Találatok a következő kifejezésre: Nem baj ha az (2359 db)

Nem baj ha az öngyújtól zárt térben van?

egy fiókra gondolok amit nem nyitok ki gyakran

Legjobb válasz: Ilyenrõl még nem hallottam! Ha nem robban fel akkor miért volna baj? De szerintem a zárt teret szobára kell érteni, és talán azért ha meghibásodik a szelep, akkor ne telítõdhessen a szoba levegõje a kiáramló gázzal, és ne fulladhasson meg senki. De ez csak az én elméletem...

Ilyenrõl még nem hallottam! Ha nem robban fel akkor miért volna baj? De szerintem a zárt teret szobára kell érteni, és talán azért ha meghibásodik a szelep, akkor ne telítõdhessen a szoba levegõje a kiáramló gázzal, és ne fulladhasson meg senki. De ez csak az én elméletem...

Nem baj ha az öngyújtómat zárt helyen tárolom?

egy bezárt fiókban? nem baj ?

Legjobb válasz: Nem baj. Ha van kisgyerek a családban azért õ ne férjen hozzá, mert játékiból frlgyújthat bármit.

Nem baj. Ha van kisgyerek a családban azért õ ne férjen hozzá, mert játékiból frlgyújthat bármit.
A kérdező hozzászólása: akkor nem fog felrobbanni vagy hasonló dolog ha zárt helyen van?
nem fog. Elvileg ha kinn hagynád a napon akkor se robbana fel, de ha napfénytõl óvott helyre teszed nem lesz vele baj.

Mit tud a két és fél hónapos babátok? Nem baj ha az enyém csak a fejét emeli meg és fordítja a másik oldalra mikor hasra teszem?

Egyszer kétszer láttam t?le mindössze hogy kinyomja magát hason a kezével,azota inkább csak elterül ha hasra teszem és sír.annyi hogy a fejét átfordítja.Amugy nagyon értelmes kisbaba sokat nevet, jó alvó.

Legjobb válasz: Szerintem nagy baj hogy még nem ül, és nem beszél kínaiul sem. Mit vársz egy 2 hós gyerektöl? Ennyi idösen ez amit tudniuk kell, a fejüket forgatni. Kinyomni majd 4 hós kora körül kell, akkor kezd el forogni is. de tudni kinyomni, megtartani magát, forogni csak a hat hós vizsgálaton nézik.

Szerintem nagy baj hogy még nem ül, és nem beszél kínaiul sem. Mit vársz egy 2 hós gyerektöl? Ennyi idösen ez amit tudniuk kell, a fejüket forgatni. Kinyomni majd 4 hós kora körül kell, akkor kezd el forogni is. de tudni kinyomni, megtartani magát, forogni csak a hat hós vizsgálaton nézik.
A kérdező hozzászólása: Hát remélem is mert a gyerekorvosunk kérdezte hogy tudja e már tartani magát hason meg oldalfa fordulni.
A papírforma szerint 3 hónaposan fordulnak elõször oldalra, szóval még ráér.:) Nincs elkésve! Elõször alkartámaszba nyomják fel magukat, és utána tenyértámaszba.De úgy tudom, a tenyértámaszt a 7. hónapban kell tudniuk produkálni. (persze nagyon sok az egyéni különbség)Ha már láttad tõle, hogy kinyomja magát, az nagyon jó!Az enyém annyira utált hason feküdni, hogy csak 3 hónaposan nyomta ki magát.Viszont 2 hónaposan már oldalra fordult.Teljesen jól fejlõdik a babád, nincs semmi gond! Ezek a gyerekorvosok..vizsgáztak az egyetemen "Anyuka paráztatása" címû tárgyból is? Mert ismerõs..
A kérdező hozzászólása: Hát elõfordul, mert a védõnõkkel karöltve ijesztgetik az embert.A fiam nem probálkozik oldalra fordulni egy játékért sem, ha oldalt fektetem akkor dõl el a hátára, de sztem ez csak véletlen lehet.
Nem baj, hiszen még csak 2 és fél hónapos!!Hivatalosan a 3. és a 4. hónap között fordulnak oldalra, semmivel nincs elkésve hidd el!!


Milyen tápszert reggelizik 11 hónapos babátok? Nem baj, ha az enyém 6 hónapos kortól valót és nem 8 vagy 10-től valót?

Legjobb válasz: Én babám 17 hós, és 2-es tápszert kap. Nem baj, majdnem ugyanaz az összetételük.

Én babám 17 hós, és 2-es tápszert kap. Nem baj, majdnem ugyanaz az összetételük.
Én törekedtem és most is a korának megfelelõt adni, hisz abban vannak az olyan összetételek, amikre szükségük van. Most 14hós a fiam és az 1éves kortól való gyerekitalt adom neki.
Szia! Az én kisfiam nemsokára 1 éves lesz de én is betartottam neki mindig a hónapnak megfelelõt! Õ most a Milupát eszi a gyümölcsöset! Nagyon szereti de ezen kivûl minden tápszert megiszik :D

Nem baj ha az én babám nem kapja be a lábát?

