Találatok a következő kifejezésre: Nem beszéltem sem (30 db)

Hogyan írjak rá facebookon arra a lányra aki nagyon tetszik de még nem beszéltünk soha sem?

Legjobb válasz: Sehogy! Én 15 éves lány vagyok, még nem volt barátom. Ha "rám írna" (fú de utálom ezt a kifejezést) valaki, még ha tetszene is nekem, akkor is nagyon szánalmasnak tartanám, hogy lusta élõben, szemtõl szemben ismerkedni. A facebookot hagyjuk meg inkább a távoli rokonokkal való kapcsolattartásnak és a gázi elkérésének. Amúgy sem akarom 50 év múlva az unokáimnak azt mesélni, hogy: tudjátok gyerekek, a papával minden a facebookon kezdõdött... :) :D 15/L

Sehogy! Én 15 éves lány vagyok, még nem volt barátom. Ha "rám írna" (fú de utálom ezt a kifejezést) valaki, még ha tetszene is nekem, akkor is nagyon szánalmasnak tartanám, hogy lusta élõben, szemtõl szemben ismerkedni. A facebookot hagyjuk meg inkább a távoli rokonokkal való kapcsolattartásnak és a gázi elkérésének. Amúgy sem akarom 50 év múlva az unokáimnak azt mesélni, hogy: tudjátok gyerekek, a papával minden a facebookon kezdõdött... :) :D 15/L
Sehogy ne írj rá, hanem menj oda egyenesen hozzá és mond el neki. Azt a rohadt pofakönyvet meg hagyd a fenébe.
Szia! 200-al nyomok fekve
Szia! Hát ha te is tetszel a lánynak, akkor egyszerû dolgod van, (gondolom akkor õ is várja, hogy meg tedd az elsõ lépést, így Facebookon keresztül is)egy , , hogy vagy?" mondjuk így elsõre megteszi! , , Hogy telt a hétvégéd?;Mit fogsz csinálni vasárnap?" Ezek után gondolom már a lány is fog kérdezni és kész is az elsõ virtuális beszélgetésetek! ;) Sok sikert!
A második válaszolónak adok igazat.
Tényleg jobb lenne élõben, de hátha így könnyebb lesz és egyetértek az elõttem válaszolóval, ha te is tetszel neki, akkor , , szinte mindegy" hogy mit írsz, örülni fog. HAJRÁ!
Hát én a mostani barátomra facebookon "írtam rá"... :D Tesóm emlegette egy játékkal kapcsolatban amivel énis játszom, meg láttam osztályképükön (tesóm osztálytársa) és szimpi volt, megkérdeztem bátyámtól a nevét, elmondta, és mivel napokig az járt a fejemben gondoltam mért ne? :D Megkerestem és ráírtam...4 nap után találkoztunk, aztán 4. tali és sok sok webkamerázás után kb 3 hét kellett hogy összejöjjünk :) :D Ennek már 1 éve és 4 hónapja :D 15l 16f :D
Ja a lényeg maradt ki... :D Valami hülyeséget írtam neki hogy "héé te tesóm osztálytársa vagy :D (tudom ennek az üzenetnek semmi értelme...de muszájvolt :x)" aztán visszaírt egész hosszan hogy hátigen, nemis tudta hogy van huga stb... :D tehát ha a másik fél is akarja, mindenképp kezdõdni fog egy beszélgetés még egy ekkora hülyeségbõl is amit én írtam :D
A kedves 2. Válszolónak teljesen igaza van, lehet h neten vissza sem írna a lány, mert nem tudná, kivel dumál.

Nem beszéltem meg sem az orvosommal sem a védőnőmmel, ihatom a málnalevél teát?

36 hetes múltam, nem kérdeztem t?lük mert olyan maradiak. Ugye nem ártok vele ha elkezdem inni?

