Találatok a következő kifejezésre: Nem baj, én még csak most (12 db)

azért ezt a mindent kipróbált a szexben dolgot fejtsd ki bõvebben.amúgy hagyd magad .....
Nyugi! Gondolom, a lány úgy jött Veled össze, hogy tudta, mi Veled a helyzet (gondolom, nem kamuztál(!), és mivel már jártok, valószínûleg nem zavarja! Csak ne parázd túl, ne hagyd, hogy félelmeid eluraljanak, mert akkor tényleg bénázni fogsz! Vezessen inkább a szenvedély, a ráérzés, a másikra való odafigyelés! Nyalásba majd belejössz, próbáld csak csinálni, ás úgyis fogod látni, érezni, hallani ;) hogy mikor csinálod jól - ami meg az anált illeti, hát sok-sok ember van, aki több év vagy akár évtized szenvedélyes, felszabadult, boldog szexuális élet során is jól megvolt nélküle, sõt a háta közepére se kívánta :) Csak a pornó sugallja, hogy ez "természetes" része a szexnek. Fenét! 29/N
Szerintem ne stresszelj ezen. Mond neki, hogy tanítgasson, vezessen a szexben. Biztos neki is tetszene ez a szerepjáték dolog. Persze majd úgyis belejössz ha meg ez miatt lenéz vagy valami akkor jó nagy k....
csak az a lényeg, hogy ne stresszelj ezen. Hagyd, hogy tanítson, és engedd el magad. Nálunk is hasonló a felállás. Egyáltalán nem zavar, hogy tapasztalatlan, csak az, ha néha befeszül emiatt.
Majd be vezet. Még is mit vársz? Valaki felkínálja, hogy seggberak és leszopat?
kb 3 este behozzataok a lemaradasod es onnantol mehet a menet :)
Volt már szamárral is? woooooow
A kérdező hozzászólása: de vajon mit gondolhat rolam hogy én még nem tudom azt amit õ egy kicsit idegesit ez
A kérdező hozzászólása: Hát ugyértem hogy 69 meg anál amit én még nem
Semmi gond tényleg, majd beavat. Sok csaj egyenesen felizgul ettõl, ha tapasztalatlan fiúval szexelhet, és õ mutathat meg neki dolgot. Meg neked is jó lesz, mert nem kell majd könyörögnöd ilyenekért, mint az anális szex, hanem majd jön teljesen természetesen. ;)
õ vette el a szüzességed? mennyi partnerrel volt elötted? hány évesek vagytok?

Nem baj, hogy én még csak most kezdtem el szedni a folsavat 9-10 hetesen?

Legjobb válasz: Szerintem nem, fõleg ha szedtél már Elevitet, vagy valami más vitamint. Az Elevit pl. tartalmaz folsavat. Én még Magne B6-ot szedek hányingerre, meg mindig rossz volt a gyomrom. Jó babóvárást!

Szerintem nem, fõleg ha szedtél már Elevitet, vagy valami más vitamint. Az Elevit pl. tartalmaz folsavat. Én még Magne B6-ot szedek hányingerre, meg mindig rossz volt a gyomrom. Jó babóvárást!
Baj nem lesz, de egyébként az elsõ hetekben a legfontosabb a folsav.Már valószínûleg lekéstél róla, de ha nincs baj, akkor már teljesen mindegy, hogy nem szedted!
Sajnos a folsav jelenlete a terhesseg elso masodpercetol kezdve fontos, eppen azert, mert tulajdonkeppen a te 9 hetes terhessegedben mar le is zarult a gerinoszlopocska kialakulasanak az a szakasza, amit a folsav meg tud tamogatni (h ne legyen nyitva a kis gerince stb). De sokan ilyenkor meg nem is tudjak, h babasak, ezert nem mindenki tudja idoben elkezdeni, es megis minden rendben!
16 kilót híztam. 41. héten szültem. De én mindent ettem. Nem bírta lemondani az édességrõl. Szerintem ez teljesen alkat függõ!
7. válaszoló!! Mennyit híztál?? Azt mondják, hogy az Elevittõl nagyon ragnak a + kilók.
Én egyáltalán nem is szedtem folsavat csak az elevitet kezdetm el szedni mikor terhes lettem. Ez is pont elég.
Én tegnap olvastam hogy van aki 20 hetesen vette észre hogy várandós, és ugye addig nem szedett semmit... A kisfia mostmár 10 éves ha jól emlékszem és minden teljesen rendbe volt vele. Tehát szerintem ilyeneket nem kell túlaggódni. Nem lesz belõle gond!
Szerintem nem baj. Én pl. csak 13 hetesen kezdtem el szedni az Elevitet, de azt is csak 2-3 naponta. Elõtte nem szedtem se folsavat se semmit. Nekem pl. a dokim nem is szereti az ilyeneket, mindig csak annyit mond hogy sok zöldség meg gyümi, tejtermékek és kész.:) Mostmár 20 hetesek vunk és zárt a gerince, minden rendbe van vele megvan mindene és teljesen jól fejlõdik és annyit mozog 30fokba is mint egy igazi kis sajtkukac.:)
Az elsõ válaszoló vagyok, nem igaz, hogy hízni lehet az Elevittõl, én a fiammal 9 kilót híztam és napra pontosan szültem.

