Találatok a következő kifejezésre: Nem baj csak (1991 db)

Kislányom újabban elég jó étvágyú, ami nem baj, csak esténként olyan feszülő pocival fekszik le, nem baj? Nem túl sok amit eszik?

8 hónapos lesz,és újabban estére vacsira 240 ml tápszert megeszik,már amúgy eszik mindent,csak a reggeli meg a vacsora tápszer,néha uzsonna is,ha épp úgy adódik, de az most van kiváltóban.

Legjobb válasz: Hát 8 hósan,nem sok a 240 ml.Mi 260 eszünk estére,és most lesz 9 hós.

Hát 8 hósan, nem sok a 240 ml.Mi 260 eszünk estére, és most lesz 9 hós.

Szóval. Segítség kéne. Nem tudom mi ez? 14 éves vagyok és egy ideje az egyik kisajkam megnyúlt. Olvastam errõl, hogy az nem baj csak ha fáj. Nos hát nekem nem fáj csak a végén ilyen recés/rojtos és sötétebb és nagyon félek, hogy mi ez?

A kéréseim,hogy ne mondjátok,hogy menjek orvoshoz csak ha tapasztaltatok,vagy ismerõseitek tapasztaltak ilyet azt írjátok le.és könyörgöm ne ijesszetek meg jobban mint amennyire most meg vagyok ijedve.kérlek adjatok tanácsokat,ötleteket.

Legjobb válasz: Azt pedig csak orvos tudja megmondani, hogy valami probléma okozza vagy sem. Mást nem tud senki mondani, mert távdiagnózist nem lehet felálllítani. De eleve nem értem, miért vagy ennyire kétségbeesve attól, hogy elmenj orvoshoz?!?!??!

Azt pedig csak orvos tudja megmondani, hogy valami probléma okozza vagy sem. Mást nem tud senki mondani, mert távdiagnózist nem lehet felálllítani. De eleve nem értem, miért vagy ennyire kétségbeesve attól, hogy elmenj orvoshoz?!?!??!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, bár még mindig elég...csúnyának látom, de igazán segítettek a kommentek.köszönöm:)
Teljesen normális jelenség amit leírtál és nem kóros.
Neked ilyen, nekem nem, nekem baba puncim van, viszont mással nem vagyok megelégedve, teljesen jogosan, szívesen cserélnék veled, hogy ilyen rejtett "hibám" legyen.
Semmilyen páros szervünk nem teljesen szimmetrikus, szóval ez se. Ettõl függetlenül még nyúlhat a másik is, de nem biztos hogy fog. Ne foglalkozz vele. Ha a pasi már izgatott, akkor a te nemi szerved a leggyönyörûbb neki a világon, és az ilyen kis specialitásait inkább szeretni fogja... :)
A kérdező hozzászólása: De akkor is zavar, hogy csak az egyik ilyen..:/ úgy értem örökre így marad?
Nincsen semmi bajod. Hidd el, hogy az enyémnél biztosan nem rojtosabb és sötétebb a kisajkad! :) Normális variáció. Sok nõnél felgyûlik azon a részen a pigment, azért sötét. Férfiaknál is így van egyébként (a szerszám vagy a golyók környékén lehet sötétebb). A rojtosság meg, hát ilyen a formája, aztán kész. :)
A kérdező hozzászólása: Csak hát azért félek az orvostól mert félek hogy valami nagy baj van. ÉS lehet hogy ez kínos meg szõrnyû, de anyukámnak sem tudom hogy mondjam el ezt moost...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
Nem azért, négyes, de a nõk nemi szerveinek a formája a nemi érés során szokott változni. Kérdezõ, a leírt forma (egyik végén recésebb/rojtosabb és sötétebb) teljesen normális, de a saját érdekedben légy szíves próbálj több bizalommal állni az orvoshoz. Nem bánt, nem is borzasztó, és a felnõtt nõ életének része, hogy idõnként, minimum évente egyszer, nõgyógyászhoz megy. Elõbb vagy utóbb neked is kell majd. Nyugodtan el lehet menni orvoshoz bármikor, ha bizonytalan vagy, vagy ha kérdésed van, és el KELL menni az orvoshoz mindig, amikor valami rendellenességet érzel.
ma 18:09-es: nem az a gond, hogy ILYEN, hanem hogy MEGVÁLTOZOTT. Ezért mindenképpen el kellene menni orvoshoz, mert ugyan nagy valószínüséggel ártalmatlan dologról van szó, de lehet komolyabb baj is.
szerintem elüszkösödött :'(
Nos, hát ilyenre sikerült a kisajkad. Ha zavar és bizonytalan vagy, hogy gond van-e, akkor menj dokihoz. Hidd el, nem tudsz te nekik olyant mondani, mutatni, amit még nem láttak. Légy bizalommal.
Egyáltalán nem betegség ez, teljesen normális dologról van szó.

