Találatok a következő kifejezésre: Nem baj hagyom a (38 db)

Az nem baj, ha a torrentjeimet kényszeritett indításban hagyom?

Legjobb válasz: Nem, de ha a várósor miatt kényszeríted õket, akkor egyszerûbb és célszerûbb az egyszerre futtatható torrentek számát megemelni a beállításokban (mert ami várósorban van, azt nem seedeled vagy leecheled, így hit'n'run-t csinálsz amit büntetni szoktak).

Nem, de ha a várósor miatt kényszeríted õket, akkor egyszerûbb és célszerûbb az egyszerre futtatható torrentek számát megemelni a beállításokban (mert ami várósorban van, azt nem seedeled vagy leecheled, így hit'n'run-t csinálsz amit büntetni szoktak).

Nem baj, ha a szervezetemre hagyom a gyógyulást? Megvárjam, hogy magától felszakadjon, vagy vegyek valami köptetőt?

Nem voltak megfázásos tüneteim,csak éreztem hogy napról-napra elrakódott a tüdőm slejmmel.A kisfiam hozta az oviból.Neki Erigont fogok venni,lehet hogy azért beleiszok.

Legjobb válasz: Igyál.Fel le kell szakítani,h kiürüljön,mert könnyen befertõzõdik a felgyülemlett váladék.

Igyál.Fel le kell szakítani, h kiürüljön, mert könnyen befertõzõdik a felgyülemlett váladék.
A kérdező hozzászólása: Ha befertõzödhet, akkor a babáknak miért nem adnak rá semmit?Legalábbis az 1évesemnek nem írt föl eddig soha semmit a doki.
Ha magától felszakad rövid idõn belül nem is fontos.
Egyél mézet, hidd el, hogy jobb köptetõ, váladékoldó mint a gyógyszertári köptetõk! Ha budapesti vagy, akkor a Deák környékén van egy mézbolt, ahol sok fajta mézet lehet kapni, többek között hársfa mézet is. Annál pedig nem létezik szuperebb szer megfázásos, köhögõs betegségekre. Remélem tudtam segíteni!

Nem baj ha hagyom a 6 hetes babámat akár 4 órát is aludni?

Legjobb válasz: A mi babánk is aludt 4 órát, sõt még 5-6ot is. Nyugodtan hagyd aludni, nem lesz semmi baja. Nekünk azt ondta a gyerekorvos, ha egy nap csak 3szor kér enni akkor költsük fel, de ha többször eszik akkor hagyjuk. Igény szerint szopizik a kisfiam, sosem költöttem fel enni és nagyon jól fejlõdik. Éjszaka mikor észrevettük, hogy felébredt megetettük, nem vártuk meg, hogy sírjon. Egyszer ébredt csak meg. Most 3 hós és átalussza az éjszakát.

A mi babánk is aludt 4 órát, sõt még 5-6ot is. Nyugodtan hagyd aludni, nem lesz semmi baja. Nekünk azt ondta a gyerekorvos, ha egy nap csak 3szor kér enni akkor költsük fel, de ha többször eszik akkor hagyjuk. Igény szerint szopizik a kisfiam, sosem költöttem fel enni és nagyon jól fejlõdik. Éjszaka mikor észrevettük, hogy felébredt megetettük, nem vártuk meg, hogy sírjon. Egyszer ébredt csak meg. Most 3 hós és átalussza az éjszakát.
Egy baba pontosan tudja mit hogy kell csinûálni. Hagyd nyugodtan álmodni. Ezen ne aggódj!
Miért lenne baj, majd õ jelzi ha éhes, nehogy ezért felébreszd.nem lesz ez mindig így, ne félj:-)
igy igaz! csak nyugodtan hagyd pihenni, aludni, o majd jelez ha ehes lesz nefelj! nem sokaig fogja igy huzni.. addig pihend ki magad! :) )
nemhogy nem baj, úgy kell csinálni!!
A kérdező hozzászólása: olvastam hogy ha leveszem utána kell kis szünetet tartani rá van írva a csomagolásra
hagyom, hogy kimásszon a túloldalon
Beállok rendesen. Ha meg két kocsi között van ez a helyzet, akkor pláne, mivel a sofõr nem fog tudni beszállni, és inkább én csinálok helyet neki, mint majd õ magának.
Apám rendszeresen ezt csinálja:D Szerencsétlen nem tud normálisan tolatva parkolni, de hiába mondom, hogy kimászok, csak kínlódik fél órát míg sikerül neki beállnia. Persze, egy szót ne merjek szólni, de szerintem még én is jobban beállnék, pedig nem tudok vezetni:D
Ha lathato hogy nem biztos hogy ugy lehet beallni hogy az utas kenyelmesen ki tudjon szallni es nem maszni, akkor mielott beallsz meg kell allni, megkerni az utast hogy szalljon ki mielott beparkolsz.

