Találatok a következő kifejezésre: Nem baj, eddig még (108 db)

A baratnomnek man harmadjara kesik egy honapot a menzesze nem tudom hogy mi lehet a baj. Edig meg ez nem tortent meg. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Vidd el nõgyógyászhoz!Nem tudom mért itt kérsz segitséget hozzászólásokkal nem tudunk sokat segitteni vidd el.Lehet hogy terhes de az is lehet hogy csak hormon zavar mindenképpen nézesse meg!

Vidd el nõgyógyászhoz!Nem tudom mért itt kérsz segitséget hozzászólásokkal nem tudunk sokat segitteni vidd el.Lehet hogy terhes de az is lehet hogy csak hormon zavar mindenképpen nézesse meg!
A kérdező hozzászólása: hat en elvinnem de fel menni nogyogyaszhoz vagy orvoshoz es azert jottem ide segitseget kerni.
Szerintem hívd fel az orvosod hogy biztos ne legyen baj.
Szerintem is hívd fel az orvosod. Egy ultrahang megnyugtathat, hogy minden rendben van. Szerintem nincs semmi probléma, hogyha nincs erõs vérzés és görcs. Nekem is volt ilyen a 15. héten.(bár elõtte is volt párszor, de minden rendben volt) azt mondták, hogy a hüvely faláról lehetett a vérzés. Nem kell rögtön megijedni, de az uh-on megnézik, hogy a méhlepény rendben van-e.
Szerintem menj be a kórházba, ha vérezgetsz. Én abból indulok ki, hogy nincs mindenkinek fogadott orvosa, akit ilyen esetben megkérdezhet. Meg telefonon keresztül a doki se tud okosat mondani, max azt, hogy menj el uh-ra.. A kórházban meg úgyis csinálnak UH-t...

Az előbb szeretkeztem a párommal, és most azt vettem észre, hogy kevés pecsételő vérzésem van. Nagyon megijedtem! 12 hetes vagyok, eddig még nem volt ilyen gond. Nem fáj, nem görcsöl a hasam. Nagy a baj? Szerdán megyek orvoshoz, menjek hamarabb?

Legjobb válasz: Igen, menj. Azonnal. A vérzéssel sosem szabad játszani. Nekem kétszer volt eddig a terhességem alatt, a vérzés mindig bajra utal. Lehet semmi komoly, de én akkor is azt gondolom,hogy jobb félni, mint megilyedni, nem? 35 hetes kismama

Igen, menj. Azonnal. A vérzéssel sosem szabad játszani. Nekem kétszer volt eddig a terhességem alatt, a vérzés mindig bajra utal. Lehet semmi komoly, de én akkor is azt gondolom, hogy jobb félni, mint megilyedni, nem? 35 hetes kismama
Nem biztos, hogy baj van, az is lehet, hogy a hüvelyed fala belül egy picit sérült, az okozza a vérzést. Nálam is elõfordult és nem lett baj. Ez persze nem szt jelenti, hogy ne beszélj orvossal, ha nyugtalanít a dolog, érdemes felkeresned, legalább telefonon érdeklõdj.
Szia szerintem nézesd meg magad orvossal.Én is így jártam 2 héttel ezelõtt szeretkezés után rózsaszines folyásom lett, de csak pár percig.Az orvos szerint minden jó a méhszáj zárt, de sajnos ellettem tiltva a szextõl.Holnap menj el az orvosodhoz.Szorítok ne legyen semmi gond!!!!üdv 34 hetes kismama.
szia..én szombaton jártam igy.végig izgultam a hétvégét, a doki megnézett és minden rendben annyit mondott hogy ne hü bele Balázs modjára csináljuk..én meg mondtam neki hogy akkor nem is kéne bedugnia:Dannyira vigyáztunk..és javasolta hogy vegyek sikositot-.mert hiába vagy felizgulva belül a terhességtöl nem vagy elég nedves és könnyebben sérülsz.nem lesz semmi.én elkezdtem neki mondani hogy hát....együtt voltam a párommal, , , egyböl tudta mi van..és mondta hogy még elö is fordulhat.azt mondta ha nagyon sok vér van és nem mulik akkor van gáz..de nekem el is mult.és boldog 8 hetes kismami vagyok..ne izgulj.csak pihenj.ha akarsz irj priviben
Elcseszõdik a záróizom és önkénytelenül is beszarsz.
Ha egészségesek vagytok, és van higiénia (sex elõtt beöntés, stb) és nem nyomjátok minden nap (kitágul és úgymarad:) akkor nem lehet gond. Ja meg ha nem váltotok lukat, az fertõzõ lehet vigyázni kell. Egyébként a sperma hormontartalma kúpként beadva még a mellméretet is növelheti :)
Nehogy elhidd! Hány éve jársz vécére, aztán mégsem cseszõdött el a segged, pedig mindig használatban van!!!! Gondolkozz már egy kicsit!!!! A neten van olyan hogy az anális szex 10 aranyszabálya! (google) Azt olvasd el és élvezd! Ennyi!!!
Attól hogy oda élvez attól nem, attól hogy oda berakja, attól viszont igen.
Gondolj bele egy kicsit. Meg idézd fel homályos biológiai ismereteidet. Mégis mi bajod lehetne tõle?
Igaz. A spermától nem lehet bajod... Úgyis kijön a széklettel együtt. Viszont az kijárat... Nem erre lett kitalálva.
Ésszel kell csinálni és akkor nem lesz baj.
A kérdező hozzászólása: Jesszus :O
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, h nem lehetek terhes, de az miért baj, ha oda is berakja????
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Puszi! :)
ja használatban van olyankor is de nem fél- meg 1 órán keresztül, csak pár másodpercre...
tegnapelõtt 10:19 Ha megfelelõen van tisztítva, tágítva és síkosítva, akkor az ég-világon semmi baja nem lehet!!!
Jajj, istenem ez a sok "ha megfelelõen van tágítva akkor semmi baja nem lesz". Ez van akkor ha egy komolytalan oldalról, más buta emberek véleményébõl informálódunk. Tessék egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=IOkk70HdSRQ

