Találatok a következő kifejezésre: Nem baj 19 hetesen meg (14 db)

Baj, ha 19. hetesen még nem érzem a babámat mozogni? Első baba, mellső falon mélyen tapad. Uh. Jövőhéten lesz, 12 hetes kora óta nem láttam, és egy kicsit be vagyok rezelve.

Legjobb válasz: Biztosan minden rendben van,ne idegeskedj!Az elsõ babámat én is 18 hetesen éreztem elõször,és nem is voltam biztos benne,hogy õt érzem.Nyugi,hamarosan bejelentkezik a kicsid :)

Biztosan minden rendben van, ne idegeskedj!Az elsõ babámat én is 18 hetesen éreztem elõször, és nem is voltam biztos benne, hogy õt érzem.Nyugi, hamarosan bejelentkezik a kicsid :)
Szia, nekem is ezek a paramétereim (mellsõ fali, mélyen tapadó lepény). Kerek 20 hetes voltam, amikor elõször tutira mondtam, hogy a babócát érzem. Utána egy -két napig megint semmi, most kb 4 napja érzem minden nap (22 hét), de most is csak inkább akkor, ha hanyatt fekszem. Amúgy vékony alkatú vagyok. Amúgy amikor én 17 hetesen elkezdtem aggódni, hogy még nem mocorog, a védõnõ is és az orvosom is azt mondta, hogy semmi gond, mellsõ fali lepénnyel van aki csak 22 hetes korától érzi. Én amúgy beszereztem egy szívhang hallgatót, elég hamar meg szoktam találni és engem megnyugtat. No para!
hát, a "lehet hogy õt érzed" re azt mondanám, hogy biztos :) Nekem a dokim mondta a szívhang hallgatót, nem használom minden nap, csak akkor, ha hanyatt fekve sem érzem egy darabig, és alkalmanként 1-2 perc max, míg megtalálom. Kicsit hallgatózom és ki is kapcsolom, nem akarom túlzásba vinni és izgatni Õt. Angel Sounds a neve, 8900 Ft volt, van hozzá elem, zselé (kb 4 alkalomra elég), fülhallgató két bemenettel, így egyszerre tudjátok hallgatni apával. Bár sokan ellenzik (amiatt, amit Te is mondtál, meg ha úgy fordul a pici, sokáig nem találni a szívecskéjét, és attól anyuka még jobban megijed stb.), de szerintem ésszel és mértékkel használva nem árt, ha még is ijed a baba egy kicsit, tán még mindig jobb, mintha esetleg órákon keresztül aggódsz, hogy vajon minden okés-e odabenn...hm de persze ez csak az én véleményem...
Milyen Uh lesz jövõ héten? A 18 hetes genetikait csak az AFP eredményével nézik meg, neked még nincs meg az AFP? Akkor hogy vagy 19? Valami nem kerek nekem:)
A kérdező hozzászólása: Mikor beszéltem a védõnõvel errõl, azt mondta, hogy még nem baj.Jah, amúgy meg van helye :D mivel 70kg-val indultam.Sokszor arra gondolok, hogy lehet hogy érzem, csak azt gondolom, hogy nem õ.Most várom az AFP-eredményemet, és állítólag jövõhéten meg kellene jönnie 2 hét után, és utána uh, remélem minden rendeben lesz.A hasam szépen növöget, amúgy abból azt gondolom, hogy minden oké.A szívhanghallgatóra én is gondoltam, de nekem azt mondták, hogy nem szereti a kisbaba, zavarja õt, megijed tõle.Azt megkérdezhetem, hogy mennyiért vetted?
Pont ugyanezt éltem át, mit te. A 20. hét végén, mintha éreztem volna valamit, de nem voltam benne biztos. Kb. a 21. héttõl minden nap érzem :D . Mostmár tudom, hogy a "nem biztos" is õ volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, megnyugodtam tudom hogy minden rendben van!Köszi a segítséget. 14:47 Igen, az AFP eredményemet várom a hétre, és után megyek uh-ra mert már 2 hete 17 hetesen voltam, így már érted?
Nálam csak akkor csinálták meg a 18 hetes UH-ot, ha megvolt az AFP eredménye, még mindig nem jött meg az eredményed?
A kérdező hozzászólása: Március 5-én voltam, és azóta semmi eredmény!

Nem baj hogy 19 hetesen meg nem erzem a babam mozgasat?

