Találatok a következő kifejezésre: Nem ciki, a (2397 db)

Hány fokban nem ciki a kendő használata? 14 fokban már az?

vékony virágos tavaszi kendő használata

Legjobb válasz: Nem ciki! :) Fõleg reggel. Délután sem ciki csak inkább felesleges. Szép napot! :)

Nem ciki! :) Fõleg reggel. Délután sem ciki csak inkább felesleges. Szép napot! :)
Persze! Van erre egy külön szervezet is, ahol meghatározzák, hogy mit milyen hõmérsékleti intervallumban nem ciki hordani!
Sokan hordanak.Link?Milyen?

Szőke hajam van, zöld szemem és eléggé fehér bőröm! Szerintetek szép ez az összeállítás? Nem ciki a fehér bőr?

Legjobb válasz: Ciki, ha annak tartod. Amúgy semmi sem ciki. Nincs semmi baj az "összeállításoddal". Ha amúgyis szép vagy, akkor szép. Ha nem vagy szép, akkor meg tök mind1:D

Ciki, ha annak tartod. Amúgy semmi sem ciki. Nincs semmi baj az "összeállításoddal". Ha amúgyis szép vagy, akkor szép. Ha nem vagy szép, akkor meg tök mind1:D
Elsõnek igaza van. Lehet bármilyen szép az "összeállítás", ha csúnya az arcod, de lehet hogy Te cikinek érzed a színeid, ha az arcod szép, akkor szép vagy :) Fehér bõr: van akinek ez tetszik, van, akinek a barna. Most jönni fognak azzal, hogy a szolibarna bõr az fújfúj, vagy azzal, hogy a fehér az sápaszt és egészségtelen, de szerintem ez relatív. Valakinek ez tetszik, valakinek az. Nem lehet egyik bõrszínre sem azt mondani, hogy ez vagy az "ciki".
a fehér bõr szebb, mint a barna. Aki nem így gondolja, annak nem a természetes, hanem a ribanc küllemû nõk jönnek be. 20/F
Utolsó elõtti húszas fiúcska meg buta, mint a tök, és ez konkrétan senkinek sem jön be.
11-11 00:25 És mi van a természetesen barna bõrû nõkkel?
Fehér bõr nem ciki, de szõke hajhoz kicsit furcsa tud lenni! Ezt most így fodrászként mondom! Esetleg ha pár barna melír csíkot tetetnél bele, máris szebb lenne! :) De te tudod, ez csak egy tanács! :)
Én is ezen filoztam több napon keresztül. Engem is a fehér bõr, szõke haj párosítás aggasztott. Ma végül átfestettem, mert nem tudtam megszokni. De cikinek semmi esetre se mondanám.
Szerintem szép. Ahogy így elképzeltem magamban, nekem tetszik:) 22F
Ugyanilyen vagyok csak nekem fekete hajam van, igaz festett, az eredetim szõkésbarna.A bõröm is nagyon fehér, és a tévhittel ellentétben nagyon jól áll a fekete, jobban mint a világos haj. A kérdésre válaszolva, szerintem szép összeállítás(bár a szõke haj nekem nem tetszik, se fehér bõrrel, se barnával...)de az a lényeg hogy te jól érezd magad:) A fehér bõr pedig egyáltalán nem ciki, nagyon is szép, sokkal szebb mint egy agyonszolizott narancssárgás aszott bõr.Nehogy tönkre tedd.Hányan mit nem adnának hogy fehérek legyenek, régen pedig kifejezetten elõkelõ volt, és barna bõr számított cikinek. :)
11-11 00:25! Hülyeséget beszélsz... 22F

Szerintetek nem ciki? a három részes iskolatáska 11 lány

Legjobb válasz: Miért lenne ciki? Nem a részektöl függ, hogy ciki-e hanem ami rajta van. 11 évesen már gondolom nem dora, meg micimackó képek vannak rajta, hanem valami vagányabb. ha a minta rajta nem ciki akkor a rézsei miért lenne az?

