Találatok a következő kifejezésre: Nem baj 19 hetesen (28 db)

Bajt jelenthet? Meg vagyok ijedve! Tegnap délután óta nem érzem a babát mocorogni. Igaz, csak fekve érzem még, de este, se reggel nem ficánkolt.19 hetes vagyok, kb. két hete érzem még csak, és nem intenzíven.

Legjobb válasz: Próbálj enni,inni,hátha annak hatására megmozdul.Vagy feküdj egy ideig hanyatt,az is szokott segíteni.Ha csak nem rég óta érzed,akkor szerintem nem vészes a helyzet,de ha aggódsz,hívd fel a dokidat,vagy menj be a kórházba ügyeletre. Kérj ultrahangot,hogy megbizonyosodj róla,hogy NINCS GOND!!!!!!

Próbálj enni, inni, hátha annak hatására megmozdul.Vagy feküdj egy ideig hanyatt, az is szokott segíteni.Ha csak nem rég óta érzed, akkor szerintem nem vészes a helyzet, de ha aggódsz, hívd fel a dokidat, vagy menj be a kórházba ügyeletre. Kérj ultrahangot, hogy megbizonyosodj róla, hogy NINCS GOND!!!!!!
ne aggódj, várd meg az estét, ált. akkor aktívabbak..lehet h ebben a melegfrontos idõben sokat szundikál..nekem is volt olyan h több mint egy napig nem éreztem. ...de ha megnyugtat holnap hívd fel a dokidat, v a védõnénidet
Szia!Én is 19 hetes vagyok, nem érzem mindig.Lehet tényleg a front hat rá , és szundikál, de lehet máshogy fordul, és azért nem érezni.Nekem is csak mocorog, néha rúg eggyett kettõt, de van hogy napokig nincs rúgás csak mocorgás.Én szoktam olyat csinálni, a férjem haragszik is érte, hogy picikét rázogatom a hasam, persze csak gyengéden.Általában utánna mocorog a kicsim, lehet nem szereti, de megnyugszom hogy érzem.
A kérdező hozzászólása: :) Én hangos zenét hallgattatok vele, a rázás nem segít. Elég nagy a pocim, mármint van rajta zsírréteg, így a mocorgást nem is érzem. :( Egyáltalán. Csak egy-egy rúgást. Tegnap pl. nagyon aktív volt, ma meg talán megrúgott, de lehet már csak beképzeltem, hogy lenyugodjak.
Utólsó vagyok, nincs ott semmi baj, az enyém is most jelentkezett be:-)))Ezt a hangos zenét majd kipróbálom én is, hátha bejön:-))
Én a 16. héttõl MINDEN NAP éreztem, aztán 17+6 napön semmi, 18+1-en semmi, kivéve végre az éjszakát, amikor kimentem pisilni, után alaig tudtam visszaaludni, mert vagy 20 percig bejelentkezett vagy 2-3 percenként... Ne parázz, rengeteg helye van még, ne az tegye ki a napodat, hogy ezt figyeled! Nekem az jött be, ha nem figyelek oda, és akkor, ha 24 óra múlva is, de jön egy kis belsõ simítás... :) Hidd el, nincs értelme ezen aggódni 19 hetesen! Jah, nekem se a csoki, se a kóla, se a zene nem jött be! Akkor érzem, amikor az õ ÉS én pozíciónk ÉS az õ mozdulata totál megfelelõ... Boldog Karácsonyt! 18 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Délutánra elég aktív lett, kíváncsi vagyok, este mûvel-e valamit. Úgy hallottam, hogy amikor elkezd mocorogni, onnantól kezdve napról napra erõsebb és mindig érezni kell.

19 hetes kismama vagyok. Kb.5 napja nagyon gyenge vagyok, folyamatos hányinger, állni nem bírok, esnék össze. Eddig semmi bajom nem volt. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: szia én is pont így vagyok most. 19 hetes, a tüneteim hasonlóak, mint amiket leírtál, kiegészítve azzal, hogy sokat hányok, öklendezek, és fáj a fejem. az elején nekem sem volt semmi bajom, de a 14. héten volt hasonló rosszullét pár napig, meg most. én sem tudom mire vélni.

