Találatok a következő kifejezésre: Nem birom a meleget mivel hűthetem (1 db)

Nem birom ezt a meleget mivel hűthetem le a szobámat?

Legjobb válasz: Ngayon jókat írt az elõttem író.Nálunk állandóan megy a ventillátor.Tudom hogy csak a meleg levegõt forgatja, de legalább jár a levegõ.A lényeg hogy tényleg sötétíts be és ajtók ablakok zárva legyenek napközbe, éjjel pedig ha teheted mindent nyiss ki.

Ngayon jókat írt az elõttem író.Nálunk állandóan megy a ventillátor.Tudom hogy csak a meleg levegõt forgatja, de legalább jár a levegõ.A lényeg hogy tényleg sötétíts be és ajtók ablakok zárva legyenek napközbe, éjjel pedig ha teheted mindent nyiss ki.
Szia.Én is így csiálom.Éjjel minden ajtó ablak nyitva, és a ventillátor az ablakba van rakva, hogy hozza be a hûvös levegõt.
Klímánál nincs jobb megoldás. Mi tavaly szereltettük fel, és nagyon meg vagyunk vele elégedve. Ennél nincs jobb.
Klímától nekem rögtön fáj a fejem, migrénesnek nem jó. Na meg pörgeti a villanyórát mint az állat, és ha kimész a lakásból szakad a víz rólad. Én ma azt csináltam, hogy egy megfagyott ásványvizes palackot raktam a ventilátor elé:) ))
és az a lényeg, hogy nappal, amikor kint felmelegszik a levegõ, semmiképp se nyisd ki az ablakokat (sokan azt hiszik kintrõl jó levegõ jön be, pedig ha bejön valami, akkor az meleg)! nálunk ilyenkor is jó hûvös van a lakásban, mert délelõtt a NY-i oldalon nyitjuk ki az ablakokat, a K-in becsukjuk és besötétítünk. dél körül becsukunk a NY-i oldalon is. este ki lehet nyitni, hogy járjon a levegõ. mi ezt szoktuk csinálni, és beválik:)
Nem igaz, hogy a klíma NAGYON pörgeti a villanyórát! Ha ésszel van használva, nem lesz nagyobb a villanyszámla, annál, mintha egész nap égetnél több nagyteljesítményû (150W) izzót. Annyit meg megér! És ha jól van elhelyezve, beállítva a beltéri egység, a migrénesnek sem fog fájni a feje. Annyi, hogy a megvásárlás, felszereltetés, feltöltetés drága egyszerre. Én még javasolnám a fehér redõnyök felszerelését, mivel azok kívül tartják a meleget. A belsõ függönyök, reluxák és az ablakok között felmelegszik a szoba levegõje és a szoba így is meleg lesz.
Án is aztcsinálom, amit elöttem írtak, csakhogy nállam állandóan nyitva van az ablak, éjjel meg lehúzom a redõnyt, hogy a bogarak ne jöjjenek be, de jukacsosra, hogy a levegõ igen. Érd el, hogy a nap ne menjen a szobádba, de nappalra ne csukd be, mert akkor szerintem üvegházat csinálhatsz a szobádból. csak sötétíts valahogy. nállam azért is jó, mert pont nemsüt soha oda a nap, néha hajnalban. ugyhogy nállam olyan mintha klíma lenne.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Padlószőnyegre lehet valamivel festeni? A gyerekeim szobájában lévő szőnyegre festenék, szóval használva is lenne :-)

0

Milyen követelménynek kell megfelelnie egy üzletnek, raktárnak vagy pincének, hogy lakássá lehessen nyílvánítatni?

Illetve ki az aki ezt az "ítéletet" kimondja és mennyibe kerül egy ilyen véleményezés?
Minden választ köszönök!

0

Áram újra bekötése mennyibe kerül?

2

Felszámolt temetőn kialakított építési telken akar a párom építkezni. Belemennétek, hogy oda költözzetek?

Én nem akarok, nem vagyok babonás na de azért mégis a tudat.

50

Milyen körfolyosos lakásban lakni a VI. kerületben vagy úgy általában?

Tàrsasházbòl költöznék körfolyosos lakàsnak a 2.emeletére, de elképzelésem sincs, hogy milyen lehet ott lakni vagy hogy - hogy mennek ott a dolgok, minden érdekel, előny is hàtràny is. Ja és még egy kérdésem lenne, hogy mit jelent az hogy alà van dulcolva a fûggô folyosò?? Az mennyire veszélyes?? Attòl mèg megvegyem a lakást? Milyen a közösség egy ilyen lakásban? Köszönöm

2

Az erkélyemet rosszul szigetelték, rossz járólapokat használtak és befelé vezeti a vizet. Állítólag a megjavításánál a költségeket fele részben nekem kell állnom. A két erkély 6 négyzetméter, de a közös költségben csak a felét számítják be. Igaz ez?

3

A szomszédnak kell a kerítést felújítani, vagy én kössem meg a kutyát?

A szomszéd ház hátsó udvar felőli kerítése igen rossz állapotban van, így a kutyámnak "lehetősége" nyílik átmenni és mivel van baromfi, így át is megy. Ma például sajnos lefolytott 3 tyúkot is. A kérdésem, hogy jogosan gondolom-e úgy, hogy a szomszédnak kell megcsináltatni az ő kerítését, ha nem akarja, hogy a kutya átmenjen, vagy pedig nekem nincs jogom a saját kutyámat a saját otthonomban úgy tartani szabadon, ahogy én szeretném?! A válaszokat előre is köszönöm!

8

Mivel tudom megakadályozni szobanövényeim porosodását?

Van valami spray vagy egyéb szer, amivel ha bekenem a növények leveleit, akkor nem ragad meg annyira a por? Már annyira unom, mindig-mindig törölgetni a leveleket.

Köszönöm a tanácsokat.

0

Fehér diszperziós falfestékkel festett falon el lehet fedni egy tisztasági festéssel ha szürke vízfestékkel mintát festek rá?

Vagy mivel érdemes csinálni, amit könnyű később eltüntetni?
Köszönöm előre is a tanácsokat.

5

Hogyan működik helyesen a Siesta gázkályha?

Azt tapaszaltuk, hogy ha a palack nincs elzárva, a kályha tovább működik, tehát a készülék elzárógombja szerintünk hibás.Amikor vissza kaptuk a szervízből, közölte a szerelő, hogy továbbra is csak a gázpalackon lévő elzáróval lehet elzárni, mert különben nem zárnánk el a palackot és az balesetveszélyes lenne.Így helyes, ahogy van! A palackot természetesen elzárnánk és úgy emlékszem, amikor megvettük a kályhát nem így működött.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!