Az baj, ha a lábam nyomot hagy valahol, nem olyan nyomot hagy, hogy csak az eleje, meg a sarkam nyoma látszik, hanem a teljes lenyomat?

És az mit?l lehet, hogy pár perc álldogálás után annyira fáj a sarkam, hogy nem bírok állni?

Legjobb válasz: Változtatni nem lehet rajta,de vannak cipõboltok amik egyéni speciális betétet csinálnak.Nekem 16-18 évesen volt 3 ilyen betétem a cipõben mind a hármat egyéni formára csinálták a lábamról készült felvétel alapján.Hordtam õket egy ideig amíg el nem használódtak (kb.fél év).Az segített mert nekem a lábam oldala fájt.Helyrerakta.

Változtatni nem lehet rajta, de vannak cipõboltok amik egyéni speciális betétet csinálnak.Nekem 16-18 évesen volt 3 ilyen betétem a cipõben mind a hármat egyéni formára csinálták a lábamról készült felvétel alapján.Hordtam õket egy ideig amíg el nem használódtak (kb.fél év).Az segített mert nekem a lábam oldala fájt.Helyrerakta.
Lúdtalpad van.
A kérdező hozzászólása: És azzal mit lehet csinálni? Vagy nagy baj? Köszi a választ! :)
Menj el ortopédiára, megnézik és írnak fel lúdtalp betétet.
rengeteg embernek van és nem okoz különösebb gondot, de biztos van akinél igen. A legtöbb embernek van valamilyen tartásbeli vagy lépében ami nem ideális, pl valaki befelé lép valaki kifelé stb. A legtöbb nem okoz komolyabb gondot, legfeljebb bõrkeményedést vagy tyúkszemet.

Az baj, ha engem teljesen hidegen hagy a Húsvét, és jobban örülnék, ha nem is lenne?

Ilyenkor mindenki csak ideges, hogy mindent le kell pucolni meg nagyon ki kell takarítani. Tényleg rengeteget kell takarítani, a boltokban az emberek nem normálisak, aztán a cigányasszony a nyakamba mászik, hogy vegyek tőle parfümöt, "mer' most gyün a Húzsvét". Nekem nincs szükségem még egy "ideges" ünnepre, ahol egész álló hétvégén csak főzünk, aztán meg azt kell hallgatnom a rokonaimtól, hogy ha nem főzök, akkor lusta vagyok, ha még egy tányérral eszek, akkor kövér vagyok - az vagyok, de ez most mindegy -, ezt csináljam, azt csináljam, tanulni meg valahogy nem jut időm.

Legjobb válasz: De legalább nem kell hétfõn dolgozni. :) Meg kapunk csokit. :P (Pedig már 26 éves vagyok, de azért mindig kapok valamennyit. :P) Szerintem az emberen magán múlik, hogy ünnepi hangulatba hozza-e magát, vagy sem. Én pl. ma tojást festettem (senki nem jön locsolni, azt ugyanis utálom, csak hangulatnak csináltam). De, ha nem akarod, akkor persze nem muszáj, erre senki sem kényszeríthet. :)