szia én is pont így vagyok most. 19 hetes, a tüneteim hasonlóak, mint amiket leírtál, kiegészítve azzal, hogy sokat hányok, öklendezek, és fáj a fejem. az elején nekem sem volt semmi bajom, de a 14. héten volt hasonló rosszullét pár napig, meg most. én sem tudom mire vélni.
A kérdező hozzászólása: Én ma megyek dokihoz, kiíratom magam kicsit pihenni. Bár a környezetemben terjed vmi vírus, remélem nem az.Amúgy én is hánytam.:-(
Sajnos van most egy virus, ami nagyon durva hányással és fejfájással jár. Én el is ájultam, s kórházba kerültem, infúzióra, nehogy valami baja legyen a babának.. pihenjetek, meleg tea és sós piritós kötelezõ!!!

19 hetes vagyok de még nem érzem a baba mozgását (semmit nem érzek) ugye nincs baj?

Legjobb válasz: szia! semmi baj nincsen,nyugodj meg,nekem is csak a 19. héten rugott egy nagyot! nekem se volt elõtte semmi jel arra,hogy mozogna! nyugi,majd õ jelez,ha itt az ideje!!!! :)

szia! semmi baj nincsen, nyugodj meg, nekem is csak a 19. héten rugott egy nagyot! nekem se volt elõtte semmi jel arra, hogy mozogna! nyugi, majd õ jelez, ha itt az ideje!!!! :)
Semmi baj sincs.Tul van ezen az oldalon lihegve az egész.Senkit nem akarok megsérteni.De én sem éreztem és az orvosommal beszéltem és sok már gyermekes nõvel.Az orvos azt mondta normál esetben a 16.héttõl lehet érezni mozgásokat, de ritka.Legtöbbször a 20.hét után.És a kérdezettek zöme is ekkor érezte.A barátnõm rettenetesen soványka, hátso falon tapadt a méhlepénye, és igy érezte a 19.héten.Én átlagos test alkattal 21.hétben éreztem meg.Pedig hidd el nagyon figyeltem és összpontositottam.Az az én véleményem, hogy nem hiszem el, hogy elsõ gyermeknél érzik már a 12.-15.héten.
Szia! Nyugodj meg, a babád már régóta mozog(9.hetes kora óta), ezt az UH vizsgálatokon is látták. Mindenki más idõpontban kezdi érzékelni, mert ez sok mindentöl függ:testalkatodtól, baba méreteitõl, méhlepényed helyzetétõl...stb.Nekem a 20. hét közepe táján kezdödtek, de még bizonytalanul éreztem õket.Aztán néhány napig semmi, majd a 21. héttõl egyre gyakrabban és hetek óta igen aktívan.Nincs mitõl félned, ez egészen biztos! 26+5 napos kismama.
Én meg a 26. héten éreztem igen enyhén, aztán megint nem. És jókötésû, féléves legénykém van...NO PARA!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek.

19 hetesen nem érzem hogy mozogna. Baj lehet?

Legjobb válasz: Szerintem nincsen semmi baj, nyugodj meg.Nem éreztél olyat, mintha valaki belülrõl finoman simizné a hasad?Vagy olyan érzést, mintha korogna a hasad. 18 hetes kismama

Szerintem nincsen semmi baj, nyugodj meg.Nem éreztél olyat, mintha valaki belülrõl finoman simizné a hasad?Vagy olyan érzést, mintha korogna a hasad. 18 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nem sajnos, semmit. Vagy ha igen, azt sokkal arrébb, de ott nem lehet a babám.
ÉN már igen hamar megéreztem, ca 15 hetesen, akkor volt a buborék érzés. UTána 16 körül már határozottan rugott (persze csak aprót). Aztán 19 hetesen már kivülrõl is lehetett érezni, de mindig fõként a szeméremcsontom felett közvetlenül. MOst a 22. hétben kezdtem el kicsit feljebb érezni, már az egész pocakom beleremeg ha a hátamon fekszem, és látni is lehet. Hol érzed hogy azt gondolod nem õ az?
Szia! Ne aggódj õ még nagyon picike bennt!!!Igaz én is hamar megéreztem már 13hetesen morgott a hasam , de aztán csak 18hetesen tudtam meg-gondoltam át, hogy ez mostmár tuti õ és elõtte is õ volt.A barátnõm 21hetesen érezte meg és elõtte semmit sem érzett.Tehát te most idõben vagy bõven, ne aggódja emiatt.A doki ha uhangoz mindig pláne nem.34hetes kismama

Nagy baj, ha 20 hetesen a biometriai adatok 19 hetesnek felelnek meg? Nem lesz túl kicsi a baba?

