Találatok a következő kifejezésre: Nem baj csak egy (581 db)

Barátnőmmel 3 hete szeretkeztünk óvszerrel. Semmi baj nem volt, csak egy kicsit lecsúszott az óvszer (nem teljesen). Lehet ebből baj?

Legjobb válasz: Ha nem folyt ki akkor no problem. :) De ha nagyon,akkor már csak te is tudod hogy mi maradt...az esemény utáni tablettát csak 72óráig veheti be a barátnõd,(a szeretkezést követõ 72 órán belül),tehát már tényleg egy kissé késõn jutott eszedbe.Mivel 3 hete történt,figyeljétek meg hogy rendesen megjön e neki,mert átlagosan 4 hetente jön meg egy lánynak.Remélem segítettem!Bea

Ha nem folyt ki akkor no problem. :) De ha nagyon, akkor már csak te is tudod hogy mi maradt...az esemény utáni tablettát csak 72óráig veheti be a barátnõd, (a szeretkezést követõ 72 órán belül), tehát már tényleg egy kissé késõn jutott eszedbe.Mivel 3 hete történt, figyeljétek meg hogy rendesen megjön e neki, mert átlagosan 4 hetente jön meg egy lánynak.Remélem segítettem!Bea
Ha nem szakadt ki és nem csúszott le annyira hogy sperma kerülhetett a barátnõd hüvelyébe akkor nem lehet baj, de egy kicsit késõn jutott eszedben ez a dolog, nem?
Ha oldalt nem jutott ki sperma, akkor nincs gond. Figyelni kell az óvszerre is szeretkezés közben, elõfordul, hogy elmozdul. Én ezért voltam szilveszterkor ügyeleten... És igen, a 72 órás AKKOR még a rendelkezésetekre áll, jobb bevenni, mint bajt csinálni. Várátok meg a mensit, mást nem tudtok már csinálni. ha késik 4-5 nap után teszt, és irány a doki. De reméljük nem lesz baj.

Szóval. Segítség kéne. Nem tudom mi ez? 14 éves vagyok és egy ideje az egyik kisajkam megnyúlt. Olvastam errõl, hogy az nem baj csak ha fáj. Nos hát nekem nem fáj csak a végén ilyen recés/rojtos és sötétebb és nagyon félek, hogy mi ez?

A kéréseim,hogy ne mondjátok,hogy menjek orvoshoz csak ha tapasztaltatok,vagy ismerõseitek tapasztaltak ilyet azt írjátok le.és könyörgöm ne ijesszetek meg jobban mint amennyire most meg vagyok ijedve.kérlek adjatok tanácsokat,ötleteket.

Legjobb válasz: Azt pedig csak orvos tudja megmondani, hogy valami probléma okozza vagy sem. Mást nem tud senki mondani, mert távdiagnózist nem lehet felálllítani. De eleve nem értem, miért vagy ennyire kétségbeesve attól, hogy elmenj orvoshoz?!?!??!

Azt pedig csak orvos tudja megmondani, hogy valami probléma okozza vagy sem. Mást nem tud senki mondani, mert távdiagnózist nem lehet felálllítani. De eleve nem értem, miért vagy ennyire kétségbeesve attól, hogy elmenj orvoshoz?!?!??!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, bár még mindig elég...csúnyának látom, de igazán segítettek a kommentek.köszönöm:)
Teljesen normális jelenség amit leírtál és nem kóros.
Neked ilyen, nekem nem, nekem baba puncim van, viszont mással nem vagyok megelégedve, teljesen jogosan, szívesen cserélnék veled, hogy ilyen rejtett "hibám" legyen.
Semmilyen páros szervünk nem teljesen szimmetrikus, szóval ez se. Ettõl függetlenül még nyúlhat a másik is, de nem biztos hogy fog. Ne foglalkozz vele. Ha a pasi már izgatott, akkor a te nemi szerved a leggyönyörûbb neki a világon, és az ilyen kis specialitásait inkább szeretni fogja... :)
A kérdező hozzászólása: De akkor is zavar, hogy csak az egyik ilyen..:/ úgy értem örökre így marad?
Nincsen semmi bajod. Hidd el, hogy az enyémnél biztosan nem rojtosabb és sötétebb a kisajkad! :) Normális variáció. Sok nõnél felgyûlik azon a részen a pigment, azért sötét. Férfiaknál is így van egyébként (a szerszám vagy a golyók környékén lehet sötétebb). A rojtosság meg, hát ilyen a formája, aztán kész. :)
A kérdező hozzászólása: Csak hát azért félek az orvostól mert félek hogy valami nagy baj van. ÉS lehet hogy ez kínos meg szõrnyû, de anyukámnak sem tudom hogy mondjam el ezt moost...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
Nem azért, négyes, de a nõk nemi szerveinek a formája a nemi érés során szokott változni. Kérdezõ, a leírt forma (egyik végén recésebb/rojtosabb és sötétebb) teljesen normális, de a saját érdekedben légy szíves próbálj több bizalommal állni az orvoshoz. Nem bánt, nem is borzasztó, és a felnõtt nõ életének része, hogy idõnként, minimum évente egyszer, nõgyógyászhoz megy. Elõbb vagy utóbb neked is kell majd. Nyugodtan el lehet menni orvoshoz bármikor, ha bizonytalan vagy, vagy ha kérdésed van, és el KELL menni az orvoshoz mindig, amikor valami rendellenességet érzel.
ma 18:09-es: nem az a gond, hogy ILYEN, hanem hogy MEGVÁLTOZOTT. Ezért mindenképpen el kellene menni orvoshoz, mert ugyan nagy valószínüséggel ártalmatlan dologról van szó, de lehet komolyabb baj is.
szerintem elüszkösödött :'(
Nos, hát ilyenre sikerült a kisajkad. Ha zavar és bizonytalan vagy, hogy gond van-e, akkor menj dokihoz. Hidd el, nem tudsz te nekik olyant mondani, mutatni, amit még nem láttak. Légy bizalommal.
Egyáltalán nem betegség ez, teljesen normális dologról van szó.

