Találatok a következő kifejezésre: Nem baj, eddig (418 db)

2 Hónapos babám kakija krémes állagú. Az nem baj? Eddig voltak benne emésztetlen darabok, de már egyáltalán nem szemcsés. Csak anyatejet eszik.

Legjobb válasz: Az enyémnek még mindig vannak benne darabkák és kezdünk beállni a napi 1 kakira ami folyós. 7-én lesz 2 hónapos

Az enyémnek még mindig vannak benne darabkák és kezdünk beállni a napi 1 kakira ami folyós. 7-én lesz 2 hónapos
Az enyém is szopizik, és 2-3 hónapos koar óta eltûntek a szemcsék, csak néha fordul elõ. Krémes a kaki, és már csak 5-6 nap elteltével van a pelusban. 4 hós anyuka
A kérdező hozzászólása: õ napi 4-5x kakil! az sok? nagyon szépen gyarapodik!

Help! Nem tudok torrent linket letölteni mert ezt irja ki: "nem tudja, hogy kell ezt a címet megnyitni, mert a protokoll (magnet) nincs egyetlen programhoz sem hozzárendelve. " Mi lehet a baj? Eddig jó volt!

Legjobb válasz: A megnet volt eddig jó, vagy a letöltés? Ha eddig nem töltöttél magnet-linket, akkor lehet a kliens túl régi. A másik lehetõség, hogy a böngészõ fájltársítása elállítódott, és nem az alapértelmezett kliens megnyitása van beállítva rá. Ugyanis ha a böngészõhöz van rendelve, az nem fogja ismerni a magnet protokollt, így hibát ír.

A megnet volt eddig jó, vagy a letöltés? Ha eddig nem töltöttél magnet-linket, akkor lehet a kliens túl régi. A másik lehetõség, hogy a böngészõ fájltársítása elállítódott, és nem az alapértelmezett kliens megnyitása van beállítva rá. Ugyanis ha a böngészõhöz van rendelve, az nem fogja ismerni a magnet protokollt, így hibát ír.

3 hónapos kisfiam a mai napon eddig 2-szer evett mindössze. Ma nagyon sokat alszik. Igény szerint etetem, de eddig a napi 6-7-szeri evés az meg szokott lenni. Ma úgy néz ki nem lesz. Max. Csak 5 ha az meglesz. Nem baj hogy ma ilyen kevésszer eszik?

Legjobb válasz: Lányom 3hósan napi 5x evett,de ebben az éjjel nem volt benne,mert aludt este 6tól reggel 6-8ig.Nem fog éhenhalni,ha ma egyszer nem eszik 6-7x,ne aggódj.Ha éhes lenne,felkelne.

Lányom 3hósan napi 5x evett, de ebben az éjjel nem volt benne, mert aludt este 6tól reggel 6-8ig.Nem fog éhenhalni, ha ma egyszer nem eszik 6-7x, ne aggódj.Ha éhes lenne, felkelne.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez igaz. Köszönöm. Csak folyton futkozom a szobájába hogy ránézzek, de olyan édesen alszik. Nincs szívem felébreszteni.
Az enyém is csak 5x evett ebben a korban, úgyhogy nagy baj nem fog történni.


És ha nincs hely a telefonodon?
A kérdező hozzászólása: Van hely bõven rajta, nem pakoltam tele.
A kérdező hozzászólása: Heuréka! Frissítettem Icecram Sandwich-re azóta minden mûködik rendesen!

Kis terhes vagyok, eddig nagyon fajtak a cicijeim, de most egy par napja elmulott, ez nem baj?

Legjobb válasz: Nem baj :) minden féle terhestünet jön-megy 9 hónapon át. :) akár vannak, akár nincsenek, nem jelent semmit! :)

Nem baj :) minden féle terhestünet jön-megy 9 hónapon át. :) akár vannak, akár nincsenek, nem jelent semmit! :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom. :) Cserebe egy par napja tobbet emelygek, ami eddig meg nemvolt. Hanyas nincs, csak emelyges.
7 hetes terhes vagyok. Nekem is most kezd csokkenni a mellfajdalom. S az emelyges oriasi.
Nekem nem voltak terhességi tüneteim, csak a mellem volt egy picit érzékeny, de az is egyik napról a másikra eltûnt :) Semmi gond, a tünetek nem mindenkinél egyformán jelentkeznek, és ami jelentkezik, az sem biztos, hogy addig marad, amíg a nagykönyv szerint kellene. Ebben az idõszakban minden lehet normális :) 12 hkm

A baratnomnek man harmadjara kesik egy honapot a menzesze nem tudom hogy mi lehet a baj. Edig meg ez nem tortent meg. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Vidd el nõgyógyászhoz!Nem tudom mért itt kérsz segitséget hozzászólásokkal nem tudunk sokat segitteni vidd el.Lehet hogy terhes de az is lehet hogy csak hormon zavar mindenképpen nézesse meg!

