Találatok a következő kifejezésre: Nem baj 4 (442 db)

Nem baj, ha a 4 hónapos oltást csak 5 hónaposan kapja meg?

Már két id?pontunkat is lemondták, mert a doktorn? a kéthetes szabiját meghosszabbította még két héttel.

Legjobb válasz: Nem baj. Barátnöm kisfia 4 hónapos és majd csak most kapja a 3 hós oltást, mert beteg volt és olyankor nem lehet beadni. 1 hónappal mindig csúsznak. Nem lesz töle semmi baja.

Nem baj. Barátnöm kisfia 4 hónapos és majd csak most kapja a 3 hós oltást, mert beteg volt és olyankor nem lehet beadni. 1 hónappal mindig csúsznak. Nem lesz töle semmi baja.
Elvileg idõhöz van kötve.. A védõnõtõl nem kérdeztél rá?
A kérdező hozzászólása: Õ hívott ma fel, hogy ma sem lesz tanácsadás. Annyit mondott, hogy TALÁN lesz másik doktor, aki helyettesíti, de nem biztos. Majd hívnak.
Ez számomra felháborító! Mi az, hogy nincs doktor??? És ha vmi baj lenne? Meg amúgy is! Ki van ez rendesen találva, nem véletlen, hogy az 1 hónapos oltást 1 hónaposan, 2 hónapost 2 hónaposan kapják... Az egy-két nap, max. 1 hét szerintem még beleférne, de 1 hónappal késõbb? Szerintem kérdezz rá más orvosoktól-akár itt a neten-, hogy mi a véleményük. Szerintem az 1 hónap azért sok.
A kérdező hozzászólása: Egyébként van helyettesítõ doktor, aki ha beteg ellátja, de az oltást nem intézi senki.

Nem baj, hogy nem sorban jön a foga? 4 hósan kijött az alsó kettő középen, most kijött még kettő lent. De a felsők nincsenek sehol.

Legjobb válasz: Nem baj.Most talán a fölsõ 4 is érkezni fog.De ne lepödj meg,ha a fölsõ 1-2 után megint let jön.Mi is igy voltunk.

Nem baj.Most talán a fölsõ 4 is érkezni fog.De ne lepödj meg, ha a fölsõ 1-2 után megint let jön.Mi is igy voltunk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Azt elfelejtettem odaírni, hogy 6 hónapos a fiam.

Nem baj, ha a 7 hetes tápszeres babám úgy evett már többször, hogy napi 4 alkalom jön csak ki és nem 5? Így is tud rendesen fejlődni?

Legjobb válasz: 7 hetesnek nekem kevésnek tûnik a 4 evés, mennyit eszik egyszerre? Abban viszont valószínûleg igaza van az elsõ válaszolónak, hogy sírna, ha éhes lenne. Ha a súlya gyarapodik rendesen, akkor nem baj.

7 hetesnek nekem kevésnek tûnik a 4 evés, mennyit eszik egyszerre? Abban viszont valószínûleg igaza van az elsõ válaszolónak, hogy sírna, ha éhes lenne. Ha a súlya gyarapodik rendesen, akkor nem baj.
Nyugi! Az én babóm is 4x evett eleinte és 1 kilókat hízott havonta!!! Picit késõbb áttért a napi 5 evésre és ezt most is tartja. Nem minden gyerek egyforma, neki valószínûleg ennyire van most szüksége. Boldog babázást! /hat hós kislány anyukája/
A kérdező hozzászólása: Evésenként 180 ml-t eszik , és szépen gyarapodik, és nem sír.De nem mindig van 4 étkezés, túlnyomó részt 5
A baba annyit eszik, amennyi kell neki. Ha éhes lenne, éktelenül üvöltene. Ha nem teszi, elég neki amit kap:-)
Szia! Az én (tápszeres) kislányom 7 hónaposan eszik naponta 5x, 7 hetesen még 6-7 evésnek kéne lenni legalább, a 4-5x-i evés szerintem kevés egy ilyen pici babának. De beszéld meg a gyerekorvosotokkal, õ tudja biztosan.


Nem baj ha 3 hónapos lányom 4 óránként eszik?

Legjobb válasz: Dehogy baj, nekem már két hósan is 4 óránként evett, naponta 5*. Az éjszakát akkor már átaludta.

