Találatok a következő kifejezésre: Nem baj ha a 24 (11 db)

Az baj ha a 24 évesen nem akarok barátnőt?

még sose volt, de úgy érzem nincs rá szükségem. miért lehet ez?

Legjobb válasz: A kérdéserde a válasz nem,nem baj! Mindenki döntse elmagának mit szeretne. DE! Te most egy olyan dolgot nem akarsz amirõl azt sem tudod milyen! Honnan tudod hogy egy csaj mellett nem lenne-e jobb neked!? Javaslom egyszer azért próbáld ki! :) A 3. válaszolónak! Nagyon sokan így vannak vele egyébként,sokat változott a világ! "Nem esik jól a fiúknak udvarolni,stb stb". Õszintén szólva hozzá kell tennem hogy ha a mostani párommal esetleg szakítanék Én sem ugrálnék körbe több lányt soha plusz egy métert nem mennék utánnuk!! 27/F

A kérdéserde a válasz nem, nem baj! Mindenki döntse elmagának mit szeretne. DE! Te most egy olyan dolgot nem akarsz amirõl azt sem tudod milyen! Honnan tudod hogy egy csaj mellett nem lenne-e jobb neked!? Javaslom egyszer azért próbáld ki! :) A 3. válaszolónak! Nagyon sokan így vannak vele egyébként, sokat változott a világ! "Nem esik jól a fiúknak udvarolni, stb stb". Õszintén szólva hozzá kell tennem hogy ha a mostani párommal esetleg szakítanék Én sem ugrálnék körbe több lányt soha plusz egy métert nem mennék utánnuk!! 27/F
Huuu de szánalmas volt ez a monológ :) )). Sajnállak...de tényleg :/
63% for president!
Ez a baj az ostoba laikusokkal, ha nem látnak egy jobb kiállású ember mellett nõt, akkor máris jön a biztos homoszexuális köcsö g buza skatuya. Jó volna errõl leszoknia a sok marhának. Eleve el sem kell mondani az ilyeneket, elég sajnálatos, ha te ezt még fel is vállalod. Ilyenkor mint a vízfolyás úgy kell hazudni a többieknek, különben tényleg szexicsokinak fognak minõsíteni. Szétmegy a kamuhír, aztán kapkodhatod a fejedet, hogy sehol nincs tekintélyed. Egyáltalán nem baj ha nem akarsz, én sem akarok, gyak nulla motivációm van az egészhez. Csak szex kéne neked is mi? A többi hüleségre már nem vagy kíváncsi mi? Mert én például nem. Nincs kedvem beszélgetni vele, pátyolgatni, nincs kedvem az ostobaságait hallgatni az unalmas nõknek, akiknek csak a testük! az izgató. Nincs kedvem a szülei marhaságaihoz sem. Ezekkel állandóan ott kell lenni, meg elvárásaik is vannak sajnos. Ez így nem jó, nagyon nem. Ez úgy volna a jó, ha csak nekem volnának elvárásaim, és csak akkor keresném fel, ha épp jólesne egy kis kényeztetés. De sajnos ezt egy párkapcsolattol nem kaphatja meg az ember, túl melós, túl sok a sleppje. Én nem tudnám magam elképzelni úgy, hogy virágot vegyek egy nõnek. Anyámnak amit átadok, azt is apám veszi meg helyettem, én meg átlököm neki. Én nem tudnám elképzelni magamat egy nõvel sétikálni az útcán kéz a kézben és átszellemült negédes pofával csámpázni mellette. Ez nem én vagyok! Egy étterembe nem vinném el sohasem, mert ott nincs egészséges biókaja. MEg szeretek akkor fingani, amikor nekem jólesik. Ezt egy párkapcsolatban nem teheted meg! Mert