Találatok a következő kifejezésre: Nem baj nem faj a cicim (11 db)

Bajt jelent ha nem fáj a cicim és éjszaka nem kelek fel pisilni?

4+3 hetes vagyok.törvényszer?ek ezek a tünetek és baj van ha nincsenek?

Legjobb válasz: Nem és nincs baj

Nem és nincs baj
A 7. hétig semmi tünetem sem volt! Akkor kezdtem el sûrûn pisilni... 9 hetesen elbíztam magam, hogy na itt akkor hányinger sem lesz... Hát lett! ;-) 10-15. hétig non-stop! Ne aggódj, minden rendben lesz! Csak pozitívan! Valakinek semmilyen tünete sincs! Egyébként szerintem hullámzó az is, hogy mikor van több tünet, rosszabb napok és van, amikor semmi... Nyugi!!! Még ezután jön a java! :-D
Ez a kérdés nagyon hasznos volt most számomra is, mert én meg 4+5 hetes vagyok és szintén semmi azon kívül, hogy fájdogál a hasam. Mikor mész dokihoz?
A kérdező hozzászólása: Kedden kell mennem.Hazudnék ha azt mondanám semmi tünetem nincs.Néha bele nyíllal a cicimbe és állandóan éhes vagyok:) de régebben voltam már terhes és akkor nagyon fájt a cicim és éjjel 2-3szor mentem pisilni.Ezért is remélem hogy nincs gond.Neked mikor kell menned az orvoshoz?
A klasszikus terhességi tünetek a 6-7. terhességi hét után jönnek majd, lehet, hogy fog annyira fájni még a melled meg járkálsz majd annyit pisilni, hogy visszasírod ezt az idõszakot:) Nyugi, ha már az elején ennyire stresszes vagy a semmiért akkor mi lesz késõbb? Nyugi, nyugi és nyugi:)
A kérdező hozzászólása: csak azért vagyok stresszes mert már volt 3 vetélésem :(
Én most vagyok 18 hetes és nem jártam eddig többet pisilni mint terhesség elõtt.a mellem sem fájt eddig még. Minden ember más, más tünetek lehetnek. Én pl rendkívül fáradékony vagyok, és nagyon sokáig émelyegtem
Én most fogom tölteni a héten az 5.hetet és el is megyek szerdán egybõl, mert meg akarom nézetni, hogy jó helyen tapadt e meg a többit úgyis csak a 6.héttõl fogják látni. Akinek volt vetélése az valahol normális, hogy aggódik! Azt vedd figyelembe, hogy minden terhesség más. Én nekem novemberbe volt egy vetélésem akkor a cicijeim majd le szakadtak most meg semmi, aggódtam én is miatta, de van egy nõgyógyász ismerõsünk és õ mondta, hogy ne foglalkozzak vele, hogy mi volt akkor és mi van most, de azért õszinte leszek ettõl függetlenül van bennem félsz, mert ahogy itt mindenki már nagyon vágyik arra, hogy ott legyen a szíve alatt egy pindurka.

5. hetemet töltöttem be ma, van 2 pozitív tesztem, dokinál még nem voltam. Normális hogy a cicim nem igazán fáj csak néha viszket, menzis érzéseim vannak és étvágytalan vagyok? Baj van?

Legjobb válasz: Nincs baj, ezek normális dolgok. Én az elsõ 3 hónapban 10 kg-ot fogytam, bár nemigen volt mibõl... Azért minél hamarabb menj el az orvoshoz, nem kell várni.

