Találatok a következő kifejezésre: Nem baj, én még csak (68 db)

azért ezt a mindent kipróbált a szexben dolgot fejtsd ki bõvebben.amúgy hagyd magad .....
Nyugi! Gondolom, a lány úgy jött Veled össze, hogy tudta, mi Veled a helyzet (gondolom, nem kamuztál(!), és mivel már jártok, valószínûleg nem zavarja! Csak ne parázd túl, ne hagyd, hogy félelmeid eluraljanak, mert akkor tényleg bénázni fogsz! Vezessen inkább a szenvedély, a ráérzés, a másikra való odafigyelés! Nyalásba majd belejössz, próbáld csak csinálni, ás úgyis fogod látni, érezni, hallani ;) hogy mikor csinálod jól - ami meg az anált illeti, hát sok-sok ember van, aki több év vagy akár évtized szenvedélyes, felszabadult, boldog szexuális élet során is jól megvolt nélküle, sõt a háta közepére se kívánta :) Csak a pornó sugallja, hogy ez "természetes" része a szexnek. Fenét! 29/N
Szerintem ne stresszelj ezen. Mond neki, hogy tanítgasson, vezessen a szexben. Biztos neki is tetszene ez a szerepjáték dolog. Persze majd úgyis belejössz ha meg ez miatt lenéz vagy valami akkor jó nagy k....
csak az a lényeg, hogy ne stresszelj ezen. Hagyd, hogy tanítson, és engedd el magad. Nálunk is hasonló a felállás. Egyáltalán nem zavar, hogy tapasztalatlan, csak az, ha néha befeszül emiatt.
Majd be vezet. Még is mit vársz? Valaki felkínálja, hogy seggberak és leszopat?
kb 3 este behozzataok a lemaradasod es onnantol mehet a menet :)
Volt már szamárral is? woooooow
A kérdező hozzászólása: de vajon mit gondolhat rolam hogy én még nem tudom azt amit õ egy kicsit idegesit ez
A kérdező hozzászólása: Hát ugyértem hogy 69 meg anál amit én még nem
Semmi gond tényleg, majd beavat. Sok csaj egyenesen felizgul ettõl, ha tapasztalatlan fiúval szexelhet, és õ mutathat meg neki dolgot. Meg neked is jó lesz, mert nem kell majd könyörögnöd ilyenekért, mint az anális szex, hanem majd jön teljesen természetesen. ;)
õ vette el a szüzességed? mennyi partnerrel volt elötted? hány évesek vagytok?

Nem baj, hogy én még csak most kezdtem el szedni a folsavat 9-10 hetesen?

Legjobb válasz: Szerintem nem, fõleg ha szedtél már Elevitet, vagy valami más vitamint. Az Elevit pl. tartalmaz folsavat. Én még Magne B6-ot szedek hányingerre, meg mindig rossz volt a gyomrom. Jó babóvárást!

Szerintem nem, fõleg ha szedtél már Elevitet, vagy valami más vitamint. Az Elevit pl. tartalmaz folsavat. Én még Magne B6-ot szedek hányingerre, meg mindig rossz volt a gyomrom. Jó babóvárást!
Baj nem lesz, de egyébként az elsõ hetekben a legfontosabb a folsav.Már valószínûleg lekéstél róla, de ha nincs baj, akkor már teljesen mindegy, hogy nem szedted!
Sajnos a folsav jelenlete a terhesseg elso masodpercetol kezdve fontos, eppen azert, mert tulajdonkeppen a te 9 hetes terhessegedben mar le is zarult a gerinoszlopocska kialakulasanak az a szakasza, amit a folsav meg tud tamogatni (h ne legyen nyitva a kis gerince stb). De sokan ilyenkor meg nem is tudjak, h babasak, ezert nem mindenki tudja idoben elkezdeni, es megis minden rendben!
16 kilót híztam. 41. héten szültem. De én mindent ettem. Nem bírta lemondani az édességrõl. Szerintem ez teljesen alkat függõ!
7. válaszoló!! Mennyit híztál?? Azt mondják, hogy az Elevittõl nagyon ragnak a + kilók.
Én egyáltalán nem is szedtem folsavat csak az elevitet kezdetm el szedni mikor terhes lettem. Ez is pont elég.
Én tegnap olvastam hogy van aki 20 hetesen vette észre hogy várandós, és ugye addig nem szedett semmit... A kisfia mostmár 10 éves ha jól emlékszem és minden teljesen rendbe volt vele. Tehát szerintem ilyeneket nem kell túlaggódni. Nem lesz belõle gond!
Szerintem nem baj. Én pl. csak 13 hetesen kezdtem el szedni az Elevitet, de azt is csak 2-3 naponta. Elõtte nem szedtem se folsavat se semmit. Nekem pl. a dokim nem is szereti az ilyeneket, mindig csak annyit mond hogy sok zöldség meg gyümi, tejtermékek és kész.:) Mostmár 20 hetesek vunk és zárt a gerince, minden rendbe van vele megvan mindene és teljesen jól fejlõdik és annyit mozog 30fokba is mint egy igazi kis sajtkukac.:)
Az elsõ válaszoló vagyok, nem igaz, hogy hízni lehet az Elevittõl, én a fiammal 9 kilót híztam és napra pontosan szültem.

