Találatok a következő kifejezésre: Nem baj, nem írt (437 db)

Az baj, ha a Lány, aki nekem nagyon tetszik - msn-n beszélgetünk, de mindig csak én írok neki, meg kérdezek, ő meg alig ír vissza valamit, meg nem is kérdez De ez nem baj azért, ugye?

...persze, tudom, én akarok t?le valamit...csak kicsit zavar, hogy ? alig ír nekem vissza ott, meg nem kérdez semmit...

Legjobb válasz: (a végét elgépeltem) "de ez nem baj, ugye?"

A kérdező hozzászólása: (a végét elgépeltem) "de ez nem baj, ugye?"
A kérdező hozzászólása: Persze lehet azért nem ír vissza, nem kérdez, mert még 5-6 másik emberkével is társalog..nem tudom.. :D, csak zavar... Na de holnap elhívom randizni, remélem eljön... Egyébként egy iskolába járok vele...régóta tetszik nekem, csak eddig nem nagyon mertem elmondani neki.. (:
Nekem nem baj... Hát ha neked így jó.. az a te dolgod... Bár egyértelmûen látszik hogy le se sza.r téged a csaj.... 19/F
Hívd el és meglátod ha találkozik veled hogy érdekled-e.Bár ha alig ír és nem kérdez semmit akkor tuti hogy nem érdekled. L19
A kérdező hozzászólása: Legelsõ alkalommal végülis sokat beszélgettünk, csak az utána levõ 2 msnezgetésünk volt szaggatott..persze írta, hogy bocsi, most nem nagyon érek rá...mert az állapota is elfoglalt volt... Persze lehet, hogy õ (sem ) szeret csetelni, hanem inkább személyesen...sok ilyen van, én is inkább a személyes társalgásokat preferálom.
Drága kérdezõ! Hadd világosítsalak fel. Ha mindössze 3-szor beszéltél vele, és abból 2-szer úgy, hogy õ elfoglaltba volt, akkor szerintem többet ne is várj. Találkozz vele élõben. Ha elfogadja a meghívást, akkor valszeg nem [email protected] le a fejed, csak gondolom nem viccbõl volt elfoglalt állapotban épp. Ígérd meg nekem, hogy többet ilyen bugyuta kérdéssel nem zaklatod, az amúgy is gyenge elmeállapotban lévõ GYK-sokat (tisztelet a kivételnek). Hisz tudod, úgy sem fogsz csak 10-bõl 3 értelmes választ kapni. Sok sikert.
én voltam így csajjal, és szívás volt. viszont, ha elmegy veled az jó jel, de ha pl mondja, h ekkor nem tudok, meg akkor nem, és nem mond mást akkor hagyd
Én voltam így mint te, csak én lány vagyok, és egyáltalán nem büszke erre a dologra (Fiatal korom egyik bukása) :D Szóval a lényeg: ugyanígy írogattam neki, de mi azért mondjuk 10 alkalomból 8-szor órákig beszélgettünk, viccelõdtünk stb. Szóval tök jó volt, de aztán kiderült, hogy csak nem akart megbántani :D De mikor személyesen nem is ismert, akkor miért törõdött ennyire az érzéseimmel..? Áhh, szerencsére azóta eltelt már 4 év, már elfelejtettem. :) Szerintem hívd el valahova, és kiderül mit gondol Rólad! :)

Szerintetek nem baj, hogy egy csajra csak én írok rá és ő sosem ír rám kb mindennap?

Szeretnék vele összejönni

Legjobb válasz: velem is ugyanezvolt..õ soha sem írt... utána hagytam a francba.. igaz már pár randin túl voltunk, de mindig én írtam rá fb-n..egyidõ után meguntam, és vártam hogy õt mennyire érdeklem...eltelt egy hónap is, és semmi..nem írt...szóval azóta énsem írok, nem is keresem..egy kapcsolat itt félbe szakadt...

velem is ugyanezvolt..õ soha sem írt... utána hagytam a francba.. igaz már pár randin túl voltunk, de mindig én írtam rá fb-n..egyidõ után meguntam, és vártam hogy õt mennyire érdeklem...eltelt egy hónap is, és semmi..nem írt...szóval azóta énsem írok, nem is keresem..egy kapcsolat itt félbe szakadt...
Szerintem nem baj :)
A kérdező hozzászólása: Csak hogy ne érezze hogy mindig zaklatom vagy valami ilyesmi :)
Hát ha majd 1 hónapig így leveleztek, esetleg találkoztok akkor hagyj pár nap szünetet. Ha fontos vagy neki, majd ír õ.
A kérdező hozzászólása: Szoktunk találkozni majdnem mindennap iskolaidõben, meg is szoktam várni, szoktam neki venni ezt-azt, meg jól elvagyunk

Érettségin baj, ha valamelyik válasz egy részét nem a vonalra írom?