Legjobb válasz: Egy hét eltérés az nem eltérés igazából, mert lehet a babád akkor fogant meg. Én 24 hetes vagyok és az orvosom által mért adatok szerint 23 hetesnek felelnek meg az eredményeim. Valószinü neked is az utolsó menstruációd elött fogant meg nem sokkal a picuri. Gratula a babához!

Egy hét eltérés az nem eltérés igazából, mert lehet a babád akkor fogant meg. Én 24 hetes vagyok és az orvosom által mért adatok szerint 23 hetesnek felelnek meg az eredményeim. Valószinü neked is az utolsó menstruációd elött fogant meg nem sokkal a picuri. Gratula a babához!
Azok csak becsült adatok, nem kell túlzott jelentõséget tulajdonítani neki. Nekem is végig visszadatálták, és az utolsó hónapokban belehúzott a picur, 3900g, 54 cm lett!
Nekem is azt mondták, h kicsi.De nem is lep meg, mert tudom, h mikor voltunk együt, és korábban nem is foganhatott volna, de már kezdjük beérni a többieket.:)

Baj, ha 19. hetesen még nem érzem a babámat mozogni? Első baba, mellső falon mélyen tapad. Uh. Jövőhéten lesz, 12 hetes kora óta nem láttam, és egy kicsit be vagyok rezelve.

Legjobb válasz: Biztosan minden rendben van,ne idegeskedj!Az elsõ babámat én is 18 hetesen éreztem elõször,és nem is voltam biztos benne,hogy õt érzem.Nyugi,hamarosan bejelentkezik a kicsid :)

Biztosan minden rendben van, ne idegeskedj!Az elsõ babámat én is 18 hetesen éreztem elõször, és nem is voltam biztos benne, hogy õt érzem.Nyugi, hamarosan bejelentkezik a kicsid :)
Szia, nekem is ezek a paramétereim (mellsõ fali, mélyen tapadó lepény). Kerek 20 hetes voltam, amikor elõször tutira mondtam, hogy a babócát érzem. Utána egy -két napig megint semmi, most kb 4 napja érzem minden nap (22 hét), de most is csak inkább akkor, ha hanyatt fekszem. Amúgy vékony alkatú vagyok. Amúgy amikor én 17 hetesen elkezdtem aggódni, hogy még nem mocorog, a védõnõ is és az orvosom is azt mondta, hogy semmi gond, mellsõ fali lepénnyel van aki csak 22 hetes korától érzi. Én amúgy beszereztem egy szívhang hallgatót, elég hamar meg szoktam találni és engem megnyugtat. No para!
hát, a "lehet hogy õt érzed" re azt mondanám, hogy biztos :) Nekem a dokim mondta a szívhang hallgatót, nem használom minden nap, csak akkor, ha hanyatt fekve sem érzem egy darabig, és alkalmanként 1-2 perc max, míg megtalálom. Kicsit hallgatózom és ki is kapcsolom, nem akarom túlzásba vinni és izgatni Õt. Angel Sounds a neve, 8900 Ft volt, van hozzá elem, zselé (kb 4 alkalomra elég), fülhallgató két bemenettel, így egyszerre tudjátok hallgatni apával. Bár sokan ellenzik (amiatt, amit Te is mondtál, meg ha úgy fordul a pici, sokáig nem találni a szívecskéjét, és attól anyuka még jobban megijed stb.), de szerintem ésszel és mértékkel használva nem árt, ha még is ijed a baba egy kicsit, tán még mindig jobb, mintha esetleg órákon keresztül aggódsz, hogy vajon minden okés-e odabenn...hm de persze ez csak az én véleményem...
Milyen Uh lesz jövõ héten? A 18 hetes genetikait csak az AFP eredményével nézik meg, neked még nincs meg az AFP? Akkor hogy vagy 19? Valami nem kerek nekem:)
A kérdező hozzászólása: Mikor beszéltem a védõnõvel errõl, azt mondta, hogy még nem baj.Jah, amúgy meg van helye :D mivel 70kg-val indultam.Sokszor arra gondolok, hogy lehet hogy érzem, csak azt gondolom, hogy nem õ.Most várom az AFP-eredményemet, és állítólag jövõhéten meg kellene jönnie 2 hét után, és utána uh, remélem minden rendeben lesz.A hasam szépen növöget, amúgy abból azt gondolom, hogy minden oké.A szívhanghallgatóra én is gondoltam, de nekem azt mondták, hogy nem szereti a kisbaba, zavarja õt, megijed tõle.Azt megkérdezhetem, hogy mennyiért vetted?
Pont ugyanezt éltem át, mit te. A 20. hét végén, mintha éreztem volna valamit, de nem voltam benne biztos. Kb. a 21. héttõl minden nap érzem :D . Mostmár tudom, hogy a "nem biztos" is õ volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, megnyugodtam tudom hogy minden rendben van!Köszi a segítséget. 14:47 Igen, az AFP eredményemet várom a hétre, és után megyek uh-ra mert már 2 hete 17 hetesen voltam, így már érted?
Nálam csak akkor csinálták meg a 18 hetes UH-ot, ha megvolt az AFP eredménye, még mindig nem jött meg az eredményed?
A kérdező hozzászólása: Március 5-én voltam, és azóta semmi eredmény!