Facebookon rámírt egy srác, hogy járnék-e vele én meg csak fb kapcsit ajánlottam neki, mert nem ismerem. Ebből lehet baj? 14/L

Legjobb válasz: fel fog fogadni egy profi bérgyilkost ellened , ha nincs szerencséd akkor lehet hogy egy japán ninját fog felbérelni a Sora-kaze klán ból és akkor tuti meghalsz õk nyírták ki napóleont meg sztálint is , de ami rosszab egy perui tenyeres talpas postást küldenekj majd rád az még a beton falon is át megy ha adnak neki egy szép és virgonc kecskét :D

fel fog fogadni egy profi bérgyilkost ellened , ha nincs szerencséd akkor lehet hogy egy japán ninját fog felbérelni a Sora-kaze klán ból és akkor tuti meghalsz õk nyírták ki napóleont meg sztálint is , de ami rosszab egy perui tenyeres talpas postást küldenekj majd rád az még a beton falon is át megy ha adnak neki egy szép és virgonc kecskét :D
na nee! haggyál!!
fb kapcsi... milyen szó ez már??? úristen, mekkora szánalmas vagy "drága" kérdezõ... ha meg nem ismered akkor mi az édes [email protected] ajánlsz neki "fb kapcsit"... ennyire unatkozol??? inkább olvassad a kötelezõket!!!!
facebook kapcsi -.-
Milyen szép lesz, amikor a mai tinik mesélik majd a kölkeiknek, hogy [email protected]úkon ismertem meg anyátokat/apátokat.
Leírom a történetem: Rámírt egy fiú (egy városban lakunk). Elõször beszélgettünk, utána kitettük, h kapcsolatban. Nem is ismertük egymást. Õ tudta, hogy én ki vagyok (nem egoból mondom, de szinte mindenki ismer, vagy tudja, ha azt mondják, ancsika, akkor az én vagyok), de én õt nem tudtam.:D Aztán minden nap beszélgettünk, egy hétre rá találkoztunk is. Egymásba szerettünk, én nem rég szakítottunk.:(( Én is 14 voltam, amikor ez kezdõdött.
az biztos hogy ki vagyok :D fõleg az ilyen debil kérdésektõl szinte már a hobbym az ilyen kérdésekre válaszolni :)
mi a faszom ertelme van a facebook kapcsolatnak? lehet hogy valaki , telleg akar toled valamit, de latja hogy kapcsolatban vagy , ezert nem mer semmit tenni. + mi a jo abban hogy , ottvan hogy kapcsolatba , de nemis ismered?
utolsó hát te nagyon kivagy :DD
max annyi hogy keres magának egy másik csajt :P de szerintem õ is fb kapcsira értette xd
xd ez hülyeség nyugi má
Igen. Még ma éjjel fölkeres, és rituálisan meggyilkol.
Emberek ne szivassatok már hogy szar szövegnek bedõltök:DD amúgy igen elmegy érted a srác éjszaka és jól seggbek*r ;)

Az baj, ha én nem akarom megtanulni szárra rakni a lovat, a feje vagy a mellső lába körüli fordulatot megcsináltatni vele? Ettől én mindig csak "utazni" fogok a lovon, mert ezeket nem csinálom meg?

Nem provokáló kérdés, de máshogy nem tudtam megfogalmazni.

