Találatok a következő kifejezésre: Nem bunkóság valakit, (14 db)

Bunkóság facebookon nem válaszolni valaki üzenetére?

Legjobb válasz: Attól függ miért nem válaszol.Idõhiány,elfoglaltság miatt nem bunkóság szerintem.Ha valami oka van rá,hogy nem akar az illetõvel beszélni,talán akkor sem.De ez végül is konkrét helyzettõl függ.

Attól függ miért nem válaszol.Idõhiány, elfoglaltság miatt nem bunkóság szerintem.Ha valami oka van rá, hogy nem akar az illetõvel beszélni, talán akkor sem.De ez végül is konkrét helyzettõl függ.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk ha egy jó ideig fent volt már facebookon, miután el lett küldve az üzenet, és mégse válaszolt, szóval valószínûleg nem akar szóbaállni. Bunkóság az ilyent így elintézni?
Vagy valaki feltörte e levelezését, és el sem jut az adott emberhez az üzenet.Én is jártam már igy nem egyszer. Ilyenkor ha 24 órán belül nem válaszolok, akkor felszoktak hívni a barátaim.

Bunkóság ha valaki nem sajnál valakit akivel valami rossz történik?

Legjobb válasz: Én soha nem tudok sajnálni senkit. De én ezt nem tekintem bajnak. Azzal amúgy sem megy sokra XY, ha vele együtt siránkozom. Ezzel ellentétben inkább megpróbálok segíteni, erõt adni, támogatni, ha valaki gondban van.

Én soha nem tudok sajnálni senkit. De én ezt nem tekintem bajnak. Azzal amúgy sem megy sokra XY, ha vele együtt siránkozom. Ezzel ellentétben inkább megpróbálok segíteni, erõt adni, támogatni, ha valaki gondban van.
Nem. Fõleg, ha az illetõ miatt történt a rossz. Van ilyen, nem szabad mindenki problémáját a hátunkra vennünk.
az érzelmeidet nem tudod befolyásolni, ez nem bunkóság, hanem az empátia hiánya. Ha olyan történik valakivel, ami téged hidegen hagy, akkor naná, hogy nem sajnálod, pl. hogy letörött a mûkörme. De ha van kutyád és meghalt a kutyája, azt át tudod érezni, érted a különbséget?
Nem.Ez egyén függõ.

Nem bunkóság az amikor láthatóan "végig mér" valaki?

Amikor rá néz az emberre, és láthatóan végig megy rajta a szeme fentről-le vagy fordítva. Nem paraszt dolog ez?

Legjobb válasz: Nem hiszem, de ha valami trágárat is hozzátesz akkor már az!

Nem hiszem, de ha valami trágárat is hozzátesz akkor már az!
Ha kiteszed a cicid akkor a köretet is megkel nézni
Nem. Engem is mértek végig nõk. Jó érzés. Hízeleg a hiúságomnak. 25F
Szerintem bunkóság. Senkit nem tanítottak meg a szülei, hogy nem bámulunk meg mást, mert illetlen? Ha úgy teszed, hogy nem látja, oké... 22/L
Miért lenne az?Ugyan már.Ha nem akarod járj zsákban.


Nem bunkóság ha valaki ismerősnek jelöl a Facebook-on de nem látogatja az oldalamat?

Legjobb válasz: [email protected], nem lehetne értelmes kérdést feltenni? bocs, a bunkóságért, de a többezredik értelmetlen facebook kérdés után már így reagálok az ilyenekre. ennek mi köze van egyáltalán a számtech.-hez? ez inkább önismeret. nemde?