Elso babamat varom es voltam par napja UH-n, a babam aktiv, egezseges. Azt mondjak amikor eloszor erzem majd hogy a baba mozog biztosan tudni fogom hogy o az. Az orvos szerint 1 heten belul kellene erezzem...Kicsit szomoru vagyok mert mas kismamak erzik mar 16-17 hetes kortol..

Legjobb válasz: Szia! Ne szomorkodj! Az én babám 22. hetes és csak a múlt héten éreztem elõször, azóta is csak alig. De nekem kemény izomzatú a hasfalam, mert aktivan sportoltam. Esténként pici bugyborékolást érzek, ami már az Õ mozgása. Nyugi! Majd biztos keménykedik a kicsink. Sok boldogságot

Szia! Ne szomorkodj! Az én babám 22. hetes és csak a múlt héten éreztem elõször, azóta is csak alig. De nekem kemény izomzatú a hasfalam, mert aktivan sportoltam. Esténként pici bugyborékolást érzek, ami már az Õ mozgása. Nyugi! Majd biztos keménykedik a kicsink. Sok boldogságot
Én a 19. héten éreztem elõször, de akkor még nem voltam bizos benne, hogy õt érzem. Igazából csak 1-2 hét múlva tudtam biztosra beazonosítani, hogy ez magzatmozgás. Ne aggódj, biztosan hamarosan érezni fogod. Meg aztán alkat kérdése is ki mikor érzi elõször, állítólag a vékonyabb nõk hamarabb, a dundibbak kicsit késõbb érzik meg. Ha a babád egészséges, pár hét különbségnek nincs jelentõsége.
Szia! 31hetes terhes vagyok és én is csak a 21.héten éreztem elõször a babám mozgását. Ne aggodj, jelezni fogja, hogy õ ott van! Sok sikert!

19 hetesen meg nem ereztem egyszer sem a babankat. Ugye nem baj?

Legjobb válasz: Szia! Nem baj van akinél kitolódik 24 hétig ez normális úgy olvastam. Attól is függ hogy hol van a méhlepény mert az is felfog az ütésbõl. Nekem melsõfali ezért én is késöbb kezdtem el érezni Õt. Akörül mint Te vagy most.

Szia! Nem baj van akinél kitolódik 24 hétig ez normális úgy olvastam. Attól is függ hogy hol van a méhlepény mert az is felfog az ütésbõl. Nekem melsõfali ezért én is késöbb kezdtem el érezni Õt. Akörül mint Te vagy most.
Szia!nekem is mellsõfali, én a 20.héten éreztem elõször, de tutira a 21.-en.no para.24+5hetes
Én pontosan 18+5 hetes voltam, amikor éreztem 3 rúgást egymás után. Elõtte is volt olyan, mintha éreztem volna valami kaparásfélét néha, de nem voltam benne biztos. Nekem is mellsõ fali a méhlepényem. Azóta már majd kirúgja néha az oldalamat, sõt pontosabban már rúgni nincs helye, csak próbálkozik, de azt keményen(-: Ne aggódj! Hamarosan érezni fogod(-:
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves Kismamik, én nem tudom az én méhlepényem hol helyezkedik el.Kellemes babavárást'

Bajt jelenthet? Meg vagyok ijedve! Tegnap délután óta nem érzem a babát mocorogni. Igaz, csak fekve érzem még, de este, se reggel nem ficánkolt.19 hetes vagyok, kb. két hete érzem még csak, és nem intenzíven.

Legjobb válasz: Próbálj enni,inni,hátha annak hatására megmozdul.Vagy feküdj egy ideig hanyatt,az is szokott segíteni.Ha csak nem rég óta érzed,akkor szerintem nem vészes a helyzet,de ha aggódsz,hívd fel a dokidat,vagy menj be a kórházba ügyeletre. Kérj ultrahangot,hogy megbizonyosodj róla,hogy NINCS GOND!!!!!!