7 hónapos babám nem forog, csak egy párszor fordult hasra. Tudja, csak nem csinálja. Ez baj?

Hátra fordul,nem is kúszik.

Legjobb válasz: tudja és ez a lényeg csak lusta! Ha szüksége lesz rá, majd csinálja gyakrabban, ne aggódj! Az én kisfiam 8hós, de nem kúszik, most próbálkozik a mászással!

tudja és ez a lényeg csak lusta! Ha szüksége lesz rá, majd csinálja gyakrabban, ne aggódj! Az én kisfiam 8hós, de nem kúszik, most próbálkozik a mászással!
Nekem a kisfiam utalt hason lenni igy szinte soha nem is fordult hatrol hasra. Ha hasra tettem akkor egybol atlenditette magat a hatara de nem igen volt az a forgolodo tipus. O egyaltalan nem kuszott. 7 honaposna kezdett el maszni de soha nem kuszott. Lehet ez annak is koszonheto, hogy utalt hason lenni igy soha nem kerult igazan kuszo helyzetbe. :) O hatrol oldarra fordult es mar egybol terdelt is fel maszo helyzetbe.
Én babám is miután megfordult mindkét irányba, egy hónapig nem csinálta. Nem érdekelte.

Nem baj ha egy nő csak így tud elmenni?

Szóval: amikor együtt vagyok a barátommal, általában csak úgy tudok elmenni, ha közben simogatom magamat. Kérdésem hogy nem rossz érzés ez egy férfinak? Nem érzi úgy, mintha nem is vele lennék? nem csak udvariasságból mondja hogy "nem baj"? Köszönöm a segít? válaszokat!

Legjobb válasz: Hát ezt vele kellene megbeszélni. Nekem speciel alapból izgató, ha egy lány közben meri magát is simogatni, de ha minden alkalommal úgy élvezne csak el az már zavarna. Ülj le vele komolyabban beszélgetni a témáról és kiderül 22/f

Hát ezt vele kellene megbeszélni. Nekem speciel alapból izgató, ha egy lány közben meri magát is simogatni, de ha minden alkalommal úgy élvezne csak el az már zavarna. Ülj le vele komolyabban beszélgetni a témáról és kiderül 22/f
sztem még minket férfiakat még fel is izgat... Jóóó nekem bejön 21F
Neked baj? Nekünk igazából elég izgató. Tehát. 19F
Meg lehet szoknia!Engem zavarna, és tetszene is egyszerre!
miért nem kéred meg õ hogy simogasson??engem mindig õ simogat:D
2 élû a dolog! Egyrészt izgató -asszem nem kell megmagyaráznom miért! Másrészt viszont zavaró! Mert mi van, ha az fordul meg a fejében, hogy Õ nem elég jó neked, ezért vagy "kénytelen" magadhoz nyúlni!
Amennyiben nem egy reszelõvel simogatod magad nem para. Ennél egyszerûbb úgy elmenni, hogy simán kimész az ajtón aszt jól bebaszod...
Meglepõen egyhangú vélemények születtek. Én is azt mondom, hogy alkalmanként izgató lehet, de õszintén bevallva ha folyton ott kell nyúlkálnod, az már inkább kiábrándító a pasik többsége számára. Gyakorolnotok kéne, megpróbálni elérned a hüvelyi orgazmust pusztán a behatolástól. Keresgélj ezzel kapcsolatban, rengeteg különféle praktika létezik rá: például váltogassátok a pózokat, hátha sikerül megtalálni a G-pontodat. Vagy láttam itt már olyan tanácsot, hogy próbálj meg uralkodni magadon, és ne nyúlj a szeretkezések közben a csiklódhoz egy ideig, így jobban ki leszel majd éhezve rá, és talán sikerül könnyebben elérni vaginálisan.
Simogasson közben õ is >.>