Szóval, hogy ha hosszabb a válasz, mint ami a vonalra kifér. Lehet, hogy hülye kérdés, de gondoltam inkább megkérdezem. :)

Legjobb válasz: Baj, mert nem hivatalos. És lehet, hogy a tanárod jófej, de ha az elnök bekéri a dolgozatokat simán áthúzza az egész feladatot. Inkább tömöríts. Elõbb dolgozd ki a pótlapon és utána írd le a feladatba.

Baj, mert nem hivatalos. És lehet, hogy a tanárod jófej, de ha az elnök bekéri a dolgozatokat simán áthúzza az egész feladatot. Inkább tömöríts. Elõbb dolgozd ki a pótlapon és utána írd le a feladatba.
ha naon nem fér ki huzd tovább a vonalat :D
Bocsi az offért, de megkérdezhetem, hogy a kapott szövegbe, forrásba lehet-e kiemelni lényeges elemeket? Nem szövegkiemelõre gondolok, hanem pl töri forrásban aláhúzni dolgokat. Egyébként ha kis betûvel írsz, nem lesz gond, minden ki fog férni. Én úgy tudom, hogy az adott mondatot be lehet fejezni a vonalazott rész alatt, többet nem lehet írni, mert érvénytelen lehet a feladatod.
Az a szabály, hogy az adott gondolatmenetet befejezheted a vonalakon túl. Egyébként pedig a vonalon túli rész (csak az) nem értékelhetõ. Az nem igaz, amit az elsõ válaszoló ír, hogy az elnök gondolkodás nélkül áthúzhatja az egész feladatot. Ilyen nincs, ez csak ijesztgetés. Az meg rendkívül jó tanács, hogy dolgozz pótlapon... Persze, és akkor mikor másold át? Az utolsó 3 percben? Erre baromira nem lesz idõd.
Simán van rá idõ ha az ember nem tököl.


Szerintem nincs abban semmi rossz, ha ráírsz. Legalább látja, hogy érdeklõdsz. 19/F
Szerintem nem, szóval nyugodtan ráírhatszt.
_Ne írj rá! Nem akarlak lehangolni, de írt volna , ha akart volt.+ ugyan ezt a szöveget írta nekem is egyszer egy srác, és tényleg nem lett vele semmi, mert õ nem akarta.
A kérdező hozzászólása: értem én azt hittem hogy majd biztos gondolja majd " hogy már megint rám irt meg ilyesmi ... " de ha rosszul gondoltam akkor finoman azért majd ráírok és köszönöm a válaszokat :)

Nem baj, hogy én írom be az indexbe a jegyeimet és írom alá?

Már évek óta ezt csinálom, még nem kaptak el. Megjegyzem, hogy csak az elvégzett tárgyaimat írom be. Így nem szarakszom a tanárkeresésekkel a vizsgaid?szakban.

Legjobb válasz: Ez barátom baj. Úgy hívják, okirathamisítás.

