Találatok a következő kifejezésre: Nem baj 19 (97 db)

Nincs meg az egyik szemfogam. Pontosabban nem nőtt ki. Lesz ebből valami bajom? (19 vagyok)

Egyszer anno, kb. 5 éve röntgenezték meg, akkor még megvolt, nem bújt ki, és azóta sem. nem felt?n?, de ha megszámolom, akkor az egyik oldalon eggyel kevesebb fog van. Kés?bb lehet ebb?l problémám? Ha baj lenne már lett volna, nem? És akkor most ott fog maradni? Nem fáj, nem is érzem.

Legjobb válasz: Akkor lesz gond, ha ki akar majd nõni. Nem lesz bajod tõle, maximum nagyon fog fájni. De remélhetõleg ott marad most már.

Akkor lesz gond, ha ki akar majd nõni. Nem lesz bajod tõle, maximum nagyon fog fájni. De remélhetõleg ott marad most már.
Szia. Az még nem jelent semmit. Én most vagyok 27 éves, és most kezd látszani az elsö szemfogam. Van akinek késöbb nö, de olyan is elöfordulhat, h egyáltalán nem nö ki.
az is lehet hogy ott marad eleted vegeig anelkul, hogy barmilyen problemat okozna, az is lehet, hogy szukseg eseten (peldaul, ha a kisorlodet elveszited valamilyen oknal fogva) fogszabalyzos kezelessel behuzzak a helyere, az is lehet, hogy a koronaja korul kialakul egy ciszta u.n. follicularis ciszta es akkor mutetileg el kell tavolitani a cisztat es a fogat is. en a helyedben ulnek nyugodtan es felevente/evente mikor a fogorvosi kontrollra mesz a doki megvizsgalja esetleg megrontgenezi , hogy minden rendben van e.
Ha nem nõtt ki, hát nem nõtt ki, de a csírája még ott van az állkapcsodban. Ebbõl elméletileg semmilyen problémád nem lehet, mert ha lehetne, akkor már lenne, de ha legközelebb fogorvosi vizsgálaton jársz, említsd meg, hogy nem nõtt ki.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat. Most azért egy kicsit megnyugtattatok :) Anno, amikor röntgenen voltam, látszott, hogy megvan odabent a fog, de ugye azóta nem jött ki, késõbb a doki meg nem szólt semmit (talán észre sem vette? :S) No, mindegy, ha fájni kezd, vagy valami gáz lesz vele úgyis elmegyek orvoshoz :)

19 hetesen meg nem ereztem egyszer sem a babankat. Ugye nem baj?

Legjobb válasz: Szia! Nem baj van akinél kitolódik 24 hétig ez normális úgy olvastam. Attól is függ hogy hol van a méhlepény mert az is felfog az ütésbõl. Nekem melsõfali ezért én is késöbb kezdtem el érezni Õt. Akörül mint Te vagy most.

Szia! Nem baj van akinél kitolódik 24 hétig ez normális úgy olvastam. Attól is függ hogy hol van a méhlepény mert az is felfog az ütésbõl. Nekem melsõfali ezért én is késöbb kezdtem el érezni Õt. Akörül mint Te vagy most.
Szia!nekem is mellsõfali, én a 20.héten éreztem elõször, de tutira a 21.-en.no para.24+5hetes
Én pontosan 18+5 hetes voltam, amikor éreztem 3 rúgást egymás után. Elõtte is volt olyan, mintha éreztem volna valami kaparásfélét néha, de nem voltam benne biztos. Nekem is mellsõ fali a méhlepényem. Azóta már majd kirúgja néha az oldalamat, sõt pontosabban már rúgni nincs helye, csak próbálkozik, de azt keményen(-: Ne aggódj! Hamarosan érezni fogod(-:
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves Kismamik, én nem tudom az én méhlepényem hol helyezkedik el.Kellemes babavárást'

19 éves vaok a batom 25, és ő kommandós. Ráadásul ő 192 cm, én meg 160. de szeretjük egymást. De nem baj a kor és a magasság?

a magas pasiknak mi a véleménywe az alacsony lányokról?

Legjobb válasz: Látom, mivel mások véleményét kéred ki a szerelmi életeddel kapcsolatosan, neked baj... Inkább azzal foglalkozz, hogy a "batod" (gondolom barátod) mit gondol!

