Találatok a következő kifejezésre: Nem bunkóság valakit, aztán letenni és (1 db)

Nem bunkóság megcsörgetni valakit, aztán letenni és elvárni, hogy visszahívjon?

Én meg tudok ett?l ?rülni. Miért gondolják azt egyesek, hogy nem pofátlanság, ha ezt csinálják? Én is fizetek telefonszámlát, ha meg ? nem akarja növelni az övét, akkor ne hívjon! Természetesen vannak kivételek, de itt nem a halaszthatatlan ügyekre, vagy arra az esetre gondolok, amikor valakinek hirtelen lefogy a pénz a telefonjáról. Hanem amikor valaki rendszeresen így intézi a telefonálásait.

Legjobb válasz: Én is gyûlölöm ezt.Apukámmal rendszeresen ezt csinálják,és mindig vissza is hívja az illetõket.Sokszor veszekszem érte,mert nagyon irritál.Mindig mondom,hogy ne használjon telefont olyan ember,aki csak csörgetni képes.Idétlenség.

Ha így egyetetek meg, akkor nem.
Én is így vagyok vele, mint az elõttem postoló :)
Idegesít. Majd megcsörget olyat is akit érdekel..:D
De, allati bunkosag szerintem is. NE hivd oket vissza. Kiveve, ha valakivel elore megbeszelted (mondjuk a legjobb haverod, csak anyagilag epp most le van egve, de azert szeretne veled neha dumcsizni).
Persze ha elõre megbeszélem valakivel h mondjuk ha odaértem vhova csörgetem az más.. (elõzõ voltam)
De bunkóság! A tesóm is ezt csinálja mindenkivel, de ami a legbunkóbb tõle, hogy 25 évesen nem melózik, a szüleink tartják el, õk töltik a telefonját és még õket sem képes felhívni, még egy sms-re is sajnálja a pénzt tõlük...
de, nagyon
én SOHA nem hívom vissza õket szenvedjenek csak
Akkor nem bunkóság, ha tudod, hogy õ ingyen hív - vagy elõre megbeszélitek, és SZÍVESEN beleegyezik. Minden más esetben az.
Én is gyûlölöm ezt.Apukámmal rendszeresen ezt csinálják, és mindig vissza is hívja az illetõket.Sokszor veszekszem érte, mert nagyon irritál.Mindig mondom, hogy ne használjon telefont olyan ember, aki csak csörgetni képes.Idétlenség.
Szerintem is! Nagyon marhaság! Én ois felszoktam lázadni amkor így csinálják velem. De nem hívom õket vissza. Hadd szenvedjenek!
imeretlen számot pl sose hívok vissza.. nagyon fontos, akk majd megcsörget ha akar!!!!!!
ha pl valaki hívott, és nem ismerem a számát, akkor elvárom, h újra hívjon. ha nagyon akar valamit, úgyis megteszi. a legjobb barátnõmet, és anyukámat szoktam visszahívni, mert biztos oka van annak, ha csak csörgetni tudnak.
velem régi barátnõm csinálta és nagyon haragudtam rá érte... most elzüllött bunkó... vonjatok párhuzamot xDDD
Na mi van akkor ha fontos, csak az illatõnek nincs pénz a telóján? Ha nem hívod vissza... és ha baj van? Van ilyen is: én felhívom az illetõ kinyomja, és visszahív, mondván hogy ne az én pénzem fogyjon.
Sztem is bunkóság. Én vissza szoktam csörgetni õket :)
Nekünk az egyik szomszégunk csinálja ezt. néha olyan szívesen megmondanám neki. de anyán nemengedi. (õt hivogatja). és amijen naiv vissza is hivja. nekem szidja, miközben a csajjal ugytesz mintha semmi baj nemlenne. ez amugy NAGYON gyökér dolog az emberek részérõl. :@
de, elég gyökér dolog. persze nyilván az ember bizonyos embereknek megteszi szívesen, de én tuti nem hívom az olyat vissza, akinél ez zavar.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van-e törvény ami kimondja, hogy lakott területen este 10 után tilos a zenélés?

Mellettünk egy kocsma van, eddig nem volt gond de új bérlője van, aki minden pénteken és szombaton hangosan nyomatja a zenét, és este 9 után kezdik csak el! A múlt pénteken hajnali kettőig ment a buli. A tulaj ugyan lejjebb vett a hangerőből a kérésemre, de azt mondja, neki engedélye van. Lehet erre engedélye? Kihez fordulhatnék? Éjszaka ez zavaró, kisgyerekem van.