Május 10-én szünt meg a munkaviszonyom 3év után. De aMunk. Központba csak 12-én jutottam el. Akkor regisztráltak. A párommal kisbabát szeretnénk. Ha most teherbe esnék kaphatnék Gyedet? Nemtudom neme baj, hogy az az 1 nap kimaradt?

Egyébként most felvettek egy tanfolyamra,amit a munkaügyi indít.Nemtudom,hogy ez munkaviszonynak számít-e?És ha ezalatt teherbe esek kaphatnék-e Gyedet és mennyit?

Legjobb válasz: Bárki bármit mond, minden jár! Én is most intéztem. De! Mivel idén nem lesz meg a 180 bérezett napod, így bele fog tartozni a munkanélkülid is jövõre a számításoknál. Mert az elõzõ évet nézik majd, és mivel te idén májusig dolgoztál, így nincs meg a 180 bérezett napod, így majd a munkanélküli kicsit lehúzza a tgyás és a gyed összegét. De fontos hogy a munkanélküli járadék utáni segély idejében még beleférjen a szülés. Mert csak akkor jár minden, ha biztosított vsgy. Nekem is úgy jött ki, hogy szülés elõtt 28 nappal kérem. Bocs ha zavaros, de sietek.

Bárki bármit mond, minden jár! Én is most intéztem. De! Mivel idén nem lesz meg a 180 bérezett napod, így bele fog tartozni a munkanélkülid is jövõre a számításoknál. Mert az elõzõ évet nézik majd, és mivel te idén májusig dolgoztál, így nincs meg a 180 bérezett napod, így majd a munkanélküli kicsit lehúzza a tgyás és a gyed összegét. De fontos hogy a munkanélküli járadék utáni segély idejében még beleférjen a szülés. Mert csak akkor jár minden, ha biztosított vsgy. Nekem is úgy jött ki, hogy szülés elõtt 28 nappal kérem. Bocs ha zavaros, de sietek.
A kérdező hozzászólása: Hálásan köszönöm sokat segítettél
Én csak az 1 napra tudok reagálni. Ha két munkahely között is eltelik 30 nap, az sem baj, mert az elõzõ munkahely után még 30 napig biztosított vagy. Tehát felmondasz dec. 1-én, de csak dec 30-án lesz új munkahelyed, akkor jó vagy tb-ügyileg. Gondolom így van a munkahely és a munkanélküliség között is. A többire én nem tudom a választ.
Szia! AZ átfutási idõ 30 nap, tehát az a két nap nem gond. A munkanélküli alatt a biztosítottságod nem szûnik meg, mert nem jogvesztõ, tehát ha ez alatt szülsz akkor jogosult vagy tgyásra, gyedre ha a maradék feltételek is teljesülnek. Ha lejár a munkanélkülid és 42 napon belül szülsz akkor pedig passzív jogon jár a tgyás.
Elõzõ vagyok, bocsi elfelejtettem az elõbb írni, hogy nézd meg ha most teherbe esnél mikor jár le a munkanélkülid, viszont a szülés várható idõpontjához adj 2 hetet és abból vond vissza a 42 napot!
A kérdező hozzászólása: Hát nekem azt mondták, hogy csak 3 hónapig kapom a munkanélkülit.Amibõl most van az elsõ.Utánna talán vmi segély.De mivel hétfõtõl kezdem a munkanélküli által támogatott tanfolyamot, ami 8 hónapig tart, így a még felmaradt 2 hónap munkanélküli kitolódik a tanfolyam utánra

Van egy fiú, akinek én tetszek és nekem is tetszik. Csak egy baj van. (És amit most leírok egyes személyek ne vegyék sértésnek! ) AZ a baj, hogy cigány. Szerintetek beszélgessek vele tovább is vagy mondjam meg neki, hogy ez nem fog összejönni?