Szerintetek nem baj, hogy egy csajra csak én írok rá és ő sosem ír rám kb mindennap?

Szeretnék vele összejönni

Legjobb válasz: velem is ugyanezvolt..õ soha sem írt... utána hagytam a francba.. igaz már pár randin túl voltunk, de mindig én írtam rá fb-n..egyidõ után meguntam, és vártam hogy õt mennyire érdeklem...eltelt egy hónap is, és semmi..nem írt...szóval azóta énsem írok, nem is keresem..egy kapcsolat itt félbe szakadt...

velem is ugyanezvolt..õ soha sem írt... utána hagytam a francba.. igaz már pár randin túl voltunk, de mindig én írtam rá fb-n..egyidõ után meguntam, és vártam hogy õt mennyire érdeklem...eltelt egy hónap is, és semmi..nem írt...szóval azóta énsem írok, nem is keresem..egy kapcsolat itt félbe szakadt...
Szerintem nem baj :)
A kérdező hozzászólása: Csak hogy ne érezze hogy mindig zaklatom vagy valami ilyesmi :)
Hát ha majd 1 hónapig így leveleztek, esetleg találkoztok akkor hagyj pár nap szünetet. Ha fontos vagy neki, majd ír õ.
A kérdező hozzászólása: Szoktunk találkozni majdnem mindennap iskolaidõben, meg is szoktam várni, szoktam neki venni ezt-azt, meg jól elvagyunk

Probléma van a gépemmel. Újraraktam de nem segít. A baj az hogy ha játszok rajta akármivel egyszer csak fekete képernyő fogad. Csinálhatok akármit nem reagál. Csak egy dolog hat, ha resetelek. Mi lehet a probléma?

Gép: Acer Aspire M3970 Hang : NVIDIA High Definition Audio Videókártya: NVIDIA GeForce GT 430 Processzor: Intel Core I3, 3.10GHz, 2 mag, 4 logikai processzor Ram : 4 GB Ja és Windows 7 32bit Ultimate

Legjobb válasz: Lehet,hogy meghibasodott a videokartyad,ezert ha tobbet jatszol felmelegedik,es felmondja a szolgalatot.

Lehet, hogy meghibasodott a videokartyad, ezert ha tobbet jatszol felmelegedik, es felmondja a szolgalatot.
Túlmelegszik valami. Vagy ram hiba is lehet. Nézd meg a tápot hogy minden oké e. Azt is leirhatnád milyen a tápod
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon értek hozzá azt hol tudom megnézni hogy milyen a tápom?
Irnia kene a tapon az informacioit, a tap hatul talalhato, egy kabel megy bele a konnektorbol, altalaban egy fekete vastag.Ez adja az aramot az egesz gepnek.
NEM HISZEM EL!!Ugyanezzel a problémával küszködtem 2 hónapig.3 napja lecseréltem az alaplapot, és semmi baj nincs. Azt hozzá kell tegyem, elõtte volt CPU csere, VGA csere, HDD csere, VGA ventilátor beszerelése.Nálam is ez volt, csak akkor fagyott ki ha játszottam.Nem mondom hogy próbálkozások nélkül egybõl cserélj alaplapot, de nekem abban ment ki valami, és vettem másikat, nekem ez segített.
A kérdező hozzászólása: És ha már itt tartunk milyen videókártyát ajánlotok max. 20.000 Ft-ig ?

Hajnal 4óta fáj a derekam. Nem nagyon csak egy szinten, de azon a szinten egyfolytában. Nem erősödik a fájdalom. Mitől van ez? baj lehet? A babámat érzem hogy mocorog néha néha.34hetes vagyok

Legjobb válasz: Igaz én még csk 20hetes vagyok,de nekem pl.a lábam szokott hol combtõben fájni,hol pedig zsibbadni.E szerintem aterhesség velejárója ,lehet egy kis magnézium-hiány,vagy az idõjárásra vagy érzékeny ,de mivel már egyre közeledsz a várva-várt idõponthoz,lehet hogy annak tudható be,nehezebb asúl,kellemetlen az alvás...Nem kell feltétlenül valami külsõ dologra gondolni,bárcsak már én lennék ennyi idõs kismami.Boldog babavárást!