Ez barátom baj. Úgy hívják, okirathamisítás.
Egészen pontosan: közokirat-hamisítás beírni a leckekönyvbe. Ha elkapnak, az iskola feljelentést tesz, büntetõeljárás indul ellened, elítélnek. Ha szerencséd van, megrovást kapsz, ha nem, pénzbüntetést (ha eddig nem voltál büntetve). Ha nem fizeted be, leültetnek. Az pedig ott lesz az erkölcsi bizonyítványodban. Hát, egy ilyen hülyeség miatt...
Ha az etrben is az a jegy van, akkor végül is nem jegyet hamisítasz, csak aláírást.. Ha egy 300 fõs kollokvium tanárának a kézírását halálpontosan leutánozod, utána meg nem mondja senki, -ha teljesen olyan még õ sem - hogy azt nem õ írta. Nyilván kényelmesebb otthon beírogatni majd leadni, de ha kiderül nem fognak megdicsérni.. vagy fegyelmi, de valószínûbb, hogy kiraknak. Én oda szoktam adni egy közelben lakónak aki úgyis mindig berohangál, ha nagyon nem lehet elérni a tanárt akkor a tanszákvezetõ beírja. Nálunk ilyen nincs, hogy a to-n írják be, banya leüvöltötte a fejem, hogy hogy merem leadni úgy, hogy nincs benne az összes jegy. Nagynehezen megértette, hogy azt nem is teljesítettem..
Én nem rohangálok tanárok után. És nem is hamisítom alá:) Leadom TO-n, majd a kedves tanárok elmásznak oda, és aláírják.
Csak lecsukhatnak. Elsõ voltam.
Nálatok nincs ETR, vagy valami szg-es regisztráció? Mondjuk amúgy is baj!!
Nem vicc, de én a helyedben kidobnám egy kukába az indexet... Utána fizetsz érte valamennyit, de még mindig jobb, mintha lebuknál, mert akkor tuti h kicsapnak az egytemrõl/fõsuliról... Van haverom aki ezt csinálta és kib.ták...:S
A kérdező hozzászólása: Nálunk ETR van, ott persze a tanár írja be a jegyeket, én csak az indexbe, és az aláírását.
A kérdező hozzászólása: Mit csinálhatnak velem?
okirat hamisítás... nálunk nincs olyan hogy index, tavaly óta, elõtte volt... illetve most is van, csak majd a diplomával együtt kapjuk meg, addig nem...
nem gyanús, hogy 1el kevesebb számot írsz ide is? :D
A kérdező hozzászólása: Jo ez veletlen volt
A kérdező hozzászólása: De amugy jol irtam
Mínusz egy számmal nem sûrûn fogsz bejelentkezni.
Ne írd be a +36 ot.
A kérdező hozzászólása: De akk hogy?
20-tól...szerintem tök logikusan írja.
A kérdező hozzászólása: Sikerult imadlaaak

10 hetes 4napos terhességnél minden adat Bpd:16 mm Crl:34 mm Combcsont 7mm orrcsont látható volt. Nyaki redõre viszont konkrét értéket nem írt, csak azt, 3 mm alatt, norm. Szerdán megyünk a 12 hetesre és nagyon aggódom a nyaki redõ miatt. Lehet baj?

Legjobb válasz: Sz.né Reni rendszeresen visszatérõ, aggódó kismama... Lehet baj? Lehet. Ennyi. Ha nem lehetne baj, akkor senkinek sem kellene mennie genetikai vizsgálatra. De ha mindenki ezen parázna, akkor mindenkinek idegbeteg idegeskedõ gyereke születne. Nem kell túllihegni. Élvezd a terhességed. 19hkm

