Találatok a következő kifejezésre: Nem baj csak egy hét múlva (3 db)

Nem baj hogy csak egy hét múlva csinálják meg a műtétet (tisztitást) minthogy kiderült hogy már elhalt a magzat?

nem lehet kés?bb ett?l valami szövödmény

Legjobb válasz: Tuti nem! Mi az elsõ babát vesztettük el, és nem elhalt hanem felszívódott. Valamikor a 8-10 hét között. A petezsák volt ott ki tudja meddig. És nem volt semmi gond. Jelenleg 17 hetes kismama vagyok. A másik dolog, hogy van hogy nem biztosak abban, hogy elhalt... és várnak néhány napot, hátha csak nem látszik a szívhang. Unokatesómnál is így volt! Nyugi kitisztítanak, és potyára nem kozkáztatnának. A késõbbiekre kívánok boldog babavárást!

Tuti nem! Mi az elsõ babát vesztettük el, és nem elhalt hanem felszívódott. Valamikor a 8-10 hét között. A petezsák volt ott ki tudja meddig. És nem volt semmi gond. Jelenleg 17 hetes kismama vagyok. A másik dolog, hogy van hogy nem biztosak abban, hogy elhalt... és várnak néhány napot, hátha csak nem látszik a szívhang. Unokatesómnál is így volt! Nyugi kitisztítanak, és potyára nem kozkáztatnának. A késõbbiekre kívánok boldog babavárást!
A sógornõmnek 8 hetesen halt el a baba, az elsõ vérvételnél azt mondták, hogy él, a másodiknál már azt, hogy elhalt, amikorra megmûtötték 10 hetes volt. Nála is vártak egy kicsit, hogy hátha elvetél, de annyira meg volt tapadva, hogy muszáj volt megmûteni. Belázasodott, volt egy kis gyulladása, de egyébként semmi gond nem volt. 3 és fél hónapra rá már újra teherbe esett, és most 18 hetes terhes komplikációk nélkül.

Most vettem észre, hogy a hátsó fogamból letört egy kis darab, de majd csak leghamarabb egy hét múlva tudok elmenni a fogáaszatra. Ugye addig nem lesz semmi bajom?

Legjobb válasz: bajod csak az lehet, hogy tovább törik.. addig akkor egyél pépes dolgokat, ne rágj semmiképp azon az oldalon.

bajod csak az lehet, hogy tovább törik.. addig akkor egyél pépes dolgokat, ne rágj semmiképp azon az oldalon.
Bajod nem lesz addig, de akkor a fogzománc is megsérült. Minél elõbb próbálj elmenni a fogorvosodhoz.
Ez miért ennyire komoly? Nekem már 4 hónapja kb folyamatosan törik le a hátsó bölcsesség fogam, de azon kívûl hogy idegesítõen bökõs ha hozzáérek a nyelvemmel, nem zavar, ezért nem akarok fogorvoshoz menni..ez miért baj?

Szex után égető érzésem van, vagy csak mohók lehettünk? Egy hét múlva megyek inszemre, megzavarhatja ez az inszenet? Használjak canesten kúpot? Nem lesz baj?

Legjobb válasz: Nekem inszem után volt ilyen egy nappal és a doki azt mondta használjak kúpot (pevaryl volt, kúp és krém, az három napig tart). Szerintem kúráld ki magad és mondd el neki, ez megesik, vagy hívd fel az orvosodat még most, hogy mit használj. Egy hét alatt simán elmúlik, jobb ha nincs ott semmi amikor beadják a srácokat.

Nekem inszem után volt ilyen egy nappal és a doki azt mondta használjak kúpot (pevaryl volt, kúp és krém, az három napig tart). Szerintem kúráld ki magad és mondd el neki, ez megesik, vagy hívd fel az orvosodat még most, hogy mit használj. Egy hét alatt simán elmúlik, jobb ha nincs ott semmi amikor beadják a srácokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!