Találatok a következő kifejezésre: Nem baj nem faj a (425 db)

A terhesség 10 hetében nem baj ha fáj a hátam/derekam?

Lahet az a baj hgy ma sokat ültem de nagyon fáj...

Legjobb válasz: Nekem nem baj.

Nekem nem baj.
Nekem is fáj én is tíz hetes vagyok....de a mellem jobban...

Ha első szülésemnél császár volt, és alig volt "bajom" - nem fájt a seb, fél nap múlva már simán mászkáltam - akkor a 2. ik császárnál is ugyanilyen lesz?

Vagy el?fordulhat, hogy az els?vel ellentétben nagyon fog fájni a seb, nem bírok felkelni stb? van valakinek ilyen tapasztalata?

Legjobb válasz: Nekem még csak egy van, császárral szültem. Én is nagyon jól voltam utána. Viszont a szobában volt egy 3. császáros anyuka,aki mondta,hogy az elsõnél még õ is így volt, de a 2.-nál már nagyon nem!:)

Nekem még csak egy van, császárral szültem. Én is nagyon jól voltam utána. Viszont a szobában volt egy 3. császáros anyuka, aki mondta, hogy az elsõnél még õ is így volt, de a 2.-nál már nagyon nem!:)
Nekem az elsõ császár fájt jobban. A második után nem volt semmi problémám, szinte mondhatom, hogy ha nem tuom, hogy vágtak, akkor azt hiszem, hogy egy erõsebb izomláz van alul a hasamban. Szóval szerintem igen, simán lehet, hogy a második is ilyen lesz. Sõt.
Két császárom volt, mindkettõbõl sitty-sutty felépültem :) Biztos a másokik szülésed is ilyen lesz!
*második
Nekem is ilyen könnyû volt az elsõ. A második meg szörnyû. Ha rá gondolok is a hideg ráz s sírhatnékom lesz.:((
Nekem a másodiknál sem volt problémám, nagyon gyorsan felépültem.

-Még zárt üveges bébiételeket a hűtőben tároljátok? -6 hós kisfiúbaba a kukiját/herécskéjét markolássza ahányszor csak szabadon van. Ez nem baj? Nem fájdul meg neki? -MAM 3-as szívóka üvegre, tejhez jó ez 6 hós babának?

Legjobb válasz: A kukival kapcsolatban tudok neked valaszolni. A kisfiam 7 honapos es kb. 1 honapja ugyan ezt csinalja. Ahogy a pelus lekerul mar markolassza is. Furdesnel meg semmi sem erdekesebb mint a kuki markolaszas. En megkerdeztem a vedonotol es nem gond. Most eppen ezt fedeztek fel es erdekes nekik, hogy ott van valami. Nallunk csak az a gond, hogy neha annyira markolassza, hogy a kuki (tovenel) es a herezacsko kozott neha megserul a bor es lesz egy kis repedes. Ezt mindig bekenem furdes utan sudocremmel es masnapra mar elmulik. Ezt azert figyeld meg, hogy a markolaszastol nem-e serul ott neki neha. De egyeb gond nincs vele ne aggodj. Szereintem rengeteg baba csinalja. Nallunk ezelott a fule volt a meno aztan jott a kuki. :)