[email protected], nem lehetne értelmes kérdést feltenni? bocs, a bunkóságért, de a többezredik értelmetlen facebook kérdés után már így reagálok az ilyenekre. ennek mi köze van egyáltalán a számtech.-hez? ez inkább önismeret. nemde?
zmeg ki nem szarja le az oldaladat? Az lenne még f*sza ha minden egyes tetü oldalt nézegetnem kéne egész nap, amire egyszer már like-ot nyomtam, vagy akit havernek felvettem. Valószínû 56 órás kéne legyen egy nap hozzá.
Kérdés, milyen sûrû látogatásra gondoltál. Ha havonta ecsak egyszer jelentkezik be, akkor a te oldaladat sem fogja annál sûrûbben megnézni.
Én a facét nem arra használom, hogy a sok pszichopata ember oldalára kitett nagyon izgi dolgokat lájkolgassam, hanem, hogy ha szükségem van rá, elérjem. Ha épp kiteszel valami értelmeset és látom a fõoldalon megnézem, ha tetszik, nyomok rá egy lájkot. Szerintem ez így normális, elég szar is lenne, ha 500+ ismerõsöm profilját kéne megnéznem nap, mint nap. xD Nyilván napi 300 órát ülhetnék a gép elõtt. :D Szerintem kicsit térj vissza a való életbe és vagy 2 hétig ne fészbukozz, rád férne.

Nem bunkóság megcsörgetni valakit, aztán letenni és elvárni, hogy visszahívjon?

Én meg tudok ett?l ?rülni. Miért gondolják azt egyesek, hogy nem pofátlanság, ha ezt csinálják? Én is fizetek telefonszámlát, ha meg ? nem akarja növelni az övét, akkor ne hívjon! Természetesen vannak kivételek, de itt nem a halaszthatatlan ügyekre, vagy arra az esetre gondolok, amikor valakinek hirtelen lefogy a pénz a telefonjáról. Hanem amikor valaki rendszeresen így intézi a telefonálásait.

Legjobb válasz: Én is gyûlölöm ezt.Apukámmal rendszeresen ezt csinálják,és mindig vissza is hívja az illetõket.Sokszor veszekszem érte,mert nagyon irritál.Mindig mondom,hogy ne használjon telefont olyan ember,aki csak csörgetni képes.Idétlenség.

Ha így egyetetek meg, akkor nem.
Én is így vagyok vele, mint az elõttem postoló :)
Idegesít. Majd megcsörget olyat is akit érdekel..:D
De, allati bunkosag szerintem is. NE hivd oket vissza. Kiveve, ha valakivel elore megbeszelted (mondjuk a legjobb haverod, csak anyagilag epp most le van egve, de azert szeretne veled neha dumcsizni).
Persze ha elõre megbeszélem valakivel h mondjuk ha odaértem vhova csörgetem az más.. (elõzõ voltam)
De bunkóság! A tesóm is ezt csinálja mindenkivel, de ami a legbunkóbb tõle, hogy 25 évesen nem melózik, a szüleink tartják el, õk töltik a telefonját és még õket sem képes felhívni, még egy sms-re is sajnálja a pénzt tõlük...
de, nagyon
én SOHA nem hívom vissza õket szenvedjenek csak
Akkor nem bunkóság, ha tudod, hogy õ ingyen hív - vagy elõre megbeszélitek, és SZÍVESEN beleegyezik. Minden más esetben az.
Én is gyûlölöm ezt.Apukámmal rendszeresen ezt csinálják, és mindig vissza is hívja az illetõket.Sokszor veszekszem érte, mert nagyon irritál.Mindig mondom, hogy ne használjon telefont olyan ember, aki csak csörgetni képes.Idétlenség.
Szerintem is! Nagyon marhaság! Én ois felszoktam lázadni amkor így csinálják velem. De nem hívom õket vissza. Hadd szenvedjenek!
imeretlen számot pl sose hívok vissza.. nagyon fontos, akk majd megcsörget ha akar!!!!!!
ha pl valaki hívott, és nem ismerem a számát, akkor elvárom, h újra hívjon. ha nagyon akar valamit, úgyis megteszi. a legjobb barátnõmet, és anyukámat szoktam visszahívni, mert biztos oka van annak, ha csak csörgetni tudnak.
velem régi barátnõm csinálta és nagyon haragudtam rá érte... most elzüllött bunkó... vonjatok párhuzamot xDDD
Na mi van akkor ha fontos, csak az illatõnek nincs pénz a telóján? Ha nem hívod vissza... és ha baj van? Van ilyen is: én felhívom az illetõ kinyomja, és visszahív, mondván hogy ne az én pénzem fogyjon.
Sztem is bunkóság. Én vissza szoktam csörgetni õket :)
Nekünk az egyik szomszégunk csinálja ezt. néha olyan szívesen megmondanám neki. de anyán nemengedi. (õt hivogatja). és amijen naiv vissza is hivja. nekem szidja, miközben a csajjal ugytesz mintha semmi baj nemlenne. ez amugy NAGYON gyökér dolog az emberek részérõl. :@
de, elég gyökér dolog. persze nyilván az ember bizonyos embereknek megteszi szívesen, de én tuti nem hívom az olyat vissza, akinél ez zavar.