Próbálj enni, inni, hátha annak hatására megmozdul.Vagy feküdj egy ideig hanyatt, az is szokott segíteni.Ha csak nem rég óta érzed, akkor szerintem nem vészes a helyzet, de ha aggódsz, hívd fel a dokidat, vagy menj be a kórházba ügyeletre. Kérj ultrahangot, hogy megbizonyosodj róla, hogy NINCS GOND!!!!!!
ne aggódj, várd meg az estét, ált. akkor aktívabbak..lehet h ebben a melegfrontos idõben sokat szundikál..nekem is volt olyan h több mint egy napig nem éreztem. ...de ha megnyugtat holnap hívd fel a dokidat, v a védõnénidet
Szia!Én is 19 hetes vagyok, nem érzem mindig.Lehet tényleg a front hat rá , és szundikál, de lehet máshogy fordul, és azért nem érezni.Nekem is csak mocorog, néha rúg eggyett kettõt, de van hogy napokig nincs rúgás csak mocorgás.Én szoktam olyat csinálni, a férjem haragszik is érte, hogy picikét rázogatom a hasam, persze csak gyengéden.Általában utánna mocorog a kicsim, lehet nem szereti, de megnyugszom hogy érzem.
A kérdező hozzászólása: :) Én hangos zenét hallgattatok vele, a rázás nem segít. Elég nagy a pocim, mármint van rajta zsírréteg, így a mocorgást nem is érzem. :( Egyáltalán. Csak egy-egy rúgást. Tegnap pl. nagyon aktív volt, ma meg talán megrúgott, de lehet már csak beképzeltem, hogy lenyugodjak.
Utólsó vagyok, nincs ott semmi baj, az enyém is most jelentkezett be:-)))Ezt a hangos zenét majd kipróbálom én is, hátha bejön:-))
Én a 16. héttõl MINDEN NAP éreztem, aztán 17+6 napön semmi, 18+1-en semmi, kivéve végre az éjszakát, amikor kimentem pisilni, után alaig tudtam visszaaludni, mert vagy 20 percig bejelentkezett vagy 2-3 percenként... Ne parázz, rengeteg helye van még, ne az tegye ki a napodat, hogy ezt figyeled! Nekem az jött be, ha nem figyelek oda, és akkor, ha 24 óra múlva is, de jön egy kis belsõ simítás... :) Hidd el, nincs értelme ezen aggódni 19 hetesen! Jah, nekem se a csoki, se a kóla, se a zene nem jött be! Akkor érzem, amikor az õ ÉS én pozíciónk ÉS az õ mozdulata totál megfelelõ... Boldog Karácsonyt! 18 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Délutánra elég aktív lett, kíváncsi vagyok, este mûvel-e valamit. Úgy hallottam, hogy amikor elkezd mocorogni, onnantól kezdve napról napra erõsebb és mindig érezni kell.

Baj van? Ma vagyok 19 hetes. Még nem érzem a baba mozgását.

3 hete voltam dokinál, akkor minden rendben volt. 4 nap múlva kell mennem ismét. Nagyon aggógom.

Legjobb válasz: Ne izgulj általában 20. héttõl kezdve fogod érezni. Ha kicsit duci vagy akkor állítólag késõbb. Ha a doki szerint minden ok akkor nyugi. Esetleg próbálj meg ellazulni és hanyatt feküdni hátha úgy megérzed. 10 hónapos kisfiú anyukája

Ne izgulj általában 20. héttõl kezdve fogod érezni. Ha kicsit duci vagy akkor állítólag késõbb. Ha a doki szerint minden ok akkor nyugi. Esetleg próbálj meg ellazulni és hanyatt feküdni hátha úgy megérzed. 10 hónapos kisfiú anyukája
Szia én is duci vagyok és nyugi nekem a 20.héten mozdult meg legalábbis én akkor éreztem már 28 hetes vagyok de már a párom is érzi majd kirugja a kisasszony a ház oldalát!Néha "kellemetlen"anyira mozog boxol rug forog majd meglátod ne parázz jol van és fog mozognni! Üdv 28 hetes km
Én is duci vagyok, 23.héttõl éreztem, de akkor se aktívan és rendszeresen.
70 kilóval lettem terhes, most 20 hetes vagyok, és nem érzem. Pedig semmi baja, él és virul, és az UH-n nagyonis virgonc.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást. Elég duci vagyok: 170cm/90kg.
Szia! Nem jelenti azt hogy ha duci vagy nem érezheted elöbb. Most várom az elsõ babámat (104 kilóval lettem terhes) és nekem 15 héttõl már rendszeresen mozgott napi 2-3 alkalommal hajnalban éreztem és a 18 héten mentem uh.ra mert nem mozgott utánna. egy hétig nem is éreztem semmit. Lehet hogy már megmozdult csak ezek még annyira kis finom mozgások hogy átsiklasz felette ha csinálsz is valamit közben. Én ahogy ültem a gépnél összegörnyedve akkor éreztem elöször.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Kicsit megnyugodtam. Az is vígasztaló, hogy van még rajtam kívül duci kismama. A váróban csupa vékony, nagyon kecses kismamával találkozom. Nekem meg nem is látszik a pocakom, csak hogy jó húsban vagyok. :) Boldog babavárást mindnyájatknak!
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg elsõ baba lenne, 3 sikertelen terhesség után (5., 6., 10. héten elveszítettem õket).
A kérdező hozzászólása: Gratula a 10 hónapos kisfiú anyukájának!

