Találatok a következő kifejezésre: Nem baj, ejjel a (45 db)

Az nem baj ha a szoptatások után a következőig nem keményednek be a melleim? 13 napos a babám és 2 óránként eszik. Csak éjjel kel egyszer, akkor reggelre olyanok a melleim mint a kő. Ugye ettől még van elég tejem? Ha eszik a szája mellett folyik ki.

Bocsi ha buta kérdés, de els? babás kezd? anyuka vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Nem baj, mindenet jól csinálsz, erre utal az is, hogy ilyen szépen alszik éjjel. Én a Suttogó "beosztása", napirendje alapján kezdtem el, és minden rendben van a mai napig is (ha érdekel, olvasd el te is). Már négy hónapos a pici, szépen szopik, úgy, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Csak így tovább, egyél-igyál rendesen, ne hagyd, hogy begyulladjon a melled, ezért epdig annyit tehetsz, hogy sokat szoptatsz és ha kell, fejsz. Utóbbival szaporíthatod is a tejed, de arra még millió más módszer is van :)

Szia! Nem baj, mindenet jól csinálsz, erre utal az is, hogy ilyen szépen alszik éjjel. Én a Suttogó "beosztása", napirendje alapján kezdtem el, és minden rendben van a mai napig is (ha érdekel, olvasd el te is). Már négy hónapos a pici, szépen szopik, úgy, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Csak így tovább, egyél-igyál rendesen, ne hagyd, hogy begyulladjon a melled, ezért epdig annyit tehetsz, hogy sokat szoptatsz és ha kell, fejsz. Utóbbival szaporíthatod is a tejed, de arra még millió más módszer is van :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, megnyugodtam hogy nincs gond. :)
Mázlista:D
Örülj neki. Ez lenne az ideális minden babánál.
szerencsés nõ vagy!
Dehogy baj! Fel ne keltsd! Az én lányom is 9hetes korától 12-13 órákat alszik! Ügyes rendes kislány! Örülj neki, legalább éjjel már nem kell kelni hozzá és alhattok ti is rendesen! :)
Nem baj, ez tok jo! Az en babam ugy 3 honapos koratol ejjelente 10-12 orakat aludt egyhuzamban! Aztan amikor mar kezdtunk orulni, ujra elkezdett kelegetni 6 hos koratol, mikor beindult a mozgasfejlodes.
Szia, nem baj, az enyém ekkoriban 15 órát is képes volt egy huzamban, szopi nélkül aludni. Azóta is jó alvó, már 15 hós, talán 5-6-szor kellett kelni hozzá éjjel összesen az elmúlt 15 hónapban (már 14 foga van és fut), és még mindig f9-tõl reggel 10-ig alszik egy huzamban. Örülj neki, nekem a második babám és az elsõ közel sem volt ennyire jó alvó, úgyhogy én is értékeltem a változást. :)
Ez a normális. Én fiam is így csinálta. 4 hósan már 14 órát aludt.
Akkor érdemes volt feltenni a kérdést...
A kérdező hozzászólása: :) ))) akkor jó. Csak megijedtem, hogy nem-e aluszékony, vagy nem szárad-e ki. Persze a nappalt végigröhögi, szóval biztos nincs gond, ha ilyen jókedvû.....

Nem baj, ha a baba 12-13 órát alszik éjjel?

kislányom 3 hónapos. 1 hònapos korától kezdve átalussza az éjszakát, este 6-7 körül elalszik és reggel ugyancsak 6-7 körül ébred. Ez nem baj? Én örülök persze mert tudok aludni, de az ö fejlödése szempontjából nem káros? Amúgy nö meg gyarapszik a súlya is.

Legjobb válasz: Az én kislányom is nagyon sokat alszik. (10-12 órát) Újszülött korában, még a kórházban volt, hogy 7 órát aludt egyvégtében.