Dehogy baj, nekem már két hósan is 4 óránként evett, naponta 5*. Az éjszakát akkor már átaludta.
szerintem nem, ha neki így jó és nem sír, nincs semmi baja.

Nem baj a 4 hónapos babóm délben majdnem egy üveg bébiételt megeszik? 3 hete kapja és izlik neki

azt olvastam hogy a sütötökösb?l nem lehet soakt adni mert besárgul.ez igaz? annyira szereti...mi a megengedett menyiség?

Legjobb válasz: Dehogy baj, örülj neki, hogy így szereti. Nekem azt mondta a védõnõ, hogy egy hét alatt kell eljutni egy kávéscsészényi mennyiséghez, utána annyit ehet belõle, amennyit csak akar. Sajnos mi 1 hónap alatt sem jutottunk 4 teáskanálnál tovább...:-(A sütõtökrõl nem tudom, hogy besárgulna, a répától igen.

Dehogy baj, örülj neki, hogy így szereti. Nekem azt mondta a védõnõ, hogy egy hét alatt kell eljutni egy kávéscsészényi mennyiséghez, utána annyit ehet belõle, amennyit csak akar. Sajnos mi 1 hónap alatt sem jutottunk 4 teáskanálnál tovább...:-(A sütõtökrõl nem tudom, hogy besárgulna, a répától igen.
A sütõtöktõl is lehet sárga, de egyeltalán nem baj, csak megfesti a színanyaga a bõrt, anyukám szerint nekem az orrom volt sárga a sok sütõtöktõl. Az én fiam hét hós múlt és simán megeszik két üvegnyit is.

Az nem baj, ha mindig 4-5 naponta kakil a 4 hónapos babám?

Tudom,hogy ha egy hétig ne kakil az nem baj az anyatejes babáknál, de hosszabb távon nem jelent gondot? Mikor áll be a napi egy kaki?

Legjobb válasz: Szerintem se jó,ha ilyen sokáig nem kakil.Gondolj bele,ha te sem kakilnál 4-5 napig.Nálunk is volt ilyen,de én 2 nap után elkeztem hömérözni,és 3-4 nap után ugy rá ált a szervezete,hogy most minden nap van kaki.Ne hagyd ilyen sokáig.Adj neki 1-2 kanál öszibarit és adtol fog tudni kakilni. Sok sikert.

Szerintem se jó, ha ilyen sokáig nem kakil.Gondolj bele, ha te sem kakilnál 4-5 napig.Nálunk is volt ilyen, de én 2 nap után elkeztem hömérözni, és 3-4 nap után ugy rá ált a szervezete, hogy most minden nap van kaki.Ne hagyd ilyen sokáig.Adj neki 1-2 kanál öszibarit és adtol fog tudni kakilni. Sok sikert.
Valami szerintem nincs rendben. Hiszem az anyatejes csecsemõk is naponta többször is kakilnak! Keveset, hígat, de kakilnak.
Szia! Az én kislányom kb egy hónapig csinálta, hogy 4-5 naponta kakilt. Aztán tápszeres lett, most 7 hósan pedig már ugye rendes kaját is eszik és elõfordul a napi 4-5 kaki is :) Gondolom lassan elkezded (vagy már el is kezdted) a hozzátáplálást, akkor majd beindul a kaksi :)
Ay anyatejes babáknál tényleg nem okoz gondot ha egy hétig se kakilnak , de ha látod hogy ez õt zavarja akkor mindenképpen adj neki mondjuk egy kis õszibarack levet.3 hós a lányom és nagyon megszenvedünk még mindig a kakival, 3-4 naponta kakil kinok között, nekünk az angol viz bevált 1 kiskanál után van széklete.
Sziasztok!!Az én lányom most 3, 5 éves!Csecsemõként 7-8 naponta kakilt, 7-8 hótól 4-5 naponta.Jól érezte magát, nem fájt semmije.Evett joghurtot, gyümölcsöt, de semmi nem változtatta meg.Ma már sajna a gyümölcsöt nem eszi, se joghurtot, és mindig csak 3-4 naponta kakil.Széklete normál, nem erõlködik, így feleslegesnek és nagy butaságnak tartom, mikor azt tanácsolják, hogy hõmérõzze valaki a csecsemõt.A szervezete idõvel kialakítja ezt magának.Ha szenved, akkor pedig sebészetre, belgyógyászatra érdemes elvinni.Sokat görcsöltem én is ezen a témán, de semmit nem értem el vele.Belenyugodtam, a lányom jól érzi magát, nem csinálok tragédiát, orvos látta, gondot nem találtak nála.

