkor kielégítetlen maradna (ha nem pl az ujját esetleg...) :)
A kérdező hozzászólása: De tényleg semmi! ;)
semmi buzulás
undoritó és homár
ha ki akarja próbálni...nos, akkor egy nagy búzagyerekrõl van szó. Ennyi.
biszex vagy.. soha nem jutna eszembe kiny*lni egy lányt :D L20
A kérdező hozzászólása: Ahogy mondod, semmi buzu.lás! :D
TÚL SOK A PORNÓ! De hogy egy klasszikust idézzek: "csak kiverjük egymásnak, de semmi buzulás!"
Tök mindegy, akinél felmerül ez, annál tudat alatt van valami, amit ki kell deríteni. Alapjában pszichés oka lehet, de az is, hogy ilyen szempontból vonz a saját nemed.
A kérdező hozzászólása: Fontos, hogy alapból a lányokat szeretem, azokat nézem meg mindig, ma is sok sexy lányt láttam; ) Fiúkkal mást nem tudnék elkepzelni, csak ezt:$
*pasim

Szerintetek ciki, ha egy 18 éves fiú még szûz? A fiú nem olyan csúnya.

Legjobb válasz: Igen, rettentõ ciki. A "nem olyan csúnya" pedig nagyjából azt jelenti, hogy egy fokkal szebb az ördögnél.

Igen, rettentõ ciki. A "nem olyan csúnya" pedig nagyjából azt jelenti, hogy egy fokkal szebb az ördögnél.
ha kihúzod harmincig, akkor varázsló leszel.
eleg ciki xddd szerezz egy k*vat :DD
szerintem nem ciki ! nem akarod elsietni .de lassan már rádférne egy kis szex hogy ne kérdezgetéssel töltsd az idõd mert úgy látom unatkozol :D
Hát akkor én ultra-mega-ciki lehetek, (mivel 16 évesen elveszthettem volna, de mégse tettem meg). Márciusban töltöm a 28-at (sokat járok szórakozni), de egy olyasvalakinek tartogatom magam, aki megérdemli :) (Jó nálam közrejátszik, hogy katolikus családba születtem, nagyapám harangozó/sekrestyés volt, így van egy bizonyos értékrend, amit betartok.) BTW nem nézek ki rosszul, jó pár lánynak tetszettem, csak lehet, hogy nem mindenki bírja a bulis életvitelt, vagy velem tartani a tempót. De mindig vannak bizonyos életszakaszok, és lassan (mivel jó lenne már egy komoly kapcsolat) "lejjebb veszek" a bulizásból, és "ráálok" a társkeresésre. Amúgy meg miért lenne ciki? Igaz a mai fiatalság más morállal rendelkezik, képesek ilyesmi miatt kiközösíteni/gúnyolni másokat. De ilyenkor csak annyit tudok tanácsolni, hogy fel a fejjel, mert lehet, hogy valaki úgy vesztette el, hogy nem is akarta, és utána megbánta. Na az a ciki. 27F
A kérdező hozzászólása: Szerintem igen... a külföldi lányok egy picit másabbak. Illetve azért mert hát mondták. xd
Nem ciki... :D De miért kell azt kiemelni, hogy külföldi lányok is jóképünek tartják. A külföldi lányok valamiben mások?
Nem Ha minden oké vele csak nem akarja elsietni, akkor egyáltalán semmi baj vele
A kérdező hozzászólása: 1.: nem, nem ... jó képûnek, aranyosnak tartják. Ezt külföldi lányok is mondják neki. :) Nincs elálló fül, nincs nagy orr, nem foghíjas, nem pattanásos csak egy kettõ van rajta, de az se mindig.
És ha ciki? Akkor rohansz és bevágod vmi partiribinek vagy prostinak, hogy kevésbé érezd magad cikinek? Legyél már észnél, nem minden a szex körül forog!
Nem
linkelj magadról képet :D

Nos, nem ciki egy fodrász tanuló fiúnak, hogy festi a körmét?

Legjobb válasz: Alapvetõen sztem az is ciki, ha egy fiú festi a körmét. Az, h fodrásztanuló, igazán mellékes.

