Találatok a következő kifejezésre: Nem birom a meleget mivel hűthetem (1 db)

Nem birom ezt a meleget mivel hűthetem le a szobámat?

Legjobb válasz: Ngayon jókat írt az elõttem író.Nálunk állandóan megy a ventillátor.Tudom hogy csak a meleg levegõt forgatja, de legalább jár a levegõ.A lényeg hogy tényleg sötétíts be és ajtók ablakok zárva legyenek napközbe, éjjel pedig ha teheted mindent nyiss ki.

Ngayon jókat írt az elõttem író.Nálunk állandóan megy a ventillátor.Tudom hogy csak a meleg levegõt forgatja, de legalább jár a levegõ.A lényeg hogy tényleg sötétíts be és ajtók ablakok zárva legyenek napközbe, éjjel pedig ha teheted mindent nyiss ki.
Szia.Én is így csiálom.Éjjel minden ajtó ablak nyitva, és a ventillátor az ablakba van rakva, hogy hozza be a hûvös levegõt.
Klímánál nincs jobb megoldás. Mi tavaly szereltettük fel, és nagyon meg vagyunk vele elégedve. Ennél nincs jobb.
Klímától nekem rögtön fáj a fejem, migrénesnek nem jó. Na meg pörgeti a villanyórát mint az állat, és ha kimész a lakásból szakad a víz rólad. Én ma azt csináltam, hogy egy megfagyott ásványvizes palackot raktam a ventilátor elé:) ))
és az a lényeg, hogy nappal, amikor kint felmelegszik a levegõ, semmiképp se nyisd ki az ablakokat (sokan azt hiszik kintrõl jó levegõ jön be, pedig ha bejön valami, akkor az meleg)! nálunk ilyenkor is jó hûvös van a lakásban, mert délelõtt a NY-i oldalon nyitjuk ki az ablakokat, a K-in becsukjuk és besötétítünk. dél körül becsukunk a NY-i oldalon is. este ki lehet nyitni, hogy járjon a levegõ. mi ezt szoktuk csinálni, és beválik:)
Nem igaz, hogy a klíma NAGYON pörgeti a villanyórát! Ha ésszel van használva, nem lesz nagyobb a villanyszámla, annál, mintha egész nap égetnél több nagyteljesítményû (150W) izzót. Annyit meg megér! És ha jól van elhelyezve, beállítva a beltéri egység, a migrénesnek sem fog fájni a feje. Annyi, hogy a megvásárlás, felszereltetés, feltöltetés drága egyszerre. Én még javasolnám a fehér redõnyök felszerelését, mivel azok kívül tartják a meleget. A belsõ függönyök, reluxák és az ablakok között felmelegszik a szoba levegõje és a szoba így is meleg lesz.
Án is aztcsinálom, amit elöttem írtak, csakhogy nállam állandóan nyitva van az ablak, éjjel meg lehúzom a redõnyt, hogy a bogarak ne jöjjenek be, de jukacsosra, hogy a levegõ igen. Érd el, hogy a nap ne menjen a szobádba, de nappalra ne csukd be, mert akkor szerintem üvegházat csinálhatsz a szobádból. csak sötétíts valahogy. nállam azért is jó, mert pont nemsüt soha oda a nap, néha hajnalban. ugyhogy nállam olyan mintha klíma lenne.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Pestmegye déli részén (Bugyi, Délegyháza, Dömsöd) esetleg ezen kívűl Tass és környéke, milyen a közbiztonság? Most keresünk házat és nem tudom melyik lenne jobb, élhetőbb terület! Szeertném a családomat és a gyerekeimet biztonságban tudni!

1

Van egy fekete pólóm, ami még régebben ki lett mosva, most egy nagy szürke lyuk van a hátán. Mit csináljak vele?

1

Ha nem lesznek átíratva a közműves dolgok (villany, gáz, víz), akkor annak mi lehet a következménye? Büntetés? A halott nevén úgy tudom nem lehetnek.

7

Hogyan lehet otthon csinálni igazi (nem lemoshatos) tattoo-t csinálni?

Nem akarok csinálni csak kíváncsi vagyok hogy hogy kell

3

Miért büdös az új ventilátorunk? Olyan, mintha fa és gázolaj égne működés közben.

4

Külföldi munka miatt hosszabb időt töltenék távol. Megóvható-e a lakóház nagyobb károsodástól, ha nem lenne fűtés. Gondolnék itt szellőztető rendszerre. Milyen áron oldható ez meg?

lakóépület

2

Milyen anyagokkal lehet hangszigetelni egy hálószobáT?

sajnos minden áthallatszik, a szomszédok beszélgetése, vagy ha zenét hallgatnak például.

3

Szerintetek nagyon ciki, hogy nincs saját szobám?

Nagyon ciki,hogy nincsen saját szobám?A nővéremmel alszom egy szobában,ő 19 én 14 éves lány vagyok.A szoba szerencsére nem kicsi,mert kb. 20 négyzetméteres,tehát elférünk,de akkor is,olyan cikinek érzem azt,hogyha jönnek a barátnőim,mert nékik saját szobájuk van.14/l

14

Valaki ötlet? Unatkozok

17

Szeretnél varrógépet venni, de milyet? SOS: Márkát és típust szeretnék kérni

- Plüss játékokat varrok különböző anyagokból (pamutvászon, rugalmas pamut, plüss, polár általában)
- Kicsi legyen
- Ne legyen túl hangos
- nem kell hímezni tudjon
- ne legyen túl drága
- jó minőségű, főleg fém alkatrészes

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!