Legjobb válasz: tõled függ. Nekem is van egy tök jó fej cigány barátom és nem tagadom le csak ezért. Ha neked tetszik akkor hajrá. Egy barátnõm is hasonló helyzetben van csak õ neki az anyukájának van baja vele. De õ szereti és ezért nem adja fel a párját/szerelmét. A saját anyjával küzd és próbálja megkedveltetni vele.

tõled függ. Nekem is van egy tök jó fej cigány barátom és nem tagadom le csak ezért. Ha neked tetszik akkor hajrá. Egy barátnõm is hasonló helyzetben van csak õ neki az anyukájának van baja vele. De õ szereti és ezért nem adja fel a párját/szerelmét. A saját anyjával küzd és próbálja megkedveltetni vele.
Ezt te magad kellene eldöntsd, hogy felvállalod a nemzetiségével eggyütt vagy nem.Itt megoszlanak errõl a vélemények:) de gondolom ezt tudod.
Miért zavar, hogy cigány? Szerintem a legjobbak a cigány csajok! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket! :)
Ne, Ne SOHA. Hagyd a fenébe, annyi magyar értelmes lány van.

Miért nem vagyok náthás? A nagyobbik kisfiam most ment ki belőle, a férjem most esett bele és a 6 hónapos kisfiam is most lett picit náthás. Még szopik. De én nem. Nem baj persze, csak fura.

Legjobb válasz: Örülj neki. Ámbár lehet hogy még beteg leszel és majd jót mosolyogsz ezen a kérdésen amikor nem kapsz levegõt mert el van dugulva az orrod:-)

