Találatok a következő kifejezésre: Nem baj, a (10509 db)

Miért lenne baj ?
ha nem vagy cukros, amennyi jólesik ! :)
Csak a koffeinnel vigyázz, mert az nem tesz jót a babának. Az étcsokikban van sok, de abból meg úgysem lehet annyit enni, hogy árts a babának.
A babának nem árt. Azért kívánatos volna megmérni a vércukrodat csokifalás elõtt és után. Ha a cukrod normálisan pl. 5 és 5, 6 között van, akkor a zaba után másfél órával max. 2 egységgel lehet több. Ha nem így van, beszél egy diétás nõvérrel. Szerintem a terhesgondozáson belül is kapsz erre választ.

Nem baj a 4 hónapos babóm délben majdnem egy üveg bébiételt megeszik? 3 hete kapja és izlik neki

azt olvastam hogy a sütötökösb?l nem lehet soakt adni mert besárgul.ez igaz? annyira szereti...mi a megengedett menyiség?

Legjobb válasz: Dehogy baj, örülj neki, hogy így szereti. Nekem azt mondta a védõnõ, hogy egy hét alatt kell eljutni egy kávéscsészényi mennyiséghez, utána annyit ehet belõle, amennyit csak akar. Sajnos mi 1 hónap alatt sem jutottunk 4 teáskanálnál tovább...:-(A sütõtökrõl nem tudom, hogy besárgulna, a répától igen.

Dehogy baj, örülj neki, hogy így szereti. Nekem azt mondta a védõnõ, hogy egy hét alatt kell eljutni egy kávéscsészényi mennyiséghez, utána annyit ehet belõle, amennyit csak akar. Sajnos mi 1 hónap alatt sem jutottunk 4 teáskanálnál tovább...:-(A sütõtökrõl nem tudom, hogy besárgulna, a répától igen.
A sütõtöktõl is lehet sárga, de egyeltalán nem baj, csak megfesti a színanyaga a bõrt, anyukám szerint nekem az orrom volt sárga a sok sütõtöktõl. Az én fiam hét hós múlt és simán megeszik két üvegnyit is.

19 éves vaok a batom 25, és ő kommandós. Ráadásul ő 192 cm, én meg 160. de szeretjük egymást. De nem baj a kor és a magasság?

a magas pasiknak mi a véleménywe az alacsony lányokról?

Legjobb válasz: Látom, mivel mások véleményét kéred ki a szerelmi életeddel kapcsolatosan, neked baj... Inkább azzal foglalkozz, hogy a "batod" (gondolom barátod) mit gondol!

Látom, mivel mások véleményét kéred ki a szerelmi életeddel kapcsolatosan, neked baj... Inkább azzal foglalkozz, hogy a "batod" (gondolom barátod) mit gondol!
Kedves kérdezõ, ez válóok. Bele se merj gondolni, mi várna rád a késõbbiekben ilyen férfi mellett! :D
A kérdező hozzászólása: miért mert kommandós?
milyen kommandóba van benne ??? mert lehet hogy kamuzik... sõõt
lehet h randikommandó :P XD

Szerintettek lehet szexelnem nyugodtan nem baj a 13 óra hossza fogamzásgátló kihagyás?

4 hónapja szedem a fogamzásgátlót és az elsö héten vagyok és elfelejtettem bevenni a gyogyszert este 7 kor és másnak reggel 8 kor jutott eszembe hogy nem vettem be egyböl beis vettem! szerintettek ez nagy baj? kell védekezni ovszerrel?

Legjobb válasz: nem vesztel semmit vele ha védekezel inkább védekezzetek minthogy babó legyen, igaz ez csak egy szem nem nagy rá az esély de azért ott van! szóval egy doboz cottont inkább használjatok el! minthogy az legyen amit nem akartok!

nem vesztel semmit vele ha védekezel inkább védekezzetek minthogy babó legyen, igaz ez csak egy szem nem nagy rá az esély de azért ott van! szóval egy doboz cottont inkább használjatok el! minthogy az legyen amit nem akartok!
igen kell, egy hétig. inkább ez mint egy abortusz.
12 órát mondanak, de +1 sztm nem oszt nem szoroz.
pótoltad a tabit? pótolnod kell akkor is ha az annyit jelent, h egyszerre kell belole kettot bevenni. de a levél végéig hasznaljatok ovszert.
A kérdező hozzászólása: igen potoltam azonnal reggel! akor kell védekezés? :s

Az hogy csak a jobb oldalamon tudok aludni nem baj a babának?

Meg elég sokat ülök úgy hogy meg vagyok d?lve hátrafele kitámasztva a derekam, és ilyenkor elég sokszor bekeményedik a hasam közepe. 25 hetes vagyok.