Nincs baj, ezek normális dolgok. Én az elsõ 3 hónapban 10 kg-ot fogytam, bár nemigen volt mibõl... Azért minél hamarabb menj el az orvoshoz, nem kell várni.
Szia! Én 5 hetes + 2 naposan voltam elõször uh-n, ott már látszott a petezsák, benne a szikhólyag:) Ha nagyon türelmetlen vagy, pár napon belül nyugodtan menj dokihoz. (Engem 6 lóval sem tudtak volna visszatartani)!Gratulálok!!!
Szia nekem is ez volt ahogy nem jött meg tesztltem és pozitív volt else mertem hinni de én annyit jártam wc-re a mindjárt megjön érzésel mert ugye attol féltem, hogy meg fog jönni de nem és már holnap leszünk 7hetesek de korán mentem én is már aznap és akkor még semmit sem látott aztán már igen.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok Neked!!!! Hát én azt terveztem hogy a jövöhéten megyek dokihoz, remélem hogy nem lesz semmi gond, ugyanis nekem pár hónapja volt már egy spontán vetélésem 5 hetesen. Ezért most nagyon izgulok. Akkor a cickóim nagyon fájtak de most csak viszket néha, és érzem õket...
Azt elfelejtettem, hogy én is félek, mert semmi tünetem nincs, egy kis mellfeszülésen kívûl. Tegnap itt nagyon aranyosak voltak, mert megnyugtattak, hogy semmi gond...
szia! ÉN tegnap elõtt voltam 5.hétben orvosnál és csak petezsákot látott. Azért legalább igazolta a terhességet. Viszont mehetek újra két hét múlva.
A kérdező hozzászólása: Még annyit hogy nagyon félek amikor érzem a hasamat hogy csak meg ne jöjjön...szaladok ki a wc-re hogy ugye nem! Ez normális?
A kérdező hozzászólása: Ha elmegyek dokihoz fog már látni valamit?
Bocsi erre kétszer nyomtam...
Jézusom mitöl fogytál tíz kilót csoda, hogy megmaradt a babád...most mennyit híztál és mennyi idõs vagy?
Dehogy van baj! Nekem pl. egyáltalán nem volt semmi tünetem, és most sincs, pedig már a 16. hétben járunk. Ha nem láttam volna már UH-n a kicsit, el sem hinném, hogy terhes vagyok, mert totál panaszmentes a terhességem. :)

9 hetes kismama vagyok és ma reggelre elmultak a tüneteim! Már nem nagyon faj a cicim és a hasam sem szurodik most! Ez baj?

Hanyingerem az nagyon ritkán van pl tegnap egesz nap volt, ma meg semmi! Ez ugye nem jelentheti hogy baj van odabenn?

Legjobb válasz: A tünetek megszûnése nem jelent bajt. Nekem is megszûnt minden tünetem a 8. héten, aztán semmi nem volt. Aztán a 16 héten jöttek vissza újra. Semmi baja nem lett a babámnak. Ha baj lenne görcsölnél, vagy véreznél. Lesz még tüneted, ne aggódj. Addig is élvezd a gondtalan terhességed. :)

A tünetek megszûnése nem jelent bajt. Nekem is megszûnt minden tünetem a 8. héten, aztán semmi nem volt. Aztán a 16 héten jöttek vissza újra. Semmi baja nem lett a babámnak. Ha baj lenne görcsölnél, vagy véreznél. Lesz még tüneted, ne aggódj. Addig is élvezd a gondtalan terhességed. :)
Semmi baj nincs! Nekem a 10. héten elmúlt minden, és nem is jött vissza. Csak szülés elõtt voltak kellemetlenségeim. ( derékfájás stb. ) Nekem akkor elmúlt az émelygés, az alhasi görcs, elmúlt a szédelgés, fejfájás, rossz száj íz, minden! Tudod, ilyenkor már kezd kialakulni a méhlepény, ami pár héten belül átveszi a hormontermelést. Ez az oka annak, hogy a tünetek csökkenek vagy múlnak.
A kérdező hozzászólása: De aranyosak vagytok! Köszi a gyors válaszokat!
Nyugi, semmi baj ! :) A hcg nagyon lassan ürül a szervezetedbõl, azaz nem egyik napról a másikra múlnak el a tünetek, még akkor sem, ha baj van. Örülj, ameddig jól vagy :) Én eléggé megszenvedek most a picivel. 6hkm
Semmi baj nincs, minden a legnagyobb rendben. Nekem a 7. héten múltak el a tüneteim, egyik napról a másikra. Azóta pár vizsgálaton túl vagyunk és szerencsére, minden rendben. Ne aggódj, veled is minden rendben van! Változó, és teljesen egyéni, terhesség-függõ, hogy kinek mikor múlnak el a tünetek, de vannak, akiknek egyáltalán nem múlik és a 9 hónap rosszullétekkel tarkítva telik. Szóval, csak nyugalom, minden okés a pocaklakóddal.
Én holnap leszek 8hetes de már 5hete folyamatosan fáj 1 nap volt mikor nem fájt.
A kérdező hozzászólása: csak az aggaszt hogy eddig tiszta kemény volt, nem bírtam a hasamra feküdni, de most két napja meg semmi...nem fáj, nem feszül.ez normális?
Nekem is volt ilyen. A hormonok játszadoznak.ha nem görcsölsz vagy nem vérzel sztem semmi gond.nyugi 34+5hkm
A kérdező hozzászólása: oké köszi
Szia! A 9. hét környékén nekem is abbamaradt a mellfeszülés, és azóta sem fájnak, a méretük is maradt az eredeti a babám pedig nagyon aktív és rendben van. Ne aggódj nincs gond amíg nincsenek erõs görcseid vagy vérzésed. 21 hkm
kedves kérdezõ! minden rendben a terhességeddel? rájöttél, hogy mi okozta a mellfeszülés elmúlását? Minden rendben volt?