Örülj neki. Ámbár lehet hogy még beteg leszel és majd jót mosolyogsz ezen a kérdésen amikor nem kapsz levegõt mert el van dugulva az orrod:-)
Érdekes, míg szoptattam, én se voltam soha beteg! Pedig az én gyerekeim elég hosszú ideig szopiztak. Nálunk is náthás a család, de sem a 2 éves (még szopizó) kislányom, sem pedig én nem vagyunk. Nem szedek semmi vitamint...
Szoptatás miatt erõsebb az immunrendszered. Én sose voltam beteg, mig szoptattam, bár mindenki más igen (gyerekek is)...
Ja persze, ahogy azt Pistike elképzeli. MInek körülnézni mielõtt átmész az úton? Tegnap sem jött semmi!
amúgy sem hal bele ha egyszer gumival csinálja. neked lesz az elsõ, nem neki. jóhogynemmár.
Ha emiatt szakít, akkor jobban is jársz nélküle.
szard le a köcsögöt, ha szeret akkor azt nézné hogy neked mi lenne a jobb
Nézd, mindenképp védekezzetek valahogy. Ha nem is gumival, akkor másképp, de tényleg használjatok valamit. Nincs rosszabb egy nem kívánt terhességnél, vagy ha nem is leszel terhes, de hetekig érezni fogod a hányingert, késni fog a menstruációd, minden bajod lesz, mert be fogod képzelni a terhességet. Tényleg védekezzetek, fõleg így elsõre, ne rontsátok el a legelsõ alkalmat.
Szia! A nem kívánt terhesség szempontjából mindenképpen ajánlott a védekezés. Elhiszem, hogy nem akarja óvszerben, mert hát nem kellemes egy férfinek, na de elsõ alkalommal kellõ biztonságot nyújtana neked. Próbáld rábeszélni hátha...utána választhattok más védekezési módszert, de az elsõ alkalmat nem szabad tönkretenni a félelemmel, hogy mi lesz ha. Így is választhattok spermicides védekezési lehetõséget, de mivel írtad, hogy neked ez lesz az elsõ, nem valószínû, hogy úgy tudnád használni, ahogy szükséges.
hát akkor ne csináld gumi nélkül. és mondd is meg neki.
Na , ha eddig is igy csinálta nem hiszem hogy a legnagyobb félelmed a megejtés lehet.... retafdog
A kérdező hozzászólása: de ha én utána sem szeretném gumi nélkül , akkor szerintetek szakít ? :/
Hagyd ott azt az algát. Mi az, h õ csak gumi nélkül csinálja??? Te meg csak gumival. Aztán az erõsebb kutya b*ik. :) Csak okosan!!!
pff hagyd ott!! találsz rendesebb pasit is!!! ez tiszta gáz!!rohad.k..szted megér ennyit egy pasi? belevisz a hülyeségébe aztán jön a gyerek.. ha ezt anyukád tudná..ne legyél már ennyire szánalmas!lealacsonyodni a szintjére... sztem normálatlan vagy ha ezt megteszed érte..nem is szeret igazán!hülye p.cs!!!
Nem beszélve arról, hogy nem csak a nem kívánt terhesség jelenthet problémát, hanem, ha eddig csak gumi nélkül csinálta mással is, számtalan nemi betegség fenyegethet... Én a helyedben beszélnék a fejével, vegye már észre magát! Ha így sem, akkor tényleg hagyd ott. Értelmes lánynak tûnsz, ne hagyd hogy kihasználja a naivságod, és azt, hogy szereted, fõleg ne az elsõnél. Az nagyon fontos. Tapasztalatból mondom. (egy 17 éves lány, akinek szintén 20 a barátja, és ilyen soha eszébe sem jutott még máig sem, nemhogy az elsõnél!) Minden jót!
Vedd már észre, hogy csak le akar feküdni veled !!! Ha szeretne téged, akkor odafigyelne rád, és hogy neked , hogy a legjobb. Érdekes, hogy bennem van 19 évesen annyi felelõsség, hogy felhúzom azt a gumit... És attól, hogy eddig nem volt baj, most lehet , hogy lesz. Baleset mindig történhet. És az elõváladék is tartalmaz spermiumot szóval ügyesen... Valamivel védekezzetek mindenképp , ha nagyon akarod, de szerintem az értelmes nõk már rég otthagyták volna az ilyen gyereket. 19F
Fiú vagyok. És szerintem az a pasi aki az elsõt már gumi nélkül szeretné veled az bunkó, vagy csak a sex érdekli. ha igazán szeret megérti hogy félsz. És szeretnéd veszélyek nélkül elveszteni.
kuld el a p*csaba. kulonben is, mi a garancia arra, hogy elotted nem fekudt meg le x emberrel gumi nelkul? te meg ezzel akarod elvesziteni, gratulalok
A fiú elég felelõtlennek tûnik, de te ne legyél az. Ha ennyire konok, de mégis szeretnéd, kezdj fogamzásgátlót szedni, és várjátok meg, amíg biztosan hatni kezd. 25/f
Komolyan attól félsz, hogy szakítani fog veled?! Ne légy buta! Ez a srác csak ki a kar használni, papucsnak kellesz neki! Legyen már saját akaratod is! Ha nem akarsz gyereket, akkor pedig védekezz! És mivel Tiéd a nagyobb felelõsség (ezek után nem hinném, hogy bármekkora felelõsségtudata is lenne a srácnak), ezért Te döntöd el, hogy hogyan védekeztek. (Arra figyelj, hogy ha gumi, akkor tényleg felhúzza, és maradjon is rajt végig!) 23/f
A kérdező hozzászólása: Én próbáltam neki mondani de õ nem szeretné gumival. Mindig azt mondja hogy eddig mindig úgy csinálta és mégse lett baj. És ha most mégis? :/
Megértem a fiút, mert gumival olyan mintha zokniba mosnál lábat, nem érzed úgy a melegséget és a szoritásait..manapság ez a nyerõ de ez meg nem szex!

Van egy srác és nagyon bejön Nekem, csak az a baj ő még nem látott élőbe! Én viszont már többször láttam. +kérdeztem tőle már h akar-e talizni de most épp beteg! Ha most rákérdeznék h jó neki-e a jövőhét az gáz lenne? L/14

Nagyon megtetszett és szeretnék vele megismerkedni közelebbr?l is.Csak msn-en szoktunk dumálni.Már faggatóztam pl:hány tesója van meg ilyenek...meg már tök sok kérdeést fel tettem neki.Ha mondtam neki h te kérdezz:P akkor azt írta ? nem tud:S ezzel azt akarta írni h haggyam már békén?AMúgy rendes srác,nem rámen?s,és édi:PMit csináljak vele vagy próbáljam meg csak barátként kezelni,vagy bejövök neki??:O/bocs,h több kérdést tettem fel...nem tudom másként elmesélni a sztorit h mindenki értse/Köszi el?re is:)

Legjobb válasz: A férfiak vizuális beállítottságúak; ez azt jelenti, hogy szeretik látni kivel is beszélgetnek. Lehet azért nem kérdezett mert nem tud hova tenni téged és ez kicsit leblokkolja. Küldj neki magadról egy képet, akkor valószinüleg jobban felkelted az érdeklõdését és azt is megtudhatod bejössz-e neki.