Legjobb válasz: Szia! Napi 2 csészével nyugodtan igyál. Év végezz tornagyakorlatokat hogy felkészítsd a megenceizmaidat, mégpedig oly módon, hogy egy szél támláját megfogsz ( vagy akár az ajtófélfát ) és egyenes háttal guggolást végzel. Napi 10-15 guggolás.

Szia! Napi 2 csészével nyugodtan igyál. Év végezz tornagyakorlatokat hogy felkészítsd a megenceizmaidat, mégpedig oly módon, hogy egy szél támláját megfogsz ( vagy akár az ajtófélfát ) és egyenes háttal guggolást végzel. Napi 10-15 guggolás.
A kérdező hozzászólása: Köszi, ez a guggolós gyakorlat nagyon jó ötlet! Majd a kiságyat használom hozzá... :)

Nem merek csajozni, félek a nõktõl! Leblokkolok és zavarba jövök tõlük. Már pusztán akkor is ha az utcán szembe jönnek velem. Évek óta nem beszéltem a családtagjaimon kívül egy nõvel sem. Tudom hogy így soha nem lesz párkapcsolatom. Mit tehetnék?

24 vagyok, 16 éves koromtól 21-ig volt barátnõm. Elsõ kapcsolat. Az egyetem alatt már összeköltöztünk, utána amikor elment dolgozni, akkor hagyott el egy munkatársáért. Azóta kb. a család nõi tagjai kivételével nem beszéltem nõvel. Úgy 3 éve. Munkám kapcsán nem kerülök kapcsolatba a másik nemmel, baráti társaságom nincsen. A munkatársakkal megyünk el néha valamerre, az az egyetlen kikapcsolódásom.

Legjobb válasz: Pszichológus fele indulj, az segíteni fog. Hajrá.

Pszichológus fele indulj, az segíteni fog. Hajrá.
Szerintem azzal kéne kezdened valamit, hogy nem nézed le magad, a nõk is ugyanolyan emberi lények, mint te. Kezd azzal, hogy az utcán igenis a szemükbe nézel és ha mész a boltba vagy valahova, már csak azért is a nõi eladókhoz menj oda. Hidd el, egy idõ után már nem fog gondot okozni, de ehhez bizony szembe kell nézned a félelmeiddel. És már elmondhatod magadról, hogy volt barátnõd, sokaknak még ez sem jutott ennyi idõsen. Úgyhogy tessék értékelni magadat, van munkád, jársz kondizni és nem ülsz a négy fal között, ahogy írtad. Szóval nincs miért szégyenkezned, csak a félelmeidet kell leküzdened. Kitartás és sok sikert! :)
Én is így voltam, aztán kitapasztaltam, h mennyit igyak ahhoz h már lazán nyomjam (4-5 sör, vagy 1 üveg bor volt a kezdés :) , viszont még nem rúgok be, és lehetõleg ne látszódjon rajtam. Aztán egy idõ után már pia se kell, ha felszakad az emberben a gát, h nem nagy dolog.
https://www.youtube.com/watch?v=xSURldy2EJE&list=PLt3u9VXV3U.. most néztem meg, egy kis lelki fröccs bár angol tudás nem árt:D
Az a kérdés merült fel bennem, hogy az elsõ barátnõddel egyáltalán hogyan jöttetek össze?:D Tudom , hogy nem megoldás hosszútávon, de ha egy kicsit iszol ismerkedés elõtt az sem segítene? Valamennyire azért oldja a gátlásokat.
Egyszer erõt kell venned magadon és közeledni egy lány felé. Velem is így volt sok csalódás végett fásultam be ennyire, beszélgettem lányokkal azért fõleg ha tesómék, barátaim mutattak be akkor lazább voltam, de hogy nulláról induljak az sajnos sosem ment. Én a kolléganõimnek köszönhetem azt hogy felszabadultabb lettem és elkezdtem magamtól ismerkedni a munkahelyemen belül amikor új részlegbe kerültem ahol jóformán alig ismertem valakit. ossz volt az elején de belejöttem és most már piti dolog nekem ez.
Ez azon ritka esetek egyike, amelyben tényleg megfontolandó egy pszichológus. Egy ilyen hosszú, majd megszakadó elsõ kapcsolat könnyen hagy komoly gátlásokat az emberben, beszélj szakemberrel errõl, jót fog tenni. Hevesi Kriszta pl. foglalkozik szexuálpszichológiával, nézz utána.
Egyébként ez a nem mehetek csak úgy oda ismeretlenekhez dolog szerintem is igaz. Én nem régtõl vagyok Pesten, és többen javasolták, hogy menjek ide meg oda, csapódjak oda másokhoz. De megnézném ugyanezeket az emberek mit szólnának ha õk lennének ebben a helyzetben. De visszatérva hozzád, hát ha már volt valakid évekig, akkor meg nem kéne igazából, hogy félj!