6 hónapos múlt,odaér a szájához de nem kapja be.Fintorog.Mondjuk semelyik játékot nem veszi a szájába csak a saját kezét.

Legjobb válasz: :) ez aranyos...nem hiszem h baj lenne. Az én kisfiam sose csinálta. 10 hós

:) ez aranyos...nem hiszem h baj lenne. Az én kisfiam sose csinálta. 10 hós
Az én kisfiam sem kapta be a lábát és 3 évesen semmiféle "hátrányt" nem látunk, nagyon szépen fejlõdött mind testi mind szellemi értelemben. A mászás kimaradásáról mutatták ki, hogy nem jó, arra majd egyéves korában kell odafigyelni. (a beszédfejlõdéssel van összefüggésben.)

Nem baj, ha az esküvőmön ilyen lenne a hajam és a ruhám?

Vagyis valami ilyesmi.

Legjobb válasz: 13 éves vagy ennek a kérdésnek semmi értelme. Amúgy hogy válaszoljak: miért lenne baj? Szerintem szép a ruha a vörös szalag is szép rajta és a haj is szép. Ünnepélyes. Szép!

13 éves vagy ennek a kérdésnek semmi értelme. Amúgy hogy válaszoljak: miért lenne baj? Szerintem szép a ruha a vörös szalag is szép rajta és a haj is szép. Ünnepélyes. Szép!
Dehogy baj! Ami azt illeti én is gyûlölöm, ha fel van tûzve a hajam! Hátközépig érõ göndör barna hajam van, és az már tuti, hogyha esküvõm lesz, ki lesz engedve, és olyan kis fehér virágok lesznek beletûzve :)
Mert szerintem engem inkább aggasztana..:P
Szerintem meg szép..ha megééérem..én is hasonlóban mondom ki a boldogító igent..már amennyiben azaz igen boldogít..:D
Túl sötét egy fehér menyasszonyi ruhához.
A kérdező hozzászólása: Why?
A bordó szalag túlzás.
A kérdező hozzászólása: hát lehet:/ tul. nem az kérdés, hogy jó lenne-e ebben férjhez menni, hanem, hogy szép-e na meg a haj... nem nagyon szeretem a sima fehéret.
A kérdező hozzászólása: csak az esküvõn a legtöbb nõ feltûzi a haját, de én nem akarom és ez már biztos!
Szep de mire te ferjhez mesz total mas lesz a divat.
Miért lenne baj? :D Szerintem szépet választottál!
Amúgy ez lassan a 100. kérdés ezzel a ruhával... Nagyon felkapott lett
Addig még ezeszer változhat a divat is, a te véleményed is. Álmot dédelgetni nem bûnös dolog.
Miért lenne baj ez? Nem értem a kérdést...
Hát, annyira nem vagyok híve a lógó hajnak, szép, de a sok lakk se biztos, hogy segít a tartósságában. Kilógja magát elég hamar (láttam már párszor). A ruha tetszik, de egyet értek a legtöbb hozzászólóval, változik a divat.

Szerintetek nem baj ha az asszisztens előtt kérdezem meg a dokimat hogy mennyit kér a szülésért?

Eddig nem kérdeztem meg, mert gondoltam ráérek még vele, csak azt hogy szülhetek-e nála. De akkor még nem volt asszisztense. Viszont nemrég lett neki, és hét ugye mindig ott van.

Legjobb válasz: Én nem foglalkoztam az asszisztenssel, elõtte kérdeztem meg. AZt a választ kaptam, hogy rámbízza. Nagyon szeretem a dokimat, de igazából az a véleményem, hogy ha a bérén felül elkér x összeget, csak azért, hogy bent legyen a szülésnél, akkor ezt ne titokban tegye, hanem vállalja fel, hogy õ így dolgozik. Nem szeretem a susmust:D

Én nem foglalkoztam az asszisztenssel, elõtte kérdeztem meg. AZt a választ kaptam, hogy rámbízza. Nagyon szeretem a dokimat, de igazából az a véleményem, hogy ha a bérén felül elkér x összeget, csak azért, hogy bent legyen a szülésnél, akkor ezt ne titokban tegye, hanem vállalja fel, hogy õ így dolgozik. Nem szeretem a susmust:D
én felkértem, de az összegre nem kérdeztem rá......

Zavarja majd a babát, ha nem ugyanolyan az etető cumija, a nyugtató cumija, stb? Vagy nem baj, ha az egyiknek ilyen a formája, a másiknak olyan? Vagy jobb lenne mindenből egyformát venni?