Ha valaki megkínál valamivel és én nem kérek, bunkóság ha csak annyit mondok, nem kell? És nem azt hogy "nem kérek köszönöm".

Legjobb válasz: Nagyon nagy bunkosag. Lehet hogy arcon is vernelek ha nekem flegmaznal egy ilyet. De hogy szova tennem az biztos.

Nagyon nagy bunkosag. Lehet hogy arcon is vernelek ha nekem flegmaznal egy ilyet. De hogy szova tennem az biztos.
mondd azt hogy "kosz nem". Az is csak ket szotag, es nem taplosag. Ha mar lusta vagy hat teljes szotagot kimondani.
nem nagy baj, nem mindenki használja a "köszönöm" szót manapság.
gondolom fizikai fájdalmaz okoz a köszönöm szó használata. Miért kell parasztnak lenni és odaköpni, hogy nem "kell kell" egy "köszi, nem kérek" helyett? :S
bunkóság
attól függ ha pl. haverod meg kérdezi kérsz-e egy cigit és te azt mondod nem kell az úgy nem gáz.

Bunkóság, ha bejelölök valakit Facebookon, de nem köszönök?

Az a helyzet, hogy egy kisvárosban lakok, és nagyon sok embert ismerek. Gyakran jelölgetnek is engem, viszont van, amikor én jelölök mondjuk ismeretleneket (de akiknek 900-nál több ismer?sük van..így tudom h bárkit visszajelölnek nagyjából) Viszont az ilyeneknek nem szoktam köszönni az utcán/suliban, mert az olyan fura lenne, hogy nem is ismerem, de köszönök. Vagy nem? 16/L

Legjobb válasz: ja, nagyon bunkóság. én falun lakom, de sok kis szaros bejelöl, oszt az utcán még annyit sem mondanak, hogy búúúú.

ja, nagyon bunkóság. én falun lakom, de sok kis szaros bejelöl, oszt az utcán még annyit sem mondanak, hogy búúúú.
Ha nem is ismered, akkor minek jelölöd be? Ja, csak, hogy menõzz azzal, hogy mennyi "ismerõsöd" van? Ettõl nem leszel nagylány. Igen, bunkóság.
Igen. bunkosag. ha mar bejelolod akkor koszonj is neki. ha meg nem ismered, akkor miert jelolod be?

Bunkóság, ha valaki nem válaszol a karácsonyi köszöntőüzenetre?

Akár rokon, akár nem, ez minek számít? És megjegyzem, hogy nem e-mail-es vagy papíros formában, hanem Facebookon küldött köszöntésre gondolok! A válaszokat előre köszönöm!

Legjobb válasz: Én már hónapok óta fel sem léptek Face-re. Nem érdekel. Attól függ, hogyan küldted neki az üdvözletet. Csak személy szerint egy levelet neki, csak épp a Fb-on keresztül, akkor bunkóság, ha nem válaszol. Persze, ha egyáltalán elolvasta. Ha meg csak úgy kiírod, hogy boldog karácsonyt mindenkinek, azt ki nem sza.rja le?