A férfiak vizuális beállítottságúak; ez azt jelenti, hogy szeretik látni kivel is beszélgetnek. Lehet azért nem kérdezett mert nem tud hova tenni téged és ez kicsit leblokkolja. Küldj neki magadról egy képet, akkor valószinüleg jobban felkelted az érdeklõdését és azt is megtudhatod bejössz-e neki.
inkabb beszelj vele szemelyesen.Tapasztalatbol tudom, hogy az hatasosabb, es ugy jobban meg tud nyilni elotted. (Bea 14)
A kérdező hozzászólása: és ha msn-en látja a képemet?:Oamúgy köszi jó tipp:)
A kérdező hozzászólása: megkérdezzem h bejövök-e neki vagy inkább hanyagoljam a kérdést és kicsit késõbb?:O légyszi segítsetek.Köszönöm:)
van webkamerád? Akár azt is bevetheted. Mikor úgy érzed, elég csinos vagy (hajad, smink, ruha - de ne erre az alkalomra öltözz ki szándékkal!) akkor kapcsold be, de azért vmi keretsztori legyen (meg akarsz neki mutatni vmit, a szobádat, vagy egy rajzot, vagy ilyesmi) utána tégy úgy, mint ha elfelejtenéd, h megy a kamera, és ha nem kapcsolja ki, vagy tesz vmi megjegyzést rád, akkor tudni fogod, mi a helyzet (Nekem ez mindig bevált eddig ;)) Ja, és ha beteg, akkor csak jobbulást kívánj neki, de ne kérd, h találkozzatok, csak mondd neki, h ha meggyógyult, szívesen elmennél vele vhova, akár korizni, vagy bármi :) De ne kérdezz rá egyértelmûen, h tetszel -e neki, hagyd, h õ lépjen, ha akar :)
Kedves L/14! Nagyon aranyos, amit írtál. Talán nem látom át teljesen a helyzetet, és lehet, hogy nem is fog tetszeni, amit írok, de személyes tapasztalatból, õszintén tanácsolom a következõket. 1. Állj le az MSN-es ismerkedésrõl, a saját érdekedben. Az MSN nem a megfelelõ hely arra, hogy ott ismerkedjél látatlanban. A virtuális tér nagyon csalós. Akkora pofáraesés lehet belõle, hogy alig tudja az ember feldolgozni. Ha MSN-en keresztül ismerkedsz valakivel és nem személyesen, hamis benyomásaid lesznek, hamis képet kapsz róla. Olyan tulajdonságokkal ruházod fel, ami nincs neki. A valóság pedig kiábrándítóan más. Arról nem is beszélve, hogy az ember annak adja ki magát, aminek akarja, és senki nem is sejti, ki õ valójában, szóval ne tedd. 2. Ha nem tud mit mondani neked, vagy kérdezni tõled, akkor vszleg nem tudja, mit kezdjen veled, vagy hogy mit akarjon tõled. Vagy az is lehet, hogy nem tudja, hogyan rázzon le, hogy ne sértsen meg. Semmiképp ne fuss utána, ne add magad ilyen olcsón. Többet érsz te annál! Ha ezt a két dolgot betartod, elõbb-utóbb tisztába jössz a helyzettel.
A kérdező hozzászólása: szia! köszönöm a választ! Már elég rég volt, nem beszélünk, viszont még mindig nagyon tetszik... :) Egy iskolába járunk..most végzõs én pedig 10-es. Nagyon sokszor néz rám, követ a szemével és megnéz. Nem tudok vele mit kezdene mivel van egy három éves kapcsolata... Azt hiszem túl kell rajta lépnem... Csak elég kínos mível nagyon beégettem magam elõtte... a kérdés kiírásakor még nem voltam 14, csak 13:D Most 15vok. És most láttam be mennyire gyerekesen viselkedtem, teljesen másnak hisz, mint amilyen vagyok. És a közeli baráti társasága is ismer...:( Na mindegy, most egy másik srác tetszik a ki szintén a suliba jár, de az a baj h nagyon jó barátságban vannak, és félek h vmi rosszat mond rólam, mivel úgy veszem észre h tetszek neki, de hát ugye kapcsolata van és a barátja aki tetszik , nem szeretném h téves információkat kapjon rólam. Mindenesetre remélem megismerem és meg tudja milyen is vagyok valójában.
Szia! Szívesen! Hát, bonyolult egy helyzet, de én azt tanácsolom, hogy próbálj meg természetes lenni. Elõbb-utóbb látni fogják, hogy ki vagy valójában. Én is ismerkedtem egyébként emailben is, meg MSN-en is, mikor 15 meg 16 voltam, és nagyokat égtem én is. Emailben szívesen megírom neked, hogy végülis hogyan jöttek rendbe a dolgaim.

