Találatok a következő kifejezésre: Nem baj, állandóan (94 db)

A bank eladta a házunkat így egy fillérünk sem maradt amiből másikat vegyünk. Ezért albérletbe kell költöznünk ahol ideiglenesen leszünk bejelentve és egy jó pár évig nem lesz állandó lakcímünk és nincs ahova állandóra bejelentkezzünk baj -e ez?

Legjobb válasz: Semmivel sem jobb a bérbeadónak, ha a lakóhely (régebben állandó lakcímnek hívták) helyett tarózkodási hely (régebben: ideiglenes lakcím) bejelentéséhez járul csak hozzá. Ez egy nagyon régi beidegzõdésen alapuló félelem. Az igazság az, hogy bármiféle lakcím be- vagy kijelentése nem keletkeztet és nem szüntet meg jogalapot a lakás használatára (http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99200066.TV ). Eleve hülyeség, hogy a bejelentkezéshez a bérbeadó hozzájárulása kell, hiszen a lakó kötelessége, hogy a tényleges lakhelyét bejelentse, erre jön valaki, aki ezt önhatalmúlag megakadályozza. De a törvény sajnos ilyen. Valóban nehéz ügy lakóhely hiányában csak tartózkodási helyet bejelenteni, hiszen a tartózkodási hely azt jelenti, hogy van ugyan egy lakóhelyed, ahová vissza akarsz térni, de most éppen másutt tartózkodsz. Igyekezzetek olyan bérbeadót keresni, aki nem tesz keresztbe a lakóhely bejelentésénél.

Semmivel sem jobb a bérbeadónak, ha a lakóhely (régebben állandó lakcímnek hívták) helyett tarózkodási hely (régebben: ideiglenes lakcím) bejelentéséhez járul csak hozzá. Ez egy nagyon régi beidegzõdésen alapuló félelem. Az igazság az, hogy bármiféle lakcím be- vagy kijelentése nem keletkeztet és nem szüntet meg jogalapot a lakás használatára (http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99200066.TV ). Eleve hülyeség, hogy a bejelentkezéshez a bérbeadó hozzájárulása kell, hiszen a lakó kötelessége, hogy a tényleges lakhelyét bejelentse, erre jön valaki, aki ezt önhatalmúlag megakadályozza. De a törvény sajnos ilyen. Valóban nehéz ügy lakóhely hiányában csak tartózkodási helyet bejelenteni, hiszen a tartózkodási hely azt jelenti, hogy van ugyan egy lakóhelyed, ahová vissza akarsz térni, de most éppen másutt tartózkodsz. Igyekezzetek olyan bérbeadót keresni, aki nem tesz keresztbe a lakóhely bejelentésénél.
A lakcímbejelentést a "szállásadónak" kell aláírnia. Bérelt lakás esetén a törvény szerint ez a bérlõ. Bejelentkezni tehát akár "állandóra" (lakóhely), akár "ideiglenesre" (tartózkodási hely) a bérbeadó közremûködése és hozzájárulása nélkül is tudsz (sõt, köteles vagy). Sajnos az okmányirodákban ezt sokszor rosszul tudják. Meg kell kérni õket, mutassanak már egy törvényt, hogy a bérlakásnál a tulajdonosnak kell aláírni a bejelentõt.
Ha nincs állandó lakcím, ideiglenesre se tudsz bejelentkezni.
Nincsen senki a családban, akinek a lakásába be tudtok jelentkezni állandóra? Nem kell ott lakni. 20 éves korom óta bérelt lakásban élek a fõvárosban, de állandóra azóta is a szüleimhez vagyok bejelentve vidéken.
Vagy a bérbeadóval kellene megbeszélni, hogy jelentkezhessetek be állandóra.