Legjobb válasz: Nem kötelezõ senkinek díj lovagolni, de az alapok azok nagyon is fontosak, mindegy melyik szakágat nézünk. Hisz e nélkül kb. semmit nem tudnánk kezdeni a loval. Ha csak hétvégi lovas vagy egy lovardában iskola lovakon és nincsenek versenyzési terveid akkor nem baj. Ha esetleg saját lovad van és komoly lovas karriert szeretnél elérni, akkor nagyon nagy probléma. Remélem azt tudod hogy ha a lovakat nem lovagolnák szárra akkor a mellsõ lábaik idõ elõtt tönkre mennének, aminek következtében használhatatlanná válnának. A szárra lovaglás, a JÓL és SZAKSZERÛEN történõ szárra lovaglás hasznos dolog, ezzel a lónak is jót teszel, és magadnak is.

Nem kötelezõ senkinek díj lovagolni, de az alapok azok nagyon is fontosak, mindegy melyik szakágat nézünk. Hisz e nélkül kb. semmit nem tudnánk kezdeni a loval. Ha csak hétvégi lovas vagy egy lovardában iskola lovakon és nincsenek versenyzési terveid akkor nem baj. Ha esetleg saját lovad van és komoly lovas karriert szeretnél elérni, akkor nagyon nagy probléma. Remélem azt tudod hogy ha a lovakat nem lovagolnák szárra akkor a mellsõ lábaik idõ elõtt tönkre mennének, aminek következtében használhatatlanná válnának. A szárra lovaglás, a JÓL és SZAKSZERÛEN történõ szárra lovaglás hasznos dolog, ezzel a lónak is jót teszel, és magadnak is.
"Van, aki nem akar magas szintû idomítótudásra szert tenni, hogy aztán érdemli lovaglást produkálhasson, mert nem érdekli, ezekbõl lesz idõvel a "hobbilovas", ami takarhat kiváló lovast is, meg olyat is, aki kimegy retyózni meg zötyögni a lovon aztán büszke magára, mert már vágtázik, meg megugorja a farönköt is. Ez sajna ilyen. " "Nem azzal van a gond, hogy nem mindenki jut el a legmagasabb díjlovas szintekig, hanem azzal, hogy a ló egészségét is szolgálja, ha bizonyos szintig a lovas képzett, mert egy beejtett hátú lovat az elejére ejtve hajszolni terepen nem biztos, hogy ténylegesen mindkét félnek szép és jó... Ezt az alapot tehát akkor is meg kell tanulni, ha amúgy a lovas szarik bele, mert õt nem érdekli, ha meg nem akarja megtanulni, akkor vegyen motort, az nem él, úgy megy vele, ahogy akarja..."
Azért több év lötyögés is ad annyit, hogy ne törjem össze a ló hátát és a legalapabb alapok egy idõ után akár ösztönösen is mûködjenek. Ha egy hétvégén 10 órát ülök nyeregben, több lovon (5-6), nem mindíg ugyanazon, nem hiszem hogy nagyobb kárt okoznék a lónak, mint mondjuk a futószáras vagy osztályos lovakon heti egy órában lovagló kezdõk. Egyébként én évekig ingyen lovagolgattam, munkáért cserébe, csak ezért tehettem meg, kifizetni nem tudtam volna a 3-4-5-6-7 órás túrákat. Ebbe viszont beletartozott az, hogy mindegyik ló meg legyen mozgatva és nem könnyû terepen, mert hegyekben. Elõfordult néha, hogy nehezebben kezelhetõ lovat kaptam. Akkor azért küzdöttem a nyeregben.. Persze, én továbbra is azt mondom, hogy nem tudok lovagolni, de szoktam.. "Ez így jó nekem, ez így jó nekem...".

Az baj, ha a Lány, aki nekem nagyon tetszik - msn-n beszélgetünk, de mindig csak én írok neki, meg kérdezek, ő meg alig ír vissza valamit, meg nem is kérdez De ez nem baj azért, ugye?

...persze, tudom, én akarok t?le valamit...csak kicsit zavar, hogy ? alig ír nekem vissza ott, meg nem kérdez semmit...

Legjobb válasz: (a végét elgépeltem) "de ez nem baj, ugye?"

