Találatok a következő kifejezésre: Nem baj, én (830 db)

9hetes kis mami vagyok és utoljára 5 hetesen néztek ultrahangon. Ez nem baj? Én egy kicsit ideges vagyok ez miatt.

Legjobb válasz: Nekem is csak a kötelezõket csinálják, mert nem magánrendelésre járok. Hallottam már olyat, aki magánra jár, hogy minden hónapban ultrahangozzák, de hát ez nem mindenkinél így van. A 4D-t én is ajánlom, mi a 20-ik héten voltunk, és gyönyörûen látszódott az arca is:)

Nekem is csak a kötelezõket csinálják, mert nem magánrendelésre járok. Hallottam már olyat, aki magánra jár, hogy minden hónapban ultrahangozzák, de hát ez nem mindenkinél így van. A 4D-t én is ajánlom, mi a 20-ik héten voltunk, és gyönyörûen látszódott az arca is:)
Én 5, 9és 13 hetesen voltam.És miért nem mész dokihoz, ha nem vagy nyugott??Az én dokim mindig mondta mikor mennyek.
Szia én 6 hetesen láttam elõször-mikor megbizonyosodtam róla, hogy terhes vagyok-azután csak a 12.héten küldtek ultrahangra.Ne aggódj, ez így "szokás"
a terhesség alatt ne számíts túl sok uh-ra csak ami a kötelezõ és a dokiknak elõ van írva.itt szerintem mindenki havonta szeretné ill.szerette volna látni a babája fejlõdését de sajnos ez nem így mûködik.
Ha nem indokolt, elég csak havonta menni, viszont a 18.hét után ajánlom a 4D-s UH-t is.
Szia! 5 hetesen nézett engem is elõször, és amíg nem volt szívhang, addig minden héten nézte. Minden doki másképp csinálja.
Általában a 34-35.-i hétig 4 hetente hívnak vissza a dokik és akkor fognak megnézni UH-n, plusz a kötelezõ kórházi UH vannak. Gyakrabban csak akkor, ha valami probléma lehetséges, vagy Te magad gyakrabban kéred (gyakrabban kérni csak magándokinál tudod, a kórházban nem vállalják). A védõnõd fog még szívhangot hallgatni. Én úgy csináltam, hogy hónap elején a dokinál UH, majd hónap közepén a védõnõnél szívhang.
Az én 4 hónaposom is 8kg.
1 évesen volt 8 kiló a gyerekem és teljesen egészséges. Mégcsak vékonynak sem mondható.
Az enyém még 1 évesen is csak 8, 6 kiló volt. Az a vicc, hogy ránézésre nem is vékonyka, fogalmam sincs, mitõl ilyen kis könnyû. Az orvos szerint nincs baj.
A kisfiam 1 éves és még nem egészen 9 kg, viszont 86-os ruhákat hord. Hosszú, vékony, mint az apukája. Mindenki más alkat, szerintem teljesen jó súlyban van a kicsid, ne aggódj.
9 hós lányom 8kg. gyerekorvos elégedett vele, nem kövér nem is vékony baba 79cm most 53cm-el és 2080 grammal született, kapaszkodva lépeget már, folyton úton van :)
bocsánat elírtam, szóval 8kg 9 hónapos
Kisfiam 1 évesen volt 10kg, arányos volt teljesen tehát ebbõl kiindulva nem kis súlyú a 11kg 9 hónapos.
kislányom 9 hósan 11, 5 kg volt, de õ nagy baba. a 8 kg szerintem teljesen jo.
Egyáltalán nem kicsi. Egy átlagos 9 hónapos kb. 9 kiló, de +-1, 5 kg eltérés teljesen elfogadott.
Én meg ismerek 1, 5 évest aki 9 kg, de olyat is, mint te, hogy 9 hónaposan 11 kg. Az én fiam 9 hónaposan 8800 gramm volt, 1 évesen 10 kg. Hány cm amúgy? Mennyivel született? Ezek is fontosak, nem csak az, hogy 8 kg. Az a lényeg, hogy ne legyen alultáplált, nem feltétlenül kell kis husisnak lennie egy babának.
Nekem meg 15 hósom 8 kg. Ha baj, ha nem baj, ennyi.
A lányom 11 hónapos és most 8, 5 kg. Attól függ, az általad említett baba mekkora súllyal született. Ráadásul inkább legyen arányos testû, mint duci, hurkás. 11 kg már nagyon sok egy 9 hónaposnak.
A kérdező hozzászólása: Szerinted is kissúlyú az a baba?
Fiú vagy lány? A 17 hónapos lányom 9, 20 kg. Egyáltalán nem vékony, 86-os ruhákat hord, doktornõ szerint egy teljesen arányos - erõs kislány. Õ ilyen alkat. A fiam ennyi idõsen 11 kg körül volt.