Nem baj ha nem faj a cicim annyira?

9dikhetes terhes vagyok,tegnap ota nem faj annyira a cicikom erzem de nem nem annyira,ez baj?

Legjobb válasz: Nekem a dokim azt mondta, hogy addig jó amíg feszül a cici, ha kevésbé feszül, az is feszül! Ne aggódj! Bizti, hogy minden rendben van veletek! Kellemes ünneepeket! Boldog babavárást!

Nekem a dokim azt mondta, hogy addig jó amíg feszül a cici, ha kevésbé feszül, az is feszül! Ne aggódj! Bizti, hogy minden rendben van veletek! Kellemes ünneepeket! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszod, igazabol faj az oldalai, meg a bimboim is erzekenyek, csak ettol sokkal jobban fajt vagy ez csak idoszakok?
Szia! Nálam ezek csak idõszakosak. Az elején nagyon fájt, és nagyon sokat nõtt is a cicim. Voltak napok, amikor kevésbé fájt, és voltak, amikor nagyon. A második trimeszter elején nem fájt, majd a bimbók lettek egyre érzékenyebbek. Aztán még tovább nõtt a cicim, és ott jelentek meg csíkok is (máshol egyelõre még megúsztam :-) Most töltöttem a 30. hetet, most megint csak a mellbimbóim fájnak, de azok sem mindig ugyanannyira érzékenyek, van, hogy egy nap más napszakban eltérõen. Azért írtam le ezt ilyen hosszasan, hogy szerintem ez változó, és ne aggódj, ha más problémád nincs, akkor biztosan nem lehet baj! Boldog babavárást!

Baj hogyha nem érzem hogy a cicim fáj?

Már egy hete késik a mensim a teszt pozitiv, mindjárt megjön érzésem van és puffadt is a hsam viszont a cicimen semmi változás!Félek hogy nem-e baj lehete ez!

Legjobb válasz: Én sem éreztem hogy fájna, feszülne a cicim, csak a te tüneteidet tapasztaltam. És a lánykám már 2 éves. Tehát nem kell minden tünetet mindenkinek produkálnia. Sõt, van aki semmit sem vesz észre, és még menstruál is. Gratula a babóhoz!

