Találatok a következő kifejezésre: Nem bunkóság valakit, aztán letenni és (1 db)

Nem bunkóság megcsörgetni valakit, aztán letenni és elvárni, hogy visszahívjon?

Én meg tudok ett?l ?rülni. Miért gondolják azt egyesek, hogy nem pofátlanság, ha ezt csinálják? Én is fizetek telefonszámlát, ha meg ? nem akarja növelni az övét, akkor ne hívjon! Természetesen vannak kivételek, de itt nem a halaszthatatlan ügyekre, vagy arra az esetre gondolok, amikor valakinek hirtelen lefogy a pénz a telefonjáról. Hanem amikor valaki rendszeresen így intézi a telefonálásait.

Legjobb válasz: Én is gyûlölöm ezt.Apukámmal rendszeresen ezt csinálják,és mindig vissza is hívja az illetõket.Sokszor veszekszem érte,mert nagyon irritál.Mindig mondom,hogy ne használjon telefont olyan ember,aki csak csörgetni képes.Idétlenség.

Ha így egyetetek meg, akkor nem.
Én is így vagyok vele, mint az elõttem postoló :)
Idegesít. Majd megcsörget olyat is akit érdekel..:D
De, allati bunkosag szerintem is. NE hivd oket vissza. Kiveve, ha valakivel elore megbeszelted (mondjuk a legjobb haverod, csak anyagilag epp most le van egve, de azert szeretne veled neha dumcsizni).
Persze ha elõre megbeszélem valakivel h mondjuk ha odaértem vhova csörgetem az más.. (elõzõ voltam)
De bunkóság! A tesóm is ezt csinálja mindenkivel, de ami a legbunkóbb tõle, hogy 25 évesen nem melózik, a szüleink tartják el, õk töltik a telefonját és még õket sem képes felhívni, még egy sms-re is sajnálja a pénzt tõlük...
de, nagyon
én SOHA nem hívom vissza õket szenvedjenek csak
Akkor nem bunkóság, ha tudod, hogy õ ingyen hív - vagy elõre megbeszélitek, és SZÍVESEN beleegyezik. Minden más esetben az.
Én is gyûlölöm ezt.Apukámmal rendszeresen ezt csinálják, és mindig vissza is hívja az illetõket.Sokszor veszekszem érte, mert nagyon irritál.Mindig mondom, hogy ne használjon telefont olyan ember, aki csak csörgetni képes.Idétlenség.
Szerintem is! Nagyon marhaság! Én ois felszoktam lázadni amkor így csinálják velem. De nem hívom õket vissza. Hadd szenvedjenek!
imeretlen számot pl sose hívok vissza.. nagyon fontos, akk majd megcsörget ha akar!!!!!!
ha pl valaki hívott, és nem ismerem a számát, akkor elvárom, h újra hívjon. ha nagyon akar valamit, úgyis megteszi. a legjobb barátnõmet, és anyukámat szoktam visszahívni, mert biztos oka van annak, ha csak csörgetni tudnak.
velem régi barátnõm csinálta és nagyon haragudtam rá érte... most elzüllött bunkó... vonjatok párhuzamot xDDD
Na mi van akkor ha fontos, csak az illatõnek nincs pénz a telóján? Ha nem hívod vissza... és ha baj van? Van ilyen is: én felhívom az illetõ kinyomja, és visszahív, mondván hogy ne az én pénzem fogyjon.
Sztem is bunkóság. Én vissza szoktam csörgetni õket :)
Nekünk az egyik szomszégunk csinálja ezt. néha olyan szívesen megmondanám neki. de anyán nemengedi. (õt hivogatja). és amijen naiv vissza is hivja. nekem szidja, miközben a csajjal ugytesz mintha semmi baj nemlenne. ez amugy NAGYON gyökér dolog az emberek részérõl. :@
de, elég gyökér dolog. persze nyilván az ember bizonyos embereknek megteszi szívesen, de én tuti nem hívom az olyat vissza, akinél ez zavar.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen idézetet írjak alá?

A barátomnak szeretnék adni egy képet amit neki csináltatok fényképésznél!egy ballagási fényképhez hasonlót szeretnék és szeretnék írni valami szép idézetet rövid verset a kép hátuljára emlékül szerintetek mit írjak?:)Nincs semmi jó ötletem:)

1

Ti hány évesen költöztetek el otthonról és mért?

21

Miért illetlenség étteremben magunknak odavinni az étlapot? (Főleg, ha az asztal felé menet útba esnek. )

Ahogy az egyik étterembe beléptünk az ismerőseimmel az ajtóval szemben egy kis szekrényen voltak az étlapok. Ahogy elhaladtunk mellette elvettem annyit, ahányan voltunk.
Mikor leültünk mondták, hogy ez illetlenség.
Miért?

4

Hogy mutatkozik be egy fiú a lánynak? Ugye kézfogás akkor van ha a lány nyújtja a kezét, de mi van ha nem nyújtja?

Ha nem nyújtja a kezét akkor én nem fogom. Akkor csak mondom h "Szia Pista vagyok"? Vagy akkor mehet mellé egy puszi? mert ugye azt kezdeményezheti bárki.

4

Mi célból tart valaki efféle kis ördögfigurát, bábut saját otthonában? Babonából? Kabala?

Például effélét:

2

Kellemetlen meztelen élmény előfordult már veled? Akár úgy, hogy téged megláttak, akár úgy, hogy te megláttál valakit meztelenül?

7

Otthon zokniban szoktál lenni, vagy inkább mezítláb?

12

Bennetek nincs ilyen fura érzés amikor nosztalgiázol? (képeket nézel v zenét hallgatsz)

szóval vmi olyan képet nézel v zenét hallgatsz amihez egy csomó emlék kapcsolódik, és régen volt, aztán rádöbbensz milyen gyorsan múlik az idő, és hogy az élet milyen múlandó dolog!!! nagyon fura

2

Celofánnal vagy anélkül adjam a csokinyuszit?

Van pár koleszos lakótársam akiknek meglepi csokid akarod adni. amikor odaadom akkor így celofánnal adjam mint a képen?

2

A katonaságnál a zakó bal mellén lévő kis zászlók mit jelképeznek?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!