Hogy mondják németül? Nem baj, én sohasem iszom alkoholt.

Legjobb válasz: Das ist nicht Beschwerde,ich trinke nie Alkohol. bocsánat ha nem jó.én sem vagyok túl jó németes. http://fordito.magyarnemet.hu/forditogep

Das ist nicht Beschwerde, ich trinke nie Alkohol. bocsánat ha nem jó.én sem vagyok túl jó németes. http://fordito.magyarnemet.hu/forditogep
Kein Problem, Alkohol trinke ich nie.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
1. Kein Beschwerde-nem illik a szövegkörnyezetbe 2. a szórend rossz Kein Problem, ich trinke kein Alkohol/ich trinke nie Alkohol/Alkohol ist nichts für mich.... :)
(mondjuk én ilyen hülyeséget sosem mondanék):D

Hogy dolgozzátok fel? Mindenkinek ilyen nehéz? Lehet valami komolyabb baj? Én nem működöm jól?

A diéta ellenére is 7.1 volt a cukrom mindkét alkalommal amikor a vérvételre kellett menni.(mindíg csak akkor iylen ha be kell menjek pedig ugyan azt eszem mint máskor) A doktorn? azt mondta ha a mostani is ilyen lesz inzulinoznom kell magam. Rettenetesen megilyedtem, és még most is zokognom kell ha erre gondolok hogy inzulinozni kell majd magam. Leginkább az keserít el hogy még szegény kisbabámnak sem tudom biztosítani amire szüksége van! És neki is védekeznie kell ellenenem (cukrom ellen). És hogy milyen baja lehet ez miatt. Nem barnám ki ha valami baja lenne. Mindenkinek ilyen rossz volt?

Legjobb válasz: Én is cukros lettem, és inzulinoznom kellett. Amikor megtudtam, én is bõgtem, ráadásul félek a tûtõl. Szerencsére nagyon rendes dokim volt, elmagyarázta, hogy ez nem baj, az inzulin azért kell, hogy a babának segítsek, hogy ne legyen baja. Jó hogy idõben kiderült, így nem lesz baj. Otthon mértem a cukromat naponta hétszer, hetente jártam ellenõrzésre, az inzulint sajnos mindig emelni kellett, de ez van. A lányom már 4,5 hónapos, a szüléskor sem volt semmi baj vele, és azóta sincs. Viszont azt zudnod kell, hogy a stressz is emeli a cukrot, tehát ne idegeskedj ezen. Mozogj sokat, az segít. Errõl az egészrõl nem te tehetsz, úgyhogy ne sírj emiatt, ettõl a babád megkap mindent, ami kell neki, és nem ellened védekezik. Fel a fejjel! (és ne haragudj, hogy megjegyzem, de megiJedni - nem bántani akarlak)

Én is cukros lettem, és inzulinoznom kellett. Amikor megtudtam, én is bõgtem, ráadásul félek a tûtõl. Szerencsére nagyon rendes dokim volt, elmagyarázta, hogy ez nem baj, az inzulin azért kell, hogy a babának segítsek, hogy ne legyen baja. Jó hogy idõben kiderült, így nem lesz baj. Otthon mértem a cukromat naponta hétszer, hetente jártam ellenõrzésre, az inzulint sajnos mindig emelni kellett, de ez van. A lányom már 4, 5 hónapos, a szüléskor sem volt semmi baj vele, és azóta sincs. Viszont azt zudnod kell, hogy a stressz is emeli a cukrot, tehát ne idegeskedj ezen. Mozogj sokat, az segít. Errõl az egészrõl nem te tehetsz, úgyhogy ne sírj emiatt, ettõl a babád megkap mindent, ami kell neki, és nem ellened védekezik. Fel a fejjel! (és ne haragudj, hogy megjegyzem, de megiJedni - nem bántani akarlak)
nekem sogornõm 25hetes, és õ cukros, már gyerek kora óta...semmiben nem tér el az élete, meg a picinek a növekedése! együtt várjuk a piciket (én 35h). szerintem abba gondolj bele, hogy ha nem vettétek volna észre, vagy inzulinozod magad sokkal nagyobb baja lehet a picinek!!!! mint inzulin mellett!!! mi legalábbis így vagyunk vele. kitartást, és egészséget, könnyû, jó szülést!!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Remélem nem lesz semmi baja a babánknak!20 hetesen derült ki a doki is azt mondta h nagyon hamar így könnyebb kezelni. Aranyosak vagytok. Tudom-megijedni-csak nagyon ideges vagyok.Igyekszem megnyugodni.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak is nagyon köszönöm:) Jó egészséget és babázást kívánok!Puszi