Látom, mivel mások véleményét kéred ki a szerelmi életeddel kapcsolatosan, neked baj... Inkább azzal foglalkozz, hogy a "batod" (gondolom barátod) mit gondol!
Kedves kérdezõ, ez válóok. Bele se merj gondolni, mi várna rád a késõbbiekben ilyen férfi mellett! :D
A kérdező hozzászólása: miért mert kommandós?
milyen kommandóba van benne ??? mert lehet hogy kamuzik... sõõt
lehet h randikommandó :P XD

Bajt jelenthet? Meg vagyok ijedve! Tegnap délután óta nem érzem a babát mocorogni. Igaz, csak fekve érzem még, de este, se reggel nem ficánkolt.19 hetes vagyok, kb. két hete érzem még csak, és nem intenzíven.

Legjobb válasz: Próbálj enni,inni,hátha annak hatására megmozdul.Vagy feküdj egy ideig hanyatt,az is szokott segíteni.Ha csak nem rég óta érzed,akkor szerintem nem vészes a helyzet,de ha aggódsz,hívd fel a dokidat,vagy menj be a kórházba ügyeletre. Kérj ultrahangot,hogy megbizonyosodj róla,hogy NINCS GOND!!!!!!

Próbálj enni, inni, hátha annak hatására megmozdul.Vagy feküdj egy ideig hanyatt, az is szokott segíteni.Ha csak nem rég óta érzed, akkor szerintem nem vészes a helyzet, de ha aggódsz, hívd fel a dokidat, vagy menj be a kórházba ügyeletre. Kérj ultrahangot, hogy megbizonyosodj róla, hogy NINCS GOND!!!!!!
ne aggódj, várd meg az estét, ált. akkor aktívabbak..lehet h ebben a melegfrontos idõben sokat szundikál..nekem is volt olyan h több mint egy napig nem éreztem. ...de ha megnyugtat holnap hívd fel a dokidat, v a védõnénidet
Szia!Én is 19 hetes vagyok, nem érzem mindig.Lehet tényleg a front hat rá , és szundikál, de lehet máshogy fordul, és azért nem érezni.Nekem is csak mocorog, néha rúg eggyett kettõt, de van hogy napokig nincs rúgás csak mocorgás.Én szoktam olyat csinálni, a férjem haragszik is érte, hogy picikét rázogatom a hasam, persze csak gyengéden.Általában utánna mocorog a kicsim, lehet nem szereti, de megnyugszom hogy érzem.
A kérdező hozzászólása: :) Én hangos zenét hallgattatok vele, a rázás nem segít. Elég nagy a pocim, mármint van rajta zsírréteg, így a mocorgást nem is érzem. :( Egyáltalán. Csak egy-egy rúgást. Tegnap pl. nagyon aktív volt, ma meg talán megrúgott, de lehet már csak beképzeltem, hogy lenyugodjak.
Utólsó vagyok, nincs ott semmi baj, az enyém is most jelentkezett be:-)))Ezt a hangos zenét majd kipróbálom én is, hátha bejön:-))
Én a 16. héttõl MINDEN NAP éreztem, aztán 17+6 napön semmi, 18+1-en semmi, kivéve végre az éjszakát, amikor kimentem pisilni, után alaig tudtam visszaaludni, mert vagy 20 percig bejelentkezett vagy 2-3 percenként... Ne parázz, rengeteg helye van még, ne az tegye ki a napodat, hogy ezt figyeled! Nekem az jött be, ha nem figyelek oda, és akkor, ha 24 óra múlva is, de jön egy kis belsõ simítás... :) Hidd el, nincs értelme ezen aggódni 19 hetesen! Jah, nekem se a csoki, se a kóla, se a zene nem jött be! Akkor érzem, amikor az õ ÉS én pozíciónk ÉS az õ mozdulata totál megfelelõ... Boldog Karácsonyt! 18 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Délutánra elég aktív lett, kíváncsi vagyok, este mûvel-e valamit. Úgy hallottam, hogy amikor elkezd mocorogni, onnantól kezdve napról napra erõsebb és mindig érezni kell.

Nem kívánom a szexet, mi lehet a bajom? 19/f

Még soha nem kívántam a szexet, nem maszturbáltam és nem is állt fel még soha. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ne hazudozz.

