Találatok a következő kifejezésre: Nem baj így (439 db)

Ugye ez nem baj így?

mikor elmúlt a menzeszem, egyből utána szexeltem a barátommal , szűz voltam akkor, most a 15. napba vagyok ma is szexeltünk persze gumival. ez nem baj ugye, hogy nem vártam meg hogy megjöjjön ? : /

Legjobb válasz: ha ilyen kérdést raksz fel akkor még nem állsz azon a szinten hogy szexelj, szerintem még várj ezzel pár évet

ha ilyen kérdést raksz fel akkor még nem állsz azon a szinten hogy szexelj, szerintem még várj ezzel pár évet
Nem értem:D tuti én vagyok a hülye.
Úristen... Hány éves vagy?
Mi van?
miért lenne baj?
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok
Nem baj! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.
bajnak nem baj, csak kidobtál pár 10.000 ft-ot az ablakon.
Az orvos meg tudja úgy itatni vele, hogy mind lemenjen.
Nem baj, mert direkt több van benne, mert tudják, hogy nem issza meg a teljes mennyiséget. Úgyhogy ne aggódj, hatni fog. Ezt az orvosom is mondta.
Jól értem, h ezt meg kell inni, és nem beszúrják a babának? Te jó ég, az ember fizet egy rakatnyi pénzt, és még csak be sem adják a babának?Védõnõm mondta, h anno éppen ezért szüntették meg a Szabin cseppeket, és váltottak át injekciózásra, mert a babák nem itták meg, visszabukták, stb. és így volt h nem hatott teljes mértékben.
Ezért jobb, ha orvos adja be neki. Azért megkérdezném a dokiját.
A kérdező hozzászólása: Doki adta be, szerint nem baj. De engem aggaszt, hogy úgyanúgy védett lesz e?!
Az enyem konkretan kihanyta 50 perc utan, de a dokim mondta, hogy 30 perc alatt felszivodik.

1 hetes a babám és még nem esett le a köldökzsinór vége. Ez igy nem baj? Lehet füröszteni igy?

Legjobb válasz: Nem baj, a fiamnak 10 naposan esett le. Viz ne nagyon érje és figyelj ida a köldök ápolásra :)

Nem baj, a fiamnak 10 naposan esett le. Viz ne nagyon érje és figyelj ida a köldök ápolásra :)
Az én gyerekeimnek is kb. 2 hetesen esett le, szóval ez nem gond. Víz nem nagyon érheti, úgyhogy fürösztésnél vigyázni kell, esetleg egy textilpelust odatenni vagy gézt. Minden pelusozásnál alkohollal kell körbetörölni és púderezni, de gondolom ezt a védõnõ/gyerekorvos megmutatta. :)
Két hetesen esett le, nem kell aggódnod.
Az én fiam majdnem 1 hónapos volt, mikor végre leesett. De akkor pont mesélte a védõnõ, hogy valamiért azokban a hónapokban minden babának késõn, 3-4 hét után esett le. Kiderült, hogy régi fajta köldöcsipeszt használtak a kórházban, mert az új elfogyott és azért estek le ilyen késõn a csonkok. A védõnõ járt utána, hogy mi az oka, mert nem értette, hogy tömegével miért fordul elõ. Természetesen abban az egy hónapban is fürdettük, csak arra kell vigyázni, hogy ne érje sok víz, vagy ha éri is, ne ázzon vízben. És kezelni kell alkohollal, hintõporral.
Szia. Nekünk kb. 1 hét elteltével esett le. A kórházban a nõvérkék fürdették minden másnap, és érte víz a csonkot. Otthon naponta fürdettük, és ugyanúgy érte víz. Semmi baja nem lett, és a fürdés kb. 2-3 percig tartott mindig. Utána alkohollal ápoltuk és antibiotikumos kenõccsel.

Kislanyom 9 hos, reggel nyolc korul eszik (tejet), es ketszer alszik:11 korul es 15 korul. Ez a ket idopont egybeesik a tizorai illetve az uzsonnaval, igy gyakran kimarad. Hogy alakitsam az etkezeset ill. alvasat? Vagy nem baj ha haromszor eszik?