Hogy kezdjek el beszélgetni egy 10. -es lánnyal, hogy ha még nem beszéltünk egy szót sem viszont már egy párszor szemeztünk? 9. -es fiú.

Legjobb válasz: Keress valami ürügyet, amivel megszólíthatod, õ pedig akkor is válaszolhat rá, ha esetleg nem akar tõled semmit. Akkor maximum váltotok egy pár mondatot arról a témáról, és kész. Ha viszont te is tetszel neki, akkor venni fogja a lapot.

Keress valami ürügyet, amivel megszólíthatod, õ pedig akkor is válaszolhat rá, ha esetleg nem akar tõled semmit. Akkor maximum váltotok egy pár mondatot arról a témáról, és kész. Ha viszont te is tetszel neki, akkor venni fogja a lapot.
Mennyibõl telne ugyanezt elmondani neki, ahelyett, hogy megjátszod, kiderül, aztán porrá zúzod a(z ön)bizalmát?
Hát igen!Ezt is elõször nekünk kellet megtudni, nem a párodnak, vagy ha úgy gondolod, hogy a pároddal van a baj irj privit és kideritjük!
A kérdező hozzászólása: ez fordítva van..ha én vagyok fenn :)
Szerintem mond el neki, hogy ha õ van fent, úgy jobban élvezed.
A kérdező hozzászólása: nem arrol van szo h nem élvezem..nagyon jo vele a szex..de ugyérzem h nekem nem megy másképp csak ugy..:/ nem benne keresem a hibát..3hónapja
Nem tudom, hogy miért csak akkor tudsz elélvezni ha felül vagy. Ami nm tartozik feltétlenül a kérdéshez: "meg kell játszanom az orgazmust" Szegény pasit nagyon sajnálom. Ha lnne barátnõm akirõl azt hiszem, hogy élvezi velem szexet, majd kiderlne, hogy az egészet csak megjátszotta eszméletlnül szarul esne. Mert: 1. Nem tudom kielégíteni, égne a pofámról rendesen a bõr, hogy én végig abbana hitben voltam, hogy élvezi, de közben nem is. 2. Becsapott, innentõl kezdve sokszor kételkednék benne egy jó darabig. 3. Annyira sem volt jó a kapcsolatunk, hogy megbeszélje velem. Oké..nem akarod megbántani azt írtad, de ha nm mondod el neki, hogy neked csa felül jó, akkor sokszor nem food élvezni a szexet, ha meg elmondod, akkor meg fölöslegesen nem mondtad el eddig, mert sokkal jobban megbántod mintha rögtön elmondtad volna. Mióta éltek szexuális életet?
A kérdező hozzászólása: értem, köszi mindenkinek :) õ mindenhogy élvezi és énis..nem ezzel van a baj hanem csak egyszerûen nem megy..és elég zavarba ejtõ lesz ezt elmondanom neki de megpróbálom..hogy kezdjek hozzá ?
ha az õ kedve szerint csináljátok másként is, de a magad élvezetét se hanyagold el! tehát mondd meg neki, hogy ha a te élvezetedre törekszik, akkor így mindenképp csináljátok!
Ebben nincs semmi meglepõ, mindenki számára más pozíció az elõnyösebb. Tényleg nem kéne ezt elhallgatnod, a párodnak is érdeke, hogy neked jó legyen, nyugodtan beszéld meg vele. Hidd el õ is elmondaná ha valamit nem élvez.
ismerõs a helyzet. szerintem, ha elég mély és õszinte a kapcsolatotok, akkor nyugodtan megbeszélheted vele. semmi értelme színészkedni, mert egy idõ után azon kapod magad, hgy már nincs is kedved a szexhez.. aztán utána elindul a lavina, ami a kapcsolat végét is jelentheti. ha egyébként más pozíciókban is jó érzés, akkor nyilván érdemes az õ igényeire is figyelni, de szerinem meg lehet beszélni, hogy te hogyan tudsz és szeretnél elmenni.
A kérdező hozzászólása: mert nem szeretném megbántani..de mitõl lehet ez ?
értsd el :-)