A kérdező hozzászólása: (a végét elgépeltem) "de ez nem baj, ugye?"
A kérdező hozzászólása: Persze lehet azért nem ír vissza, nem kérdez, mert még 5-6 másik emberkével is társalog..nem tudom.. :D, csak zavar... Na de holnap elhívom randizni, remélem eljön... Egyébként egy iskolába járok vele...régóta tetszik nekem, csak eddig nem nagyon mertem elmondani neki.. (:
Nekem nem baj... Hát ha neked így jó.. az a te dolgod... Bár egyértelmûen látszik hogy le se sza.r téged a csaj.... 19/F
Hívd el és meglátod ha találkozik veled hogy érdekled-e.Bár ha alig ír és nem kérdez semmit akkor tuti hogy nem érdekled. L19
A kérdező hozzászólása: Legelsõ alkalommal végülis sokat beszélgettünk, csak az utána levõ 2 msnezgetésünk volt szaggatott..persze írta, hogy bocsi, most nem nagyon érek rá...mert az állapota is elfoglalt volt... Persze lehet, hogy õ (sem ) szeret csetelni, hanem inkább személyesen...sok ilyen van, én is inkább a személyes társalgásokat preferálom.
Drága kérdezõ! Hadd világosítsalak fel. Ha mindössze 3-szor beszéltél vele, és abból 2-szer úgy, hogy õ elfoglaltba volt, akkor szerintem többet ne is várj. Találkozz vele élõben. Ha elfogadja a meghívást, akkor valszeg nem [email protected] le a fejed, csak gondolom nem viccbõl volt elfoglalt állapotban épp. Ígérd meg nekem, hogy többet ilyen bugyuta kérdéssel nem zaklatod, az amúgy is gyenge elmeállapotban lévõ GYK-sokat (tisztelet a kivételnek). Hisz tudod, úgy sem fogsz csak 10-bõl 3 értelmes választ kapni. Sok sikert.
én voltam így csajjal, és szívás volt. viszont, ha elmegy veled az jó jel, de ha pl mondja, h ekkor nem tudok, meg akkor nem, és nem mond mást akkor hagyd
Én voltam így mint te, csak én lány vagyok, és egyáltalán nem büszke erre a dologra (Fiatal korom egyik bukása) :D Szóval a lényeg: ugyanígy írogattam neki, de mi azért mondjuk 10 alkalomból 8-szor órákig beszélgettünk, viccelõdtünk stb. Szóval tök jó volt, de aztán kiderült, hogy csak nem akart megbántani :D De mikor személyesen nem is ismert, akkor miért törõdött ennyire az érzéseimmel..? Áhh, szerencsére azóta eltelt már 4 év, már elfelejtettem. :) Szerintem hívd el valahova, és kiderül mit gondol Rólad! :)

Elég lent van a hasam az én meglátásom szerint, még csak 27hetes vagyok, Ugye ez nem azt jelenti hogy hamarabb fogok szülni? A babot is csak lent érzem mocorogni. Ugye nincs baj?

Legjobb válasz: Mindenkinek más formáju a pocakja:-) Mág csak nemrég érte el a köldököd magasságát, persze, hogy lent érzed:-) Fogod még a bordáid közt is, ne izgulj:-)Nincs baj.

Mindenkinek más formáju a pocakja:-) Mág csak nemrég érte el a köldököd magasságát, persze, hogy lent érzed:-) Fogod még a bordáid közt is, ne izgulj:-)Nincs baj.

Május 10-én szünt meg a munkaviszonyom 3év után. De aMunk. Központba csak 12-én jutottam el. Akkor regisztráltak. A párommal kisbabát szeretnénk. Ha most teherbe esnék kaphatnék Gyedet? Nemtudom neme baj, hogy az az 1 nap kimaradt?

Egyébként most felvettek egy tanfolyamra,amit a munkaügyi indít.Nemtudom,hogy ez munkaviszonynak számít-e?És ha ezalatt teherbe esek kaphatnék-e Gyedet és mennyit?

Legjobb válasz: Bárki bármit mond, minden jár! Én is most intéztem. De! Mivel idén nem lesz meg a 180 bérezett napod, így bele fog tartozni a munkanélkülid is jövõre a számításoknál. Mert az elõzõ évet nézik majd, és mivel te idén májusig dolgoztál, így nincs meg a 180 bérezett napod, így majd a munkanélküli kicsit lehúzza a tgyás és a gyed összegét. De fontos hogy a munkanélküli járadék utáni segély idejében még beleférjen a szülés. Mert csak akkor jár minden, ha biztosított vsgy. Nekem is úgy jött ki, hogy szülés elõtt 28 nappal kérem. Bocs ha zavaros, de sietek.