mire kiérnél a szabadba, addig a szél megakad a beledben. Azt úgy jó kiengedni, ahol vagy. Persze otthon. CSak egy nõvel együttélve , ez sajnos elképzelhetetlen. Én nem teszem az életemet függõvé eleve a társas együttéléstõl, nekem van más is az életemben, amivel le tudom kötni magamat, és ez egy életcél, amiben teljes értékûen jól érzem magam. NEm üres tehát nõ nélkül az életem mint a párkapcsolat nélkül valósággal életképtelen embereké. Nem vagyok szeretethiányos, annyira nem igénylem, hogy valaki is törõdjön velem, állatira jól alkalmazkodok a magányhoz ha kell.
ezt csak te tudhatod ! de ha arra vagy kíváncsi akkor nem gáz !
Elõzõ ez nem teljesen igaz. A gátlásos fickókat írtják a nõk nagyon, nem a szüzeket. 100 ból száz gyülöli, eltakarítja azt amelyik gátlásos, de 100 ból 50 kedveli a szüzeket, csak ne legyen egy igazi tejbetök jellem hozzá. A hozzáálláson múlik tehát minden, nem azon, hogy volt e már pina a nyakad körül.
Menj prostituálthoz, mert 24 évesen már semmi esélyed rendes kapcsolatot kialakítani nõkkel. A szûz férfiakat ki nem állhatják egytõl egyig az összes kivétel nélkül.
Szerintem, nem baj.Ha neked így jó, másnak semmi köze az életedhez.
a kérdésre válaszolva: nem, nem baj
Te dolgod, hogy mit akarsz, másoknak ehhez nincs köze. Ne legyen publikus, hogy volt vagy nem volt csajod, és úgy nem gondolnak ilyeneket rólad. Hogy miért lehet az, hogy nincs rá szükséged, erre a választ magadban keresd, mivel nem ismer itt senki, ezért nem is tud neked erre senki válaszolni. Egyébként egy csomó oka lehet, de ezt te jobban tudod szerintem.
Nincs semmi belsõ késztetésed, hogy legyen egy társad? Bajnak nem baj, ha neked így jó, de késõbb nagyon megbánhatod. Persze azoknak a nevében akiknek te esetleg tetszel, nem beszélhetek. Számukra baj.
Sajnos egy kicsit én is olyan vagyok mint a korábbi hozzászóló: Az az igazság, hogy én egyszerûen nem tudom elképzelni magam ahogy kéz a kézben járok valakivel , negédes, rózsaszín fellegekben járó bamba pofával. Bennem valahogy nincsen ösztön arra, hogy keressem azt aki "kiegészít". Nálam az ilyesminek a Danielle Steel könyvekben meg a nyálas filmekben van a helyük, nem az életemben. Félreértés ne essék, hetero vagyok. De azt meg nem tehetem meg, hogy egy éjszakás kalandor legyek mivel nem vagyok Charlie Sheen. De ilyenkor a környezetedben lévõk meg elkezdenek pletykálkodni rólad, és csodálkozol, hogy miért nincsen tekintélyed. Ilyenkor az ember kénytelen beújítani valakit státusz szimbólumnak. Érzéketlen f...szkalap vagyok. Ez van...

Anyukák! Nem baj ha a 3 és fél hónapos babám áttért 3 órási evésről 4-re, nem korai ez? Így 6 x eszik egy 24 órában. Többi lent.

Nem akart rendesen szopizni 3 óránként 1 hétig,ordított a cicin aztán a doktorn? és a véd?n? tanácsára áttértünk a 4 órási evésekre,így eszik rendesen,de nem kevés ez neki?

Legjobb válasz: Ha kevés lenne,akkor szopna sûrûbben. Õk még tudják,hogy mennyi elég nekik.