A kukival kapcsolatban tudok neked valaszolni. A kisfiam 7 honapos es kb. 1 honapja ugyan ezt csinalja. Ahogy a pelus lekerul mar markolassza is. Furdesnel meg semmi sem erdekesebb mint a kuki markolaszas. En megkerdeztem a vedonotol es nem gond. Most eppen ezt fedeztek fel es erdekes nekik, hogy ott van valami. Nallunk csak az a gond, hogy neha annyira markolassza, hogy a kuki (tovenel) es a herezacsko kozott neha megserul a bor es lesz egy kis repedes. Ezt mindig bekenem furdes utan sudocremmel es masnapra mar elmulik. Ezt azert figyeld meg, hogy a markolaszastol nem-e serul ott neki neha. De egyeb gond nincs vele ne aggodj. Szereintem rengeteg baba csinalja. Nallunk ezelott a fule volt a meno aztan jott a kuki. :)
Üveg: a szupermarketekben is rendesen csak a polcon vannak, sosem hûtik sehol. nem is kell. nálunk is szekrényben vannak mindig Cumi: az ún. 3 cseppes MAM etetõcumi fej 4 hós kortól adható. kukiügyben nem vok jártas, lányaim vannak.
A kukija miatt ne aggódj, mert ez teljesen természetes. A kislányok is fogdossák a puncijukat.
A zárt üvegûeket spájzban tárolom. A kisfiad valószínû most fedezi fel a kukiját, majd húzgálni is fogja, ne aggódj, teljesen normális! Nálunk is ez volt, és az apukája szerint ez lesz már élete végéig.:) )) Ne aggódj, ez így természetes.
1. a kamra polcon vannak a bontatlan bébiételek. Ha felbontottuk, és nem fogyott el, akkor van hûtõben. 2. nem tudom, az én fiam 7 hónapos, de még nem kapott rá erre 3. szintén nem tudom, mert nem ismeri a babám a cumisüveget
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :-)
Amit nem bontottam fel bébiételeket a hûtõ tetején pihennek, ha felbontom, megy be a hûtõben az üvegen jelzett napig. Kisfiam 8 hónaposan fedezte fel a kukiját, korábban olvastam már róla, hogy ez természetes, és azt is, hogy nem szabad tiltani neki, mert az késõbb gondokat okozhat. Igaz most nekem okoz gondot, sosem tudom elég gyorsan megtörölgetni a kukacot, hogy õ már ne húzkodja. Még le sem kerül a pelus, de már meg is van. Általában valami kedvencet adok ilyenkor a kezébe, most a sláger a neogranormonos kenõcs, bár azt is utálom, mert a szúrós sarkával meg a szájában matat... Aventet használunk, abból is 2-est.
1. Én a spájzban tartom, semmi baja nem lehet. 2. Mi is 6 hósak vagyunk, de eddig még nem tapasztaltam ilyet. 3. Én már kipróbáltam a MAM 3-as szívókát 4 hós korában, de nem tudott vele inni, mert annyira jött belõle a tápszer. Most fogunk 2-es tápszerre váltani, és mivel az állítólag sûrûbb, akkor újra megpróbálom. Tejhez biztos, hogy nem jó, mert ömlik belõle.

Az bajt jelenthet, ha nekem nem fáj a hasam ha menstruálok? Oké néha én is érzem, de még sohasem kellett fájdalomcsillapítót bevennem? 18L

Legjobb válasz: már miért lenne baj? Nem mindenkinek fáj ugyanannyire, nekem se szokott szinte egyáltalán fájni

már miért lenne baj? Nem mindenkinek fáj ugyanannyire, nekem se szokott szinte egyáltalán fájni
Ez egy nagyon nagy áldás, egyáltalán nem baj.Nekem sem szokott fájni és addig nem is fogtam fel, hogy milyen szerencsés vagyok ezzel kapcsolatban míg egyszer felfáztam és rá egy napra megjött, na akkor szörnyen fájt és azt hittem megõrülök.Elképzeltem milyen rossz, aki minden egyes alkalommal ezt érzi.Úgyhogy örülj neki!
Ezért nagy baromság, hogy a már menstruáló lányok elõre ijesztgetik azokat, akiknek még nem jött meg! Le kéne errõl már szokni! Amint már többször is kiderült, nem mindenkit visel meg a menstruáció.
Szerencsés vagy! Nekem borzalmas kínokat okoz kb 3-4 napig, görcsoldó, hasfogó, hányingerre vmi. No és volt olyan h 13szor hánytam, annyira görcsölt. Nem kívánom senkinek. Orvosok szerint szélsõséges eset, de ez is normális így.
nem baj, inkább jó, örülj neki. nekem nagyon fáj, egyszer olyan volt mintha késsel szúrkálnának , néha meg semmi bajom.
Áldanék mindent és mindenkit ha nekem sem fájna! Ez egyátalán nem baj, nem mindenkinek fáj. Én halott vagyok mikor menstruálok, alig bírom ki, gyógyszer nélkül biztos nem élném túla azt a fájdalmat! 18/L

Mi lehet a bajom? Nagyon fáj a derekam vagy a vesém nem is tudom, féj a hasam alja is, meg egyuttlétkor is fáj belül, néha belül olyan égö érzést tapasztalok! Sürün járok wc re is!

fájhat a vesénk ha fel vagyunk fázva

Legjobb válasz: Ha már a vese fáj, akkor ott vesegyulladás vagy vesemedencegyulladás is lehet a baj! Menj orvoshoz, mindenképpen! Nem játék!

Ha már a vese fáj, akkor ott vesegyulladás vagy vesemedencegyulladás is lehet a baj! Menj orvoshoz, mindenképpen! Nem játék!
Ha ennyi minden fáj és ennyire sok helyzetben, akkor minek nem mész már el orvoshoz!?