Legjobb válasz: 3 étkezés kilenc hósan még kevés. Nekünk is voltak ebbõl bajok, az alvás miatt, erre anniyt tettünk, hogy felkeltettük reggel fél majd egy órával hamarabb. Így megoldódott. Bár mostmár egy éves de ugyanúgy alsik mint 9 hósan (annyi különbséggel, hogy a két alvásbõl a délelõtti néha már kimarad). Reggel 7 körül tápszer, itt mi vissztatettük aludni, mert álmos volt, és aludt egy órát még vagy másfelet. Aztán 10 körül tízórai,dél és egy között ebéd, ebéd után szunya. 3 körül uzsonna, 6 körül még egy kis valami, gyömölcs vagy keksz vagy babapudnig, aztán 9 körül tápszer és alvás.

3 étkezés kilenc hósan még kevés. Nekünk is voltak ebbõl bajok, az alvás miatt, erre anniyt tettünk, hogy felkeltettük reggel fél majd egy órával hamarabb. Így megoldódott. Bár mostmár egy éves de ugyanúgy alsik mint 9 hósan (annyi különbséggel, hogy a két alvásbõl a délelõtti néha már kimarad). Reggel 7 körül tápszer, itt mi vissztatettük aludni, mert álmos volt, és aludt egy órát még vagy másfelet. Aztán 10 körül tízórai, dél és egy között ebéd, ebéd után szunya. 3 körül uzsonna, 6 körül még egy kis valami, gyömölcs vagy keksz vagy babapudnig, aztán 9 körül tápszer és alvás.
A kérdező hozzászólása: Ma pl.nyolckor kelt, fel kilenckor evett, fel 11-kor elaludt es meg mindig alszik, most 12 ora(roman ido szerint irom tehat +egy ora)tehat a tizorai ugrott!
Az enyém 10 hós és kb. 2 hónapja így eszik: 6-7 körül tápszer aztán még alvás kb. fél8-8-ig. Tízórait soha nem kér, hiába próbálkozom. :( 11-kor elalszik, van hogy 2-ig alszik és utána ebédel. Majd 6-7 között gyümölcs vagy krémtúró stb és este fél 9-kor tápszer. Ennyit. 1 hete csak 1X alszik, amíg kétszer aludt is ennyit evett, csak akkor elõrébb húzódott az ebéd meg az uzsi. De 4-nél többször nem eszik. A védõnõ szerint nem gond, tudják mennyi elég nekik. Szépen hízik, fejlõdik stb.

7 hónapja szoptatok, kb. egy hónapja elkezdtem bevezetni a szilárd ételeket babámnak, és jóval kevesebbet szoptatom, jóformán délelott és este. Ma észrevettem, hogy megjott a menzeszem. Ez azt jelenti, hogy megy el a tejem? Nem baj ha így szoptatok?

Legjobb válasz: Szia! nem baj, hogy így szoptatsz,,szerintem nem megy el a tejed,csak a szervezet már felkészül, a szoptatás nélküli élethez. Az én lánykám 2 és fél hónapos és nekem is megjött, de a tejem ugyanannyi maradt, csak szopizik.

Szia! nem baj, hogy így szoptatsz, , szerintem nem megy el a tejed, csak a szervezet már felkészül, a szoptatás nélküli élethez. Az én lánykám 2 és fél hónapos és nekem is megjött, de a tejem ugyanannyi maradt, csak szopizik.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a valaszokat
Mensi alatt lehet kevesebb a tej, de utána megint ugyanannyi. Nekem is 7 hónapos volt, amikor megjött, akkor én is megijedtem, hogy elmegy a tejem. Most 13 hónapos és még mindig napi 5-ször szopik. Szerintem ilyen picit még többször kellene szoptatni. Azt mondta a védõnõm, hogy 1 éves korig az anyatej legyen a fõ tápláléka. Persze nekem nincs is nagyon választásom, mert borzasztóan válogat, alig eszik.

Nem baj, ha kis súllyal kezdem a terhességet? Nehezebb így teherbe esni?

Legjobb válasz: Szia.Én 179 cm és 58 kg vagyok,29 éves.Már 15 hónapja szeretnénk babát,ezért járok dokihoz.Már több is mondta,hogy jó lenne kicsit híznom,mert úgy nagyobb lenne az esély.Ezt így nem mondanám,hogy baj,de ha sovány vagy talán nehezebben sikerül. Sok sikert!

