Találatok a következő kifejezésre: Nem birom a meleget mivel hűthetem (1 db)

Nem birom ezt a meleget mivel hűthetem le a szobámat?

Legjobb válasz: Ngayon jókat írt az elõttem író.Nálunk állandóan megy a ventillátor.Tudom hogy csak a meleg levegõt forgatja, de legalább jár a levegõ.A lényeg hogy tényleg sötétíts be és ajtók ablakok zárva legyenek napközbe, éjjel pedig ha teheted mindent nyiss ki.

Ngayon jókat írt az elõttem író.Nálunk állandóan megy a ventillátor.Tudom hogy csak a meleg levegõt forgatja, de legalább jár a levegõ.A lényeg hogy tényleg sötétíts be és ajtók ablakok zárva legyenek napközbe, éjjel pedig ha teheted mindent nyiss ki.
Szia.Én is így csiálom.Éjjel minden ajtó ablak nyitva, és a ventillátor az ablakba van rakva, hogy hozza be a hûvös levegõt.
Klímánál nincs jobb megoldás. Mi tavaly szereltettük fel, és nagyon meg vagyunk vele elégedve. Ennél nincs jobb.
Klímától nekem rögtön fáj a fejem, migrénesnek nem jó. Na meg pörgeti a villanyórát mint az állat, és ha kimész a lakásból szakad a víz rólad. Én ma azt csináltam, hogy egy megfagyott ásványvizes palackot raktam a ventilátor elé:) ))
és az a lényeg, hogy nappal, amikor kint felmelegszik a levegõ, semmiképp se nyisd ki az ablakokat (sokan azt hiszik kintrõl jó levegõ jön be, pedig ha bejön valami, akkor az meleg)! nálunk ilyenkor is jó hûvös van a lakásban, mert délelõtt a NY-i oldalon nyitjuk ki az ablakokat, a K-in becsukjuk és besötétítünk. dél körül becsukunk a NY-i oldalon is. este ki lehet nyitni, hogy járjon a levegõ. mi ezt szoktuk csinálni, és beválik:)
Nem igaz, hogy a klíma NAGYON pörgeti a villanyórát! Ha ésszel van használva, nem lesz nagyobb a villanyszámla, annál, mintha egész nap égetnél több nagyteljesítményû (150W) izzót. Annyit meg megér! És ha jól van elhelyezve, beállítva a beltéri egység, a migrénesnek sem fog fájni a feje. Annyi, hogy a megvásárlás, felszereltetés, feltöltetés drága egyszerre. Én még javasolnám a fehér redõnyök felszerelését, mivel azok kívül tartják a meleget. A belsõ függönyök, reluxák és az ablakok között felmelegszik a szoba levegõje és a szoba így is meleg lesz.
Án is aztcsinálom, amit elöttem írtak, csakhogy nállam állandóan nyitva van az ablak, éjjel meg lehúzom a redõnyt, hogy a bogarak ne jöjjenek be, de jukacsosra, hogy a levegõ igen. Érd el, hogy a nap ne menjen a szobádba, de nappalra ne csukd be, mert akkor szerintem üvegházat csinálhatsz a szobádból. csak sötétíts valahogy. nállam azért is jó, mert pont nemsüt soha oda a nap, néha hajnalban. ugyhogy nállam olyan mintha klíma lenne.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Bukó-nyíló ablakot kinyitottam, és bukóra és nyílóra is kinyílt, így egy sarka tartja. Nem tudom a kilincset sehova mozgatni. Mi a teendő?

2

New York vagy Los Angeles?

Ha lehetőségetek lenne NY be vagy L.A. ba kiköltözni, melyiket választanátok? Lehetőleg olyan írjon aki járt legalább az egyik városban. Milyen a környezet? A levegő, az emberek?

3

Mennyi lenne a havi számla gázkonvektorral egy 56 m2 (1+2 szobás) lakásnál?

4 konvektor van és állandó 20 fok lenne a hőmérséklet. A válaszokat előre köszönöm!

2

Hol lehet régi típusú vegyes tüzelésű kályhát venni vagy hol találok olyan szakembert?

A kályhámnak kilyukadt a borító lemeze és nem tudom,hogy a borítást tudják-e pótolni illetve érdemes-e pótoltatni?

3

Pécsett az Árkádban lehet kapni ruhaszárítót? Ha igen, melyik üzletben?

Ilyesmire gondolok: A menjek be és nézzem meg típusú válaszokat kérlek mellőzzétek. Nemrég költöztem Pécsre, és feleslegesen nem buszoznék ki az Árkádhoz. Köszi!

5

Ha kinn hagyom az esön a villany radiátort meddig ne használjam?

2

Raktam le szőnyeget a konyhába, mivel rögzíthetném a széleit?

1

Ti már fűtötök?

Ha nem hány fok van a lakásba ?

7

A dió megfogta a kezem, és nem jön le róla. Mivel tudnám leszedni? Citromlé nem hozza le.

6

Elrontottam a redőnyt teljesen?

véletlen túl hosszan húztam ki a zsinórját, és amikor leengedtem akkor azt hiszem kiszakadt a redőnyt a tartójából. Próbáltam visszapattintani, csak nem tudom hogy meg lehet-e csinálni. Ráadásul addig szórakoztam vele, hogy most már a forgó rész be van ragadva és a zsinórt se tudom húzni. Tehát az a rész, ami takarja az ablakot teljesen különvált a forgó tartórésztől, viszont úgy láttam hogy törés, szakadás nincs.
Meg lehet ezt vajon csinálni? Akár nekem, akár egy szerelőnek. Bár ha nem muszáj nem fizetnék sok ezret egy kiszállásért.
Tippek?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!