Ha kevés lenne, akkor szopna sûrûbben. Õk még tudják, hogy mennyi elég nekik.
De hogy kevés. nekem újszülötten is csak 4 óránként evette, éjszaka meg 6 óra is eltalt egy egy etetés között. ha csak 5x enne azzal sem lenne baj, szerintem nekem csak 5x evett ennyi idösen már.
ha a babád így elégedett, akkor ez a jó neki. de fontos, hogy ne óra alapján etesd, hanem ahogy kéri.
Enyém ilyenkor már csak napi 4-5 alkalommal szopizott, azt hittem kevés, de nem, mert tök jól fejlõdött. Csak mindig paráztam rajta, hogy miért csak 4-szer eszik. Most 6 hós, 4-5 alkalommal szopizik + 1-szer kap valami hozzátáplálást (még a kóstolgatásnál tart).
Nem kell nézni az órát, te sem akkor eszel, mikor lejárt a 4 óra! Figyeld a jelzéseid és etesd meg, amikor éhes! Nem kell túldramatizálni. Igény szerinti szoptatás. Ez a 3 ill. 4 óránkénti szoptatás már elég régen aktualitását veszítette.
A lányom 1 hónaops kora óta 4 óránként eszik. Rádásul 3 hete már az éjszakát is úgy átalussza, hogy este 7 után reggel 6-kor kér csak enni. Szépen fejlõdik, 3 kg-ot hízott születése óta. 4 hónapos baba nayukája
az en babucim is csak 4-5 orankent eszik, az ejszakat atalussza 4 hetes kora ota. most 7 hetes. hizik mint a kismalac, ugyhogy ezen nem kell aggodni. ahogy fentebb irtak, mi sem akkor eszunk amikor az ora mutatja hanem amikor ehesek vagyunk. okosabbak a kisbabak mint ahogy mi gondolnank :) )

Ugye nem jelent bajt ha a baba sokat mozog? Reggel és nap közben be-be jelentkezik, de este például másfél órán keresztül szinte meg sem állt. Ilyen aktív még sosem volt.24 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia. Ne aggódj,nincs semmi baj.Az én babám folyamatosan rug-kapált,én sose tudtam megfelyteni mikor pihen,mert gyakorlatilag mindig mozgásban volt,de én nagyon örültem neki, mert igy legalább tudtam,hogy nincs semmi baj.Ne aggódj te sem,de lehetséges,hogy változni fog majd késöbb. boldog babavárást.