Lányok! Ti szeretitek a tejet? Nem baj ha én állandóan azt kivánom? 31km

Legjobb válasz: Én kimondottan utálom magában a tejet :) Mondjuk kukoricapehellyel jó, azt úgy szoktam enni, de magában nem iszom tejet soha. De bajnak nem baj ha azt kívánod, ez a szervezet jelzése, hogy mire van szüksége. Ha kívánod, idd nyugodtan :)

Én kimondottan utálom magában a tejet :) Mondjuk kukoricapehellyel jó, azt úgy szoktam enni, de magában nem iszom tejet soha. De bajnak nem baj ha azt kívánod, ez a szervezet jelzése, hogy mire van szüksége. Ha kívánod, idd nyugodtan :)
nálunk anyu is terhesen rengeteg tejet ivott és nem lettem tejérzékeny, most 32 hetes vagyok és naponta 1 litert biztos meg szoktam inni. A kalcium miatt lehet azt mondják.
32 hetes vagyok, és szinte mindennap iszom tejet.Reggelire, fiammal kakaózunk, este alvás elõtt egy bögre forró tej.... és alvás... :) Remélem nem árt... Fiammal nem ittam, mert beijesztettek engem is, h érzékeny lesz.De majd megvesztem egy pohár tejért a 9 hónap alatt.. Minden jót.
Húúú most én is megveszek érte, fõleg a kakaóért, rengeteget megiszom belõle, nem telik el úgy nap, hogy ne igyak, meg is õrülnék:-) Én is 31 hetes vagyok
Én imádtam világ életemben, fõleg a kakaót! Van amikor naponta megiszok 2 litert is :D Egy fél literes korsóba szoktam kakaót csinálni, és olyan hamar megiszom, mintha 2 dl lenne :D
Én liter számra ittam terhesség alatt, volt, h 2 litert is megittam egy nap. A babámnak semmi baja... Szóval nekünk nme ártott:)
második válaszoló vagyok: 26+3napos kismami vagyok :)
Én mindig azt kívánom, amire éppen szüksége van a szervezetemnek. (pl. vörös húsok= vas) Nyilván Ca-ért kiabál a tested, pont idõszerû is!
Utolsó vagyok. A szoptatás teljes ideje alatt nem ehettem egyáltalán tejterméket. 14 hónapig szoptattam. 2. babát várjuk, most napi 1 bögrénél többet nem merek inni, pedig kívánom.
Nekem a védõnõ szólt az 1. babánál, hogy napi fél liternél ne igyak többet, mert tejérzékeny lesz a baba. Az lett 2 éves koráig:( Tejfehérje allergiás. Hogy van -e összefüggés????
Szia! nekem is volt ilyen idõszakom: folyton ránéztem a tejre és kívántam, akár kakaóként akár csak önmagában..mostanában is van.Szerintem nincs benne semmi rossz.Én kicsi korom óta imádom a tejet, még tej allergiám is volt, amikoris minden tejterméket mellõznöm kellett mert "csalánszerû" kiütések jöttek ki rajtam és viszkettem is.de ebbõl már jó régen kinõttem/elmúlt.
Én a 100%-os narancslével voltam így, ittam, mint a vizet. :) A tejet is szeretem, és azt is sokszor ittam a terhességem alatt, általában fõleg esténként egy pohár meleg tejcit.
Napi fél liternél nem javallt többet inni! DE én is kívántam nagyon
Ahogy elottem azt mar irtak, en is vilag eletemben gyuloltem!!! a tejet. Errefel a 37.hettol muszaj volt tejet igyak, mert a tejesuveg lattan osszefutott a nyal a szamban, remegtem meg erte, ugy ereztem megveszek, ha nem ihatok! Haaat... raszantam magam(igaz, izesitettem egy kis kaveval, hogy megse legyen olyan tej ize), es onnantol kezdve naponta tejet ittam... 39+2 hetesen szultem. S kepzeld! Most is ugyanugy kivanom, mint akkor, de mar nem iszok olyan sokat.... Minden jot nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, s örülök hogy nem csak én vagyok ilyen tejivos. Mindenkinek jó egészséget kivánok!

Az nem baj, ha a 2 honapos babám tv-t néz? állandoan megy a tv, és a babám folyton nézi, akármit csinálok.

Legjobb válasz: Tv kikapcs. Nem tesz jót ekkora korban ha állandóan nézi! Nem mozgatja meg a kisagyát, csak néz és semmit nem kell tennie ahhoz, hogy elszórakozzon. A fejlõdésben gátolja.