Van egy fiú aki nagyon bejön de még egyáltalán nem beszéltünk egy szót sem a tesómnak focitársa és még félénk is vagyok hogy csak úgy oda megyek hozzá még ha csak egy sziát is mondok. Szóval hogy kellene ez megoldani? ¿?

Legjobb válasz: hátt, esetleg ha elmondod a tesódnak, ha meg nem akarod, akkor egyszerüen mondjuk ha van idõd elmehetsz a tesóddal edzésre, és hátha közelebb "kerültök" egymáshoz

hátt, esetleg ha elmondod a tesódnak, ha meg nem akarod, akkor egyszerüen mondjuk ha van idõd elmehetsz a tesóddal edzésre, és hátha közelebb "kerültök" egymáshoz
A kérdező hozzászólása: hát majd akk megkérdem a tesóm h megkérdi-e h bejövöke neki. vagy az nem lenne gàz?

Mit tegyek? Tetszik nagyon egy fiú a suliban de még soha nem beszéltünk és a nevét sem tudom. Hogyan szerezzem meg? :D

Legjobb válasz: Kérdezd meg valakitõl aki ismeri...vagy menj oda hozzá..talán..

Kérdezd meg valakitõl aki ismeri...vagy menj oda hozzá..talán..
Szerezni? nem 1 értéktárgyról beszélünk..
Hát...küld felé jeleket...sokat nézd...és ha veszi a lapot, majd egyszer odajön hozzád...:)
valaki csak ismeri. tudd meg a nevét. utána jelöld be facebookon. aztán írj rá, h meg szeretnéd ismerni. dumáltok. utánna suliba már köszöntök egymásnak, meg beszélgettek. hivd el valahova (fagyizni, mozizni, sétálni). aztán már a többit tudod x) 17/F

A barátomat nem engedik át egy hétig hozzám, de a haverjaival el mehet bulizni. El is ment aznap, mikor 3 hónaposak voltunk. Nem beszéltünk egész nap, még neten sem. Van okom kiakadni rá?

18/L (Õ 19/F)

Legjobb válasz: Úgy terveztük, h együtt töltjük ezt a napot, az 1. és 2. havi fordulónkat is együtt töltöttük. Hetekig dolgoztam a 3 hónapos ajándékjával, amit aznap akartam odaadni neki, de így csúszik egy hetet.