Alapvetõen sztem az is ciki, ha egy fiú festi a körmét. Az, h fodrásztanuló, igazán mellékes.
A pasi fordász részével semmi gond, mivel a fodrász szakma eredetileg is a pasiké volt...sõt, szerintem a pasi fodrászok jobbak, mint a nõk. Az én fodrászom is pasi, és sosem volt még ilyen jó hajam, mint mióta õ vágja. És tuti, h nem bu.zi, mert a legjobb barátnõm pasija. De a körömfestés....max akkor, ha csak álátszóval fested, h ne fogja be a hajfesték.(ilyenrõl már hallottam) De egyébként elég gáz. 21/l
az ha valaki fodrasznak tanul, vagy fodrasz attol meg egy pasi lehet ugyan olyan ferfias...nekem nem jon be ha egy pasi festi magat akar a kormeit akar a szemet, sokan azt hiszikdivat mert egy ket star azt csinalja....de tuti h nem az....azzal h fodrasz vagy azzal meg nincs gond...en fodraszom is pasi!!! L/20
Az én barátom fodrász és teljesen férfias, nincs benne semmilyen másság és egyebek. Nem tudom, hogy miért kell lealacsonyítani a fodrász férfiakat. Viszont az engem irritálna, ha festené a körmét. Az rendben van, hogyha elmegy manikûröshöz rendbe szedni a körmét, vagy otthon magának megcsinálja, de hogy kifesteni.. Az eszem megáll! 20/L
Attól függ, milyen színûre festi:) Ha rózsaszínre, az sok mindent elárulhat róla:D
Mindenképpen gáz. Nem kicsit...
Nyilván amúgy sem lehet túl férfias a srác, ha festi a körmét, és fodrász stb... Dehát, ha õ így érzi jól magát, akkor fesse. Ez is egy stílus, csak valaki máshogy nevezi.
ÕÕÕ... Eleve az is ciki, hogy egy "pasi" fodrásztanuló, de mindegy... Az, hogy festi a körmét, méginkább, hacsak nem valami goth. De nyilván nem az.
Nem értem az összefüggést :) Attól hogy fodrásztanuló nem kéne festenie a körmét :D Szerintem ez nem annyira normális
szegény...
tuti homár
A kérdező hozzászólása: 10-21 19:04 Ma voltam fodrásznál és most francia fehérvégû lakkozás van a körmén, átlátszó lakkal lekenve.
igen az
Ciki vagy nem, kit érdekel? De ha fodrász és még a körmét is festi, remélem jól tûri a meleges beszólásokat, mert kapja érte rendesen az ívet, az tuti. XD
Háát.. Biztos homika szegény:D

1 fiúnak az nem ciki ha a lány picit szőrös? úgy értem borotválom de 2 nap után már van ott valami és ha pont akkor jönne össze a szex . Nemtudom hogy ez most ciki vagy normális

tiszta hülye vagyok :D de most ne nézzetek le mert nemvagyok tisztába ezekkel a dolgokkal

Legjobb válasz: Nem ciki, én hetente-kéthetente borotválom csak nem és még senki nem szólt érte.

Szia! Aranyos vagy:) Egyáltalán nem ciki. Egy normális pasinál ez nem is lenne szabad hogy téma legyen. Aki igazán akar az akar mindenhogy. Szõrösen is. Nekem speciel sokkal jobban tetszik a szõrös.
Nem ciki, én hetente-kéthetente borotválom csak nem és még senki nem szólt érte.
nem gond. bár tény, hogy a teljesen sima a kedvencem, de ha van rajta az se gond. közvetlenül a csikló körül úgyse nõ .-)
"már van ott valami" :D
nem ciki. a fiúkák lehet megijednek tõle, de a férfiak bõséggel ontják rá meleg ondójukat
amíg nem a mellbimbódból nõnek ki 5 centis fekete szõrök, addig nincs gáz
Te vagy az Maris?
Kócos puncit akarok! Csak a kócos a jó! Ami fésülhetõ. Kopasz pina muff nélkül taknyos ovodás bénalány.
miért a fiúnak lenne a ciki?õ borotválja a csajt vagy mi?
Biztos szúrta, de nem tudott megszólalni

Az nagyon ciki, ha a nemi szervemen a szeméremajkak nagyok? Így nem is merek egy fiú előtt sem levetkőzni, elmegy a kedve mindentől, ha meglátja. :/

Legjobb válasz: 1. Hány éves vagy, hogy még a szerveid nevét sem tudod? 2. Tájékozódj ez ügyben: http://hu.wikipedia.org/wiki/N%C5%91i_nemi_szervek 3. Ennyi idõsen még nem kell se fiú elõtt levetkõznöd, sem szeretkezni. 4. Nem ciki, minden nõnek másmilyen, ha egészségügyi problémát nem okoz (rendesen tisztán tudod tartani), akkor nem kell vele foglalkozni. A férfiakat általában nem érdekli, hogy hogy néz ki.