Az én kislányom is nagyon sokat alszik. (10-12 órát) Újszülött korában, még a kórházban volt, hogy 7 órát aludt egyvégtében.
2 éves gyerekeim éjjel 13 órát, nappal még 2 órát alszanak. Ez nem extra szerintem, csak ki kell alakitani a megfelelõ alvás ütemet náluk és kész.
nem baj nem lesz tõle baja! az án kislányom 4 és fél hónapos 3 hós kora óta ugy alszik hogy este fél 9 tõl reggel fél 7ig
Baj?????Dehogy, szerencse! 2, 5 évesem nem alussza át az éjjelt, na ez már baj:)
Az én lányom is pár hónapos kora óta 12 órát alszik éjjel, most másfél éves.
Semmi baja nem lesz ne aggodj, csak jó alvo azt jelenti.
Mázlisták. :DDD Nem baj, ha rendesen fejlõdik, és nappal eszik eleget, akkor éjjel nyugodtan alhat amennyit csak akar. Örülj neki! :D
Nem baj:) Ha éhes, úgyis felkel. A fiaim a mai napig ennyit alszanak éjjel, a nagy már ovis lesz lassan.
Szia! Az én fiam este 8-tól reggel 10-ig alszik 3 hetes kora óta. Ez 14 óra! Most 1 éves, és még mindig megvan ez a jó szokása. Egyszer sem kelt fel éjjel azóta. Délután is alszik 3 órát. Semmi baja nem lesz. Örülj neki! :-)
Akkor most mar megnyugtattak az elottem levok? :) Az enyem 7 honapos es este 8-tol reggel 8-8, 30-ig alszik, en is meg a ferjem is jo alvok voltunk kiskorunkban. Ja meg nappal 2-3 -szor is alszik a kis manom.
tedd össze a két kezed és vigyél gyertyát a templomba. 8hós 15-ször kel éjszaka.
Mindkét gyerekem ennyit alszik 5-6 hetes korától :) Mázlista vagy te is, örülj neki.
Én ugyan nem vagyok érintett, mert a 13 hónapos kicsi fiam még mindig ébred vagy 6-szor is éjjelente, de nem hiszem el hogy ennyi mázlista ember van, akinek ilyen jó alvó a babája. Az enyém még napközben is általában fél órákat alszik csak... hát kedves kérdezõ, azt hiszem örülj annak hogy ilyen jó alvókája van a babádnak. :) És ha szépen fejlõdik tuti semmi baja nem lesz tõle.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a választ! Most tudtam csak géphez jönni. Nagyon megnyugtattatok!:) Mert sajnos hallottam olyan opciót, hogy ha éjjel nem kel fel akkor keltsem fel enni. De nem vagyok az eröszak híve ezért gondoltam inkább itt megkérdezem, és hála istennek látom nem vagyok egyedül ezzel az alvási szokással. Akkor hagyom aludni ezek után is. Mégegyszer köszönöm!:)
17 honapos kisfiam este 9- fel 10-tol reggel 9-ig alszik :) Mindig ilyen volt :) Szerencsesek vagyunk mi is :) Jah es teljesen jol fejlodik igy napi 4 etkezessel is. 17 honaposan 10, 2 kg es 86 cm.

Ma rengeteget alszik a 3 honapos babam. Az ejjel 12 orat aludt es most megint alszik mar 3 oraja. Ez nem baj?

Legjobb válasz: nem baj, front van. eddig bõdület meleg volt, holnaptól kicsit hidegebb lesz.

nem baj, front van. eddig bõdület meleg volt, holnaptól kicsit hidegebb lesz.
Az enyém is átaludta a délelõttöt.
Mi is ennyi idõsek vagyunk és a második hónaptól este 8-9tõl reggel 7-8ig alszik, és napközben is 70%ban etetés után.
Ugyanez van nalunk is.Reggel negyed 9kor kelt, 11oratol meg meg mindig alszik.Kicsit csuszunk a kajaval.
Dehogy baj, nem mindig lesz ez így:-)Úgyhogy inkább örülj neki. Az én lányom holnap lesz 5 hónapos, hetek óta õ is így alszik, de ma háromszor fél órát aludt, sajnos... Nagyon nyûgös, remélem holnap már õ is újra a sokat alvók táborát fogja gyarapítani..

Ha igény szerint szoptatok és már átalussza a baba az éjszakát akkor a tejet le kell fejni éjjel? Vagy csak reggel kajol belőle és ne fejjem? Nem baj, ha addig nincs ingerelve a cici?

