Találatok a következő kifejezésre: Nem baj ha az 1 (134 db)

Az nem baj, ha párszor 1-2 órás késéssel veszem be a gyógyszert?

Legjobb válasz: Nem baj. 1-2 órás késés belefér. De egyébként. Olvasd. El. A betegtájékoztatót. Amin egyébként ez szerepel.

Nem baj. 1-2 órás késés belefér. De egyébként. Olvasd. El. A betegtájékoztatót. Amin egyébként ez szerepel.
Nem ér, ezt én szoktam írni, h olvassa el :D

Nem baj ha csak 1 nap volt az ovuteszt pozitív?

Szerintem nem ,de kíváncsi vagyok más véleményére is.

Legjobb válasz: Persze, hogy nem baj.

Persze, hogy nem baj.
Nem baj, sõt. A legtöbbeknek csak 1 napig pozitív.
A kérdező hozzászólása: Ezt nem tudtam.Én azt gondoltam a 2 nap a "normális".:-)))De nekem a hasszurkás dolog nem tiszta, mert itt ált.azt írják, h vagy bebeszélés, vagy beágyazódás vagy nem tudom én micsoda.Én elég sûrûn érzem a neg ovu teszt óta.Nem beszélem be magamnak, biztosan érzem.Csak nem tudom miért.És mintha 1 nagy görögdinnyét nyeltem volna le, olyan puffadást érzek.

A magnéziumot a 36. hétig kell szedni? Ha 35. héten abbahagyom az már nem gond ugye? 34+3hetes kismama vagyok, napi 1-2magnéziumot szedek. Van még 8szem itthol. Utána már nem baj, ha nem veszek?

Legjobb válasz: Nem baj. Én sem vennék. Nincs akkor sem gáz, ha a 36. héten szülsz. Amúgy a fájásokat a magnézium nem nyomja el. Ha meg akar indulni a szülés, meg fog, akkor is, ha tolod ezerrel a Mg-ot.

Nem baj. Én sem vennék. Nincs akkor sem gáz, ha a 36. héten szülsz. Amúgy a fájásokat a magnézium nem nyomja el. Ha meg akar indulni a szülés, meg fog, akkor is, ha tolod ezerrel a Mg-ot.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Ez a napi 1-2sem hiszem, hogy sokat jelent, ezért is gondoltam, hogy nem gond ha utána már nem veszek.


Az ugye nem baj, ha mindennap uszok a tengerben? Van hogy csak 1-2orát, van hogy többet. Ha hidegebb a viz akkor veszek fel egy rövid kombit, ami melegen tart! Még beleférek! 27hetes km!

Legjobb válasz: Ha zárt a méhszájad és az orvos nem mondta külön,hogy nem szabad vízi sportot ûzni,akkor nem baj,csak egyszerre ne legyél a vízben sokat,nehogy felfázz és ha kijössz a vízbõl,száraz bugyi..Kellemes babavárást

Ha zárt a méhszájad és az orvos nem mondta külön, hogy nem szabad vízi sportot ûzni, akkor nem baj, csak egyszerre ne legyél a vízben sokat, nehogy felfázz és ha kijössz a vízbõl, száraz bugyi..Kellemes babavárást
A kérdező hozzászólása: Köszi. Egyszerre max.30p.et vagyok a vizben. Jo meleg, nem hinnèm, hogy felfázok. De minek a száraz bugyi 15-30p alatt otthon vagyok.
Jajj de irigyellek! Válasz a kérdésedre, nem baj, amíg nincs nyitva a méhszájad. Utána már nem szabad.
Jaj de irigyellek én is:) ) Tök jó neked! Ha nincs semmi probléma és zárt a méhszájad akkor nyugodtan ússz amennyit csak jólesik! A tengervíz különösen jó a kismamáknak.És maga a súlytalan, lebegõ érzés...hmmm tényleg irigyellek:) ) Az úszás a legeslegjobb szülés felkészítõ tanfolyam azt mondják, lazít, nyújtja a szalagokat, erõsíti a gátizmokat. Szóval szuper.
Szia!Elsõ vagyok.Azért írtam a száraz bugyit, mert felfázni kánikulában is lehet egy pillanat alatt.Fõleg, ha érzékenyebb vagy, de ez nem törvényszerû.Amúgy én is nagyon irigyellek, jó lehet ilyen melegben.
A kérdező hozzászólása: Köszi lanyok :-) Ne irigykedjetek, mit fog igy eltanulni a gyerek? :-):-) Azt itt meg nem nezte a doki, hogy nyitva vagyok-e, a terheleses vercukor sincs, hal istennek. :-) Most neztek elöször cukrot. Otthon hany fok van? Itt reggel 9kor 40fok volt. :-S Bonjour Modika! Ok, akkor igy irok. Igenis kedves es aranyos vagy :-) aki mast mond az elmehet a sunyiba! Jo munkat, tovabbi szep napot!