Tv kikapcs. Nem tesz jót ekkora korban ha állandóan nézi! Nem mozgatja meg a kisagyát, csak néz és semmit nem kell tennie ahhoz, hogy elszórakozzon. A fejlõdésben gátolja.
Se neked nem tesz jót, se a babának. Inkább rádiót hallgass, vagy zenét, ha már mindenképp muszákj mennie valaminek a házban.
Félre ne értsd nem szupermamaként szólunk hozzád:) Csak jótanács:) Anyám engem a tv elé rakott mindig...ma már tv nélkül meg sem vagyok.Az enyém is 2 hónapos de most már kikapcsolom mert nem akarom h függõ legyen mint én
Az mondjuk tényleg igaz, hogy a TV passzív kommunikáció, tehát a doboz mondja a magáét, mi meg csak bambulunk. De! Szerintem ezalól kivételt képeznek a tudományos/ismeretterjesztõ mûsorok, amikbõl tanul is az ember valamit. Az én babám 3 hónapos és felfedezte a TV-t. Amikor látom, hogy bámulja, kapcs a BEBE TV-re, és azt már nézheti. :) De csak mértékkel azt is. Kb. 10 percet naponta.
Nálunk is egésznap megy a tv, kislányom nem nézi csak a reklámot.A védönõm azt mondta azért nem jó, mert nem lesz saját fantáziájuk.
TV = villanypásztor. Leülteted elébe és ott marad. Pedig mennyivel jobb lenne, ha inkább veled lehetne ott, ahol éppen vagy! Figyelné, mit csinálsz a konyhában, hogyan ügyködsz a valasódeszkával, hogyan teregetsz, közben pedig beszélnél hozzá. Folyamatosan kommentálnád, hogy éppen mit csinálsz. Vagy verset mondanál neki, neadjisten énekelnél. Sokkal-sokkal fejlesztõbb lenne neki, mint a tévé.
Nálunk is gyakran be van kapcsolva, de vigyázz, mert a védõnõ azt mondta, hogy 2 éves kor alatt epilepsziát okozhat.
Ahogy írták, gond, mert a kis idegrendszere nem tudja feldolgozni a rengeteg villódzást, amit a tv produkál. Én már mindig kikapcsolom, helyette rajzfilmslágerek, és Halász Judit dalok szólnak, már nagyon jól tudom az összes dalszöveget.


9 hetes terhes vagyok de az égvilágon semmi bajom nincs. Csak a mellem fáj és telítettség érzetem van állandóan. úgy aggódom remélem ez nem baj?

Legjobb válasz: Dehogy!Az 1 terhességemnél semmi nem volt,de most a 2-nál minden!Nem baj!Nyugi!Nem mindenkinek van!17 hetes kismama

Dehogy!Az 1 terhességemnél semmi nem volt, de most a 2-nál minden!Nem baj!Nyugi!Nem mindenkinek van!17 hetes kismama
Én ugyan még 6.hétnél járok, de az elõzõ terhességnél ilyenkor már kihánytam majdnem a lelkem.De most néha fáj a mellem és éhes vagyok mindig, de ennyi.
Semmi baj, én sem voltam sosem rosszul, csak a mellem fájt, és most van a pocakomban egy 23 hetes kiscsaj:-)))Emiatt ne aggódj, inkább örülj neki!
örülj neki :)
Azt szokták mondani, hogy minden terhesség más.Ne aggódj amiatt, hogy nem vagy rosszul. Nem törvényszerû a hányás. Anyukám pl. se velem, se a nõvéremmel nem hányt egyszer sem. Sok mindentõl függ, de bajotok nincs, az biztos.
Szia! Biztosan nincs semmi baj!Nekem se fáj semmim, csak a mellem, nem hánytam pedig alapból hányós vagyok, kicsit álmosabb voltam és még vagyok is! 12hetes km.
Szia, egyáltalán nembaj örülhetsz neki, én 3 hónapon keresztül széthánytam még a világomat is, telített érzetem az viszont nekem is volt sokszor ennek ellenére, nekem azóta viszont rossz a számíze naponta 4szer mosok fogat és állandóan rágózni kell mert komolyan felfordul a gyomrom :s

5 honapos kisfiam allandoan a tevet nezi. Nagyon szereti a meseket nevetgell a figuraknak szerintetek ez nem baj?

Legjobb válasz: De baj. Egyáltalán nem nézhetne még tévét. Nem tesz jót a szemének és az idegrendszerének sem.