Miért lenne ciki? Nem a részektöl függ, hogy ciki-e hanem ami rajta van. 11 évesen már gondolom nem dora, meg micimackó képek vannak rajta, hanem valami vagányabb. ha a minta rajta nem ciki akkor a rézsei miért lenne az?
??? Teljesen érthetetlen a kérdésed. Leírnád kérlek érthetõen?
A kérdező hozzászólása: úgy értem elsõ válaszoló hogy nem ciki-e a három részes iskolatáska de egyébként ilyen sima rózsaszínt akarok
nem az :) nekem is az volt 7-8 osztályba, és imádtam :) )

22 évesen nem ciki a fogszabályzó?

A két fels? szemfogam teljesen keresztben áll, mint egy vámpír foga. Gyerekkoromban akartak nekem fogszabályzót a szüleim, de én akkor ellenkeztem, nem tudom már miért. Akkor nem is zavart, hogy nem szabályos a fogsorom. De mostmár igen. De nem néznék ki úgy hülyén ilyen "vén" fejjel? Általánosban, középsuliban még okés a dolog, de én most kezdtem az egyetemet, és ott senkinek nincs, ráadásul én vagyok a legid?sebb, olyan gáznak érezném, ha pont nekem lenne. Pláne, hogy nem is nézek ki annyinak, amennyi vagyok, átlalában 16-nak néznek az emberek, na fogszabályzóval meg pláne annyinak gondolnának. De nagyon szeretném, ha szép egyenes fogaim lennének. Mit tudok csinálni? Nagyon gáz lennék fogszabival? Vagy nincs erre valami olyan eljárás, hogy csak bemegyek a fogorvoshoz, ott rögtön megigazítja és kész? Bár gondolom, ha lenne, akkor mások is ezt választanák. Olyan létezik még, hogy éjszakai fogszabályzó?

Legjobb válasz: Szerintem nem ciki, menj a fogorvoshoz és megmondja mit tudtok tenni, sosem ciki, ha valaki jót akar magának, aki meg lenéz miatta az eláshatja magát. 28/F

