Találatok a következő kifejezésre: Nem birom a meleget mivel hűthetem (1 db)

Nem birom ezt a meleget mivel hűthetem le a szobámat?

Legjobb válasz: Ngayon jókat írt az elõttem író.Nálunk állandóan megy a ventillátor.Tudom hogy csak a meleg levegõt forgatja, de legalább jár a levegõ.A lényeg hogy tényleg sötétíts be és ajtók ablakok zárva legyenek napközbe, éjjel pedig ha teheted mindent nyiss ki.

Ngayon jókat írt az elõttem író.Nálunk állandóan megy a ventillátor.Tudom hogy csak a meleg levegõt forgatja, de legalább jár a levegõ.A lényeg hogy tényleg sötétíts be és ajtók ablakok zárva legyenek napközbe, éjjel pedig ha teheted mindent nyiss ki.
Szia.Én is így csiálom.Éjjel minden ajtó ablak nyitva, és a ventillátor az ablakba van rakva, hogy hozza be a hûvös levegõt.
Klímánál nincs jobb megoldás. Mi tavaly szereltettük fel, és nagyon meg vagyunk vele elégedve. Ennél nincs jobb.
Klímától nekem rögtön fáj a fejem, migrénesnek nem jó. Na meg pörgeti a villanyórát mint az állat, és ha kimész a lakásból szakad a víz rólad. Én ma azt csináltam, hogy egy megfagyott ásványvizes palackot raktam a ventilátor elé:) ))
és az a lényeg, hogy nappal, amikor kint felmelegszik a levegõ, semmiképp se nyisd ki az ablakokat (sokan azt hiszik kintrõl jó levegõ jön be, pedig ha bejön valami, akkor az meleg)! nálunk ilyenkor is jó hûvös van a lakásban, mert délelõtt a NY-i oldalon nyitjuk ki az ablakokat, a K-in becsukjuk és besötétítünk. dél körül becsukunk a NY-i oldalon is. este ki lehet nyitni, hogy járjon a levegõ. mi ezt szoktuk csinálni, és beválik:)
Nem igaz, hogy a klíma NAGYON pörgeti a villanyórát! Ha ésszel van használva, nem lesz nagyobb a villanyszámla, annál, mintha egész nap égetnél több nagyteljesítményû (150W) izzót. Annyit meg megér! És ha jól van elhelyezve, beállítva a beltéri egység, a migrénesnek sem fog fájni a feje. Annyi, hogy a megvásárlás, felszereltetés, feltöltetés drága egyszerre. Én még javasolnám a fehér redõnyök felszerelését, mivel azok kívül tartják a meleget. A belsõ függönyök, reluxák és az ablakok között felmelegszik a szoba levegõje és a szoba így is meleg lesz.
Án is aztcsinálom, amit elöttem írtak, csakhogy nállam állandóan nyitva van az ablak, éjjel meg lehúzom a redõnyt, hogy a bogarak ne jöjjenek be, de jukacsosra, hogy a levegõ igen. Érd el, hogy a nap ne menjen a szobádba, de nappalra ne csukd be, mert akkor szerintem üvegházat csinálhatsz a szobádból. csak sötétíts valahogy. nállam azért is jó, mert pont nemsüt soha oda a nap, néha hajnalban. ugyhogy nállam olyan mintha klíma lenne.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyit él egy afrikai csiga?

Nemrég kaptun négy afrikai csigát és szinte csak azt tudjuk hogy mit eszne. Ha tudja valaki hogy mennyit élnek az írja le!

3

Kérdésem: Bográcsozhatom-e a házunk előtt? Ugyanis. Megfenyegettek a szomszédok, hogy tűzgyújtási tilalom van. Szegeden élek.

2

Panelban lakom és a felettem lévő szomszéd klímája, folyamatosan csöpög az erkélyemre?

Szóltam már neki, de nem történt semmi. Értesítsem a szövetkezetet? Segítenek a helyzet megoldásában? Mit tudnék tenni ez ellen?

4

Puha falu medencém alján csomókban kosz, mitől lesz?

1 hónap után a medence alján csomókban összegyűlik sok kis fehér ( korpaszerű) és ha felkavarom eléggé zavaros lesz a víz :( Mitől van ez és mit tegyek ellene?

0

Milyen környék a XIII. kerületben a Lehel utca Lőportár utca környéki része?

Eléggé különböző véleményeket olvastam, és ez elbizonytalanított.

5

A festékszalag leszedi a festéket?

Hamarosan festjük a szobát és két-három színű falat szeretnék (alul sötétebb zöld aztán világosabb és a plafon fehér) vettünk hozzá festékszalagot, amivel meg lehet ezt csinálni, de félek hogy felszedi a már lefestett részt.

2

Tűz gyujtás-nál hogy kell a fát meg ijeneket elhelyezni? többi lent

Az van hogy halászlét főznénk a haverokkal csak nem tom hogy kell tüzet gyujtani gondolom gyufa,fa,meg papir kell hozzá de a fát hogy rakjam le? vagy hogyan na?

3

Hogyan lehet házilag börkarkötöbe gravrozni?

1

Gárdonyiak, ti hova jártok zöldségeshez vagy zöldségpiacra?

Lenn van nyaralónk, de még nem találtam pl. a fehérvári úti piachoz hasonló helyet, a "Vásárcsarnok" egy bolhapiac, ott én zöldséget-gyümölcsöt csak egy helyen láttam. A dinnyési piacról hallottam, de az mintha ne lenne minden héten...Köszönöm a válaszokat előre is!

0

Milyen színű legyen a szobám?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!