Vidd el nõgyógyászhoz!Nem tudom mért itt kérsz segitséget hozzászólásokkal nem tudunk sokat segitteni vidd el.Lehet hogy terhes de az is lehet hogy csak hormon zavar mindenképpen nézesse meg!
A kérdező hozzászólása: hat en elvinnem de fel menni nogyogyaszhoz vagy orvoshoz es azert jottem ide segitseget kerni.

Pufi a babám? ! Lehetek mégis cukorbeteg? Nem baj, hogy eddig egyáltalán nem diétáztam (sőt! )? Nem lesz bajunk?

32+4 héten 2680-ra számították a súlyát, és nagy a hasikája. A lepényem is nagy, ezért az UH orvos cukorra gyanakszik. A terhelésesem b?ven jó volt (4,9).

Legjobb válasz: a súlya szerintem nem rossz. Viszont a has és a fejkörfogatnak arányban kell lennie egymással. Keress rá, mert már régen voltam terhes, de valahogy aránylanak és ha nagyobb a has az utalhat valami rendellenességre.

a súlya szerintem nem rossz. Viszont a has és a fejkörfogatnak arányban kell lennie egymással. Keress rá, mert már régen voltam terhes, de valahogy aránylanak és ha nagyobb a has az utalhat valami rendellenességre.
Az ultrahanggal óriásiakat tudnak tévedni ám! Nem emlékszem, nekem miket mondtak, de végig hatalmasnak jósolták, aztán 3440 lett, átlagos. És a fõ: ha a terheléses cukrod ennyire jó lett, akkor semmi bajod sincs, az akkor már kiderült volna. Ne aggódj, minden rendben lesz, legfeljebb, ha tényleg óriási a baba, akkor császár lesz, de a fõ, hogy egészséges. Gondolj azokra a kismamákra, akik azon imádkoznak, hogy ne 2000 gramm alatt szülessen a kicsi! Az tényleg nehéz ügy, a tiéd pedig életerõs, egészséges csemete már most.
Én cukorbeteg voltam, nekem a 30+1-en volt 1672 grammos lányom, kiírt napon született 3950 grammal A 2680 gramm 33. háten szerintem sok
nekem 2500-ra becsülték a 32. héten, 4 kiló fölött született teljesen egészségesen, szóval ez önmagában nem jelent bajt
Szia.Én CUKROS voltam a 31. héten 2.8 ra becsülték na most annyival született:D Oda is van irva +-25%.Szóval ne parázz.Ha nem mondott semmit tuti nincs baj.
Nekem a 31. héten becsülték 2, 5 kilóra. Minden Uh-n eddig több volt a kelleténél. 2 cukor terhelésem volt már azóta, minden okés, nézték már vagy 4x UH-n, hogy miért ilyen nagy...de a szerveivel minden rendben.Még a tetejében nekem átlagon felüli a magzatvizem, arra sem tudták a választ megadni, volt minden fajta vérvételem...vizsgálat... Sok a víz+ nagy a gyerek! Annyival zárta le a dokim a dolgot, hogy valószínûleg nem fogom kihúzni a végéig, örüljek ha pár hetet még kibír a méhem, mert nagy neki a teher, keményedek is sokat.Napi 6 szem magnézium megy be.Most vagyunk a 33. hétben. Aztán majd kiderül jól saccoltak-e! :)
A kérdező hozzászólása: Az UH orvos nevezte pufinak, és nagyon erõsködött, hogy pénteken mindenképp szóljak a nõgyógyászomnak. Szerintem sem lesz baj, különben meg Pufi, aki mondja :-) Egyébként HC 271, AC 347. Azt mondta nagy a hasa, mert ott rakódik le az a cukor, amit én nem tudok feldolgozni. A sok cukrot pedig az inzulinhiány okozza, amit pedig a 40 mm vastag lepényem...
A kérdező hozzászólása: Ó igen, és köszi csajok a válaszokat!

Mikor kezdtétek el mosni gyereketek fogát? Fiam egy éves, imádja rágni a fogkefét, de eddig még nem mertem tenni rá fogkémet, mert hát azt ö még lenyelné. Vagy az nem baj? Mikortol tudnak köpni?