Lányok! Ti szeretitek a tejet? Nem baj ha én állandóan azt kivánom? 31km

Legjobb válasz: Én kimondottan utálom magában a tejet :) Mondjuk kukoricapehellyel jó, azt úgy szoktam enni, de magában nem iszom tejet soha. De bajnak nem baj ha azt kívánod, ez a szervezet jelzése, hogy mire van szüksége. Ha kívánod, idd nyugodtan :)

Én kimondottan utálom magában a tejet :) Mondjuk kukoricapehellyel jó, azt úgy szoktam enni, de magában nem iszom tejet soha. De bajnak nem baj ha azt kívánod, ez a szervezet jelzése, hogy mire van szüksége. Ha kívánod, idd nyugodtan :)
nálunk anyu is terhesen rengeteg tejet ivott és nem lettem tejérzékeny, most 32 hetes vagyok és naponta 1 litert biztos meg szoktam inni. A kalcium miatt lehet azt mondják.
32 hetes vagyok, és szinte mindennap iszom tejet.Reggelire, fiammal kakaózunk, este alvás elõtt egy bögre forró tej.... és alvás... :) Remélem nem árt... Fiammal nem ittam, mert beijesztettek engem is, h érzékeny lesz.De majd megvesztem egy pohár tejért a 9 hónap alatt.. Minden jót.
Húúú most én is megveszek érte, fõleg a kakaóért, rengeteget megiszom belõle, nem telik el úgy nap, hogy ne igyak, meg is õrülnék:-) Én is 31 hetes vagyok
Én imádtam világ életemben, fõleg a kakaót! Van amikor naponta megiszok 2 litert is :D Egy fél literes korsóba szoktam kakaót csinálni, és olyan hamar megiszom, mintha 2 dl lenne :D
Én liter számra ittam terhesség alatt, volt, h 2 litert is megittam egy nap. A babámnak semmi baja... Szóval nekünk nme ártott:)
második válaszoló vagyok: 26+3napos kismami vagyok :)
Én mindig azt kívánom, amire éppen szüksége van a szervezetemnek. (pl. vörös húsok= vas) Nyilván Ca-ért kiabál a tested, pont idõszerû is!
Utolsó vagyok. A szoptatás teljes ideje alatt nem ehettem egyáltalán tejterméket. 14 hónapig szoptattam. 2. babát várjuk, most napi 1 bögrénél többet nem merek inni, pedig kívánom.
Nekem a védõnõ szólt az 1. babánál, hogy napi fél liternél ne igyak többet, mert tejérzékeny lesz a baba. Az lett 2 éves koráig:( Tejfehérje allergiás. Hogy van -e összefüggés????
Szia! nekem is volt ilyen idõszakom: folyton ránéztem a tejre és kívántam, akár kakaóként akár csak önmagában..mostanában is van.Szerintem nincs benne semmi rossz.Én kicsi korom óta imádom a tejet, még tej allergiám is volt, amikoris minden tejterméket mellõznöm kellett mert "csalánszerû" kiütések jöttek ki rajtam és viszkettem is.de ebbõl már jó régen kinõttem/elmúlt.
Én a 100%-os narancslével voltam így, ittam, mint a vizet. :) A tejet is szeretem, és azt is sokszor ittam a terhességem alatt, általában fõleg esténként egy pohár meleg tejcit.
Napi fél liternél nem javallt többet inni! DE én is kívántam nagyon
Ahogy elottem azt mar irtak, en is vilag eletemben gyuloltem!!! a tejet. Errefel a 37.hettol muszaj volt tejet igyak, mert a tejesuveg lattan osszefutott a nyal a szamban, remegtem meg erte, ugy ereztem megveszek, ha nem ihatok! Haaat... raszantam magam(igaz, izesitettem egy kis kaveval, hogy megse legyen olyan tej ize), es onnantol kezdve naponta tejet ittam... 39+2 hetesen szultem. S kepzeld! Most is ugyanugy kivanom, mint akkor, de mar nem iszok olyan sokat.... Minden jot nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, s örülök hogy nem csak én vagyok ilyen tejivos. Mindenkinek jó egészséget kivánok!