Szerintem nem ciki, menj a fogorvoshoz és megmondja mit tudtok tenni, sosem ciki, ha valaki jót akar magának, aki meg lenéz miatta az eláshatja magát. 28/F
Nekem egy téli megcsúszás miatt 50 évesen kellett fogszabályzót viselnem. Az sem volt ciki.
Egyeltalán nem ciki! Szerintem menj csak el a fogdokihoz!
Egy gyakorlati tanács, ha rászánod magad: ne az átlátszót válaszd, mert az is látszik, csak nem egyértelmûen, olyan, mintha rossz lenne a fog. Én 23 éves koromban rakattam, mert nem tudtam megbékélni vele. Mikor már fent volt is elégedettebb voltam, mert megnyugodott a lelkiismeretem. Most meg nem gyõzök vigyorogni! :)
Nem!Az lenne a ciki, ha össze-vissza fogsorod lenne és le se [email protected]ád.
A kérdező hozzászólása: Persze, én azt értem, hogy mindenki foglalkozzon a saját dolgával, de azért mégiscsak nõ vagyok és valamilyen szinten hiú. A fogaim ferdesége szerintem nem túl feltûnõ, inkább arról van szó, hogy már engem idegesít az érzés, ahogy állnak. Szóval ne egy ilyen nagyon csámpás fogsort képzeljetek el, csak annyi, hogy két szemfogam baromi vékonynak látszik, mert nem a széles felével látható, hanem a keskenyebbik felével. Persze biztos sokkal szebb lenne, ha meg lenne csináltatva, de így sem feltûnõ. Csak én szeretném, ha rendesen állnának. Múltkor láttam egy lánynak olyat, ami egy az egybe olyan színû volt, mint a foga, messzirõl alig látszott. De azért észre lehetett venni, hogy van ott valami. Nem tudom, kicsit bizonytalan vagyok, a kinézet miatt, meg mostmár a kényelmetlenségek miatt is. De azt hiszem, tényleg meg fogom csináltatni, végülis nem egész életemben kell viselnem azt a vacakot. Remélem hamar meg fogom szokni.
Azzal a belsõ fogszabályzóval nagyon meg fogod szívni. Szét fogja tépni a nyelved, a fogmosás pedig kb. 40 percig fog tartani. Fogszabályzóval pedig minden étkezés után fogat kell(ene) mosni. Egyébként összességében bõven 1 millió fölött van egy belsõ fogszabis kezelés. Az meg, hogy ciki vagy nem, mit számít? Ha téged zavar a szemfogad, csináltasd meg. Mit érdekel más véleménye? Ha valaki cikinek tartja, azzal csak magát minõsíti. Ha belevágsz, kb. az elsõ 3 nap izgi lesz ilyen "jajfogszabályzómvanvajonmitgondolrólamezmegaz"-témában, utána tök közömbös lesz. Szerintem tök mindegy, hogy fém, porcelán, mûanyag vagy zafír a fogszabályozó, biztos megvan annak az oka, hogy kinek miért olyan van, amilyen. Foglalkozzon mindenki a saját dolgával.
Hát figyelj, van akinek jól áll, van akinek nem. Van egy gyerek a sulinkba, nagyon hülyén néz ki, õneki például tényleg nagyon ciki. Ha a fogaidat nem nézzük, és azon kívül jól nézel ki, akkor semmi gond nincs vele. Igen, létezik még éjszakai fogszabályzó: Elõnye, hogy éjjel nem tudsz tõle nyelni, sziszegve veszed a levegõt, mint Darth Vader, az egész éjjel állott nyálad van a szádban, mert az egészet nem tudod lenyelni, reggel 1 órán keresztül fájnak a metszõfogaid, így fájni fog a reggelizés, ezen kívül nagyon idegesítõ, és irritáló, hogy egész éjjel a szádban van. Szar érzés nagyon. Hallottam róla, hogy van olyan módszer, hogy az orvos helyrerakja a fogaidat, ennek járj utána, mert szerintem van ilyen. Amikor beveri valaki az arcod, és meglazulnak a fogaid, akkoris így tudják helyretenni.
A kérdező hozzászólása: Húú, ez a belsõ fogszabályzó nagyon tetszik még nem is hallottam róla, hogy van ilyen. Na jó, asszem tényleg rászánom magam és felkeresem a fogorvosomat, itt az ideje, hogy szépen álljon az a két fránya fog :)
Dehogy ciki!Azt is ugyanúgy tisztán kell tartani mint magát a fogat, és akkor se nem lesz taszító, sem pedig zavaró a pasik szemében!
Nem nem ciki én 23 voltam és akkor kezdtem pl fõiskolára is járni mikor fogszabályzóm lett. Nem volt ciki egyáltalán. Ha meg a pasinak ciki hát mehet 22 évesen ne legyen már ennyire éretlen.
20:47-es vagyok nezdd meg ezt! Ilyen megoldas is van http://www.zalaifogorvos.hu/fogszabalyozas.php
A kérdező hozzászólása: Köszi :) És a pasik sem tartják ezt gáznak egy csajon? Szóval oké, a tizenéveseknél ez megszokott, de én olyan gátlásos lennék, ha így próbálkoznék ismerkedni. Vagy én nem is tudom, mit gondolnak errõl a nem olyan fiatal fiúk, hanem a 24-30 közöttiek?
en 31 eves vagyok es doki szerint kene nekem is. Gyerekkoromban senki nem mondta nekem, hogy kene:( na, sebaj...majd most :) Szal egyaltalan nem ciki! Sztem cikibb, ha ossze-vissza allnak a fogaid.
Dehogy ciki! Sõt szerintem trendi is!
nem...nem az a lényeg h miután leveszik szépek legyenek a fogaid?

Nem ciki a diákmunka?