Eltört a 9-es és 10-es bordám .3 napig benn tartottak a korházban mert folyadék volt a mellemben. Minden rendben volt az új röntgenen hazaengedtek . De nem fájnak a bordám baj ez?

Eltört a 9-es és 10-es bordám .3 napig benn tartottak a korházban mert folyadék volt a mellemben. Minden rendben volt az új röntgenen hazaengedtek . Viszont nekem nem fáj úgy a borda törés mint ahogy leirták nem jajgatok meg semmi sem az ásitás kellemetlen érzés inkább. a levegő vétel is tökéletesen megy kicsit szorul inkább de kapok normálisan levegőt. Ugye ez nem baj hogy nem fáj meg ilyenek? Nincs kedvem vissza feküdni megint a korházba. Aki járt hasonló cipőben irhatna!

Legjobb válasz: Nem, nem baj, ha nem fáj. :) Örülj neki. Az sem mindegy, hogy melyik részén tört el, nem csak önmagában az, hogy törött e.

Nem, nem baj, ha nem fáj. :) Örülj neki. Az sem mindegy, hogy melyik részén tört el, nem csak önmagában az, hogy törött e.
Örülj neki! Ezt azt jelenti, hogy nem olyan súlyos!

Bajt jelent ha nem fáj a cicim és éjszaka nem kelek fel pisilni?

4+3 hetes vagyok.törvényszer?ek ezek a tünetek és baj van ha nincsenek?

Legjobb válasz: Nem és nincs baj

Nem és nincs baj
A 7. hétig semmi tünetem sem volt! Akkor kezdtem el sûrûn pisilni... 9 hetesen elbíztam magam, hogy na itt akkor hányinger sem lesz... Hát lett! ;-) 10-15. hétig non-stop! Ne aggódj, minden rendben lesz! Csak pozitívan! Valakinek semmilyen tünete sincs! Egyébként szerintem hullámzó az is, hogy mikor van több tünet, rosszabb napok és van, amikor semmi... Nyugi!!! Még ezután jön a java! :-D
Ez a kérdés nagyon hasznos volt most számomra is, mert én meg 4+5 hetes vagyok és szintén semmi azon kívül, hogy fájdogál a hasam. Mikor mész dokihoz?
A kérdező hozzászólása: Kedden kell mennem.Hazudnék ha azt mondanám semmi tünetem nincs.Néha bele nyíllal a cicimbe és állandóan éhes vagyok:) de régebben voltam már terhes és akkor nagyon fájt a cicim és éjjel 2-3szor mentem pisilni.Ezért is remélem hogy nincs gond.Neked mikor kell menned az orvoshoz?
A klasszikus terhességi tünetek a 6-7. terhességi hét után jönnek majd, lehet, hogy fog annyira fájni még a melled meg járkálsz majd annyit pisilni, hogy visszasírod ezt az idõszakot:) Nyugi, ha már az elején ennyire stresszes vagy a semmiért akkor mi lesz késõbb? Nyugi, nyugi és nyugi:)
A kérdező hozzászólása: csak azért vagyok stresszes mert már volt 3 vetélésem :(
Én most vagyok 18 hetes és nem jártam eddig többet pisilni mint terhesség elõtt.a mellem sem fájt eddig még. Minden ember más, más tünetek lehetnek. Én pl rendkívül fáradékony vagyok, és nagyon sokáig émelyegtem
Én most fogom tölteni a héten az 5.hetet és el is megyek szerdán egybõl, mert meg akarom nézetni, hogy jó helyen tapadt e meg a többit úgyis csak a 6.héttõl fogják látni. Akinek volt vetélése az valahol normális, hogy aggódik! Azt vedd figyelembe, hogy minden terhesség más. Én nekem novemberbe volt egy vetélésem akkor a cicijeim majd le szakadtak most meg semmi, aggódtam én is miatta, de van egy nõgyógyász ismerõsünk és õ mondta, hogy ne foglalkozzak vele, hogy mi volt akkor és mi van most, de azért õszinte leszek ettõl függetlenül van bennem félsz, mert ahogy itt mindenki már nagyon vágyik arra, hogy ott legyen a szíve alatt egy pindurka.

Nem fáj a mellem. Ugye nincs baj?

Sziasztok! Ugye normális, hogy nem állandóan fájnak a melleim, hanem pár órán keresztül egyáltalán nem fájnak?

Legjobb válasz: Szia!!Én meg 4+5vagyok ma:))és nekem sem fájnak állandóan a ciciim..derekam inkább meg a hasam feszül és úgy fel vagyok puffadva:SNeked még milyen tüneteid vannak??

