Találatok a következő kifejezésre: Nem baj ha az (2266 db)

Nem baj ha az öngyújtómat zárt helyen tárolom?

egy bezárt fiókban? nem baj ?

Legjobb válasz: Nem baj. Ha van kisgyerek a családban azért õ ne férjen hozzá, mert játékiból frlgyújthat bármit.

Nem baj. Ha van kisgyerek a családban azért õ ne férjen hozzá, mert játékiból frlgyújthat bármit.
A kérdező hozzászólása: akkor nem fog felrobbanni vagy hasonló dolog ha zárt helyen van?
nem fog. Elvileg ha kinn hagynád a napon akkor se robbana fel, de ha napfénytõl óvott helyre teszed nem lesz vele baj.

Milyen tápszert reggelizik 11 hónapos babátok? Nem baj, ha az enyém 6 hónapos kortól valót és nem 8 vagy 10-től valót?

Legjobb válasz: Én babám 17 hós, és 2-es tápszert kap. Nem baj, majdnem ugyanaz az összetételük.

Én babám 17 hós, és 2-es tápszert kap. Nem baj, majdnem ugyanaz az összetételük.
Én törekedtem és most is a korának megfelelõt adni, hisz abban vannak az olyan összetételek, amikre szükségük van. Most 14hós a fiam és az 1éves kortól való gyerekitalt adom neki.
Szia! Az én kisfiam nemsokára 1 éves lesz de én is betartottam neki mindig a hónapnak megfelelõt! Õ most a Milupát eszi a gyümölcsöset! Nagyon szereti de ezen kivûl minden tápszert megiszik :D

Nem baj ha az én babám nem kapja be a lábát?

6 hónapos múlt,odaér a szájához de nem kapja be.Fintorog.Mondjuk semelyik játékot nem veszi a szájába csak a saját kezét.

Legjobb válasz: :) ez aranyos...nem hiszem h baj lenne. Az én kisfiam sose csinálta. 10 hós

:) ez aranyos...nem hiszem h baj lenne. Az én kisfiam sose csinálta. 10 hós
Az én kisfiam sem kapta be a lábát és 3 évesen semmiféle "hátrányt" nem látunk, nagyon szépen fejlõdött mind testi mind szellemi értelemben. A mászás kimaradásáról mutatták ki, hogy nem jó, arra majd egyéves korában kell odafigyelni. (a beszédfejlõdéssel van összefüggésben.)

Mit tud a két és fél hónapos babátok? Nem baj ha az enyém csak a fejét emeli meg és fordítja a másik oldalra mikor hasra teszem?

Egyszer kétszer láttam t?le mindössze hogy kinyomja magát hason a kezével,azota inkább csak elterül ha hasra teszem és sír.annyi hogy a fejét átfordítja.Amugy nagyon értelmes kisbaba sokat nevet, jó alvó.

Legjobb válasz: Szerintem nagy baj hogy még nem ül, és nem beszél kínaiul sem. Mit vársz egy 2 hós gyerektöl? Ennyi idösen ez amit tudniuk kell, a fejüket forgatni. Kinyomni majd 4 hós kora körül kell, akkor kezd el forogni is. de tudni kinyomni, megtartani magát, forogni csak a hat hós vizsgálaton nézik.

Szerintem nagy baj hogy még nem ül, és nem beszél kínaiul sem. Mit vársz egy 2 hós gyerektöl? Ennyi idösen ez amit tudniuk kell, a fejüket forgatni. Kinyomni majd 4 hós kora körül kell, akkor kezd el forogni is. de tudni kinyomni, megtartani magát, forogni csak a hat hós vizsgálaton nézik.
A kérdező hozzászólása: Hát remélem is mert a gyerekorvosunk kérdezte hogy tudja e már tartani magát hason meg oldalfa fordulni.
A papírforma szerint 3 hónaposan fordulnak elõször oldalra, szóval még ráér.:) Nincs elkésve! Elõször alkartámaszba nyomják fel magukat, és utána tenyértámaszba.De úgy tudom, a tenyértámaszt a 7. hónapban kell tudniuk produkálni. (persze nagyon sok az egyéni különbség)Ha már láttad tõle, hogy kinyomja magát, az nagyon jó!Az enyém annyira utált hason feküdni, hogy csak 3 hónaposan nyomta ki magát.Viszont 2 hónaposan már oldalra fordult.Teljesen jól fejlõdik a babád, nincs semmi gond! Ezek a gyerekorvosok..vizsgáztak az egyetemen "Anyuka paráztatása" címû tárgyból is? Mert ismerõs..
A kérdező hozzászólása: Hát elõfordul, mert a védõnõkkel karöltve ijesztgetik az embert.A fiam nem probálkozik oldalra fordulni egy játékért sem, ha oldalt fektetem akkor dõl el a hátára, de sztem ez csak véletlen lehet.
Nem baj, hiszen még csak 2 és fél hónapos!!Hivatalosan a 3. és a 4. hónap között fordulnak oldalra, semmivel nincs elkésve hidd el!!

Nem baj, ha az esküvőmön ilyen lenne a hajam és a ruhám?

Vagyis valami ilyesmi.