A kérdező hozzászólása: Úgy terveztük, h együtt töltjük ezt a napot, az 1. és 2. havi fordulónkat is együtt töltöttük. Hetekig dolgoztam a 3 hónapos ajándékjával, amit aznap akartam odaadni neki, de így csúszik egy hetet.
19 éves és a szülei mondják meg h átmehet-e hozzád??? nem gáz ez egy picit? miért nem mész el vele te is bulizni? ha bulizni elengedik akkor megtudjátok oldani h hozzád jöjjön v találkozzatok nem? amúgy meg sztem ne akadj ki, oldjátok meg a találkozót inkább.
Hát én már eleve azon kiakadnék, hogy miért õk mondják meg neki, hogy átjöhet e hozzám.Másrészrõl meg ha elmehet bulizni, akkor találkozhattatok is volna és a szüleinek meg semmit nem kell tudniuk errõl..Szóval ez egy nagy baromság, hogy nem egedik.Szerintem inkább csak haverokkal akart lenni.Korrektebb lett volna, ha ezt mondja neked.

Magánorvoshoz járok ami alkalmanként 8000-ft, de megfogadni nem tudom mert az édesapa elhagyott minket, és nekem nem lesz rá pénzem. Hogy mondjam meg az orvosnak? Még nem beszéltem vele arról sem hogy nála szülnék, de szerintem ő úgy vette,

ha már hozzá járok.Olyan kellemetlennek tartom ezt de nem tehetek róla.Kb 80000 lenne nála a szülés mert fix áras,de én 20000et sem tudnék kifizetni neki.Nagyon rendes orvos egyépként,szerintem meg is értené de olyan rossz nekem ez!!!

Legjobb válasz: Az nem ciki ha nincs pénzed de az igen ha nem beszéled meg vele. Én elmondanám neki mi a szitu és valszeg azt mondja semmi probléma, ellenkezõ estben váltanék orvost. Szerintem az égõ ha tudod mennyiért dolgozik és a szülés után nem annyit adsz. Persze tudom h lehurrognak h nem kell adni semmit meg adj amennyit tudsz meg ilyenek. De ez Magyarország és a dolgok itt így mûködnek. Nekem a pofám leégne ha nem beszélnék vele errõl elõre.

Az nem ciki ha nincs pénzed de az igen ha nem beszéled meg vele. Én elmondanám neki mi a szitu és valszeg azt mondja semmi probléma, ellenkezõ estben váltanék orvost. Szerintem az égõ ha tudod mennyiért dolgozik és a szülés után nem annyit adsz. Persze tudom h lehurrognak h nem kell adni semmit meg adj amennyit tudsz meg ilyenek. De ez Magyarország és a dolgok itt így mûködnek. Nekem a pofám leégne ha nem beszélnék vele errõl elõre.
SZia! Mindenképpen beszélj vele, mond meg, hogy elhagyott a férjed, és nem állsz úgy hogy ezt fizetni tudd. Lehet, hogy megsajnál, és azt mondja, ne fizess, vagy csak annyit amennyit tudsz. (bár ezt kétlem) Én is úgy voltam, hogy a vizsgálatokra mindig a magándokihoz jártam, és a szülést az ügyeletes vezette le. Nagyon rendes volt, nem éreztem hogy várna bármit is, rendesen végezte a dolgát.
Elsõnek: szia! a dolgok nem így mûködnek, csak néhány orvos ilyen pénzéhes, én akárhány kismamával beszéltem még egyik sem adott fix tarifát a dokinak, azok meg örültek a feketén kapott pénznek ennyinek-annyinak, sok kismamájuk van! Kérdezõnek: beszélj a dokiddal, vagy járj sztkba terhesgondozásra hozzá és az így "megspórolt" manit neki adhatod szülés után ha akarod! Mindenképp beszélj vele a félelmeidrõl!
Szia! A pofátlan mindenit! :) Fõvárosi vagy? Komolyan megmondta hogy 80eért kiveszi belõled a gyereket, különben bent marad? És mit csinál ha csak 30e adsz? Csúnyán néz majd a folyosón? Elképesztõ hogy kihasználják a kismamákat! Szerintem beszélj vele, így is úgy is másik dokit kell keresned, ha csak meg nem lágyul a szíve és ki nem veszi belõled a gyereket 30ér:) Anyám!!! 14 hetes + 18 hós
A kérdező hozzászólása: szeretnék vele beszélni errõl, csak kellemetlen.Az apa mindig jött velem a rendelésre miért nem mondja meg õ hogy: kedves doktorúr elhagytam a feleségem nem lesz pénze szülésre, mindent egyedül nagyon nehéz, ezért kérdezem hogy mit is mondjak az orvosnak.És nekem igy is lesül a bõr a képemrõl, mert én nagyon szívesen megfogadtam volna!!!!
Esetleg az édesapa nem segítene ki téged? Mégis csak az õ gyereke. Még ha a viszony meg is romlott, akkor is adhatna valamennyi pénzt, hogy nyugodtan megszülessen a közös babátok.