Én egy 16/f vagyok, és az lenne a problémám, h a barátnőmmel most lesz 2 éve h járunk, és még mindig nem akar pettingelni. Bennem van a baj, vagy Õ benne, vagy egyszerűen csak nem illünk össze?

Legjobb válasz: Nem akar vagy nem mer? Amúgy gondolom a lány is 16, szóval nem hoiszem, hogy nagy baromság, ha azt írom, hogy itt az ideje elkezdeni felfedezni egymást. Azt hiszem ezt neki is be kéne látni. Nem veled van a baj, ez hülyeség, és nem is a lánnyal. Csak próbáld rávezetni. Mikor "jól összebújtok", csókolgasd a nyakát, fülét, mindenét, aztán óvatosan nyúlj bele a nadrágjába és ha õ is nagyon be van indulva, tuti, hogy engedni fogja. Ha nem, kérdezd meg, hogy miért nem, meg hogy szerinted ideje lenne 2 év után elkezdeni felfedezni egymást, stb. Amúgy meg ha megengedi, hogy benyúlj, ne várd el tõle, hogy õ is cselekedjen, mert nem hiszem, hogy fog. Nekem mikor legelõször a barátom kinyalt, eltelt jó másfél hónap, mire én is hozzá mertem nyúlni az övéhez. Szóval az õ kezdeményezéséhez csak türelem, de te ne habozz! :)