Legjobb válasz: Én erre anno azt a választ kaptam egy szakértõtõl, hogy nem baj, ha nem fejem éjszaka. Mindenképpen kényelmesebb lett volna úgy abból a szempontból, hogy reggelre olyankor Pamela Anderson hozzám képest kispályás volt, na de én azért mégsem keltem fel. Reggel megszoptattam, és utána lefejtem a maradékot. Semmi bajunk nem lett.

Én erre anno azt a választ kaptam egy szakértõtõl, hogy nem baj, ha nem fejem éjszaka. Mindenképpen kényelmesebb lett volna úgy abból a szempontból, hogy reggelre olyankor Pamela Anderson hozzám képest kispályás volt, na de én azért mégsem keltem fel. Reggel megszoptattam, és utána lefejtem a maradékot. Semmi bajunk nem lett.
par nap es a kereslet -kinalat miatt csokkeni fog a tejed mennyisege de fejni nem szabad csak max annyit hogy ne fajjon
Nálunk is volt olyan, hogy reggelre annyi tej termelõdött 10 órás alvások után, hogy hat hónapos kisfiam a gyengébben tejelõ :) cicibõl is jóllakott, a másik közben spriccelt 20 ml-t és utána én azt teljesen kifejtem= 180 ml. :) Ha nem fáj éjjel, ne fejd szerintem!

Ma éjjel óta 37, 7 a 8 hós babám testhője a popsiban mérve. Tudom hogy ez még nem láz, de az nem baj hogy már régóta hőemelkedése van?

Legjobb válasz: de baj! az is jelez valamit lehet, hogy csak egy kisebb vírust de vidd orvoshoz!

de baj! az is jelez valamit lehet, hogy csak egy kisebb vírust de vidd orvoshoz!
ez nem hõemelkedés! le kell vonni belõle 0.5-öt, akkor az már csak 37.2, ami tökéletes!! ne aggódj. lázat csillapítani végbélben mért 38.5 fok felett kell!!mert abból is levonva 0.5-öt, 38 fok lesz és onnantól kell adni kúpot. neked nem kell aggódni!! egy védõnõ...
ne aggódj, ez nem láz, nem hõemelkedés. a babák hõje alapból kicsivel magasabb mint a mienk, tehát ne is várd nagyon, hogy 36.6 legyen neki. 37 körül mozog a normáltesthõ, kicsivel felette. szóval nálatok minden ok! ha nem látod rajta, hogy fáradékony lenne, étvágytalan, aluszékony, nagyon sírós, akkor semmi baj nincsen. szerintem mérni is felesleges a hõjét, ha scak nem érzed úgy, hogy másképpen viselkedik a babád. megmondom õszintén, az én fiam 10 hós, kb 6 hós korában mértem meg utoljára a testhõjét, amikor oltást kapott. akkor is csak az oltás miatt.

A 7hónapos babám még éjjel fel kel enni! Nem baj ez?

Van h kétszer,van h csak egyszer!A véd?n?nk is azt mondta h már nem kéne!Inni nem iszik,csak a tápszert fogadja el!Így soha nem pihen a pocija!:(Mden alternatívát kipróbáltunk,jó éjt tápszer,H.A. tápszer,bolti tej,f?zelék lefekvés el?tt,több tápszer...de hiába!Fogzása is megindulhatott,de akkor csak nyügi lenne,engem az zavar,h eszik,és az emésztésének,sztem ez nem jó:(

Legjobb válasz: Nem baj ne aggodj! A baba pontosan tudni fogja h mikor nem kér már enni. Az én kisfiam is 11 honapos koráig ébredt és hiába probálkoztam a vizzel 1 ora mulva megint ébredt mert nem lakott jol.aztán egyik naprol a másikra nem keltünk többé éjszaka enni:)! Esetleg ha este több vacsit adnál neki hátha jol lakik. De nem szükséges ezzel igy semmi gond nincs! Hidd el!

Nem baj ne aggodj! A baba pontosan tudni fogja h mikor nem kér már enni. Az én kisfiam is 11 honapos koráig ébredt és hiába probálkoztam a vizzel 1 ora mulva megint ébredt mert nem lakott jol.aztán egyik naprol a másikra nem keltünk többé éjszaka enni:) ! Esetleg ha este több vacsit adnál neki hátha jol lakik. De nem szükséges ezzel igy semmi gond nincs! Hidd el!
9.5 hónapos a kisfiam, és még mindig felkel enni éjszaka, igaz szerintem nem a tejcsi miatt, inkább a cici:)
az én lányom 11 hopos, még mindig felkel õ is, igaz csak cicizik, de akkor is kell neki még!Sterintem nem gond, a babák tudják mennyi kell nekik!

