Találatok a következő kifejezésre: Nem beszéltem sem az orvosommal sem (3 db)

Magánorvoshoz járok ami alkalmanként 8000-ft, de megfogadni nem tudom mert az édesapa elhagyott minket, és nekem nem lesz rá pénzem. Hogy mondjam meg az orvosnak? Még nem beszéltem vele arról sem hogy nála szülnék, de szerintem ő úgy vette,

ha már hozzá járok.Olyan kellemetlennek tartom ezt de nem tehetek róla.Kb 80000 lenne nála a szülés mert fix áras,de én 20000et sem tudnék kifizetni neki.Nagyon rendes orvos egyépként,szerintem meg is értené de olyan rossz nekem ez!!!

Legjobb válasz: Az nem ciki ha nincs pénzed de az igen ha nem beszéled meg vele. Én elmondanám neki mi a szitu és valszeg azt mondja semmi probléma, ellenkezõ estben váltanék orvost. Szerintem az égõ ha tudod mennyiért dolgozik és a szülés után nem annyit adsz. Persze tudom h lehurrognak h nem kell adni semmit meg adj amennyit tudsz meg ilyenek. De ez Magyarország és a dolgok itt így mûködnek. Nekem a pofám leégne ha nem beszélnék vele errõl elõre.

Az nem ciki ha nincs pénzed de az igen ha nem beszéled meg vele. Én elmondanám neki mi a szitu és valszeg azt mondja semmi probléma, ellenkezõ estben váltanék orvost. Szerintem az égõ ha tudod mennyiért dolgozik és a szülés után nem annyit adsz. Persze tudom h lehurrognak h nem kell adni semmit meg adj amennyit tudsz meg ilyenek. De ez Magyarország és a dolgok itt így mûködnek. Nekem a pofám leégne ha nem beszélnék vele errõl elõre.
SZia! Mindenképpen beszélj vele, mond meg, hogy elhagyott a férjed, és nem állsz úgy hogy ezt fizetni tudd. Lehet, hogy megsajnál, és azt mondja, ne fizess, vagy csak annyit amennyit tudsz. (bár ezt kétlem) Én is úgy voltam, hogy a vizsgálatokra mindig a magándokihoz jártam, és a szülést az ügyeletes vezette le. Nagyon rendes volt, nem éreztem hogy várna bármit is, rendesen végezte a dolgát.
Elsõnek: szia! a dolgok nem így mûködnek, csak néhány orvos ilyen pénzéhes, én akárhány kismamával beszéltem még egyik sem adott fix tarifát a dokinak, azok meg örültek a feketén kapott pénznek ennyinek-annyinak, sok kismamájuk van! Kérdezõnek: beszélj a dokiddal, vagy járj sztkba terhesgondozásra hozzá és az így "megspórolt" manit neki adhatod szülés után ha akarod! Mindenképp beszélj vele a félelmeidrõl!
Szia! A pofátlan mindenit! :) Fõvárosi vagy? Komolyan megmondta hogy 80eért kiveszi belõled a gyereket, különben bent marad? És mit csinál ha csak 30e adsz? Csúnyán néz majd a folyosón? Elképesztõ hogy kihasználják a kismamákat! Szerintem beszélj vele, így is úgy is másik dokit kell keresned, ha csak meg nem lágyul a szíve és ki nem veszi belõled a gyereket 30ér:) Anyám!!! 14 hetes + 18 hós
A kérdező hozzászólása: szeretnék vele beszélni errõl, csak kellemetlen.Az apa mindig jött velem a rendelésre miért nem mondja meg õ hogy: kedves doktorúr elhagytam a feleségem nem lesz pénze szülésre, mindent egyedül nagyon nehéz, ezért kérdezem hogy mit is mondjak az orvosnak.És nekem igy is lesül a bõr a képemrõl, mert én nagyon szívesen megfogadtam volna!!!!
Esetleg az édesapa nem segítene ki téged? Mégis csak az õ gyereke. Még ha a viszony meg is romlott, akkor is adhatna valamennyi pénzt, hogy nyugodtan megszülessen a közös babátok.

Nem beszéltem meg sem az orvosommal sem a védőnőmmel, ihatom a málnalevél teát?

36 hetes múltam, nem kérdeztem t?lük mert olyan maradiak. Ugye nem ártok vele ha elkezdem inni?