19 hetes vagyok, már megmozdult a babám, de az baj, gogy nem érzem ninden nap?

Legjobb válasz: Én 18 hetes vagyok, még nem mozdult meg. Molett vagyok, nem is biztos hogy egybõl megfogom érezni, ezt mondták nekem. Ne aggodj, még kicsike mindent nem érezhetsz. Szerintem Boldog baba várást:)

Én 18 hetes vagyok, még nem mozdult meg. Molett vagyok, nem is biztos hogy egybõl megfogom érezni, ezt mondták nekem. Ne aggodj, még kicsike mindent nem érezhetsz. Szerintem Boldog baba várást:)
Babád folyamatosan mozog, de Te csak akkor érzed ha a méhfalat rugja meg.Még sok helye van odabenn.Ahogy nö kicsi lesz a hely és minden moccanatát érzed majd.Ne aggódj.Szép babavárást.1éves kislány anyukája.
Sziasztok! Én 22 hetes vagyok, elég vékony fajta. 19 hetesen mozdult meg elõször, vagyis fogtam fel, h õ az. Nekem is volt egy-egy nap, amikor nem jelentkezett, de aztán bepótolta. Már most napi rendszerességgel rugdos és bukfencel, sõt már látom is fekve, ahogy morajlik a pocim. Csodálatos érzés! Türelem...

Baj az ha 19 hetes vagyok es nem hiztam szinte semmit valami dkg-kat?

Legjobb válasz: Ha a baba szépen fejlõdik, akkor nem baj. Sokan az elsõ trimeszterben még fogynak is, nem, hogy híznának. Addig amíg az orvos nem aggódik és jóka z eredményeitek, nem kell aggódni. Anyumon 6 hónapos koráig nem látszott a terhessége, nem is nagyon hízott. Utána pótolta a 3. trimeszterben. Az is számít, hogy milyen súllyal kezdted a terhességedet.

Ha a baba szépen fejlõdik, akkor nem baj. Sokan az elsõ trimeszterben még fogynak is, nem, hogy híznának. Addig amíg az orvos nem aggódik és jóka z eredményeitek, nem kell aggódni. Anyumon 6 hónapos koráig nem látszott a terhessége, nem is nagyon hízott. Utána pótolta a 3. trimeszterben. Az is számít, hogy milyen súllyal kezdted a terhességedet.
17 hetes koromig csak fogytam, most 24 vagyok és a kezdõ súlyomhoz képest híztam 0, 5 kg.
Én 18 hetes vagyok, de én sem híztam semmit. Fél kg-on belül mozog a mérleg, attól is függ szerintem, hogy épp mennyi ruha van az emberen. Az én kezdõ súlyom nem kevés, 89-rõl indultam. Te mennyi vagy?
Utolsó vagyok: ja és én nem hánytam soha meg semmi ilyesmi.
Én 16 hetes vagyok, 80 kg-mal kezdtem a terhességet, lement 77-re, majd felment 78-ra és hetek óta ezt tartom.Nagyon nem is bánom.Mondjuk én eddig szinte nem is tudtam enni, meg hánytam is.