Én már hónapok óta fel sem léptek Face-re. Nem érdekel. Attól függ, hogyan küldted neki az üdvözletet. Csak személy szerint egy levelet neki, csak épp a Fb-on keresztül, akkor bunkóság, ha nem válaszol. Persze, ha egyáltalán elolvasta. Ha meg csak úgy kiírod, hogy boldog karácsonyt mindenkinek, azt ki nem sza.rja le?
Én is a facebookon küldtem üzenetet, mert nincs vezetékes telefonom és nem állok úgy anyagilag, hogy feltöltsem a kártyám!
tudod mi a bunkóság? facebookon boldog karácsonyt kívánni egy rokonnak. hívd fel legalább!
Legalább lájkolnám!
Bocs de ilyenkor annyi ilyen üres udvariasági gesztus üzit kap az ember sms-ben, e-mail-ben, képeslapok, a becsicsentet rokonok telefonhívásai... Unalmas és csak akkor válaszolsz ha sok ráérõ idõd van mert tudod hogy nincs mögöte igazi érzelem.
Ti a Facebook-on töltitek a Karácsonyt?
ha kapsz egy likeot az kb azt jelenti hogy köszi!
A kérdező hozzászólása: Annak aki azt írta, hogy nem vagyok képes felhívni: Nyugodtan fizesd a külföldre szóló hívás költségeit helyettem. Annak aki szerint a Facebook-on töltöm a karácsonyt: Miért, te a telefonon vagy a postán? A többieknek köszönöm.
A kérdező hozzászólása: De üzenetben?
Azt tudod egyáltalán, hogy elolvasták-e az üzenetet? Mert ott nincs kézbesítési értesítõ. Csak akkor lehetsz benne biztos, hogy egyáltalán fellépett a címzett, ha lájkolt valamit, vagy megosztott valamit.
ja és azt várod h fb-n töltse az ünnepet? azt nézve h hány üzit kap??
Már bocs, de én pl hetek óta nem néztem fel fb-ra, és nem is tervezem, mert tojok rá.. Lehet a te ismerõsöd sem a gép elõtt tölti az idejét...

Mennyire szokás hálapénzt adni? Bunkóság ha valaki nem ad? (azért kapják a fizujukat) Csak a választott orvosnak szoktak vagy az épp bent lévő ügyeletesnek is szokás?

Nem szeretnénk orvost fogadni. Az ügyeletes orvos is van olyan jó mint a fogadott...

Legjobb válasz: Egyáltalán nem bunkóság!Mondjuk ha épp pont egy olyan dokit választassz magadnak aki elõre közli hogy a szülés mennyi lesz.Én õszintén, ha ilyennel találkoztam volna otthagytam volna.De ha valamennyire is meg vagy vele elégedve akkor mondjuk 20-30e ft.Én ennyit adtam meg a szülésznõnek is 20at, de õk extra mód figyeltek rám.És azóta is ahhoz a nõgyógyászhoz járok.