Bárki bármit mond, minden jár! Én is most intéztem. De! Mivel idén nem lesz meg a 180 bérezett napod, így bele fog tartozni a munkanélkülid is jövõre a számításoknál. Mert az elõzõ évet nézik majd, és mivel te idén májusig dolgoztál, így nincs meg a 180 bérezett napod, így majd a munkanélküli kicsit lehúzza a tgyás és a gyed összegét. De fontos hogy a munkanélküli járadék utáni segély idejében még beleférjen a szülés. Mert csak akkor jár minden, ha biztosított vsgy. Nekem is úgy jött ki, hogy szülés elõtt 28 nappal kérem. Bocs ha zavaros, de sietek.
A kérdező hozzászólása: Hálásan köszönöm sokat segítettél
Én csak az 1 napra tudok reagálni. Ha két munkahely között is eltelik 30 nap, az sem baj, mert az elõzõ munkahely után még 30 napig biztosított vagy. Tehát felmondasz dec. 1-én, de csak dec 30-án lesz új munkahelyed, akkor jó vagy tb-ügyileg. Gondolom így van a munkahely és a munkanélküliség között is. A többire én nem tudom a választ.
Szia! AZ átfutási idõ 30 nap, tehát az a két nap nem gond. A munkanélküli alatt a biztosítottságod nem szûnik meg, mert nem jogvesztõ, tehát ha ez alatt szülsz akkor jogosult vagy tgyásra, gyedre ha a maradék feltételek is teljesülnek. Ha lejár a munkanélkülid és 42 napon belül szülsz akkor pedig passzív jogon jár a tgyás.
Elõzõ vagyok, bocsi elfelejtettem az elõbb írni, hogy nézd meg ha most teherbe esnél mikor jár le a munkanélkülid, viszont a szülés várható idõpontjához adj 2 hetet és abból vond vissza a 42 napot!
A kérdező hozzászólása: Hát nekem azt mondták, hogy csak 3 hónapig kapom a munkanélkülit.Amibõl most van az elsõ.Utánna talán vmi segély.De mivel hétfõtõl kezdem a munkanélküli által támogatott tanfolyamot, ami 8 hónapig tart, így a még felmaradt 2 hónap munkanélküli kitolódik a tanfolyam utánra
nem baj, ennek inkább tuningnál lehet jelentõsége, nálad nem oszt nem szoroz.
a ramokat nem bírod malyd maximálisan kihasználni, de tuningnál jól jöhetnek még azok a ramok
xd, majd
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm a válaszokat
Az 1. válaszoló idióta.Természetesen károsít, de nem tudom, hogy mennyivel ártalmasabb a cigarettánál.Egy alkalomtól viszont nem lesz bajod.
Az égvilágon semmi bajod sem lesz tõle. Baja is csak annak lesz tõle aki túlzásba viszi, vagy rendszeresen szívja. 100 ból 95 en már szívtak ilyesmit, mégha nem is valják be.
A szervezetedet ennyi semmilyen mértékben nem károsítja, és a kimutathatóságra is elhanyagolhatóan kicsi az esély. Nyugi.
Hello! Látom itt is összegyûlt egy értelmes társadalmi réteg, és mindenkinek ott villog a neve elõtt a "Dr." Válasz: Írtó kicsi az esélye annak, hogy egyetlen füves cigi füstjét belélegezted, semmi bajod nem lenne ha belélegezted volna, nem tudom honnan vetted azt, hogy a hajszállból, és a bõrödbõl kimutatható, de tesztet csak vizelettel, és vérrel szoktak végezni (vér: pár nap, vizelet: pár hónap)... Mellesleg: Ha valamihez valaki nem ért akkor nem kell mindenféle baromságot írni, és tévhiteket terjeszteni... Illetve nem leszel attól szakértõ, hogy beleolvastál egy szennylap cikkjébe...
Milyen klub az, ahol nyilvánosan lehet drogozni? És te mit kerestél ott? Kényszerítettek?
nagyon nem valószínû hogy bármi bajod is lenne.
A kérdező hozzászólása: és mennyi idõ mire távozik a szervezetembõl végleg?
Nem hinném, hogy ezt ilyen komolyan kellene venned. A levegõben jobban szétterjed a füst, nem közvetlenül a cigibõl szívod, így sztem sokkal kevesebb hatóanyagot nyeltél be.
A kérdező hozzászólása: és akkor rám is ugyan az érvényes a kimutathatóságban: bõr: pár nap vér: 3 hónap hajszál: örökre benn marad a THC
A kérdező hozzászólása: komolyan? :O ne már :(
Ha arra vagy kíváncsi, hogy a drogteszt kimutatja-e így is, akkor a válasz: igen.
A kérdező hozzászólása: de most akkor olyan mint ha én is szívtam volna? :S
Ha zárt térben vagy, és közvetlen melletted füstölnek, akkor akár még be is szívhatsz - haverom barátnõje rendszeresen így áll be. :D De ez csak kis szobákra igaz, ha egy szórakozóhelyen voltatok (ami nagy valószínûséggel jóval nagyobb, mint egy szoba), akkor erre vajmi kevés esély van. A kimutathatóságról nem tudok nyilatkozni, de hacsak nem rendfenntartó szervhez készülsz dolgozni, akkor ne parázz. Mellesleg engem is az érdekelne igazán, hogy milyen szórakozóhely ez? Tudtommal a cigi is mindenhonnan ki van már tiltva...

