Találatok a következő kifejezésre: Nem biztos ki tudnék (8 db)

Te pénzed, úgy szórod el feleslegesen, ahogy akarod:)
Oks, én nem egyet, hanem hármat kérek.
Máglyára az összes boszorkánnyal!!!4!
Szerelmi kötés nem létezik, ez butaság.
Csak olyanhoz menj, akinek van bibircsókja, a többi kókler.
Mekkora összegrõl lenne szó? Én tudok egy tuti boszorkányt, minket a menyasszonyommal õ kötött össze egy életre és garantáltan mûködik, viszont õ pénzért eddig nem csinálta, nekem, mint ismerõsnek ingyen volt, ezért kérdem mennyit tudsz ajánlani, és akkor megkérdezem, annyiért vállalja-e.
Ingyen senki nem csinál semmit. Nekem Judit néni segített sokat... [email protected] ha érdekel.
Én egy jó kis ba**ós boszit szeretnék, tud valaki ilyet? Én sem szeretnék egy vagyont fizetni.
Nem titulállak én semminek hiszen nem ismerem a szellemi potenciálodat. Azt azonban elmondom hogy tudtán kívül senki személyiségébe nem avatkozhatsz bele sem te sem a "hozzáértõ". Hódítsd meg a szépségeddel, a gondolataid gazdagságával az eszeddel. Meg is kell ám tartani a megszerzett személyt és abban nem fog segíteni a bûbáj.

Ki tud mondani 10 dolgot amiben biztos az eletevel kapcsolatban es 10 dolgot, amiben nem?

Legjobb válasz: biztos: ki az apám ki az anyám ki a testvérem ki a nagymamám ki a nagypapám milyen háziállatom van mi a nevem hány éves vagyok szûz vagyok :D Na de komolyra véve:(nem biztos, hogy összejön 10) -kiket szeretek, -ki az akik engem igazán szeretnek -csúnya vagyok -nem fogok drogozni -nem fogok sose berúgni, illetve annyit inni, ami már befolyásolja a döntéseimet (max. 1-2 pohár) -nem vagyok tömeglány, és büszke vagyok rá -nincs önbizalmam Nem biztos: -mi leszek ha nagy leszek... -nem biztos, hogy fogok szülni -nem tudom mit csináljak a hazugbarátaimmal -nem tudom hogyan ismerkedhetnék meg azzal a fiúval, aki nagyon tetszik nekem Hát csak ennyit szedtem össze hirtelen, nem tudom mennyire sikerült a kérdésre válaszolnom:D

biztos: ki az apám ki az anyám ki a testvérem ki a nagymamám ki a nagypapám milyen háziállatom van mi a nevem hány éves vagyok szûz vagyok :D Na de komolyra véve:(nem biztos, hogy összejön 10) -kiket szeretek, -ki az akik engem igazán szeretnek -csúnya vagyok -nem fogok drogozni -nem fogok sose berúgni, illetve annyit inni, ami már befolyásolja a döntéseimet (max. 1-2 pohár) -nem vagyok tömeglány, és büszke vagyok rá -nincs önbizalmam Nem biztos: -mi leszek ha nagy leszek... -nem biztos, hogy fogok szülni -nem tudom mit csináljak a hazugbarátaimmal -nem tudom hogyan ismerkedhetnék meg azzal a fiúval, aki nagyon tetszik nekem Hát csak ennyit szedtem össze hirtelen, nem tudom mennyire sikerült a kérdésre válaszolnom:D
-király vagyok -király vagyok -király vagyok -király vagyok -király vagyok -király vagyok -király vagyok -király vagyok -király vagyok -király vagyok - rohadt mágnesek, hogyan mûködnek? - rohadt mágnesek, hogyan mûködnek? - rohadt mágnesek, hogyan mûködnek? - rohadt mágnesek, hogyan mûködnek? - rohadt mágnesek, hogyan mûködnek? - rohadt mágnesek, hogyan mûködnek? - rohadt mágnesek, hogyan mûködnek? - rohadt mágnesek, hogyan mûködnek? - rohadt mágnesek, hogyan mûködnek? - rohadt mágnesek, hogyan mûködnek?

Keresztfiamnak kellene a segítségem, mert az édesanyja nem tud neki meg venni vmit! Minden hónapban 3000ft-ot szoktam neki adni de most több kellene! Én nagyon szívesen adnék neki, de a párom biztos kiakad! Hogyan adagoljam be neki?

Nálunk van egy keret amit nem nagyon lehet tullépni mert akkor veszekedés van!Tudom hogy nem jo ez igy de ez van!