Az nagy baj ha márt 1 hete nem voltam bent WC-n?

Mert én kint voltam WC-n..ugyan is kinti wc-n ... :DD

Legjobb válasz: az tényleg nagy baj ha kint van wcd

az tényleg nagy baj ha kint van wcd
A kérdező hozzászólása: fa WC :DD
gravitációs wc? :DDDDDD
A kérdező hozzászólása: nem , mert a Jupiterre mentem el [email protected] xDD
aha azé van akkora gyürüje me oda jársz :D
A kérdező hozzászólása: aha múltkor nekem jött hátulról egy meteorit és leesett a Földre a Wc papirom. XDD
szar ügy :D de volt bugyid? :D
A kérdező hozzászólása: ott fent ?? nem ott kérem szépen a szkafander sem volt rajtam , mert ott meztelenül szokás futkározni a bolygók között...:DD

Ha mondjuk 63kg-osan teherbe esnék de így is már duci lennék a 160cmeremhez képest, akkor az első 1 vagy 2 hónapban járhatnék futni vagy sportolni? Baj lenne ha az 1. két hónapban leadnék kb6kgot? Persze nem vok kismama csak kérdem kiváncsiságból!

Legjobb válasz: Normális ember nem pont a terhesség elsõ hónapjaiban fogyózik. Az más kérdés, hogy én pld. 4 kilót fogytam az elsõ 4 hónapban, mert mindent kihánytam, amit csak megettem. Pokoli érzés volt. Többször kórházban voltam, és két-három napig infúziót kaptam, hogy ne száradjak ki. Ugyhogy ha szándékosan csinálnád, hogy az elsõ-második hónapban sporttal fogynál kb. 6 kilót, hát akkor neked még nem való a gyerek.

Normális ember nem pont a terhesség elsõ hónapjaiban fogyózik. Az más kérdés, hogy én pld. 4 kilót fogytam az elsõ 4 hónapban, mert mindent kihánytam, amit csak megettem. Pokoli érzés volt. Többször kórházban voltam, és két-három napig infúziót kaptam, hogy ne száradjak ki. Ugyhogy ha szándékosan csinálnád, hogy az elsõ-második hónapban sporttal fogynál kb. 6 kilót, hát akkor neked még nem való a gyerek.
Semmiképp. Pont akkor vonnál meg mindent a szervezetedtõl, amikor más is függ tõle? Inkább fogyj le elõtte, és terhesen meg járj terhestornára, így szülés után könnyebb lesz visszafogyni. Sportolni is sportolhatsz alatta, de nem versenyszerûen, és szakemberrel konzultálni kell a terveidrõl.
Terhesség alatt nem szabad fogyni. Odafigyelhetsz magadra, és akkor kevesebbet szedsz fel, de fogyni nem szabad.
akkor elég onzo kismama lennél.

Nem baj az ha az 1 hónapos babukám csak 5 10 perceket eszik?

De hizik rendesen meg minden!

Legjobb válasz: Ha hízik nem baj. Sõt örülj neki. Az én lányom olyan lusta, hogy nekünk 40 percig is eltart egy szopi. Ebben a melegben ezt külön "élvezem", mert összeragadok vele!

Ha hízik nem baj. Sõt örülj neki. Az én lányom olyan lusta, hogy nekünk 40 percig is eltart egy szopi. Ebben a melegben ezt külön "élvezem", mert összeragadok vele!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!:) az gáz lehet!De legalább eszik!Gratulálok
A babák 20 perc alatt megeszik, ami nekik kell! A többi már csak komfort szopi, vagy szomjoltás! Amíg gyarapszik, nincs gond semmivel! :) Jó babázást!
Én úgy tudom, hogy felmérés alapján a táplálékuk 80 százalékához az elsõ 5 percben jutnak hozzá, a maradék 20 százalékot eszik azt követõen. Szóval a kérdezõ a szerencsések táborába tartozik, nem igényli a kényelmet a babája, nemmint az elsõ válaszoló, akinek babája 35 percig gyûjti be a maradék 20 százalékot, anyukája jókedvére, örömére :) sok boldogságot mindenkinek!
Miért lenne bajotok? Alkoholérzékenyek vagytok?
Kár volt a rumot így elrontani!
A kérdező hozzászólása: Nem de hogy is, csak meg rémültem. akkor tehát nem baj?
Mitõl lenne? Az a 30 ml sokfelé lesz úgyis elosztva.
Ha meginnád se lenne bajod. Sport szelettöl se voltak mèg rosszul.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, már meg megnyugtatott az elsõ hozzászóló.:) )

1. :F1 2011 Razor serial kód kellene, mert az úgy nem jó ha folyamatos 1-est írok és így nem tudok menteni! 2. :FIFA 12 megcrackelve sajnos kilép, miután belépett! Az lehet a baj, hogy Xp Sp 3-am van fent?