Egyáltalán nem bunkóság!Mondjuk ha épp pont egy olyan dokit választassz magadnak aki elõre közli hogy a szülés mennyi lesz.Én õszintén, ha ilyennel találkoztam volna otthagytam volna.De ha valamennyire is meg vagy vele elégedve akkor mondjuk 20-30e ft.Én ennyit adtam meg a szülésznõnek is 20at, de õk extra mód figyeltek rám.És azóta is ahhoz a nõgyógyászhoz járok.
Nekem is volt mindhárom terhességem alatt fogadott dokim. Jó volt, hogy ha berendelt a kórházba bármilyen vizsgálatra, UH-ra, akkor adott idõpontban fogadott, nem kellett órákat várakozni. A magánrendelésen fizettem neki, a szülésért pedig nem egy nagy összeget, 20 ezer forintot kapott. De már azt mondom, azt sem bántam volna, ha az ügyeletes orvosnál szülök, akit akkor láttam életemben elõször, és hát az igazat megvallva szimpatikusabb volt, mint a dokim...Én adnék azért az ügyeletesnek, ha meg lennék vele elégedve.
nekem nem volt fogadott dokim, de még csak szülésznõm se, és garantáltan nem kaptam rosszabb ellátást.És nem is adtam senkinek semmi honoráriumot, de nem is láttam rajtuk, hogy igényelték volna
szia! Nem bunkóság, az elõzõ szülésemkor az ügyeletesnél szültem, meg voltam vele elégedve, gondoltuk a varratszedéskor adunk neki egy tízezrest, (8 éve volt)de nem jött be, mert elutazott valahová.Most sincs fogadott dokim, ismét ügyeletesnél fogok szülni, röpke 2 hónap múlva , és most még ha akarnék sem tudnék adni, nem tudom kigazdálkodni.
Nekem nem volt fogadott orvosom, mivel itt nem lehet fogadni. Ezért az ügyeletes orvosnál szültem volna, de mivel komplikûció lépett fel (leesett a baba szívhangja), a fõorvost hívták, és õ császározott meg. Utána is naponta megnézte mi van velem. Én varratszedéskor adtam neki pénzt, ami tényleg hálapénz volt, mert én úgy éreztem megérdemli. Nem elõre adott "foglalkozz velem többet" pénz. De a kérdésedre válaszolva:szerintem nem bunkóság, ha valaki nem ad az orvosnak pénzt. Ezt mindenki maga dönti el az elvei, a tapasztalata és a pénztárcája alapján.
Egyet értek, azért kapják a fizut. Én sem kapok jattot senkitõl, pedig jól jönne a 38 ezer (gyes+csp) mellé... Én is ügyeleten szültem, nem adtam, de baromi kedves volt, még szülés után 2X is benézett hozzám , megnézett és a babát is.
én szulesznot szeretnek felfogadni, mert abbol nagyon, nagyon fontos hogy jó legyen (10 szulesbol 8ban õ vegzi a lenyegi munkat, az orvos ölt kettõt, oszt helló). és neki 25 ezret szantunk, mert addigra ér be a korhazba mint en, ottlesz az elso pillanattól (masnap nem is mehetnek dolgozni, ha 12 órat vajudok, 12 orat fog nyugtatni, ha bekakilok, akkor o fogja ugy eltakaritani, hogy ne vegyek eszre, stb.. és a jó szakertelmet jó megfizetni. ha ugyeletes lenne, persze, nem fizetnék, de akkor is adnek egy egy ajandekcsomagot, jelképesen. nem érdekel, ha sokat keresnek, ha megérdemlik, keressenek sokat, nem ötvenszer szulok, csak egyszer, akkor meg szeretnem, ha minden flottul menne. és mint minden, igen, ez is penzbe kerul. volt egy vaklarmam, hat aki akkor volt ugyeletes doki, annal nem szulnek. :S
Nekem ad egyfajta biztonságérzetet, hogy van fogadott dokim. Az elsõ szülésemnél 30 ezret adtunk neki, hálásan megköszönte. A magánrendelésén 5-6 ezret szokott kérni. Nem szívesen szültem volna idegen dokinál... Az pedig messze nem igaz, hogy a doki ölt kettõt és viszlát. A jelenléte, a szaktudása igenis fontos a szülésnél. Az semindegy, hogy a kórházban töltött 1 hét alatt naponta többször bejött megnézni, hogy érezzük magunkat én és a kicsim. Pár nap múlva megint szülök, most 40 ezret adunk. A szülésznõ pedig lesz, aki lesz.
Szia! Nekem sem volt se dokim, sem pedig szülésznõm, mégis nagyon kedvesek és figyelmesek voltak velem. Nagyon jó élmény volt számomra a szülés. Sajnos nem tudtam nekik adni egy fillért sem. Én úgy voltam/vagyok vele, hogy inkább a kisfiamra költöm.
Szia! Én is ügyeletésnél szültem. De még egyszer nem vágnék benne fogadott orvos nélkül. Biztos vagyok benne, hogy ha van fogadott orvosom akkor hamarabb kerülök mûtõbe és nem kellett volna újraéleszteni a kisfiamat. A császárt nekem egy ügyeletes doktornõ csinálta aki épp akkor jött be dolgozni, nagyon kedves volt, utána többször bejött megnézni minket. De én neki sem adtam pénz! Neki is meg a szülésznõnek is egy-egy ajándékcsomagot adtam!
Szia, A szülész orvos is felesküdött, letette a Hipokrateszi esküjét, miszerint a gyógyításnak él, azt minden körülmények között teljesítik. Jogunk van plusz fizetés nélkül méltósággal szülni, és a gyermekünknek méltósággal megszületni. Egyáltalán nem kell fejfájást okozzon, ha nem adsz.