Nyáron dolgoznom kéne valamit, de még nem nagyon álltam rá a dologra, hogy keressek állást. Igazából egy csomó fajta munka van, mégis mindegyikbe találok valamit, ami nem tetszik...Vagy csak nekem vannak túl magas igényeim?? Ti hova mentek dolgozni nyáron? Mit csináltok? Nem tartjátok cikinek?

Legjobb válasz: A munka soha nem ciki. Én most államvizsgáztam, bárcsak találnék valamit, bármit, amiért fizetnek. A diákmunka meg aztán pláne nem ciki, mivel igazából nincs is még végzettséged, és nyugodtan mondhatod azt, hogy ugyan, ez csak diákmunka, majd ha befejeztem a sulit, lesz rendes melóm. Aztán majd vagy bejön vagy nem. De szóval, tényleg, ilyen hülyeségeken ne agyalj már:)

A munka soha nem ciki. Én most államvizsgáztam, bárcsak találnék valamit, bármit, amiért fizetnek. A diákmunka meg aztán pláne nem ciki, mivel igazából nincs is még végzettséged, és nyugodtan mondhatod azt, hogy ugyan, ez csak diákmunka, majd ha befejeztem a sulit, lesz rendes melóm. Aztán majd vagy bejön vagy nem. De szóval, tényleg, ilyen hülyeségeken ne agyalj már:)
Szerintem nem ciki, sõt. Saját keresetem lesz. Hasznosat csináltam. Én a McDonald's-ba megyek mosogatni. 16/F
Egyáltalán nem ciki. Igaz, most nem tudom h dolgozhatok-e, mert most érettségizem, és így elvielg nyáron már nem is kaphatok iskolalátogatásit, amit kérnek... pedig szívesen dolgoznék. Én nem válogatok, örülök, hogyha adnak vmi munkát. Pl. régebben dolgoztam kukoricacímerezést (ez jó, mert olyan jól még sosem barnultam le:D), tavaly szilvát kellett válogatni, mérni, csomagolni stb... idén is ez lenne, csak vmi más gyümivel
én nagyon szeretnék, de itt meg semmi lehetõség.
Szerintem egyáltalán nem ciki. Sõt! Nálunk kifejezetten menõ.:)

Szilveszterkor gyereknek nem ciki a palacsinta torta?

Gondoltam csinálok valamit ami csak az õvék mint a felnötekenek a pezsgõ : Persze mindenböl ehetnek és lesz nekik ,is kölyök pezsgõ.

Legjobb válasz: miért lenne ciki? biztos örülnek majd neki. szerintem még a felnõttek is megkostolnák...

miért lenne ciki? biztos örülnek majd neki. szerintem még a felnõttek is megkostolnák...
Miért lenne ciki? Tök jó az ötlet, hogy az csak az övék!
Már hogy lenne az! nagyon fognak neki örülni.
Hogy nekem ez nem jutott eszembe!!!
Persze, szuper otlet! En nutellasat csinalnek, ez minden gyereknel siker! :)

Naplót írok fiú létemre ez nem ciki? A többi lent.

Már lassan 7 hónapja írom mindennap...nagyon szeretem visszaolvasni ami régen volt...azon nem gondolkodom, hogy hová dugjam el, mert van egy szekrényem itthon ami le van lakatolva úgyhogy :) kort és nemet is írjatok 13/F

Legjobb válasz: Nem ciki, egy idõben én is írtam naplót. Szeretnék néha visszakeresni benne dolgokat, nagyon érdekelne, hogyan fejlõdött a személyiségem az évek során. De mindig is féltem attól, hogy valaki elolvassa legféltettebb titkaimat, így sosem szántam el magamat rá hosszú távon, az értelmetlen dolgok lejegyzését pedig hamar abbahagytam.