19 hetes vagyok de még nem érzem a baba mozgását (semmit nem érzek) ugye nincs baj?

Legjobb válasz: szia! semmi baj nincsen,nyugodj meg,nekem is csak a 19. héten rugott egy nagyot! nekem se volt elõtte semmi jel arra,hogy mozogna! nyugi,majd õ jelez,ha itt az ideje!!!! :)

szia! semmi baj nincsen, nyugodj meg, nekem is csak a 19. héten rugott egy nagyot! nekem se volt elõtte semmi jel arra, hogy mozogna! nyugi, majd õ jelez, ha itt az ideje!!!! :)
Semmi baj sincs.Tul van ezen az oldalon lihegve az egész.Senkit nem akarok megsérteni.De én sem éreztem és az orvosommal beszéltem és sok már gyermekes nõvel.Az orvos azt mondta normál esetben a 16.héttõl lehet érezni mozgásokat, de ritka.Legtöbbször a 20.hét után.És a kérdezettek zöme is ekkor érezte.A barátnõm rettenetesen soványka, hátso falon tapadt a méhlepénye, és igy érezte a 19.héten.Én átlagos test alkattal 21.hétben éreztem meg.Pedig hidd el nagyon figyeltem és összpontositottam.Az az én véleményem, hogy nem hiszem el, hogy elsõ gyermeknél érzik már a 12.-15.héten.
Szia! Nyugodj meg, a babád már régóta mozog(9.hetes kora óta), ezt az UH vizsgálatokon is látták. Mindenki más idõpontban kezdi érzékelni, mert ez sok mindentöl függ:testalkatodtól, baba méreteitõl, méhlepényed helyzetétõl...stb.Nekem a 20. hét közepe táján kezdödtek, de még bizonytalanul éreztem õket.Aztán néhány napig semmi, majd a 21. héttõl egyre gyakrabban és hetek óta igen aktívan.Nincs mitõl félned, ez egészen biztos! 26+5 napos kismama.
Én meg a 26. héten éreztem igen enyhén, aztán megint nem. És jókötésû, féléves legénykém van...NO PARA!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek.

Nagy baj, ha 20 hetesen a biometriai adatok 19 hetesnek felelnek meg? Nem lesz túl kicsi a baba?

Legjobb válasz: Egy hét eltérés az nem eltérés igazából, mert lehet a babád akkor fogant meg. Én 24 hetes vagyok és az orvosom által mért adatok szerint 23 hetesnek felelnek meg az eredményeim. Valószinü neked is az utolsó menstruációd elött fogant meg nem sokkal a picuri. Gratula a babához!

Egy hét eltérés az nem eltérés igazából, mert lehet a babád akkor fogant meg. Én 24 hetes vagyok és az orvosom által mért adatok szerint 23 hetesnek felelnek meg az eredményeim. Valószinü neked is az utolsó menstruációd elött fogant meg nem sokkal a picuri. Gratula a babához!
Azok csak becsült adatok, nem kell túlzott jelentõséget tulajdonítani neki. Nekem is végig visszadatálták, és az utolsó hónapokban belehúzott a picur, 3900g, 54 cm lett!
Nekem is azt mondták, h kicsi.De nem is lep meg, mert tudom, h mikor voltunk együt, és korábban nem is foganhatott volna, de már kezdjük beérni a többieket.:)

Már 19 hetes vagyok de még nem érzem a babám mozgását. Mikor fogom érezni? Baj lehet?