De legalább nem kell hétfõn dolgozni. :) Meg kapunk csokit. :P (Pedig már 26 éves vagyok, de azért mindig kapok valamennyit. :P) Szerintem az emberen magán múlik, hogy ünnepi hangulatba hozza-e magát, vagy sem. Én pl. ma tojást festettem (senki nem jön locsolni, azt ugyanis utálom, csak hangulatnak csináltam). De, ha nem akarod, akkor persze nem muszáj, erre senki sem kényszeríthet. :)
Én nagyrészt egyet értek az elõzõ válaszolóval, és még hozzá tenném: a húsvét már rég nem arról szól, amirõl kéne. De azért ennek az ünnepnek van egy lelki tartalma is eredetileg. Nem azt mondom, hogy most menjél el egy templomba, vagy tartsd be a nagyböjtöt, de egy picit ilyenkor érdemes megállni, elgondolkodni (pl. a természetben), és kicsit felfogni, hogy mirõl is szól a húsvét, mert van egy fontos üzenete az ember számára, Bár szerintem sem lenne ezt kötelezõ megünnepelni, és fõleg nem ilyen formában, ahogy ezt manapság teszik, (mellesleg én sem tartom) de ha megpróbálod ezt az ünnepet a testi-lelki feltöltõdésre felhasználni, akkor mindenképpen jól jársz.
Nem baj, engem se érdekel. Szüleim el is mennek pár napra, nem is tartjuk. Mondjuk a rengeteg takarítást nem értem. Ja igen, az emberek ilyenkor megbuggyannak, és tömegesen rohannak a boltokba, mint az õrültek, ezt én is utálom.
Engem sem érdekel, bár vége lenne már..
Én is utálom évek óta, pedig gyakorlatilag még gyerek vagyok (16/f).
Én is így vagyok vele...
az nem baj, hogy egy külsõ, belsõ megtisztulással összeüggõ ünnepünk van tavasszal. Az a baj, amikor ezen idegeskednek az emberek. Minek kell ezen idegeskedni? Veszel zsemlemorzsát és kész ... vagy száríts zsemlét, és reszelj otthon. Legalább van nagymamád, és 26 éves is szeretnék lenni :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szívesen elmennék sétálni, gyönyörködni a most virágzó gyümölcsfákban és aranyesõben, de úgyis tudom, hogy az lenne, hogy hova megyek, minek megyek, takarítsak. Ha meg kész vagyok, menjek nagyanyámnál takarítani. És ezek a dolgok meg a sok agresszív ember a boltban, ha mondjuk beugrok zsemlemorzsáért elveszik az életörömömet.
A kérdező hozzászólása: Szerencsére a mi családunkat a bizniszrésze nem érinti, csak az idegesség. Én meg kivagyok már.
Az én véleményem ezekrõl a dolgokról, húsvét, karácsony...szóval nem arról szól már régen amirõl kellene. Itt már a biznisz a lényeg semmi más. Én már szintén befejeztem, inkább kirándulok a természetbe, csodálom a tavasz beköszöntét, az újraéledõ természetben áldom a teremtõt, és reménykedem, hogy az emberek majd visszatalálnak oda, ahova valók. Együtt élni a természettel, amit ajándékba kaptunk, csak mi ezt nem tudjuk becsülni, és elõbb utóbb ráfázunk. Ah, nem akartam ennyire belemélyedni, de ezt érzem. Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket:)
Ez a fõzõs-takarítós-idegbetegcsaládos hozzáállás teszi tönkre az emberek ünnepét, ezért is van, hogy egyre többen tesznek rá magasról, sõt: el is utaznak ilyenkor. Kb olyanok leszünk mint az amerikaiak: ünnepekkor elhúzunk, hogy nyugtunk legyen.
Legalább nem kell hétfõn dolgozni. Mi csak annyira tartjuk, hogy vasárnap közös ebéd párom szüleivel, testvérével annak párjával, fiúk kapnak csokinyuszit.De locsolkodás nincs, feleslegesen nem fájditom a fejem a nekem nem tetszõ parfümillattal. egyébként kirándulunk nagyot, remélem jó idõnk lesz. Takaritani semmit nem takaritottam, nagyobb kupi van az átlagosnál.De ugyse jön senki.
A kérdező hozzászólása: Az ünneplésre senki nem kényszerít, ez tény. Nekem viszont nincs szabadságom, nem is tartanám igazságosnak, hiszen támogatott tanfolyamra járok, és "szünet" sincs. Így viszont nagyon idõm sincs. Ma tanfolyam után egy kicsit takarítottam a hálószobámban/nappali szobámban (egy szoba, több funkció), és ennyi. De nem azért, mert ünnep jön, hanem mert úgy éreztem, már kezdett kosz lenni. Tojást nem festettem évek óta. Most erre sincs idõm, azt sem tudom, mit adjak a locsolóimnak, akik szerencsére a szobámig nem jönnek be. Már megszokták, hogy minden évben valami kézmûves kreatívságot adok, de most erre sem volt idõm. Emiatt még emésztem is magam. :\
Látod az ateista gyökereknek ennyi a húsvét.... szánalmas...

Az baj ha nem nezem ezt a focit mert hidegen hagy?

Legjobb válasz: Nem???!!! Istenem!!! -_-

Nem???!!! Istenem!!! -_-
Mivan?
Nem. Az a baj, hogy ezt kiírod kérdésnek...

úgy is lehet hogy csak a cukrot hagyom ki, és azokat amiket leírt az alapszabály mögé, és minden mást eszek? Az nem baj ha nem követem az étrendet?

http://www.harmonet.hu/fogyira/445-ket-het-alatt-9-kilot-lea..