Szia!!Én meg 4+5vagyok ma:) )és nekem sem fájnak állandóan a ciciim..derekam inkább meg a hasam feszül és úgy fel vagyok puffadva:SNeked még milyen tüneteid vannak??
Nekem is elsõ baba:) (dec31-én kellett volna megjönnie)Kedden voltam, de még nem látott semmit csak megvastagodott méhnyálkahártyát, úgyhogy azt mondta jövõ kedden menjek vissza Uh-ra és akkor már látni lehet(Hát remélem is)Nekem is hidegrázásom van néha, amúgy meg hõhullámaim, néha szurkál a hasam, de a derekam sokat fáj.:Shétfõn úgy szédültem, hogy nem tudtam felülni, felállni..Amúgy meg nagyon parázok úgy minden miatt hogy minden simán menjek meg félek is.Amúgy Te hány éves vagy??
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) Akkor nem aggódok emiatt :)
anno nekem sem fájt a mellem. nyugi, és örülj hogy nem fáj :)
Nekem meg egyáltalán nem fájnak, csak a hasam.
A kérdező hozzászólása: Hidegrázás, a hasam szokott néha fájni + tegnap megszédültem. Más tünetem nincs még. Mikor mész orvoshoz? Legszívesebben én már ma mennék :) (elsõ baba)
elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: 27 vagyok és én is rettenetesen parázok :) de gondolom ez ezzel jár :) Húúú akkor neked jó sok tüneted van, nekem a szédülés azért nem volt annyira durva. Az étvágyam jobb még mondjuk a szokásosnál. Te hány éves vagy?
Hát nekem is elég nagy az étvágyam..egész nap éhes vagyok..Én 24 éves vagyok.Addig tuti parázni fogok amíg nem látom..meg mindig attól félek hogy valami baj lesz:S Nem tudom hogy nyugtathatnám meg magam..:S
gyeretek anyatanyára 2011 es szeptemberi babák:) ) gyülekezünk szépen, aztán ott lehet parázni:) )
én már ott vagyok..és parázok:) )))))
Velem is ez van... Nem tudom miért lehet... De én már beletörõdtem, ez van és kész...
Szia.A rosszszájszagot a szájban lévö baktériumok okozzák.A torkod valószínüleg aze´rt fáj, mert nyitott szájjal alszol, és kiszárad atorkod.A rossz szájszag lehet rossz fogtól, vagy utalhat valamilyen enyhe szervi(gyomor)problémára.
Torokfájást okozhat az is, hogy nagyon alacsony a levegõ páratartalma, túl jól zárnak a nyílászárók (ez a mai hiperszuper hõszigetelõ nyílászárók átka). A szájszag meg: lsd. elõttem szóló. De megjegyzem, nincs olyan ember, akinek nincs reggel, ébredéskor szájszaga. :)
Ez teljesen rendben van.Szerintem senki sem kel föl mentolos lehelettel.Ha pedig csak reggel fordulk elõ akkor igazán nincs miért aggódnod.
a torkod fájhat a horkolástól is.
Velem is ez van. (Nem a horkolástól, az tuti.:) )

15 hetesen egy hevesebb szeretkezésből lehet baj? Nem fájt, nem fáj semmim most sem, nem vérzek, semmi. Amúhy melyik póz a biztonságosabb? Misszionárius, kutya vagy a lovagló?

Legjobb válasz: Ha nem tiltja az orvosod, akkor simán belefér bármelyik, amelyik neked kényelmesebb. Nekem például a hormonváltozások miatt szinte mindennap kell a szex. Az elején nem kívántam, de egy ideje nagyon. És semmi baja a babának, sõt a doki szerint a boldogsághormon még jót is tesz neki (hiszen ez szabadul fel szeretkezés közben, pláne, ha orgazmusod is van). Nekünk a szexuális életünk valósággal fellendült, a férjem szerint nagyon izgató vagyok, amikor rágerjedek. És persze nekem nem tud ellenállni. Szép napokat nektek!

Ha nem tiltja az orvosod, akkor simán belefér bármelyik, amelyik neked kényelmesebb. Nekem például a hormonváltozások miatt szinte mindennap kell a szex. Az elején nem kívántam, de egy ideje nagyon. És semmi baja a babának, sõt a doki szerint a boldogsághormon még jót is tesz neki (hiszen ez szabadul fel szeretkezés közben, pláne, ha orgazmusod is van). Nekünk a szexuális életünk valósággal fellendült, a férjem szerint nagyon izgató vagyok, amikor rágerjedek. És persze nekem nem tud ellenállni. Szép napokat nektek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!