Sz.né Reni rendszeresen visszatérõ, aggódó kismama... Lehet baj? Lehet. Ennyi. Ha nem lehetne baj, akkor senkinek sem kellene mennie genetikai vizsgálatra. De ha mindenki ezen parázna, akkor mindenkinek idegbeteg idegeskedõ gyereke születne. Nem kell túllihegni. Élvezd a terhességed. 19hkm
Miért aggódsz? Ha most normális, nem hinném hogy egy hét alatt ez megváltozik. Orrcsont is jó jel. Semmi baj nem lesz! :)
Így van, minden babaoldal más méreteket ír. Az a legjobb, ha minden uh után megkérded az orvost, hogy minden méret a korának megfelelõ-e és rendben vagytok-e. Ha azt mondja igen, akkor nyugodj meg! Próbáld élvezni a terhességed! Azt megkérdezhetem, hogy a missed ab-od hány hetesen volt, és milyen okból?
A kérdező hozzászólása: 12 hetes uh-n derült ki, hogy 3 hete halott....Elõtte 6 hete 5 napos Uh-n szépen fejlõdött, volt szívhang is...Nem tudjuk miért történt...egészségesek vagyunk a férjemmel, és úgy is élünk.Lelkileg is és tetsileg is nagyon megviselt, fõleg a mellem, mert már elég erõteljesen beindult az elõtej termelés. Igyekszem nem aggódni, tudom, hogy bármikor lehet baj, próbálok úgy élni, hogy ne lehessen gond, mindent betartani...csak tényleg nehéz nem aggódni...de nagyon igyekszem.
Értem, sajnálom. Az elsõ pár hét az olyan, hogy egy szinte észrevehetetlen vírus vagy baktérium is elviheti a babát. Nem kell ehhez a férjednek vagy neked betegnek lenned. A 12 héttõl mondják, hogy olyan stramm és ellenálló lesz a baba. 11 hetes vagy, és él a babád, jók az értékek. Mostantól már baj nem lehet, csak vigyázz magadra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.és vigyázok, ahogy csak tudok :) szedem még mindig a hormon gyógyszert is, ahogy a doki mondta. Bár õ azzal nyugtaott az utolsó uh-n is (akkor voltunk 10 hetes 4 napos), hogy mivel az elõzõ terhesség ekkor már egy hete halott volt, mostmár nagyon kevés esély van az elhalásra, de persze sosem lehet tudni, bármi megtörténhet.
Szia, elõször is, én a konkrét kérdésre válaszolnék. A babamnal , 10+4nél 1, 2 volt a nyaki redo, 12+1 én 3, 5 13+4nél 4, 2! Sok ilyet hallottam, h valahol csak úgy adják meg ar értékét, h3 alatti. Kérdezd szépen meg, h mégis mennyi a 3alatti? 1, 2 vagy 2, 9 , mertnem mindegy. De a meglévõ orrcsont jó jel! Ami velem történt, ritka dolog, de létezik, csak ezért írtam le. Chorion biopsziam volt, ami olyan mint a magzatviz vétel , és negatív lett. Tehát down kizárva! Próbálj ne aggodni , az nem segít, de légy tisztában a pontos eredményekkel !!! Én is 24éves vagyok. És 17+ 4:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget, szerdán akkor a vizsgálat során mindenképp megkérdezem, ha az orvos pontos értéket nem mondana.
Szia, most szerdán voltál dokinal ? Mindent rendben talált?
A kérdező hozzászólása: Szia!Igen, most voltam, mindent rendben talált, a nyaki redõ még mindig 3 mm alatti. :)
Szuper , örülök nagyon és gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Én is ebben reménykedem...meg igyekszem....de komolyan ezt olvastam és hidd el, ugyan úgy megvoltam lepõdve rajta, mint most te.Én már pl azért nem is nézem a magzatparamétereket, mert ahány oldal annyi érték...ezen már nem idegesítem magam....De ezen én is nagyot néztem, mert én is úgy gondolom, minél fiatalabb egy nõ, annál egészségesebb egy terhesség....Fura az biztos...
Figyelj, persze nõ a redõ, de ez nem jelenti azt, hogy másfél hét múlva nagyon vastag lesz. Lehet, hogy most 1 mm, 1, 5 hét múlva, meg 1, 8 mm. Azt meg kétlem, hogy a fiatal nõknél lenne nagyobb a kockázat. A nõi test fizikailag és biológiailag 24-25 évesen van a legjobb kondicióban a szüléshez, és ehhez hozzájön az, hogy egy fiatal nõnek sokkal jobb minõségû a génállománya. Az évek során ez romlik, azért is lesz több beteg baba. 10+4 hetsen már van látható orrcsontja! Bõven a 12. hét elõtt. Gondolj erre! Sajnálom az elveszített babádat, de a legtöbb missed ab. a 12 hét elõtt van, és te a 11. hétben jó uh-eredményeket kaptál. Túl vagy a nehezén!
A kérdező hozzászólása: Azért aggódom, mert olvastam itt más kérdésben, hogy valakinek tizedesjegy pontossággal megmondták tarkóredõ nagyságát.nekem csak 3 mm alatt volt írva.Illetve olya hozzászólás is volt, hogy tarkóredõ nagysága nõ a baba méretével együtt.Ezért is kérdeztem, hogy van -e esetleg aggódni valóm....
sok helyen nem írnak pontos számot, csak annyit amit neked is, hogy 3mm alatt.
Hát nekem egyáltalán nem mondták meg pontosan. Annyit mondtak, hogy tökéletes. Õszintén, 28 hetes vagyok, de azóta sem néztem meg, hogy mit írtak a 12. héten kapott papírra:)
A kérdező hozzászólása: Én aggódom ezelõtti terhességem áprilisban missed ab.-bal lett vége, és persze, aggódik az ember...ennél a terhességnél eddig hála istennek minden rendben volt, szépen fejlõdött (kop-kop-kop)nagyon remélem, hogy a 12 hetes után már azért meglehet nyugodni, hátha már tényleg megmarad a baba, de itt is lehet néha elég hajmeresztõ dolgokat olvasni, kivel mi megnem történik...
A kérdező hozzászólása: Én kérek elnézést, ha aggódom az értékeim miatt, 24 éves kezdõ kismamaként.3 kérdést tettem fel eddig...rendszeresen visszatérõ....nem kötelezõ válaszolni úgy gondolom, ha én más embereket normális hangnemben megtudok szólítani, akkor ez várom el én is, mert ismeretlenül is megadom a tiszteletet.
neaggodj mert nemhiaba mérik a 12.héten. Elötte illetve utanna nem mérvado ezért nem is mérte meg. Azt 12hetesen kell. De ha akkor is csak enyit ir az is tökéletes mert ez a lényeg hogy 3mm alatt legyen. Nem is értem most mért nézte meg, nemszokták.
A kérdező hozzászólása: Szerintem azért, hogy veszélyeztetett kismama vagyok, és most mindent ellenõrizni akart....
Ne haragudj, hol nem kaptad meg a tiszteletet? Lehet, hogy egyenes vagyok és nyers, de nem voltam bunkó. Ezekbõl az adatokból nem lehet megállapítani semmit, mert még korai adatok. Az orrcsont annyiból jó jel, hogy a legtöbb Down-os babának csak a második trimeszterben kezd látszódni, mert fejlettlen az orrcsontjuk. De egy orcsont sem garancia. Viszont nagyon fiatal vagy még, nincs meg az öregségi kockázat, sokkal nagyobb esélyed van egy egészséges babaára, mint egy 38 évesnek. Nem bunkóból mondom, hogy nem szabad túllihegni, és túlidegeskedni, mert a baba idegrendszere egyre inkább összeköttetésben vana tiéddel, és kihat rá is, ha sokat stresszelsz.
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem, mert olvastam itt más fórumban, hogy a redõ a baba nagyságával nõ...erre következtettem, hogy mivel folyamatosan nõ a baba a 12. hétig lehet a tarkó redõ is, és mivel teljesen pontos összeget nem mondott az orvos elérheti a nem egészséges határt... a korom miatt viszont én azt olvastam, hogy 30 éves kor alatt sokkal nagyobb az esély arra, hogy beteg legyen a baba, mint idõsebb nõknél...orvosi fórumon olvastam tegnap...azt hittem itt nyugodtan lehet kérdezni, ha bármi kételye van az embernek...a férjem "tudatlan" anyukám 24 évvel ezelõtt szült...kit kérdezzek??? és elhiheted, hogy fele ennyire sem lennék ideges, hanem vesztettem volna már el egy babát, tudom mivel jár testileg-lelkileg...egyiket sem kívánom senkinek....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon jól esik, és sokat segített a bíztatás abban, hogy megnyugodjak.Remélem most már tényleg élvezhetem igazán a terhességet, mostmár, hogy a rosszullétek is alább hagytak, és betöltve a 12. hetet....Nagyon boldogok vagyunk :)