Szia. Ne aggódj, nincs semmi baj.Az én babám folyamatosan rug-kapált, én sose tudtam megfelyteni mikor pihen, mert gyakorlatilag mindig mozgásban volt, de én nagyon örültem neki, mert igy legalább tudtam, hogy nincs semmi baj.Ne aggódj te sem, de lehetséges, hogy változni fog majd késöbb. boldog babavárást.
Szia! Néha azért jó viccesek lehetünk , mi, kismamák, kívülrõl nézve! Mindenen aggódunk. :) Én 21 hetes vagyok. Amikor az elején volt hányingerem, azon aggódtam, hogy ugye nem valami vírus miatt van. Amikor meg épp nem volt hányingerem, azon aggódtam, hogy ugye minden rendben a kis bébivel, merthogy nincs hányingerem. Nekem is mocorog már vagy 5 hete a kis bébim. Amikor nem érzem a mocorgását, azon aggódom, hogy vajon rendben van-e. Amikor meg rengeteget rugdal, akkor meg azn aggódom, hogy ugye nem azért mocorog ennyit, mert valami baj van. Szóval: szerintem ne aggódj! (Én is próbálok nem aggódni minden hülyeségen, hanem inkább élvezni, ahogy gömbölyödik a pocakom, és hogy minden kollegám mosolyogva néz rám, ha meglát, és mindig mondanak valami kedveset a kismanónkra.) Egyébként a védõnõ barátnõm azt mondta, hogy ilyenkor még sok helye van. Ezért sokat mocorog. Ezért sokat lehet érezni a motgását. De mivel még sok helye van, ezért a kis mocorgást nem mindig érzed. Amikor meg már nagyobb lesz, és szûk lesz bent a hely, akkor már nem úgy és talán nem is olyan sûrûn mocorog majd, de amikor mocorog, akkor majd rúg rendesen. :) De jó lesz az is! Aggodalommentes babavárást! 21 hetes kismami :)
Ne aggódj, nem baj! Nekem is nagyon aktív a kislányunk, van olyan nap, hogy szinte meg sem áll :) Meg is kérdeztem a dokimat, hogy ez baj-e, az volt a mosolygós válasza, hogy az a jó, ha sokat mozog. 24 hetesen még elég sok helye van, tud bukfencezni, izegni-mozogni, de innentõl kezdve rohamos növekedésnek (hízásnak) indul és egyre kevesebb lesz a helye. A hirtelen rúgásokat felváltják a finomabb furkálások, nyomulások, ilyenkor már csak jobbra-balra tud fordulni. De ez is nagyon jó érzés, sõt! Sokszor kinyomja a fenekét, lábát, csak úgy hullámzik a hasam, van úgy, hogy egész délelõtt vagy délután. 30 hetes vagyok. Boldog, mocorgós napokat, heteket!
Szia, Nekem a picike vasárnap óta rendetlenkedik, majdnem folyamatosan. Anyósom nyugtat, hogy majd pár hét, és belassul, mert nem lesz helye:) (volt olyan nap, amikor maratont úszott a kincsem, faltól falig:) én meg nem aludtam két napig, mert már fájt, és én fáradtam bele:) ) Boldog Pocakosodást:)
szia!Én is igy vagyok vele.Napközben nagyon ritkán mozog de este aztán bepótol mindent:) néha bekeményedik a pocim is, ahogy kinyomja magát:) elsõ babám és nekem minden élmény új.Most vagyok 22hetes:)
Gondolod, hogy az a másfél óra olyan sok??? :) Nekem volt olyan, hogy a kisfiam délután 5 óta éjfélig szinte megállás nélkül adta a mûsort! És eddig úgy néz ki, teljesen egészséges! Nekem is nagyon aktív, nagyon ritka, ha nem mocorog annyit! Ne aggódj! Ha meg nem mocorogna ennyit, akkor meg az lenne a baj! :)

Nem baj e ha a 24. hétre írt elő a cukorvizsgálatra a dokim. Eddig mindent akkor csinálatott amikor kell, én úgy tudtam a 26. hétnél van ez, akkor most mikor is kell?

Legjobb válasz: Rosszul tudod, mert a 24. héten kell menni. Egyébként az erre vonatkozó termin 24. és 28. hét között, de többnyire már az elején megcsinálják.

Rosszul tudod, mert a 24. héten kell menni. Egyébként az erre vonatkozó termin 24. és 28. hét között, de többnyire már az elején megcsinálják.
Nálunk 24-26ot javasolnak.De teljesen mindegy...ez csak olyan protokoll, hogy idõben vegyék észre a bajt, ha van.Nem kell aggódni.
Én a 26-ik héten megyek.A védõnõ mondta, hogy akkor kell menni. 23 hetes kismami
Természetesen ez sem lehet mindenhol egyforma... A 24.- 28. hét között szokták csinálni.
Szerintem a dokid pontosan tudja mikor kell menned. Semmi nem törvényszerû! Én is úgy tudom 24.-28. hét!
A cukorterhelésnél nincs olyan jelentõsége az idõpontnak és a heteknek, mint pl. az afp-nél. Ha cukros vagy, akkor az bármikor kimutatható, viszont tény, hogy legkésõbb a 24-26. hét környékén el kell végezni, hogy ha baj van, a szülésig még helyre lehessen hozni az értékeket. Nekem az elsõ terhességemnél már a 12. héten elvégezték, mert elõtte cukrot találtak a vizeletben. Sajnos az voltam már akkor is, úgyhogy végig diétáztam. Most a másodiknál már a terhesség megállapításánál mondta a dokim, hogy figyeljek, mert biztosan az leszek ha az elõzõnél az voltam és így is lett. Itthon mértem, már az 5. héten az voltam :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenki válaszát!