Legjobb válasz: 6 hónapos kora óta mosom neki, a szakkönyvek az elsõ fogak megjelenésétõl ajánlják és azt tanácsolják, hogy amíg csak lenyalogatják a fogkrémet a fogkeférõl, addig csak egy negyed borsónyit tegyünk rá. Nyugi, nem lesz baj, az én fiam már 5. hónapja "nyeli" a fogkrémet, mert még nem tudja kiköpni. De az égvilágon semmi nem történt tõle. Alacsony fluoridtartalmú fogkrémmel kell kezdeni mindenképp! Köpni majd csak kb. másfél éves koruk után tudnak.

6 hónapos kora óta mosom neki, a szakkönyvek az elsõ fogak megjelenésétõl ajánlják és azt tanácsolják, hogy amíg csak lenyalogatják a fogkrémet a fogkeférõl, addig csak egy negyed borsónyit tegyünk rá. Nyugi, nem lesz baj, az én fiam már 5. hónapja "nyeli" a fogkrémet, mert még nem tudja kiköpni. De az égvilágon semmi nem történt tõle. Alacsony fluoridtartalmú fogkrémmel kell kezdeni mindenképp! Köpni majd csak kb. másfél éves koruk után tudnak.
7 hósan kezdtük el a nenedentel, amit lehet tenni pár hónapos babák "keféjére". mi azt csináljuk, hogy vettem a dm-be tanulócsomagot (3 db-os, és a középsõ gumisat adjuk oda), arra rárakok egy pöttyet a nenedentes krémbõl, odaadom neki a kefét és rágcsálja vele a fogát ÉS ilyenkor én is mellette mosom a fogam!
Én túl hamar nem javasolnám, mert az õ fogzománcuk még nagyon gyenge, és sérülékeny. Mi az elsõ idõkben csak puha rongyot használtunk, azzal törölgettem meg a fogait, valamint a fogak növekedésekor rágókát rágott rengeteget, és az aktív nyálképzés is jó hatással volt a fogaira. Amikortól már nem csak szopizott, meg tápszerezett, (És volt már 6-8 fogacskája) onnantól kezdtük el a puha fogkefét, picike fogkrémmel. Az én fiam is nyelte a fogkrémet, neki sem volt ettõl baja. Egy-másfél éves kora óta mosom neki naponta, amióta már eszik édességeket is. Nagyon szépek a fogai, nincs semmi gond velük egyébként. Most két és fél éves. (Míg van olyan ismerõsöm, aki az elsõ fogtól kezdve minden nap mosta fogkefével, mégis borzasztó szuvasak a fia fogai.)
Nenedent-tel lehet mosni, ez kimondottan babáknak van, akik még nem tudják kiköpni.

Kisbabám már több mint 4napja nem kakilt? Eddig csak anyatejet kapot de tegnap és ma adtam neki 40-ml tápszert este. Valami baj lehet vele, vagy ez normális?

ma egy kis h?mér?zésel kakilt de nem sokat,és már nem voltolyan hig.10hetes

Legjobb válasz: Ha meg semmi mast nem kapott anyatejen kivul, akkor semmi baj. Gyakran elofordul, hogy a baba annyira jol feldolgozza a tejet, hogy sokaig nem kakil.Akar 10 napig sem. Ez nem igazi szekrekedes, mikor ujra kakil, ugyanolyat termel, mint maskor. Meg teara sincs szuksege, foleg, ha meg esetleg nincs 6 honapos, nyugodj meg.

Ha meg semmi mast nem kapott anyatejen kivul, akkor semmi baj. Gyakran elofordul, hogy a baba annyira jol feldolgozza a tejet, hogy sokaig nem kakil.Akar 10 napig sem. Ez nem igazi szekrekedes, mikor ujra kakil, ugyanolyat termel, mint maskor. Meg teara sincs szuksege, foleg, ha meg esetleg nincs 6 honapos, nyugodj meg.
A doki szerint akár 10 napot is kibírnak kakálás nélkül. De persze, ettõl ez még nem tesz jót szegénykémnek. Itasd kamillateával, az hashajtó hatású. (Én is a nagymamámtól tudom, és beválik.)
Szia! Az hogy a 10nap kakilás nélkül én úgy tudom, hogy a kizárólag anyatejes babákra igaz.Ha tápszert kap akkor már nem olyan jó olyan sokáig elhúzni...Nekem is elõször kicsit nehezebben kakilt a lányom a tápszertõl, mert attól sûrûbb lesz a székletük.Ja és attól se ijedjél majd meg hogy zöldebb is lesz.Ha nagyon nem megy neki, segíthetsz egy pár korty cukros kamillateával.Az tuti segít!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!