Legjobb válasz: 13 éves vagy ennek a kérdésnek semmi értelme. Amúgy hogy válaszoljak: miért lenne baj? Szerintem szép a ruha a vörös szalag is szép rajta és a haj is szép. Ünnepélyes. Szép!

13 éves vagy ennek a kérdésnek semmi értelme. Amúgy hogy válaszoljak: miért lenne baj? Szerintem szép a ruha a vörös szalag is szép rajta és a haj is szép. Ünnepélyes. Szép!
Dehogy baj! Ami azt illeti én is gyûlölöm, ha fel van tûzve a hajam! Hátközépig érõ göndör barna hajam van, és az már tuti, hogyha esküvõm lesz, ki lesz engedve, és olyan kis fehér virágok lesznek beletûzve :)
Mert szerintem engem inkább aggasztana..:P
Szerintem meg szép..ha megééérem..én is hasonlóban mondom ki a boldogító igent..már amennyiben azaz igen boldogít..:D
Túl sötét egy fehér menyasszonyi ruhához.
A kérdező hozzászólása: Why?
A bordó szalag túlzás.
A kérdező hozzászólása: hát lehet:/ tul. nem az kérdés, hogy jó lenne-e ebben férjhez menni, hanem, hogy szép-e na meg a haj... nem nagyon szeretem a sima fehéret.
A kérdező hozzászólása: csak az esküvõn a legtöbb nõ feltûzi a haját, de én nem akarom és ez már biztos!
Szep de mire te ferjhez mesz total mas lesz a divat.
Miért lenne baj? :D Szerintem szépet választottál!
Amúgy ez lassan a 100. kérdés ezzel a ruhával... Nagyon felkapott lett
Addig még ezeszer változhat a divat is, a te véleményed is. Álmot dédelgetni nem bûnös dolog.
Miért lenne baj ez? Nem értem a kérdést...
Hát, annyira nem vagyok híve a lógó hajnak, szép, de a sok lakk se biztos, hogy segít a tartósságában. Kilógja magát elég hamar (láttam már párszor). A ruha tetszik, de egyet értek a legtöbb hozzászólóval, változik a divat.

Szerintetek nem baj ha az asszisztens előtt kérdezem meg a dokimat hogy mennyit kér a szülésért?

Eddig nem kérdeztem meg, mert gondoltam ráérek még vele, csak azt hogy szülhetek-e nála. De akkor még nem volt asszisztense. Viszont nemrég lett neki, és hét ugye mindig ott van.

Legjobb válasz: Én nem foglalkoztam az asszisztenssel, elõtte kérdeztem meg. AZt a választ kaptam, hogy rámbízza. Nagyon szeretem a dokimat, de igazából az a véleményem, hogy ha a bérén felül elkér x összeget, csak azért, hogy bent legyen a szülésnél, akkor ezt ne titokban tegye, hanem vállalja fel, hogy õ így dolgozik. Nem szeretem a susmust:D

Én nem foglalkoztam az asszisztenssel, elõtte kérdeztem meg. AZt a választ kaptam, hogy rámbízza. Nagyon szeretem a dokimat, de igazából az a véleményem, hogy ha a bérén felül elkér x összeget, csak azért, hogy bent legyen a szülésnél, akkor ezt ne titokban tegye, hanem vállalja fel, hogy õ így dolgozik. Nem szeretem a susmust:D
én felkértem, de az összegre nem kérdeztem rá......

Zavarja majd a babát, ha nem ugyanolyan az etető cumija, a nyugtató cumija, stb? Vagy nem baj, ha az egyiknek ilyen a formája, a másiknak olyan? Vagy jobb lenne mindenből egyformát venni?

Legjobb válasz: Én mindenbõl egyformát vettem. Mam-ost. Viszont kaptunk Avent-es cumisüveget, annak a cumifejét nem fogadja el a kicsi. Ja, és mindenünk szilikonos, kaptunk egy latex játszócumit, ami típusra szintén Mam, de azt sem fogadja el, csak az ugyanolyan szilikonból készültet. Szerintem gyerekenként változó, az én picim nem túl simulékony. Ragaszkodik a MAM-hoz. :) Ha még vásárlás elõtt állsz, érdemes uolyanba beruházni, bizos, ami biztos. Én a MAM-ra esküszök, de mkinek más jön be. (azért szeretem, mert darabokra lehet szedni, így könnyen tisztítható)