Legjobb válasz: A jobb oldalon fekvés bizots nem baj, a dokik is ezt szokták javasolni. A keményedéskor a has tapintásra kemény, azt megérzed. Lehet, csak húzódik a hasad. Próbálj inkább egyenesen ülni, ne hátradõlve.

A jobb oldalon fekvés bizots nem baj, a dokik is ezt szokták javasolni. A keményedéskor a has tapintásra kemény, azt megérzed. Lehet, csak húzódik a hasad. Próbálj inkább egyenesen ülni, ne hátradõlve.
Ha a jobb oldaladon tudsz aludni az nem baj, ha a baba nem érzi jól magát ugy is jelez a mozgásával:-) De viszont hogy keményedik a hasad az nem olyan jó, olyankor a magneb6-ot szokták javasolni és természetesen a nagyon sok pihenést. Én is a magneb6-ot szoktam szedni és az jó rá. Nekem is elõfordúl hogy bekeményedik a hasam fõként akkor amikor idegesebb vagyok. Arra viszont nagyon figyelj hogy milyen gyakran mert ha nagyon sokat be-keményedik akkor mindenképpen keresd fel a védõnõt vagy valamilyen szakembert mert az sem kizárt hogy elküldenek vizsgálatra. Ne idegeskedj minden rendben lesz. jó baba várást.

Fiúknak ing és galléros póló párosítás hogy áll? Nem baj a két gallér?

Legjobb válasz: Egyszerre ne. Vagy galléros póló, vagy ing.

Egyszerre ne. Vagy galléros póló, vagy ing.
A kettõ együtt nem megy. Vagy ez, vagy az.

Ha keverem a ramokat az nem baj? (a többi lent)

van egy 4gb 1333mhz ddr3-as ramom és ha be teszek mellé egy 1gb 1333mhz ddr3-as ramot az nem zavarja a másikat? vagy az lényegtelen?

Legjobb válasz: Nem zavarja, de +1 GB nem sok vizet fogsz zavarni, ha fejlõdést akarsz tegyél bele ugyan olyat, mint ami most benne van így Dual Channel módba fognak menni.

Nem zavarja, de +1 GB nem sok vizet fogsz zavarni, ha fejlõdést akarsz tegyél bele ugyan olyat, mint ami most benne van így Dual Channel módba fognak menni.
A kérdező hozzászólása: tudom, csak a késöbbiekben rakok bele, és most találtam othon kettö 1g-sat, azt azért gondoltam hogy bele teszem
A kérdező hozzászólása: szia bocs hogy megint irok de most néztem a rammokat. az 1g 1333mhz, a 4g 1600mhz-es. igy se gond?
Nincs gond, de a ha berakod akkor az 1600 Mhz -es modul is kevesebb órajelen megy majd, szerintem nem ér ennyit.
A kérdező hozzászólása: értem, akkor veszek még egy olyan 4g-at kösz.

Az nem baj a woodoo babánál?

Sziasztok!! Woodoo babát készitettem senkinek nem akarok rosszat de kiszeretném próbálni és légyszives ne beszéljetek le meg ilyesmik mondom senkink nem akarok rosszat. Na és akkor van egy olyan rész, hogy vérrel kell bekenni és az nem baj ha az ,,áldozat'' vérével kenem be? Mondjuk ha magamat akarom akkor az nem baj ha a saját véremmel kenem be? DE EZ CSAK EGY PÉLDA...Szabad azt amúgy? Köszi és légyszives ne hordjatok le mindennek.

Legjobb válasz: Úgy tudom a woodoo önmagadra nem müxik.