A 24. terhességi héten a vércukor vizsgálatnál nem baj, ha 8-ra megyek oda?

A vérvételre 7-9 ig lehet menni. De úgy tudom a vércukor vizsgálatnál, miután leveszik a vért utánna inni kell valami cukros löttyöt, és 2 óra elteltével ismét vért vesznek.

Legjobb válasz: ez sajnos kórházfüggõ. nálunk nem volt baj, mert az éhgyomri vérvétel ugyanígy 7-9-ig volt, de utána egész nap van sima vérvétel, tehát ha valaki (pl. én) 8-ra ment, akkor is simán megtudták csinálni neki a terheléses vérvételt. lehet, hogy jó lenne reggel rájuk csörögni, nehogy lemaradj róla.

ez sajnos kórházfüggõ. nálunk nem volt baj, mert az éhgyomri vérvétel ugyanígy 7-9-ig volt, de utána egész nap van sima vérvétel, tehát ha valaki (pl. én) 8-ra ment, akkor is simán megtudták csinálni neki a terheléses vérvételt. lehet, hogy jó lenne reggel rájuk csörögni, nehogy lemaradj róla.
Nekem 1 óra múlva vették a második vért, úgyhogy nem lett volna gond nálam ha csak 8-ra megyek. Neked biztos 2 óra múlva veszik?
A kérdező hozzászólása: Felhívtam õket pénteken telefonon, mert mondta a nõgyógyász, hogy be kell jelentkezni, de ott azt mondták nem kell bejelentkezni és 7-9 ig van vérvétel. Kérdezték, hogy terhelésesre megyek vagy sem, de mondtam, hogy nem tudom és, hogy a 24. hétben leszek, erre a laboros azt mondta nem tudja mit mondott az orvosom, pedig azt elmondtam volna amit a doki a beutalóra írt. Nem tudom, hogy terheléset vesznek tõlem vagy simát, a doki annyit mondott, hogy majd kapok egy kis cukrot. A beutalóra meg azt írta, hogy kéri a gravida OGTT vizsgálatát.
Szia! Az OGTT a terheléses cukorvizsgálat (mondta is az orvosod, hogy kapsz cukrot), tehát levesznek vért éhgyomorra, megiszod a cukros vizet (vigyél citromot, akkor ihatóbb), és két óra múlva újra vérvétel. (Ez azt jelenti, ha szigorúan csak 7-tõl 9-ig vesznek részt, akkor menned kell 7-re, de nem hiszem, hogy ezt meg tudják oldani, hiszen mi van ha vannak elõtted néhányan, és csak késõbb kerül rád sor.) Remélem nem késõn írtam.
Nekem aznap 4szer volt vérvétel. Egyszer levették, aztán megittam a löttyöt, utána félóra múlva megint vérvétel, félóra múlva megint, és aztán egy óra múlva.... Én fél 8 körül voltam ott, de kb.8-ra kerültem sorra, és így minden rendben volt. Szép babavárást! 26 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :) Holnap megyek a vérvételre.

24 hónapos a kis fiam nagyon sokat beteg melyik a legjobb vitamin Immunrendszer erősitö nem baj ha drága csak jó legyen?