Ugye nincs baj? Nem merünk szeretkezni a férjemmel mert volt már vetélésem. De az éjjel "jót" álmodtam és arra ébredtem hogy menzisen érzem a hasma. Nem görcsölt csak éreztem.7 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Ha nem görcsöltél és nincs erõs vérzés akkor nincs baj.A terhesség elején szoktunk ilyet érezni.Nyugalom!! Bolodg Baba várást! 27+4 hetes kismami

Szia! Ha nem görcsöltél és nincs erõs vérzés akkor nincs baj.A terhesség elején szoktunk ilyet érezni.Nyugalom!! Bolodg Baba várást! 27+4 hetes kismami
Szia Az elsõ idõkbe nekem is mensi szerû fájdalmaim voltak a doki megnyugtatott hogy a méh növekedése miatt van nekem is volt már vetélésem viszont az elsõ 12 hétbe kerüljétek tényleg a szexet 32 hetes
Én is 7 hetes vagyok és amióta kiderült hogy terhes vagyok, mi sem voltunk együtt. Nekem is volt nemrég vetélésem:( A hányinger miatt nekem annyira nem is hiányzik most:)
A kérdező hozzászólása: Nem voltunk együtt amióta késik a menzi és a teszt pozitív lett. Bár nagyon hiányzik. Gondolom ezért álmodtam azt hogy szeretkeztünk a férjemmel... Nem görcsölök és nem volt vérzés sem, csak az a pici menzis érzés. De akkor megnyugodtam, köszönöm!
Persze h nincs baj.Én eddig kétszer álmodtam ilyet és szó szerint el is élveztem és méhösszehúzódásokra ébredtem.Mi ugyan együtt vagyunk de nagyon ritkán, mert a férjem nagyon félt minket.És a terheség elõtt szinte minden nap együtt voltunk csak akkor nem ha éjszakás volt.Így most ez a havi egy kettõ kevés, de már nem is olyan kényelmes meg nem is kívánim én sem mindig vagy bealszok.30 hetes+5napos
Semmi baj nem lesz, nyugi! nekünk sem szabadott szeretkezni, és én is legalább heti 1-szer álmodtam ilyet, és én is méhösszehúzódásokra ébredtem... Nagyon féltem, de semmi baj nem lett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek is a megnyugtató szavakat! :)
a fiú lelép otthagyja a lányt a [email protected] a lány meg babával a hasában siránkozhat
Az én apámnak erre volt egy mondása: Egy fiú, ha a kalapjába [email protected], akkor is fiú marad. Ha a fiad teherbe ejt egy lányt, akkor fogja azt a gyereket magával cipelni mindenhová? Úgy megy munkát keresni, ismerkedni, hogy a gyereket viszi magával? Valószínûleg nem, hanem éli világát. De ha a lányodat teherbe ejti valaki, akkor õ kénytelen mindenhová a gyerekkel menni, mert az övé, amibõl rengeteg hátránya származik majd. Nem kap munkát, mert a gyerek beteg lehet, nem biztos, hogy a másik pasinak kell az a gyerek, stb. Kicsit sarkítva, de szerintem az a lényeg.
így van ahogy az elsõ mondja
a 21. század kedves kis csonka családjai ezen felfogás miatt lesznek
Csak szülöi felügyelet alatt engedjétek nekik lol

Ha hajmosas utan nem szaritottam meg a hajamat, es egesz ejjel vizes maradt, lehet valami bajom?

Pl. fejfajasra vagy megfazasra gondoltam.

Legjobb válasz: Kezd hûvös lenni, úgyhogy a fejbõr már könnyebben megfázik. Ez okozhat korpásodást és hajhullást is.

Kezd hûvös lenni, úgyhogy a fejbõr már könnyebben megfázik. Ez okozhat korpásodást és hajhullást is.
Okozhat korpásodást???

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!