Találatok a következő kifejezésre: Nem baj nem faj (453 db)

-Még zárt üveges bébiételeket a hűtőben tároljátok? -6 hós kisfiúbaba a kukiját/herécskéjét markolássza ahányszor csak szabadon van. Ez nem baj? Nem fájdul meg neki? -MAM 3-as szívóka üvegre, tejhez jó ez 6 hós babának?

Legjobb válasz: A kukival kapcsolatban tudok neked valaszolni. A kisfiam 7 honapos es kb. 1 honapja ugyan ezt csinalja. Ahogy a pelus lekerul mar markolassza is. Furdesnel meg semmi sem erdekesebb mint a kuki markolaszas. En megkerdeztem a vedonotol es nem gond. Most eppen ezt fedeztek fel es erdekes nekik, hogy ott van valami. Nallunk csak az a gond, hogy neha annyira markolassza, hogy a kuki (tovenel) es a herezacsko kozott neha megserul a bor es lesz egy kis repedes. Ezt mindig bekenem furdes utan sudocremmel es masnapra mar elmulik. Ezt azert figyeld meg, hogy a markolaszastol nem-e serul ott neki neha. De egyeb gond nincs vele ne aggodj. Szereintem rengeteg baba csinalja. Nallunk ezelott a fule volt a meno aztan jott a kuki. :)

A kukival kapcsolatban tudok neked valaszolni. A kisfiam 7 honapos es kb. 1 honapja ugyan ezt csinalja. Ahogy a pelus lekerul mar markolassza is. Furdesnel meg semmi sem erdekesebb mint a kuki markolaszas. En megkerdeztem a vedonotol es nem gond. Most eppen ezt fedeztek fel es erdekes nekik, hogy ott van valami. Nallunk csak az a gond, hogy neha annyira markolassza, hogy a kuki (tovenel) es a herezacsko kozott neha megserul a bor es lesz egy kis repedes. Ezt mindig bekenem furdes utan sudocremmel es masnapra mar elmulik. Ezt azert figyeld meg, hogy a markolaszastol nem-e serul ott neki neha. De egyeb gond nincs vele ne aggodj. Szereintem rengeteg baba csinalja. Nallunk ezelott a fule volt a meno aztan jott a kuki. :)
Üveg: a szupermarketekben is rendesen csak a polcon vannak, sosem hûtik sehol. nem is kell. nálunk is szekrényben vannak mindig Cumi: az ún. 3 cseppes MAM etetõcumi fej 4 hós kortól adható. kukiügyben nem vok jártas, lányaim vannak.
A kukija miatt ne aggódj, mert ez teljesen természetes. A kislányok is fogdossák a puncijukat.
A zárt üvegûeket spájzban tárolom. A kisfiad valószínû most fedezi fel a kukiját, majd húzgálni is fogja, ne aggódj, teljesen normális! Nálunk is ez volt, és az apukája szerint ez lesz már élete végéig.:) )) Ne aggódj, ez így természetes.
1. a kamra polcon vannak a bontatlan bébiételek. Ha felbontottuk, és nem fogyott el, akkor van hûtõben. 2. nem tudom, az én fiam 7 hónapos, de még nem kapott rá erre 3. szintén nem tudom, mert nem ismeri a babám a cumisüveget
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :-)
Amit nem bontottam fel bébiételeket a hûtõ tetején pihennek, ha felbontom, megy be a hûtõben az üvegen jelzett napig. Kisfiam 8 hónaposan fedezte fel a kukiját, korábban olvastam már róla, hogy ez természetes, és azt is, hogy nem szabad tiltani neki, mert az késõbb gondokat okozhat. Igaz most nekem okoz gondot, sosem tudom elég gyorsan megtörölgetni a kukacot, hogy õ már ne húzkodja. Még le sem kerül a pelus, de már meg is van. Általában valami kedvencet adok ilyenkor a kezébe, most a sláger a neogranormonos kenõcs, bár azt is utálom, mert a szúrós sarkával meg a szájában matat... Aventet használunk, abból is 2-est.
1. Én a spájzban tartom, semmi baja nem lehet. 2. Mi is 6 hósak vagyunk, de eddig még nem tapasztaltam ilyet. 3. Én már kipróbáltam a MAM 3-as szívókát 4 hós korában, de nem tudott vele inni, mert annyira jött belõle a tápszer. Most fogunk 2-es tápszerre váltani, és mivel az állítólag sûrûbb, akkor újra megpróbálom. Tejhez biztos, hogy nem jó, mert ömlik belõle.