Nem ciki, egy idõben én is írtam naplót. Szeretnék néha visszakeresni benne dolgokat, nagyon érdekelne, hogyan fejlõdött a személyiségem az évek során. De mindig is féltem attól, hogy valaki elolvassa legféltettebb titkaimat, így sosem szántam el magamat rá hosszú távon, az értelmetlen dolgok lejegyzését pedig hamar abbahagytam.
A kérdező hozzászólása: Igen tényleg nagyon jó visszaolvasgatni, de nekem egy lakatos szekrényben van amint már mondtam, így nem félek, hogy beleolvasnak. :)
Mért lenne már ciki? :D max nem mondod el senkinek és kész. Fényképeket is azért csinálunk, hogy késõbb visszaemlékezzünk, és lássuk mennyit változtunk (részben ezért). És ciki a fényképezés? Nem ciki emlékeket csinálni :) ha tényleg senki sem tud róla, akkor meg nem tök mindegy? :) 15/L
Nem ciki, hanem kifejezetten hasznos. Fejleszti a kifejezõkészséget, segít nagyobb rálátást nyerni saját magadra. Elektronikusan írd, úgy nem kell félni. Feltöltheted valahova, vagy levédheted jelszóval az adott fájlt.
Nem ciki.Én is írtam régen, amit a tesóm mindig elakart olvasni és egyszer megláttam, hogy a naplómat próbálja olvasni csak nem jött össze neki, mert titkos írást használtam XD Régen még jól elvoltam a napló írással, de nem hiszem, hogy bármikor is írni fogok már

Nem ciki a szülők előtt ha nálunk alszik a párunk?

Mármint kb 2 hónap együtt járás után ott alszik a fiú a lánynál, ez nem kellemetlen a szülők előtt?

Legjobb válasz: Nekem nagyon ciki volt, annyira, hogy ruhaban aludtunk mind2-en.:):):)

Nekem nagyon ciki volt, annyira, hogy ruhaban aludtunk mind2-en.:) :) :)
Nekünk nem volt az. Én 1 hét után be letem mutatva a szülõknek, ott is aludtam, õ kb 1 hónap után lett az enyéimnek, szintén itt aludt (nincs nagy távolság pedig), sõt, nagyiméknál is aludtunk párszor. annyi hogy nem egy szál bugyiban boxerben szaladgáltunk mint most itthon, de sosem zavartunk senkit, terméswzetes at együtt alvás iránti vágy.
Hát ha beleegyeztek, akkor nem annyira. Attól is függ hány évesek. Én nem engedném 18 év alatti lányomat, hogy máshol aludjon különösen csak 2 hónapi együttjárás után, és még nálunk se. Utána már természetesebb, ha ismerkedni akar az élet e részével.
Attól függ, hány évesek vagytok.
Negyediknél a pont. Huszonévesen már nem ciki.
Szerintem nem...fiatal korban sem. (17 körülit értem fiatal alatt)
Nem ciki, csak akkor ha havonta-2 havonta mást viszel haza, mert így átjáróházat csinálsz a házból, meg nekik sem kellemes, hogy a lányuk úgy váltogatja a pasikat, mint a bugyiját.

Nem ciki a dokitól megkérdezni, hogy mennyiért vállalja a szülést?

Magánrendelésén tenném, de mindig ott van az aszisztense. El?tte szabad? Ti hogyan kérdeznétek rá? Gyámoltalan vagyok... :(

Legjobb válasz: Szerintem sem ciki! Én kerek-perec rákérdeztem,hogy mennyiért vállalja és simán rávágta,hogy 60e!