Ajánlanátok nekem valami jó női darabot! Amiben sok nő játszik és kevés fiú vagy csak nők, valami vicceset vagy ha nem is vicces nem baj, csak vmi jót?

Legjobb válasz: Köszönöm szépen,a 8 nõt ismerem, Pierettet játszottam benne annó, de a másikat még nem:)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, a 8 nõt ismerem, Pierettet játszottam benne annó, de a másikat még nem:)
Nõk (The Women, 2008)http://www.filmkatalogus.hu/Nok--f22940 Szex és New York - A film (Sex and the City: The Movie, 2008)http://www.filmkatalogus.hu/Szex-es-New-York-A-film--f20755
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, de nekem egy nõi darab kellene, amit színpadra lehet vinni, mondjuk egy dráma, komédia, tragédia stb....mert rendeznem kellene, de a társulatban sok nõi színész van...így nehéz....
Lehetne mondjuk a 8 nõ, ez egy francia krimi. Vagy a Mikve ebbe is csak nyolc színésznõ játszik.

Volt olyan, akinek az utolsó UH-n azt állapították meg, hogy ovális fejformájú a babája? Gondolom, ez nem baj. Csak annyit jelent, hogy nem kerek. A másik, hogy a flowmetrián szabálytalan áramlási görbét állapítottak meg.

De állítólag csak az élénk magzatmozgás miatt. Biztos, vkinek ezek nagyon hülye kérdések, de els? terhes vagyok és minden miatt beparázok.

Legjobb válasz: Nekem ovális volt a kisebbem fejformája.Annyi gond volt,hogy súlybecslésnél kisebb súlyt adott ki a gép ha csak a falcsontok közötti távolságot nézték.(1 kg-al kisebbet) Ja és még annyi hátránya olt,hogy pont olyan a fejformája mint az apjának.:) A szabálytalan görbe miatt meg nem kell aggódnod sztem,ha a méhlepényedre nem mondták,hogy meszes,vagy érett.Akkor biztos jó az áramlás is.Bízz a dokiban biztos van tapasztalata,hogy ezt megállapítsa.

Nekem ovális volt a kisebbem fejformája.Annyi gond volt, hogy súlybecslésnél kisebb súlyt adott ki a gép ha csak a falcsontok közötti távolságot nézték.(1 kg-al kisebbet) Ja és még annyi hátránya olt, hogy pont olyan a fejformája mint az apjának.:) A szabálytalan görbe miatt meg nem kell aggódnod sztem, ha a méhlepényedre nem mondták, hogy meszes, vagy érett.Akkor biztos jó az áramlás is.Bízz a dokiban biztos van tapasztalata, hogy ezt megállapítsa.
Helo Szerintem a technológia. Mert már vannak nagyon komoly videokártyák is ezek számukra elavultak.
Elavultak? De ez a mostani amd és az ezelõtti nvidia széria!
SAPPHIRE 11197-03-40G HD7970 3GB GDDR5 OC BOOST PCIE tegnap még 97.613 Ft volt iponon, ma meg már 110 ezer ft. Ugrálnak az árak össze-vissza.

Van 1 fiu 16 én 13 . nagyon tetszik már tudja is a probléma az h kollégiumba jár. Amikor megtudta h tetszik nekem azt mondta h nem baj csak nem lenne rám ideje. Most mi van?

Ezzel le akart koptatni? érdemes még próbálkoznom már volt h ott áltunk ketten és 20percenkeresztül egymás szemét néztük mozdulatlanul hosszan öleljük 1mást. Van esélyem?