Mit gondoltak? Nem baj az, ha én felülbírálom a kutyaiskolában a kiképző szavát, ha példának okért nem tetszik valamelyik gyakorlat elvégzésének módszere?

Párszor már megesett velem, a kutyasuliban ahová járunk, hogy nem úgy csináltattam valamit meg a kutyámmal, ahogy azt a kiképz? mutatta/mondta. Azóta mindig is ferde szemekkel tekint rám, és leszól, ha ilyen okos, akkor mi a francért járok hozzájuk. Pedig szeretek járni, csak van ami nem tetszik és nem vagyok hajlandó úgy csinálni, ahogy ? mondta.

Legjobb válasz: Például miben bírálod felül? Én is megtettem, de nekem barátias a kapcsolatom a kiképzõvel, szoktam vigyázni a kutyáira, amikor el kell utaznia, stb. És tudja, hogy saját elképzeléseim vannak, más a felfogásom is a dolgokról (de nem ilyen alapvetõ dolgokról, mint kényszer vs. pozitív megerõsítés, szabadon vs. pórázon kiképzés). Viszont a TE kiképzõd szerint baj, ha felülbírálod õt, és az õ esetében ugye ez érvényes. Én nem sokáig húznám egy olyan kiképzõ mellett, akinek ez a véleménye rólam, de tényleg jó lenne, ha leírnád, miben más a megközelítésetek, mert nem mindegy, hogy az a baja, hogy más alternatívát választasz, ami esetleg nem az õ stílusa, de ugyanúgy helyes/szabályos, vagy hülyeséget akarsz :D vagy õ a hülye :) Így nem tudom, kinek van igaza.