Én mindenbõl egyformát vettem. Mam-ost. Viszont kaptunk Avent-es cumisüveget, annak a cumifejét nem fogadja el a kicsi. Ja, és mindenünk szilikonos, kaptunk egy latex játszócumit, ami típusra szintén Mam, de azt sem fogadja el, csak az ugyanolyan szilikonból készültet. Szerintem gyerekenként változó, az én picim nem túl simulékony. Ragaszkodik a MAM-hoz. :) Ha még vásárlás elõtt állsz, érdemes uolyanba beruházni, bizos, ami biztos. Én a MAM-ra esküszök, de mkinek más jön be. (azért szeretem, mert darabokra lehet szedni, így könnyen tisztítható)
Szia! A kisfiam Avent-es üvegbõl eszik, ami természetesen szilikonos. A játszó cumija viszont latex, amit szerintem a puhasága miatt szeret.
Az én fiam Aventos cumisüvegbõl iszik, de a játszó cumija asszimmetrikus, fogszabályozós, másmilyet nem fogad el. Nem zavarja, ha nem egyformák, de általában a legtöbb baba azt a cumit szereti meg, amilyet elõször kap.
Ja és a játszó cumi Chicco, ami ráadásul cseresznye formájú. Õ ilyet kapott elõször és hiába próbáltuk késöbb átszoktatni, más formájú nem jött be neki.
A kérdező hozzászólása: Tehát nem kell, hogy az etetõ és a játszó egyforma legyen, de utána mindig ugyanolyat kapjon az adott célra. Köszi

Kis nyuszinak lehet mogyoróágat adni rágcsálni? Illetve nem baj ha az ág belseje még zöld? Vagy csak teljesen száraz ágat szabad neki adni?

Legjobb válasz: Most tele vannak energiával, vitaminnal az ágak. De pont ezért megborítanák az érzékeny pociját. Én nem merném alapos szárítás nélkül adni. Olyan mintha friss fûvel etetnéd. Szóval vagy csontszárazan kaphatja, vagy majd 3 hónapos kora után, pici adagokban hozzászoktatva a pociját.

Most tele vannak energiával, vitaminnal az ágak. De pont ezért megborítanák az érzékeny pociját. Én nem merném alapos szárítás nélkül adni. Olyan mintha friss fûvel etetnéd. Szóval vagy csontszárazan kaphatja, vagy majd 3 hónapos kora után, pici adagokban hozzászoktatva a pociját.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen:) akkor szerencse, h nem adtam nekik oda, mert még csak 6 hetesek...

Az nem baj ha az első két szex után a nem lettem terhes?

Elhatároztuk a párommal hogy szeretnénk egy kisbabát de sajnos az els? két próbálkozásra még nem sikerült. Ez baj? Esetleg mit tanácsoltok? Érdemes lenne azért kivizsgáltatnom magam? Ha ez nem is probléma akkor mivel kezdjem szerintetek? Jó tanácsok és ötletek bármi amit fontos tudnom kezd?ként... Egyébként 22 éves vagyok... :)

Legjobb válasz: 22 évesen gyerek? Az nem rossz, sok szerencsét hozzá!

22 évesen gyerek? Az nem rossz, sok szerencsét hozzá!
Egy nõ átlagosan 3 hónap próbálkozás után esik teherbe heti 3-4 aktustól. Úgyhogy nyomjátok csak, 2 alkalom nem sok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm... De szerintem ezzel nincsen probléma :)
A kérdező hozzászólása: 21:48 köszönöm... igyekszünk :)
Két próbálkozás még kevés.Nekünk egy hónap után jött össze, persze ez sokmindentõl függ.Ha fogamzásgátlót szedtél akkor annag még ki kell elõbb ürülni a szervezetedbõlKivizsgálást fél-1 év sikertelen próbálkozás után szoktak javasolni.(Valami felmérésben olvastam átlag 6 hónap kell ahhoz hogy összejöjjön a baba.)Persze embere válogatja.Az sem jó ha mindennap van szex mert 2-3 nap kell ahhoz hogy újratermelõdjön a sperma.És saját tapasztalat nem szabad rágörcsölni, erõltetni jönni fog ha itt az ideje!:) Sok sikert!!
Tudod ez olyan dolog hogy ha valaki abszolút nem akar gyereket és kefélnek agyba fõbe, akkor véletlenül mindig becsúszik rögtön... aki akar annak pedig nem jön össze elsõre :) Egyik ismerõsömék 8 hónapja próbálkoznak....
Nem mindenki lesz kapásból terhes. Próbálkozzatok tovább. Esetleg számolhatsz ahhoz képest, hogy mikor jön meg - v.mi termékenységi naptárnak nevezik ezt, ahol a petesejt megérése és a menstruáció kezdete közötti napok a legesélysebbek. De errõl a nõgyógyász sokkal többet tud mondani, az tuti.
Nekünk 4 hónap próbálkozás után jött össze...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek :) Így már nyugodtabb vagyok... :)

A nyusziknak való faág ami eredetileg arra való hogy rágja és hogy kopjon a foga az nem baj ha az enyém meg is eszi? Nem okoz nála bélelzáródást?

Legjobb válasz: Nem nem kell aggodnod az nem okoz :)Az enyém is megeszi :) Gondolj pl a kutyára nem nagyon hasonlit de a kutya is megeszi a fuvet nem ?? :) Ez pont igy van a nyulaknál is :)

Nem nem kell aggodnod az nem okoz :) Az enyém is megeszi :) Gondolj pl a kutyára nem nagyon hasonlit de a kutya is megeszi a fuvet nem ?? :) Ez pont igy van a nyulaknál is :)
A kérdező hozzászólása: oké köszi :) ) !!
Én is azt olvastam.Sõt ha a nyuszinak hasmenése van akkor a tölgyfa és különbözõ fûzfák ágai remek háziorvosságok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) !!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!