Szerintem meg nem lúzer. Ha a csajszi is 16 éves, akkor ez az a kor, amikor elkezd megérni a dologra. Egy 14-15 éves kislány még kislány, nincs helye f.sznak a p.ncijában. Ez még "tiniszerelem" de ha kitartotok egymás mellett, és együtt fedezitek fel a dolgokat, akkor idõsebb korotokra egy ritka szép kapcsolatotok lesz :) (Félreértés ne essék, minden tiszteletem a tietek, hogy ennyi idõsen már ennyi ideje együtt vagytok.)
Nem akar vagy nem mer? Amúgy gondolom a lány is 16, szóval nem hoiszem, hogy nagy baromság, ha azt írom, hogy itt az ideje elkezdeni felfedezni egymást. Azt hiszem ezt neki is be kéne látni. Nem veled van a baj, ez hülyeség, és nem is a lánnyal. Csak próbáld rávezetni. Mikor "jól összebújtok", csókolgasd a nyakát, fülét, mindenét, aztán óvatosan nyúlj bele a nadrágjába és ha õ is nagyon be van indulva, tuti, hogy engedni fogja. Ha nem, kérdezd meg, hogy miért nem, meg hogy szerinted ideje lenne 2 év után elkezdeni felfedezni egymást, stb. Amúgy meg ha megengedi, hogy benyúlj, ne várd el tõle, hogy õ is cselekedjen, mert nem hiszem, hogy fog. Nekem mikor legelõször a barátom kinyalt, eltelt jó másfél hónap, mire én is hozzá mertem nyúlni az övéhez. Szóval az õ kezdeményezéséhez csak türelem, de te ne habozz! :)
A helyzetem dettó. Csak én vok a csaj.=) De am ugyanez. /Jo, inkább volt, mert pár hónapja szétmentünk./ De nem ez a lényeg. Szóval... szerintem ez a sok minden amit eddig írtak mind összesen. Benne van 1részt a félsz. Úgy ámblokk az egész dologtól. + az is lehet, h attól is fél, h nem tetszik majd neked. + mennyire tapasztalt 1ikõtök és másikótok? Ugyértem még esetleg elõtte v vmi? Mer bennem az is bennem vt, h az exem már vt elõttem 1 csajjal, és attól féltem... nem is tudom, h én nem leszek "elég jo"...:/ Remélem nektek jobb lesz! De ne siettetsd, meg éreztetsd vele, h nem csak ilyesmikért v vele!=)
Nem lehet, hogy volt valami negatív tapasztalata? Pl. kikezdett vele valaki kis korában stb...:S Vagy nem lehet, hogy van egy seb, anyajegy a mellén, és attól fél, hogy elmegy a kedved tõle? Szerintem beszéld meg vele, a pettinget én személy szerint még fiatalabb korban is elfogadhatónak találom, szóval tényleg nem értem...
A kérdező hozzászólása: 19:11 nek pedig: anyukájátol fosik megkérdezni, mert rögtön lebaszná, h mit képzel és akkor még a közelembe se engedné, ami elég nehéz, mivel osztály társak vunk :S:( és beszélgettem már vele errõl. Telefonon is, meg msn-en is, meg személyesen is.
Szia! Én tudok neked adni pár tanácsot ezzel kapcsolatosan mert én is voltam ebben a helyzetben! Írj rám egy privát e-mailt amiben megírod az msn címedet felveszlek és elmagyarázom kb mit és hogyan csinálj nekem beválltak!
A kérdező hozzászólása: nem tudnád csak a privátban elküldeni a tanácsokat? nem azért mintha nem bíznék benned, csak nem szeretek idegeneket felvenni msnemre.
elkuldhetem de komunikacio formajaban jobban el tudom mondani mit hogy mert ezen en is atmentem! idegen vagyok azt sem tudom ki vagy szoval nyugodtan felvehetsz hanem vegyel fel egy olyanra amit nem nagyon hasznalsz! azutan tilthatsz is!
Ha nem akarsz nem muszalj felvegyel szoval en csak felajanlottam a segitseget! Elozo vok! 16F
A kérdező hozzászólása: 19:52 nek: nem volt negatív tapasztlata, és nincs a mellén semmi, mert már láttam, és sztem nem volt semmi olyasmi, h kikeztek vna vele. 20:43 nak: én elég tapasztalt vagyok (csak elméletben), mert jártam már vkivel, de vele nem jutottam el még idáig se, viszont sok mindennek utánaolvastam meg ilyesmik, de gyakorlatban még nem volt szerencsém, de 99, 5% h jol fogom csinálni. Õm... és éreztetem vele mindig, h nem csak "azt" akarom, de már vmi több is kéne a dologba és én nem akarom siettetni, de már vhogy ez picit vhogy furcsa dolog, h ennyi ideje együtt vunk, és 10000-rel csókolózunk, és (több részletet nem mondok:P) nem történik ezeken kívül semmi 20:42 nek: lúzer a nénikéd édesapjának a keresztanyjának a hülye fia. Amúgy mért vok én lúzer? 22:57 nek: köszi mindent, de ez a kitartás már idegeimre megy, és félre ne értsd, de ha a csajszi ennyire félénk, akkor mivan, ha majd csak 18 éves korára megy bele a !PETTINGBE!. Van nekem jobb dolgom is minthogy azt sasoljam, meghogy azért izguljak, h végre azt mondja: készen állok a !PETTINGRE! A-a... ez sztem így nem igazán jó. És annyi jó csaj van körülöttem (rajta kívül), h ki#[email protected] nagy a kísértés, de én akkor is türelmes vok (egy ideig), de már tleg jolenne ha vmi történne, mert... áhh:@ Köszi a HASZNOS kommenteket várom továbbrra is õket;)
