Találatok a következő kifejezésre: Nem bunkóság valakit, aztán (1 db)

Nem bunkóság megcsörgetni valakit, aztán letenni és elvárni, hogy visszahívjon?

Én meg tudok ett?l ?rülni. Miért gondolják azt egyesek, hogy nem pofátlanság, ha ezt csinálják? Én is fizetek telefonszámlát, ha meg ? nem akarja növelni az övét, akkor ne hívjon! Természetesen vannak kivételek, de itt nem a halaszthatatlan ügyekre, vagy arra az esetre gondolok, amikor valakinek hirtelen lefogy a pénz a telefonjáról. Hanem amikor valaki rendszeresen így intézi a telefonálásait.

Legjobb válasz: Én is gyûlölöm ezt.Apukámmal rendszeresen ezt csinálják,és mindig vissza is hívja az illetõket.Sokszor veszekszem érte,mert nagyon irritál.Mindig mondom,hogy ne használjon telefont olyan ember,aki csak csörgetni képes.Idétlenség.

Ha így egyetetek meg, akkor nem.
Én is így vagyok vele, mint az elõttem postoló :)
Idegesít. Majd megcsörget olyat is akit érdekel..:D
De, allati bunkosag szerintem is. NE hivd oket vissza. Kiveve, ha valakivel elore megbeszelted (mondjuk a legjobb haverod, csak anyagilag epp most le van egve, de azert szeretne veled neha dumcsizni).
Persze ha elõre megbeszélem valakivel h mondjuk ha odaértem vhova csörgetem az más.. (elõzõ voltam)
De bunkóság! A tesóm is ezt csinálja mindenkivel, de ami a legbunkóbb tõle, hogy 25 évesen nem melózik, a szüleink tartják el, õk töltik a telefonját és még õket sem képes felhívni, még egy sms-re is sajnálja a pénzt tõlük...
de, nagyon
én SOHA nem hívom vissza õket szenvedjenek csak
Akkor nem bunkóság, ha tudod, hogy õ ingyen hív - vagy elõre megbeszélitek, és SZÍVESEN beleegyezik. Minden más esetben az.
Én is gyûlölöm ezt.Apukámmal rendszeresen ezt csinálják, és mindig vissza is hívja az illetõket.Sokszor veszekszem érte, mert nagyon irritál.Mindig mondom, hogy ne használjon telefont olyan ember, aki csak csörgetni képes.Idétlenség.
Szerintem is! Nagyon marhaság! Én ois felszoktam lázadni amkor így csinálják velem. De nem hívom õket vissza. Hadd szenvedjenek!
imeretlen számot pl sose hívok vissza.. nagyon fontos, akk majd megcsörget ha akar!!!!!!
ha pl valaki hívott, és nem ismerem a számát, akkor elvárom, h újra hívjon. ha nagyon akar valamit, úgyis megteszi. a legjobb barátnõmet, és anyukámat szoktam visszahívni, mert biztos oka van annak, ha csak csörgetni tudnak.
velem régi barátnõm csinálta és nagyon haragudtam rá érte... most elzüllött bunkó... vonjatok párhuzamot xDDD
Na mi van akkor ha fontos, csak az illatõnek nincs pénz a telóján? Ha nem hívod vissza... és ha baj van? Van ilyen is: én felhívom az illetõ kinyomja, és visszahív, mondván hogy ne az én pénzem fogyjon.
Sztem is bunkóság. Én vissza szoktam csörgetni õket :)
Nekünk az egyik szomszégunk csinálja ezt. néha olyan szívesen megmondanám neki. de anyán nemengedi. (õt hivogatja). és amijen naiv vissza is hivja. nekem szidja, miközben a csajjal ugytesz mintha semmi baj nemlenne. ez amugy NAGYON gyökér dolog az emberek részérõl. :@
de, elég gyökér dolog. persze nyilván az ember bizonyos embereknek megteszi szívesen, de én tuti nem hívom az olyat vissza, akinél ez zavar.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért lehet hogy nem köszönnek nekem a fiú osztálytársaim amikor reggel találkozunk először?

Ha egyedül vagyok bent a teremben és úgy jönnek be, akkor köszönnek, de amint van már ott más is, engem levegőnek néznek ahhoz a másikhoz meg elkezdenek beszélni, akárki is az. Hogy lehetnek velem ennyire barátságtalanok? Miért nem érdemlek meg osztálytársaktól egy nyamvadt köszönést? Csak egy nyamvadt kis köszönést se.
18/F

1

Árajánlat indokoltságáról mi a véleményetek?