Legjobb válasz: normaflore-t adj neki, helyreteszi a szervezetét, amikor beteg, én mindig ezt adok, de akkor is lehet ha nem beteg. googleba írd be, olvasd el, nagyon jó!

normaflore-t adj neki, helyreteszi a szervezetét, amikor beteg, én mindig ezt adok, de akkor is lehet ha nem beteg. googleba írd be, olvasd el, nagyon jó!
Utolsó vagyok írd be a Google-ba hogy Broncho Vaxom ott mindent el tudsz olvasni róla!:)
A kérdező hozzászólása: igen rengeteget járok vele játszora sétálni játszoházba ha eszedbe jutna az injekció neve meg kõszöném van 1 12 éves nagy fiam is õ alig beteg nem voltak ilyen bajaim vele :-((((((köszönöm mindenkinek
Szia! Azt pontosan nem írtad hogy milyen jellegû a betegsége, megfázás, felsõ léguti!a gyermekorvossal beszéld meg van egy immunerõsítõ por Broncho Vaxom a neve 30tasak van benne!ez 3havi adag 4453Ft+ezzel együtt lehet még adni Béres cseppet+C vitamint(most 4üveg akciós 2990ft)! Remélem tudtam segíteni és mindenképpen konzultálj gyermekorvossal!
Van valami immunerõsítõ injekció is, a nevét elfelejtettem. Mindenképpen orvossal konzultálj! Jár közösségbe? Milyen betegségeket szed össze? Sokat vagy vele friss levegõn?
A kérdező hozzászólása: sziasztok igen most keztuk a bölcsit megfázás torok fül stb... broncho -vaxom már probáltam nem sokat segitet 2 hetet jártünk mindig beteg lesz:-((((((

Mennyire baj, ha 23-24 hetesen nem mozog sokat (alig-alig) a baba, és a hasam mérete sem valami nagy? Lehet összefüggés a kettő között?

Legjobb válasz: A mozgását a hetek múlásával egyre erõsebben fogod érezni. A babád még átalussza a nap nagyobb felét. A pocid mérete miatt nem aggódj,szerintem nincs összefüggésben a ozgással.Nekem 34 hetesen is alig látszik, pedig ultrahangon megállapították hogy hosszú baba lesz.Függ attól is hogy mennyire széles a csípõd,mert van aki "csípõben hordja a babát". Akkor kevésbé nõ a pocid.

A mozgását a hetek múlásával egyre erõsebben fogod érezni. A babád még átalussza a nap nagyobb felét. A pocid mérete miatt nem aggódj, szerintem nincs összefüggésben a ozgással.Nekem 34 hetesen is alig látszik, pedig ultrahangon megállapították hogy hosszú baba lesz.Függ attól is hogy mennyire széles a csípõd, mert van aki "csípõben hordja a babát". Akkor kevésbé nõ a pocid.
Szia! Nekem ebben az idõszakban nem nagyon mozgott a baba, és én is aggódtam. Viszont a szívhang és minden más rendben volt. Kinn sokkal mozgékonyabb lett:-) A 9 hónapban mutatta igazán meg magát a kisasszony, akkor viszont hullámzott a hasam. Elõtte meg semmi. A te babád is ilyen és ha minden rendben van a vizsgálatok során akkor nincs miért aggódni. Az én pocakom a 7. hónapban kezdett nõni.

Nem mindig érzem a magzatmozgást, ez baj, nem kell, hogy mindig mozogjon, viszont a hasam sokszor feszül, főleg ha vezetek, ez baj vagy természetes 24 hetesen a hasfeszülés?

Legjobb válasz: szia, 24. hetesen minden nap kellene hogy érezd a mocorgót, de nem egyfolytában. Nekem is volt, hogy csak estére ébredt fel a drága. Feszülhet a hasad, mert mert a bõröd tágul, kenegesd mandulaolajos krémmel, hogy ne repedjen meg. Kellemes babavárást kívánok.