Legjobb válasz: Én mindenbõl egyformát vettem. Mam-ost. Viszont kaptunk Avent-es cumisüveget, annak a cumifejét nem fogadja el a kicsi. Ja, és mindenünk szilikonos, kaptunk egy latex játszócumit, ami típusra szintén Mam, de azt sem fogadja el, csak az ugyanolyan szilikonból készültet. Szerintem gyerekenként változó, az én picim nem túl simulékony. Ragaszkodik a MAM-hoz. :) Ha még vásárlás elõtt állsz, érdemes uolyanba beruházni, bizos, ami biztos. Én a MAM-ra esküszök, de mkinek más jön be. (azért szeretem, mert darabokra lehet szedni, így könnyen tisztítható)

Én mindenbõl egyformát vettem. Mam-ost. Viszont kaptunk Avent-es cumisüveget, annak a cumifejét nem fogadja el a kicsi. Ja, és mindenünk szilikonos, kaptunk egy latex játszócumit, ami típusra szintén Mam, de azt sem fogadja el, csak az ugyanolyan szilikonból készültet. Szerintem gyerekenként változó, az én picim nem túl simulékony. Ragaszkodik a MAM-hoz. :) Ha még vásárlás elõtt állsz, érdemes uolyanba beruházni, bizos, ami biztos. Én a MAM-ra esküszök, de mkinek más jön be. (azért szeretem, mert darabokra lehet szedni, így könnyen tisztítható)
Szia! A kisfiam Avent-es üvegbõl eszik, ami természetesen szilikonos. A játszó cumija viszont latex, amit szerintem a puhasága miatt szeret.
Az én fiam Aventos cumisüvegbõl iszik, de a játszó cumija asszimmetrikus, fogszabályozós, másmilyet nem fogad el. Nem zavarja, ha nem egyformák, de általában a legtöbb baba azt a cumit szereti meg, amilyet elõször kap.
Ja és a játszó cumi Chicco, ami ráadásul cseresznye formájú. Õ ilyet kapott elõször és hiába próbáltuk késöbb átszoktatni, más formájú nem jött be neki.
A kérdező hozzászólása: Tehát nem kell, hogy az etetõ és a játszó egyforma legyen, de utána mindig ugyanolyat kapjon az adott célra. Köszi

Nem baj ha az 5 éves macskám kölyöktápot kap majd enni?

Lesz most perzsa kismacskánk, perzsa kölyök fajtatápot kap majd, de a már meglévő nagymacskánk egy kijárós házimacs, neki nem vesznek mást csak ilyen ócska Lidl-ös tápot, annál jobb ha a Royal Canin Persian Kitten tápot kapja? Nem baj hogy ez 4-12 hónapos macskáknak való?

Legjobb válasz: Royal Canin gagyi táp!!Ilyen hogy fajtatáp nem létezik csak marketing.A macska húsevõ ragadozó nem kukorica és szójaevõ mint ami a Royalban van.Inkábbvennék neki húst, májat, belsõséget mint Royalt.

Royal Canin gagyi táp!!Ilyen hogy fajtatáp nem létezik csak marketing.A macska húsevõ ragadozó nem kukorica és szójaevõ mint ami a Royalban van.Inkábbvennék neki húst, májat, belsõséget mint Royalt.
Royal Canin tápot tényleg ne vegyél. Ez csak marketing, nem más. Valahogy el kell adni a kakit, méghozzá szemérmetlenül drágán. Én igazából nem vagyok hívõje annak, hogy kölyök meg felnõtt vagy idõs táp. A vadonban (vagy kint az utcán) is esznek mindent. Én speciel most vegyesen adok a kölyök cicámnak enni. Múltkor volt a boltba kölyök konzerv, akkor azt kapott. Most nem volt, hát bumm.
Inkább ha elfogy ez a táp olyat szerezzetek be, ami felnõttnek, kölyöknek egyaránt jó. Vagy akár most és keverve adni nekik. Szerintem nem lesz tõle baja, mivel általában a kölyök tápban több a fehérje, ha jól tudom... meg talán a fejlõdéshez szükséges tápanyagok, de tényleg nem lehet tudni, hogy mennyi az igazság ezekben vagy tényleg csak marketing.

Nem baj ha az akvárium teljes hosszában nem kap alátámasztást?

Kaptam egy 70 cm hosszuságu akváriumot, de a szekrény amire rá tudnám tenni, csak 60 cm.Azt gondoltam, hogy teszek a szekrényre egy 70cm-es deszkalapot és erre jön az akvárium. Igy két oldalon 5-5 cm-en csak a deszkalaptól kap alátámasztást.

Legjobb válasz: Jó az

Jó az
Nem kell. Teljesen stabil lesz így. Ha igényled, kiszámolom neked, hogy statikailag miért nem jelent ez gondot, de inkább csak hidd el nekem :D
Egy bútorlapot tegyél alá mindenképpen, ami teljes hosszában alátámasztja. A bútorlap és akvárium közé pedig hungarocellt, vagy polifoamot.
Jó lesz. Nekem úgy 5-6 évig volt 5-5 cm-es lelógó rész. Hát, le is hajlott pár milit, így most kicsit éveltebb, de nem veszélyes.(úgy tûnik)
nem tudom, de én nyugodtabban aludnék ha kapna alátámasztást.ez az én véleményem.
Biztos ami biztos egy égsz nagy bútor, vagy fa lappal alá kell támasztani, ami jó erõs.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!