Mikor kezdtétek el mosni gyereketek fogát? Fiam egy éves, imádja rágni a fogkefét, de eddig még nem mertem tenni rá fogkémet, mert hát azt ö még lenyelné. Vagy az nem baj? Mikortol tudnak köpni?

Legjobb válasz: 6 hónapos kora óta mosom neki, a szakkönyvek az elsõ fogak megjelenésétõl ajánlják és azt tanácsolják, hogy amíg csak lenyalogatják a fogkrémet a fogkeférõl, addig csak egy negyed borsónyit tegyünk rá. Nyugi, nem lesz baj, az én fiam már 5. hónapja "nyeli" a fogkrémet, mert még nem tudja kiköpni. De az égvilágon semmi nem történt tõle. Alacsony fluoridtartalmú fogkrémmel kell kezdeni mindenképp! Köpni majd csak kb. másfél éves koruk után tudnak.

6 hónapos kora óta mosom neki, a szakkönyvek az elsõ fogak megjelenésétõl ajánlják és azt tanácsolják, hogy amíg csak lenyalogatják a fogkrémet a fogkeférõl, addig csak egy negyed borsónyit tegyünk rá. Nyugi, nem lesz baj, az én fiam már 5. hónapja "nyeli" a fogkrémet, mert még nem tudja kiköpni. De az égvilágon semmi nem történt tõle. Alacsony fluoridtartalmú fogkrémmel kell kezdeni mindenképp! Köpni majd csak kb. másfél éves koruk után tudnak.
7 hósan kezdtük el a nenedentel, amit lehet tenni pár hónapos babák "keféjére". mi azt csináljuk, hogy vettem a dm-be tanulócsomagot (3 db-os, és a középsõ gumisat adjuk oda), arra rárakok egy pöttyet a nenedentes krémbõl, odaadom neki a kefét és rágcsálja vele a fogát ÉS ilyenkor én is mellette mosom a fogam!
Én túl hamar nem javasolnám, mert az õ fogzománcuk még nagyon gyenge, és sérülékeny. Mi az elsõ idõkben csak puha rongyot használtunk, azzal törölgettem meg a fogait, valamint a fogak növekedésekor rágókát rágott rengeteget, és az aktív nyálképzés is jó hatással volt a fogaira. Amikortól már nem csak szopizott, meg tápszerezett, (És volt már 6-8 fogacskája) onnantól kezdtük el a puha fogkefét, picike fogkrémmel. Az én fiam is nyelte a fogkrémet, neki sem volt ettõl baja. Egy-másfél éves kora óta mosom neki naponta, amióta már eszik édességeket is. Nagyon szépek a fogai, nincs semmi gond velük egyébként. Most két és fél éves. (Míg van olyan ismerõsöm, aki az elsõ fogtól kezdve minden nap mosta fogkefével, mégis borzasztó szuvasak a fia fogai.)
Nenedent-tel lehet mosni, ez kimondottan babáknak van, akik még nem tudják kiköpni.