Igaz én még csk 20hetes vagyok, de nekem pl.a lábam szokott hol combtõben fájni, hol pedig zsibbadni.E szerintem aterhesség velejárója , lehet egy kis magnézium-hiány, vagy az idõjárásra vagy érzékeny , de mivel már egyre közeledsz a várva-várt idõponthoz, lehet hogy annak tudható be, nehezebb asúl, kellemetlen az alvás...Nem kell feltétlenül valami külsõ dologra gondolni, bárcsak már én lennék ennyi idõs kismami.Boldog babavárást!
Én is holnap kezdem a 34.hetet, nekem is fáj a derekam, a védõnõm azt mondta, hogy a megváltozott testartás miatt van. Nem birja a hát a nagy pocit.

Egy ismerősöm norvégiába megy masszőrként dolgozni, egy török fürdőbe. Én masszőrként végeztem, de neki még végzettsége sincsen, azt mondták nem baj csak némi angol nyelvtudás kell. vele mentem volna, de nekem átverés szagú a dolog. Szerintetek?

Legjobb válasz: Kétesélyes. Most mondanám, hogy egyértelmû átverés, de pl. itt Svájcban belebotlottam már külfõldi, "betanított" kozmetikusba, nem viccelek, ott mutogatták neki, hogy mit kell csinálnia., szóval a fene tudja. Azért ha lány az ismerõsöd, akkor vigyázzon..

Kétesélyes. Most mondanám, hogy egyértelmû átverés, de pl. itt Svájcban belebotlottam már külfõldi, "betanított" kozmetikusba, nem viccelek, ott mutogatták neki, hogy mit kell csinálnia., szóval a fene tudja. Azért ha lány az ismerõsöd, akkor vigyázzon..
A kérdező hozzászólása: Igen lány... köszi a megerõsitést, sztem én nem megyek ki
Ha ez a végzettséged és beszélsz legalább alapfokon nyelveket, küldd el az önéletrajzodat Svájcba, itt nem tartják "úri huncutságnak" munka után beugrani egy jó masszázsra (nem "olyanra", igazira.)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :) nagyobb városba vagy merre érdemes?
Gyakorlatilag itt mindegyik kozmetika kínál masszázst is, ezért bárhol érdemes próbálkozni. Na a megélhetés az drága, ezért érdemes ketten jönni, hogy kétfelé menjenek a költségek, mert az albérlet meg az élelmiszer az rengeteg. A "magyarok.ch" oldalon sok hasznos tippet olvashatsz ilyesmikrõl?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm :) megnézem :)

13 éves vagyok és egy kicsit nő a bajszom (nem erős csak egy kicsit látszik) ez normális ilyen korban? Az osztályban senkinek sincs olyan sok szőr a lábán de nekem elég sok ez baj?

A lábamon a szőrt valahogy lehetne azt csinálni hogy ne annyira látszódjon?

Legjobb válasz: Valakiknél kicsit erõsebb a szõrzet ez hormonális dolog. A te esetedben javasolnám a szõrtelenítõ krémet. Van arcra is. Késõbb esetleg gyantázás a kozmetikusnál ha nagyobb leszel és ha már keresel és félre tudsz tenni akkor pár tízezerbõl megvan a végleges szõrtelenítés.

Valakiknél kicsit erõsebb a szõrzet ez hormonális dolog. A te esetedben javasolnám a szõrtelenítõ krémet. Van arcra is. Késõbb esetleg gyantázás a kozmetikusnál ha nagyobb leszel és ha már keresel és félre tudsz tenni akkor pár tízezerbõl megvan a végleges szõrtelenítés.
Jó lenne tudni, hogy fiú vagy lány vagy e. A válasz szempontjából elég fontos, mert ha pl fiú vagy, akkor elég viccesen hangzik az elõttem szóló tanácsa. :D
A fiúk nem igazán rágódnak a szõrükön ez olyan csajos dolog.
Normális esetben igen. De itt nem egyszer láttam már olyan kérdést, ahol egy srácnak volt ilyen "problémája".
Nem tudom szerintem normális :DDDDDD Én is 13 éves vagyok, és a lábam, karom, hasam, arcom mind szõrös. Természetesen az arcom csak egy pici (épp hogy lehet látni egy kis szört az orrom alatt) ;)
Das Bajusz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!