Van esély hogy ne legyen baj? Sógornőm kb.19 hetes terhes, nem tudják a dokik, mivel az eslő és utolsó uh.6 hetesen volt.

Akkor nagy volt a különbség a utolsó vérzés és a méretek között, de ez a legkevesebb baj. Vérösszeférhetetlensége van a párjáéval, nem kapot ellenanyagot, mondták gyakran ellen?rizni kell. A vérképe pocsék, a véralvadás is, plusz a hematológus mondta, hogy azonnal keresse fel a n?gyógyászt, mert ahogy esik az egyik érték, utalhat arra, hogy a babát löki ki a szervezete. Elment, a doki nem volt ott, de a n?vér mondta, hogy ez nem az, hanem inkább valami fert?zés ellen védekezik a szervezete.

Legjobb válasz: orvosról orvosra kell menni, míg valaki nem törõdik vele rendesen. én kecskeméten szültem, minimum 6 alkalommal voltam uh-n a fiammal(1 éves). a lányommal 13 alkalommal (3 éves), h minden addig felmerült problémát kiküszöböljenek. szedjetek össze minden eddigi vizsgálati papírt, h ne csak szóban, hanem rögtön írásban is tudjátok tájékoztatni a dokit. ( elõzõ mûtétek, két részrõl a vércsoport meghatározás... a lényeg, h ne hagyjátok annyiban. sok sikert.