Beszélgess vele.. gyõzd meg, h a szex JÓ! nem félni kell tõle... jó ideje ûzik ezt a "sportot" és nem azért, mert rossz. Kérdeze meg anyukáját jó-e...
A kérdező hozzászólása: Ja és még annyi, h egész jol össze szoktunk bujni, meg igy ruhán keresztül, is szoktuk egymást izgatni, és ez igy rende is lenne, csak azért a 2év, az 2év és már többet szeretnék (itt nem a sexre értem)
LÚZER
A kérdező hozzászólása: Bocs, h ennyit irok, de még valami eszembe jutott ;). Õhm, akarja is, meg nem is fél tõle, de amikor oda kerülne a sor, egyszerûen eltol magát, és utána semmi.
A kérdező hozzászólása: Ja, és már megpróbáltam amit leírtál de egyszerûen nem enged.
A kérdező hozzászólása: Õ is annyi mint én, osztály társak vagyunk.
hát ezt vele kéne megbeszélned.lehet fél..lehet nemáll még rá..amugy hányéves a barátnöd?
A kérdező hozzászólása: Én is szveseb fogadom a segítséget, decsak 1 msn címem van sajnos, és azért, nem csinálok másikat. De ha nem veszed zokon akkor utána letiltalak. Am köszi;)
de ha ez komoly kapcsolat, akkor miért probléma, ha be akar mutatni..? ebbõl is látszik, hogy fontos vagy neki!
Egyáltalán nem akarsz velük találkozni, vagy csak még korainak érzed?
Hát szerintem ha nem szeretnéd megismerni õket akkor ez a kapcsolat halálra van ítélve.Ha te nem fogod elfogadni a gyerekeket akkor nem hiszem hogy ezt sokáig tolerálná.Te tudtad hogy van 2 gyereke, godnolhattad volna hogy eljön ez az idõ.Ha rendes apa, tuti a gyerekei fontosabbak lesznek neki mint az akit nem érdekelnek a gyerekei.Ezt nem tudom szebben megfogalmazni. Nem bántani akarlak, csak tudtad mibe csöppensz bele.
Mond azt neki hogy te ezt még korainak érzed, kicsit késõbb szeretnéd, a gyerekeknek is jobb így.
Együtt jártok fél éve, szóval nem ártana mellébeszélés helyett õszintén megmondani neki, hogy miért nem akarsz találkozni velük. Ha egyáltalán nem érdekelnek, nem tudod elfogadni hogy két gyereke van akkor meg akár véget is vethetsz a kapcsolatnak, mert nincs jövõje.
Kedvesen mond meg neki, hogy erre te még nem állsz készen!
Ha ellened tudnák hangolni, akkor látatlanban is megtennék. Ha pedig ezzel közétek állnának, akkor nem is kár a pasiért, legalább idõben kiderül. Vagy ha okkal beszélnék le rólad, akkor meg az késõbb is bekövetkezhet...
miért hangolnák ellened? hány évesek?? szerintem beszéld meg a barátoddal a félelmeidet
Mond meg neki. Sajnos ez a 2. 3.-6. házasságát élõ nõknek velejárója. Te sem vagy kivétel, ezért nem tehetsz róla.
A kérdező hozzászólása: Még egyelõre nem szeretnék velük találkozni. Félek, hogy ellenem hangolják az apjukat.
Én elég hamar bemutattam a gyerekeknek az új kapcsolatomat. Mégpedig azért, hogy lássam, kijönnek-e. Ha nagyon nem, akkor fölösleges erõlködni a kapcsolatért, mert hosszabb távon nem jó egy háborús övezetben élni. Szerintem jobb lenne, ha megpróbálnád õket megismerni a barátod gyerekeit, nem mindenhol kisördögök a gyerekek. Az enyémek pl. imádják az új páromat, a exférj barátnõjét is kedvelik. Szóval szerintem jobb lenne túlesni a találkozáson, ugyanis ha késõbb kiderül, hogy a gyerekekkel nem jössz ki jól, az megmérgezni a mindennapokat, a láthatásokat. Ha együtt maradtok, összeköltöztök, akkor nem tudod õket majd elkerülni: ott lesznek nálatok, te fõzöl nekik kaját és nyaralásokra is vihetitek õket.
Lehet.
sajnálom, de talált egy közelebbi lányt, eddig jó voltál és ha még sokáig nem talált volna mást akkor lehet h találkoztatok is volna. lehet h fájdalmas ez neked, de tegyél le róla!
Ugyanez a szitu, csak itt én vagyok a te helyedben... 28 F
Nekem is volt ilyen egyszer, és az a véleményem hogyha 1 egész év alatt nemtudott létrejönni a találkozás, az már rég nem jó, mert akkor valamelyik fél nem akarja igazán, vagy egyik sem, és az sem véletlen hogy lett barátnõje. Bár nem tudom hogy milyen sûrûn beszéltetek, de nem szabad ezeket a netes "kapcsolatokat" túl komolyan venni, amíg nincs személyes találkozás, viszont másrészrõl pont azért mert még sosem találkoztatok, még bármi lehet belõle, csak nem most, majd ha egyszer mégis összehozzátok azt a találkozást.
A kérdező hozzászólása: az is számít valamit, ha a srác 4 és fél évvel idõsebb??
utolsó vagyok, szerintem nem számít, meglehet kérdezni hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 14-18
uhh...háát ebben az esetben nagyon is számít! így csak megerõsíteni tudom magam h a srácnak csak unalom ellen voltál...tudom rosszul esik de ez van.
Szia! Több oka is van: 1. Nagyon fiatal vagy hozzá. Õ már felnõtt, te még gyerek, nem feküdhet le veled. 2. Távkapcsolatnak esélye nincs. 23/N

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!