Az nem baj ha mondjuk 2-5 naponta hokizok? A 3-4 nap a leggyakoribb. (ha sokáig nem csinálom nem n meg rendesen vagy mi? )

komoly válaszokat köszi!

Legjobb válasz: Az se baj, ha ritkán, az se baj, ha gyakran.

Az se baj, ha ritkán, az se baj, ha gyakran.
A kérdező hozzászólása: köszi :) akkor semmiféle következménye nem lesz? ha ritkán ha gyakran
heti 1-2 még ritkának se nevezhetõ, szóval ne parázz
A kérdező hozzászólása: huhh köszi
Te egy igazi sportember vagy! XD
Szerintem nem lesz semmi következménye. Csináld amikor kívánod, amikor jól esik!
A kérdező hozzászólása: :D

4 és fél hónapos kiskutyám heverészés után ha meglát kirobbanó örömmel jön felém de nem tudom nem baj e hogy a hátsó lábaival csak feltápászkodni tud nem ruganyos. Ez ilyen korban még nem is elvárható hogy "felpattanjon" vagy gyenge a hátulja?

Egyébként jó étvágyú jól táplált virgonc kutyus.

Legjobb válasz: Nem baj.Az enyem is nehezebben all fel a hatso labaira,kulonosen,ha faradt.Ez a kolyokseggel jar,valszeg kinovi.En biztos,ami biztos megvizsgaltattam az en kutyum labait allatorvossal,es o mondta,hogy amig tud mozogni,es nem santikal,nincs baj.

Nem baj.Az enyem is nehezebben all fel a hatso labaira, kulonosen, ha faradt.Ez a kolyokseggel jar, valszeg kinovi.En biztos, ami biztos megvizsgaltattam az en kutyum labait allatorvossal, es o mondta, hogy amig tud mozogni, es nem santikal, nincs baj.
A kérdező hozzászólása: az ország egyik legjobb ortopéd orvosához hordom õ adta ezt a gyógyszert mert annyira lefogyott a combja hogy ha elsorvad az izomzata akkor mûthetetlen lesz igy szépen visszajött rá az izom
Nem kellene a trocoxil-t adni. Az tulajdonképpen az idõsebb kutyáknak van, akiknél már nem lehet változtatni az elváltozásaikon. Mivel nem fáj a kicsinek, a rossz csípõjét túlterheli. A mûtétig nagyon is sokat ronthat az állapotán.
A kérdező hozzászólása: A gyógyszertõl (trocoxil) annyira jól van hogy egyfolytában pörög, hiperaktív egyszerûen nem tudjuk fékezni pedig durva dp-je van.Tudom mi a dp és nem várom el tõle hogy ugráljon de a kérés feltevésének idõpontjában még nem tudtam hogy dp-s.
Súlyos Dp-s és elvárod, hogy pattogjon? Tisztában vagy a Dp fogalmával? Ha felülrõl az oldala kidomborodik nagyon, az lehet annak is az oka, hogy egyszerre sok ennivalót kap. Kitágul a gyomra és a bordák is kitágulnak miatta. A vékony hátsó pedig jelenthet izomhiányt, mivel kíméli a kutya a hátsó lábait. Egyáltalán nem kellene ugráltatni, ha már ilyen fiatalon DP-s.
Au.Sajnálom, hogy így jártatok:( Jobbulást a kutyunak.
A kérdező hozzászólása: súlyos csípõ dp-je van most gyógyszererezve van ha 1 éves lesz akkor mûteni kell majd:(
Kíméli a hátulját, azért látszik talán izomszegénynek a hátsó része. Ajánlatos lenne röntgennel is rendelkezõ orvosnak megmutatni.
A kérdező hozzászólása: labrador keverék 50 cm a marmagassága és 15 kg.a bordái enyhén kitapinthatók mellkasa erõteljesnek mondható , oldalról talán kicsit pufinak is néz ki de felülrõl a hátsó része "vékonyabb" nem sántít de olyan furcsán fut mint egy kiscsikó:) pörögni egyébként pörög csak lehet hogy ahhoz vagyok szokva hogy elõzõ kutyám álmából kelve 9 évesen is úgy pattant fel mint a rugó
És mégegy: mit jelent a jól táplált. a kiskutya inkább vékonyabb legyen mint duci. Ilyenkor nõ, és a suly terheli az izületeit.
Én azért megnézetném. Az enyémek 4 1/2 hónaposan pörögtek.
milyen fajta?
Így viszont érthetõ, valamit valamiért. Sajnálom a kutyádat és neked sem felhõtlen így a kutyatartás. Sikeres mûtétet!