Legjobb válasz: Figyelj... az egészséges fogyás, maximum heti 1 kg. Azaz, két hét alatt nem lehet 9 kilót lefogyni anélkül, hogy ne tedd tönkre magad. Meg, hogy 1 évig nem hízod vissza?? Könyörgöm, nehogy elhidd az ilyen hülyeségeket. Ha le akarsz fogyni válts életmódot, és mozogj rendszeresen!! http://lifetilt.blog.hu/

Figyelj... az egészséges fogyás, maximum heti 1 kg. Azaz, két hét alatt nem lehet 9 kilót lefogyni anélkül, hogy ne tedd tönkre magad. Meg, hogy 1 évig nem hízod vissza?? Könyörgöm, nehogy elhidd az ilyen hülyeségeket. Ha le akarsz fogyni válts életmódot, és mozogj rendszeresen!! http://lifetilt.blog.hu/
Bírom az ilyen csodaszarokat. Végül is minek esznek az emberek rendszeresen/egészségesen és közbe sportolnak. Ha helyette 1évig ülhetnénk a tv elõtt, össze-vissza ehetnénk és a végén 2hét alatt leadnánk ami 1év alatt ránk jött. Mindenki 2-4hét alatt akar fogyni de azt nem veszik figyelembe, hogy nem 2-4hét alatt szedték föl a felesleget.
Sajnos ez a 2003-ban postolt "élelmezéstudományi intézet által összeállított diéta" egy BÜDÖS NAGY ezerszer cáfolt SZAR, úgyhogy nem baj, ha nem követed.

Nem nagy baj, ha a hét nap helyett 4et hagyok csak ki a fogamzásgátló szünetből?

El akarom csúsztatni 3 nappal véglegesen, mert nagyon rosszkor jön meg mindig. Csinált már valaki ilyet?

Legjobb válasz: 1 hét plusz védekezés.

1 hét plusz védekezés.
A menstruáció elsõ napjának megváltoztatása: Mit kell tudnia? Ha az utasítások szerint szedi a tablettákat, a menstruációja/megvonásos vérzése a tablettamentes héten fog kezdõdni. Ha meg kell változtatnia ezt a napot, ezt a tablettamentes periódus rövidítésével (de soha ne hosszabbítsa - 7 nap a maximum) teheti meg. Ha például a menstruációja általában péntekenként kezdõdik, és ezt keddre (3 nappal korábbra) akarja változtatni, az új csomagot a szokásosnál 3 nappal korábban kell elkezdenie. Ha nagyon lerövidíti a tablettamentes periódust (például 3 napra vagy rövidebbre), elõfordulhat, hogy nem jelentkezik vérzés ezeken a napokon. Ezt követõen pecsételést (vércseppecskéket vagy foltokat) vagy áttöréses vérzést észlelhet. én itt nem látom, hogy kellene kiegészítõ védekezés. Nektek orvos mondta talán, hogy kell? vagy magatoktól találtátok ki?
és ez hol van leírva? ezer oldalas a tájékoztató, minden kis piszlicsáré apróságot leírnak, de ezt pont nem, holott arról szó van benne, hogy lehet ezzel variálni...?
De kell kiegészítõ védekezés, mivel kicsit felborítja a hormonjait! A 7 napos szünetben azért nem kell, mert úgy van beállítva a tabletta, hogy ne kelljen!
én csináltam ilyet, kb pont ennyit hagytam ki, és szerintem nem kell kiegészítõ védekezés. Ennyi erõvel akkor is kellene, amikor két levelet egymás után szedsz be, szünet nélkül! és szerintem ilyen figyelmeztetések nincsenek a tájékoztatóban. mi nem védekeztünk mellé óvszerrel, mert egészen biztosnak gondoltam, hogy ez nem probléma. Persze ne rajtam múljon, ha akarsz, használjatok egy hétig óvszert!
A kérdező hozzászólása: megkerestem, köszi, tényleg:) Amennyiben megváltoztatná ezt a napot, akkor megrövidítheti a tablettamentes idõszakot (de soha nem hosszabbíthatja meg!).
Olvasd el figyelmesen a gyógyszer tájékoztatóját, abban benne kell lennie, hogy hogy kell ezt csinálni ...
A kérdező hozzászólása: köszi
Akkor is felborítod a rendszert szóval kell a plusz védekezés.
A kérdező hozzászólása: ha elõbb kezdem el szedni? azt hittem csak akkor van ha tovább tartok szünetet vagy ha kihagyok
A kérdező hozzászólása: nekem elöbb is jött meg, szóval pont el is fog múlni megkérdeztem több embertõl szerintük sem kell, elvileg én is így voltam vele mert ha azt nézzük védve vagyok folyamatosan

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!