Szia.Én 179 cm és 58 kg vagyok, 29 éves.Már 15 hónapja szeretnénk babát, ezért járok dokihoz.Már több is mondta, hogy jó lenne kicsit híznom, mert úgy nagyobb lenne az esély.Ezt így nem mondanám, hogy baj, de ha sovány vagy talán nehezebben sikerül. Sok sikert!
Szia! Én 58-kg voltam és nekem nagyon nehezen jött össze a baba.Még egy kis hormonzavar is közbejött, de aztán sikerült.Állítólag kis súllyal nehezebb teherbe esni.
A kis súly nem számít, hanem inkább a belsõ anyai berendezés. Gondolj az afrikai anyákra! Elég termékenyek kis súly mellett!
Én 50kg voltam mikor teherbe estem elég hamar.Nem irtad hány kiló vagy?
Nõvérem 55 kilós volt a babával együtt a 9. hónapban, a baba abból 3.7 kiló volt. Mondjuk császározták, mert nagyon nagy gyerek volt a tesóm meg elég pici 152 cm-es, a párja viszont majdnem kétszer annyi kilóban, és a gyerkõc rá ütött méretekben. :)
Én a 160 cm-hez 45 kg voltam a terhesség elején, a babó két hónap alatt összejött. A terhesség alatt híztam 15 kilót. Most van egy gyönyörû 3 kg-val született két hónapos kislányom. Szóval nem a súlyodon múlik a dolog!
Én 169 cm, 48 kg voltam 11 hetes terhesen, 29 évesen. Mindig sovány voltam, de egészséges.
40 kiló voltam az elsõ babánál, aki elõsre sikerült, 42 kiló a másodiknál , aki szintén elsõre sikerült. Meg is született mindkettõ.A 3. terhességemet 50 kilóval kezdtem, de elvetéltem sajnos a 6 héten. A dokim utána zt mondta, hogy azért egy pár kilót majd szedjek fel mielõtt újra próbálkoznánk. Pedig már kétszer estem teherbe úgy , hogy alig 40 kiló voltam és õk megmaradtak, sõt, 60 kilóval fejeztem be és másodikra 4 kilós babát szültem spontán. Ezek után döntse el mindenki, hogy most akkor mi a kevés, vagy hogy jobb!!!
A kérdező hozzászólása: 51 kiló vagyok, 160 cm. A mensimmel nincs gond, pé-m is van. (UH-gal vizsgálták)
Önmagában a kis súly nem biztos, hogy problémát jelent. Ha valaki kórosan sovány, akkor lehet benn a pakliban az, hogy a szervezet megpróbálja magát védeni a terhesség ellen a peteérés gátlásával vagy akár a vérzés elmaradásával.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Gondoltam, hízlalom magam egy kicsit felkészülésképpen, de elég nehezen megy. Akkor nem erõltetem :)

Folyton lent kapar a babám. Nem baj ez? Félek hogy nehogy baj legyen. Volt így valaki?

Legjobb válasz: Enyém is csinálta. Nem kellemes érzés, de nyugi, semmi baj nem lesz ebbõl. :)

Enyém is csinálta. Nem kellemes érzés, de nyugi, semmi baj nem lesz ebbõl. :)
A kérdező hozzászólása: Hát remélem. Habár nem egy kellemes érzés az tuti.
Ettõl nem reped meg a burok, nyugi. :) az egy elég kemény valami, ennyitõl semmi baj nem lesz
A kérdező hozzászólása: A feje van lent. A kezeivel csinálja.
Amíg faros, addig érzed ezt. Majd ha megfordul más lesz.
A kérdező hozzászólása: A burok nem tud ettõl megrepedni ha folyton ezt csinálja?
az enyém csücsül a hólyagomon, és olyan mintha késsel vájkálnának bennem folyton kibilleszti a popóját, és olyan mintha keményedne a hasam nem baj, valószínû már nem fér az oduba :D
Mitol felsz, mi baj lenne?
A kérdező hozzászólása: Hát nem kellemes. De nem akar onnan távozni. Olyan mint egy kis egér aki egész nap csak kapar. Közbe perze rúg a lábával fent.
Az én babám is ezt csinálja, elég rég óta...az elején én is megijedtem, ma már inkább szórakoztat a dolog:D Néha úgy érzem hogy lassan a combomat kaparja (ami persze nem igaz).Szerintem ezzel semmi gond sincs, én örülök, hogy mocorog:)

Szerintetek bekenhetem panthenollal a hajas fejbőróm ha érzékeny mert leégett a napon? Mert így a hajam is olyan lesz nem baj ez vagy mit csináljak?