De baj. Egyáltalán nem nézhetne még tévét. Nem tesz jót a szemének és az idegrendszerének sem.
a tévé nem tesz jót neki! Ha lehet, kerüld az ilyen szórakoztatást amig ilyen kicsi a baba!
se a szemének se az idegrendszerének nem jó ahogy elõttem is írták. és ha folyton ott ül hogyan ismeri meg a körülötte lévõ világot? jó gondolom nem a nap 24órájába nézi de azt írtad folyamatosan...
elfelejt közben motogni megtanulni pl. a tv egy passzív testhelyzetbe kényszeríti. baromira nem jó. én akkor szoktam bekapcsolni neki a bebe tévét, ha nagyon nem bír magával, és nekem dolgom van, max 15 perc, és addig valóban csöndben van, lenyûgözi a tv.
A kérdező hozzászólása: kisfiam sem a nap 24 orajaban nezi...... kb napi ketszer engedem neki kb 10-15 percig
Szerintem semmi baja nem lesz ennyitõl. A mi kislányunk is szokta nézni, és szépen fejlõdik mozgásügyileg.
a napi kétszer 10-15 percet nem nevezném folyamatosnak ahogy írtad a kérdésbe. ennyitõl természetesen nem lesz baja.
vagyis állandónak..

Nem baj az ha allandoan a savanyusagot ennem?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy baj lenne, hiszen tele van vitaminnal.

Nem hiszem, hogy baj lenne, hiszen tele van vitaminnal.
Szia!Egy idõben én is csak savanyúságot ettem, aminek a következménye az lett, hogy rengeteg savam volt, de ez nem jelenti azt, hogy te is így jársz!Amíg nincs semmi bajod, addig nyugodtan edd, de ha lehet, egyél mellé mindig valamit ami felszívja az ecetet belõle!Gratula a bébihez.29 hetes pocaklakós

Miért lehet rossz mindig a leheletem? Alapos fogmosás után is ugyanolyan. Fogaimmal nincs baj, rendszeresen járok ellenõrzésre, a számban sincs semmi fertõzés. Mi okozhatja és hogyan szüntethetném meg? Nem lehet állandóan rágó a számban.

Legjobb válasz: Sok oka lehet: arcüregi, orrüregi fertõzés, gyomor-bél problémák, nyelven lévõ lepedék, amit sima fogmosás nem távolít el (ezért tanácsolják a nyelvmosást is, akármilyen hülyén hangzik), bizonyos vitaminok fogyasztása.

Sok oka lehet: arcüregi, orrüregi fertõzés, gyomor-bél problémák, nyelven lévõ lepedék, amit sima fogmosás nem távolít el (ezért tanácsolják a nyelvmosást is, akármilyen hülyén hangzik), bizonyos vitaminok fogyasztása.
Lehet, hogy a gyomorszáj nem zár rendesen. Gasztroenterológushoz kellene fordulni.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Mindkét hozzászóló hasznosakat írt szerintem. Ha a fogászati ok kizárható, akkor még két gyakori ok a reflux, illetve a nyelven található lepedék, amit már említettek. Az elõbbirõl, illetve arról, hogy hogyan függ össze a kellemetlen szájszaggal, itt olvashatsz: [link] [link] A nyelven található lepedékkel kapcsolatban meg máshol találtam hasznos információt a neten: "Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a szájüregi problémák egy részének kialakulásáért a nyelvlepedék a felelõs, nagyon gyakran szerepel kórokként (85%) a kellemetlen szájszag hátterében is. Az éjszakai méregtelenítés során a szervezet a toxinok egy részétõl a nyelven keresztül szabadul meg. A nyelvlepedék kialakulását elõsegítik a modern táplálkozási szokások, a rágás hiánya, a pépes, „túlfeldolgozott” élelmiszerek és a tartós savas vegyhatás is. Mechanikus tisztítás nélkül a lepedék és annak mérgezõanyag-tartalma a napi táplálkozás során rendszeresen visszakerül a tápcsatornába. Így az egyszer már kiválasztott toxinok visszamérgezik a szervezetet. A reggeli fogmosásnál mindig tisztítsuk le nyelvünket egy lefelé fordított kanállal! Az indiai jógiknál – manapság is – a nyelv reggeli tisztítása a testi-lelki megtisztulás egyik tényezõje." (Nekem mondjuk ez a kanállal tisztogatás nem vált be, az viszont igen, hogy van egy külön fogkefém (erõs sörtéjû), amivel minden fogmosás után "megsikálom" a nyelvemet. Eleinte kicsit kellemetlen érzés volt, fõleg a nyelv hátsó részén, de pár nap alatt megszoktam, (illetve rájöttem a helyes technikára, amivel elkerülhetõ a hányinger, illetve az az érzés, hogy akaratlanul is öklendeznem kell), és utána sokkal jobb érzés, valahogy jobb a közérzetem is.) Lehet, hogy furcsának találod a kérdést, de 100 %, hogy a szádból jön a kellemetlen szag? Csak azért kérdezem, mert egyik ismerõsömnek pár éve hasonló problémája volt úgy, hogy a fogorvos mindent rendben talált, és végül kiderült, hogy az orrüregébõl jön a kellemetlen szag. Egy orrkövet mûtöttek ki az orrából (elõször azt hittem, hogy viccel, mert korábban sosem halottam, hogy ilyen létezik). Utána teljesen megszûnt ez a panasza. Gondolom nagyon ritka lehet, de gondoltam, azért leírom.