orvosról orvosra kell menni, míg valaki nem törõdik vele rendesen. én kecskeméten szültem, minimum 6 alkalommal voltam uh-n a fiammal(1 éves). a lányommal 13 alkalommal (3 éves), h minden addig felmerült problémát kiküszöböljenek. szedjetek össze minden eddigi vizsgálati papírt, h ne csak szóban, hanem rögtön írásban is tudjátok tájékoztatni a dokit. ( elõzõ mûtétek, két részrõl a vércsoport meghatározás... a lényeg, h ne hagyjátok annyiban. sok sikert.
kérdezd meg tõle, h tényleg akarja -e a babát. ha akarja egészségeset, v esetleg beteget. gondolja végig, mert itt nem csak az õ életérõl szól az egész. ha megszületik a baba, és netán nem lesz egészséges, egész életében bánhatja. arról nem is beszélve, h gondoznia kell egy egész életen át, ami esetleg az egész család életét beárnyékolhatja. szerezz be neki esetleg egy részletes cikket errõl, mert lehet, h nem is érti, h mirõl van szó. lehet, h fél és ezért zárkózik el. beszélj vele sokat.
Én értem félre vagy tényleg azt írtad, hogy most 19 hetes terhes és utoljára 6 hetesen volt uh-n? Ugye ez nem komoly? Azonnal váltani kell dokit, vagy kórházat! Ha bármi panasza van, a dokiknak kötelességük rendesen kivizsgálni! Jesszus! Még most is kiráz a hideg, ahogy olvastam a sorokat! Ne hari, de had kérdezzem meg, a holdon él? Mert max ott lehetnek ilyen idióta dokik! Ne hagyja annyiban! A dokiknak nem az a dolguk, hogy találgassanak, hanem hogy rendesen megvizsgálják és orvosolják, ha baj van! Mindenképpen tovább kell lépni!
Ne haragudj, de ennyire buta legyen valaki, mint a te sogornod, ezt oszinten mondom, nem hiszem el!!!! Ez a no nem normalis. A gyerek beteg lesz, majd meglatjatok. Nyomorult kisbaba en mar most ugy sajnalom, hogy a konnyeim potyognak. Tudod, az orvosok felelotlenek, ez igaz. Ha penzt adsz nekik, jobban odafigyelnek rad, amugy nem. Es nem hallgat rad, ne haragudj, nem tudok mit mondani. Beszelj a testvereddel, o a ferje ugye? Ha nem szuleteskor, de kesobb kifog derulni, hogy a baba beteg. Az agyam megall, most ugy felhuztam magamat. Az orvosokon is, es a sogornodon is. De nem igaz, hogy nem tudna elmenni privat dokihoz, ha mar ennyire komoly a baj. Lehet hogy a doki azonnal azt mondana, asszonyom ez a baba beteg, el kell vetetni. Beszelj vele, es a ferjevel is, es a csaladban is valakivel fogjatok ossze, en nem tudom, de beteg gyereknek nem szabad megszuletnie!!!! Jajjjjjj.
És miért nem csinálták meg neki a 12. heti kötelezõ uh-t? És az utána következõ kötelezõt ami most lenne esedékes 18-19. héten?
Szia! Nem felelõtlen egy kissé a sógórnõd? Mi az hogy 6 hetesen volt Uh.n?? Pff. Nem félti a gyerekét????
Nekem az az érzésem hogy az egész az õ hanyagsága.
A kérdező hozzászólása: Az egy más dolog, hogy szerintem nem normális, hogy õ maga nem jár utána a dolgoknak... :S Én bele õrülnék, hogy utoljára 6 hetesen látták a babámat, mindenféle gyanú van és pusztán vérleletekbõl, amire szakorvos azt mondja hogy rossz a nõvér megnyugtató választ ad, hogy minden rendben. Nyugi, én sem fogom fel, hogy ez hogy történhet meg. Amúgy ez a baj, hogy nincsenek igazán orvosi leletek sem amik a babára vonatkoznak. ugye van az afp meg egy 12. heti vérkép, amikor nem volt jó az uh és a hüvelyihez már túl nagy volt a baba. Sógornõmnek rossz a véralvadása, az külön eset, mondhatni nem vonatkozik a babára. (bár én tudom, hogy de...) A vérösszeférhetetlenséget, hogy van-e ellenanyag, azt trimeszterenként nézik, ugye? Na neki mondták amikor kiderült, hogy nincs ellenszérumozva, hogy fokozottan kellene figyelni. Ezek után mit mondhatnék?
A kérdező hozzászólása: Á, nincs értelme. Mindennél jobban szeretné a babát. Második gyerek... A legszebb az egészben, hogy gyógypedagógus vagyok, felhívtam a figyelmét dolgokra. Mondta, hogy könnyen beszélek és milyen ember vagyok, hogy én elvetetném... még nem voltam terhes. Én bizony elvetetném ha beteg lenne... Azt mondta akkor is szereti ha beteg, stb. és ha down, akkor is tud majd beszélni, olvasni, stb. Hiába mondom, hogy ez nem ennyire egyszerû, de hajthatatlan. Valahol azt érzem, hogy szereti is ha foglalkoznak vele, de ez azért durva. Nem is maga miatt, hanem ez az egész hozzáállás. Ugyanakkor azt is érzem, hogy mivel az orvos mellett dolgozó valaki mondta hogy minden rendben el is hiszi és tényleg úgy gondolja, hogy semmi baj nincs. Ijesztgetni nem akarom. Ambivalens vagyok vele kapcsolatban. Utána se nézek dolgoknak, bár tudom a vérösszeférhetetlenség folyamatát, a vörösvértestek esésének folyamatait, a down-nal kapcsolatos dolgokat is... eleget tanultam anatómiát és kórtant, hogy helyette is féljek.

Mikor kell menni genetikai Uh-ra? Mindenféleképpen kell menni? 19 hetes vagyok és legközelebb 24 héten megyek és nem küldtek el genetikára. Ez baj?

Legjobb válasz: Szia Genetikai Uh a 18. héten van, és kötelezõen. Szerintem kérdezz rá az orvosodtól! 25 hetes kismama

Szia Genetikai Uh a 18. héten van, és kötelezõen. Szerintem kérdezz rá az orvosodtól! 25 hetes kismama
A 18-20. hét között
A II. genetikai Uh a 18-20. héten van. Gondolom ez az Uh-d már megvolt, csak nem mondták, hogy ez az úgynevezett II. genetikai UH. A 2 genetikai UH kötelezõ, így a 18-20. heti is. Több ilyen jellegû UH nincs.
A kérdező hozzászólása: Volt egy 12 hetesen amikor megmért mindent, volt az AFP és most a 19 hetin volt megint, hogy mindent lemért. Lehet, hogy ez volt az? Én úgy tudtam, hogy egy másik dokihoz küldenek és ott megnézik és a kettõ eredményét nézik.Mármint össze hasonlítják.
Szerintem ez a 19.heti volt neked a genetikai. Az ezutáni kötelezõ ultrahang általában a 28-32.hétig van valamikor. Bár ezt már kórháza válogatja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!