Legjobb válasz: Nincs semmi baj. Ha elso terhesseg, akkor csak a 20. het kornyeken erzi az ember. Raadasul ha elso babas vagy, akkor nem is tudod, hogy mit kell erezned. Ha mondjuk a beleid mocorognak, nem is olyan biztos, hogy azok a belek... Nekem is kellett egy kis ido, mire meg tudtam kulonboztetni.Javaslat: fekudj hanyatt ugy, hogy a labaid egy picit lejjebb legyenek a hasadnal, igy a pocak egy kicsit megfeszul. Nekem bejott!

Nincs semmi baj. Ha elso terhesseg, akkor csak a 20. het kornyeken erzi az ember. Raadasul ha elso babas vagy, akkor nem is tudod, hogy mit kell erezned. Ha mondjuk a beleid mocorognak, nem is olyan biztos, hogy azok a belek... Nekem is kellett egy kis ido, mire meg tudtam kulonboztetni.Javaslat: fekudj hanyatt ugy, hogy a labaid egy picit lejjebb legyenek a hasadnal, igy a pocak egy kicsit megfeszul. Nekem bejott!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Már alig várom hogy érezzem. Elsö baba.
Semmi gond, én is csak a 20-21-dik hétben éreztem elõször aztán minden nap. Mint egy kis halacska aki úszkál... Nagyon jó érzés!!!! :)
Még legyél türelemmel egy kicsit! 1-2 hét és érezni fogod!! Én is a 20. héttõl érzem!! Minden jót, 27 hetes kismami
Szia!én a 17 héttõl kezdve éreztem a baóm mozgását:) Elõször csak egésznap remegést éreztem, de estére már apró rõgásokat is érzetem:) Elötte is éreztem, ezt az érézést, de akkor még a tudatomig nem jutott el:) Most 28 hetet taposom és nem kell mondjam, hogy hogyan tombol a babám:) Boldog babavárást

19 hetes vagyok a baba medencevégű fekvésben van. Általában mikor fordulnak meg? Nem baj hogy még az enyém nem?

Legjobb válasz: Még akár az utolsó percben is megfordulhat, bár az enyémnek esze ágában se volt. :D

Még akár az utolsó percben is megfordulhat, bár az enyémnek esze ágában se volt. :D
Nyugi! Kb. 34. hétig meg tudnak fordulni. Szóval még a tied nagyon ráér.
Elég nagy helye van ahhoz, hogy akár egyik percrõl a másikra megforduljon. Nekem pl. az utolsó UH-n (20. hetin) fejvégû fekvásbe volt, de most már farfekvésben van, érezni lehet. 22 hetes kismama

19 hetes vagyok, eddig még nem voltam csak ultrahang vizsgálaton, ugyértem kézzel még nem vizsgálták a méhszájat ez baj?

most a 18 hetes uh-n a dokim azt mondta a 28-32 héten menjek, szerintetek elég ha akkor szólok neki hogy nem kéne e megnéznie? vagy normális ez? ugytudom a 22 héten szoktak csinálni, vagy nem mindig? kinek hogy volt ez? nem azért nem bánom ha nem muszáj hogy még nem nézte meg, mert 2X vetéltem el igaz 5-6 hetes korokban, nem bánom ha nem bolygatnak.

Legjobb válasz: nem tudom, hogy szokás, de engem a nõgyógyászom minden egyes alkalommal megvizsgál kézzel is, és a 18-ik héten egy rákszûrést is csinált, biztos, ami biztos

nem tudom, hogy szokás, de engem a nõgyógyászom minden egyes alkalommal megvizsgál kézzel is, és a 18-ik héten egy rákszûrést is csinált, biztos, ami biztos
szia én 9 hetes vagyok és nekem azt mondta a doki hogy majd félidõben csinál rákszûrést addig nem piszkál hagy erõsödjön a terhesség valószínû hogy téged is ezért nem vizsgálnak fõleg hogy már volt vetélésed
Engem a 24. héttõl 4 hetente vizsgál. De megvizsgált az 5-8-12. héten is.
A legelején megvizsgált, aztán csak most a vége felé.Ne aggódj, ha minden rendben van. 37hetes kismami
szia én 37 hetes vagyok és kb. a félidõben volt egyetlen méhszáj vizsgálatom azóta kézzel nem nézte a doki, de az UH-n látszik a belsõ méhszáj azt nézték! Tegnap voltam dokinál de kézzel nem nézte most sem, azt mondta nem szeretik bolygatni ott a dolgokat nehogy baj legyen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!