Normális, hogy így a 16. hét környékén állandóan kemény a pocakom? Tegnap anyósom megsimogatta és annyit mondott: jézusom, de kemény a pocakod! én is érzem, szinte mint a beton! Ugye ez nem baj?

Legjobb válasz: A keményedés ami majd szerintem csak késöbb jön az más. AZ egy görcs és te is érzed, mert nem túl jó érzés, habár nem fájdalmas. Ez még csak a méhed lehet, szerintem vékony lehetsz, vgay nincs igazán a hasadon háj és azért érzitek így.

A keményedés ami majd szerintem csak késöbb jön az más. AZ egy görcs és te is érzed, mert nem túl jó érzés, habár nem fájdalmas. Ez még csak a méhed lehet, szerintem vékony lehetsz, vgay nincs igazán a hasadon háj és azért érzitek így.
Szia. Én is örülök, és ne izgulj minden rendben lesz.:)
Hála Istennek örülök :)
A kérdező hozzászólása: minden rendben velem, MagneB6-ot kell szednem.
A kérdező hozzászólása: de aranyos vagy :) negyed 3-ra megyek, majd kiderül, de nagyon remélem, hogy igen! megírom! ölellek
na minden ok?
Szia. Nem hinném.A puffadás bélmozgással jár és a gázok távozásával.Tudnál külömbséget tenni a kettõ között.
A kérdező hozzászólása: jajj, nem azért írtam ám :) nem csak "persze, ez normális, minden oké" válaszokra számítottam, sõt.. mivel olvastam sok helyen, hogy pocakkeményedés stb. éreztem, hogy valami nem oké, mivel egyrészt még sem abban a korban nem vagyok, hogy ezek jelen legyenek, másrészt meg mindenki érzi, mikor az jön, én pedig folyton-folyvást csak a sziklaszilárd pocakot érzem. vagy szerintetek ez lehet puffadás is? mert nem csak a méhemnél, hanem a köldököm felett is érzem, ahol méhnek még tudtommal hûlt helye sincs.
A doki majd megmondja normális e. Ha nem fáj meg nem kellemetlen akkor sztem csak feszes a hasfalad és ennyi. Mindenképpen kérdezz azért rá.
Bocsi ne haragudj nem akartalak megijeszteni.:) Hajlamos az ember elfelejteni, hogy leírva a szavak nem úgy mennek át.:) Nincs gond veletek és rendben is lesztek csak szedd a magnéziumot.Én annó úgy szedtem, mint a cukorkát.:)
A kérdező hozzászólása: most jól rám hoztad a parát :( még szerencse, hogy holnap megyek orvoshoz. mindenesetre köszi a válaszokat mindenkinek, magne b6-ot venni fogok.
Szia. Nem nem normális. A hasadnak majdem olyan puhának kellene lennie, mint a terhességed elõtt.Valószínûleg a méhed dolgozik ami a 4-5.hónapban még nagyon nagyon korai. Szedj Magne B6-ot.Az lazítja az izmokat, és én azt javaslom, hogy pihenj nagyon sokat, a legközelebbi orvosi vizsgálat alkalmával mindenképp beszéld meg az orvosoddal.
Egyél magnéziumot, attól sokkal jobb lesz! 27 hkm
A kérdező hozzászólása: aranyosak vagytok :) ) minden jót Nektek lányok!