Például miben bírálod felül? Én is megtettem, de nekem barátias a kapcsolatom a kiképzõvel, szoktam vigyázni a kutyáira, amikor el kell utaznia, stb. És tudja, hogy saját elképzeléseim vannak, más a felfogásom is a dolgokról (de nem ilyen alapvetõ dolgokról, mint kényszer vs. pozitív megerõsítés, szabadon vs. pórázon kiképzés). Viszont a TE kiképzõd szerint baj, ha felülbírálod õt, és az õ esetében ugye ez érvényes. Én nem sokáig húznám egy olyan kiképzõ mellett, akinek ez a véleménye rólam, de tényleg jó lenne, ha leírnád, miben más a megközelítésetek, mert nem mindegy, hogy az a baja, hogy más alternatívát választasz, ami esetleg nem az õ stílusa, de ugyanúgy helyes/szabályos, vagy hülyeséget akarsz :D vagy õ a hülye :) Így nem tudom, kinek van igaza.
Lefektettem a kutyát, de nem léptem rá a pórázra, rögtön lefektetés után dicséret és figyeltem végig mit csinál és amikor láttam, hogy el akarna indulni rögtön újra, fekszik és dicséret. " újra fekszik és dícséret " ?? ez nekem olybá tûnik, hogy az felkelt a fekvésbõl, tehát akkor most mi van ??? fekve marad-e a parancsra, vagy minduntalan mondani kell neki ??? kinek is van igaza ??????
Keress másik kutyasulit!
A kérdező hozzászólása: Fekve maradt a gyakorlás végére, amikor a kutyasuliban végetért az óra. Tehát az volt a lényeg, hogy az elején próbáltam meg rávezetni, ha fekszik van akkor neki a földön a helye. Viszont néha megpróbált felkelni, de még mielõtt felkelt volna a jutifalattal visszavezettem a földre és mondtam neki újra, hogy fekszik és aztán juti meg dicséret. Aztán egyre tovább maradt a földön és kevésszer kellett korrigálnom. Tehát nem akkor marad a földön, ha sokszor elmondom neki, hogy fekszik-fekszik-fekszik. Újra meg újra. Hanem lassan-fokozatosan, hogy magától jöjjön rá, hoppá nekem így kell maradnom, akkor lesz akkor dícsér meg a gazdi.
vagy othagyod õket vagy csendben, tiszteletteljesen tanulsz! tudatlanul kioktatni egy szakembert nem szerencsés, csak magadat járatod le!-ha a munka menete vagy bármi más nem szimpatikus akkor elmehetsz egy másik tipusú iskolába vagy hívsz egy kiképzõt házhoz vagy beadod bentlakásos képzésre...
Nem jó suli.Aki a jutalmazást így fogja fel, igen begyepesedett ismeretekkel rendelkezik.
Elsõ vagyok. Hát ebben neked volt igazad, én rühellem az ilyet :( Nálunk nagyon domináns kutyánál csinálja ezt a kiképzõ, de nem mint fektetés megtanítása, hanem amikor rátámadt (magára a kiképzõre) a kutya. Én otthagynám, mert ezek szerint a kiképzõ bunkó, a módszerei meg erõszakosak. Te magad is bebizonyítottad, hogy a pozitív megerõsítés - felgyorsítja a tanulást, - mélyen rögzíti a tapasztalatokat. Egy frászt csak jutalomra fogja, ekkora hülyeséget! Gyûlölöm az ilyen kiképzõket. A pozitív megerõsítés gondolkozni tanítja a kutyákat, és még élvezi is, ergo tanulni AKAR önmaga is, a kényszer pedig kiöl belõle a dolgokat, és arra törekszik, hogy robottá váljon...
a kiképzõ arra gondolt, hogy a fekszik parancs után a kutyának fekve kell maradnia 1-2 percig? óráig ? napig ??? illetve a következõ parancsig. jó a pozitív megerõsítés, de a kiképzõ által javasolt módszert is alkalmazni lehet, persze azért javasolják a kiképzés kezdetén, mert a kutya , ha fel akar állni, azonnali visszacsatolást kap - a póráz nem engedi ! a lényeg nem a fektetés, hanem a fekve maradása a kutyának. és ha már felkelt .... cseszheted a jutifalatot, mert már újra le kell fektetned !!! tehát, nem arra tanítod , hogy lefeküdjön ( és persze akkor keljen fel amikor csak akar !!!) arra kell tanítani, hogy a feküdj parancsra , ujabb parancsig fekve is maradjon !!!! és a jutifalatra nem fog fekve maradni, csak lefekszik-felkel-lefekszik..... mert erre trenírozod !
Egyáltalán nem így néz ki a megerõsítéses módszer. Még sose kellett ilyet csinálnom! Ami a megakadályozás a hagyományosnál, az a jutalom a megerõsítésesnél, más szóval, kiválasztom a megfelelõ pillanatot, és megkapja a jutalmat. Ha elindulna felfelé, akkor elé rakom a falatot, és az orránál fogva vezetem vissza teljes fekvésbe, majd várok egy-két pillanatot, és megkapja. Ugyanúgy nem hagyom felállni. Csak itt mást használok, és ez nem kényszer a kutyának, hanem lehetõség. Más szóval, megtanítja jól dönteni a kutyát. Kérdezõnek is sikerült, az õ kutyája megtanulta, míg a többi csak vakarózott. Tehát pont, hogy nem lazulásra, hanem hatékony munkára sarkallja a kutyákat.
a kiképzõ irányt mutat, nem kell vakon követni. ellenben te nem vagy szakember, így nem vagy képes eldönteni, hogy amit nem teszel meg , az késõbb nem okoz -e problémát . pl: ha , a kutya a kiképzés alatt odakap a másik kutya felé , a legtöbb kutyaiskolában azonnal reagálni kell a kutya cselekedetére ( NEM vezényszó, és erõs határozott pórázrántás, azaz a kutyában a rossz viselkedés azonnali korrigálása ) amennyiben viszont , csak megszidod, a kutyád nem tanulja meg , hogy mi a helyes viselkedés. viszont a kiképzõk sem istenek , és bizony sokszor hibáznak is. de , azért nem árt tanulni a kutyák viselkedésérõl, hogy legalább értsd, hogy mit-miért kell csinálni. ( én magam sem értek mindenben egyet velük, de az esetek 90 %-ban megbízom bennük, és teszem amit javasolnak )
*ott

Az baj, ha a Lány, aki nekem nagyon tetszik - msn-n beszélgetünk, de mindig csak én írok neki, meg kérdezek, ő meg alig ír vissza valamit, meg nem is kérdez De ez nem baj azért, ugye?

...persze, tudom, én akarok t?le valamit...csak kicsit zavar, hogy ? alig ír nekem vissza ott, meg nem kérdez semmit...

Legjobb válasz: (a végét elgépeltem) "de ez nem baj, ugye?"