Ne hazudozz.
szerintem kezdetnek a háziorvosodhoz is elmehetnél és õ (ha kell) tovább irányít az urológiára vagy hasonló helyre....
A kérdező hozzászólása: Igen, de milyen orvoshoz forduljak?
Azér ne fikazzuk feleslegesen a kerdezot:A kerdezoskodes teljesen logikus elsõ lépés, és erre az anonim internet fórum a legjobb, íze, fórum, mer melyik tinédzser beszélne errõl szívesen. De mint írtam, azért csodálkozom, hogy nem 1-2 évvel ezelõtt tetted meg. Szvsz a legrosszabb, ha nem mész el orvoshoz. Én igenis úgy érzem, az értelmes élethez a szex is hozzátartozik(anélkül shakespearet is nehéz megérteni) nna meg a scaladalapitasnak más vonatkozásai is vannak, gyerek, nemmaganyos öregkor... Plasztikusan fogalmazva, volt rá oka, az evolúciónak kitalálni a szexualis vonzalmat:) (jo'vanna, t'om, hogy az evolúció vak, mint a vakond) Most már annyi okos tanácsot adtunk, megteszed, h ideirod mi volt az eredmény? ;)
A legjobb amit tehetsz, hogy elmész 1 orvoshoz és megkérdezed a dolgokat tõle....A legrosszabb amit tehetsz : Hogy itt kérdezõsködsz!
A kérdező hozzászólása: Nem készültem ki tõle, csak attól félek hogy ez hosszútávon valami egészségügyi gondot is okozhat.
Talán aszexuális lehetsz....Minden esetre furcsa, bár én nem nevezném IGAZI problémának(hacsak nem készültél ki teljesen idegileg, lelkileg emiatt), a szex nem minden, van más is a világon....
Elozonek igaza van úgy általában, van akinek más jön be mint a többségnek, de ebben az esetben, hogyha igaz az, hogy meg nem volt er... állt föl egyszer sem, attól tartok gyanús, hogy biológiai oka van. De nem vagyok szakember, erre van szexologus, urológus. (Meg a google is, ha tudsz angolul)
Próbáld ki magad minden szexualitásban! Az egyik csak bejön majd! es ezt most halál komolyan mondom!
Te, ez tenyleg nem lehetséges, ha egészséges vagy, reméljük, nem nagyon komoly. Ha nem hülyítesz minket, gyorsan menj el orvoshoz, gondolom ez urológusra tartozik (de persze igy messziröl egy orvos se tudná)Mindenesetre a háziorvos tudja, milyen specialistához utaljon tovább (ne szégyenkezz túlságosan elötte, nincs miért) De most komolyan... nincsenek szüleid/haverjaid/nagybácsi akivel ezt eddig megbeszélhetted volna? 19évesen már tudhatnád, hogy ez problémát jelent - vagy? jobbulást!
ilyen nincs h 19éves srácnak nincs abszolut nemi vágya
Akkor fordulj orvoshoz.Elég furcsa ez így .
A kérdező hozzászólása: Nem hazudok tényleg így van :(
A kérdésedbõl kiderül hogy mégis zavar a dolog.Ha még fel sem állt akkor gondok vannak.De ne itt akarj rá orvoslást találni!

Nem áll fel a pornóra! Mi a baj? 19/F

Ma háromszor is kivertem de csak úgy merevedett meg hogy elkezdtem verni,most így a harmadik után néztem pornót és semmi, el sem kezdett merevedni mintha mi sem történt volna! Máskor is mikor néztem csak így félig merevedett meg magtól, aztán el kellett kezdeni vernem és már állt is!! Nem tudom mi van!