Legjobb válasz: Csak tudnám, hogy ezek a taknyosok minek képzelik magukat.... Hát hallod kiscsaj, nagyon "menõ" vagy, és igazi "érett", "felnõtt nõ". Szégyen basszus, már az lesz nálunk is, mint a cigányoknál???!!! Fujj

Csak tudnám, hogy ezek a taknyosok minek képzelik magukat.... Hát hallod kiscsaj, nagyon "menõ" vagy, és igazi "érett", "felnõtt nõ". Szégyen basszus, már az lesz nálunk is, mint a cigányoknál???!!! Fujj
A probléma nem az, hogy kollégiumba jár, hanem az, hogy 13 éves vagy.
kislány, te sem vagy szerelmes..de hagyjuk is úgy látszik baromira nagyra vagy magaddal, inkább fogd fel, hogy egy 16 évesnek többre van szüksége, mint amit egy 13 éves kislány adhat, pl a testiségre ami neked nagyon korai, még 2 év múlva is korai lenne, neki meg azért már jobban szükséglet, habár 16 évesen azért még õ is fiatal, amúgy voltam "szerelmes", és ha hiszed hanem közel sincs az igazihoz, szóval szerintem 13 évesen ne akarj komoly kapcsolatot mert még éretlen vagy hozzá
A kérdező hozzászólása: már volt kapcsolatom ott 2 és fél év volt a külömbség
ha Ti lennétek ugyanebben a helyzetben, akkor tudnátok parancsolni az érzelmeiteknek???
A kérdező hozzászólása: egyet értek 15:41 ..akibe én vagyok szerelmes nem akarna megbaszni amire az elöbb finoman utaltál mert õ nem olyan
IGEN! Méghozzá azért, mert emberek vagyunk.
A kérdező hozzászólása: ...õ érzékeny , kedves, vicces,
már ne haragudj, de most poénkodtok?? 12-13 évesen mély érzelmek még nem alakulnak ki egyátalán, mivel egyszerûen éretlenek vagytok érzelmileg, agyilag és lelkileg is, sõt testileg is, itt nem halálos szerelemrõl van szó hanem gyermeki fellángolásról, a 16 éves nem akart a kérdezõtõl semmit, mert egy éretlen kislányról van szó, és ez a lényeg, attól, hogy tetszik nem kell belehalni majd elmúlik és jön a következõ, nem akármiért mondta a srác hogy "nincs ideje", az embernek arra van ideje amire szakít idõt, tetszik neked majd elmúlik és nem fog tetszeni, nem kell túlbonyolítani, még nagyon fiatalok vagytok, lesznek még az életetekben csalódások, szakítások, "szerelmek", egy-két igazi szerelem, öröm, bánat, ne lovagolj ezen sokáig mert nincs értelme
A kérdező hozzászólása: és ha majd összejövünk megírom és majd ott fogok örülni h nem vettétek tõle el a kedvem
álmodozz nyugodtan, de 13 évesen baromira nem ezzel kéne még foglalkozni...aztán azt is írd meg ha összejön veled mikor fektetett le max 1 évet adok neki de 1éven belül megfektet az tuti biztos, és akkor majd büszke lehetsz magadra...
A kérdező hozzászólása: néhány emberbe kevesebb érzelem szorult mint 1 fadarabba.. érzelmileg eléggé érett vagyok testileg meg neki szerintem annyira nem számít hogya 2-8 ig dolgozol de 6 kor elakarsz menni valahova hiába szeretnéd nins rá idõd
A kérdező hozzászólása: nemfog megfektetni...