Én sem éreztem hogy fájna, feszülne a cicim, csak a te tüneteidet tapasztaltam. És a lánykám már 2 éves. Tehát nem kell minden tünetet mindenkinek produkálnia. Sõt, van aki semmit sem vesz észre, és még menstruál is. Gratula a babóhoz!
Szia, A mellfeszülés, egy LEHETSÉGES tünete a terhességnek, semmi baj nincs ha neked még nem fáj, inkább örülj neki, majd nemsokára rájössz, miért mondom. Mindenkinek máshogy reagál a teste a picikére, ezzel semmi baj sincsen... Minden tünet fokozatosan jön elõ... Ha esetleg meguszod az elsõ 3hónapot minden kínzó tünet nélkül, nem jelent semmit... Attól még terhes vagy:)
orulj neki, ahany kismama, annyi terhesség :D nem kell minden tunetet produkalnod! en sajnos a nagykonyv szerint minden tunetet produkaltam a linea negra kivetelevel, a ferjem szokott is cukkolni, hogy pl elolvastam, hogy a 14. het korul orrverzes elofordulhat, es 14 hetesen es par naposan elindultak az orrverzesek. szerinte hipohonder vagyok, de ilyet nem lehet direkt csinalni szerintem :)
Szia! Én is pont igy vagyok és próbálok nem aggodni. Nekem már 2 hete késik van két pozitív tesztem de csak kedden megyek uh-ra. Engem is ez aggaszt a legjobban hogy a melleimen nem érzek szinte semmit pedig az elõzõ terhességemnél ilyenkor már majd leszakadtak és nagyot nõttek is. Igaz akkor sajnos elvetéltem. Reménykedem hogy ettõl minden rendben és majd érzek késõbb valamit.
A kérdező hozzászólása: Hát én is reménykedem, bár már tegnap este mintha éreztem volna valamit, olyan nehézséget bár nem vettem észre hogy nõt volna.Sajna nekem nem azok a fantasztikus nagy , , dudáim·" vannak :) de remélem majd azok lesznek.Én arra is gondloltam hogy nekem minden mensi elõtt nagyon érzékeny volt a cicim és lehet hogy most akkor nem lesznek azok.
Ha üvegbõl adod neki, akkor esélyes egy cumizavar.
Ha nem szívja ki az összes tejet, az azért lehet, mert jóllakott; ne erõltesd!Ne csodálkozz, ha azt már nem akarja megenni.Inkább fagyaszd le, hidd el jól fog az még jönni. :) Pici a babád?Mert akkor teljesen normális ez az állapot, hiszen nem állt be a kereslet-kínálat egyensúlya.
A kérdező hozzászólása: 22-én lesz 2hónapos eddig szépen evett most meg szopizik picit majd elkezd sírni
ha tulsagosan tele van a melled, lehet pont azert nem jon a tej, vagy tul gyorsan jon, o meg nem gyozi nyelni, vagy tul kemeny a bimboudvar. Szopizas elott fejj le kezzel, hogy puhabb legyen a cici, es utanna tedd mellre. Probald meg hatha igy jobban fog tudni szopizni. ha viszont faj mert annyira tele van, akkor mindenkeppen fejd le addig, amig megszunik a feszulo erzes, nehogy begyulladjon. Esetleg meg az eszembe jutott, hogy jon minden lyukbol a tej? Mert egyszer nekem olyan volt, hogy eldugult a tejcsatorna. Nagyon tele volt a mellem, de egy helyen nem jott belole, o meg hiaba szivta. Amit lattam, hogy a bimbon volt egy feher nagyon pici holyag. Ezt eppen csak meg kellett bokni tuvel, es mar spriccelt a tej.
Ki vagyok már ettõl a cumizavar témától!!!Gondolom ha valaki cumisüvegbõl akarja etetni a babáját az késõbb is abból fogja.És aki tápszert ad babájának??
Az én fiam 2 hónapig cumisüvegbõl kapott pótlást, mert nem volt elég tejem.Egyik napról a másikra nem kérte a cumisüveget.Mai napig szopizik 11 hónapos.
Én vegyesen ettem, cici és cumisüveg, tápszer.Eddig még nem reklamált.6hetes anyuka
Nem minden baba érzékeny rá, de aki igen, annál komoly gondot okozhat. A kérdezõ nem írta le egyértelmûen, hogy jelenleg szoptat-e ill. szeretne-e még késõbb is, de ha igen, akkor meg kellene fontolni az üveg további használatát, mert befolyásolhatja a szoptatás folytatását.
lehet, hogy rühes, vagy valami belsõ élõsködõ, sok minden lehet:( 22L
Gombafertõzés lesz az. Állatpatikában vegyél neki rá fürdetõszert, és fürdesd meg. Ágyba ne engedjétek addig be, mert ez emberre is fertõzõ.
Lehet gomba is. Az orvosnál ragaszkodj a laborvizsgálathoz. Ha megállapítják, mi a baj, azonnal megfelelõ kezelést kaphat.
Rapakózik sokat, vagy többet nyalogatja a hátát?
Jav: kaparózik :-)
A kérdező hozzászólása: igen mostanába sokkal többet vakarózik:(
http://www.haziallat.hu/macska/betegseg-gyogyitas/macska-der.. Ha a tünetek megegyeznek a fentebb szirtakikkal, akkor orvoshoz kell vinni. Amennyiben a bõr sima és nincs elváltozás rajta, akkor lehet, hogy csak vitaminhiánytól van. Tápanyagokban értékesebb kosztot kell adni neki.

A jobb cicimen a mellbimbóm vége lila. Normális? Sokat fejem. De nem fáj. Nem baj hogy ilyen?

Volt másnak is ilyen? Elmúlik?

Legjobb válasz: Igen, normális! Nekem is volt ilyen, azt hiszem, nekem is a sok szopcsitól + fejéstõl.

Igen, normális! Nekem is volt ilyen, azt hiszem, nekem is a sok szopcsitól + fejéstõl.
A kérdező hozzászólása: Ah, akkor jó! :) Köszi!

Kb.5 hetes terhes vagyok, és az baj e ha eddig feszült a cicim de már egyáltalán nem fáj. Semmi tünetem nincs. Normális ez?

Legjobb válasz: Akár lehet normális is. Sajnos nekem, amikor elhalt a terhességem, akkor kezdtek enyhülni a tünetek, de ezt csak utólag tudtam meg, hogy ezért volt. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy neked is, de menj el dokihoz, az a tuti!

Akár lehet normális is. Sajnos nekem, amikor elhalt a terhességem, akkor kezdtek enyhülni a tünetek, de ezt csak utólag tudtam meg, hogy ezért volt. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy neked is, de menj el dokihoz, az a tuti!
Nekem se volt semmi bajom a 7-8. hétig, aztán volt minden a hányingertõl a álomkórig.....Egész a 17.hétig tartott, úgyhogy addig örülj amíg nincs bajod!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!