Én ezt nem értem, ha valaki jószívû és normális másokkal, akkor az a baj, ha pedig egyszer megmondja valakinek nyíltan, hogy mi a baj, akkor az már egoizmus és bunkóság?

Sziasztok. Nem tudom mit tegyek, összezvarodtam teljesen. Én alapjában véve mindenkivel nagyon kedves és tisztelettudó vagyok, kivéve akik nem úgy állnak hozzám, ahogy én hozzájuk. Tanácstalan vagyok teljesen, mert valakinek az is baj, hogyha ilyen vagyok. De például volt már olyan nem olyan régen, hogy nem szerettem volna találkozni az egyik ismerõsömmel, de én kerek perec megmondtam neki, hogy sok dolgom van és nem is biztos, hogy akarom ezt a találkozót. Erre õ azt mondta, hogy egy rohadt nagy egoista és hazug ember vagyok. Én nem értem, ha nemet mondasz valakinek, akkor te már rossz ember vagy, vagy hogyis van ez pontosan? És ha valakinek nyíltan megmondod a véleményedet, akkor te már beképzelt, egoista, hazug, utálatos ember vagy és máskor hagynod kellene magadat, hogy tovább alázzanak meg piszkáljanak? Érdekes. Várom a véleményeket. 19/F

Legjobb válasz: Õszinte vagy, és van akinek ez nem tetszik. Sz*rd le. Ha nem bunkó vagy és öntelt, csak van egy bizonyos véleményed, amit elmondasz másnak (normálisan, nem bántón), akkor már az õ dolga hogy megsértõdik-e rajta, vagy sem. Hasonlóan állok a dologhoz mint te, nem kell mindig csendben lenni ha valami nem tetszik ;) 20L

Õszinte vagy, és van akinek ez nem tetszik. Sz*rd le. Ha nem bunkó vagy és öntelt, csak van egy bizonyos véleményed, amit elmondasz másnak (normálisan, nem bántón), akkor már az õ dolga hogy megsértõdik-e rajta, vagy sem. Hasonlóan állok a dologhoz mint te, nem kell mindig csendben lenni ha valami nem tetszik ;) 20L
Itt az a "probléma", hogy jószívû barátságos emberként könyveltek el, olyannak, aki nem tud nem-et mondani. De ha egyszer elõfordul, akkor az borzalmas nagy törés lesz az õ életükben, mert nem ilyennek szoktak meg. De ezt meg kell szokni, meg kell tanulni, mert az ember nem élhet, vagy viselkedhet úgy egész életében, hogy másoknak legyen jó. Már jómagam is átéltem sajnos ezt a helyzetet, de ez az élmény kell is, mivel az erre adandó reakciókból rájössz, hogy vajon tényleg egyenrangú félként van-e kezelve, vagy esetleg balekként.
Neked egy dologra kell törekedned, mégpedig arra, hogy legyél becsületes. Ezen kívül teljesen lényegtelen, hogy kinek mi baja van veled. A legtöbb ember meg amúgy is mindenen csak rinyál, szóval nem lehet a kedvükre tenni és nem is kell. Az ilyen beszólásokon max röhögni szabad. 27 F


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!