Legjobb válasz: vágd le :D

vágd le :D
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor nincsen semmi bajom???
Ne várd hogy pornóra úgy fog állni mintha egy hús-vér nõvel hemperegnél, pláne ha már többször is kielégültél aznap. Szerintem ezzel mindenki így van. A pornó messze nem izgat fel annyira engem sem mint egy valódi nõ. Pornóra csak akkor áll kõkeményen ha sokáig pihentettem a szerszámot, amúgy rá kell segíteni. Élesben viszont tudja a dolgát :D 24F
kit érdekel, senki nem kíváncsi rá, ne verd és nem lesz ilyen bajod!!! észlény
Szerintem unod már a pornót. Egy igazi lány sokkal jobb lenne. Volt már bnõd? Mert akkor tudod a különbséget.
A kérdező hozzászólása: Ha nem érdekel a kérdés és nem tudsz rá értelmes választ adni rá akkor nem kell vele foglalkozni de most azzal, hogy bevágsz egy hülyeséget azzal nem a kérdést minõsíted! Másnak nem adja fel hogy értelmes választ adjon!
Az hogy itt szivod a vérünket azzal h nem áll fel a fas.zod... Ki nem sza.rja le?
A kérdező hozzászólása: Ebben mi volt a hülye kérdés??
Most erre milyen választ vársz? h.lye kérdésre h.lye válasz (elsõ voltam)
ilyenrõl már hallottam. Úgy hiszem "túl-sok-szabadidõm-van-unatkozom-és-egész-nap-verem" szindrómának hívják. Menjél ki az udvarra és ne egész nyaradat gép elõtt töltsd farokveréssel! Hidd el, egy kis sport és egészség, máris megoldódik a problémád. még csak 2 óra van...
A kérdező hozzászólása: Harmadik, nem hinném hogy 19 évesen impotens lennék! És utolsónak pedig csak annyit hogy nem vagyok b...zi.
Nem vagy impotens. Pihentesd már szerencsétlent, mi a fa*sz bajod van, hogy állandóan vered? Takarodjál kapálni.
buz..i vagy! egyébként, nem vagyunk gépek van határ, hogy mennyit lehet/érdemes, mert már a tested nem igényli.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek külön köszönöm az értelmes válaszát! Azt elfelejtettem odaírni hogy értelmes válaszokat, pedig azt hittem hogy ezt nem feltétlenül kell odaírnom mert egyesek eljutnak odáig!
Impotens vagy.
Nem mindenkinek mûködik egyformán. Akkor aggódj, ha éles helyzetben nem áll fel. Addig no para.
Agybaj nagy baj, de ha megvan, nincs baj! ;)

Hol és hogyan ismerkedhet meg egy 19 éves lány elit, jómódú, gazdag férfiakkal (nem baj, ha nős, az se ha idősebb)?

Legjobb válasz: Mivel erre a kérdésre itt várod a választ, valszeg nincs meg benned az a plusz szellemi, lelki többlet, ami az átlag prostik fölé emelne. Amire pedig az elit, jómódú, gazdag nõs férfiaknak általában szüksége van. (már' ha fel is akarnának vállalni.. ha meg eleve nincs ilyen szándékuk, szimplán k**váznának... egyszerûbb...)

Mivel erre a kérdésre itt várod a választ, valszeg nincs meg benned az a plusz szellemi, lelki többlet, ami az átlag prostik fölé emelne. Amire pedig az elit, jómódú, gazdag nõs férfiaknak általában szüksége van. (már' ha fel is akarnának vállalni.. ha meg eleve nincs ilyen szándékuk, szimplán k**váznának... egyszerûbb...)
Menj el luxusprostinak
Menj be egy luxuskupiba és kérdezd meg a madame-ot hogy van-e felvétel. Ilyenkor átérzem hogy a spártaiaknak miért is kellett a Taigetosz...
miért nem szabad pasik k.rvája lennél? miért jó a nõs?
Menj be egy jomodu hotelba budapesten, akár hiszed akár nem va nak hoteli k*rvák , oda jomodu, elit sokszor nõs emberek mennek. Akik néha kikapcsolodasra vágynak. Ott b+, nyugodtan kiélvezheted a prostivágyaid. Vagy tudom ajánlani nyugati aluljárot.... Sok sikert te kis Sarkcsillag :D
Az ilyen lányoknak azért örülök, mert biztos nem én vagyok a föld legaljasabb embere:D
Mert ha nem tehet tönkre egy házasságot akkor az nem is olyan muris
Ahogy a többi "ilyen" 19 éves: internetes társkeresõ oldalakon hirdeted a szolgáltatásaidat "gáláns középkorú uraknak" címezve. Mellékelsz hozzá pár meztelen meg fehérnemûs képet, oszt jónapot. Asszem a "bors" napilapban is vannak ilyen fényképes hirdetések.
KORRUPT PÉZLESÕ KORRUPT

19 hónapos babátok miket tud már? Az én kisfiam nagyon szépen eljátszik egyedül és bármivel! Épitkockázik, rajzol, formabedobossal stb. Beszélni nem akar, ez nem baj?