Nem baj, ha hőm már 4 napja ugyonott áll?

Légyszi nézzétek meg, hogy ez mennyire bíztató Rám nézve:

Legjobb válasz: Nem baj. A baj az lenne, ha elkezdene leesni. Tesztet mikor csinálsz? Mikor kellene megjönni?

Nem baj. A baj az lenne, ha elkezdene leesni. Tesztet mikor csinálsz? Mikor kellene megjönni?
Ha a hõd magasan marad, akkor az jó.Te mikorra nem várod?Én 28-ra.Nekem fájdogál a hasam kb 2 hete, meg a derekam is.Neked van valami tüneted?Az Én görbém ilyen:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3eac7991b13a3064d1d0c0.. Drukkolok, hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: 31-re nem várom. Félek tesztet csinálni elõtte, meg még utána is, mert nem akarok csalódni. Vasárnap és tegnap éjszaka hánytam, ma ejjel is kicsit kavargott a gyomrom. Vasárnap görcsölt a méhem, hétfõn meg feszült, vagy húzódott. A melleim néha érzékenyek, fõleg a bimbóm. Szinte mindennap észreveszem, hogy egy szál nyúlós szerû féhér valami van, de csak estére, és nagyon nyúlik és nagyon vékony. Ez mi lehet? Én is drukkolok mindnyájunkért.
Jé, de érdekes, pé-nél szokott lenni olyan nyúlós váladék, mondjuk az nem fehér, inkább átlátszó.Én csak annyit vettem észre magamon, hogy iszonyatosan fázós lettem.Állandóan meg akarok fagyni.Én majd csak vasárnap reggel tesztelek, ha addig nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: Ez nem olyan, mint PÉ-kor, az valóban átlátszó és bõséges, de ez csak egy hajszál vékony kis fehér szál. Én mindig meg akarok fagyni, úgyhogy Nálam sajna ez nem mérvadó. Drukkolok Mindenkiért.

Egy hetes babám nappal két óránként szopcsizik éjjel viszont egyszer ébred. Akkor végig alszik 4-5 órát. Nem baj ha nem ébresztem fel ugye?

Legjobb válasz: Szerintem nem baj. Az én csöppségem (3 hetes) fordítva csinálja, éjszaka 2,5 óránként szopizik, nappal ritkábban igényli. Minden baba más igényekkel rendelkezik. Az biztos, hogy jelez, ha baj van, ha éhes.

Szerintem nem baj. Az én csöppségem (3 hetes) fordítva csinálja, éjszaka 2, 5 óránként szopizik, nappal ritkábban igényli. Minden baba más igényekkel rendelkezik. Az biztos, hogy jelez, ha baj van, ha éhes.
Deh baj.Akkor egyen amikor neki jó. Pl ismerõsömék meglátogattak minket, 8 hetes a fiuk, és kint voltunk a jó levegõn.Több mint egy órával aludt többet a gyermek, mint rendesen otthon szokott.Sokan cserélnének veled akár csak egy éjszakára is, hogy végre pihenhessenek kicsit.
Szia!Az én kisfiam is pont igy csinál nappal 2-4óra közt eszik éjjel egyszer ébred.Én is meg voltam elöször ilyedve de tegnap töltötte be a 3hetet és már fél kg.hízott, nõtt is kiegyensulyozott jó kisfiú.Ha kevés volna neki jelezne ne ébreszd fel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat én is ellene vagyok az ébresztgetésnek úgy gondolom felébred ha éhes.Már a kórházban sem örültem amikor szóltak h ébresszem a picurt. És igen nagyon örülök, hogy ilyen nyugodt baba, nem igazán szeretném ezt megpiszkálni.
Nehogy felébreszd! Nappal behozza az éjszaki sok alvást :) Az enyém is ilyen volt, 5 hetesen már 8 órát is aludt egyfolytában!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!