Ne aggódj. Nekem is olyan (egyébként kisajaknak hívják az, ami neked kilóg). Én is elég gátlásos vagyok/voltam miatta, de egyik barátomnak sem volt vele problémája. Ha vki emiatt nem fekszik le veled, vagy emiatt hagy el, akkor jobban is jársz nélküle.
Ha arra alapozod a kérdést, amit pl tv-ben, neten, újságban látsz, akkor jó hírem van! Szinte minden nõnek nagyobb, mint amit a médiában látni, mert így teremtette meg a jó Isten a nõt. Amit meg ezek közvetítenek vagy plasztikázott nuni, vagy retusált! Nyugi, nincs bajod, és a pasikat tényleg nem érdekli. Õk is tudják, hogy mi a mû és mi nem az. (és külsõ szemérem ajkaknak hívják õket, vagy nagyajkak)
A far.kam nem lát, csak érez...
Hidd el ez minket férfiakat ez egyáltalán nem érdekel.
1. Hány éves vagy, hogy még a szerveid nevét sem tudod? 2. Tájékozódj ez ügyben: http://hu.wikipedia.org/wiki/N%C5%91i_nemi_szervek 3. Ennyi idõsen még nem kell se fiú elõtt levetkõznöd, sem szeretkezni. 4. Nem ciki, minden nõnek másmilyen, ha egészségügyi problémát nem okoz (rendesen tisztán tudod tartani), akkor nem kell vele foglalkozni. A férfiakat általában nem érdekli, hogy hogy néz ki.
A kérdező hozzászólása: http://www.eletforma.hu/szemelyiseg/a_te_nemi_szerved_milyen.. itt olvastam, nem szoktam am. ilyeneket, csak most valahogy ráakadtam
A kérdező hozzászólása: szerelem még nem igen van a fiúval(csak az én részemrõl), de szeretném vele, csak ez nyugtalanít
Ha megnézed azt a f.os cikket, akkor ott egy kivételével az ÖSSZES típust teljesen lefikázza. Még a "babapuncit" is, pedig itt az oldalon mindenki azért van oda meg vissza. Tudom milyen szar ilyen komplexusokkal élni. De tedd túl magad rajta. Egyébként már válaszoltam pár ilyen kérdésre, és az lett az eredménye, hogy már több privit is kaptam emiatt, hogy szeretnének "megismerni".... Exemnek se volt gondja vele, mostani barátomnak se. Ha vki szeret, akkor tetszeni fog neki az is. Hidd el nekem:) Másnak meg nem kell tetszenie.
Nem mondod komolyan, hogy te erre a sz*arra adsz? Milyen egy lap ez? Ha állandóan ilyen baromságokat olvasol, akkor még nagyon sok bajod lesz az életedben. Az én véleményem szerint az a lap, ahonnan ezt az idézetet vetted, egy baromság. Direkt megkérdeztem a férjemet, ha ez téged megnyugtat, szerinte is.
A kérdező hozzászólása: ezt olvastam róla :S és a cikk alatt: De kedves hölgyeim, nem kell megijedni, ha éppen nem a legszebb nemi szervel áldotta meg önöket az ég! Mert persze erre is van megoldás, egy kevés plasztikai beavatkozással megváltoztathatjuk életünket, és többé nincs mit rejtegetnünk. De kérdezem, hogy hol van a megfelelési kényszer határa, ha már a bugyiba is behatolnak a szikék...?
A kérdező hozzászólása: Denevér A denevér kategóriához az a vulva típus tartozik, melynek szeméremajkai olyannyira nagyok és lazák, hogy az ember azt hinné, hogy mindjárt önálló életre kel, és megszólal. Látványa nem a legesztétikusabb, a férfiak többsége nem kedveli ezt a típust.
Honnan tudod hogy nagy? Lehet hogy tökre rendben van minden. Sõt biztos tetszeni fog neki.
A kérdező hozzászólása: lassan 18 vagyok és ez miatt nagyon szégyenlõs :S olyan csúnya hosszúkás :S de amit írtatok azért megnyugtat...
Taigetosz+
A kérdező hozzászólása: Nagyobb annál sokkal, aminek elkéne takarnia(amit borotválunk, nem tudom a nevét), meg a vége sötétebb. :S
Látod, többféle punci van, és mindegyik normális. Ha a fiú ezért hagy el, akkor jobb is ha lelép, mert az ilyen nem érdemel meg Téged!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!