Szia! Ha magánúton jársz orvoshoz, akkor a vizsgálatoknak is van egy díja, ugyanígy a szülésnek is. Ha felkéred, hogy vezesse le a szülésedet, egyértelmûen adódik a következõ kérdés, hogy mennyiért vállalja. Nem ciki, hanem természetes. Ha ügyeletes orvosnál szülsz és normál rendelésre jársz a terhességed alatt, ott nincs tarifa. De akkor sem ciki, csak azt fogja mondani a doki a vizsgálatok után, hogy nem tartozol semmivel. Üdv.
Szerintem sem ciki! Én kerek-perec rákérdeztem, hogy mennyiért vállalja és simán rávágta, hogy 60e!
Esetleg kérdezd úgy, hogy "a páciensei mennyivel szokták honorálni a szakértelmét, ha szabad kérdeznem?" Ez elég tapintatos szerintem. :)
Nekem eszembe sem jutott ilyet megkérdezni. Õ a dokim, hozzájárok mindig a magánrendelésére, egyértelmû, hogy nála szülök majd. Azért "hálapénz", mert annyit adsz, amennyit tudsz/akarsz, nem? Szerintem olyan dokit rögtön leváltanék, akinek fix tarifája van a szülésre. Ez bunkóság! De ez az én véleményem.
Szia! Nevezd akkor készenléti díjnak :) Mert végül is arról van szó, hogy bármikor rövid idõ alatt ott van, ha kell, ezért szokás fizetni a fogadottaknak. Amúgy neked semmiképp neki ciki - maximum neki. 24 h km
A kérdező hozzászólása: Azt fizeted meg, hogy az orvosod a szabadnapján, akár éjjel, akár a vasárnapi ebéd mellõl a családtól ugrik, hogy levezesse a szülésedet...
Én is hetekig görcsöltem rajta, hogyan kérdezzek rá, mennyi a tarifa. Kár volt: csak én voltam zavarban kettõnk közül. Gondolom naponta teszik fel a dokiknak ezt a kérdést, túl vannak már azon, hogy szégyenlõsködjenek...
Ez annyira gáz hogy fizetni kell a szülésért, ha magándokihoz jársz eleve megfizeted a vizsgálatok árát nem keveset a szülést pedig a kórház fizeti hiszen ott dolgozik aza munkahelye...nem?
Szerintem sem ciki. Én telefonon kérdeztem rá. Amikor mentem hozzá elõször, akkor kiküldte az asszisztensét és megbeszéltük, hogy mennyit kér. 35+3hetes km
Szerintem nem ciki :) Az asszisztense úgyis tudja.... különben meg az nem ciki, ha kiköti, mennyit kér? :)
Én nem kérdeztem meg eddig és nem is fogom. Fix tarifája egyiknek sem lehet, mert tiltja a törvény. Én majd annyit adok neki, amennyit jónak látok. Végül is ezért hála pénz. Nem? 39 hkm

Nem ciki a dokihoz összeírt kérdésekkel menni?

Mert annyi kérdésem van, de mire odaérek, mindíg elfelejtem. Bocs a kérdésért.

Legjobb válasz: dehogy ciki.megmondod neki hogy ssze irtál pár dolgot ami érdekelne...ne izgulj,nem fogja azt mondani hogy tedd el a papirt.:D

dehogy ciki.megmondod neki hogy ssze irtál pár dolgot ami érdekelne...ne izgulj, nem fogja azt mondani hogy tedd el a papirt.:D
Ez nem vizsga, itt lehet puskázni!:-) Talán még örülni is fog a dokid, hogy átgondoltad a kérdéseidet, neki is könnyebb dolga van, ha tudja, mi foglalkoztat, mirõl szeretnél többet tudni.
Szia! Az én dokim is nagyon elfoglalt és eszembe sem jutna, mert annyi kérdésem van. Így hát elõkapok egy papírt és amikor eszembe jut valami fontos, felírom. Nála aztán így gyorsan választ kapok a kérdéseimre. A legjobbakat!
Nem, sõt, nagyon jól teszed! Engem utolára a nõdokim pont azzal küldött el, hogy legközelebbre írjam össze a kérdéseimet, mert akkor biztosan meg tudunk mindent beszélni, ami engem foglalkoztat. Kellemes babavárást!
Az én dokim is mindig elfoglalt, sokat is mût, ezért nagyon kevés ideje van! Viszont nagyon jó doki és rendes is... ezért én mindig összeíom, mert korábban mindig kiment a fejembõl a "nagy izgalomban"... Szerinte helyes amit csinálok, így legalább mindent gyorsan át tudunk beszélni... Sõt ha valamit kihagyok és szerinte fontos még közé vesszük:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!