Vannak-e perköltségek, ha a békéltető nem jött be az Uramnak? Ki fizeti azt? Még több tárgyalás, tanuk. Nem szeretnék ügyvédet, Meg sem beszélte velem a közöst, csak úgy beadta, hátha megijedek, Nem így történt de azért költeni nem akarok rá.

Legjobb válasz: Ha neked megfelel a közös megegyezés, akkor nem kell sem ügyvéd, sem tanu, sem perköltség. Azt a férjednek kellett kifizetni, amikor beadta a válókeresetet. Ha meg tudtok egyezni, akkor nem kell többet költeni rá. Ha az elsõ tárgyalás után nincs vita, és továbbra is fenntartjátok, hogy el akartok válni, akkor már csak egy utolsó tárgyalás van és kész vége, akkor kimondják a válást. Én már majdnem egy éve váltam el, és a második tárgyalás kb. 3 percig tartott. Mi elfeleztük a költségeket. Egyébként 12.000,- Ft. illetékbélyegben, amikor beadják a keresetet. Tehát nekem 6.000 ft-ba került, és mivel mindenben megállapodtunk, nem volt ügyvéd sem és tanuk sem voltak. Üdv.

Ha neked megfelel a közös megegyezés, akkor nem kell sem ügyvéd, sem tanu, sem perköltség. Azt a férjednek kellett kifizetni, amikor beadta a válókeresetet. Ha meg tudtok egyezni, akkor nem kell többet költeni rá. Ha az elsõ tárgyalás után nincs vita, és továbbra is fenntartjátok, hogy el akartok válni, akkor már csak egy utolsó tárgyalás van és kész vége, akkor kimondják a válást. Én már majdnem egy éve váltam el, és a második tárgyalás kb. 3 percig tartott. Mi elfeleztük a költségeket. Egyébként 12.000, - Ft. illetékbélyegben, amikor beadják a keresetet. Tehát nekem 6.000 ft-ba került, és mivel mindenben megállapodtunk, nem volt ügyvéd sem és tanuk sem voltak. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Sajna a békéltetõ már megvolt, de Õ semmit nem akar adni nekem. 6 évig éltünk együtt, utánna 2 év házasság, ahol már tényleg közösen vásároltunk az Õ házára és a gyerekeire fordítottunk mindent. Nekem papíron több volt a fizum, a valóságban neki volt több. eddig még a személyes dolgaim is nála vannak, a közösbõl semmi nem jutott az én meglévõ lakásomra. Anyagilag nem tudunk megegyezni. Elmondta, hogy Õ is szeret, de el kell válnunk, adni nem akar semmit. Nem sokat szeretnék cca 500000-et, ehhez, félek, hogy még az ügyvéd is többe kerülne. Nem érzem jogosnak, hogy a 8 évi munkámért, a családja ellátásáért én ne kapjak semmit. De annyira összetartóak: 4 fia van, hogy úgyis mindent ellenem fognak tenni. Most attól kezdek félni, hoy a végén, én mint alperes fogok fizetni-perköltség- hiába monak a szavai már a békéltetõn egymásnak ellent.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!