A kérdező hozzászólása: (a végét elgépeltem) "de ez nem baj, ugye?"
A kérdező hozzászólása: Persze lehet azért nem ír vissza, nem kérdez, mert még 5-6 másik emberkével is társalog..nem tudom.. :D, csak zavar... Na de holnap elhívom randizni, remélem eljön... Egyébként egy iskolába járok vele...régóta tetszik nekem, csak eddig nem nagyon mertem elmondani neki.. (:
Nekem nem baj... Hát ha neked így jó.. az a te dolgod... Bár egyértelmûen látszik hogy le se sza.r téged a csaj.... 19/F
Hívd el és meglátod ha találkozik veled hogy érdekled-e.Bár ha alig ír és nem kérdez semmit akkor tuti hogy nem érdekled. L19
A kérdező hozzászólása: Legelsõ alkalommal végülis sokat beszélgettünk, csak az utána levõ 2 msnezgetésünk volt szaggatott..persze írta, hogy bocsi, most nem nagyon érek rá...mert az állapota is elfoglalt volt... Persze lehet, hogy õ (sem ) szeret csetelni, hanem inkább személyesen...sok ilyen van, én is inkább a személyes társalgásokat preferálom.
Drága kérdezõ! Hadd világosítsalak fel. Ha mindössze 3-szor beszéltél vele, és abból 2-szer úgy, hogy õ elfoglaltba volt, akkor szerintem többet ne is várj. Találkozz vele élõben. Ha elfogadja a meghívást, akkor valszeg nem [email protected] le a fejed, csak gondolom nem viccbõl volt elfoglalt állapotban épp. Ígérd meg nekem, hogy többet ilyen bugyuta kérdéssel nem zaklatod, az amúgy is gyenge elmeállapotban lévõ GYK-sokat (tisztelet a kivételnek). Hisz tudod, úgy sem fogsz csak 10-bõl 3 értelmes választ kapni. Sok sikert.
én voltam így csajjal, és szívás volt. viszont, ha elmegy veled az jó jel, de ha pl mondja, h ekkor nem tudok, meg akkor nem, és nem mond mást akkor hagyd
Én voltam így mint te, csak én lány vagyok, és egyáltalán nem büszke erre a dologra (Fiatal korom egyik bukása) :D Szóval a lényeg: ugyanígy írogattam neki, de mi azért mondjuk 10 alkalomból 8-szor órákig beszélgettünk, viccelõdtünk stb. Szóval tök jó volt, de aztán kiderült, hogy csak nem akart megbántani :D De mikor személyesen nem is ismert, akkor miért törõdött ennyire az érzéseimmel..? Áhh, szerencsére azóta eltelt már 4 év, már elfelejtettem. :) Szerintem hívd el valahova, és kiderül mit gondol Rólad! :)
nem baj, ennek inkább tuningnál lehet jelentõsége, nálad nem oszt nem szoroz.
a ramokat nem bírod malyd maximálisan kihasználni, de tuningnál jól jöhetnek még azok a ramok
xd, majd
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm a válaszokat

Én 4 napja szedte be az első levelet a Stodettéből! Most 7 nap pihi! De viszont ahogy abba rá 2 napra megjött a bajom pedig csak 26. -án kellett volna megjöjjön! Szerintetek ez nem baj?

Legjobb válasz: nemkellett volna kiszámolnod h mikor jön meg. ha foggátlót szedsz, akkor új ciklus következik, amit nem hasonlíthatsz össze a régivel, amikor még nemszedtél gyógyszert. a 7 napos szünetben neked a 2. napon jött meg, akkor ez valószínûleg így lesz, amíg szeded a tablettát. ennek a vérzésnek már semmi köze a régi menzeszedhez

nemkellett volna kiszámolnod h mikor jön meg. ha foggátlót szedsz, akkor új ciklus következik, amit nem hasonlíthatsz össze a régivel, amikor még nemszedtél gyógyszert. a 7 napos szünetben neked a 2. napon jött meg, akkor ez valószínûleg így lesz, amíg szeded a tablettát. ennek a vérzésnek már semmi köze a régi menzeszedhez
szerintem ha már fogamzásgátlót tudsz szedni, akkor olvasi is tudhatnál, betegtájékoztatót mondjuk...
Jól értem: 4. napja szedted be a 21. szemet? És most megjött? Hát jól tette hogy megjött. A gyógyszerszünet 3. 4. vagy 5. napján kellene elvileg megjönnie ha valaki gyógyszert szed. Miért 26án kellett volna megjönnie??? Nem értelek. L/22

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!