15 hetesen egy hevesebb szeretkezésből lehet baj? Nem fájt, nem fáj semmim most sem, nem vérzek, semmi. Amúhy melyik póz a biztonságosabb? Misszionárius, kutya vagy a lovagló?

Legjobb válasz: Ha nem tiltja az orvosod, akkor simán belefér bármelyik, amelyik neked kényelmesebb. Nekem például a hormonváltozások miatt szinte mindennap kell a szex. Az elején nem kívántam, de egy ideje nagyon. És semmi baja a babának, sõt a doki szerint a boldogsághormon még jót is tesz neki (hiszen ez szabadul fel szeretkezés közben, pláne, ha orgazmusod is van). Nekünk a szexuális életünk valósággal fellendült, a férjem szerint nagyon izgató vagyok, amikor rágerjedek. És persze nekem nem tud ellenállni. Szép napokat nektek!

Ha nem tiltja az orvosod, akkor simán belefér bármelyik, amelyik neked kényelmesebb. Nekem például a hormonváltozások miatt szinte mindennap kell a szex. Az elején nem kívántam, de egy ideje nagyon. És semmi baja a babának, sõt a doki szerint a boldogsághormon még jót is tesz neki (hiszen ez szabadul fel szeretkezés közben, pláne, ha orgazmusod is van). Nekünk a szexuális életünk valósággal fellendült, a férjem szerint nagyon izgató vagyok, amikor rágerjedek. És persze nekem nem tud ellenállni. Szép napokat nektek!

Tegnap este rettenetesen fájt a derekam, pedig még csak 13 hetes vagyok. Ez nem baj? (sose fájt még ennyire)

Vagy esetleg lehet attól,hogy elötte való este kocsival utaztam 500km-t?

Legjobb válasz: Szia!A derékfájás bármitõl lehet igy babósan....Nekem is volt és nekem a gyógyszertáros néni egy gyógynövényes krémet ajánlott amit nyugodt szívvel használhatok.Rozmaring krém.Nem egy õrült nagy összeg nincs 400Ft és nekem nagyon bejött!Egy próbát megér!Jobbulást!

Szia!A derékfájás bármitõl lehet igy babósan....Nekem is volt és nekem a gyógyszertáros néni egy gyógynövényes krémet ajánlott amit nyugodt szívvel használhatok.Rozmaring krém.Nem egy õrült nagy összeg nincs 400Ft és nekem nagyon bejött!Egy próbát megér!Jobbulást!

A terhesség 10 hetében nem baj ha fáj a hátam/derekam?

Lahet az a baj hgy ma sokat ültem de nagyon fáj...

Legjobb válasz: Nekem nem baj.

Nekem nem baj.
Nekem is fáj én is tíz hetes vagyok....de a mellem jobban...

Ha első szülésemnél császár volt, és alig volt "bajom" - nem fájt a seb, fél nap múlva már simán mászkáltam - akkor a 2. ik császárnál is ugyanilyen lesz?

Vagy el?fordulhat, hogy az els?vel ellentétben nagyon fog fájni a seb, nem bírok felkelni stb? van valakinek ilyen tapasztalata?

Legjobb válasz: Nekem még csak egy van, császárral szültem. Én is nagyon jól voltam utána. Viszont a szobában volt egy 3. császáros anyuka,aki mondta,hogy az elsõnél még õ is így volt, de a 2.-nál már nagyon nem!:)