Ha nem írom rá a diákbérletemre a diákigazolványszámomat, abból lehet baj?

Nemsokára fogok új diákot csináltatni(a mostani okt. 31-ig jó), és mivel nem lehet átírni a bérleten(ami október 9-én jár le), nem akarom ráírni a réginek a számát.

Legjobb válasz: Ha a mostani okt 31 ig jó akk írd rá azt és használd okt 9ig aztán ha veszel új bérletet akkor arra az újat írd

Ha a mostani okt 31 ig jó akk írd rá azt és használd okt 9ig aztán ha veszel új bérletet akkor arra az újat írd
sokan az OM azonosítót írják a bérletre (elvileg a diákigszámot kéne) csak nem veszik észre, hogy két szám van a diákon. mondjuk nem hinném hogy az ellenõr még a számot is csekkolja.
A kérdező hozzászólása: nekem is egyezik a kettõ, eddig ezt észre sem vettem :D szóval akkor ráírom, aztán majd kiderül, h a következõ diákom száma is ez lesz-e. majd mindenféleképp megírom! :D köszi a válaszokat
Középiskolai diákigazolvány, van a vonalkód alatt szám, illetve egyezik az azonosítószám az OM azonosítóval...
Akkor vszeg érettségi után felnõttképzésben van, hogy egyezik.
pedig tényleg az OM kód az, legalábbis nekem az OM kód, illetve a diák azonosítószáma megegyezik... te véletlenül nem a vonalkód alatti számot nézed?
Nálunk egyenlõ volt a kettõ :D
"Elárulom, hogy az összes diákodon ugyanaz a szám lesz, mióta van OM azonosító, azt nyomják rá." Elárulom, hogy ez tévedés. 14 éves korom óta van OM kártyám azóta volt 3 diákom, és egyiknek sem az OM kód volt a száma. Sõt egyiken sem szerepelt az OM kódom.
Utolsó: OM azonosító != diákigazolvány szám.
Elárulom, hogy az összes diákodon ugyanaz a szám lesz, mióta van OM azonosító, azt nyomják rá.
okt 31-ig érvényes a diákigazolvány, úgyhogy nyugodtan ráírhatod
MÁV-nál van, amikor összenézik a számosort, és ez így helyes. Igaz szerintem ekkor maximum szólna, hogy rossz számot írt fel, mert az OM is ott van a diákon, tehát nem érvénytelen a bérlet lazábban tekintve.
A vonalkód felettit. A nap mellett. (A vonalkód alatt nincs szám.)