8 hónapos babám nem akar enni (kb 40grammokat eszik), extra nyűgös, állandóan aludna. Mitől lehet? Mit csináljak vele? Nem baj, hogy nem eszik?

Legjobb válasz: aluszékonység rosszat jelent.Nem esett el nem ütötte a buksuját nem beteg? Holanp dokihoz vinném(illetve ma márelvittem volna) itass vele sok folyadékot!

aluszékonység rosszat jelent.Nem esett el nem ütötte a buksuját nem beteg? Holanp dokihoz vinném(illetve ma márelvittem volna) itass vele sok folyadékot!
A kérdező hozzászólása: Amúgy 160-180 grammot eszik a kanalasból. Most eszik 40 gramm kanalasat, meg szopizik utána elég sokat. Inkább az a baj, hogy a kanalasat nem akarja elfogadni. Pedig már nagyon szépen evett. Eddig szopizni nem akart nap közben, most kanalasat nem eszik. Ki érti ezt? :)
Nekem is fogzáskor csinálja. Nyugi, éhen halni nem fog. 11 hónapos a fiam, ma 3 kanál ebéden kívül csak tejcsit fogadott el. Ja, és de. 1 órát, ebéd után 2 és felet aludt, és most megint leraktam, és elaludt. Pedig 2*45 percet szokott már csak.
néhány hónapos korában az enyém is 100-300 miliket szopizott!! Ehhez képest 8 hónaposan kanalasat õ is csak 40-70 grammokat eszik. Egyszerûen az nem jön be neki annyira sajnos. Ezzel önmagában szerintem nincs gond. Az a kérdés, hogy máskor is ennyiket eszik, vagy jellemzõen 140-et, de mostanában csak 40-et. Az más. Ahogy már írták elõttem is, okozhatja az idõjárás, fogzás, valami vírus is. De még akár a szeparációs szorongás miatt is lehet nyûgösebb. Ha gyakrabban eteted/szoptatod, akkor azért kap táplálékot. Tudják õk, hogy mennyit kérnek. HA nem javul az étvágya és a kedve, vidd el majd dokihoz.
Nekem kevés a 40 gramm egy 8 hónaposnak! Az én két hónapos fiam 130-at eszik! Én elvinném holnap dokihoz!
A kérdező hozzászólása: Hát a cumija, meg a keze egész nap a szájában van, pedig amúgy csak alváshoz használja. Éjjel sem alszik, már 2 napja. Hõemelkedése nincsen.
Nekem ezt akkor csinája kisfiam, amikor fogzik. Kanalasat szinte nem is fogad egyáltalán (max. 1-2 kanállal), és folyton szopizna (pedig egyébként csak reggel, este eszik tápit, átlag napokon reggel szinte nem is szopizik, csak valami szendvicset vagy tejpépet eszik). Ilyenkor igencsak nyûgös, néha tiszta "õrült", de hát szegénykémnek jön a foga, természetes, hogy ez megviseli. Hõemelkedése nincs? Kisfiamnak az is szokott lenni, estefele Nurofent be szoktam Neki adni, különben még aludni sem nagyon tudna. Nekünk a Dentinox nem vált be, mi Baby Orajel-t használunk, próbáltál már babódnál ilyen helyi érzéstelenítõt? Nyugi, mivel azért eszik valamennyit, nem lesz különösebb baja, igyon sokat, 1-2 nap, és nem lesz semmi baja sem (már ha fogzás miatt ilyen nyûgös). Sokat nyáladzik? Mindent töm a szájába, és rág? Ha igen, akkor biztos, hogy fogzik.
A kérdező hozzászólása: Nincs még fogunk. Talán jön, nem tudom. Az alsó ínyén látni, hogy eléggé el van vékonyodva az ínye, de ennyi. Nincs megdagadva, nem piros.
Több dolog jutott eszembe: - Foga nem jön esetleg? - lehet, hogy az idõjárás viseli meg... az enyém is többet alszik, mint szokott, de nem nyûgös. - lehet, hogy valami betegség "bújkál benne" - viszont ha ez az állapot hosszan marad, akkor érdemes orvoshoz vinni, esetleg vashiány is lehet pl, de más is.
Fogakkal hogy all a baba? Nem lehet, hogy az bantja?
akkor nincs nagy baj sok Folyadék anyatej az elég neki erre van szüksége akkoör jelen pillanatba
A kérdező hozzászólása: Nem esett el, le sehonnan. Kicsit pontatlanul fogalmaztam, az állandóan aludna arra értendõ, hogy napi 3*30 perc helyett 4*30 percet alszik. (Csak nekem fura, mert kevesebbet szoktam meg). Szerintem nem kell rögtön orvoshoz menni, úgy sem tud mit csinálni. Sûrûn adok neki cicit, azt eszi, a kanalas megy nehezebben.
Hát igen, a gyerekek már csak ilyenek. Olykor többet, máskor kevesebbet igényelnek. Ha elfogadja rá a cicit még, akkor rendben van. Az én lányom (én írtam a 100-300 ml szopit) amikor beteg volt, se kanalasat, se cicit nem fogadott el. Na ott már kezdtem aggódni. A fõ, hogy egyen valamit. Egyébként lehet, hogy pépesebbet most jobban elfogadna (márha kicsit darabosabbakat adsz már neki). Kitartás!