Legjobb válasz: Úgy adagold be, hogy egy szál bugyiban odasétálsz és finoman kényezteted a párod míg a bugyi is lekerül és máris sínen vagy. De amúgy fogalmam nincsen hogyan add be neki. Az ilyennekkel csak a pénzesebbek nem foglalkoznak,de õket nagy ívben letojom! Nem irigységbõl,hanem szánalomból.

Úgy adagold be, hogy egy szál bugyiban odasétálsz és finoman kényezteted a párod míg a bugyi is lekerül és máris sínen vagy. De amúgy fogalmam nincsen hogyan add be neki. Az ilyennekkel csak a pénzesebbek nem foglalkoznak, de õket nagy ívben letojom! Nem irigységbõl, hanem szánalomból.
A kérdező hozzászólása: Tehát leszolsz mert segíteni szeretnék!Bocsi, vagy én értettem félre valamit?:/
Szerintem hiába teszed fel százszor ezt a kérdést, csak mindig más formában.Hagy el a francba már ezt az egoista pasit, aki úgy tûnik teljesen uralkodik feletted.A tesódéknak meg segíts ha tudsz, és úgy érzed olyan viszonyba vagytok.Nem kell a párod engedélye hozzá.De én már azt kezdem hinni mazoista vagy, hogy még mindig vele vagy.
A kérdező hozzászólása: Utolso válaszolo:Teljesen igazad van, tudom hogy ezt kell tennem, de tudod mi az hogy 30 évesen egyedül maradni és nem nevetséges az hogy inkább a családomat váéasztom mint a páromat?
Szia. 2 válaszoló vagyok. Nem, nem nevetséges, mivel normális helyzetbe nem kellene, hogy válassz a tesódék és a párod között.Ha nem lenne ennyire önzõ a pasid, neki kellene felajánlani a segítséget.Legalábbis én így látom.Nálunk, ha baj van a családba, egyértelmû, hogy számíthatnak ránk. Azért pedig nem érdemes egy ilyen kapcsolatba maradni, hogy ne legyél egyedül.Ez a legnagyobb butaság amit tehetsz.Elveszed a lehetõséget is így magadtól, hogy találj egy rendes normális embert, aki megérdemel téged. Én is elhagytam a férjem, pedig nekünk közös gyerekünk is volt.Azóta már 6éve boldog házasságban élek, és a második közös babánk is megszületett.Nem bántam meg, hogy elhagytam az elsõ férjem, csak azt, hogy minek maradtam mellette 5 évig.Ne pazarold feleslegesen a drága idõd ilyen emberre.Azt Te sem gondolhatod komolyan, hogy ha 30évesen nem vagy vele boldog, akkor a maradék 60-at még leélhetitek együtt.Merj lépni a saját boldogságod érdekében.Az ilyen emberek nem változnak meg, ne is reménykedj.Max akkor, ha megijeszted, hogy elhagyod.De nem tart sokáig az sem. Minden jót neked, és változtass az életeden jobban jársz.
Bocs, de szerintem nem elég egyértelmû a kérdés: Miért nem tudsz kihordani egy babát?
A kérdező hozzászólása: A baj hogy kelleténél kisebb a méhem, de az nem gond csak erositeni kellene majd magam.A kérdés hogy hogyan:)
azt tudom, h a méhlepény tapadását, és h ne öregedjen terhesség alatt a c vitamin kell, de hogy a méhed erõsitsd mi kellene, nem tom...
Hashirama Senju Minato Namikaze
Itachi sharinganja nem lenne képes irányítani teljesen a Kyuubi-t. Vagyis szerintem. Erre csak Madara volt képes. Ha nem bízol Naruto erejében nézd végig a Shippuuden sorozatot. Már 331 rész van. Bár csak feliratosan lehet megtekinteni. :)
A kérdező hozzászólása: köszi de a rókadémon irányítása nem Madara specialitása arra magák a Uchihák képesek a sharingannal! de az igaz hogy narutonak lenne a legnagyobb esélye! de amúgy rengetegen mondják hogy Itachi és Naruto között csak 1% különbség van Itachi fele! de mégegyszer köszi!
A kérdező hozzászólása: 2.kommenttelõnek: köszi szépen most így belegondolva igen õk 2-en!
Bocs, de nem minden Uchiha képes rá. Ja és naruto simán legyõzné hiszen ha sennin módba van akkor be is csukhatja a szemét és a chakrát érzékelné és nem esne genjutsuba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!