Nekem még csak egy van, császárral szültem. Én is nagyon jól voltam utána. Viszont a szobában volt egy 3. császáros anyuka, aki mondta, hogy az elsõnél még õ is így volt, de a 2.-nál már nagyon nem!:)
Nekem az elsõ császár fájt jobban. A második után nem volt semmi problémám, szinte mondhatom, hogy ha nem tuom, hogy vágtak, akkor azt hiszem, hogy egy erõsebb izomláz van alul a hasamban. Szóval szerintem igen, simán lehet, hogy a második is ilyen lesz. Sõt.
Két császárom volt, mindkettõbõl sitty-sutty felépültem :) Biztos a másokik szülésed is ilyen lesz!
*második
Nekem is ilyen könnyû volt az elsõ. A második meg szörnyû. Ha rá gondolok is a hideg ráz s sírhatnékom lesz.:((
Nekem a másodiknál sem volt problémám, nagyon gyorsan felépültem.
Valószínû hogy az étkezéssel van összefüggésben(puffadás, pukizás nincs?).
A kérdező hozzászólása: Szellentés is többszöri a megszokottnál .
Amig normál állagu a székleted biztos hogy nincs baj, viszont ha hasmenéssé fajul valószínû ételallergia lehet a baj, valamitõl gyors lett az anyagcseréd.Figyeld hogy mit eszel, és ne egyél össze-vissza hülyeségeket.
A kérdező hozzászólása: Értem , hasmenés nincs. Viszont ez a gyakori széklet ürítés elég kellemetlen .

Ki tudom tapintani a nyakamon a kis nyirokcsomókat. Nem nagyok, nem fájnak. Lehetséges hogy nincs bajom csak egyszerűen így lehet őket érezni?

Nagyon fáj a hátam, mert egész nap ülök és így a nyakam is. Ezért kezdtem el masszírozni, de közben észrevettem hogy az ujjammal érzem a kis csomókat. Ez normális?

Legjobb válasz: Nekem is van sok kisebb-nagyobb, 3 éve vettem észre õket, mert hasogattak. Ultrahangon megnézték õket, ennyi. Azt mondták,ha meg voltam fázva, akkor kijöhettek és nem mentek vissza, szokott ilyen lenni. De olvastam olyat, hogyha rejtett gyulladás van a testben, azt is jelezhetik - vagy ha fejen van valami probléma (pl. fogak, agy). Szóval én nem tudom eldönteni, ez mennyire természetes..

Nekem is van sok kisebb-nagyobb, 3 éve vettem észre õket, mert hasogattak. Ultrahangon megnézték õket, ennyi. Azt mondták, ha meg voltam fázva, akkor kijöhettek és nem mentek vissza, szokott ilyen lenni. De olvastam olyat, hogyha rejtett gyulladás van a testben, azt is jelezhetik - vagy ha fejen van valami probléma (pl. fogak, agy). Szóval én nem tudom eldönteni, ez mennyire természetes..
a nyaki nyirokcsomók, más néven a garat és a torok mandula.... hacsak nem vették ki a manduláidat, még szép hogy érzed...

6 hetes vagyok és ma tapasztaltam halvany barnás folyast, baj van? (hasam nem faj).

Legjobb válasz: Az jó ha nem fáj a hasad, de mindenképp menj el orvoshoz, lehet,hogy semmi baj, de nekem a cukorbetegséget jelezte, és sajnos elhalt a babám és nekem sem fájt a hasam, de mondom lehet semmi baj, mert utána a fiamnál is ez volt és gyönyörû egészséges lett:)!!!!:)lehet hormonális stb...de figyelemre méltó!