Legjobb válasz: A Panthenoll nem fog semmi bajt csinálni a hajadnak, nyugodtan kend rá a sérült felületre. A fejbõrünket nagyon óvni kell, mert a legkisebb baj is beindíthatja a hajhullás folyamatát. Egy pár napig ne moss hajat, lehetõleg várd meg, amíg lehámlik - ha egyáltalán lehámlik majd. :) Ha meg nem, akkor hideg vízzel is borogathatod, hogy nyugtasd egy kicsit a megégett bõrt. Sok sikert!

A Panthenoll nem fog semmi bajt csinálni a hajadnak, nyugodtan kend rá a sérült felületre. A fejbõrünket nagyon óvni kell, mert a legkisebb baj is beindíthatja a hajhullás folyamatát. Egy pár napig ne moss hajat, lehetõleg várd meg, amíg lehámlik - ha egyáltalán lehámlik majd. :) Ha meg nem, akkor hideg vízzel is borogathatod, hogy nyugtasd egy kicsit a megégett bõrt. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Hát nekem még sose égett le a fejem de már értem akkor miért hordanak sokan kalapot strandon. De csomoan meg csak felvsatolják mint én azoknak nem ég le érdekes.remélem nem lesz bajom

Nem akar ételt enni 9 hós babám, mert beteg, így csak szopizik és teázik, nem baj ez? (3-szor enne ételt, és reggel, este és éjjel 2-szer szopizna amúgy) Köptetőt napi 2-szer kell adnom, érdemes este beadni, nem köhög akkor többet éjjel?

Legjobb válasz: Szopiztasd akárhányszor csak kér!A kajálásra rápróbálhatsz de ne erõltesd,inkább mindig szopiztasd meg kaja idõben ha nm fogadja el a kanalast!Hidd el holnap/holnaputánra újra annyi tejed lesz amennyi kell a babádnak! Hs meg meggyógyul újra eszi majd a régi ritmus szerint a kanalast!Nálunk is így volt! A szopi fájdalomcsillapító is neki,úgyhogy tényleg ahányszor csak kéri,lehet csak a szájában tartja nem is eszik!A lányom így szokta!1 éves múlt de most volt beteg sajna és elvoltunk csak cicivel!Meg nálunk a fogak elõtt 2 napig csak a cici megy! Szerintem is max 2 órával lefekvés elõttig adj köptetõt! Gyors gyógyulást!

Szopiztasd akárhányszor csak kér!A kajálásra rápróbálhatsz de ne erõltesd, inkább mindig szopiztasd meg kaja idõben ha nm fogadja el a kanalast!Hidd el holnap/holnaputánra újra annyi tejed lesz amennyi kell a babádnak! Hs meg meggyógyul újra eszi majd a régi ritmus szerint a kanalast!Nálunk is így volt! A szopi fájdalomcsillapító is neki, úgyhogy tényleg ahányszor csak kéri, lehet csak a szájában tartja nem is eszik!A lányom így szokta!1 éves múlt de most volt beteg sajna és elvoltunk csak cicivel!Meg nálunk a fogak elõtt 2 napig csak a cici megy! Szerintem is max 2 órával lefekvés elõttig adj köptetõt! Gyors gyógyulást!
Jobban gyógyul, ha most csak szopik. Köptetõt nappal kell adni, lefekvés elõtt már nem. Ne erõtesd az evést, de inni igyon eleget!
Ha szopizik, akkor szerintem nem baj.
Elõzõ vagyok, csak elküldte, pedig még akartam írni. Jobb, ha este adod be, mi is úgy csináltuk, így legalább alszik is éjszaka.
A kérdező hozzászólása: Elõzõ éjjel köptetõ nélküé is sokat köhögött, így nem tudom, hogy ha most beadom estére a köptetõt, akkor nem lesz durvább a helyzet?
:D nem baj :)
Ha a kaját és a pihenést is ilyen szigorúan veszed, pár év alatt nagyon brutál leszel! :-D Nem baj.
Nem baj :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!