Mitől lehet hogy már 2 hete nem jött meg a havim? A párommal mindig gumival védekezünk és eddig semmi baj nem volt! Vajon lehetek terhes? Eddig még soha nem késett ennyit!

Legjobb válasz: Vegyél terhességi tesztet, azzal már kimutatható. Ha negatív és továbbra is késik, akkor kérj idõpontot nõgyógyászhoz. Ha pozitív, akkor is. Sajnos 100 %-os védekezés nincs, mindig van 1 % esély a teherbeesésre, így arra is lehet gondolni.

Vegyél terhességi tesztet, azzal már kimutatható. Ha negatív és továbbra is késik, akkor kérj idõpontot nõgyógyászhoz. Ha pozitív, akkor is. Sajnos 100 %-os védekezés nincs, mindig van 1 % esély a teherbeesésre, így arra is lehet gondolni.
Terhességi teszt és doki.

Szerintetek az baj ha még ha nem csuklott a babám? Eddig minden nap vagy 4-5 alkalommal csuklott! Ma még nem! 36 hkm

Legjobb válasz: Mozogni mozog? Mert ha igen, akkor tökmindegy. Ha nem, akkor sincs feltétlenül baj, de ha az megnyugtat keresd fel a védõnõt vagy a dokidat, hallgassatok egy szívhangot, csináljon egy UH-t

Mozogni mozog? Mert ha igen, akkor tökmindegy. Ha nem, akkor sincs feltétlenül baj, de ha az megnyugtat keresd fel a védõnõt vagy a dokidat, hallgassatok egy szívhangot, csináljon egy UH-t
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ!igen mozogni mozog sokat!uh hétfõn lesz, védõnõhöz holnap kell mennem!

3 hónapos kisfiam a mai napon eddig 2-szer evett mindössze. Ma nagyon sokat alszik. Igény szerint etetem, de eddig a napi 6-7-szeri evés az meg szokott lenni. Ma úgy néz ki nem lesz. Max. Csak 5 ha az meglesz. Nem baj hogy ma ilyen kevésszer eszik?

Legjobb válasz: Lányom 3hósan napi 5x evett,de ebben az éjjel nem volt benne,mert aludt este 6tól reggel 6-8ig.Nem fog éhenhalni,ha ma egyszer nem eszik 6-7x,ne aggódj.Ha éhes lenne,felkelne.

Lányom 3hósan napi 5x evett, de ebben az éjjel nem volt benne, mert aludt este 6tól reggel 6-8ig.Nem fog éhenhalni, ha ma egyszer nem eszik 6-7x, ne aggódj.Ha éhes lenne, felkelne.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez igaz. Köszönöm. Csak folyton futkozom a szobájába hogy ránézzek, de olyan édesen alszik. Nincs szívem felébreszteni.
Az enyém is csak 5x evett ebben a korban, úgyhogy nagy baj nem fog történni.

10 hetes terhes vagyok és napok ota folyamatos feszülést érzek a méhemben. Nem érzek semmi komolysabb fájdalmat, csak 2hetem van még az orvosi vizsgálatig és aggodom hogy nincs e semmi baj? Nem rég tudtam meg és eddig dohányoztam.

Legjobb válasz: Kétlem, hogy baj lenne. Ilyenkor azért szokott feszülni a méh, mert növekszik és nyúlnak a szalagok. Azonban megnyugtatásul hívd fel a védõnõdet, biztos õ is hasonlót fog mondani. (MagneB6 gyakran segít ezen a kis kellemetlen érzésen)

Kétlem, hogy baj lenne. Ilyenkor azért szokott feszülni a méh, mert növekszik és nyúlnak a szalagok. Azonban megnyugtatásul hívd fel a védõnõdet, biztos õ is hasonlót fog mondani. (MagneB6 gyakran segít ezen a kis kellemetlen érzésen)
Én is 10 hetes vagyok :-) és néha érzem azt amit mondasz. Ilyenkor beveszek egy Magne B6-ot, a védõnõ az elsõ találkozásunk alkalmával azt mondta hogy ha néha túlpörgök (el szoktam felejteni hogy terhes vagyok, és akkor bepörgök a melóhelyen hogy készen legyek a munkámmal) és elkezd húzódni , vegyek be egy Magne B6-ot. Azóta a táskámban hordom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!