Nem baj, hogy Balázs ennyire feltünően és állandóan beszól Csabának?

Nem védeni akarom meg ilyenek,de akármikor belenézek Balázs mindig beszól valamivel Csabának. Most is. Odakapcsolok és egyb?l valami ilyesmit mondott :"jó a hajad,motorral jöttél?" Vagy valami ilyesmi.. meg,hogy "jé ujabb viccet hallhattunk t?led" nem tudnám mindet leírni. Ezért nem szólnak Balázsnak?

Legjobb válasz: Balázs nagyjából mindenkinek beszól, ilyen a stílusa. Amíg ez nézettséget generál, addig hülyék lennének leállítani, sõt szerintem õ sem vállalna olyan munkát, ahol nem szólogathat be.

Balázs nagyjából mindenkinek beszól, ilyen a stílusa. Amíg ez nézettséget generál, addig hülyék lennének leállítani, sõt szerintem õ sem vállalna olyan munkát, ahol nem szólogathat be.
Balázsnak kötelezõ kötekedni, mondta egyszer a Kolosi, hogy Balázst direkt a gúnyoros megjegyzései miatt "tartják", meg a cinikus humora miatt.
Biztos ez a véleménye róla. Csaba olyan tökéletesre kimunkált bizonyos dolgokban, de mégsem életszerû, ettõl irritáló.
ugyan már, balázs azt csinál, amit akar, ha stohlnak beszólhatott minden következmény nélkül, csabának miért ne?
Amit beszól az igaz is :D Mondjuk pártatlannak kéne lennie de... :D a haja vicces volt, a tánca szintén, és tényleg nem forgatta fel a villalétet a visszakerülése után... :D
egy ilyen nyálas csírának mint a csaba bárki beszólhat.
egyetértek az utolsóval Lilu Attilát keményen bealázta mondjuk nem kedvelem Attilát de egy mûsorvezetõ nem nagyon lehet elfogult senki irányába és senki ellen
Lilu a legutóbbi „Kiválasztáson”, legalább ötször alázta meg Attilát, élõ adásban… és még mindig mûsorvezetõ... o.O
Szerintem Balázsnak is ciki, hogy ilyen színvonlú mûsort kell vezetnie, mert erre van igény. Én inkább azon vagyok kiakadva, hogy sokan kézpénznek veszik amit ott folyik. Az egész egy átverés.
Lilu is úgy beszél Seherezádéról mindig mint egy szarról, meg Vele is úgy. Én sem értem, hogy utálhatnak nyíltan valakit, azt hittem mûsorvezetõkként pártatlannak kéne maradniuk, de ezek szerint nem..
elõzõ szériában Jerzyt szivatta
Ki az a balázs és csaba?
A kérdező hozzászólása: jogos.
A kérdező hozzászólása: való világ.
VV Csaba olyan szürke mint VV Jerzy és õt is szekálta. De nem volt gond hogy szekálta Jerzy-t így Csabánál sem gond.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!