Nézegettem dolgokat a neten és találkozok olyan esetekkel amikor sima hétköznapi magán vásárlóknak nem írnak ki árakat csak árajánlatot lehet kérni. Most olyan termékeknél kérdezném ahol mások simán kiírják az áraikat. Nekem ez olyan lehízósnak tűnik mintha nem lehetne tudni dolgok árait aztán majd mondanak rá hasraütésre valamit. Én ilyen oldalaknál kapásból becsukom. Nem fogok egy alap érdeklődésnél emai-eket küldözgetni, másoknál meg úgy is fent van. Ti nem unjátok még az ilyet?

3

Mennyire vonzó, illetve taszító a cinizmus az emberek szemében?

5

Ti mien zenét halgattok cigizés, vizipipás, akár füvezés közbe társaságban, vagy egyedűl? (nem füvezek! )

13

Maximum mennyi korkülönbségig illik tegezni egy nőt egy férfinak?

3

Kérdés vagy számonkérés?

Van egy barátom, aki a kérdéseivel nagyon idegesítő érzelmeket vált ki belőlem. Úgy érzem nem kérdez, hanem számon kér! De nem tudom megmagyarázni neki, hogy miért érzem ezt, hiszen csak kérdez. Hogyan tudnám megmondani neki, h ezek nem kérdések, hanem számonkérések! Mi a lényeges különbség a kérdés és a számonkérés között?

3

B*zis ha a fiúk " sziá"-t köszönnek egymnásnak?

41

Miért követjük el mindíg ugyanazokat a hibákat az életben?

9

Mit tegyek? Eléggé idegesít már régóta, nagyon átlátszó?

Nagyon idegesít egy volt, régi barátnőm, bár már régóta nem beszélünk, csak ritkán, nagyon úgy érzem, hogy még mindig maradt bennünk(bár én túltenném magam már), benne is egy feszültség, harag és leplezi. Bár eleve olyan személyiség volt régebb is, hogy gondol egyet, veszekedik, majd késöbb idiótamódon, mindha mi se történt volna. De a lényeg, hogy úgy tesz és úgy beszél, mintha semmi baja nem lenne, ha felhánynék bármit is, biztos lehurrogna, viszont mégis érezteti, hogy valami baja van és ez az egész így nagyon abszurd. És zavaróan hat rám, úgy vélem semmi okunk már az utálatra, és ezt valahogy kitisztáznám, de "semmi okom rá"

1

Már vonatozni is óvatosan kell?

Szerintettek igaz lehet?

Munkatársunkat Pestre menet, Ludas és Kál közötti vonat szakaszon kirabolták. Üzleti tárgyalásra sietve felült az egyik hatszemélyes kabinba, ahol senki sem tartózkodott, vesztére. Valahol Kál és Ludas közötti szakaszon megállt a vonat öt percre.

A megállóban már várták a vonatot a „fiatalok” „színesfém tolvajok” „nem idén barnultak”. Elmondása szerint gyorsan történtek az események, de jól emlékszik mindenre. A vonatot nagyjából 20-30 „fiatalember” várta. Amint megállt rendszerint, hogy felvegye az utasokat, már fel is pattant a csapat a vonatra. Valószínűleg ketté, maximum háromfelé váltak. Az egyik csapat berontott a kabinban ahol Õ ült. Ép dohányzott, ami felkeltette a 8-12 „fiatal” figyelmét. Előre küldték a csapat tudósát, aki 16 év körüli lehetett, és tárgyalásba kezdett.

Aggyá egy cigit tesvírem – Kezdődött a tárgyalás.

Munkatársunk adott is egy szállal, udvariasan.
Oszt Puporkát meg Gazsit mög sem kínálod, te paraszt? - Folytatódott a tárgyalás.

Munkatársunk megkínálta a másik két fiatalembert is.
Nem jó ez így tesvírem. Add ide az egészet. - Mohóbb érdekérvényesítés kezdődött
Munkatársunk átadta az egész dobozzal, amiből 1 szál hiányzott a fiatalemberek találkozása előttről.

Közben 2-3 fiatalember kezdett ideges lenni a csapatból, elkezdek remegni. Valószínűleg egyre jobban fűtötte őket a tettrekészség. Egy kis bicska is előkerült hátulról.

Eközben a csapat zsenije érdeklődni kezdett, hogy mennyi pénz van a főhősünknél.
Nincs nálam pénz, vágta rá.
Majd a telefon kezdte foglalkoztatni a társadalmunk dolgos emberi tagját. Munkatársunkat felállította és ruházat átvizsgálást foganatosított meg.
A kutatás nem vezetett eredményre, szerencsére nagyon mély zsebű nadrágot viselt aznap, így hiába tapogatták a fiatalemberek a csípőjénél.
Ekkor jött a másik csapat tagjai, hogy megvan az okosság, siessünk.

Leszálltak a vonatról ráérősen, mint akik jól végezték az egész napos munkájukat teli szájjal hahotázva, de megfáradva elsétáltak a falu fele.

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!