Van egy Írom ami ír cd, dvd, dvd dl, és van dvd dl-em de melyik programmal lehet írni? Mert probáltam nero 7, copyto dvd-vel de elmegy a felénél továb és nem ír mi lehet a baj?

Legjobb válasz: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/burnaware-free-edition... (magyar nyelvû és otthoni használatra ingyenes!)

http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/burnaware-free-edition... (magyar nyelvû és otthoni használatra ingyenes!)
Próbáld ki az imgburn-t. Kicsi, de okos program, neronál sokszorosan jobb. Innen letöltheted: http://www.imgburn.com/index.php?act=download Ha ezzel se megy, akkor valami az íródnál nem okés. Próbáld másik márkájú lemezzel is, hátha csak az a gond.
ha a lemezed maxell és sárga akkor szar a lemez
A kérdező hozzászólása: A DWD DL NEVE:OMEGA TÍPUS:+R MÉRET:8, 5GB ÉS HA EZ SEGÍT AKKOR A KÖZEPÉBE AZ VAN ÍRVA HOGY FREESTYLE EZ MIT JELENT ? HA KELL AZ ÍRÓ ADATA http://www.samsung.com/hu/consumer/detail/productPreviewRead..
AZ IROD OK SZERINTEM A LEMEZ SZAR ÉÉN MAXELLAL JÁRTAM IGY 10 BÖL 1 LETT JO én azota verbatimt használok játékot irsz ha xbox360 akkor van rá jo progi:)
A kérdező hozzászólása: Szia nem xbox-ot írok hanem pc-én a gta 4-et ja meg filmeket
A kérdező hozzászólása: Neve Típusa Méret MAXELL DVD-R 4, 7 GB PHILIPS DVD-R 4, 7 GB PHILIPS DVD+R 4, 7 GB MAXELL CD-R 700 MB MEDIA STORE CD-R 700 MB TITANUM CD-R 700 MB TDK DVD-R 4, 7 GB MEMOREX CD-R 700 MB EMTEC DVD+R 4, 7 GB BENQ DVD-R 4, 7 GB ILYEN MÁRKÁT HASZNÁLOK
az elején dl lemezt irtál!ha ennyi lemeznél hiba van akkor rossz az irod!

5 hetes kismama vagyok! Ha hüvelyi fertőzésem van az eljut a babához is? vagy védve van? A baj hogy a doki csak most vette le a kenetet és csak januárban kell vissza mennem hozzá és még nem irt fel semmit sem! Ezért félek egy kicsit

Legjobb válasz: semmi baj. a kezeletlen betegségek jelentenek bajt, azok is ált csak szülés közben. Addig a méhszáj zárva van, fizikai akadályt jelent. A korrekt tenyésztéses mintavétel ideje min 2hét, utána ha kell kapsz adekvát kezelést. Addig kerüld az együttléteket és vidd magaddal a párodat is a dokihoz! Lehet, hogy olyan bakteriális vagy gombás fertõzésed van amikor õt is egyszerre kell kezelni veled. Különben jót pinpongozhattok. Ha kételyed maradt, adok egy nevet (fõnököm) Dr Várkonyi Viktória, bõrklinika STD centrum (Bp), 06208258868. Sok sikert, egy remélhetõleg pár napos kismama

semmi baj. a kezeletlen betegségek jelentenek bajt, azok is ált csak szülés közben. Addig a méhszáj zárva van, fizikai akadályt jelent. A korrekt tenyésztéses mintavétel ideje min 2hét, utána ha kell kapsz adekvát kezelést. Addig kerüld az együttléteket és vidd magaddal a párodat is a dokihoz! Lehet, hogy olyan bakteriális vagy gombás fertõzésed van amikor õt is egyszerre kell kezelni veled. Különben jót pinpongozhattok. Ha kételyed maradt, adok egy nevet (fõnököm) Dr Várkonyi Viktória, bõrklinika STD centrum (Bp), 06208258868. Sok sikert, egy remélhetõleg pár napos kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ, aranyos vagy!szia


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!