tudod mit ha majd tényleg érett leszel mondjuk úgy 19-20 évesen akkor gondolj erre a pár mondatodra vissza ki fogod magad röhögni, hogy mennyire érettnek hitted magad, érzelem van bennem nem is kevés, én csak jót akarok neked, naiv vagy fiatal, éretlen, és makacs vigyázz magadra azt javaslom, mert csúnyán megfogod járni ha nem vigyázol
A kérdező hozzászólása: lehet h most ez hülyén fog hangzani de ha megakarna fektetni 3 mp en belül hagynám ott...4 éve szeretem..biztos h ez fellángolás???
A 15:25-össel egyetértek. 18/L
A kérdező hozzászólása: jó de csak h tudd idáig minden babám fej nélkül végezte..mrg õ más ..nem sp meg mizu mizu gyerek .szájrapuszi..ok..szeressük egymást aztán majd lesz valahogy lehet h te enyyi idõsen nem voltál szerelmes de vannak érzékeny szeretetre vágyó emerek
A kérdező hozzászólása: de most az olyan nagyon sok? ismerek olyat akinek 6-7 év van a fiuja és közte.
A 13 olyan kevés. Ebben a korban sok ez a 3 év.
De az a 6-7 év is úgy néz ki, hogy mondjuk a lány 19, a fiú meg mondjuk26 éves. Úgy nem sok, de így igen. Most te mit szólnál egy 6 éves kisfiúhoz? Végülis csak 7 év van köztetek. XD
A kérdező hozzászólása: Én nem menõ vagyok hanem csak egyszerûen szerelmes...4 éve szeretem lehet h te még nem voltál szerelmes akkor nagyon sajnálom.
A kérdező hozzászólása: nem ott is a lány a kissebb.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok cigány sem lehet h elkevertél az egyik cimboráddal
ez nem szerelem hanem gyermekkori fellángolás, 13 évesen még ne akarj pasizni majd 3-4 év múlva, a 16 éves meg idõs hozzád, ha annyira "barátot akarsz keress egy 13-14 éves fiút
A kérdező hozzászólása: nemaz h pasizok nem vagyok olyan mint az oszt.társaim h 2 hetente új pasi mert az a "menõ".
szerintem van esélyed...a volt pasimmal úgy jártam h õ 15 én 12 vtam. am ne foglalkozz olyanokkal akik olyanokat írnak, hogy "kicsi" vagy hozzá, ezek szerint nem voltak még szerelmesek...:) szedd fel a srácot:D
A kérdező hozzászólása: köszi .hát remélem hogy így lesz.meg szoktunk menni haverokkal kirándulni 3 napra ott is csomót beszélgetünk..tök sok közös témánk van .
mondja a12-13 éves kislány, hogy a válaszolók nem voltak még szerelmese..bogárkáim már ne is haragudjatok de 22 évesen igenis tudom mi a szerelem és az amit ti éreztek az közel sincs hozzá, én is voltam 12-13 éves és amit szerelemnek hittem az közel sem volt az..inkább menjetek vissza babázni, vagy járjatok a saját korosztályotokban valakivel, max szájra puszi kézfogás, mert még az való nektek..egy 16 éves nem tud mit kezdeni egy 13 éves kislánnyal, errõl ennyit
sztem van jövõje ennek a kapcsnak:) 15:20as vagyok
15:25ös: nemérdekel:)
úgysem hiszel nekem , na de majd pár év múlva majd meglátod, hogy igen ez sima gyerek"szerelem"