Úgy tudom a woodoo önmagadra nem müxik.
Nem szabad azt amúgy.
Hát megértem, hogy a szûzlánypisi manapság nehezen beszerezhetõ ingrediencia.
A kérdező hozzászólása: aha persze...
Vigyázz, azt a szúrást vissza kel csinálnod, mert elõjön amikor nem várod. A lábad kend be szûzlánypisivel, a babát is, és utána égesd el. Ja a tût húzd ki és azt is tisztídsd meg, azt is kend be azután lángal tisztídsd.
A kérdező hozzászólása: nem úgy dobtam el hanem elraktam
A kérdező hozzászólása: rendben, amúgy kipróbáltam de úgy hogy magamon...a lábba szúrtam egy tût és este mikor aludni mentem fájt a lábam...azóta eldobtam a babát és nincs meg
Megadra nem szabad, mert azt ha akarnád is, már nem tudod megszüntetni.
A kérdező hozzászólása: ezt hogy érted? a halálra gondolsz?
Semmi nincs ingyen, ezért a "szolgáltatásért" a "gonosz" megkéri az árát.
A kérdező hozzászólása: miért?
A kérdező hozzászólása: ebben nem hiszek...amúgy sincs semmi bajom...
Hmm...Büszkék lehetnek magukra.Nem kell velük törõdni.
HA 18 lennél, akkor már tényleg cikis lenne, de így... ne aggódj ilyeneken 12 évesen még gyerekek vagytok nem fogjátok fel ezt az egészet...
13 évesen...kész szégyen ha valaki nem szûz már ne is haragudj de te vagy a legnormálisabb az egész osztályodból az alapján amit leírtál ne is hagyd magad a közösség által befolyásolni ;) Én is 17 évesen csókolóztam elõször és azóta is együtt vagyunk és nem is akarok mást szeretni és ezzel õ is így van nem kell rohanni, csak szép lassan. És hidd el ez nem egy kozervatív szar duma attól még élvezd az életet! Tombold ki magad de mindezt EGY olyan pasival aki tényleg szeret ;) Ez a lényeg :) És BOLDOG KARÁCSONYT!!! :)
Még nem vagy lekésve a csókolózással, és a melled is valószínûleg nõni fog még. (De ha nem fog sokat nõni, az se katasztrófa, egy kismellû nõ is lehet szép és vonzó.) Próbáld nem felvenni a piszkálódásukat - tudom, ez nagyon nehéz, de ha nem látszik Rajtad, hogy mennyire zavar a csúfolódás, valószínûleg hamarabb megunják. Könnyen lehet, hogy az élet Téged fog igazolni, és nem õket, akik minden elsietnek, vagy hazudoznak, hogy vagányabbnak tûnjenek.
1. Én a csajnak az osztálytársa vok. Nem szégyellem azt, h nem vok szûz... És ne foglalkozz velük, h mit mondanak rád. És a azokkal a hülye srácokkal akik hozzánk járnak. Szard le õket magasról. Nõni fog még a melled sokat. És hidd el, h nem az a lényeg, h mikor fox csókololózni, meg mikor fogod elveszíteni a szüzességed. ami megtörtént az megtörtént, ami meg fog történni az elõbb utóbb meg fog történni. (remélem) És mivel nagyon bírlak ezért drukkolok nekd minden mennyiségben. Ja és te is cikizd õket vmivel.Hidd el elõbb-utóbb megunják, h miket mondanak neked.
Engem is ugyanezzel cikiztek még régebben, csak annyi különbséggel, hogy mindegyik szûz volt és csak a szájuk volt nagy. Nem kell velük törõdni, nyugodtan vágj vissza azzal, hogy r*bancok, mert még csak 13 éves kis pisisek, de már szexeltek. Mekkora ciki már? Majd figyeld meg hogy az osztálytársnõid 90%-a 16 éves korára átél néhány abortuszt, mert felelõtlenek. Most õk röhögnek rajtad, de hidd el hogy majd néhány év múlva te fogsz rendesen belehahotázni a képükbe :D Csak így tovább, ne õket kövesd!
Ez most vagy kamukérdés, vagy erõsen kisebbségi közegben élsz. Természetesen nem baj, hogy nincs melled, és még nem csókolóztál. Sõt, természetes. Azt is elárulom, hogy õk is szüzek még, csak a szájuk jár, ez utóbbi sajnos kori sajátosság, akármit kitalálnak magukról, hogy érdekesnek tûnjenek.
Már bocs de mióta foglakozol velük? Csak szekálnak. Nem kell velük foglalkozni. a te melleid is nõni fognak és lehet 2x akkora lesz mint az övék. Csókolózni te is fogsz mint mindenki más. Szerintem nagyon jó dolog :P De várj még vele jó pár évig :P
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek!!! És Boldog Karácsonyt!!! =D
dugasd bocs
egyszerû gyorsan tugasd meg magad és nagylány leszel!

Nem baj a melegedik a crt monitorom ha órákat?

melegszik a crt monitorom ha meg 3-4 orát . ez mitől van ?

Legjobb válasz: Atól hogy crt régi tiszta kosz már nem szelõzik meleg van bent és eleve melegszik a crt edig nem csinálta? legjob megszabadulni crt töl ha teheted (megveszik 5ezerért fütötestnek:p) ma már egy tft monitor nem drága anyira akár 10 esért is találsz (használtan persze)

Atól hogy crt régi tiszta kosz már nem szelõzik meleg van bent és eleve melegszik a crt edig nem csinálta? legjob megszabadulni crt töl ha teheted (megveszik 5ezerért fütötestnek:p) ma már egy tft monitor nem drága anyira akár 10 esért is találsz (használtan persze)
A kérdező hozzászólása: tudom van nekem lcd monitorom csak ez egy másik gépemé. lcd re most nem volt kertem.crt uj szerûen vettem. ezt csinálta amiota meg van (megeszik).
Alapból újonan is volt ami akár forrórs is mlegedet szóval valamedig biztos birja miþ tudnál teni? probáld szelõztetni netán tegyél ventit mögé stb.
A kérdező hozzászólása: tehát ha melegedik akkor tönkre is mehet ?:

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!