Az jó ha nem fáj a hasad, de mindenképp menj el orvoshoz, lehet, hogy semmi baj, de nekem a cukorbetegséget jelezte, és sajnos elhalt a babám és nekem sem fájt a hasam, de mondom lehet semmi baj, mert utána a fiamnál is ez volt és gyönyörû egészséges lett:) !!!!:) lehet hormonális stb...de figyelemre méltó!
Feltétlen menj orvoshoz. Nekem kétszer is volt barnázás, mindkettõ vetéléssel végzõdött. Kapsz rá gyógyszert. Legyen sok szerencséd!
mindenképp doki! reméljük minden rendben és semmi komoly. lehet, hogy kapsz rá gyógyszert. sok pihenés, kíméld magad, de minél elõbb lásson orvos!
Ne izgulj! A harmadik babánkat várjuk, és ez a terhességem barnázással indult. Lehet hormoningadozás az oka, de az is, hogy késõn kezdett beágyazódni. Rögtön mentem a dokimhoz, aki Utrogestant írt fel. Az 5-tõl a 12. hétig szedtem. A második gyógyszeres napon elmúlt a barna folyás. Ne gondolj a legrosszabbra! Az egyik barátnõm a 16. hétig barnázott, már nagy lánya van! 22 hetes kismama
Velem is ugyanez volt + görcsölés az elejétõl kezdve. Elõször pár napig iszonyú halvány barnázás, majd egy napig erõs barna folyás. Rájöttem késõbb, hogy túlhajszoltam magam, pedig már oda kell figyelni. Kaptam Utrogestan-t, Magne B6-ot és Rutascorbint szedek. Egy hétig táppénzen voltam, sokat jelentett. Mindenképp menj el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat, voltam orvosnál, hál'istennek minden rendben, csak sokat kell pihennem, túltakaritottam tegnap magam. Szép napot mindenkinek.
Örülök neki, hogy csak errõl volt szó, ez engem is megerõsített az elméletemben :)

Az baj ha fáj amikor a barátom beteszi nekem? Utána már nem fáj. és már több hónapja csináljuk de az eleje fáj még ha pettinggel kezd akkor is! ez nagy baj?

Legjobb válasz: Attól függ, mitõl van a fájdalom. Attól is fájhat pl. hogy nem vagy elég nedves. Ha az vagy akkor pedig türelem, idõbe telik még mire jobban kitágulsz. Én 2 éve veszítettem el a szüzességemet, nekem is sokáig fájt az elején, mikor betette a barátom, meg nehezen is ment be, most már nincs ilyen problémám, gyakorlat kérdése az egész.:)

Attól függ, mitõl van a fájdalom. Attól is fájhat pl. hogy nem vagy elég nedves. Ha az vagy akkor pedig türelem, idõbe telik még mire jobban kitágulsz. Én 2 éve veszítettem el a szüzességemet, nekem is sokáig fájt az elején, mikor betette a barátom, meg nehezen is ment be, most már nincs ilyen problémám, gyakorlat kérdése az egész.:)
A kérdező hozzászólása: hát olyan érzés mintha fel lenne karcolva vagy nem is tudom amikor tágul akkor fáj szal lehet h az h tágul rendesen pettingnél ...de miután már tényleg élvezem nem fáj .. :)
Nekem az elsõ gátmetszés nélküli hüvelyi szülésig sokszor elõfordult egy kis fájdalom, amikor betette. Pont úgy, ahogy az elején leírtad. Síkosító segít.
A kérdező hozzászólása: ha gumit használunk akkor is elkaphatok valamit ?
Igen, ezek mind lehetnek, de látom benned is felmerült a fertõzés... Akkor nézesd meg, és megnyugszol, mert azért attól is lehet, nehogy tévesen nyugodj meg!
A kérdező hozzászólása: köszike a válaszokat :) :) :)
Sztem az a baj hogy nem vagy eléggé felizgulva, mert azt mondod, mikor csinálja már jó. Tartson tovább a petting, mert ezek szerint neked több idõ kell mire a mirigyeid kitermelik a megfelelõ hüvelyváladékot. SS! Lex/17
Nekem nincs kis szerszámom... a lányoknak az elején kicsit szokott fájni, amíg hozzám tágulnak. Petting ide vagy oda... mert azért az öklömet mégsem dughatom be.
A kérdező hozzászólása: akkor ez nem lehet fertõzés vagy valami ugye? csak a tágulással vannak gondok? mondjuk amikortöbb a sikosító akk lényegesen jobb..
A kérdező hozzászólása: jah meg még az is van h az elsõ 2 alkalommla nekem fájt ..de utána már nem még az sem h beteszi ..aztán volt 1 hét a menstruáció miatt és után kezdõdött az egész fájdalom :S ugye nem valami nemi betegség vagy valami ?? :O :S
szntem nemvalószínû h bármi bajod lehet:D ha gumival védekeztetek akk max akkor lehet baj, ha kiszakadt amit nemgondolok:D:D ha már fertõzés akkor maximum ha ujjazott és piszkos volt az ujja:D de szntem nincs bajod

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!