Legjobb válasz: Szia! Napi 2 csészével nyugodtan igyál. Év végezz tornagyakorlatokat hogy felkészítsd a megenceizmaidat, mégpedig oly módon, hogy egy szél támláját megfogsz ( vagy akár az ajtófélfát ) és egyenes háttal guggolást végzel. Napi 10-15 guggolás.

Szia! Napi 2 csészével nyugodtan igyál. Év végezz tornagyakorlatokat hogy felkészítsd a megenceizmaidat, mégpedig oly módon, hogy egy szél támláját megfogsz ( vagy akár az ajtófélfát ) és egyenes háttal guggolást végzel. Napi 10-15 guggolás.
A kérdező hozzászólása: Köszi, ez a guggolós gyakorlat nagyon jó ötlet! Majd a kiságyat használom hozzá... :)

Állandó szorongást érzek túl sok gond nehezedik rám, remegek reggelente öklendezek. Beszéltem szüleimmel de nem visznek el orvoshoz csak azt mondják ne idegeskedjek.3. napja nem bírok enni sem. Kihez forduljak? 15/L

(szereztem pár darab nyugtatót,alkohollal szedtem és jobb volt.már nem maradt semmim.a remény is meghalt bennem)Kérlek ne osszatok mert ez az oldal nem azért van szükségem van a segítségre

Legjobb válasz: Menj el szépen a házi orvosotokhoz, és kérj tõle segítséget. Ugy hogy holnap reggel az elsõ utad oda vezessen. Mond el neki õszintén a problémád, és kérd meg arra, beszéljen a szüleiddel, hogy valóban beteg vagy, mert felkerested õt. Igen neked orvosi segítség kell, és felejtsd el az öngyógyításnak ezt a cudar módját. Fel a fejjel kislány.Ha ide lemerted írni a problémádat, akkor annak az embernek is merd elmondani aki orvos és segít rajtad. Szüleidet meg nem értem.

Menj el szépen a házi orvosotokhoz, és kérj tõle segítséget. Ugy hogy holnap reggel az elsõ utad oda vezessen. Mond el neki õszintén a problémád, és kérd meg arra, beszéljen a szüleiddel, hogy valóban beteg vagy, mert felkerested õt. Igen neked orvosi segítség kell, és felejtsd el az öngyógyításnak ezt a cudar módját. Fel a fejjel kislány.Ha ide lemerted írni a problémádat, akkor annak az embernek is merd elmondani aki orvos és segít rajtad. Szüleidet meg nem értem.
Figyelj, nem szabad altatót szedni!!! Alkohollal meg pláne neeem!!!! Ez nagyon nagy butaság. Miért vagy ideges? Nekem is volt gyerekkoromban egy problémám, nem olyan mint a tiéd, még csak nem is hasonló, nem lelki eredetû probléma volt. Nekem azt mondta az anyám, amikor hozzáfordultam, hogy sajnálja, de õ nem tud segíteni nekem. Én így emlékszem rá, de lehet, hogy meg sem történt, mert még tizenkettõ ha voltam. De a lényeg az, hogy a szülõk néha nem értik a gyermekük reakcióját. De hogy reggelente miért hánysz? Nem szoktál fogyókúrázni? Esetleg nem jársz sokat bulizni, és túl sok alkoholt iszol? De terhesség is lehet az oka.
Nem is tizenkettõ voltam, hanem kilenc - tíz. Az elõzõ hozzászóló vagyok. A háziorvos jó ötlet. De szerintem gondolkozz el azon, hogy mi a tényleges probléma elõbb.
Nyugtató alkohollal: el sem tudod képzelni, hová juttathat! A mostaninál sokkal-sokkal cudarabb állapotba kerülhesz, amibõl aztán végképp nem fogod megtalálni a kiutat. Ezt nem azért írom, hogy "osszalak", hanem mert sajnos megtapasztaltam, és az ellenségemnek sem kívánom, amin ez miatt kersztülmentem. Úgyhogy ahogy már írták, feltétlenül menj el az orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Ma feltûnt anyunak h negyedik napja nem eszek...beszélgettünk...mondtam h nem bírok nem megy megpróbáltam nem ment.Terhes 100%h nem vagyok és csak öklendezek reggelente hányni nem szoktam.Komolyan köszönök mindent mindenkinek megpróbálom megbeszélni anyuval h igenis el kell mennem orvoshoz, mert ezen egyedül nem leszek túl.Köszönök mindent.
Nagyon szívesen elsõ voltam. Kívánok neked jobbulást!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!