Legjobb válasz: 18hos kisfiam kockakkal es formabedobossal akkor jatszik ha en is ott ulok vele.Rajzolunk azt is imadja.Egyebkent autok a maniaja,azokat tologatja,hangot ad ki stb.Minden ami beulos es tologatos azzal jonmegy a lakasban.2 anyanyelvu,igy mindket nyelven mond egy ket szot,keverve a nyelveket.Ne aggodj mert minden kisbaba mas es mas,lehet neki a a beszed kicsit kesobb jon,de jonni fog! :)

18hos kisfiam kockakkal es formabedobossal akkor jatszik ha en is ott ulok vele.Rajzolunk azt is imadja.Egyebkent autok a maniaja, azokat tologatja, hangot ad ki stb.Minden ami beulos es tologatos azzal jonmegy a lakasban.2 anyanyelvu, igy mindket nyelven mond egy ket szot, keverve a nyelveket.Ne aggodj mert minden kisbaba mas es mas, lehet neki a a beszed kicsit kesobb jon, de jonni fog! :)

Nem nagyon akar felállni mikor barátnőmmel akarok együtt lenni. Mi lehet a baj? 19 vagyok

meg már nem is áll fel úgy mint régen nem tudom miért

Legjobb válasz: Stresszelsz, hogy jól teljesíts?

Stresszelsz, hogy jól teljesíts?
@ 01:53 (4-gyel feljebb) Feltételezem, hogy a saját esetedet részletezted a kilinkelt oldalon 19:05-ösként. Ha igen, ha nem, ... igen hasznos, és tanulságos dolgokat írsz le benne, ha te írtad... Olvassátok el! Sztem érdemes! * * * * * * * * * * @ Kérdezõnek: Arra lennék kiváncsi, h. te mit gondolsz? Mi le7 a baj? Illetve mi az oka, hogy nem voltatok még Sztem is az irányítóközpontoddal van a baj (psziché), mivel utalást érzek arra, hogy szereted õt, és zavar ez a helyzet. Van barátod, akivel errõl beszélgethetnél? (Úgy gondolom, sokat segítene, ha kiöntenéd magad...)
Lazulj el jobban
A kérdező hozzászólása: nem vagyok szûz de nem sokszor voltunk még együtt
Bocs, ha indiszkrét lenne a kérdésem, de szûz vagy még? (Ha igen, pettingeltetek a bnõddel, mielõtt elkezdtél próbálkozni egyesülni vele?)
nem akarok szemét lenni meg semmi de ehet hogy a fiukra buksz úgy hogy észre sem veszed én mondjuk undorodok a homokosoktól de nekem a fiukra áll fel (még soha nem voltam együtt fiuval elõbb akasztom fel magam)
Viagra.
Hosszabb elõjáték.
Nagy benned a megfelelési kényszer és ezért nem jön össze.., lazits egy kicsit, nem kell annyira rágörcsölni!;)
A 6-tal ezelõttinek üzenem: Nagyon jól - röviden és tömören - megfogalmaztad dilemmámat. Én is ettõl félek, és ha tényleg ez a helyzet nálad, (fiúkra áll fel, de undorodsz a homokosoktól) akkor küldd el légyszi az e-mail címedet az üzim alján a "Privát e-mail a válasz írójának"-ra kattintva. Szeretnék végre olyasvalakivel beszélni errõl, akinél ugyanez a probléma! Elõre is kösz!

10 hónapos babámnál a napirend az utóbbi napokban nagyon elcsúszott. Átállt a napi egyszeri alvásra (12-16-ig alszik), így mostanság csak reggeli (9 körül) -tízórai (11) -ebéd (16) -vacsora (19 óra) van. Nem baj, ha kimarad az uzsonna?

Legjobb válasz: Bakker, bárcsak nekünk lenne ilyen tök jó napirendünk! :D Ez teljesen jó, ha kevés lenne a kajcsi, éjszaka ébredne pótolni, szóval nem aludna ennyit, tapasztalat.

Bakker, bárcsak nekünk lenne ilyen tök jó napirendünk! :D Ez teljesen jó, ha kevés lenne a kajcsi, éjszaka ébredne pótolni, szóval nem aludna ennyit, tapasztalat.
szia! szerintem nem gond, de van egy ötleetem: a 11 órás lehetne az ebéd (tehát a fõzelék) és a 16 órás az uzsonna (tehát a gyümölcs vagy a tejpép vagy az akármi) ha az összmennyiség megvan, akkor szrintem nem gáz :)
Én is 11-kor adnám a fõzeléket, 16 órakor az uzsit, gyümölcsöt valamilyen gabonával.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Ez az ötlet, hogy 11-kor ebédeljen eddig nem jutott eszembe, de nagyon jó!!! Köszönöm szépen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!