5

Hogyan pattintsam le az idegesítő osztálytársam?

Konkrétan egy osztálytársamról lenne szó. Régebben eléggé jóban voltunk, ez a "barátság" azonban megkopott kissé, mivel kihasznált és amúgy sem szeretem, ha rám telepednek. A csaj minden szünetben jön utánam, akármilyen gyorsan iszkolok ki a teremből, állandóan mellém akar ülni, s bár ezeket elutasítom, egyszerűen nem ért a szóból, meg az eléggé erőteljes, szinte már bunkónak ható, átlátszó szövegekből, metakommunikációs jelekből. Fb-n is rám írkálgat, nem igazán reagálok, volt, hogy ha nem voltam suliban mondjuk 1. órán meg hívott is. Pestre járunk suliba, és sajnos két egymás után lévő községben élünk, szóval a vonaton sincs sokszor nyugtom, keresgél a pályaudvaron.. Szándékosan összevesztem vele, erre nem odajön hozzám 2 nap múlva? Már eléggé idegesít, szabályosan ha rám néz, attól rosszul vagyok. Hogyan építsem le jobban? Nem akarom leoltani, meg ha félrehívom sem ért belőle. Tehát hogyan tudnám még jobban lepattintani? És ne is sajnáljátok, vannak neki barátai, csak valamiért nagyon rámtelepedett. :S 15,5\L

1

Szerintetetk a gyűrűtetoválás, azaz a gyűrűsujjra tetoválás okozhat később hátrányokat?

A hátrányt inkább a munka, munkavállalás területére értem. Pl. Nem vagyok főállású tanár, de óraadóként szoktam tanítani. Főállásom is emberekkel kapcsolatos. (Bár ez változhat, midenféle munka jöhet még nyugdíjig egy 30-as életében.)
Viszont nagyon tetszik, sokkal jobban, mint egy gyűrű és szeretném.

2

Mit mondjak a fiamnak, hogy ha meg szeretném maszirozni a lábát?

9

Az emberek miért maszirozzák egymás lábát? Még ha aki masziroz az nem is ért hozzá.

5

Van olyan rajtam kívül aki értelmesen el tudja tölteni egyedül a szabadidejét?

Lehet egyedül vagyok ezzel az érzéssel de nekem soha nem okozott gondot a szabadidő egyedül való eltöltése most pl zenét hallgatok.
Valamennyi környezetemben lévő ember nem tud mit kezdeni a szabadidejével és depis meg kesereg.
Szegények.

24 F

9

Békéscsabán hova járnak 20 év körüli (24+-4) nők szórakozni, ami nem a Babylon vagy Narancs? Szünete?

0

Mit jelent az a kifejezés, hogy Isten hozzád?

1

40 eves vagyok, megismerkedtem egy 20 eves felig roma, intezetböl jött, ärva lännyal. Kezdenek elfajulni a dolgok, nem tudom, mitevö legyek?

Probälom tämogatni, tanitani, anyagilag is, lelkileg is. De sajnos teljesen neveletlen, követelözö, hazudos, es szemtelen. Lehet-e segiteni egy olyan emberen, aki fel sem fogja, hogy milyen szörnyü helyzetben van, de azert ugy viselkedik, mint aki mindent megengedhet magänak? Munkahelye nincs, kijött Ausztriäba, rabszolgakent dolgozik egy csalädnäl ingyen (nem nälunk, hanem mäsnäl, ismerösömnel) nemetül nem beszel. Tanitom a nyelvre, foglalkozom, törödöm vele, de teljesen hälätlan. Kihasznäl. Vajon hol huznä meg Jezus a hatärt? Hol van a joszivüsegnek a legvegsö hatära, ahol mär NEM-et kell mondani?
Mi lesz ezzel a lännyal az eletben? A munkamorälja is egy nulla, tanulni is szinte keptelen. Szerintetek van rä remeny, hogy normälis ember legyen belöle, vagy a mostani rabszolgasäg tudat alatt megfelel neki. Hiäba biztatom, hogy törjön ki onnan, ott mindent eltür - nälam viszont pofätlanul pimasz.
Sajnälom szegenyt, mert amugy vannak nagyon kedves es aranyos megnyilvänuläsai is, es alapbol biztos nem egy gonosz ember.

10

A 13-14 eves lanyok miert irnak a felkialto kerdojel ele pontot? Ez engem nagyon zavar. Ez most meno vagy mi? ! 13/L

Joo, en is 13 vagyok de nem ez a tipus:D

.? .!

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!