PC-m:ASUS-ATI INTEL I3 PROFESSIONAL PC I3-2100 2X3100MHZ Intel H61, LGA1155 64Bit, Support I3, I5, I7 CPU ATI RADEON HD 5450 1024MB VGA/DVI/HDMI

Legjobb válasz: FIFA 12: rossz a crack... szedj le másikat, estleg mielõtt keresgélsz töröld le és full-ban rakd fel... néhány cracknél lehet ez is a gond. Az f1-hez pedig sajnos nem találtam serialt. Az ea keygen-ben sincs (gondolom nem tudták megoldani vagy calami ilyesmi)

FIFA 12: rossz a crack... szedj le másikat, estleg mielõtt keresgélsz töröld le és full-ban rakd fel... néhány cracknél lehet ez is a gond. Az f1-hez pedig sajnos nem találtam serialt. Az ea keygen-ben sincs (gondolom nem tudták megoldani vagy calami ilyesmi)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! ;)
Nekem f1 nél jo volt az 1 es probald meg ujra indiani a telepitot és ugy vagy lehet rosszat szedtél le

Mit "kell" tudnia 1, 5-2 éves babának? Baj ha az én kisfiam még nem ismeri színeket, a testrészeit sem mutatja, és beszélni sem nagyon akar?

Legjobb válasz: A színeket ráér 3 évesen is tudni. Beszélni kisfiam sem beszélt ennyi idõsen, csak annyi hogy apa,nana-én vagyok, papa, mama, vau.17-18 hónapos korától kezdett "beszélni". Most 21 hónapos kb. 20 szót mond, meg az állathangok. Most kezd el jobban beszélni. A testrészeit kb. 15 hós korától mutatja, pontosan nem emlékszem rá.Minden gyerek más. Attól, hogy nem akarja mutatni a testrészeit, nem biztos, hogy nem is tudja. Vannak gyerekek, aki egyes dolgokban lassabban, másokban késõbb ügyeskednek. nyugi, nincs baj a kisfiaddal. Biztos másban ügyes.Pl. hamar felállt.

A színeket ráér 3 évesen is tudni. Beszélni kisfiam sem beszélt ennyi idõsen, csak annyi hogy apa, nana-én vagyok, papa, mama, vau.17-18 hónapos korától kezdett "beszélni". Most 21 hónapos kb. 20 szót mond, meg az állathangok. Most kezd el jobban beszélni. A testrészeit kb. 15 hós korától mutatja, pontosan nem emlékszem rá.Minden gyerek más. Attól, hogy nem akarja mutatni a testrészeit, nem biztos, hogy nem is tudja. Vannak gyerekek, aki egyes dolgokban lassabban, másokban késõbb ügyeskednek. nyugi, nincs baj a kisfiaddal. Biztos másban ügyes.Pl. hamar felállt.
Ha a színeket még nem is tudja tökéletesen vagy beszélni sem nagyon akar, az még szerintem nem akkora gond, fõleg, ha a másfél évest nézzük. Viszont azért egy két éves gyereknek már illene ismernie a testrészeit. Csak azért nem mutatja, mert nem akarja vagy tényleg nem tudja?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. 1, 5 éves a kisfiam. Tudja hol a pocakja, a füle, a pucus, melyik a lába, vagy a keze, csak nem mindig mutatja, mert nem akarja. Akkor megnyugodtam:)
Ne izgulj, az én fiam is kb. ennyi tudott ennyi idõsen. Most már lassan 2, 5 éves lesz és a szám-, illetve betûmániának köszönhetõen nem csak a színeket és a testrészeit mutatja meg és mondja ki, de a betûket és a számokat is megnevezi. Nekünk nagyon sokat segített a bölcsi, szeptember óta rengeteg szót tanult és sok minden mást is. A leginkább abban segített a közösség, hogy merjen próbálkozni a szavak kimondásával. Talán nektek is jót tenne, ha vinnéd minél többet közösségbe.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!