szia, 24. hetesen minden nap kellene hogy érezd a mocorgót, de nem egyfolytában. Nekem is volt, hogy csak estére ébredt fel a drága. Feszülhet a hasad, mert mert a bõröd tágul, kenegesd mandulaolajos krémmel, hogy ne repedjen meg. Kellemes babavárást kívánok.
Nem baj, ha nem mindig érzed, hiszen Õ is alszik, vagy pihen. Ha már több, mint egy napja nem érzed, menj orvoshoz! Hasfeszülés lehet attól, hogy nõ a hasad, de ha legtöbbször vezetés közben, akkor az is lehet, hogy nem jól ülsz, vagy rosszul van bekötve a biztonsági öv. Könnyû szülést kívánok!
Semmi gond ezzel, természetes! Nagyot növünk most. 26 km
Normális, igen :) Én 22 hetes vagyok, ugyanilyen tünetekkel. Csak lassan és óvatosan mozdulj, akkor kevésbé fáj.
Én is kûzködök ilyennel, sõt még könny is kihull a szemembõl néha annyira fáj, de ha lassan próbálok felülni akkor enyhébb a fájdalom, 27 h km

Baj, ha 24/7 megy 5 számítógép a szobámban? Nem fog kigyulladni a ház? :D

Legjobb válasz: Ha minõségi a tápegység akkor nem valószínû. Egyébként ennyi gép megterheli az áram-számlát, 300W-al számolva 40 ezer havonta.

Ha minõségi a tápegység akkor nem valószínû. Egyébként ennyi gép megterheli az áram-számlát, 300W-al számolva 40 ezer havonta.
i3as laptoppal havi 30 forintot termeltem volna kb. Én azt mondom nemnagyon. Az tévedés hogy az áram ingyen van, laptoppal is megeszel egy-két tizest havonta.
Egy 80 ezres laptoppal, ingyen árammal se éri meg azt mondod?
A kérdező hozzászólása: 5 gépem van, mind az ötbe gyenge amd proci, 8gb ram, r2 290x cf
Egy sima géppel, pláne a procit használva akkor sem éri meg. Mire egy pár forintot összeszedsz beleõszülsz. Egy jobb videokártyával már lehet valamit kezdeni, de még a legolcsóbb kamu meló is jobban fizet.
Na de ha valakinek az áram ingyen lenne..
Nem lesz gond, a gép lekapcsolna ha valami nagy gond van. Ugyanakkor most bányászni, fõleg PC-vel NEM érti meg. Csináltam én is egy darabig korábban, akkor 1-2 hét alatt össze lehetett szedni a kifizetési minimumot bitconiból. Most jóval kevesebbet fizet. Szerencsémre akkor egy ismerõs hozzám vágta a 0.1 BTC-jét, így most nem rég olyan 30k-ért eladtam mindet. (1-1 kifizetés 0.01-nél volt akkor!) De baromira nem éri meg ez az egész. Bányászásra vannak speciális eszközök, maximum azzal érdemes nekikezdeni, mert így csak a villanyszámlát fogod pörgetni és semmit nem keresek vele jóformán.
Wow, az elsõ ember, akit ismerek, hogy bányászna. Megoszthatnád, hogy sikerül, idõvel. Sok szerencsét.
Nagyon kicsi az esélye hogy bármi is kigyullad csak úgy.. ha elkezdene valami nagyon melegedni akkor teljes egyszerûséggel kikapcsol a gép hogy megóvja magát.
bányássz nekem is akkor, köszi
Bitcoint nagyon nem éri meg processzorokkal bányászni, VGA-val nagyon határeset, dedikált eszközt kell venni. 1 napig csináld és számold ki hogy megéri-e az áramhoz képest. (Én laptoppal próbáltam, 2 mag i3 + videókártyák. Nemhogy milliomos nem lettem, de az áramot sem hozta volna vissza. Régi gépekkel ez még rosszabb arány lesz.)
A kérdező hozzászólása: nem érdekel a villanyszámla :D litecoint meg dogecoint bányászok és 1 hónap múlva már több millióm lesz :D
Majd te fogsz kigyulladni ha meglátod a következõ havi villanyszámlát. Amúgy ha jó a biztosíték akkor nem, legfeljebb lecsapja az áramot.
Kérdezõ, mennyit termelsz naponta? Megnézted az árfolyamokat?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!