Barátnőmmel mikor lefeküdtem elöszőr utána sokszor csináltuk de mostanában csak napi egyszer ami nem baj csak ez miért lehet?

Legjobb válasz: mert ez általában ígyszokott lenni. lesz ezmajdmég kevesebb is a napi 1nél:D

mert ez általában ígyszokott lenni. lesz ezmajdmég kevesebb is a napi 1nél:D
Mert már unalmas :D
Ez egy folyamat... Elõször le sem bírod magadról rázni, aztán már csak napi egy alkalom, majd 2-3 naponta egy alkalom, egyszer csak azt veszed észre, hogy már egy hete nem dugtatok, és semmi jelét nem mutatja, hogy szeretne veled dugni...És amikor felháborodsz, még te vagy a szemét...És mindig mi vagyunk a felelõsek azért, ha ellaposodik a kapcsolatunk velük...
keres mást
Ez tényleg általában így szokott lenni. Kapcsolat elején kufirc-kufirc hátán, aztán szép lassan csökken a mennyiség. Nem minden esetben, de általában.
Fúú nem elég napi egy? Eddig mitcsináltatok egésznap szex volt vagy mi szerintem még sokis ez a napi egy nem ez a legfontiosabb!!
A kérdező hozzászólása: Ok kösz a hozzászolást :)
Szia! Ez teljesen természetes:) Mi is a barátommal régebben egy éjszaka minimum 3x csináltuk, de volt úgy, hogy 5x is :D Mostanában maradt a napi 1... :( Pedig én még nagyon kívánom, de legalább mindennap jut 1 :D Elégedjek meg vele:) Majd ha te is egy kicsit idõsebb leszel, akkor meglátod, hogy apadni fog a vágyad. Fõleg, ha majd mindennap csináljátok :D Akkor majd te kérsz idõt, hogy regenerálódhass! :D
A minõség egyáltalán nem fog négyzetesen nõni... Fõleg miután Te majd teljesen be leszel gerjedve, és pillanatok alatt elmész...Ekkor már az lesz a baj, hogy nem tudsz teljesíteni...
Mennyiség csökken viszont a minõség négyzetesen nõ. A napi egy teljesen jó szerintem.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok mást keresni mert nekem õ életem szerelme és nekem nem számít a sex :$
Mit fogsz szólni, amikor majd az lesz: Drágám, még nincs szombat!
ne légy telhetetlen :D van akinek 18 évesen egy perc öröm se jutott...
A kérdező hozzászólása: Õ azt mondja hogy neki elég egy alkalom is hogy kielégüljön mert olyan jo Én meg nem az hogy sex mániás vagyok hanem annyira kivánom a barátnõmet hogyha már á nézek feláll :) :$
Ahogy már írták, ez így szokott lenni de nincs ebben semmi baj, hacsak nem igényled még mindig a napi több alkalmat. Mert ha te igényled, és õ meg már nem akkor baj van. Ha diákok vagytok akkor tudd, hogy ez késõbb még rosszabb lesz, ugyanis mikor az ember dolgozik az sokkal fárasztóbb, és a fáradtság sokszor erõsebb a szexuális vágyaknál:(
Igenis fontos!!! A pároknak kölcsönösen kell alkalmazkodnia egymáshoz... Azért, mert az egyik félnek elég 3 naponta egyszer, addig lehet, hogy a másik fél igényelné a napi 1-2 orgazmust!!! És azért, mert valaki nem érzi fontosnak a szexualitást az életében, az még nem jelenti azt, hogy a partnerének ehhez kell alkalmazkodnia. A szexuális vágy sokkal erõsebb, mint a másik fél iránt érzett szeretet és megértés, és az elfojtott vágyakozásnál nincs rosszabb érzés a világon! Csak ezt soha nem fogja megérteni olyan ember, akinek a szexuális igénye alacsony és nem igényli a rendszeres szexet. Hiszen honnan is tudná... De ebbõl a problémából adódóan törnek meg házasságok, ezért alakulnak ki napi veszekedések és ebbõl adódóan alakult ki a legõsibb mesterség is(prostitúció)...

Egy ismerősöm norvégiába megy masszőrként dolgozni, egy török fürdőbe. Én masszőrként végeztem, de neki még végzettsége sincsen, azt mondták nem baj csak némi angol nyelvtudás kell. vele mentem volna, de nekem átverés szagú a dolog. Szerintetek?

Legjobb válasz: Kétesélyes. Most mondanám, hogy egyértelmû átverés, de pl. itt Svájcban belebotlottam már külfõldi, "betanított" kozmetikusba, nem viccelek, ott mutogatták neki, hogy mit kell csinálnia., szóval a fene tudja. Azért ha lány az ismerõsöd, akkor vigyázzon..

Kétesélyes. Most mondanám, hogy egyértelmû átverés, de pl. itt Svájcban belebotlottam már külfõldi, "betanított" kozmetikusba, nem viccelek, ott mutogatták neki, hogy mit kell csinálnia., szóval a fene tudja. Azért ha lány az ismerõsöd, akkor vigyázzon..
A kérdező hozzászólása: Igen lány... köszi a megerõsitést, sztem én nem megyek ki
Ha ez a végzettséged és beszélsz legalább alapfokon nyelveket, küldd el az önéletrajzodat Svájcba, itt nem tartják "úri huncutságnak" munka után beugrani egy jó masszázsra (nem "olyanra", igazira.)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :) nagyobb városba vagy merre érdemes?
Gyakorlatilag itt mindegyik kozmetika kínál masszázst is, ezért bárhol érdemes próbálkozni. Na a megélhetés az drága, ezért érdemes ketten jönni, hogy kétfelé menjenek a költségek, mert az albérlet meg az élelmiszer az rengeteg. A "magyarok.ch" oldalon sok hasznos tippet olvashatsz ilyesmikrõl?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm :) megnézem :)

Kicsi lányom kéthetes naponta 2-3 csuklik, hosszant védönö szerint nem baj csak levegöt nyelt. Nekem rémisztö mit tegyek vagy mit adjak neki?