Baj lehet vagy én vagyok csak selejtes, hogy az bal mellem nem nő és a mellbimbó udvar se a másik meg igen?

Már nem tudom mit csináljak mert lassan 2 méret a különbség és így hogy a nagyobbnak az udvara is nagy lett még csúnyább és szégyenkezem miatta még a párom is rákérdezett ,hogy normális e és majd csak az egyikb?l tudok e majd szoptatni. Már a sírás kerülget sokszor.32hkm

Legjobb válasz: szia! teljesen átérzem a helyzeted, nekem ici pici kis bimbóim voltak mindaddig, amíg terhes nem lettem. eleinte csak besötétedtek, mostanra viszont.. igaz mindkettõ nõtt, de a jobb mellemen az udvar és a bimbó is óriási lett, a másikon viszonylag normál méretû. iszonyat nagy eltérés van a kettõ között, ráadásul a melleim is lógnak lefelé, úgy érzem magam mint egy tenyészeti.. :( félek, hogy soha nem lesz már a régi és igen, bánt, hogy ilyen lett, erre nem számítottam. én 21 vagyok, mindig is érdekelt,hogy milyen a testem, az én párom is megjegyezte, hogy úristen mekkora, ez mennyire normális stb... az egyik mell amúgy is nagyobb a másiknál, de hogy 2 méret különbség legyen, az már szerintem nem valami szokványos. mindenképp beszélj dokival, de az is lehet, hogy ez tök normális és túl aggódod. kitartás és boldog babavárást! 33 hkm

szia! teljesen átérzem a helyzeted, nekem ici pici kis bimbóim voltak mindaddig, amíg terhes nem lettem. eleinte csak besötétedtek, mostanra viszont.. igaz mindkettõ nõtt, de a jobb mellemen az udvar és a bimbó is óriási lett, a másikon viszonylag normál méretû. iszonyat nagy eltérés van a kettõ között, ráadásul a melleim is lógnak lefelé, úgy érzem magam mint egy tenyészeti.. :( félek, hogy soha nem lesz már a régi és igen, bánt, hogy ilyen lett, erre nem számítottam. én 21 vagyok, mindig is érdekelt, hogy milyen a testem, az én párom is megjegyezte, hogy úristen mekkora, ez mennyire normális stb... az egyik mell amúgy is nagyobb a másiknál, de hogy 2 méret különbség legyen, az már szerintem nem valami szokványos. mindenképp beszélj dokival, de az is lehet, hogy ez tök normális és túl aggódod. kitartás és boldog babavárást! 33 hkm
A kérdező hozzászólása: Most olyan mint a bal oldali képen csak a nagyobb mellemen nagy sötét lett az udvar. http://www.google.hu/imgres?q=nem+egyforma+mell&um=1&hl=hu&s..
Ha legközelebb mész a nõgyógyászhoz, Mondd el neki mi a gondod, mert ez tényleg nem normális dolog! Lehet valami hormonális gondod van, amit nem vett eddig észre, mivel nem jelezted, a vérvétel pedi arra nem terjed ki! Nem is értelek, hogy ha ennyire zavar, nyilván engem is zavarna, eddig ezt miért nem mutattad orvosnak!???
A kérdező hozzászólása: Terhesség elõtt megmutattam neki, de akkor még kicsi volt az asszimetria. Most ahogy az egyik kezdett csak el nõni most meg szégyeltem, nem egyszerû feldolgozni, hogy ilyen és lehet ilyen is marad 24 évesen.
Hát ez biztos nem normális dolog, feltétlen mutasd meg az orvosnak legközelebb! Ne szégyeld , õ azért van hogy segítsen a problémádon!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!