Találatok a következő kifejezésre: Nem bunkóság valakit, aztán letenni (1 db)

Nem bunkóság megcsörgetni valakit, aztán letenni és elvárni, hogy visszahívjon?

Én meg tudok ett?l ?rülni. Miért gondolják azt egyesek, hogy nem pofátlanság, ha ezt csinálják? Én is fizetek telefonszámlát, ha meg ? nem akarja növelni az övét, akkor ne hívjon! Természetesen vannak kivételek, de itt nem a halaszthatatlan ügyekre, vagy arra az esetre gondolok, amikor valakinek hirtelen lefogy a pénz a telefonjáról. Hanem amikor valaki rendszeresen így intézi a telefonálásait.

Legjobb válasz: Én is gyûlölöm ezt.Apukámmal rendszeresen ezt csinálják,és mindig vissza is hívja az illetõket.Sokszor veszekszem érte,mert nagyon irritál.Mindig mondom,hogy ne használjon telefont olyan ember,aki csak csörgetni képes.Idétlenség.

Ha így egyetetek meg, akkor nem.
Én is így vagyok vele, mint az elõttem postoló :)
Idegesít. Majd megcsörget olyat is akit érdekel..:D
De, allati bunkosag szerintem is. NE hivd oket vissza. Kiveve, ha valakivel elore megbeszelted (mondjuk a legjobb haverod, csak anyagilag epp most le van egve, de azert szeretne veled neha dumcsizni).
Persze ha elõre megbeszélem valakivel h mondjuk ha odaértem vhova csörgetem az más.. (elõzõ voltam)
De bunkóság! A tesóm is ezt csinálja mindenkivel, de ami a legbunkóbb tõle, hogy 25 évesen nem melózik, a szüleink tartják el, õk töltik a telefonját és még õket sem képes felhívni, még egy sms-re is sajnálja a pénzt tõlük...
de, nagyon
én SOHA nem hívom vissza õket szenvedjenek csak
Akkor nem bunkóság, ha tudod, hogy õ ingyen hív - vagy elõre megbeszélitek, és SZÍVESEN beleegyezik. Minden más esetben az.
Én is gyûlölöm ezt.Apukámmal rendszeresen ezt csinálják, és mindig vissza is hívja az illetõket.Sokszor veszekszem érte, mert nagyon irritál.Mindig mondom, hogy ne használjon telefont olyan ember, aki csak csörgetni képes.Idétlenség.
Szerintem is! Nagyon marhaság! Én ois felszoktam lázadni amkor így csinálják velem. De nem hívom õket vissza. Hadd szenvedjenek!
imeretlen számot pl sose hívok vissza.. nagyon fontos, akk majd megcsörget ha akar!!!!!!
ha pl valaki hívott, és nem ismerem a számát, akkor elvárom, h újra hívjon. ha nagyon akar valamit, úgyis megteszi. a legjobb barátnõmet, és anyukámat szoktam visszahívni, mert biztos oka van annak, ha csak csörgetni tudnak.
velem régi barátnõm csinálta és nagyon haragudtam rá érte... most elzüllött bunkó... vonjatok párhuzamot xDDD
Na mi van akkor ha fontos, csak az illatõnek nincs pénz a telóján? Ha nem hívod vissza... és ha baj van? Van ilyen is: én felhívom az illetõ kinyomja, és visszahív, mondván hogy ne az én pénzem fogyjon.
Sztem is bunkóság. Én vissza szoktam csörgetni õket :)
Nekünk az egyik szomszégunk csinálja ezt. néha olyan szívesen megmondanám neki. de anyán nemengedi. (õt hivogatja). és amijen naiv vissza is hivja. nekem szidja, miközben a csajjal ugytesz mintha semmi baj nemlenne. ez amugy NAGYON gyökér dolog az emberek részérõl. :@
de, elég gyökér dolog. persze nyilván az ember bizonyos embereknek megteszi szívesen, de én tuti nem hívom az olyat vissza, akinél ez zavar.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Minden férfi kezet szokott fogni egymással, és ez mindenhol így van, vagy csak Mo-on?

5

Miért vannak elítélve a számítógép függők, kockák?

Mégha egyébként nem is azok, csak a szabadidejükben játszanak. Én pl. hétvégente amikor van szabaidőm WoW-ozni szoktam, napi ~6 órát. Ha nem csinálunk semmit a barátnőmmel, és van kedvem, akár többet is. De egyébként tanulok, van barátnőm, csak szeretek játszani is, mégha tudom hogy nem visz előre az életben, csak szórakoztat. Ha ezt valakinek elmondom, kockának gondol. Nem értem miért, mert szerintem nem károsabb, mint mondjuk egy szombat esti buli egy diszkóban, vagy koncerten. Előítéletesek.

13

Ti mivel gyújtsátok a cigit?

gáz vagy benzines gyujtóval??
úgy tudom a gázt beszívni elég egészségtelen, de a benzingözt is, ti meiket használjátok és mit gondoltok egészségügyi szempontból??

15

Nektek hány nap után zsírosodik be a hajatok? Hány naponta szoktatok hajat mosni?

Nálam 7 nap, és akkor megmosom.

11

Hogyan illik ilyenkor köszönni? Ilyenkor jó napottal kell köszönni vagy hogy?

Kiskorában mindenki csókolommal köszön a férfiaknak és a nőknek is, de 17 évesen már fura lecsókolomozni egy férfit.

5

Athiv, elalszik?

Az egyik baratnom regen mindig athivott iszogatni, filmezni, ugy hogy aludjak is nala.Regen is mindig bealudt ezert egy ideig nem jottdm.Mort hivott, en hulye meg atjottem.Megint bealudt, mar ejfelkor, en meg itt ulok egyedul a kanapen, haelalra unom magam.Csak sztem bunkosag athivni vkit aztan meg beealudoi.Mar hahaza se

7

Ha Magyarországon a nemzeti érzelműeket hungaristáknak hívják akkor hogyan? Többi leírásban?

Akkor hogyan hívják:Amerikában,Ausztriába,Franciaországba stb.. a nemzeti érzelműeket?

1

Mit szólnál ahhoz, ha a születésnapi jókívánságot a címzett egyszerűen kitörölné a Facebookon?

12

Buszsofőr-utas kérdés? Kinek illik a tegeződést felajánlani? Õ tegez én magázom.

A buszsofőr min. 10 évvel idősebb és férfi. Én nő vagyok.

9

Nem udvariatlanság hogy Király Viktor sapkában vacsorázik?

tv2-es Hal a tortán műsor.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!