Legjobb válasz: az én fiam most 16 hós és születésétõl kezdve gyakran csuklik,elég egy kis önfeledt nevetés a részérõl és máris rájön a csuklás,baja nem lesz,elõfordul sok babával én a citromlét próbáltam(1 kk-al) de nem sok haszna volt,ne tegyél semmit ha nõ majd ritkulni fog vagy akár meg is szünhet

az én fiam most 16 hós és születésétõl kezdve gyakran csuklik, elég egy kis önfeledt nevetés a részérõl és máris rájön a csuklás, baja nem lesz, elõfordul sok babával én a citromlét próbáltam(1 kk-al) de nem sok haszna volt, ne tegyél semmit ha nõ majd ritkulni fog vagy akár meg is szünhet
Szopiztasd meg 1 kicsit ha csuklik.Ugyan is az ivástól/kortyolástol szinte azonnal elmulik. Az én kisfiam ugyan nem csuklik sokat, de engem is megrémiszt!!:) Kicsi szopi, amikor jönnek a nagy kortyok, 2-3-4 ilyen korty után abba is marad.:)
az enyém is csuklott már a pocakban is! nem csináltam vele semmit, nem fogadta el olyankor a cicit sem. de ált. pár perc alatt bemérgedt és elkezdett sírni, amitõl abbamaradt a csuklása is:)
rémisztõ???? ez természetes dolog, hisz te is csuklasz. nincs ezzel gond, szerinem nagyon eltúlzod.
Mi is csuklottunk sokat az elején, védõnõ azt mondta, ilyenkor jön neki vissza egy kis tejcsi. Mi nagyon kibüfiztetjük szopi után( kb 5-8 böfi)s azota nincs csuklás csak ha lusta vagyok és nem várom meg az összeset.Esetleg probáld meg. hátha....
Nem kell semmit csinálni, majd elmúlik. Csak téged rémiszt, õt nem zavarja. Az én gyerekeim is állandóan csuklottak pár hónapos korukig. Ha nagyon zavar szoptasd meg egy kicsit, attól elmúlik.
Nem kell vele semmit tenni! Majd elmúlik magától! Neki nem is olyan nagy dolog, mint nekünk. Az én lányom is eleinte rengeteget csuklott, naponta többször is, sõt már a pocakban is. Majd "kinövi". Ma már alig csuklik néha, most volt 5 hós.
az én 3 hetes babám is állandóan csuklik, a védõnõm szerint sem baj, és õ is az itatást javasolta (szopi, vagy foralt-hûtött víz.)

Most vettem észre, alszik a kutyám, és közben rángatózik egy picit, a lába, meg a farka végét mozgatja, és a fülét hegyezi, ugye ez nem baj, csak álmodik?

Legjobb válasz: Nem, nem, álmodik a drága:) A mienk is szokott álmában futni és ugatni, olyankor ugyanúgy mozognak a lábai, mitnha tényleg futna. Sõt, még horkol is :) olyan édes:)

Nem, nem, álmodik a drága:) A mienk is szokott álmában futni és ugatni, olyankor ugyanúgy mozognak a lábai, mitnha tényleg futna. Sõt, még horkol is :) olyan édes:)
Igen, csak álmodik. Az én kis kutyim rosszat is szokott álmodni, és akkor megvigasztalom, megpuszilgatom, mivel velem alszik. Beszélek hozzá, és megnyugszik, alszik tovább :)
az enyém szabályosan fut és zárt szájjal ugat (buffog) is álmában :) semmi gond ezzel.
Jaj, olyan cukik olyankor!!:D:)
Valóban álmodik!:) Az én kutyám is mindig rángatózik!:D
A kérdező hozzászólása: de aranyosak :) akkor megnyugodtam
Az enyém néha nyitott szemmel alszik. Multkor megnéztem 2perc 35másodpercig "futott" és buffogott álmába.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!